סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 9:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: NBA ליגות קיץ
הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 9:24 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
הייתה ליגת קיץ מאד מאכזבת. כמעט כל הקבוצות השביתו את השחקנים המוכשרים שלהם גג 3 משחקים מתחילת הליגה. היחידה שנתנה לצעירים שלה לרוץ זאת הייתה יוסטון עם ג'בארי סמית' ואיסון. בדר"כ אומרים שהצלחה בליגת הקיץ לא מנבאת הרבה (אני כבר הרבה זמן לא עוקב בצורה רצינית אחרי ליגת הקיץ, אבל היתה תקופה ששמונד וויליאמס וקינטל וודס שלטו בליגה הזאת ברמות ג'ורדניות. זה אף פעם לא היתרגם לאן.בי.איי), אבל יכולת לא טובה של כישרון גדול מנבאת סימני צרה באופק. אז סמית' סיים 5 משחקים עם 14.4 נק' באחוזים רעים מאד משתי נק' ו-3 נק' ב-30 דקות משחק. לפחות ריב' הוא הוריד הרבה - 9.4

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 9:40 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הייתה ליגת קיץ מאד מאכזבת. כמעט כל הקבוצות השביתו את השחקנים המוכשרים שלהם גג 3 משחקים מתחילת הליגה. היחידה שנתנה לצעירים שלה לרוץ זאת הייתה יוסטון עם ג'בארי סמית' ואיסון. בדר"כ אומרים שהצלחה בליגת הקיץ לא מנבאת הרבה (אני כבר הרבה זמן לא עוקב בצורה רצינית אחרי ליגת הקיץ, אבל היתה תקופה ששמונד וויליאמס וקינטל וודס שלטו בליגה הזאת ברמות ג'ורדניות. זה אף פעם לא היתרגם לאן.בי.איי), אבל יכולת לא טובה של כישרון גדול מנבאת סימני צרה באופק. אז סמית' סיים 5 משחקים עם 14.4 נק' באחוזים רעים מאד משתי נק' ו-3 נק' ב-30 דקות משחק. לפחות ריב' הוא הוריד הרבה - 9.4

מי שדווקא כן הרשים ביוסטון אותי זה טארי איסון, יהיה מעניין לראות איך הם ישלבו אותו ואת סמית' בעונה הבאה, ליוסטון יש חתיכת בור בשתי עמדות הפורוורד, כשהשם הכי מרשים שיש לך לעמדות האלו זה ג'שון טייט (שחקן חמוד, אבל לא נראה בדיוק כמו חומר לשחקן חמישיה בקבוצה טובה) זה אומר הרבה דקות שמונחות על הריצפה ומחכות למישהו נורמלי שיאסוף אותן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 9:54 am 
מנהל פורום

מה שעמוס אמר + וויסמן גם קיבל הרבה דקות בווריורס, היה אקטיבי, תקף את הטבעת, זרק כשהיה פנוי או חצי פנוי
אחוזים לא טובים ובכלל סטט לא משהו
אבל משהו באופן שהארגון הזה מטפל בשחקנים שלו, ובגישה שלו בסאמר ליג גורם לי להאמין שנראה ממנו עונה לא רעה בכלל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יולי 18, 2022 10:10 am 
Senior

לא הייתי מודאג במיוחד מג'בארי סמית', לפחות לא בגלל שהיה לו קשה בליגת הקיץ.
הכדורסל הכאוטי של הליגה הזו, עם כל הגארדים שיש הולכים לבידוד ומידיים שלשות מקילומטר, רחוק מלהיות אידיאלי לשחקן כמוהו - שהכדרור שלו והיכולת ליצור לעצמו עדיין די מוגבלים.
לא שצמד הגארדים של יוסטון הם מהטובים בליגה בלערב את השחקנים האחרים, אבל אני חושב שהאחוזים שלו ייראו קצת יותר טוב ליד שחקן שמושך תשומת לב מההגנות כמו ג'יילן גרין. ממה שראיתי וקראתי, לפחות עושה רושם שהוא גם היה טוב מאוד בהגנה.

אני חושב שחוץ ממנו, שאר הבחירות של 1-6 נראו מצוין, אבל דווקא בגלל זה מה שעמוס כתב הופך ליותר מבאס - אנחנו אשכרה מקבלים load management בליגת הקיץ. מבאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: asaf16, Google [Bot], oren_80, stavs ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה