סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: דרעייקרס
הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 3:10 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
עם הנצחון הנחמד של הספארס אתמול על דנבר, וההפסד של הלייקרס לסאנס, אמנם מובילת הליגה אבל שאין לה יותר על מה לשחק, הלייקרס רשמית מחוץ לפלייאין עם קרשנדו מהדהד של 7 הפסדים רצופים בסוף אחת מהעונות הכי מביכות אי פעם.

ממה שנראה כנראה ווגל ישלם את המחיר ראשון, אבל לטעמי יש אבות הרבה יותר גדולים לכשלון הזה ממנו:

1. לברון. לא בשבתו כשחקן, אלא בשבתו כGM דה פקטו. מאג'יק אמר אתמול שלברון מנע מדרוזן להגיע ללייקרס וכוון את הפרנצ'ייז לטרייד האומלל על ווסטברוק. לא יודע כמה הוא צודק (מג'יק אינטרסנט בעצמו) אבל לא חושב שיש ספק שהיד של לברון היא היד הכי מכוונת בבניית הקבוצה הזו.

2. פלינקה. גם מחזיק התפקיד דה-יורה צריך לחטוף כי או שהוא חתם על טרייד ווסטברוק בשמחה (ואז הוא GM רע) או שלא אהב את זה אבל נכנע ללברון (ואז הוא לא GM בכלל).

3. ווסטברוק. טוב, במשל הזה הוא העקרב שבאמצע הנהר זרק בריק מחצי מרחק. לא שהוא ממש היה יכול להמנע ממה שהוא עשה, אבל הוא עדיין עשה את זה. ד"א, מישהו עדיין חושב שהוא שחקן עדיף על כריסטופול בגלל, אנערף, טריפל דאבלים או משהו ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: דרעייקרס
הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 3:28 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
מסכים עם מה שרשמת ומוסיף על הנקודות:

1. ללברון גם בשבתו כשחקן ובעיקר המנהיג הקבוצה יש אחריות גדולה לטעמי. ראיתי המון את הלייקרס וכמה שלברון היה מדהים מבחינת סקורינג ככה הוא היה אנמי ועצל מבחינת הגנה... כמות הפעמים שהוא הרים ידיים או אפילו לא ניסה פוזשן הגנתי זה משהו בלתי יאמן. הדבר שהכי מתסכל הוא שזה לא היה ככה כל הזמן אלא היו לא מעט פעמים העונה שהוא הראה שכשבא לו הוא עדיין יכול לשמור מצוין.

2. להאשים את טרייד ווסטברוק זה ברור, אין פה ויכוח, אבל הכשלון של פלינקה בנוסף זה הצוות המסייע. כשדיוויס בחוץ והשחקנים 2-3 ברמה שלהם בקבוצה אלו אוסטין ריבס ומאליק מאנק (שהם ממש מותק! באמת!) אתה יודע שפישלת בצוות המסייע.
בסוף יש את ההתרסקות עם ווסטברוק אבל זה לא משנה את העובדה שברגעי ההכרעה של העונה שחקנים כמו סטנלי ג'ונסון, ווין גבריאל ודי ג'יי אוגוסטין (השניים הראשונים עוד היו בג'י ליג העונה) שיחקו סדר גודל של 20+ דקות למשחק אתה בבעיה.

3. ווסטברוק באמת היה מזעזע אבל להגנתו מתישהו לקראת אמצע העונה הוא התאפס על המעמד שלו ושיחק וזרק כמו שחקן משלים ולא כמו עאלק כוכב. מה שכן זו העונה הראשונה שאני רואה אותו משחק באמת הרבה וכמות הזריקות שלו שלא היו אפילו קרובות לטבעת (פיצוץ קרש או איירבול) היא מדהימה לשחקן מקצועי בעיניי. בטח לשחקן שהיה כוכב בליגה עד לפני 3-4 עונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 3:53 pm 
Junior

בל נשכח את אנתוני דיוויס, שחקן שלפני 2-3 שנים היה כנראה בטופ 5 של הליגה ובגיל 28 הוא הרבה יותר קווין לאב (הנוכחי) משחקן מוביל בליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 4:07 pm 
Sophomore

טוב זה אולי שווה פוסט נפרד או לפחות שחזור של פוסט מהעבר, אבל שאלה נוספת היא מה העונה הזו עושה למעמד של לברון מול בראיינט או מייקל (בלי קשר כמובן לעניין ה GM).
אמרו שהכישלון בשנה שעברה לא הרע את מצבו כלל, אבל גם השנה יש תירוצים (פציעות של דיוויס ואחרים, סגל מוגבל) שיגרמו לחלקנו להחליט שגם השנה הזו לא פוגעת במעמדו כשחקן.
ואם נוסיף את המספרים הלא אנושיים שלו בגיל 37, אז אולי עוד כאלו שיטענו שמעמדו אפילו השתפר.

לדעתי יש מצב שהפציעות של דיוויס קשורות להחלטה שלו להעלות מאסות שריר לפני העונה הזו.

עיקר הבעיה של הלייקרס היתה מתחת לסלים. בהגנה ובהתקפה.
בנו על זה שמתחת לסל יש את דיוויס. בשארית הדקות הווארד וגורדן יסתמו את החורים. מלו ולברון יתנו עוד קצת בשר מעמד הפורוורד, והכל יהיה בסדר.
שורה תחתונה דיאנדרה גורדן (שדווקא התחיל את העונה באופן סביר) נראה רע (למרות שקצת מתעורר עכשיו בפילי), הווארד שלפני שנתיים היה הפתעה נעימה בלייקרס (עם החוזה ההזוי) זה ביזיון מוחלט, במיוחד אחרי שכולם ראו את הסימנים בעונה העלובה שלו בפילי שנה שעברה.
זובאק סנטר לגיטימי בקליפרס וגאבייל מגי מככב בפיניקס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 4:43 pm 
Senior

בנוגע ללברון זה עניין של ניהול האנרגיות שלו, הוא התרגל למאזן מסויים בעונות האחרונות וזה לא התאים בכלל לעונה הזו. הוא היה נח המון בהגנה גם בעונות המוצלחות (בטח ובטח בעונה הסדירה) אבל תמיד היו ספציאליסטים מוכנים לכפות עליו. הוא פשוט כבר לא יכול לתת משחקים שלמים של מאמץ בשני צדי המגרש, אולי הוא ויתר על הצד הלא נכון אם כי אני לא בטוח איך היתה נראית העונה אם היה עושה הפוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 4:46 pm 
Junior

Amos Gueta כתב:
בנוגע ללברון זה עניין של ניהול האנרגיות שלו, הוא התרגל למאזן מסויים בעונות האחרונות וזה לא התאים בכלל לעונה הזו. הוא היה נח המון בהגנה גם בעונות המוצלחות (בטח ובטח בעונה הסדירה) אבל תמיד היו ספציאליסטים מוכנים לכפות עליו. הוא פשוט כבר לא יכול לתת משחקים שלמים של מאמץ בשני צדי המגרש, אולי הוא ויתר על הצד הלא נכון אם כי אני לא בטוח איך היתה נראית העונה אם היה עושה הפוך.

אני חושב שיש להוריד אינטנסיביות ויש להפסיק כליל. לברון בחר באופציה השניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 5:18 pm 
Hall of Famer

באמת עונה עלובה ובסיומה, הבחירה של הלייקרס בדראפט הקרוב עוברת לפליקנס.

אני חושב שהעונה הזו מורידה מהמעמד של לברון אבל זו כנראה דעה לא פופולארית.
העיסוק וההתערבות שלו בפרונט אופיס מצד אחד ברורים לי
ומצד שני, הוא ממש גרוע בזה.

מעניין אם הוא ינטוש את הספינה או שיבחר להישאר בה אבל להמשיך באדישות מסוימת (כפי שגילה העונה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 8:29 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

אני משוכנע ב90% שלברון ינטוש את הספינה ברגע שתהיה לו הזדמנות להצטרף לקבוצה בה הוא ישיג את הטבעת החמישית (או קבוצה שתבחר את ברוני), אלא אם הוא ויתר על טבעת נוספת והדבר היחיד שכרגע מעניין אותו הוא השיא של קארים, שאז אני מקווה שהוא ישאר בלייקרס ושברגע שישבור את השיא הוא יקבל שריקות בוז מהקהל של הקבוצה. עם כל הכבוד לאליפות בבועה, אלו פאקינג הלייקרס ובשביל אליפות אחת אתה לא זורק לפח את העתיד. לקבוצה אין שום נכסים חיוביים או בחירות, רק 2 וחצי כוכבים בצד היורד של הקריירה (או פשוט פציעים כמו דיוויס) שסותמים את תקרת השכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 8:58 pm 
Sophomore

אני לא מבין איפה הכישלון הגדול. הטרייד על דיוויס היה בבירור הקרבה של העתיד לטובת ההווה הקרוב. הם זכו באליפות. השנה הם ניסו לאלתר כדי להחזיק איכשהו את העגלה. זה לא הצליח. קורה. האופן שבו הנבא בנוי, למעט 3-4 קבוצות יוצאות מן הכלל, שיש מחזוריות של נסיקה של קבוצות, פירוק ובנייה מחדש.

אף אחד לא צריך ללכת הביתה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 9:22 pm 
Junior

itay2 כתב:
אני לא מבין איפה הכישלון הגדול. הטרייד על דיוויס היה בבירור הקרבה של העתיד לטובת ההווה הקרוב. הם זכו באליפות. השנה הם ניסו לאלתר כדי להחזיק איכשהו את העגלה. זה לא הצליח. קורה. האופן שבו הנבא בנוי, למעט 3-4 קבוצות יוצאות מן הכלל, שיש מחזוריות של נסיקה של קבוצות, פירוק ובנייה מחדש.

כל קבוצה, גם הלייקרס, חותמת על אליפות ב-4 שנים, לא משנה כמה השנים האחרות רעות
אבל אם השנה הראשונה של לברון הייתה מבוא ולכן התקבלה בהבנה, והעונה שעברה הייתה בגלל העייפות שאחרי האליפות (נניח), השנה הנוכחית נראית רע רק בגלל ניהול גרוע. להקריב את העתיד בשביל שחקן כמו דיוויס זה אולי הגיוני, הטרייד השנה על ווסטברוק, ששלח שחקנים צעירים שכבר זכו באליפות, זו בושה ניהולית ממדרגה ראשונה. והכי מצחיק שלכולם היה ברור שזה מה שיקרה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 9:25 pm 
Senior

ברוני זה רק 2024, נכון? לברון צריך לשחק עוד שנתיים מלאות לפני. מעניין אם הוא יחזיק.
מישהו עוקב אחריו? הוא נחשב לאיזה פוטנציאל משמעותי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 9:26 pm 
מנהל פורום

קראתי שהוא אמצע סיבוב שני
לפי התחזיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 9:30 pm 
Junior

ehud כתב:
טוב זה אולי שווה פוסט נפרד או לפחות שחזור של פוסט מהעבר, אבל שאלה נוספת היא מה העונה הזו עושה למעמד של לברון מול בראיינט או מייקל (בלי קשר כמובן לעניין ה GM).
אמרו שהכישלון בשנה שעברה לא הרע את מצבו כלל, אבל גם השנה יש תירוצים (פציעות של דיוויס ואחרים, סגל מוגבל) שיגרמו לחלקנו להחליט שגם השנה הזו לא פוגעת במעמדו כשחקן.
ואם נוסיף את המספרים הלא אנושיים שלו בגיל 37, אז אולי עוד כאלו שיטענו שמעמדו אפילו השתפר.

למעמד מול קובי? באיזה עולם זה דיון?
לברון בשנים האחרונות אחרי האליפויות בקאבס ובלייקרס, סגר חלק משמעותי מהפער מול ג'ורדן, וגם יצר לעצמו פער די משמעותי במקום ה-2 מול כל השאר. העניין הוא שהוא (לדעתי) עדיין מאחורי ג'ורדן. אני לא חושב שהעונה הזו תפגע במעמד שלו (כי הוא כאמור מבוסס במקום ה-2) אבל זה כנראה מונע ממנו את הדבר הנוסף שהיה שם אותו בדיון רציני מול ג'ורדן. עוד אליפות או 2 בלייקרס והיה לו קייס רציני מאד וסיפור מצויין (קריירה ארוכה, אליפות בגיל מאוחר מאד, 3 קבוצות שונות וכו'). אבל הוא "בזבז" את השנים האלה. אמנם ג'ורדן בגיל הזה לא נתן יותר מלברון, אבל הוא "הגיע" לגיל הזה יותר מבוסס מבחינת ההישגים בקריירה. בסוף מבחינתי הכי משמעותי זה כמות האליפויות והפיינלס MVP, ופה לג'ורדן יש פער

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 06, 2022 11:19 pm 
מנהל פורום

זה כל כך משונה בעיני שבראיינט בכלל חלק מהדיונים האלה, כנראה גדול האוברייטדים שאי פעם שיחק כדורסל, וזה רק החריף מאז שהחליט לרצוח ולהתאבד עם מסוק מלא באנשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 12:45 am 
Hall of Famer

הקבוצה לקחה אליפות ולדעתי גם אם העונה הזו מזעזעת, זה היה שווה להם את זה.

ודווקא העונה הזו היא אנטי-תזה מובהקת לכל קבוצות הכוכבים למיניהן. ברוקלין דשדשה ובסוף נפטרה מהארדן (וקיבלה סימונס שממשיך לעשות פוזות), והלייקרס מחוץ לפלייאוף.
ומנגד, קבוצות שחסרו כוכבים מובהקים לאורך העונה דווקא נראות סבבה ומשחקות אחלה ביחד.
גם את ההצלחה של מילווקי צריך לזקוף הרבה לבונדהולזר שחיבר את הקבוצה יחדיו. יאניס לבד לא היה מספיק.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 12:53 am 
Freshman

itay2 כתב:

הכישלון הוא שמדובר בקבוצה שנבנתה והתיימרה לנסות לקחת אליפות. וזה לא שאנחנו מדברים על איזו פנטזיה שהיתה רק בראש של לברון ווסטברוק, הם היו מדורגים שניים בווגאס כפייבוריטים לזכות בכל העסק לפני תחילת העונה. אני חושב שכשקבוצה שהייתה אמורה לסיים 1 או 2 מסיימת בסוף 23 בליגה מתוך 30, אפילו לא עושה פאקינג פלייאין, זה די כישלון. ניו אורלינס בלי הפרנצ'ייז פלייר שלה עושה פלייאין, הקליפרס בלי 2 הפרצג'ייז שלה עושים פלייאין. והיא אפילו לא באמת קרובה הייתה קרובה בסוף. אם זה לא כישלון אז מה זה כישלון?

בתקשורת האמריקאית ששמעתי היום יש כאלה שאומרים שזה הכישלון הכי גדול של קבוצה בהיסטוריה של הNBA ובספורט האמריקאי בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 1:09 am 
Hall of Famer

כמו כן, זה נכון שכולם חשבו שווסטברוק זה חרא של התאמה לקבוצה, זאת לא חכמה בדיעבד.
אבל רוב מי שחשב ככה, לא חשב לרגע שהלייקרס אפילו לא יעפילו לפלייאוף. וזאת כבר כן חוכמה בדיעבד.

בכתבת תחילת השנה בהופס, הבסט קייס סצנריו היה אליפות, והוורסט קייס היה מקום 5 במערב כזה והפסד בסיבוב הראשון. נדמה לי שזה פחות או יותר היה הקונצנזוס אצל כולם בתחילת העונה, והנה עובדה.
אפשר היה בכיף להשוות את הציפיות מהעונה הזאת אולי לצפיות מהקבוצה ההיא של הלייקרס בעונה שבה הם צירפו את קארל מאלון וגארי פייטון (איפשהו בין אליפות לבין כשלון כלשהו). רק שהקבוצה ההיא בהחלט כן עשתה פלייאוף.

לגמרי, אחד הכשלונות הגדולים ביותר שאני זוכר מכל קבוצה שהיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 1:54 am 
Senior

הקבוצה ההיא עשתה פאקינג גמר. הקבוצה הזו לא ראויה לצחצח להם את הנעליים ואני חושב עליהם כאחת האכזבות הגדולות בתולדות הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 8:37 am 
Junior

הקבוצה הזו כשלון אדיר, אני באמת לא מבין איך אפשר לא לראות את זה.
אפשר לדון האם הקדנציה של לברון בלייקרס עד כה היא הצלחה או לא, אבל העונה הזו ספציפית היא כשלון חרוץ.

לברון מסיים עונה רביעית בלייקרס ועד כה אנחנו מדברים על 2 עונות בלי פלייאוף, הדחה בסיבוב הראשון ואליפות.
לטעמי כמובן אליפות זה אירוע כל כך נדיר ולכן הופך את תקופת לברון בלייקרס להצלחה אבל כשהוא לא הצליח הוא נכשל בצורה מהדהדת.

מעבר לזה אני לא מבין איך העונה ה19 של לברון בליגה בגיל 37 יכולה להזיק למעמד ההיסטורי שלו. היא יכולה לא לקרב אותו לג'ורדן, אבל לקחת אותו אחורה? תנו לי שחקן אחד שהיה קרוב לרמה של לברון העונה כשהוא עם כזה ותק ובכזה גיל...

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך ה' אפריל 07, 2022 12:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 11:11 am 
Hall of Famer

eliar1989 כתב:
itay2 כתב:
בתקשורת האמריקאית ששמעתי היום יש כאלה שאומרים שזה הכישלון הכי גדול של קבוצה בהיסטוריה של הNBA ובספורט האמריקאי בכלל

באן.בי.איי הקבוצה היחידה שאני יכול לחשוב עליה כקרובה זאת כמובן הלייקרס של נאש, קובי והווארד. ועדיין הציפיות היו פחותות וגם המאזן היה אחר והסתיים עם 45 ניצ' ופלייאוף.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 07, 2022 12:11 pm 
Sophomore

לא לשכוח שזו הקבוצה המבוגרת ביותר בתולדות הנבא ולא פלא שכל שני וחמישי היו פצועים בלי הפסקה.
לדעתי ברוקלין לפחות בעונה הסדירה היא לא פחות מאכזבת מהלייקרס .מברוקלין היו יותר ציפיות לעונה הקרובה ולמרות שיש להם נסיבות מקלות בחלק מהמקרים עדיין מקום 8 זו אכזבה ענקית!!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 12:38 am 
Hall of Famer

Att כתב:
באמת עונה עלובה ובסיומה, הבחירה של הלייקרס בדראפט הקרוב עוברת לפליקנס.

שזה אבסורד ענק שהם לא הצליחו להגיע לפליי-אין ולפחות לשמור על הבחירה.
לקבל שחקן סביב בחירה 10, עם אנרגיות צעירות וחוזה נמוך לארבע שנים - יכול להיות סופר משמעותי, בפרט לקבוצה מבוגרת ועם חוזים גבוהים.
תראו עד כמה שחקנים כמו הורטון-טאקר (בחירה 46), ואוסטין ריבס (לא נבחר אפילו) קיבלו מקום בקבוצה הזו, ותחשבו מה קורה אם במקרה הם "צדים" את השחקן האחד הזה שנופל כל שנה לאיזור הזה בבחירה - דביון מיצ'ל (בחירה 9 בדראפט האחרון), האליברטון (בחירה 12 ב-2020), הירו (13 ב-2019), שני הברידג'סים ושג"א בבחירות 10-12 בדראפט 2018, מיצ'ל ואדביו בבחירות 13-14 בדראפט 2017, סאבוניס (11), בוקר (13), לאווין (13), יאניס (15 בדראפט 2013).
למעשה צריך להתרחק עד דראפט 2012 בכדי לא למצוא שחקן בקליברים הללו בבחירות 10-15.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 3:31 pm 
Senior

אני לא בטוח לגמרי שזו הכוונה שלך, אבל גם אם הם היו נכנסים לפליי-אין הם לא היו שומרים על הבחירה, היא פשוט הייתה עוברת ללמפיס ולא לניו אורלינס (ואפילו פליי-אין לא בהכרח היה מספיק להם לבחירה 11 ומעלה).

בקצב הזה עם הלייקרס הבחירות מהטרייד על דייויס עוד עדויות להפוך לחתיכת שוד מצד גריפין והפליקנס.

נערך לאחרונה על ידי stavs בתאריך ו' אפריל 08, 2022 3:32 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 3:32 pm 
Hall of Famer

זאת לא ידעתי...

בכל מקרה אני שמח, כי זה עוד טרייד מבחינתי כנגד הנרטיב (אם נפשט אותו קצת) "מנצח הטרייד הוא מי שקיבל את הכוכב הכי גדול בו", שאני די מואס בו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 08, 2022 4:21 pm 
Junior

shmueliki כתב:
בכל מקרה אני שמח, כי זה עוד טרייד מבחינתי כנגד הנרטיב (אם נפשט אותו קצת) "מנצח הטרייד הוא מי שקיבל את הכוכב הכי גדול בו", שאני די מואס בו

לא יודע אם הם "ניצחו" בטרייד אבל הלייקרס לקחו אליפות בזכות הטרייד הזה ככה שאני לא רואה שום קייס שבו הטרייד הזה נחשב פחות מטוב עבור הלייקרס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Att, Google [Bot], kakon3, עופר האדום ו 133 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה