סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 5:59 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: דרעייקרס
הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 3:43 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
shmueliki כתב:
אז כיום טורונטו (בראשות אותו סיאקם, כאופציה ראשונה) תעלה לכל סדרה במזרח כשאין לה את השחקן הטוב ביותר, נכון?
כי סיאקם פחות טוב מהשחקן המוביל של מילווקי, פילי, ברוקלין, בוסטון (ואף מיאמי? שיקאגו? קליבלנד? אטלנטה?)
גם ואן-וליט כאופציה שנייה נופל מהמקבילות שלו במילווקי, פילי, ברוקלין (לכאורה, אני לא אסכים) (ואף מיאמי? בוסטון? שיקאגו?)
וודאי נסכים שלפילי בסדרה הקרובה מול טורונטו יש אפילו את שני השחקנים הכי טובים בסדרה, וגם יתרון ביתיות. אז זה באנקר של איזה 1-4/2-4 כזה "בתוחלת"?

לצערי לא.
אני לוקח את סיאקם על פני הארדן :(

בגדול, אני חושב שפילי תנצח את טורונטו
אבל אני לא הכי רגוע. אני לא מאמין גדול בפילי
ואני חושב שיש פער לא מבוטל במאמנים (נירס > ריברס).

באופן כללי, אני לא מתיימר לדעת מה יקרה בפלייאוף הזה.
יש קבוצות שאני מאמין בהן יותר, יש קבוצות שאני מאמין בהן פחות
אבל לא מרגיש שראיתי מספיק כדורסל כדי לנבא מה הולך להיות או מה הדירוגים הפנימיים בין שחקנים.
אני אולי אנסה להתנבא מאוחר יותר כשתהיה לי קצת יותר פניות, סתם בשביל הכיף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 3:49 pm 
Hall of Famer

כן מבאס אותי שבוסטון תהיה מול ברוקלין (ככל הנראה).
אני מאמין בבוסטון אבל זה חתיכת קרב, בייחוד אם סימונס חוזר כדי להיצמד לחולצה של טייטום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אפריל 11, 2022 3:52 pm 
Junior

shmueliki כתב:
לא הוזכר אף שחקן מפיניקס - לא יודע אם בכוונה או שיכחה...
האם זה אומר שאין להם סיכוי לאליפות? אני (ואני מניח שלא רק אני) - לא אסכים נחרצות

שיכחה כמובן, בוקר לגמרי יכול לצאת "סופרסטאר" מהפלייאוף הזה ואני חושב שהפיינליסטית והקבוצה מספר 1 בליגה (בפער לא קטן) היא תמיד מועדמת לאליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 4:17 pm 
Junior

העונה הזו נועלת את לברון מחוץ לליגה של קארים-מג'יק-בירד. על מייקל מעולם לא היה מקום להשוואה בכלל.
הם מעולם לא ביזו את עצמם והפרנצ'ייז כמו שלברון התבזה העונה ובגמר מול דאלאס.
לא להגיע לפלייאוף פעם-פעמיים זה דבר אחד. להפסיד בגמר זה דבר שני.
התבזויות מהסוג הזה, כמו דאלאס 11 ולייקרס 2022 זה משהו שלא נראה ע"י שחקנים בלבל הזה, ומג'יק - בירד - קארים עשו והשיגו לא פחות ממנו. לכן העונה הזו נועלת את לברון מחוץ ללבל הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 6:46 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לברון בן 37 ואף אחד מאלו שדיברת עליהם לא דיגדג את כמות העונות הרצופות שלו חוץ מקארים. לברון שיחק 19 רצופות עונות והגיע לפלייאוף 15.

קארים שיחק 20 עונות והגיע לפלייאוף ב-18 מהן, אלו שפספס הן 2 הראשונות שלו בלייקרס. 3 העונות האחרונות שלו היו של שחקן יחסית משני.

מייקל (שמסכים איתך שלברון לא מתקרב אליו, פשוט בגלל כמות האליפויות והדומיננטיות שלו בתוך האליפויות האלו, לא בגלל כל מני סיבות מוזרות שאתה ממציא מדי פעם) לקח שתי הפסקות במשחק שלו, בגיל 38 חזר ודי התבזה עם הוויזארדס. הוא שיחק 15 עונות, לא ברצף והגיע לפלייאוף 13. הוא פרש בגיל 39.

מאג'יק שיחק סה"כ 13 עונות, האחרונה היתה ממש לא משהו אחרי שפרש 4 עונות עם הנגיף. אבל הוא אכן הגיע לפלייאוף כל עונה ששיחק. הוא פרש בגיל 32.

לארי גם שיחק 13 עונות, באחרונה מהם לא הגיע לפלייאוף. הוא פרש בגיל 35.

אקיצר, לא מבין איך אתה מוריד ללברון "נקודות" על משהו שהוא עשה בחלק של הקריירה שרוב אלו שהזכרת ורוב שחקני הליגה בכלל לא הגיע אליו אפילו. על הגמר עם דאלאס אפשר להתווכח והתווכחנו כבר ואין לי רצון לחזור לזה, אבל הטענה החדשה שלך היא מוזרה מאד. אני כן חושב שמייקל וגם קארים לפניו, על מייקל אין לו צ'אנס בחיים, אבל את קארים יש לו סיכוי לעבור או היסטורית עדיין כי האדג' ההיסטורי של קארים הוא אורך הקריירה שלו. הוא צריך לשחק עונה-2 יותר, לשבור את השיא הנקודות שלו (שהן שתיים מהנקודות הכי חזקות בלגאסי שלו) וכמובן יעזור אם יקח עוד איזה אליפות גם כשחקן משני. את בירד ודאנקן הוא עבר בלי שאלה בכלל. את מאג'יק.. לא יודע. אני מרגיש את זה אחרת כל פעם שאני חושב על זה. מה שכן מאג'יק יגיד לך שהוא כן עבר אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 6:54 pm 
Sophomore

אני אשכלל את השאלה של המתקרא "FLASH" -
אם לברון ימשיך לשחק עוד כמה שנים טובות, נניח אפילו עד גיל 45, ויסיים אפילו בלי עוד אליפות אחת,
האם אז ניתן יהיה לטעון שבראיינט שחקן גדול ממנו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 8:16 pm 
Junior

הודעת פלאש קלאסי..

הפער בין מייקל ללברון גדול, אין לי שום ויכוח, אבל בוא נזכור שגם מייקל בגיל 38 ו39 (לא כזה יותר מלברון, בטח על פחות קילמוטרז') ביזה את עצמו בוושינגטון ב2 עונות בלי פלייאוף ובעם ממוצעים נמוכים בהרבה משנותיו הצעירות.

כמו שאף אחד לא ספר לגנותו את השנים האלו (ובצדק רב) אני לא מבין איך אפשר לספור את השנה הזו לגנותו של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:12 pm 
Sophomore

וושינגטון סיימה עם מאזן טוב יותר, סגל הרבה פחות טוב, כוכב יותר מבוגר עם כמה פציעות לא נעימות במהלך העונה.
מה לעשות, כדורסל זה ספורט קבוצתי וההישגים של הקבוצה של ג'ורדן היו טובים יותר מהקבוצה של לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 9:56 pm 
Freshman

sheky כתב:
הודעת פלאש קלאסי..

הפער בין מייקל ללברון גדול, אין לי שום ויכוח, אבל בוא נזכור שגם מייקל בגיל 38 ו39 (לא כזה יותר מלברון, בטח על פחות קילמוטרז') ביזה את עצמו בוושינגטון ב2 עונות בלי פלייאוף ובעם ממוצעים נמוכים בהרבה משנותיו הצעירות.

כמו שאף אחד לא ספר לגנותו את השנים האלו (ובצדק רב) אני לא מבין איך אפשר לספור את השנה הזו לגנותו של לברון.

מבלי להיכנס לדיון של לברון בקונטקסט היסטורי, אין מה להשוות בכלל בין העונה של ג'ורדן בוויזרדס לזו של לברון בלייקרס. זה שוב חוזר לתחילת הדיון כאן- הלייקרס היו מועמדים מספר 1 או 2 לזכות בתואר בתחילת השנה, לברון השחקן הכי טוב של הקבוצה הזו והמנהיג שלה. איך אפשר להגיד שזו לא שנה לגנותו? הוא חלק מרכזי מאחד הכישלונות הכי גדולים בהיסטוריה של הליגה (וזה בלי לדבר על החלק שלו בבניית הקבוצה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 12, 2022 11:55 pm 
Junior

לברון פשוט הוכיח גם השנה שהוא על הנייר השחקן הכשרוני אי פעם. סטט מטורפות. הגלגול של ווילט צ'מברליין. בטור ההישגים, לא.

בפועל ב15 שנה האחרונות הוא שיחק 14 פעם בקבוצה ששווה אליפות, אחת מ3 הפייבוריטיות כל שנה. 14 זה מספר חסר תקדים.

מתוך 15 העונות הללו, הוא אכזב במבחן התוצאה ב10 עונות. אין צורך להרבות במילים על שלוש עונות סופר מאכזבות בלייקרס. פעמיים פספס פלייאוף ופעם אחת חרבן סיבוב ראשון בצורה נוראית. עוד שני הפסדים איומים במיאמי בגמר לקבוצות פשוט פחות טובות על הנייר. עוד שני הפסדים בסדרות שהגיע פייבוריט ועם ביתיות. ב2009 ו2010 .ושתי סדרות מול ג"ס שפשוט נדרס ונרמס, 2017 ו2018. ציפו לסדרות תחרותיות יותר ושתיהם נגמרו במשחק מספר 3, 3-0 ע"י מר דוראנט.

10 אכזבות ב15 עונות זה מספר מטורף לעלאק מספר 2 בכל הזמנם. 10 עונות זה קרירה של שחקן. וזה מה שאמרתי מלכתחילה. לברון הוא הגלגול של ווילט. מלך הסטטיסטיקה, אכזבה במבחן התוצאה. ואם לא היה לו סופרסטאר ואלסטאר לצידו , גם 4 אליפויות לא היו לו ושום קייס לטופ 5 היסטורי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 1:09 am 
Senior

לברון GM מסריח, וד"א גם מייקל. היתה לו שליטה על בניית הסגל בשנים לפני שהוא שיחק וגם באלו שהוא שיחק בוויזארדס (לא רשמית, אבל הרבה יותר מובחנת מאשר לברון - מי שזוכר, הוא היה חלק מקבוצת הבעלות של הוויזארדס לפני ששיחק שם, וכששיחק העביר את המניות לחבר שלו, והמילה שלו היתה הראשונה והאחרונה בקבוצות האלו). הוא שיחק עם אנשים שהוא בחר בדראפט. הוא שיחק עם אנשים שהוא הביא מהפרי אייגנסי, ורובן ככולן של החלטות הסגל ההן היו אומללות. (זכור לטוב השיר האלמותי "לא קלע הוא סטאקהאוס").

אחר כך שפרש ועבר לנהל את שארלוט המשיך להיות מסריח גם שם. לא יודע לבנות סגלים. מה לעשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 1:20 am 
Senior

פלאש נו בסדר, אתה עושה את הדבר הרגיל של להלל את לברון על מנת להפיל אותו. מצביע על כל מני השגים שהוא הגיע להם ואיך יכול להיות שהוא כשל בחלק מהדברים האלו ששחקנים בכלל לא מגיעים לנסות אותם. אפשר להתחיל לפרק את הטענות שלך אבל זה כבר מוצה בעבר, מה שמשנה זה שהטענה החדשה שלך על העונה הזו לא מחזיקה מים. עונה סבבה אישית ומסריחה קבוצתית בגיל 37. בווו הו. לא מזיז את המחט ההיסטורית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:01 am 
Hall of Famer

להגדיר עונות שמסתיימות בהפסד בגמר NBA (לעיתים עם חבורת שחקנים די רנדומלית, לעיתים כנגד יריבה שנחשבת כאחת הקבוצות הגדולות/מוכשרות אי פעם) כ"אכזבה" - תמוה מאוד

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 10:04 am 
Junior

eliar1989 כתב:
מבלי להיכנס לדיון של לברון בקונטקסט היסטורי, אין מה להשוות בכלל בין העונה של ג'ורדן בוויזרדס לזו של לברון בלייקרס. זה שוב חוזר לתחילת הדיון כאן- הלייקרס היו מועמדים מספר 1 או 2 לזכות בתואר בנתחילת השנה, לברון השחקן הכי טוב של הקבוצה הזו והמנהיג שלה. איך אפשר להגיד שזו לא שנה לגנותו? הוא חלק מרכזי מאחד הכישלונות הכי גדולים בהיסטוריה של הליגה (וזה בלי לדבר על החלק שלו בבניית הקבוצה).

הכשלון של הלייקרס ענק ושל לברון בתור הכוכב שלהם ענק לא פחות, אבל בוא נשים דברים בקונטקסט של "קבוצה טובה"
1) ראסל ווסטברוק היה יותר מזעזע ממה שאפשר היה לדמיין. מוזמן להכנס לת'רד המקביל של סטריאני לקבל מספרים
2) אנתוני דיוויס שיחק פחות מחצי עונה (40 משחקים)
3) סטנלי ג'ונסון ואוסטין ריבס, אחד שחקן שהורם מהג'י ליג והשני רוקי undrafted שיחקו שניהם בערך 24 דקות למשחק. אפשר גם להוסיף לרשימה את ווין גבריאל (ג'י ליג) ואוגוסטין (הגיע מיוסטון) ששיחקו בערך 18 דקות למשחק ב20 המשחקים האחרונים העונה של הלייקרס.

הקבוצה לפני העונה נראתה מצוין כי הניחו שדיוויס יהיה כשיר ושאיכשהו ווסטברוק ישתלב אבל דיוויס החמיץ יותר מחצי עונה וווסטברוק היה נוראי. האשמה המנהיגותית היא על לברון והאשמה על בניית הקבוצה היא ברובה על לברון אבל לא צריך להתעלם מהעובדה שזו הייתה קבוצה של היי-ריסק היי-ריוורד.

ולמה זה לא לגנותו לטעמי? לא כי הוא לא נכשל, אין שום ויכוח שהוא נכשל, אלא שאף אחד מכל הרשימה שנתת בעונה ה19 לא היה שחקן דומיננטי כמוהו... אם אתה לא סופר למייקל את העונות בוושינגטון ככישלון (פחות קילומטרז' בליגה, יותר מבוגר) אז למה ללברון כן? האם בעיניך סוף הקריירה של קובי פוגעת במורשת שלו? מה עם שאקיל שבשלב הזה של הקריירה שלו היה שחקן משלים לא מרכזי?

שוב, אין ויכוח שזו כשלון אדיר ואין ספק שלברון הוא האיש מקדימה, אני רק טוען שבשלב הזה הוא יכול להעצים את המורשת שלו (כמו נגיד מייקל אם היה לוקח את וושינגטון לפלייאוף ), אני לא רואה איך בעונה ה19 בגיל 37 הוא אמור לפגוע בה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 11:40 am 
Sophomore

יותר מזה. לברון נתן עונה סטטיסטית טובה, עם כמה תצוגות התקפה פנומינליות. בלעדיו, הלייקרס היו מסיימים אחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 1:02 pm 
Junior

האם מישהו חולק על כך שלברון היה בשיאו בערך מעונתו ה12 עד עונתו ה17 בליגה? כלומר 2015 עד 2020.
בתור אחד שצפה בו לאורך כל הקרירה, בעונות הללו, בעיני, הוא הציג את היכולת הגבוהה ביותר שראיתי ממנו. במיאמי וקליבלנד א' הוא לא היה נראה בלתי עציר. זה הסופרסטאר היחיד בערך שהגיע לשיאו אחרי גיל 30, עד גיל 35.
זה שם בפרספקטיבה אחרת את "עונתו ה19", גם לאור הסטט' והיכולת האישית שהוא הציג השנה בצד ההתקפי (והביזיונית בהגנה). להזכירכם, עד לפני שנה בדיוק, טרום סיבוב ראשון בפלייאוף, לברון היה קונצנזוס לשחקן הטוב בעולם.
לכן הקשקוש הזה, כאילו לברון יכול רק לשפר את מעמדו והוא השחקן הטוב בעולם עד 2021, ומיד כשהוא עושה פדיחה בסדר גודל שלא נראתה פה מקום הNBA אז הוא לא מזיק למעמדו כי הוא צעיר מדי/זקן מדי/צוות גרוע מדי/שיחק יותר מדי דקות/פחות מדי. בקיצור אין תירוץ שלא המציאו ללברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 1:07 pm 
Senior

אבל מה זה משנה? אם הזמן פתאום היה משיג את לברון והוא היה נותן עונה ממש רעה, זז לאט על הפארקט, הופך לאתלט חלש ופשוט נראה כמו מי שהקריירה שלו הייתה צריכה להסתיים, כשהוא בן 37, כמו רבים וטובים לפניו, זה היה פוגע במורשת שלו? כי לדעתי ממש לא. אז איך עונה הרבה יותר טובה שלו יכולה לפגוע?

העונות האחרונות של קובי, דאנקן, שאקיל פגעו להם במורשת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 1:24 pm 
Junior

נו
stavs כתב:
אבל מה זה משנה? אם הזמן פתאום היה משיג את לברון והוא היה נותן עונה ממש רעה, זז לאט על הפארקט, הופך לאתלט חלש ופשוט נראה כמו מי שהקריירה שלו הייתה צריכה להסתיים, כשהוא בן 37, כמו רבים וטובים לפניו, זה היה פוגע במורשת שלו? כי לדעתי ממש לא. אז איך עונה הרבה יותר טובה שלו יכולה לפגוע?

העונות האחרונות של קובי, דאנקן, שאקיל פגעו להם במורשת?

אתה עדיין לא מכיר את ההיגיון של פלאש בדיונים האלו?
הדחה בסיבוב ראשון עדיפה על הפסד בגמר כי להפסיד בגמר זה של לוזרים.
להגיע לעונה ה19 בגיל 37 ולהיות שחקן של 30 נקודות ולהכשל קבוצתית (שוב, אין ספק שנכשל קבוצתית) זה יותר גרוע מלהיות שחקן בן 37 בעונה ה19 שכולם יודעים שהוא בדרך ללוטורי.
אם אתה גרוע וכולם מסכימים שאתה גרוע ובסוף הקבוצה הגיע לכלום זה עדיף לתפיסתו על מצב שבו אתה טוב, כולם מסכימים שאתה טוב והקבוצה לא הגיעה לכלום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 2:57 pm 
Hall of Famer

אתה לחלוטין טועה. כשאתה טוב בעונה ה-19 שלך בגיל 37 אז כל הטיעונים הללו תקפים. אם הוא היה חלש העונה, אז היית מבין למה העונה הזאת גורמת לכך שהמעמד ההיסטורי של לברון נפגע עם טיעונים אחרים והפוכים לגמרי.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:08 pm 
Sophomore

לדעתי לברון הולך לעשות משהו שטרם נראה כמותו.
אם לא יהיו פציעות, הוא הולך לשחק על גיל 45 (ואולי אף יותר), והוא הולך גם לנסות להיות שחקן טוב בכל התקופה הזו.
כנראה שבגיל 43 יהיה לו קשה לשמור על אזור ה 25 נק' למשחק, אבל אני לא אפול מהכיסא אם בגיל 43 יהיה לו ממוצע של 15 נקודות למשחק,
ולעניות דעתי זה דבר שטרם נראה כמותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:25 pm 
Junior

עמוס לב כתב:
אתה לחלוטין טועה. כשאתה טוב בעונה ה-19 שלך בגיל 37 אז כל הטיעונים הללו תקפים. אם הוא היה חלש העונה, אז היית מבין למה העונה הזאת גורמת לכך שהמעמד ההיסטורי של לברון נפגע עם טיעונים אחרים והפוכים לגמרי.

הא? מעבר להחלטיות שרשמת פה את הדברים, לא ברור מה הטיעון שלך.
בוא רק ננסח את הטענה שלך בצורה נכונה - בגלל שלברון היה טוב העונה אז המעמד שלו נפגע אבל אם הוא היה גרוע העונה אז המעמד שלו לא היה נפגע?
מחזיר אותי קצת לטיעונים שהפסד בסיבוב הראשון עדיפה על הפסדים בגמר.
אז רק להבהיר פעם נוספת, אם לברון היה מסיים את העונה עם 20 נקודות למשחק ב40% EFG הייתה מחזיק ממנו יותר?

לברון, מה לעשות, כנראה לא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף כשרוב העונה השחקן השני בחשיבותו זה מאליק מאנק והשלישי בחשיבותו זה אוסטין ריבס ( או ווסטברוק, יותר גרוע). אכן, לפני 15 שנה הוא לגמרי יכל בקליבלנד בקלילות אבל היום בעונה ה19 ובגיל 37 הוא לא יכול לקלוע כל כך יעיל ולשחק הגנה אפקטיבית ולהפעיל את כולם...

מחזיק אצבעות בשבילו שבעונה הבאה הוא ידרדר ל12 נקודות למשחק כדי להשיג את הערכתו של עמוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
עמוס לב כתב:

הא? מעבר להחלטיות שרשמת פה את הדברים, לא ברור מה הטיעון שלך.
בוא רק ננסח את הטענה שלך בצורה נכונה - בגלל שלברון היה טוב העונה אז המעמד שלו נפגע אבל אם הוא היה גרוע העונה אז המעמד שלו לא היה נפגע?
מחזיר אותי קצת לטיעונים שהפסד בסיבוב הראשון עדיפה על הפסדים בגמר.
אז רק להבהיר פעם נוספת, אם לברון היה מסיים את העונה עם 20 נקודות למשחק ב40% EFG הייתה מחזיק ממנו יותר?

לברון, מה לעשות, כנראה לא יכול להוביל קבוצה לפלייאוף כשרוב העונה השחקן השני בחשיבותו זה מאליק מאנק והשלישי בחשיבותו זה אוסטין ריבס ( או ווסטברוק, יותר גרוע). אכן, לפני 15 שנה הוא לגמרי יכל בקליבלנד בקלילות אבל היום בעונה ה19 ובגיל 37 הוא לא יכול לקלוע כל כך יעיל ולשחק הגנה אפקטיבית ולהפעיל את כולם...

מחזיק אצבעות בשבילו שבעונה הבאה הוא ידרדר ל12 נקודות למשחק כדי להשיג את הערכתו של עמוס.

אני חושב שפיספסת את הסרקזם בהודעה של עמוס שהתייחסה לכך שפלאש תמיד ימצא את התירוץ להקטין את לברון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:33 pm 
Junior

וויא ממש פספסתי
אם כן, מתנצל עמוס :shock:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 3:40 pm 
Junior

העונה הזו מסכמת עשרה עונות שהוא אכזב ב15 שנה האחרונות. 10 עונות אכזבה. מג'יק ובירד וקארים לא התקרבו למספר כזה. ברור שהשפלה בגמר 4-0 ללא תחרות זו אכזבה, כמו שכשמג'יק הפסיד בסוייפ בגמר זו היתה אכזבה. מג'יק פשוט לא אכזב ברוב עונותיו.

אפילו מעריצי קובי המושבעים לא חשבו לתרץ את הכשלון הקבוצתי ב2013 (שלא מתקרב להתבזות של הלייקרס השנה) בגיל של קובי או בכך שזו עונתו ה17 שלו בליגה. למה? כי זו היתה עונה מצוינת אישית.

אבל תמשיכו, רטוריקה מושלמת, לברון השחקן הטוב בעולם, אבל ברגע שהוא מושפל בסיבוב ראשון, הוא פשוט הזדקן תוך יומיים. או סתם לוקח קונטנדרית מספר 1 או 2 בליגה והופך אותה לאחת מנמושות הליגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 13, 2022 5:21 pm 
Senior

תמשיך להתקיף אנשי קש. נובמת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 160 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: