תומר כתב:
3. מי שישמע - איציק שאשו ויהונתן נמרודי מקשקשים על סרטים. לא מבינים גדולים בקולנוע שמבחינתי זה יתרון גדול כי גם אני חושב שקולנוע הוא קודם כל כיף ורק אח"כ תיאוריה. הם בעיקר ממש משעשעים
5. המשחק הגדול של ניצן דוד פוקס על פוליטיקה עולמית עם התמחות מסין. אחלה פודקאסט אם כי קצב הפרקים ירד פלאים לאחרונה
בעקבות המלצתך שמעתי כמה פרקים של "מי שישמע" - לא רע בכלל, אחלה מנחים גם. מומלץ.
המשחק הגדול שמעתי לאיזו תקופה - האמת שבסוף אני לא כל כך משתכנע מהטיעונים של ניצן דוד פוקס, וגם האינטונציה שלו יכולה לשגע.
המלצות שלי:
- "מפלגת המחשבות" - פודקאסט אדיר על החברה הישראלית וההיסטוריה שלה והסכסוך הישראלי פלסטיני, שבא מנקודת מבט יחסית אובייקטיבית. ממליץ לשני צדדי המפה הפוליטית להקשיב לפרקים. שמיעת חובה.
- מתוך "עושים היסטוריה", יש סדרה מאלפת על מלחמת יום כיפור, ועל מלחמת ההתשה.
- DarkNet Diaries - פודקאסט על הצד האפל של האינטרנט, מתקפות סייבר, הגנות, זיופים ומה לא. יש שם כמה פרקים מטורפים.
- Psych IL - פודקאסט של ההסתדרות הרפואית בישראל על הפרעות פסיכיאטריות שונות והטיפול המקובל בהן, מאנשי מקצועה מתחום הרפואה. מדבר על הפרעות פסיכוטיות, סכיזופרניה, מאניה דיפרסיה, OCD ועוד רבים וטובים. פרקים יחסית קצרים ותמציתיים, היה לי מעניין.
- "בואי נדבר רצח" - פודקאסט על מקרי רצח ופשיעה מפורסמים ופחות מפורסמים בהיסטוריה באווירה קז'ואלית עם הזווית הפסיכולוגית והפלילית.
- פרק סוף השבוע בפודקאסט של "דה מארקר" עם גיא רולניק - תמיד חד, מושחז ונחמד (וקודר בדרך כלל).