סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 6:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 503 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: גל פיגועים, מרץ 2022
הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 12:52 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
נביא בעירו כתב:
ואני דווקא חושב שאחד הטיעונים הימניים היותר משכנעים הוא זה שאומר שתכלס הנוכחות היהודית בארץ ישראל (ובטח שבירושלים, ובטח ובטח שבעיר העתיקה) הוא פרובוקציה מבחינת הערבים, ואי אפשר להחליט מה נכון ולא נכון לעשות לפי מה שהם מחליטים שנראה בעיניהם כפרבוקציה. אני נגד מצעד הדגלים כי אני לא רוצה שישראל תחזיק במזרח ירושלים כל עוד התושבים שלה לא אזרחים, אבל אם כן הייתי רוצה אז לא נראה לי שזה שהפלסטינים מאיימים באלימות היה מונע ממני לצעוד בשער שכם.

זה טיעון ימני נפוץ, אני לא יודע מה משכנע בו, אבל אני יודע מה מטומטם בו.

הימין אוהב ליצור מצג רגשי/אידאולוגי כאילו אנחנו בימי המחתרות (שזה, אגב, דבר שמותר ומקודש ליהודים בלבד. לחימה של פלסטינים בכח כובש על אדמתם היא ארגוני מחבלים). אבל יש ליהודים מדינה ממאי 1948. יש למדינה הזו שטחים שאינם במחלוקת. מזרח ירושלים זה לא שטח ישראלי, אלא שטח שישראל כובשת בכח מזוין, מלא באוכלוסיה שאינה רוצה בשלטון הישראלי. אז גם לשלוט בכח בשטח, וגם להעביר בו מצעד לאומני-דתי, זה להזמין שפיכות דמים, שלפחות לדעתי היא מיותרת לחלוטין.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 1:31 pm 
Junior

רב הטיעונים נשמעים מגוחכים כשהם מוגחכים. אני חושב שהטענה העמוקה של הימין היא שהמלחמה בפלסטינים לא נגמרה, והיא לא שייכת לימי המחתרות, ושצריך לנצח בה כל יום, כל היום, כל עוד הם לא מודים בפה מלא בתבוסה שלהם ונוטשים את כל השאיפות לנצח יום אחד. לכן, יש חשיבות גדולה לכך שגם מי שמסתובב בשער שכם יזכור לפחות פעם בשנה שבעלי הבית הם היהודים, אחרת הוא יטעה לחשוב שאולי הוא בכלל בעל הבית וזה מזמין לא פחות שפיכות דמים. אני באמת לא חושב שזה טיעון שצריך לזלזל בו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 2:00 pm 
Hall of Famer

הימין הישראלי, בוודאי בגרסתו הלאומנית-דתית, מומחה בלשקר בקשר למניעיו. "מותר לשקר למען ארץ ישראל". גם לוינגר רק רצה לעשות ליל סדר בחברון ליד קברי האבות, מה רע. כל מפעל ההתנחלויות החל ב"היאחזויות צבאיות". האמת היא שהימין רוצה לבנסראום, מרחב מחיה כמה שיותר גדול עם כמה שיותר יהודים וכמה שפחות לאומים אחרים. ישראל לא נמצאת במאבק על קיומה, מי שמאמין בזה הוא טיפש ו/או אינפנטיל. ישראל היא מדינה גרעינית עם צבא סדיר ענק ביחס לאוכלוסיה, נתמכת במיליארדים על ידי בת ברית שהיא המעצמה הצבאית החזקה בעולם, ושנמצאת במצב של שלום עם מי שהיתה האויבת הגדולה ביותר שלה לאורך שנות קיומה (מצרים). כנגד זה יש פלסטינים בלי צבא, תחת משטר שמשתף פעולה בטחונית עם ישראל (בגדה), עם אמצעים טכנולוגיים מוגבלים ביותר ובלי שום ברית בינ"ל משמעותית. מה לעשות שאי אפשר להבטיח 0 תקריות בטחוניות, אבל לטעון שרק צעידה משער שכם תוכיח לפלסטינים מי בעלבית כאן? בחיי שזה טיעון מטומטם אפילו בסטנדרט ימני.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 3:09 pm 
Hall of Famer

יש לי ניחוש שבסוף יזיזו את המסלול

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 4:34 pm 
Hall of Famer

לא יזיזו את המסלול , אולי יסגרו את הר הבית לעליית יהודים , או רק ימנעו מהכהניסט הטרוריסט לעלות לשם.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 6:09 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
אני לא מבין איזה הסבר יניח את דעתך. אני חושב שמצעד הדגלים הוא אחד הדברים המבחילים שיש, אבל מאוד ברור לי למה איש ימין שחושב שהפגנת ריבונות במזרח ירושלים היא דבר טוב, יראה בחיוב מעבר של המצעד בשער שכם.

תגיד אתה רציני שאתה כותב שזה אחד הדברים המבחילים שיש?

הינה כמה דברים שאני חושב שהם יותר גרועים :
א. רצח
ב. אונס
ג. גזענות.
ד. גזל.
ה. אכילת בשר (בע"ח שנהרגו).

מבחינתך, המצעד עצמו הוא דבר חמור מאד.
תראה איזה פיתולים אתה עושה בנפשך כדי שאחר כך תגיד שאתה מבין ירי טרוריסטי על מדינת ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 26, 2022 8:31 pm 
Junior

א. אני רואה שאתה עדיין לא מכיר אותי. אצלי נקודת המוצא היא שירי טרוריסטי על מדינת ישראל זה מעשה ראוי לשבח והערכה ובוודאי שאני לא נזקק לשום פיתולים כדי להצדיק את זה.

ב. החיים זה לא או-או, אהוד ידידי. למה לנו להידרש לשאלה מה יותר מבחיל ריקודגלים או אונס, כשאפשר לאנוס בזמן ריקודגלים? ובגלל שלפי כל הסטטיסטיקות שאני מכיר מעשי אונס הרבה יותר נפוצים בקרב הציונות הדתית שהיא עמוד התווך של המצעד, יש להניח שיש במצעד ממילא המון אנסים, ככה שלא תהיה בעיה של כח אדם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2022 1:39 am 
Hall of Famer

אני רק אפנה את קהל הקוראים לתוכנית המתקראת "עובדה" ושודרה הערב.
היה ראיון עם "נערת גבעות לשעבר", שבן-גביר קלט בהיותה בת 14 כנערה חרדית מעורערת, ומשם הדרך קצרה להתחברות לפורעים שהחלו בפגיעה ברכוש של אזרחים ערבים, פגיעה ברכוש צה"ל, מכות לילד ערבי סתם לכיף, ולאחר מכן "העלאת מדרגה" שהסתיימה ברצח בדומא.
הכל בראיון גלוי וכנה של בחורה צעירה.

הדבר המחריד הוא שכבר באמת פלח גדול מאוד מהציבור "מקבל" את בן-גביר.
יש לי חברי ילדות מתל אביב, שהם לא קיצונים בשום צורה, אבל בשם "ממשלת ימין" הם יעדיפו אותו על לא מעט חלופות אחרות, וזה עצוב בעיניי.
לכן טוב ששודרה תוכנית זו (כן אהוד, תשקורת וכו').

שיהיה לנו בהצלחה בימים הקרובים במדינה, בהחלט נזדקק לה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2022 12:16 pm 
Junior

אהוד אכן בלתי נסבל ומאוס וכבר התרעתי בפניו שהוא מרחיק אותי מחיק היהדות. חשבתי שזה יגרום לו לשנות את דרכיו אבל אני רואה שלא באמת אכפת לו מנשמה של יהודי שרוצה לחזור הביתה.

לגבי מדיניות המחיקות: אני חושב שיש דרכים טובות יותר להתמודד עם טרול מאשר לקרוא לו נאצי ואני יכול להבין מנהל שחושב שלקרוא למישהו נאצי זה משהו שמצדיק מחיקה בעוד הלשלשת המילולית של אהוד זה משהו שנמצא איכשהו בגבולות מה שאפשר להכיל פה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2022 8:51 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אני רק אפנה את קהל הקוראים לתוכנית המתקראת "עובדה" ושודרה הערב.
היה ראיון עם "נערת גבעות לשעבר", שבן-גביר קלט בהיותה בת 14 כנערה חרדית מעורערת, ומשם הדרך קצרה להתחברות לפורעים שהחלו בפגיעה ברכוש של אזרחים ערבים, פגיעה ברכוש צה"ל, מכות לילד ערבי סתם לכיף, ולאחר מכן "העלאת מדרגה" שהסתיימה ברצח בדומא.
הכל בראיון גלוי וכנה של בחורה צעירה.

הדבר המחריד הוא שכבר באמת פלח גדול מאוד מהציבור "מקבל" את בן-גביר.
יש לי חברי ילדות מתל אביב, שהם לא קיצונים בשום צורה, אבל בשם "ממשלת ימין" הם יעדיפו אותו על לא מעט חלופות אחרות, וזה עצוב בעיניי.
לכן טוב ששודרה תוכנית זו (כן אהוד, תשקורת וכו').

שיהיה לנו בהצלחה בימים הקרובים במדינה, בהחלט נזדקק לה.

זו תכנית שתשכנע את המשוכנעים בלבד. מאז שידור התכנית יש כבר מלא עדויות על חוסר מהימנותה של אותה בחורה. בקיצור, רכילות זולה ומבזה בעיקר את מי ששידרה אותה, ולא תשפיע במאום על בן גביר עצמו, שהוא אחד מחברי הכנסת הכי פופולארים כיום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 27, 2022 9:25 pm 
מנהל פורום

נביא בעירו כתב:
אהוד אכן בלתי נסבל ומאוס וכבר התרעתי בפניו שהוא מרחיק אותי מחיק היהדות. חשבתי שזה יגרום לו לשנות את דרכיו אבל אני רואה שלא באמת אכפת לו מנשמה של יהודי שרוצה לחזור הביתה.

לגבי מדיניות המחיקות: אני חושב שיש דרכים טובות יותר להתמודד עם טרול מאשר לקרוא לו נאצי ואני יכול להבין מנהל שחושב שלקרוא למישהו נאצי זה משהו שמצדיק מחיקה בעוד הלשלשת המילולית של אהוד זה משהו שנמצא איכשהו בגבולות מה שאפשר להכיל פה…

אכן אני מוחק מה שבא לי, לפי השקפתי. בבקשה להישאר בת'רד הזה צמודים כמה שאפשר לנושא, ואת דיונים הטרול להשאיר לת'רד הייעודי שנועד לכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 7:14 am 
Sophomore

לקראת סבב אלים בעזה
https://www.mako.co.il/news-military/20 ... dium=Share

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 11:13 am 
Sophomore

לא יכול להיות שמעל 48 שעות והיד עוד נטויה תושבי העוטף נצורים.הבא להורגך השכם להורגו .איפה היוזמה של המדינה .שיתקיפו את בסיסי הגיאה'ד האיסלמי ברצועה ויחזירו את ההרתעה זה פשוט בושה וכל המזרח התיכון רואה באיזה פחד וחוסר אונים המדינה מתפקדת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 8:27 pm 
Junior

RREEDDTT כתב:
לא יכול להיות שמעל 48 שעות והיד עוד נטויה תושבי העוטף נצורים.הבא להורגך השכם להורגו .איפה היוזמה של המדינה .שיתקיפו את בסיסי הגיאה'ד האיסלמי ברצועה ויחזירו את ההרתעה זה פשוט בושה וכל המזרח התיכון רואה באיזה פחד וחוסר אונים המדינה מתפקדת.

עם כמה שאני לא מתלהב מהאנשים שמנהלים את המדינה עכשיו (ולא שבצד השני נמצאים מנהיגים דגולים), אני מתקשה להאמין שזו מדיניות פחדנית בלבד.
דברים שרואים משם לא רואים מכאן וכמעט כל ראש ממשלה שהיה פה (כולל בנט) אמר את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 11:16 pm 
Sophomore

Dovi כתב:
RREEDDTT כתב:

עם כמה שאני לא מתלהב מהאנשים שמנהלים את המדינה עכשיו (ולא שבצד השני נמצאים מנהיגים דגולים), אני מתקשה להאמין שזו מדיניות פחדנית בלבד.
דברים שרואים משם לא רואים מכאן וכמעט כל ראש ממשלה שהיה פה (כולל בנט) אמר את זה.

דווקא פה העניין די ברור. יש ידיעה מודיעינית כנראה חמה ביותר על חוליות של הג'יהאד שמתכוונות לצוד חיילים/אזרחים קרוב לגבול הרצועה. מקבלי ההחלטות לא רוצים לסכן אף אחד,
וגם פיגוע שיצליח יצריך תגובה רצינית של ישראל, ומפה הדרך להתדרדרות מאד פשוטה.

היה מקרה ב 2011 שהיו ג'יהדיסטים שתכננו פיגוע מהצד של מצרים. היתה על זה ידיעה חמה מאד ובכל זאת לא סגרו את הכביש שמגיע לאילת.
זה עלה לנו ב 8 הרוגים. זה בקלות היה יכול להיגמר בעשרות הרוגים ואפילו יותר כי פוצצו לגמרי אוטובוס שהיה ריק מנוסעים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 2:49 pm 
Sophomore

ברור שיש התרעה ממוקדת על ירי נ'ט בכיר במשלחת המצרית לעזה אמר היום שראשי הגיאה'ד לא מעוניינים להסיר את האיום וגנץ בפעם הראשונה רומז שאם המצב יימשך ישראל תיזום ראשונה פעולה בעזה
https://www.mako.co.il/news-military/20 ... dium=Share

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 4:24 pm 
Hall of Famer

מישהו מוכן לאמלק מה קורה פה ?

ישראל עצרה מישהו מהג׳יהאד , ואז הטילה עוצר על כמה קיבוצים מהעוטף בגלל חשש מתגובה , ועכשיו תוקפת בעזה…….. מה הג׳יהאד עשה נכון לעכשיו ?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 5:38 pm 
Freshman

נתניהו עבר את ה-61 כבר בכמה סקרים אז לפיד החליט ללכת על זה אול-אין. או שהוא ממש לקח קשה את המצב בדרום. והרגו איזה ערבי מהג'יהאד. יהיה כיף בשבועיים ומשהו הקרובים, הכנתי את הפיצוחים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 5:43 pm 
Sophomore

צה''ל יצא ב4 בממבצע עלות השחר ובמכת פתיחה חוסל מפקד הגיאה'ד בעזה ג'יעברי.חוסלו עוד 14 מחבלים חוץ ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 5:47 pm 
Junior

נו, איפה אלה שיאשימו את ראש ממשלת המעבר בניהול הרפתקה צבאית בעזה לצרכי בחירות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 05, 2022 7:49 pm 
Freshman

בעקבות האירועים, השב"כ תגבר את האבטחה על הדר מוכתר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוגוסט 06, 2022 1:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
לא יודע איך זה ייגמר, אבל לפחות בשעות הראשונות נראה שעשו פה תרגיל ותפסו את הג'יהאד האיסלאמי לגמרי לא מוכנים.
אני גם מאד בעד הקונספט של להתרכז במי שיורה או מאיים עליך. לא כל דבר צריך להפציץ דווקא את החמאס "כי הוא הריבון". להיפך, ישראל קודם כל צריכה להבהיר שמי שמתעסק איתה דמו בראשו, וכנראה שההשלכות עליו יהיו כבדות גם בזירה הפנימית.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 1:27 am 
Hall of Famer

מישהו רואה הבדל לרעה בניהול הנוכחי של "אנשי השמאל" לבין סבבי לחימה בעבר?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 7:39 am 
Senior

בלי לדעת כלום ובלי להבין הרבה, לא אתפלא אם לפחות חלק מהפעילות בעזה וביו"ש נעשית באיזושהי רמה של הבנות עם החמאס. הפעילות מאוד כירורגית ומכוונת בלעדית למטרות של הגא"פ והתגובות של החמאס יחסית מינוריות. לא אתפלא אם גם לחמאס נמאס כבר מהאופוזיציה ודווקא מתאים להם שהם קצת יחטפו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 07, 2022 9:55 am 
מנהל פורום

ישראל יודעת את מי היא תוקפת או מנסה לעצור. כל הבכירים המדיניים ובצבא מתקשרים שהמבצע הוא נגד הג'יהאד בלבד, והחמאס מבין את הרמז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 503 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 21  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 0 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: