סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 11:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 71  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: כדורגל ישראלי 21/22
הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 7:46 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
מה שאנחנו רואים מחיפה בקמפיין הזה זה 3 הפסדים ונצחון אחד, נתחיל משם, אז בואו נרגע ונרד מענני האופוריה של "רמת כדורגל לאורך קמפיין". האם המשחק אתמל היה טוב? לא. הוא היה מעולה, ואחד הגדולים שראיתי מקבוצה ישראלית. אבל חיפה לא עשו עד אמש קמפיין גדול או קרוב לזה, סתם סימפטי.
גם הקמפיין של הפועל ת"א וגם הקמפיין של ב"ש בזמנו היו טובים בהרבה. של ב"ש אגב מסיבות לא שונות בהרבה מאלו שהביאו לחיפה נצחון אתמול, קבוצה ישראלית שמאומנת על ידי בכר שמעמיד קבוצות חזקות בטירוף שמתמודדות שווה בשווה בפיזיות באירופה.
אם חיפה תצא מכאן להעפלה לליגה האירופית (או טוב מכך) אפשר יהיה לדבר על קמפיין ועל רמת כדורגל לאורכו, אחרת, שוב, שלושה הפסדים, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 8:37 am 
Sophomore

ההפרשים ברמת התקציבים הם בלתי נתפסים. לא יודע אם הם היו כל כך גדולים בעבר. ראיתי פרסום (אירופאי, לא ישראלי), על תקציבי הקבוצות בצמפיונס. חיפה מקום אחרון עם איזור 18 מיליון יורו. פלזן אחד לפני האחרון עם כ40, ובסהכ אולי שש, שבע קבוצות עם תקציב שיורד מה100 מיליון (קופנהגן אכן אחת מהן)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 8:44 am 
Sophomore

shmueliki כתב:
הניצחון כניצחון במשחק בודד הוא כמובן נהדר
אבל רק אצלנו זה יגרור פסטיבל חסר תקנה, תוך התעלמות מכך שכל מחזור בליגת האלופות יש איזו תוצאה שכזו
הנה, רק הערב במשחק מקביל - קופנהאגן (שכבר סיימה בתיקו עם סביליה) חילצה תיקו מהסיטי (קבוצה בכירה מיובנטוס בימים אלו), מה שקיבל באתרי ההימורים יחס של סביב פי 9, בעוד ניצחון של חיפה היה "רק" פי 4.5-5...

פרופורציות זה חשוב

קופנהגן שיחקה מול עשרה שחקנים שני שליש מהמשחק..
וגם כך, לא הראת שום דומיננטיות שמתקרבת לזו של חיפה.
ניצחון יפה, אבל הכל יפול ויקום על אם ישיגו מקום 3. אם יצאו מבית כזה עם מקום באירופית, זה אולי יהיה הקמפיין הטוב ביותר וגם יעשה טוב למעקב הדירוג של ראי. התיקו אתמול של פסז לא עושה להם טוב. פסז תבוא למשחק מול חיפה כשהוא מאד חשוב לה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 9:46 am 
Hall of Famer

B.a.c כתב:
באמת התרחשה סנסציה גדולה

אז זהו
שסוכנוייות ההימורים נתנו סדר גודל של פי 4.5-5 על ניצחון של חיפה (בין היתר אני מניח כי יובנטוס טרם ניצחה משחק חוץ השנה בכל מסגרת שהיא, ואף הבקיעה רק 2 שערים בחמשת משחקי החוץ שלה עד כה - אז לכאורה מהפרספקטיבה הזאת, פתאום קצת הגיוני שהם לא ינצחו בחיפה...).
על פי אותן הסוכנויות, התרחשו אתמול (מבין 8 משחקים, כן?) 2 תוצאות מפתיעות יותר מהניצחון של חיפה:
תיקו של סיטי בקופנהאגן כאמור
תיקו של סביליה בדורטמונד (ואני מסכים שזה מפתיע שזה יותר מפתיע... מאשר חיפה)
ועוד 2 תוצאות מפתיעות בערך באותו סדר גודל:
תיקו של בנפיקה בפריז
תיקו של ריאל מול שחטאר
שוב, אלו הערכות הסיכויים בכלים אובייקטיביים של חברות שמתפרנסות מכך. לא הייתי מקל ראש בפרספקטיבה הנ"ל.

בסוף למשל אם בנפיקה תסיים את הבית הזה עם 12 או 14 נקודות (ואולי אף במקום הראשון), אני חושב שזה יותר יפתיע (קרי, "כל אירופה תדבר על זה", כמו שאוהבים להגיד כעת) מאשר שחיפה תסיים עם 3 או 4 נקודות במקום האחרון (שזה עדיין התרחיש הסביר).
זה לא מוריד כהוא זה מהעובדה שחיפה באמת משחקת כדורגל טוב מאוד מול יריבות עדיפות בהרבה, אבל לטעמי פשוט נסחפים כאן יותר מדי בכותרות מרחיקות לכת (שאתה מסכים שחלקן נעשה ב"קריצה וחיוך" למעשה).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 10:03 am 
Sophomore

אבל, אאל''ט - תוצאות תיקו תמיד מקהלות יחס גבוה יותר, לא?
מה היה היחס לנצחון של קופנהגן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 10:25 am 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
מה שאנחנו רואים מחיפה בקמפיין הזה זה 3 הפסדים ונצחון אחד, נתחיל משם, אז בואו נרגע ונרד מענני האופוריה של "רמת כדורגל לאורך קמפיין". האם המשחק אתמל היה טוב? לא. הוא היה מעולה, ואחד הגדולים שראיתי מקבוצה ישראלית. אבל חיפה לא עשו עד אמש קמפיין גדול או קרוב לזה, סתם סימפטי.
גם הקמפיין של הפועל ת"א וגם הקמפיין של ב"ש בזמנו היו טובים בהרבה. של ב"ש אגב מסיבות לא שונות בהרבה מאלו שהביאו לחיפה נצחון אתמול, קבוצה ישראלית שמאומנת על ידי בכר שמעמיד קבוצות חזקות בטירוף שמתמודדות שווה בשווה בפיזיות באירופה.
אם חיפה תצא מכאן להעפלה לליגה האירופית (או טוב מכך) אפשר יהיה לדבר על קמפיין ועל רמת כדורגל לאורכו, אחרת, שוב, שלושה הפסדים, כן?

אני חושב שהמוקדמות הן חלק בלתי נפרד מהקמפיין.
אנחנו מדברים על קבוצה שעברה שלושה סיבובי מוקדמות (היחידה אי פעם?), נתנה לאולימפיאקוס רביעיה בפיראוס, נתנה רביעיה ללימסול, שלישיה לכוכב האדום + תיקו בחוץ, צמד במחצית על יובנטוס ולא היה חסר הרבה כדי להוציא גם נקודות בטורינו.

אי אפשר להתעלם, מעבר לתוצאות, מפערי האיכויות והתקציבים על הנייר לעומת מה שקורה על הדשא. מעולם לא ראיתי קבוצה ישראלית עומדת ככה מול יריבות כל כך חזקות, משחקת התקפי, מניעה כדור ומגיעה למצבי הבקעה מסוכנים מול קבוצות מהטופ האירופי על בסיס שבועי.

העפלה מהמקום השלישי לדעתי נותנת חותם על הקמפיין הכי גדול של קבוצה ישראלית, אבל אני לא מאמין שזה יקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 10:31 am 
Hall of Famer

ido כתב:
אבל, אאל''ט - תוצאות תיקו תמיד מקהלות יחס גבוה יותר, לא?
מה היה היחס לנצחון של קופנהגן?

לא אם יש צד אחד שהוא פייבוריט ברור
סביב 22 בממוצע...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 3:28 pm 
Junior

בתור אוהד מכבי (האמיתית, זו שנוסדה קודם ויש לה יותר אליפויות וגביעי מדינה) -
ניצחון גדול של חיפה. בכלליות, קמפיין טוב. הם משחקים כדורגל, מרוויחים כדורים בחלק המגרש של היריבות, מאיימים על השער, מבקיעים.
בניגוד גמור לקמפיין האלופות האחרון של מכבי שהיה עלוב לגמרי. הגענו לשם עם קבוצה חלשה מאוד אבל מה זה משנה. העפלה של מכבי לשלב הבתים באלופות באותה השנה הייתה דרך מרשימה יותר בעיניי אבל בכל הקשור להתנהלות עצמה בתוך הבית, שמים וארץ. הרבה כבוד לחיפה ולבכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 4:31 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
ההעפלה של מכבי אז לליגת האלופות הייתה על גבו של שחקן אחד שהתעלה במוקדמות ונתן תצוגות אישיות נדירות שמתאימות לשחקן צמרת אירופי. אני לא זוכר יכולת מרשימה ברמה הקבוצתית.
בשלב הבתים גם אותו שחקן חזר קצת לפרופורציות, הגיע שוער חדש שהיה צעיר ולא מנוסה ועשה המון טעויות, וככה זה נראה.
הקמפיין הנוכחי של חיפה הרבה יותר מרשים מבחינת הרמה וגם מבחינת סגנון המשחק. הם עושים את זה בסטייל, גם כשהם מפסידים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 7:44 pm 
Junior

ראי שעל הקיר כתב:
ההעפלה של מכבי אז לליגת האלופות הייתה על גבו של שחקן אחד שהתעלה במוקדמות ונתן תצוגות אישיות נדירות שמתאימות לשחקן צמרת אירופי. אני לא זוכר יכולת מרשימה ברמה הקבוצתית.
בשלב הבתים גם אותו שחקן חזר קצת לפרופורציות, הגיע שוער חדש שהיה צעיר ולא מנוסה ועשה המון טעויות, וככה זה נראה.
הקמפיין הנוכחי של חיפה הרבה יותר מרשים מבחינת הרמה וגם מבחינת סגנון המשחק. הם עושים את זה בסטייל, גם כשהם מפסידים.

מדויק.
מסכים לגבי הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 12, 2022 8:03 pm 
Hall of Famer

אוסיף ואומר שיחד עם ההחלטה המשונה להחליף שוער על סף שלב הבתים, מכבי גילתה גם שחסר לה שחקן בית כדי לעמוד בתקנון ליגת האלופות, ולכן נגרע לה מקום אחד בסגל. לא שזה היה משנה הרבה, כי מדובר בסגל של 25 שחקנים, אבל זה מראה על ההתנהלות של מכבי אז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 3:57 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

האם יש משהו שאלי גוטמן (או פרשנים ישראלים בכלל) אוהב לציין יותר מאשר שחקן שבועט עם הצד החיצוני של הרגל? את מי זה פאקינג מעניין? למה אין אופצייה בשידורי ספורט לבחור לשמוע את צוות השידור המקורי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 4:51 pm 
Hall of Famer

אצילי מזכיר לי במידה מסוימת את נימני. היה כוכב ענק בקנה מידה מקומי, אבל נכשל באירופה. שניהם שמאליים, לא מהירים מאוד אבל עם צעד ראשון טוב ויכולת להעביר שחקנים בשטח מגרש קטן.

אין לי ראש למילים ארוכות וביבלברוקס מן מילה ארוכה שכזאת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 5:05 pm 
Hall of Famer

אהבתי "לא מהירים מאד". אתה זוכר שהכינוי של נמני בספרד היה "אל טורטוגה", יעני "הצב".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 13, 2022 5:08 pm 
Junior

אני חושב שאצילי הוא יוסיין בולט לעומת נימני.
באופן כללי אני לא חושב שהוא נחשב שחקן איטי ברמה ישראלית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 14, 2022 6:44 pm 
Hall of Famer

האם ידעתם שאוהדי אתלטיקו מדריד "מחלקים" כל שנה את "פרס אבי נימני" שמוקדש לשחקן הזר הכי גרוע של העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 15, 2022 4:27 pm 
Hall of Famer

נצחון של חיפה ותיקו של ב"ש משאירים את ישראל במקום ה-21 אבל משפרים את מצבה - ישראל מתקרבת ליוון שבמקום ה-20 ולקרואטיה שבמקום ה-19.
היתרון של ישראל על שתי אלה הוא שלשתיהן נשארה רק קבוצה אחת במפעלים האירופים.
המצב כרגע בין המקום ה-15 (שמביא קבוצה שנייה במוקדמות האלופות וקבוצה חמישית באירופה בדיליי של עונה אחת) לישראל:
15. שווייץ 27.675 נקודות. נשארו באירופה 2 מתוך 4. נקודות שיימחקו בסוף העונה - 3.9
16. אוקראינה 27.5, 3 מתוך 5, 5.6
17. דנמרק 26.215, 3 מתוך 5, 4.875
18. רוסיה 26.215. כיוון שרוסיה מושעית היא מקבלת העונה שרירותית 4.333 שזה היה הניקוד הכי נמוך שלהם ב-5 העונות האחרונות. אבל בסוף העונה היא תאבד כמות משמעותית של נקודות - 7.583
19. קרואטיה 25.4, קבוצה אחת מתוך 4, 5.75
20 יוון 24.975, קבוצה אחת מתוך 4, 5.1
21 ישראל 24.25, 2 מתוך 4, 2.625
המדינות שנמצאות אחרי ישראל לא מסכנות אותה, לישראל יש הפרש די גדול עליהן וגם בסוף העונה הן מאבדות יותר נקודות מישראל. אז נעזוב אותן בצד.

כמו שאפשר לראות ישראל יכולה אולי לסכן את יוון וקרואטיה עוד העונה, אבל ההפרש עדיין גדול.
לעומת זאת את העונה הבאה, אם לא יקרה משהו יוצא דופן ישראל תתחיל באזור המקום ה-18. ישראל תעבור את רוסיה - זה כבר מובטח, גם את יוון וקרואטיה כנראה כי אין להם מספיק קבוצות לצבור דירוג משמעותי. כנראה שלא מעבר לזה כי אוקראינה ודנמרק עם הפרש גבוה על ישראל, וגם יש להן עוד 3 קבוצות באירופה, אבל זה יכול להיות צפוף לקראת העונה הבאה.
כמובן שבעונה הבאה צריך להתאמץ לשמור על זה ואולי גם לשפר את זה. כפי שאמרתי קודם, בסוף העונה הבאה יחזור המצב של סוף העונה הזו על עצמו - ישראל תאבד מעט נקודות, היריבות שלה יאבדו יותר. ישראל אחרי העונה הזו תצטרך רצף של שתי עונות טובות, משהו כמו העונה הזו - זה לא ממש בשמיים, ואז היא תהייה בעמדה טובה על המקום ה-15 בסוף עונת 24/25 - מה שיאמר שבעונת 26/27 ישראל תקבל את נציגה הנוספת המיוחלת. יש פה הזדמנות, אני מקווה שתנוצל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 12:49 am 
Junior

אין משהו בחיים שמשתווה לאושר הזה של כדור שפוגש את הרשת.
הרגע הזה שגורם לאנשים בכל רחבי הגלובוס, בטח בישראל, לצאת שעות לפני המשחק, לשלם כסף, לעמוד בפקקים, רק בשביל השניה הזו, נאנס על ידי הואר.
הואר הרס את הכדורגל ולא שווה כלום. גם לקח את הרגע הזה וגם תמיד בסוף יש מחלוקות. חייב לבטל אותו.

בעניין אחר, למכבי ת"א לא הגיע לנצח היום, מבחינת כדורגל, אבל ניצחה.
איביץ מוכרח, אפילו עם רבע שחקן כנף, לחזור ל 4-5-1 איתו הביא 2 אליפויות וזה מערך "הבית" שלו.
מאוד קשה לשחק עם 2 חלוצים שאף קבוצה אחרת לא משחקת ככה יותר. במערך הזה של 3-5-2 אתה צריך התאמה כמעט מושלמת של שחקנים שהורכבו לשיטה - ואין דבר כזה.
בואו נגיד שאם למכבי היה אפילו שחקן אגף שמגביה ברמה של קורנו ממכבי חיפה, הייתי אומר, יאללה, אפשר לבלוע את זה. אבל אין כלום.
זה מערך שעושה עוול להמון שחקנים. אגב, זהבי, אם באמת אין דברים כמוהו והוא זן אחר, צריך להגיד לאיביץ, תן את המפתחות ליובאנוביץ ותעלה אותי דקה 65 כל משחק. הוא מזעזע ברמות שקשה להסביר. תעלה כמחליף, לאט לאט תיכנס לקצב, הכל בסדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 9:00 am 
Sophomore

הוואר הרס את הכדורגל?
המצאת המאה. ברור שצריך כנראה לכופף כמה חוקים, בעיקר את חוק הנבדל כדי שהדבר הזה יעבור יותר חלק אבל -

אף פעם לא הבנתי את הטענה על זה שהוא הורס את היופי שבכדורגל.
איזה יופי? קבוצות שמשקיעות מליונים כדי לעוף מהצ'מפיונס ליג בשלב מכריע בגלל טעות שיפוט? נבחרות שמבקיעות גולים חוקיים (אהמ למפארד מוסר ד"ש) שנפסלים בגלל שהשופט עיוור? זה היופי בכדורגל?
היופי בכדורגל זה הכדורגל. טעויות שיפוט תמיד יהיו, הואר הוריד את ההשפעה שלהם על המשחק בהרבה מאוד אחוזים וזה העולם שאנחנו רוצים לחיות בו. שים לב שבמסגרות שבהן אין וואר פתאום כולם מתלוננים על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 9:07 am 
Hall of Famer

תזכורת למי שנולד אתמול וקורא עכשיו את ההודעה של לאקיץ' - ה-VAR נולד, בין היתר, משער פסול בנקודה קריטית של משחק מונדיאל (אם כי הוא לא פגע ברשת, אלא רק עבר את הקו).
הקונטרה זה שאין משהו יותר מבאס את התחת לדעת שהקבוצה שלך הפסידה כי שחקן יריב צלל ברחבה, הבקיע שער תוך שימוש ביד (תיירי הנרי? מראדונה??), נבדל, שער שלא אושר בגלל טעות שופט, או כל דבר אחר שהוא נוגד את ספר החוקים.
ובאיזון הזה בין ספר החוקים והגינות לבין הזרימה של המשחק, החליטו שספר החוקים חזק יותר, ולא בכדי. אם יותר חשוב השואו לקהל, אז למה צריך בכלל חוקים? שיהפכו את זה לרוגבי, העיקר שהקהל יהנה לראות כדור ברשת.

היינו באירוע דומה בכדורסל. זה די מדהים שבעוד בכדורסל הייתה תמיכה גורפת מאוד לשימוש בטלוויזיה, בכדורגל האוהדים הרבה יותר מתלוננים.
כן אגיד שבארץ יש בעיה אחרת והיא שלמרות שיש VAR, השופטים עדיין טועים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 9:42 am 
Hall of Famer

ואר זה אחלה דבר. אולי יש דרכים לעשות את הכל יותר מהיר, זה בטח יקרה עם הזמן, אבל בסוף המטרה היא להוציא עד כמה שאפשר את טעויות השיפוט, בטח הקריטיות, מהמשחק.
"טעויות שיפוט זה חלק מהמשחק" זה אחד המשפטים הכי מקושקשים ובזויים בכדורגל. כלומר כן, זה חלק מהמשחק - חלק לא רצוי שצריך לא לקבל אותו, אלא להמעיט אותו כמה שאפשר. המשפט הזה נאמר כאילו צריך לקבל טעויות שיפוט, כולל הכי קריטיות, כגזירת גורל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 10:15 am 
Hall of Famer

ומעבר לפן של המשחק הבודד, יש פה כמובן היבטים של מיליארדים בשוק ההימורים, בונוסים לשחקנים ומאמנים והשפעה ישירה על קריירות של המון שחקנים.
דייגו מראדונה נחשב עד היום בעיני רבים להכי גדול אי פעם. אחרים יטענו שהוא טופ4 בכל הזמנים (פלה, מסי, רונאלדו... מישהו נוסף?). איך הייתה נראית הקריירה שלו בראייה לאחור אם הוא מקבל כרטיס אדום ומורחק על שער שהבקיע עם היד וארגנטינה מודחת מהטורניר בעקבות זה? לא'דע. עדיין היה שחקן ענק, אבל עם זכייה אחת פחות במונדיאל וכתם לא קטן על הקריירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 1:59 pm 
Junior

אתמול במשחק חוץ קשה מאוד, קנדיל כובש שער ניצחון דקה 87', הדגל של הקוון נותר למטה. אף אחד לא חוגג כמעט דקה שלמה.
בהינתן השורה מעלה, אני מכבד את הטיעונים שלכם, אבל הם לא רלוונטיים.
כדורגל זה בשביל האוהדים והם במרכז. ימשיכו לנסות לסחוט את הלימון עוד ובסוף יחזרו למקורות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 16, 2022 11:07 pm 
Hall of Famer

בהינתן השורה למעלה וכל שאר השורות, אם היה שם אופסייד מצידי שהיו לוקחים חמש דקות. שווה פי אלף מלאשר גול מופלץ על טעות שיפוט.
ותמשיך לחלום. הדבר היחיד שיקרה זה שישכללו את ה-VAR, אולי יכניסו בעתיד מערכות AI שיזרזו את המסקנות, אבל לא תהייה יותר חזרה אחורה. הרכבת הזו כבר נסעה, אתה תישאר בשכונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 17, 2022 10:35 am 
מנהל פורום

לפחות לגבי עניין הנבדל, אני לא מבין למה זה לא משהו בינארי עם עיבוד תמונה שמנתח כל הזמן ומוציא תוצאה בינארית.
לא צריך פה להיות שיקול דעת לשופט בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1752 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 ... 71  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: FLASH ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: