סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 5:22 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2022 1:40 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
6 משחקים הערב, 3 מחר
וממשיכים בחמישי-שישי

היום אין משהו מעניין במיוחד (כלומר בנוקיה לכאורה משחק שקול ולא רע). לחלוטין לא אפול מהכסא מניצחון של באיירן על ברצלונה.
ריאל-אולימפיאקוס מחר זה המשחק היוקרתי ביותר.
פרטיזן-בולוניה ביום חמישי כ"קרב המצטרפות החדשות".
אנדולו-אלבה ביום שישי עוד יכול להיות קרב צמרת...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2022 10:41 pm 
מנהל פורום

רכבת ההפתעות של היורוליג יצאה לדרך ואיתה מגיעים הליטאים מקובנה ובאמתחתם ניצחון נאה על המיליונרים מבולוניה, גם אלופת היורוליג עם המאמן המעצבן בתבל מפסידה בבית, מפסידה למי? לולנסיה החלשלושה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2022 10:59 pm 
מנהל פורום

מכבי הלכה לקו פעמיים כל המשחק עד חצי דקה לסיום, מונקו 21 פעמים ועדיין מכבי מנצחת
הריבאונד של מכבי השתפר מאוד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2022 11:26 pm 
Hall of Famer

מסוג המשחקים שאם אתה מנצח זה לא מבטיח לך כלום, אבל הפסד ואתה (כמעט) מבטיח לעצמך להתחיל את ההכנות לעונה הבאה כבר בנובמבר-דצמבר.

בכל מקרה, ניצחון מאוד מרשים של מכבי עם מחצית שניה מצוינת, אבל אני חייב לומר שמונאקו נראתה ברבע האחרון כמו שמכבי נראתה בשנים האחרונות, רק עם מייק ג'יימס בתפקיד סקוטי ווילבקין, וזה נראה רע מאוד, הירו בול חסר בושה וברוב המקרים גם די חסר תועלת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 18, 2022 11:34 pm 
Freshman

אחלה של ניצחון..מונאקו לדעתי זה מתחרה אמיתית על מקומות 5-8 שגם מכבי מתחרה עליהם וזה ממש חשוב
מסקנות: 1)סורקין חייב לשחק הרבה יותר..
2)לא ברור מה היה הסיפור עם קולינס..שיחק אחלה
3)בולדווין זה הברומטר של מכבי..יהיה לילות של תסכול ומריטת שערות ויהיה ימים של עונג צרוף..חתיכת כישרון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:12 am 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

לורנזו בראון עדיין לא הלך לקו העונה.
גם 3.7 איב' למשחק ו40% מהשדה זה לא משהו לכתוב עליו הביתה.
מעניין כמה זמן בולדווין יצליח לשמור על האחוזים האלה מבחוץ. 3.3 שלשות למשחק ב48% זה לא משהו שציפינו ממנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:43 am 
Junior

מונאקו לקחה צאלנג׳ על הוצאת חוץ בסוף הרבע הראשון או איפשהיא בשני (וטעו).
לא הבינו את הקונספט?

לעניין המשחק, מכבי חזרה בגלל הגנה טובה של סורקין אבל בעיקר כי פתאום כל מטאטא ירה מהשלוש.
מחצית ראשונה של קבוצה פשוט לא מאומנת. שחקנים לא זזים ולא היה תרגיל אחד לרפואה.
קטש היתה טעות קשה שתעלה למכבי בעוד עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:51 am 
Hall of Famer

ראיתי רק רבעים 2-3, אז הפרספקטיבה כנראה קצת מוטית...
הולינס המושמץ נתן כמה פעולות יפות, ובעיקר הראה רצון (אולי דווקא לאור מעמדו)
מרטין עשה כמה שטויות שקשה להבין מה עובר עליו (או לחילופין - הוא יצטרך כישרון מאוד מיוחד בכמה פרמטרים כדי לכפר על כך)

מונאקו תהיה בשמינייה בסופו של יום, אבל אני כבר תהיתי לגבי השילוב ג'יימס-לויד-אוקובו, בסוף אלו 3 גארדים לא גדולים, שהעיפו הערב 18 שלשות - שכזה נכנס כמובן הכל דבש, אבל זה לא תמיד המצב.
מדהים עד כמה הם לא קיבלו כלום ממוטיונאס, הול ומוארמן - 4 נקודות ב-1/10 משותף מהשדה.

אפרופו תרומה של קו גבוהים:
רומן סורקין - 19 דקות, 10 נקודות, 9 ריבאונדים (וכמובן עלה רק לאחר 13 דקות משחק, כשהקבוצה במינוס 14 כבר)
שלושת הגבוהים הזרים ביחד - 51 דקות (גם כי הסתבכו מהר מאוד בבעיית עבירות), 13 נקודות, 9 ריבאונדים (וגם 4 איבודים)
מעניין האם הפיתרון הוא פשוט לתת לו יותר דקות, או להביא עוד אמריקאי

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 10:25 am 
Hall of Famer

ברור שהפתרון הוא להחליף את ניבו בסנטר טוב ברמת טופ יורוליג.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 10:25 am 
Hall of Famer

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 11:22 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:

או את מרטין

מונאקו קבוצה טובה בסה'כ ולדעתי היא ומכבי יאבקו עד הסוף על מקום בפליאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 11:42 am 
Hall of Famer

חייב לומר שכרגע אני לא רואה הבדלים תהומיים בין ניבו לבין פוייתרס שגורמים לי להעדפה משמעותית של האחד על השני, שניהם לא משהו, אבל בטח שעדיפים כרגע על ג'ארל מרטין שנראה כאילו הוא פרש מכדורסל לפני חצי שנה לטובת קריירה של מבקר מסעדות עם התמחות בשווארמה (Not that there's anything wrong with that, נשמע לי כמו עבודה מהחלומות).

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך ד' אוקטובר 19, 2022 11:43 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 11:42 am 
Junior

מכבי לא תאבק על פלייאוף. היא תנזול עוד הרבה לפני.
הלו"ז שלה עוד לא החל - היא עוד לא חוותה משחק יורוליג חוץ קשה ואז לפגוש בליגה את הפועל ת"א, חולון או ירושלים.
הלו"ז גם סידר לה פתיחה מאוד נוחה בבית. זו קבוצה איומה ונוראה. אני מניח שכשבנו את הקבוצה, סביב שולחן עגול, אז הריצו תסריט בראש שבו סט השחקנים שנבנה - טוב במשהו.
אז אני לא מוצא כזה. הביאו שני שחקני קו קדמי אתלטיים שמצד אחד לא מצליחים לקחת ריבאונד וגם לא מצליחים לייצר מטריה כלשהי מתחת לסל. הקלות שבה חודרים את ההגנה ומשחקים סביב הטבעת של מכבי היא הזויה. כמו נגד ז'לגיריס, מכבי ת"א נדרשה למשחק מעולה מהקו האחורי בכדי לצלוח את זה. מישהו חושב שבולדווין מסוגל לשחזר תצוגת קליעה כזו יותר מעוד פעמיים שלוש לאורך העונה, הוא נוטה לאופטימיות יתר בעיניי.
הביאו 3 זרים לקו הקידמי וסורקין הוא השחקן הכי חשוב שלך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:36 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
הלו"ז שלה עוד לא החל - היא עוד לא חוותה משחק יורוליג חוץ קשה ואז לפגוש בליגה את הפועל ת"א, חולון או ירושלים.
הלו"ז גם סידר לה פתיחה מאוד נוחה בבית. זו קבוצה איומה ונוראה. אני מניח שכשבנו את הקבוצה, סביב שולחן עגול, אז הריצו תסריט בראש שבו סט השחקנים שנבנה - טוב במשהו.
אז אני לא מוצא כזה. הביאו שני שחקני קו קדמי אתלטיים שמצד אחד לא מצליחים לקחת ריבאונד וגם לא מצליחים לייצר מטריה כלשהי מתחת לסל. הקלות שבה חודרים את ההגנה ומשחקים סביב הטבעת של מכבי היא הזויה. כמו נגד ז'לגיריס, מכבי ת"א נדרשה למשחק מעולה מהקו האחורי בכדי לצלוח את זה. מישהו חושב שבולדווין מסוגל לשחזר תצוגת קליעה כזו יותר מעוד פעמיים שלוש לאורך העונה, הוא נוטה לאופטימיות יתר בעיניי.

לדעתי הסגל סביר גם לרמת היורוליג .קו אחורי איכותי ועמוק לצד קו קדמי בינוני וקצר וכנראה זה רק עניין של זמן עד שיגיע חיזוק זר לעמדות הפנים ואז הקבוצה תהיה יותר מאוזנת .עדיין חובת ההוכחה בעמדת המאמן על קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:38 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
חייב לומר שכרגע אני לא רואה הבדלים תהומיים בין ניבו לבין פוייתרס שגורמים לי להעדפה משמעותית של האחד על השני, שניהם לא משהו, אבל בטח שעדיפים כרגע על ג'ארל מרטין שנראה כאילו הוא פרש מכדורסל לפני חצי שנה לטובת קריירה של מבקר מסעדות עם התמחות בשווארמה (Not that there's anything wrong with that, נשמע לי כמו עבודה מהחלומות).

אני מסכים ששניהם לא משהו. אבל פויית'רס יכול לנוע בין 2 עמדות הפנים, בעוד שניבו יכול לשחק בעמדה אחת בלבד. לכן הייתי נפטר מזה שפחות מגוון.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 12:44 pm 
Hall of Famer

משחק הליגה הבא של מכבי הוא רק עוד 11 ימים, נגד חולון. לאור היריבה אני מניח שגם ירשמו חמישיית זרים חזקה (קרי, בראון, ובולדווין).
זה קונה להם עוד זמן לנסות לצאת מהסבך האם רושמים לליגה את הולינס/אוונס/היליארד.

אם כבר עיינתי בלו"ז - משחק ליגה (דחוי, ממחזור 3) בין מכבי להפועל חיפה רשום כעת ב-13.11, כאשר נבחרת ישראל משחקת ב-11 וב-14.
נמתין.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 19, 2022 7:38 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

shmueliki כתב:
משחק הליגה הבא של מכבי הוא רק עוד 11 ימים, נגד חולון. לאור היריבה אני מניח שגם ירשמו חמישיית זרים חזקה (קרי, בראון, ובולדווין).
זה קונה להם עוד זמן לנסות לצאת מהסבך האם רושמים לליגה את הולינס/אוונס/היליארד.

אם כבר עיינתי בלו"ז - משחק ליגה (דחוי, ממחזור 3) בין מכבי להפועל חיפה רשום כעת ב-13.11, כאשר נבחרת ישראל משחקת ב-11 וב-14.
נמתין.

אני חושב שהם כבר פתרו את הסיבוך לגבי אוונס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 12:18 am 
מנהל פורום

אולימפיאקוס מנצחת במדריד את ריאל
וזנקוב 23 נק 12 ריבאונדים
89:87 אחרי משחק מאוד צמוד ומותח
בריאל מוסה 17 נק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 1:17 am 
Junior

RREEDDTT. כתב:
Lakic כתב:

לדעתי הסגל סביר גם לרמת היורוליג .קו אחורי איכותי ועמוק לצד קו קדמי בינוני וקצר וכנראה זה רק עניין של זמן עד שיגיע חיזוק זר לעמדות הפנים ואז הקבוצה תהיה יותר מאוזנת .עדיין חובת ההוכחה בעמדת המאמן על קטש.

מה סביר פה?
כל הסגל ויש סמול פורוורד אחד שכל מה שהוא עשה ב - 4 השנים האחרונות זה להיפצע. אז החתימו אותו. ואז הוא נפצע. ומכבי הופתעו. כי זה באמת מפתיע שזה קרה.
יש קו קידמי עם שני שחקנים אותו הדבר שביחד נותנים פחות. פוית'רס עם ריבאונד הגנה כל 12 דקות (7 ריבאונד הגנה ב- 84 דקות פרקט). הם לא מסוגלים לקנות סל שלא מעל הטבעת, אז אתה אומר אולי נראה לפחות איזושהי מטריה הגנתית, אז הצבע של מכבי גם הכי חדיר שאני זוכר. זה סגל כל כך טוב, שהביאו שלושה זרים לקו הקידמי והשחקן הכי חשוב שם כרגע זה סורקין שב - 19 דקות משחק נגד מונאקו, הוריד 5 ריב' הגנה.
אין שום קשר בין בראון לבולדווין. מה שקיבלנו ביום חמישי זה אללה ווילבקין רק עם שחקן התקפי פחות מוכשר.
אם עוד חשבתי משהו לגבי הקבוצה, אז הראיון אחרי המשחק מול פנר בכלל חידד לי את זה שלקטש אין מושג מה עושים.

אני רק אוסיף ואומר שהם כן בנו פה אחלה חבר'ה - נראיים חיוביים, עובדים על המגרש, משתדלים. ברמה של טופ יורוקאפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 20, 2022 11:43 pm 
Junior

נצחון נחמד של קבוצת היורוקאפ על וילרבאן. בראון עם עוד משחק מצויין ובולדווין הראה שהוא יכול לתרום גם שהוא מנג'ר מבחוץ. עיקר ההבדל היה ההגנה באגרסיביות ברבע השלישי ששיתקה לגמרי את הצרפתים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:06 am 
Junior

מדהימה הדעיכה של מכבי בפורום.
מתרד ייחודי למשחק היא נבלעת בתרד המחזור הכללי וגם שם הודעות בודדות אם בכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 12:28 am 
מנהל פורום

העניין עם בולדויין הוא שהוא מתהפך בקלות
בכל אופן פתיחה יפה של מכבי
הפסד כמעט מחויב המציאות ושלוש ניצחונות שאחד מהם לא ממש מובן מאליו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 2:44 am 
Junior

Dovi כתב:

באיזה שהוא שלב נמאס מההטרלות?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 11:17 am 
Junior

קורובייב כתב:
Dovi כתב:

באיזה שהוא שלב נמאס מההטרלות?

של מי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 21, 2022 7:30 pm 
Hall of Famer

שוויק1 כתב:
נצחון נחמד של קבוצת היורוקאפ על וילרבאן. בראון עם עוד משחק מצויין ובולדווין הראה שהוא יכול לתרום גם שהוא מנג'ר מבחוץ. עיקר ההבדל היה ההגנה באגרסיביות ברבע השלישי ששיתקה לגמרי את הצרפתים.

עיקר ההבדל היה שוילרבאן, פרט אולי לדה-קולו וקצת אובהסואן ולוברן, קבוצה מאוד מאוד מוגבלת. כמות הפעמים שהגבוהים הנמוכים של מכבי לקחו ריבאונדים או קלעו מתחת לאף של פאל היא די מביכה ביחס לסייז שלו ביחס לזה שלהם. אני בכלל לא מדבר על שאר הגארדים המוגבלים שלהם שלא ממש הצליחו לייצר התקפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 114 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה