סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 28, 2024 11:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 1:19 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
אני נגד
1. הוא לא יקבל מקס במקום אחר כנראה, מאחר וחלק מהיתרונות שלו ספציפיים להרכב הנוכחי של ג"ס
2. הוא בצד היורד של היכולת שלו
3. קומינגה יתפתח להביא תועלת דומה לזו של גרין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 2:12 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (1)
לתת לו מקס ולשלוח אותו תמורת דוראנט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 3:15 pm 
Hall of Famer

ברור שבעד.
סטף קארי מזדקן. בחלון ההזדמנות לאליפות לא נותר יותר מדי זמן. לבנות קבוצה חדשה לאליפות זה לא סביב סטף בשנתיים שלוש הקרובות זה תסריט לא ריאלי. אם זאת הדרך לשמור את גרין שמח ועם מוטיבציה אז אין ברירה

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 3:22 pm 
Senior

השאלה היא אם צריך לשמור את גרין. יש לו דברים שהוא מביא שהם יחודיים אבל הוא גם מביא הרבה, הרבה נזק שפשוט מחליקים לו, הוא לדעתי עלה לגולדן בשתי אליפויות. כן, בסופו של דבר תועלתו עולה על נזקתו אבל לטעמי - ממש לא בהרבה, בוודאי לא ברמה שמצריכה מקסימום, והוא הולך ונהיה גרוע יותר. אני חושב שגולדן יכולה וצריכה לחשוב על עתיד בלי גרין ועדיין עם סטף ושאר הקור של הקבוצה. כמובן, זה חייב לעבור אישור של סטף שחייב לחשוב על זה בצורה מושכלת. אם סטף מתעקש שהוא צריך את גרין בשביל לחיות, שיתנו לו שני מקסימומים מצידי. אם לא - למצוא לו טרייד, כמה שיותר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 4:28 pm 
Sophomore

העניין הוא שזה יותר מסובך מזה. גולדן לא יכולה לשמור על גרין, וויגינס ופול בחוזים שמגיעים להם (ושאותם יוכלו לקבל מקבוצות אחרות בשנה הבאה) בלי לשלם ב-2023-24 משהו כמו 600 מיליון. לייקוב כבר הצהיר שאין לו כוונה לעשות את זה. אז מה עושים? למי נותנים ללכת? אגב, אפשר לזרוק גם את קליי למיקס, כי ה-43+ מיליון שחייבים לו בשנה הבאה (פלוס 52 מיליון לקרי) הם חלק גדול מזה. סביר להניח שהוא לא יהיה שווה את זה בשנה הבאה וגם גרין לא יהיה שווה חוזה מקס די מהר עם ירידה צפוייה ביכולת. לעומת זאת, וויגינס בחוזה ארוך טווח של נניח 30 מיליון ל-5 שנים יכול להיראות כמו מציאה בעוד כמה שנים, כשתקרת השכר תגיע לאיזור ה-200 מיליון. כנ"ל חוזה מקסימום לפול.

אני הייתי מחכה עד סוף השנה. אם הסגל הזה לוקח עוד אליפות, צריך לעשות חושבים היטב. אם גולדן לא נראית שוב כמו קונטנדרית רצינית (נניח בגלל פציעה או ירידה ביכולת של אחד מקרי, קליי, או גרין), ספק אם משתלם לשבור את הבנק בשביל גרין. או שאולי אפשר לשכנע את קליי לקחת חוזה חדש מופחת משמעותית אבל לכמה שנים אחרי שבשלוש השנים האחרונות קיבל המון כסף בלי לשחק הרבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 4:53 pm 
Hall of Famer

Amos Gueta כתב:
הוא לדעתי עלה לגולדן בשתי אליפויות.

2 אליפויות? 2016 ברור (למרות שהווריירס הפסידו 2 משחקים איתו. עם כל הכבוד לשינוי המומנטום, איפה היכולת של הקבוצה ששברה את שיא הניצחונות באותה עונה? איפה האחריות של האריסון בארנס שעל הקליעות שלו מ-2 נק' שהוא שם ב -35% מהשדה הווריירס הפסידו משחקים?). איזו עוד אליפות הווריירס הפסידו בגלל גרין?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 5:57 pm 
Hall of Famer

התשובה שלי היא לא רבתי, עם הרבה סימני קריאה.

הסיבות? אוריאל ניסח את כולן בהודעת הפתיחה:

uriel17 כתב:
אני נגד
1. הוא לא יקבל מקס במקום אחר כנראה, מאחר וחלק מהיתרונות שלו ספציפיים להרכב הנוכחי של ג"ס
2. הוא בצד היורד של היכולת שלו
3. קומינגה יתפתח להביא תועלת דומה לזו של גרין

הייתי מוריד את ה"כנראה" מסעיף 1, אני לא רואה את גרין מקבל מקס בשום מקום אחר. וגם אם אוריד את רף הציפיות של סעיף 3, קומינגה עדיין פרוספקט מעניין מספיק כדי לתת לו להתפתח.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 6:48 pm 
Senior

גרין די אחראי לזה שדוראנט ברח לברוקלין. זה מצחיק הוא גם עשה איתו פודקאסט מתי שהוא וניסה לגרום לו להגיד לו שזה לא בגלל זה, ודוראנט די ייבש אותו. אם הם היו מצליחים לשמור את דוראנט, גם בהנתן האכילס שלו והפציעות של קליי, לדעתי היו לוקחים אליפות ב2020-2021 איתו ועם קארי שהיה בכושר פסיכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 7:33 pm 
Hall of Famer

מצד שני, הוא לא זה שהביא אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 8:07 pm 
Hall of Famer

אבל זה בדיוק דריימונד גרין, אי אפשר גם להנות ממנו כשחקן ייחודי (גם "בראש"), וגם "להתלונן" שהוא הפסיד להם 2 אליפויות (וזכה ב-4, כן?) בגלל האופי שלו.
אני לא רואה כל כך מהר בתרחיש היפותטי את גולדן סטייט זוכה באליפות עם קארי ודוראנט (ששיחק במקרה רק 35 משחקים באותה עונה סדירה), וללא קליי וגרין. זו קבוצה שסיימה שמינית את העונה הסדירה באותה עונת 20-21, לא בדיוק מה שדוראנט הצטרף אליו בעבר (וגם אז "רק" 2 עונות מתוך 3 הסתיימו באליפות).

בכל מקרה, אני רואה שלגרין יש אופציית שחקן על 27.5M לעונת 23-24. אני לחלוטין לא רואה קבוצות אחרות פותחות עבורו את הכיס לחוזה ארוך טווח גבוה בגיל 33.5, אז אני לא רואה סיבה להציע לו מקסימום, כאשר סביר יחסית (לדעתי) שהוא ייקח את אופציית השחקן ממילא.
בכל מקרה ברור ששחקן כמו ג'ורדן פול החל מגיל 24 הוא השקעה טובה הרבה יותר ל-3-4-5 שנים קדימה מאשר גרין, וגם על חוזה הרבה יותר נמוך מהמקסימום ההיפותטי של גרין. אז אם זה מה שיהיה על השולחן - לא חושב שיש פה התלבטות אמיתית, עם כל הכבוד למסורת הקבוצתית וכו'.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 10:17 pm 
Hall of Famer

אי אפשר להביע דעה אמיתית כי טנחנו לא יודעים על חשבון מי החוזה של גרין יהיה..
או יותר נכון, כמה הבעלים של ג"ס מוכנים להוציא.

אם הם מוכנים להוציא - אחלה.
אם זה אומר שיצטרכו לשלוח את פול או וויגינס החוצה - יש דיון.
אנחנו לא באמת יכולים לדעת ולכן גם לא להדיין ברצינות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 10:22 pm 
Hall of Famer

אבל חוזה מקס לכמה שנים דופק גמישות עתידית, ובתור מי שחופר על זה בפורום כבר כמה שנים טובות אתה אמור לדעת את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 10:55 pm 
Sophomore

Att כתב:
אי אפשר להביע דעה אמיתית כי טנחנו לא יודעים על חשבון מי החוזה של גרין יהיה..
או יותר נכון, כמה הבעלים של ג"ס מוכנים להוציא.

אם הם מוכנים להוציא - אחלה.
אם זה אומר שיצטרכו לשלוח את פול או וויגינס החוצה - יש דיון.
אנחנו לא באמת יכולים לדעת ולכן גם לא להדיין ברצינות.

אנחנו די יודעים דווקא. כאמור, לייקוב הבעלים הצהיר שאין לו שום כוונה להגיע לסכומים של 500 או 600 מיליון על משכורות, ואפילו לא ל-400 מיליון. חוזה מקסימום לגרין פלוס חוזה גדול לאחד מבין וויגינס ופול יביא אותו לשם. חוזים גדולים לכולם ואנחנו באיזור ה-600 מיליון. אין לוויגינס או פול שום סיבה להתפשר על פחות מ-30 מיליון לשנה בחוזה רב שנתי. זה אולי נשמע הרבה לשחקנים שהם לא בטופ-30 של הליגה. אבל כאמור, זה הולך להיראות כמו עסקה מצויינת בעוד כמה שנים עם תקרת שכר של 200 מיליון. ויהיו קבוצות שיתנו להם את זה כפרי אייג'נטס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 02, 2022 11:14 pm 
Hall of Famer

"מוכנים להוציא" זה לא 0 או 1.
לחוזה עצום שכזה מן הסתם יכולות להיות קל השלכות על המעטפת הרב שנתית מסביב (אפילו ברמת כמות אנשי צוות ומשכורתם למשל), כי יש גבול כמה כסף מוכנים להוציא בסופו של יום (גם אם לכאורה יש נכונות להשקיע כל עוד רצים לאליפויות וכו').
גם אם זה לא יבוא כבר בקיץ הבא על חשבון וויגינס או פול (וזה "אם" גדול), אז מאוד יכול להיות למשל שבשנתיים העוקבות לא יוחתמו (בעקבות אותו חוזה מקס היפותטי לגרין) על הארכות חוזה ווייזמן, קומינגה, מודי - מי מהם שיהפוך לשחקן בעל ביקוש גבוה בליגה ו"ערך שכר" גבוה בשוק.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 1:17 am 
Hall of Famer

אתם שוכחים שמדובר בקבוצה שהחתימה את ראסל למרות שלא רצתה בו ודרכו השיגה את וויגינס. יש יתרון גדול בהחתמה של שחקן מעבר לתקרה. זה דווקא מאפשר גמישות רבה יותר.
כמובן בהינתן שהם מוכנים לשלם

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ד' אוגוסט 03, 2022 1:26 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 1:23 am 
Hall of Famer

יש משהו כואב בזה שקליי שהיה פצוע במשך שנתיים, יעשה בקריירה לפחות 270 (מה שעשה עד היום, פלוס בשנתיים שמובטחות לו), וגרין שתרם בעיניי כמעט כמוהו לאליפויות של הווריורס יעשה רק 180 (כולל השנתיים הקרובות). הפרש של 90 מיליון בין השניים נראה לא הוגן, כאמור, בטח בהתחשב בכך שהראשון לא שיחק שנתיים.
ברמה המוסרית לכן, בעיניי, לגרין מגיע עונה אחת של 50 מיליון דולר, שתגיע אחרי החוזה הקרוב. מגיע לו לעשות קריירה של 250-300

רק שבביזנס של ספורט, מגיע זה לא תמיד הדבר הנכון (טום בריידי אף פעם לא היה המשתכר מס' 1 בליגה. ג'ורדן זכה לשכר עצום רק בעונתו האחרונה). ואם השאלה היא - מה כדאי לגולדן סטייט לעשות, התשובה היא חד משמעית לא לתת לו חוזה מופקע. בגיל 34 הוא כבר לא יהיה שווה את זה. עם כל הכבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 6:35 am 
Hall of Famer

Att כתב:
אתם שוכחים שמדובר בקבוצה שהחתימה את ראסל למרות שלא רצתה בו ודרכו השיגה את וויגינס. יש יתרון גדול בהחתמה של שחקן מעבר לתקרה. זה דווקא מאפשר גמישות רבה יותר.

כמו שכתבו מקודם - קצת אירוני שדווקא אתה הוא שכותב זאת...
אילו גרין יוחתם על חוזה מקס, אני מניח שאף קבוצה אחרת לא תראה בו כ"נכס חיובי" עם חוזה שכזה (בגילו המתקדם), אז בשביל מה עבורם לבנות על איזה טרייד עתידי מול שחקן אחר בעייתי/פציע/אוברפייד וכו'?
מה גם שפציעה אחת של גרין וסתם כמות מטורפת של כסף (זה אולי במצטבר קרוב למיליארד דולר בהסתכלות של החוזה עצמו + עודף הקנסות שזה יגרום להם במשך השנים) הולכת לפח

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 8:23 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

נורטון כתב:
יש משהו כואב בזה שקליי שהיה פצוע במשך שנתיים, יעשה בקריירה לפחות 270 (מה שעשה עד היום, פלוס בשנתיים שמובטחות לו), וגרין שתרם בעיניי כמעט כמוהו לאליפויות של הווריורס יעשה רק 180 (כולל השנתיים הקרובות). הפרש של 90 מיליון בין השניים נראה לא הוגן, כאמור, בטח בהתחשב בכך שהראשון לא שיחק שנתיים.
ברמה המוסרית לכן, בעיניי, לגרין מגיע עונה אחת של 50 מיליון דולר, שתגיע אחרי החוזה הקרוב. מגיע לו לעשות קריירה של 250-300

רק שבביזנס של ספורט, מגיע זה לא תמיד הדבר הנכון (טום בריידי אף פעם לא היה המשתכר מס' 1 בליגה. ג'ורדן זכה לשכר עצום רק בעונתו האחרונה). ואם השאלה היא - מה כדאי לגולדן סטייט לעשות, התשובה היא חד משמעית לא לתת לו חוזה מופקע. בגיל 34 הוא כבר לא יהיה שווה את זה. עם כל הכבוד.

גרמת לי לרגע להיזכר בלאטרל ספריוול והדמעות זולגות מעצמן.
למה בדיוק מגיעה לגרין קריירה של 250-300 מיליון? האם 150-200 מיליון לא יספיקו בשביל להאכיל את הילדים שלו? (ושל כל מי שהוא מכיר)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 8:38 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
Att כתב:

כמו שכתבו מקודם - קצת אירוני שדווקא אתה הוא שכותב זאת...

בהחלט אירוני
אם מתעלמים לחלוטין מהקונטקסט :roll:
הרבה פעמים אופן ההתנהלות הרצוי של קונטנדריות הוא הפוך מזה של קבוצות שבונות מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 9:30 am 
Senior

אתה בטוח מבין אבל את ההבדל בין החוזה שנתנו לראסל (אפשר סימוכין לזה שלא רצו אותו, דרך אגב? אני זוכר הרבה התלהבות שם ממנו בזמנו דווקא, יכול להיות שהוא לא היה השחקן שהם הכי רצו, אבל הבינו שעדיף לקפוץ על ההזדמנות, אבל אני ממש לא זוכר איזושהי ראיה לזה שבכלל לא רצו שישחק שם) בגיל 23 אחרי העונה הכי טובה בקריירה שלו עד אז (ועד היום), לעומת לתת חוזה מקסימום של כ50 מיליון לשנה לדריימונד גרין, שיתחיל איזה 3-4 שנים אחרי שהתחלנו לראות ירידה אצלו.

כאמור, זה באמת תלוי כמה לייקוב מוכן להוציא ולהתחייב להמשיך להוציא שנים קדימה, אבל בעיני אין להם שום סיבה לתת לדריימונד מקסימום. זה אולי קצת נשמע מצחיק להגיד בהתחשב במה שחשבנו עליהם לאורך כל הקריירה, אבל לדעתי וויגינס שחקן טוב וחשוב מגרין, בעיקר בהסתכלות קדימה ואולי גם את ג'ורדן פול הייתי מתעדף לפני דריימונד בהוצאות הגדולות של הווריורס.
אני לא חושב שהם צריכים לשלם לדריימונד דולר אחד מעבר ל30 מיל' לשנה, בעיקר כי אני ממש בספק אם מישהו אחר בליגה יציע לו משהו כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 1:10 pm 
Hall of Famer

זה ממש מצחיק הבדיעבדיות של "דרך ראסל שהם לא רצו הם השיגו את ויגינס". אותו ויגינס שבילה שנים אנמיות להפליא במינסוטה, נחשב לאכזבה וכשאני טענתי פה בפורום שהוא לפחות סקורר סביר ויש בזה ערך, אטט ורבים אחרים קפצו להגיד כמה הוא חסר תועלת. פתאום, בדיעבד כשהטרייד הצליח, זה הופך לציד מחוכם של הווריירס.

ופתאום גם חוזה מקס לשחקן מבוגר מעל תקרת השכר מאפשר גמישות גבוהה יותר. מה להגיד, מה לומר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 8:56 pm 
Senior

ATT, לא ממש מבין את הטיעון שלך כאן.

קודם כל, אם נקבל את התזה שכדאי להחתים אותו כנכס טריידים (שזו הגמישות היחידה שהחתמה כזו מייצרת) אין שום סיבה לעשות את זה עכשיו, אפשר בהחלט לחכות עונה.

אבל גם ככה, אי אפשר לקבל את התיזה, משתי סיבות:
1. הוא מזדקן ונהיה גרוע יותר כל שנה, וגם נראה שהפוקוס שלו על כדורסל הולך וקטן. זה חוזה שהסיכוי שלו להפוך לאלבטרוס שמצריך שליחת בחירות איתו רק כדי להפטר ממנו היא סופר גבוהה.

2. הפיירול של גולדן הוא הגבוה בליגה, הם לא רק מעבר לתקרת השכר, לא רק מעבר לתקרת המס, אלא מעל "אפיריון המס" הידוע לשמצה, ועם גרין על מקס הם ישארו מעליו בעתיד הנראה לעין. כל עוד הם נמצאים מעליו, הגמישות שלהם נפגעת באופן רציני. הם לא יכולים לקבל אף שחקן בסיין אנד טרייד. הם לא יכולים להשתמש בMLE המלא ולא בBIE כדי להחתים שחקנים. דוגמה לאפקט של הדבר הזה בדיוק: לא היתה להם שום דרך לשלם לגארי פייטון ג'ר ולהשאיר אותו בקבוצה. כל קבוצה בליגה עם קאפ ספייס או עם MLE מלא יכלה להציע לו הרבה יותר כסף, ואחת עשתה את זה.

וזה בלי לדבר בכלל על ההשלכות הכלכליות של תשלום רפיטר טקס כל כך גבוה מעל התקרה. הסכומים עצומים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוגוסט 03, 2022 10:17 pm 
Hall of Famer

חשבתי שאין הגבלה כשהשחקן כבר שייך אליך.. ולכן הם יכולים להציע חדרים טלפון המון כסף.
אז למה היתה. הגבלה עם פייטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 12:09 am 
Hall of Famer

במחשבה מחודשת, כרגע אין לג"ס סיבה ממש טובה להציע לגרין חוזה מקס.
אם הוא רוצה להתפשר על פחות מזה כדי לקבל כסף מובטח - אחלה.
אם לא, יחכו לקיץ.

ובינתיים יקבלו את גרין במוטיבציה (בתקווה) גבוהה יותר להוכיח את עצמו.

אגב, אני לא לגמרי בטוח שלא תהיה קבוצה שלא תלך עליו במקס.
אולי קבוצה תמוהה כמו שארלוט או משהו כזה.

--

השאלה האולי יותר מעניינת היא מה קורה עם קליי.
פול ובמידה מסוימת גם וויגינס יושבים על התפקיד שלו.

--
גואטה - מבין מה אתה אומר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 04, 2022 3:15 am 
Senior

נורטון, כמובן שיש הגבלה על שחקנים שלך, ולהגבלה הזו יש חריגות רחבות הידועות כזכויות בירד. כדי לשחקן יהיה את זכויות הבירד המלאות (שאיתם קבוצה יכולה להחתים מחדש שחקן משלה בעצם עד רמת חוזה המקסימום) הוא צריך לשחק בקבוצה שלוש שנים. יש החרגה מופחתת אחרי שנתיים (EARLY BIRD) והחרגה מאד מצומצמת אחרי שנה ("Non Bird") שזה איפה שפייטון גוניור היה. כל מה שיכלו לתת לו על הבסיס הזה הוא העלאה של 20% על המשכורת הקודמת עם גדילה של 5% בכל שנה נוספת של החוזה, או להחתים אותו על הMLE המצומצם שזה אם אני זוכר משהו כמו 6 מיליון לשנה ומקסימום שנתיים (הם פיצלו את זה בסוף בין דויצנזו לרייאן רולינס). סקרמנטו נתנה לו 28 מיליון ל-3 שנים, לא היה לגולדן שום כלי להשוות את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 54 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], stavs, uriel17, אבימאל, דניאל, מכבי רעננה זל, נביא בעירו, נורטון, עופר האדום, רוני דיאון ו 34 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: