סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 6:55 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 57  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 10:10 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מאמן.... ניחוש שלי - דן שמיר מגיע לארנה.

זרים - בריימו להשאיר, אדאמס כנל, כל היתר להחליף.

ישראלים - דוברת וורקמן, ולהיפרד יפה מכל השאר.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 22/23
הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:38 pm 
Freshman

מאמן: עדיף זר, אם לא אז ננו גינזבורג או דן שמיר

זרים: להשאיר את בריימו ואובה. כל השאר הביתה. בעמדה 2 שווה לחשוב על בלייקני שסיים את העונה בבאר שבע. בעמדה 5 הייתי חושב לכיוון של טייריק ג'ונס שהיה בהפועל ת"א ונתן עונה מעולה באיטליה.

ישראלים: להשאיר שגב, אריאל ודברת. בלייזר על וורקמן + אדריאן בנקס על גרשון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 02, 2022 11:51 pm 
Freshman

זרים להשאיר את אדאמס ובריימו. (אובה שחקן טוב אבל לא עושה משחק טוב)
ישראלים להשאיר את דברת ואריאל וגרשון.
כל השאר נגרים שלא אמורים לשחק ברמה הזאת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:05 am 
Junior

אין בסגל הזה כמעט כלום. דוברת צריך להשאר ויישאר. אדאמס יכול להשאר מבחינתי אבל לא יישאר. אני מאוד אוהב את בראימו, אבל לדעתי הוא לא מספיק טוב כדי להיות אחד משני גבוהים מובילים של הפועל. אפשר להשאיר אחד מבין שגב או וורקמן, לא כל כך משנה מי, אבל לקצה הספסל. אריאל גם מוזמן לתפוס את מקומו של גרשון אם בא לו. אובה לא. אגבונו לא. ריברס לא. גרשון לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:05 am 
Hall of Famer

מה אדם אריאל הראה לך העונה שמצדיק להשאיר אותו...?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:09 am 
Junior

לא הראה כלום. שחקן עשירי ברוטציה שאין לו כלום, אבל כלום, במשחק חוץ מיד לשלוש? אין לי בעיה שזה יהיה אדם אריאל. אני חושש שגם יש לו חוזה לעוד עונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:29 am 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
אין בסגל הזה כמעט כלום. דוברת צריך להשאר ויישאר. אדאמס יכול להשאר מבחינתי אבל לא יישאר. אני מאוד אוהב את בראימו, אבל לדעתי הוא לא מספיק טוב כדי להיות אחד משני גבוהים מובילים של הפועל. אפשר להשאיר אחד מבין שגב או וורקמן, לא כל כך משנה מי, אבל לקצה הספסל. אריאל גם מוזמן לתפוס את מקומו של גרשון אם בא לו. אובה לא. אגבונו לא. ריברס לא. גרשון לא.

סולימן בריימו צריך להיות הראשון שמוחתם, וגם מתמנה לקפטן. ראינו כבר את כל הנסיונות המחוכמים להביא כל מיני גבוהים איכותיים על הנייר, ומה הם שווים בפועל. בריימו לא רק שהוא יציב והוא נותן תרומה שאתה יודע בדיוק מה תקבל ממנו, אלא הוא זר עם ותק בקבוצה שהקהל מחובר אליו מאוד והראה כבר בעבר עד כמה הוא מחויב ואוהב את הקבוצה. לשחקן כזה יש אקסטרא מעבר לשאלה המקצועית נטו (שגם מהבחינה הזו סביר שלא תמצא 4 יותר יעיל ממנו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:42 am 
Hall of Famer

שימו לב שעברו בירושלים 9 זרים העונה, ומה החותם שרובם השאירו
לכן בגדול לדעתי צריך להשתדל להשאיר זרים גם אם הם רק "סבירים ומעלה", כל עוד הם לא פציעים, מחויבים, ולא בירידה עקב גיל וכו'

בריימו זה כמובן צריך להיות באנקר
במקום ירושלים הייתי מנסה להשאיר גם את צמד הגארדים (ולכל הפחות נשאר עם אחד מהם בפועל)

גרשון מיותר אם יש את אדם אריאל
דוברת (שאמור להיות טוב יותר בסופו של דבר), אריאל, וורקמן ושגב - זה בסדר כבסיס, לצד עוד שחקן שמצליחים "לצוד"
הרי זה לא שיש יותר מדי תחליפים מעניינים בחוץ
צאצאשוילי ובריסקר הם כמובן אופציות ממש רציניות, אבל לכו תדעו איזה ביקוש יהיה להם מקבוצות אחרות, והאם הם ירצו לעשות מעבר שכזה כעת ולהפוך לשחקני ספסל בירושלים (ולא בטוח שעם מעמד ראשוני כה טוב)
וויל ריימן יכול להיות "וורקמן צעיר יותר", אבל קשה להאמין שיהיה פה הבדל משמעותי

שחקנים לא מעטים כנראה כבר מעבר ליכולות של ירושלים פרקטית (כל אחד וסיבותיו הוא) - בלאט, זוסמן, מדר, גינת, טימור, זלמנסון, מנקו, נמרוד לוי וכו'
אולי מישהו מיוצאי מכבי ת"א יתגלגל איכשהו

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 2:07 am 
Sophomore

מבלי להיות בועז סיטי, להבנתי תומר גינת נמצא בנקודת זמן די משמעותית מבחינת מיסוי. אם הוא לא חוזר עכשיו הוא כבר לא יחזור הנה לפני 2026, וממה שאומרים לא בטוח שזה מה שבא לו ולסביבתו. אם מכבי לא תשכנע אותו שיש לה מה להציע לו, אני מוכן להמר שהוא יינחת בירושלים.
אני לא יודע איך תופרים את הלפרין חזרה לתפקיד ניהולי כלשהו, ועד שנבין מי הבעלים של הקבוצה בכלל יכולים לעבור עוד חודשים. למרות הביקורת המתעצמת על גיא הראל, סביר להניח שהוא הולך לבנות את הקבוצה הבאה פחות או יותר בעצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 7:49 am 
Freshman

אז כצפוי פותחים את הבוקר עם שלל כתבות על העונה הבאה של הפועל. והמסקנה מכולן היא שכמובן לא יודעים עוד מה התקציב ומה התכניות לשנה הבאה ופתאום נזרק עוד שם של בעלים באוויר, איזה גרינברג אחד שבא מתחום הנדל"ן. לא חושב שיש עוד מועדון אחד בעולם שכל חצי שנה אתה מגלה עוד מישהו שמחזיק באחוזי בעלות.
בגזרת המאמנים נזרקים השמות של דן שמיר וקטש.
בוואן מפרסמים גם שמות לעמדה 5: גבריאל אולסאני, דרק פרק פארדון וריצ'ארד סולומון. תכלס כל אחד מהם יהיה שדרוג על אוגבונו שהוא באמת אחד השחקנים המצחיקים שנחתו פה.
עולה גם השאלה לגבי אירופה בשנה הבאה. לדעתי עדיף מאוד לחזור לירוקאפ (אם בכלל יסכימו לקבל אותנו), המעבר לליגת האלופות הזיק לנו בסופו של דבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:33 am 
Freshman

לדעתי בישראלים זה דברת וורקמן וגרשון(שלא פחות טוב מאדם אריאל)..להתאבד על בריסקר (גינת לא רלוונטי נקסט)
בגארדים הייתי משאיר את אחד משניהם.
השאלה הגדולה היא בריימו..מצד אחד הוא באמת מצויין לליגה והוא עושה ככל טוב .מצד שני הוא לא שחקן שאפשר לשחק עליו בצבע ויותר גרוע באירופה הוא פשוט לא גדול מדי לשחק כחמש..
לגבי סנטר לגמרי הייתי מנסה ללכת על פארדון (לא זוכר את ההגנה שלו אבל לא זוכר אותו בתור חור שחור)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 8:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
למה שהיורוקאפ לא יקבלו אתכם? המפעל במצוקה כבר שנתיים שלוש, ההיפך, ינשקו לכם את הרגליים אם תחזרו.

זהו, זה מה שיש לי לתרום בדיון הזה.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 9:33 am 
Hall of Famer

בהחלט היורוקאפ ישמחו לקבל את הפועל, ולדעתי הגיע הזמן לחזור לשם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 10:04 am 
Sophomore

אין שום שאלה לגבי בריימו.
חייב להשאר ולקבל את סרט הקפטן על הדרך.

אני לא יודע כמה ריאלי להביא לכאן את תומר גינת, אבל הייתי משקיע בזה מלא מאמצים. אנחנו חייבים לפחות עוד ישראלי אחד שיודע לייצר לעצמו ברמה גבוהה.
את וורקמן ושגב הייתי משאיר בשביל הרכבים מסוימים לכמה דקות. לא יותר. את אדם משחרר.

מאובה גם הייתי נפרד ומנסה להביא רכז עם קליעה טובה יותר לצד אדמס.

לגבי קייסי ואוגבנו עדיין לא החלטתי, אבל ברור שהפועל צריכה עוד גבוה זר ברמה גבוהה בשביל אירופה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 10:49 am 
Sophomore

דל"פ: להשאיר בערך את אותו סגל, אבל להביא מאמן.

- ווילי וורקמן - מישהו צריך לתת את מה שהוא נותן בנקודות זבל, בריב' התקפה ובהאסל .
- ג'יילן אדאמס - הלוואי שיהיה אפשר להשאיר אותו.
- עמית גרשון - אם המאמן מאמין בו - שישאר, אחרת חבל שיבזבז את הזמן בארנה.
- איתי שגב - אם תומר גינת או צ'צ'י לא מגיעים - להשאיר, אפילו כשחקן עשירי
- ג'ון אגבונו - אם מגיע מאמן שיודע לעבוד עם גבוהים - שישאר (ראינו מה הוא יכול לעשות באיטליה), אם קטש מגיע - אין טעם בגבוה בסגנון.
- שגיב דוד - מי זה ?
- אדם אריאל - להשאיר, למרות המגבלות
- קיי.סי ריברס - להשאיר, אם בכלל יסכים להישאר
- נועם דוברת - להשאיר ולהפוך אותו לרכז הראשון
- סולימאן בריימו - להשאיר, קפטן ולהתחיל להכשיר אותו למאמן גבוהים
- אי.ג'יי רולנד - להשאיר כמחליף לדוברת
- רטין אובאסוהן - להשאיר ולהסב לעמדה 2 כי רכז הוא לא אבל אין חודרים כאלה

יותם: להשאיר במערכת, לא כמאמן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 10:58 am 
Junior

לא באופן אישי, חלילה, אבל עם רמת הסקת מסקנות כזו מהעונה אני מתפלא שאתה לא קורא להחתים את אנתוני בנט ואת ת׳ון מייקר…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 11:03 am 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
לא באופן אישי, חלילה, אבל עם רמת הסקת מסקנות כזו מהעונה אני מתפלא שאתה לא קורא להחתים את אנתוני בנט ואת ת׳ון מייקר…

מה לעשות שאני חושב שמהסגל הזה היה אפשר להוציא הרבה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 11:12 am 
Junior

לקוות שהלפרין וגיא הראל לא חושבים כמוך.

וברצינות: השאלה היא לא האם היה אפשר להוציא מהסגל הזה יותר. ברור שהיה אפשר. גם מהסגל של מכבי ת״א, הפועל באר שבע ונס ציונה אפשר היה להוציא יותר. השאלה היא האם במסגרת התקציב של הפועל זה סגל מספיק טוב או שב6-7 מיליון דולר(?) שהקבוצה הזו עולה, אפשר להעמיד עשרה שחקנים הרבה יותר טובים. בעיניי זה די ברור שהאפשרות השניה היא הנכונה, ואם המנהלים המקצועיים באמת חושבים שזה הכי טוב שהם מסוגלים, אשמח לראות אותם מתחלפים (אשמח לראות אותם מתחלפים בכל מקרה, כי גם אם מזהים את הכשלון בבניית הסגל הזה, זה כשלון אחד יותר מדי בעיניי).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 11:22 am 
Senior

דעה לא פופולרית אחרת - בכלל לא בטוח שהייתי משאיר את אדאמס.
כן, הוא כישרון אדיר ויש משהו מרגש בלראות אותו משחק, אבל אני פשוט לא בטוח שאפשר לסמוך עליו ולבנות סביבו קבוצה מנצחת.
קודם כל, מעולם לא ראיתי שחקן שזז פחות אוף-דה-בול ממנו, הוא נעלם לפרקים גדולים מדי ולפעמים אתה שוכח שהוא על המגרש, אבל יותר מכל - ואולי אני קורא יותר מדי לתוך זה - אבל לפעמים זה פשוט מרגיש שהמשחק קצת עובר לידו יותר מדי. שגם בפיגור 5 ברבע האחרון של המשחק הכי מכריע בעונה, הוא יחייך ויצחק עם השחקנים היריבים ואז כשיחדור לסל ינסה לסיים באיזה ליי-אפ מפונפן (ויחטוף גג) במקום ליצור מגע ולהגיע לקו.

כלומר, אני לא עושה מזה יותר ממה שזה, ולא אומר שאי אפשר להשאיר אותו כי משהו בשפת גוף לא מסתדר לי, אבל אני כן חושב שקבוצה שהוא ה-כוכב שלה, עשויה להיות מועדת לאנדראצ'יבריות ושזה לא מקרי שהפועל סיימה בצורה מאוד נרפית את דרכה בכל המסגרות העונה.

ואחרי כל זה - אני כן אשמח שיישאר, ואם זה יכול להיות בתור איזה ג'מאל קרופורד מהספסל אז בכלל. אבל בתור הגארד הכי יקר בסגל וכזה שלידו מחפשים שחקן שמשלים אותו - אני ממש לא בטוח שהוא שווה את זה.
אני גם כן מסכים שהזרים שהקבוצה סיימה איתם את העונה לא היו איזו נפילה גדולה וזו תהיה טעות לעשות שוב מהפכה מוחלטת בסגל, אבל לא הייתי נשאר עם אותה שלישיית גארדים. כן הייתי משאיר אחד (אולי אולי שניים, אם מוצאים שלישי שישלים אותם בצורה מדהימה) ואדאמס הוא כנראה המועדף עליי. זה פשוט ממש לא באנקר בשבילי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 11:27 am 
Senior

ועכשיו אני רואה שזו לא דעה כזו לא פופולרית כאן כי כתבו דברים דומים בת'רד על המשחק מול חולון.
אבל זו כן הייתה דעה, אז אני על 50% מהשדה בנוגע לזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 12:56 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבמסגרת "הבאת זר שעשה רושם טוב בליגה הישראלית" השנה יש בעיקר אופציות בעמדת הסנטר: פארדון שהוזכר, וסשה קיליה-ג'ונס.
האחרון איכשהו קצת "נחבא אל הכלים" כל העונה ולא דובר מי יודע מה, אבל 2.11 שעוד לא חגג 24, שנותן 8+18, עם קליעה סבירה (חצי שלשה במשחק ב-33%, 67% מהקו) הוא שחקן מעניין להיות למשל הגבוה המחליף מהספסל בכסף די קטן.
אבל זה אולי יצריך היערכות מחודשת (לוותר על שגב, להביא ישראלי בעמדה אחרת), ונראה אם זה בכלל כיוון רלוונטי.

ברמת המאקרו, שאלה האם דוברת צריך להיות מסומן כישראלי הבולט בקבוצה שנותנים לו את המקום בחמישייה מראש ובונים בהתאם (כפי שהיה תמיר בלאט בתקופת קטש למשל). ברור שזה הימור, אבל אולי בראייה רב-שנתית זה צעד מעניין.
כי השנה לא היה כזה בהפועל ירושלים, לטוב ולרע, וזה משפיע גם מבנית האם מפזרים את הזרים על כל העמדות וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:18 pm 
Sophomore

em28 כתב:
- אי.ג'יי רולנד - להשאיר כמחליף לדוברת

מישהו בפייסבוק כתב: להשאיר אותו בתור עוזר המאמן של הליטאי :bra_vo:

אם לא היה ברור מההודעה הקודמת, את גוני וקפיצות אני משחרר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:36 pm 
Sophomore

האמת, רעיון שאולי שווה לשקול, כמובן אם מסתדר מבחינה תקציבית וכו' - להביא גארד זר בנוסף לאובה ואדמס ולא במקום אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 1:36 pm 
Sophomore

כמובן שלא רולנד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יוני 03, 2022 2:46 pm 
Sophomore

קצת קשה לבנות סגל לפני שיודעים סדר גודל של תקציב. היו שמועות בזמנו על עליית תקציב משמעותית בקיץ אבל עכשיו קולות של חוסר בהירות לגבי הבעלים ככה שגם ירידה בתקציב היא אפשרות ריאלית. לכן גם צריך לנתח את זה כשני תרחישים שונים...

השחקן היחידי שאני מחתים בכל תרחיש זה בריימו עד סוף הקריירה ושם אותו קפטן. לא בגלל האופי והחיבור והנאמנות בשנה שעברה וכו', אלא בגלל שקודם כל ולפני הכל הוא שחקן מעולה, פיזי מספיק לשחק 5 בהרכבי סמול בול ונייד מספיק לשחק 4 (לדעתי העמדה הטבעית שלו), שומר ענק, מביא ניסיון ומנהיגות מובהקים (האפקט שלו על הקבוצה כשחזר השנה היה עצום), מופיע כמעט תמיד למשחקים גדולים (מנרסה, פרומיטיי, שני ההפסדים מול חולון למרות העונשין בסוף ועוד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1409 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3, 4, 5 ... 57  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: uriel17, מיכאל, סאבוניס ו 120 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה