סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 4:50 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
היום עולה בסלקום טיוי והוט סדרה חדשה בשם Winning Time
על הלייקרס בשנות ה-80.

הטריילר נראה מעניין:
https://www.youtube.com/watch?v=WqbWwKx1nBU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 07, 2022 5:05 pm 
מנהל פורום

היו זמנים באל איי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 11:19 am 
Junior

ראיתי פרק ראשון אתמול.
אחלה פרק, חמוד מאוד, לא הרבה יותר. בעיקר הפריע לי שקונפליקטים נפתרו מהר מדי ובקלות מדי ולא הייתה הרבה "דרמה" סביב דברים שהוצגו כבעייתיים על ידי הסדרה.

אמשיך לצפות, זה בהחלט העביר לי שעה לגמרי בכיף אם כי לא הרבה מעבר לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 08, 2022 3:05 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

פריט טריוויה נחמד - את נורם ניקסון מגלם בנו דבון ניקסון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 15, 2022 5:39 pm 
Senior

הפרק השני פחות מוצלח מהראשון, לטעמי.
די נופל בינתיים לכל קלישאה HBOית. הדמויות מוצגות בצורה מאוד שטחית, כולן כאיזה אסהולס שערורייתיים, כל אחד מסיבותיו שלו.
התקופה ההיא היא לפני זמני, ואני לא מכיר את הסיפור של הלייקרס ובאס יותר מדי לעומק, אבל אני מרגיש שבינתיים אני גם לא לומד על זה כלום מרוב שהסיפור שם מסופר בצורה ילדותית ולא אמינה.

זאת אומרת, זה לא גרוע מאוד וכן מעביר 50 דקות בכיף יחסית, אבל בינתיים לדעתי אין פה שום בשורה מעניינת מבחינת הסיפור בראי הלייקרס והNBA, ההתמקדות כרגע היא הרבה יותר בדמויות השטחיות של מג'יק וג'רי ווסט (שמוצג כאיש הכי לוזר עליי אדמות, שהניצחון היחיד שלו בחיים מדכא אותו יותר מאשר ההפסדים, שרק מייחל לתירוצים לפני הכשלון הבא ושאף אחד לא סופר ברצינות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 15, 2022 7:04 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
די נופל בינתיים לכל קלישאה HBOית. הדמויות מוצגות בצורה מאוד שטחית, כולן כאיזה אסהולס שערורייתיים, כל אחד מסיבותיו שלו.
התקופה ההיא היא לפני זמני, ואני לא מכיר את הסיפור של הלייקרס ובאס יותר מדי לעומק, אבל אני מרגיש שבינתיים אני גם לא לומד על זה כלום מרוב שהסיפור שם מסופר בצורה ילדותית ולא אמינה.

זאת אומרת, זה לא גרוע מאוד וכן מעביר 50 דקות בכיף יחסית, אבל בינתיים לדעתי אין פה שום בשורה מעניינת מבחינת הסיפור בראי הלייקרס והNBA, ההתמקדות כרגע היא הרבה יותר בדמויות השטחיות של מג'יק וג'רי ווסט (שמוצג כאיש הכי לוזר עליי אדמות, שהניצחון היחיד שלו בחיים מדכא אותו יותר מאשר ההפסדים, שרק מייחל לתירוצים לפני הכשלון הבא ושאף אחד לא סופר ברצינות).

ג'רי ווסט כנראה סבל מדיכאון לא פשוט אבל הוא נתפס בעיניי כווינר גדול
ואחד האנשים היותר מעניינים/חכמים/מוערכים בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 8:37 am 
Junior

stavs כתב:

דווקא לטעמי הפרק השני היה טוב מהראשון :lol:
אני חושב שבאופן כללי זו סדרה כיפית וזורמת אם כי לא עמוקה כמעט בכלל.
אני בלי ספק אסיים לראות ודי נהנה מהפרקים, גם אם לא יוצא מהם עם מחשבות או רגשות עמוקים מדי. גם כיף זה טוב :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 9:47 am 
Hall of Famer

אני חושב שזה בידור טוב. אני לא חושב שבאמת יש מה ללמוד על איך התנהלו הלייקרס באותם שנים. אני בטוח שהרבה פרטים שונו בשביל העלילה. אני די בטוח למשל שהמשא ומתן בין מג'יק לג'ק קנט קוק ודוקטור באס לא התנהל ככה לפני הדראפט. פשוט כי אני חושב שהחוקים לא אפשרו את זה גם אז, וגם כי באותה תקופה כבר הסוכנים היו מעורבים לחלוטין. אבל זה היה רגע טלוויזיוני נחמד וגם הניע את העלילה של מג'יק לעומת דור ההורים שלו, נתן לנו להבין שמג'יק לא פרייאר ומחושב ועוד הכניס למשוואה את לארי בירד, אז למה לא.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 16, 2022 10:00 am 
Senior

sheky כתב:
stavs כתב:

דווקא לטעמי הפרק השני היה טוב מהראשון :lol:
אני חושב שבאופן כללי זו סדרה כיפית וזורמת אם כי לא עמוקה כמעט בכלל.
אני בלי ספק אסיים לראות ודי נהנה מהפרקים, גם אם לא יוצא מהם עם מחשבות או רגשות עמוקים מדי. גם כיף זה טוב :)

אני מסכים שהסדרה די כיפית (למרות שהפרקים מרוחים מדי לטעמי), אבל אם חשבתי מהפרק הראשון שיהיה לעובדה שזו סדרה על כדורסל ערך מוסף לטעמי, ביחס לסדרה על נושאים אחרים, בגלל הזיקה שלי לנושא, משהו בהצגה של הסיפור גורם לזה שלא יהיה לי אכפת מהעלילה כל-כך. אין לי ציפייה לצאת עם מחשבות עמוקות.
אבל גם מבחינת בידור בעיני הפרק הראשון היה טוב יותר מהשני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 11:27 am 
Sophomore

סדרה נחמדה בסה'כ .נזכיר שעונת 79-80 היתה הראשונה עם קשת ה3 בנבא

יש למישהו מושג מה היתה ה5 של הלייקרס באותה עונה חוץ ממג'יק וקארים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 11:44 am 
Hall of Famer

אאל"ט נורם ניקסון, ג'מאל וילקס וג'ים צ'ונס או מייקל קופר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 12:04 pm 
Senior

צ'ונס היה סנטר ולכן לא נראה לי סביר שהוא עלה בחמישיה, אני גם לא בטוח שזה היה קופר שגם לא התאים מבחינת עמדות וגם עלה יוצא מן הכלל מהספסל.
היה קצת קשה לעקוב באותה תקופה אבל אני די בטוח שמי שפתח לרוב בחמישיה היה ספנסר היווד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 2:05 pm 
Hall of Famer

צ'ונס לא היה 4?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 2:16 pm 
Senior

וואלה אולי
אני זוכר סנטר אבל עבר זמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 5:52 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

תומר כתב:
צ'ונס היה סנטר ולכן לא נראה לי סביר שהוא עלה בחמישיה, אני גם לא בטוח שזה היה קופר שגם לא התאים מבחינת עמדות וגם עלה יוצא מן הכלל מהספסל.
היה קצת קשה לעקוב באותה תקופה אבל אני די בטוח שמי שפתח לרוב בחמישיה היה ספנסר היווד

בפרק האחרון מראים שכאשר פול ווסטהד החליף על הקווים את מקיני הוא החליט להעלות בחמישייה את קופר במקום את הייווד בשביל לעזור בשמירה על דייוויד תומפסון.
למעשה מי שעלה בחמישייה (לפחות לפי BR) הוא צ'ונס כאשר קופר והייווד היו המחליפים הראשונים.

בלי קשר אני ממש נהנה מהסדרה.
הקטע עם נייקי היה אדיר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 7:54 am 
Hall of Famer

דווקא הפרק האחרון היה הכי חלש בעיני.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 11:46 am 
Senior

אני, כמו שכתבתי כאן, לא אהבתי הפרק השני, אבל מאז הסדרה המריאה בחזרה, מאוד חמודה ומוצלחת בעיניי.
יותר כדורסל, קצת יותר קצב ופחות הסטורי ליין המעפן של מג׳יק והבחורה שהוא רוצה וג׳רי ווסט שמת מפחד מלנצח במשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 1:22 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

stavs כתב:
אני, כמו שכתבתי כאן, לא אהבתי הפרק השני, אבל מאז הסדרה המריאה בחזרה, מאוד חמודה ומוצלחת בעיניי.
יותר כדורסל, קצת יותר קצב ופחות הסטורי ליין המעפן של מג׳יק והבחורה שהוא רוצה וג׳רי ווסט שמת מפחד מלנצח במשהו.

צריך לציין שהבחורה שהוא רוצה היא אשתו כיום, והסטורי ליין הזה חשוב להראות את המאבק שהוא ניהל בין להיות איש משפחה לפלייבוי שזיין חצי מהוליווד וכתוצאה מכך נדבק לבסוף בנגיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 14, 2022 1:24 pm 
Hall of Famer

הבחורה הזאת, קוקי, היא בת זוגו במשך המון המון שנים, כשעד שהוא גילה שהוא נשא איידס זה לא הפריע לו לשכב עם המון המון נשים (כמו המון המון שנים, רק קצת שונה) תוך כדי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 19 הודעות ] 

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 115 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה