סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 11:39 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 1:00 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
מרקאנן בן 25. אבדיה בן 21.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 4:15 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
shmueliki כתב:
אני לא כל כך מבין כיצד ההופעה בנבחרת היא טיעון חיובי כלשהו כלפי אבדיה. לפני הטורניר שהיו שחשבו/טענו שהוא ומרקאנן למשל זה לא בהכרח שמיים וארץ (בטח בראייה של עוד כמה שנים). בטורניר (וגם בשני המשחקים הרשמיים מול פינלנד ושבדיה שקדמו לו) ראינו את שניהם משחקים מול אותן היריבות...

אני אישית דווקא לא רואה מצב שאין לו הצעות לחוזה הבא שלו בליגה. לדעתי אם יגיע לאירופה תוך שנה או שנתיים זה יהיה כנראה מבחירה שלו. לגבי עוד 3-4 שנים אני כבר לא יודע, אם כל הכבוד לתרומה ההגנתית היפה והפלוס-מינוס הנחמד, קשה להחזיק בNBA היום כשאתה לא נותן ממש כלום התקפית.

איך זה מסתדר ביחד?
אם קשה להחזיק בליגה היום כשאתה לא נותן ממש כלום התקפית, למה אתה לא רואה מצב שאין לו הצעות לחוזה הבא שלו?

והכי חשוב, מה אתה צופה יהיה החוזה הבא שלו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 4:23 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
מרקאנן בן 25. אבדיה בן 21.

למה אנחנו משווים את השניים?
אין ביניהם קשר מלבד זה ששניהם מגיעים מאירופה.
הגובה, האפסייד, הקבלות בליגה (גם לפני הפריצה העונה), יכולת הקליעה משלוש (מרקאנן קלע הלילה 6-8 משלוש), יכולת ליצור..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 4:51 pm 
Sophomore

אפשר אולי לנסות להשוות את מרקאנן בגיל 21 לאבדיה בגיל 21. 21 זה גיל שמפתחים בו הרבה הרבה יכולות, בין היתר קליעה.יש לאבדיה כשרון, הוא גם משנה בדיוק את סגנון הזריקה והמכניקה שלו. בוא נראה איך הוא יהיה בגיל 23-24.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 5:05 pm 
Junior

גם השוואה בין אבדיה היום למרקאנן כשהיה בגילו או צעיר יותר לא מחמיאה לאבדיה, ולמען האמת גם לא מאוד הוגנת כלפיו.
מרקאנן זה רמת כישרון אחרת לגמרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 5:33 pm 
Hall of Famer

הוקיץ' כתב:
מרקאנן זה רמת כישרון אחרת לגמרי.

ולכן גם מיועד לרול אחר לחלוטין בנ.ב.א...

אבל כדאי לשים לב שמרקאנן הוכיח את עצמו ברול אחר ומצומצם יותר בקליבלנד.
וזה בדיוק מה שדני צריך לעשות:
להוכיח את עצמו בתפקיד שמייעדים לו כרגע - 3&D

לי אין בעיה גדולה כרגע עם זה שהוא עומד פאסיבי בפינה,
כל עוד הוא יקלע את השלשות כשאלו יגיעו אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 5:35 pm 
Senior

Att כתב:
stavs כתב:
shmueliki כתב:
אני לא כל כך מבין כיצד ההופעה בנבחרת היא טיעון חיובי כלשהו כלפי אבדיה. לפני הטורניר שהיו שחשבו/טענו שהוא ומרקאנן למשל זה לא בהכרח שמיים וארץ (בטח בראייה של עוד כמה שנים). בטורניר (וגם בשני המשחקים הרשמיים מול פינלנד ושבדיה שקדמו לו) ראינו את שניהם משחקים מול אותן היריבות...

אני אישית דווקא לא רואה מצב שאין לו הצעות לחוזה הבא שלו בליגה. לדעתי אם יגיע לאירופה תוך שנה או שנתיים זה יהיה כנראה מבחירה שלו. לגבי עוד 3-4 שנים אני כבר לא יודע, אם כל הכבוד לתרומה ההגנתית היפה והפלוס-מינוס הנחמד, קשה להחזיק בNBA היום כשאתה לא נותן ממש כלום התקפית.

איך זה מסתדר ביחד?
אם קשה להחזיק בליגה היום כשאתה לא נותן ממש כלום התקפית, למה אתה לא רואה מצב שאין לו הצעות לחוזה הבא שלו?

כי החיים הם לא שחור ולבן. אבדיה נותן מעט מאוד התקפית, אז יהיה לו קשה לשחק 10 שנים בליגה, אבל גם זה אפשרי.
מצד שני, הוא נותן די הרבה הגנתית ועדיין צעיר ולא חסר כל מושג קלוש התקפית, אז אני לא חושב שהליגה תרים ידיים לגביו כבר עכשיו.
אין לי מושג מה יהיה החוזה הבא שלו, אבל אני מניח שמשהו בסד"ג דומה למה שטורי קרייג קיבל בשנים האחרונות, כמובן מתוקן לפי עליית תקרת השכר. לא יודע כמה זה יוצא, אבל 24 ל3 שנים, או איזה 15 לשנתיים נגיד לא נשמע לי מופרך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 5:39 pm 
Hall of Famer

אבו שוקרי כתב:
יש לאבדיה כשרון, הוא גם משנה בדיוק את סגנון הזריקה והמכניקה שלו. בוא נראה איך הוא יהיה בגיל 23-24.

אבדיה עובד קשה, לפי איך שזה נראה. אולי הוא יוכל לשפר את הקליעה שלו.
אני לא ראיתי שינוי משמעותי עד כה בסגנון הזריקה, במכניקה
או בהכנה של הגוף לקראת הזריקה
אבל אני מקווה לטוב עבורו..

בכל מקרה, נצטרך לראות כמה רחוק ההגנה שלו תוביל אותו
וכמה זמן יש לו לשפר את הקליעה תוך כדי שהוא בליגה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 6:39 pm 
Freshman

שמח שנוצר כאן דיון פורה :)

אבדיה נבחר על ידי טומי שפארד כי הוא ראה בו פליימייקר משני עם פוטנציאל לפוינט פורוורד בגובה 2.06.
על פי שפארד, הוא עקב אחריו כמה שנים טובות והיה מספר 4 בביג בורד שלו, אפשר כמובן להתווכח על זה, אבל שפארד החזיק מהפוטנציאל שלו מאוד מאוד.

בפועל מהרגע שהוא הגיע לשם, הוויזארדס לא עשו שום מאמץ לפתח אותו על פי פרופיל הדראפט שהם בחרו אותו.
בעונת ווסטברוק הוא עמד בפינה והיה השחקן עם היוסג' הכי נמוך מבין שחקני הרוטציה הקבועים.
בשנה השנייה הצטרפו קוזמה, דינווידי, הראל, וכמות השחקנים שדרשה את הכדור לידיים שלהם הותירו את דני באותו רול של דחליל בפינה.

השנה וחצי הראשונים שלו הם עבודה קטסטרופילת של הוויזארדס בפיתוח שלו. לקחו את החיסרון שלו (הקליעה מבחוץ) ואמרו לו זה הרול המרכזי שלך.
אירגונים חכמים הם כאלה שמוצאים דרך לשלב בין הרצון לנצח לבין פיתוח העתיד שלהם. הוויזארדס לא אירגון חכם.

בכל מקרה, מתישהו דני היה צריך להבין לאן הרוח נושבת ולבוא הרבה יותר אגרסיבי למספרים שלו. כרגע השיח כאן מדבר על כך שהחוזה הבא שיקבל יהיה נמוך מאוד.
זה סממן מובהק לכישלון שלו והנאיביות שבחוסר ההבנה לאיזה ליגה מקדשת התקפה הוא הגיע. הבן אדם אחד המגנים הטובים בליגה (אני עומד על זה), שחקן בגובה שלו שמופקד כל המשחק על ג'ה מוראנט או הארדן ורוב הזמן עשה עבודה טובה מאוד, מנגד עושה עבודה טובה מאוד גם מול שחקנים בסייז שלו, אבל הוא משחק בקבוצה שלא שומרת ולכן לא מקבל שום דבר מההכרה ההגנתית הזו.

Att, במשך 5 משחקים בלבד בקריירה דני לקח 12 זריקות ומעלה, זו כמות עלובה לכל הדעות. אי אפשר להסיק מה2 מ12 מול ממפיס משהו. הוא שכח מה זה לזרוק כמות כזו. הוא לוקח בממוצע 4.8 זריקות השנה והוא שחקן שהיה ידוע עוד לפני הדראפט שהוא צריך לגעת בכדור כדי להיכנס למשחק. כרגע הוא מדורג תשיעי בקבוצה בנגיעות כדור. כמעט אחרון. ברגע שהוא יהיה מעורב ועדיין יקלע באחוזים רעים נדע יותר טוב.

אגב כשאני אומר שהוא צריך לבוא אגרסיבי, הכוונה היא במיינדסט, לאו דווקא בכמות הזריקות. לא פספסתי אף משחק שלו בוויזארדס ואני יכול להצביע על אולי 5 משחקים שבהם הוא בא במיינדסט אגרסיבי. היא כבוי לגמרי, ואני מאשים בעיקר אותו בזה, כי למרות שהסיטואציה שלו לא טובה (נותנים לו דקות אבל כסותם חורים ולא כמישהו שדברים עוברים דרכו), הוא היה חייב מתישהו לעשות את הסוויץ' הזה בראש ולהבין שכל רגע שהכדור ביד שלו זו הזדמנות להראות מה הוא יודע. בפועל הוא מבזבז את הנגיעות הקטנות האלה כדי לשחק קבוצתי, וזה תוקע אותו בלופ בלתי נגמר של לשחק קבוצתי בקבוצה לא קבוצתית, כשכל אחד משחק עבור הסטטיסטיקה של עצמו, ודני לא מביא מספרים ולא מפתח את המשחק שלו.

זה לא סיפורים ומעשיות, זה הרושם שקיבלתי מכל משחק ומשחק שצפיתי בו עד עכשיו.

אני חושב שכן יש לו יכולות שהוא לא משתמש בהם. הוא כן מסוגל לייצר ביד שמאל, כן מסוגל לחדור בשמאל (עשה את זה כמה פעמים), כן יודע לעבור שחקנים בדריבל, כן יודע לעשות קרוסאובר והטעיות גוף (עשה את זה כמה פעמים), אבל מאוד מפחד לנסות. אתם תראו אותו לפעמים פורץ לכיוון הסל בצורה אתלטית כשהנתיב פנוי לגמרי להטבעה ובמקום זה הוא ימסור מסירה סתמית למישהו. יש המון סממנים במשחק שלו למישהו שיכול אבל נעול מנטלית. הוא חייב להשתחרר מנטלית. חייב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 7:47 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
שמח שנוצר כאן דיון פורה :)

אבדיה נבחר על ידי טומי שפארד כי הוא ראה בו פליימייקר משני עם פוטנציאל לפוינט פורוורד בגובה 2.06.
על פי שפארד, הוא עקב אחריו כמה שנים טובות והיה מספר 4 בביג בורד שלו, אפשר כמובן להתווכח על זה, אבל שפארד החזיק מהפוטנציאל שלו מאוד מאוד.

בפועל מהרגע שהוא הגיע לשם, הוויזארדס לא עשו שום מאמץ לפתח אותו על פי פרופיל הדראפט שהם בחרו אותו.
בעונת ווסטברוק הוא עמד בפינה והיה השחקן עם היוסג' הכי נמוך מבין שחקני הרוטציה הקבועים.
בשנה השנייה הצטרפו קוזמה, דינווידי, הראל, וכמות השחקנים שדרשה את הכדור לידיים שלהם הותירו את דני באותו רול של דחליל בפינה.

השנה וחצי הראשונים שלו הם עבודה קטסטרופילת של הוויזארדס בפיתוח שלו. לקחו את החיסרון שלו (הקליעה מבחוץ) ואמרו לו זה הרול המרכזי שלך.
אירגונים חכמים הם כאלה שמוצאים דרך לשלב בין הרצון לנצח לבין פיתוח העתיד שלהם. הוויזארדס לא אירגון חכם.

זה לא רלוונטי בכלל מה שפארד ראה בו.
כשהדראפט מסתיים, למיקום של השחקן בדראפט ולפוטנציאל שראו בו יש משקל נמוך מאוד.
הוא בסגל ומכאן מתקדמים הלאה. יש מאמן, יש אימונים, יש משחקים בפועל, יש סטט' מתקדמות..
בשורה התחתונה, הוויזארדס נתנו לדני דקות משחק והוא לא עשה בהן מספיק.

ואם כבר נתנו לו רול שחלק משמעותי בו הוא קליעה מבחוץ, ניתן היה לצפות שהוא יעבוד בעיקר על זה וישתפר..

תראה, חלק גדול מהשחקנים ש-GM ראו בהם פוטנציאל כלשהו לא מממשים אותו.
אפשר להאשים את הוויזארדס (שאכן מנוהלים גרוע באופן כללי) ואפשר לשים את האחריות על דני.

אני גם לא מבין מה הטעם לתת ציונים לוויזארדס.
רוב פרויקטי השיקום - כלומר, שחקנים שנבחרו גבוה בדראפט ועוברים לקבוצה אחרת - לא מצליחים.
כלומר, גם אם תעביר את דני לקבוצה אחרת, הוא לא בהכרח יתרומם.

ומה לעשות שקליעה משלוש היא קריטית בנ.ב.א. של היום.
אתגרתי אותך להכין רשימה של שחקנים משמעותיים בליגה שאינם סנטרים שלא קולעים לשלוש והתעלמת.
אתה מוזמן להמשיך להתעלם מהמציאות..

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' נובמבר 10, 2022 7:56 pm, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 7:52 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
Att, במשך 5 משחקים בלבד בקריירה דני לקח 12 זריקות ומעלה, זו כמות עלובה לכל הדעות. אי אפשר להסיק מה2 מ12 מול ממפיס משהו. הוא שכח מה זה לזרוק כמות כזו. הוא לוקח בממוצע 4.8 זריקות השנה והוא שחקן שהיה ידוע עוד לפני הדראפט שהוא צריך לגעת בכדור כדי להיכנס למשחק. כרגע הוא מדורג תשיעי בקבוצה בנגיעות כדור. כמעט אחרון. ברגע שהוא יהיה מעורב ועדיין יקלע באחוזים רעים נדע יותר טוב.

אגב כשאני אומר שהוא צריך לבוא אגרסיבי, הכוונה היא במיינדסט, לאו דווקא בכמות הזריקות. לא פספסתי אף משחק שלו בוויזארדס ואני יכול להצביע על אולי 5 משחקים שבהם הוא בא במיינדסט אגרסיבי. היא כבוי לגמרי, ואני מאשים בעיקר אותו בזה, כי למרות שהסיטואציה שלו לא טובה (נותנים לו דקות אבל כסותם חורים ולא כמישהו שדברים עוברים דרכו), הוא היה חייב מתישהו לעשות את הסוויץ' הזה בראש ולהבין שכל רגע שהכדור ביד שלו זו הזדמנות להראות מה הוא יודע. בפועל הוא מבזבז את הנגיעות הקטנות האלה כדי לשחק קבוצתי, וזה תוקע אותו בלופ בלתי נגמר של לשחק קבוצתי בקבוצה לא קבוצתית, כשכל אחד משחק עבור הסטטיסטיקה של עצמו, ודני לא מביא מספרים ולא מפתח את המשחק שלו.

זה לא סיפורים ומעשיות, זה הרושם שקיבלתי מכל משחק ומשחק שצפיתי בו עד עכשיו.

כשאתה מאמין במשהו, אתה מסתכל על העולם דרך הפריזמה הזו.
אני רואה משחקים של דני ומלבד פאסיביות מסוימת, אני רואה הרבה מאוד בעיות אמיתיות שקשורות ליכולות.
וכאמור, הקריטית שבהן, הקליעה מבחוץ.

בעיניי הבעיה שלו היא לא קבוצתיות יתר.
הבעיה המרכזית שלו היא האחוזים מהשדה ומהשלוש.

והוא לא "שכח" מה זה לזרוק 12 זריקות. אתה סתם נותן לו תירוצים..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 8:12 pm 
Hall of Famer

stavs כתב:
Att כתב:
stavs כתב:
shmueliki כתב:

איך זה מסתדר ביחד?

כי החיים הם לא שחור ולבן. אבדיה נותן מעט מאוד התקפית, אז יהיה לו קשה לשחק 10 שנים בליגה, אבל גם זה אפשרי.
מצד שני, הוא נותן די הרבה הגנתית ועדיין צעיר ולא חסר כל מושג קלוש התקפית, אז אני לא חושב שהליגה תרים ידיים לגביו כבר עכשיו.
אין לי מושג מה יהיה החוזה הבא שלו, אבל אני מניח שמשהו בסד"ג דומה למה שטורי קרייג קיבל בשנים האחרונות, כמובן מתוקן לפי עליית תקרת השכר. לא יודע כמה זה יוצא, אבל 24 ל3 שנים, או איזה 15 לשנתיים נגיד לא נשמע לי מופרך.

אני גם לא חושב שירימו ידיים לגביו כ"כ מהר אבל הסכומים האלו מרגישים לי קצת גבוהים.
6 מיליון דולר לעונה נשמע לי כמו הבסט קייס סנריו שלו.
מקווה שיקבל חוזה לשלוש שנים.
מצד שני, חוזים לזמן מועט יותר נוטים להיות מנופחים אז מי יודע, אולי הכיוון שלך נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 8:47 pm 
Junior

נורטון כתב:
נאזיר ליטל גם יותר אתלטי, גם יותר יוזם, וגם נתן יותר קבלות (6 משחקים עם מעל 18 נקודות למשחק, מתוך 42 משחקים שהוא שיחק שנה שעברה. או במילים אחרות - אולי אבדיה יקבל חוזה (אני בספק גדול, אבל נגיד) אבל גם אם כן - החוזה הזה לא יהיה גדול יותר מאשר זה של ליטל אלא אם כבר, קטן יותר.

חוץ מזה, נדמה לי שיש גם הבדל בין התרבות הארגונית של פורטלנד, שבלי לבדוק (אין לי באמת כוח), כן אוהבת להשאיר אצלם מסורתית כל מיני פורוורדים כאלה (ע״ע השנים של הארקלס) בעוד אני לא זוכר שוושינגטון היא קבוצה נאמנה במיוחד למישהו (אם עם איזשהו אופי אמיתי של קבוצה).

על כל "ליטל יותר X מאבדיה" אני יכול להביא לך "אבדיה יותר Y מליטל"...ולמצוא גם אצלו סטרץ' או מדגם אקראי של 6 משחקים עם סטטס מרשימים.
ההערכה שנתתי כוללת גם הערכה שאבדיה ישחק טוב יותר ככל שתתקדם העונה, כפי שקרה אשתקד.

לא יודע מה זו "התרבות הארגונית" של פורטלנד...הארקלס הוחתם ע"י אולשיי ותחת בעלות שונה מהנוכחית, גם בוושינגטון יש את טומי שפרד שדי טרי שם (ואבדיה פרוספקט שהוא היה די נלהב לגביו, גם מסיבה זו סביר להניח שיעניק לו הארכת חוזה).
בכל אופן, נאמנות של קבוצה זה משהו שנמדד ביחס שלה לסופרסטארים המזדקנים שלה, או לשחקנים מזוהים עם הפרנצ'ייז כמו האסלם במיאמי. זה שהסאנס, למשל, ויתרו על ג'יילן סמית אחרי עונה אחת בלבד אצלם, לא מעיד על "חוסר נאמנות אליו", אלא אם כבר על חוסר מחויבות שלהם לתהליך של פיתוח צעירים, שלעתים מצריך סבלנות והשקעה רבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 9:58 pm 
Freshman

Att כתב:
הוא בסגל ומכאן מתקדמים הלאה. יש מאמן, יש אימונים, יש משחקים בפועל, יש סטט' מתקדמות..

ואם כבר נתנו לו רול שחלק משמעותי בו הוא קליעה מבחוץ, ניתן היה לצפות שהוא יעבוד בעיקר על זה וישתפר..

אפשר להאשים את הוויזארדס (שאכן מנוהלים גרוע באופן כללי) ואפשר לשים את האחריות על דני.

רוב פרויקטי השיקום - כלומר, שחקנים שנבחרו גבוה בדראפט ועוברים לקבוצה אחרת - לא מצליחים.

אתגרתי אותך להכין רשימה של שחקנים משמעותיים בליגה שאינם סנטרים שלא קולעים לשלוש והתעלמת.

לא מתעלם, והעקיצות האלה "מתעלם מהמציאות" מיותרות. לא חושב שיש פה אחד שראה יותר משחקים שלו ממני, ככה שהמינימום זה לכבד דעה אחרת.
בכל מקרה אנחנו לא מסכימים בבסיס ההסתכלות עליו (אני חושב שחלק גדול מהבעיות שלו מתחיל בפן המנטלי) אז לא רואה טעם להתחיל לעבור סעיף סעיף ולענות.

רק אחדד שאני חושב שהאשמה היא על שני הצדדים. לגמרי לא חושב שהאשמה היא רק על הוויזארדס. יש לי הרבה ביקורת גם על דני עצמו.

שחקנים משמעותים שהקליעה שלהם ל3 לא יציבה לאורך הקריירה: דג'נטה מארי, ג'וליוס ראנדל. בטוח שיש עוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:17 pm 
Freshman

אגב ציינו פה את המאץ' אפ הישיר בין אבדיה למרקאנן באליפות אירופה ואת זה שההבדל ביניהם לא נראה כזה גדול.

מרקאנן סיים את הטורניר עם:
27.9 נק', 8.1 ריב', 2.4 אס' ב-40.5 אחוז לשלוש

דני סיים עם:
14.6 נק', 8.2 ריב', 4.6 אס' ב-33.5 אחוז לשלוש

אני חושב שהפער ביניהם שהסטטיסטיקה הזו מייצגת, הרבה יותר משקף את פער היכולות ביניהם, מאשר הפער הסטטיסטי המפלצתי שיש ביניהם באן בי איי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:29 pm 
Hall of Famer

סליחה, אבל הפער שהראית מפלצתי לגמרי, גם באליפות אירופה. זה הפעם בין סופרסטאר אירופאי לבין שחקן טוב ברמה המקומית.

ואני גם חולק על הטענה שצריך לראות כל משחק בשביל לקבל תמונה. ראיתי את אבדיה בלפחות עשרה משחקים, כולל באולם (שנה שעברה במיאמי). הבחור, אפעס, לא משהו ברמות הנ.ב.א

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:40 pm 
Freshman

נורטון כתב:
סליחה, אבל הפער שהראית מפלצתי לגמרי, גם באליפות אירופה. זה הפעם בין סופרסטאר אירופאי לבין שחקן טוב ברמה המקומית.

ואני גם חולק על הטענה שצריך לראות כל משחק בשביל לקבל תמונה. ראיתי את אבדיה בלפחות עשרה משחקים, כולל באולם (שנה שעברה במיאמי). הבחור, אפעס, לא משהו ברמות הנ.ב.א

הפער הזה עדיין גדול, מסכים, אבל איפה זה ואיפה הפער הסטטיסטי העצום שיש ביניהם באן בי איי. שמיים וארץ.

כל אחד זכאי לקבל איזושהי תמונה שהוא רוצה על אבדיה. אני חושב שאם הייתי רואה עשרה משחקים רנדומלים שלו גם אני הייתי חושב שהוא עלוב. ההזדמנויות שהוא מקבל עם הכדור כל כך מעטות, שצריך ללקט עם פינצטה פה מהלך טוב ושם מהלך טוב שהוא עושה פעם בכמה משחקים בשביל לגבש איזושהי תמונה של פוטנציאל למה שהוא מסוגל לעשות.

ושוב, כאן אני חושב שנכנס העניין המנטלי שהוא כל כך לוקה בו. יש הרבה דברים שהוא הראה שהוא מסוגל לעשות ואתה רואה את זה קורה אחת ל20 משחקים.
אין לי שום הסבר לזה מלבד מנטלי.

בגלל זה אני חושב שהיכולת שלו ביורובאסקט, כשהוא יודע שיש לו את הגב לקחת על עצמו, נותנת תשקיף טוב יותר ליכולת הנוכחית שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:47 pm 
Hall of Famer

אבל שוב, אבדיה היה לא טוב ביורובאסקט (ועוד יותר לא טוב בשני המשחקים הרשמיים שהיו לנבחרת במוקדמות אליפות העולם לפניו)
הצגה באמת באמת אדירה שלו מול פינלנד (אם זו הייתה יכולתו הרגילה - המצב כמובן היה שונה לחלוטין...), וממש ממש לא משהו בשאר המשחקים כהכללה

אני חושב שזה די ברור שהפער גדל ככל שהרמה עולה
שים את שניהם בליגה השנייה בישראל (נניח כהקצנה), ואולי הפערים המספריים יקטנו עוד יותר (כי אבדיה ישיג שורה נאה מאוד גם כן, ויש גבול כמה מרקאנן יכול לעלות)

לשם השוואה, ערן זהבי הבקיע כ-30 שערים לעונה בישראל
כמה היה מבקיע מסי?
לא פער עצום

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:51 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
Att כתב:

לא מתעלם, והעקיצות האלה "מתעלם מהמציאות" מיותרות. לא חושב שיש פה אחד שראה יותר משחקים שלו ממני, ככה שהמינימום זה לכבד דעה אחרת.
בכל מקרה אנחנו לא מסכימים בבסיס ההסתכלות עליו (אני חושב שחלק גדול מהבעיות שלו מתחיל בפן המנטלי) אז לא רואה טעם להתחיל לעבור סעיף סעיף ולענות.

רק אחדד שאני חושב שהאשמה היא על שני הצדדים. לגמרי לא חושב שהאשמה היא רק על הוויזארדס. יש לי הרבה ביקורת גם על דני עצמו.

שחקנים משמעותים שהקליעה שלהם ל3 לא יציבה לאורך הקריירה: דג'נטה מארי, ג'וליוס ראנדל. בטוח שיש עוד.

ההתעלמות מהמציאות מתייחסת לחשיבות של הקליעה לשלוש על היכולת של דני וכמעט כל שחקן אחר שאינו סנטר להיות משמעותי בליגה הזו.

דג'נטה מארי וג'וליוס ראנדל הם דוגמאות לא טובות.
הם הוכיחו שהם מסוגלים לייצר לעצמם ולאחרים ברמה גבוהה - וכמובן גם קולעים טוב יותר לשלוש מדני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 10:56 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
נורטון כתב:

הפער הזה עדיין גדול, מסכים, אבל איפה זה ואיפה הפער הסטטיסטי העצום שיש ביניהם באן בי איי. שמיים וארץ.

כל אחד זכאי לקבל איזושהי תמונה שהוא רוצה על אבדיה. אני חושב שאם הייתי רואה עשרה משחקים רנדומלים שלו גם אני הייתי חושב שהוא עלוב. ההזדמנויות שהוא מקבל עם הכדור כל כך מעטות, שצריך ללקט עם פינצטה פה מהלך טוב ושם מהלך טוב שהוא עושה פעם בכמה משחקים בשביל לגבש איזושהי תמונה של פוטנציאל למה שהוא מסוגל לעשות.

ושוב, כאן אני חושב שנכנס העניין המנטלי שהוא כל כך לוקה בו. יש הרבה דברים שהוא הראה שהוא מסוגל לעשות ואתה רואה את זה קורה אחת ל20 משחקים.

בגלל זה אני חושב שהיכולת שלו ביורובאסקט, כשהוא יודע שיש לו את הגב לקחת על עצמו, נותנת תשקיף טוב יותר ליכולת הנוכחית שלו.

אני עוקב אחרי דני יחסית מקרוב.
ראיתי את ההבזקים של יכולת גבוהה יותר ואת הניצוצות של פוטנציאל. אני גם ממש בעדו.

אני פשוט חושב שמעבר לפן המנטלי (שקיים ברמה מסוימת), יש חלק משמעותי של כדורסל שבו הוא חייב להשתפר.
זה שאין לו גרף של התקדמות ביחס ליכולת ההתקפית ובייחוד לקליעה משלוש זו בעיה רצינית.
אני מקווה שזה ישתנה במהלך העונה אבל אני לא אופטימי במיוחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' נובמבר 10, 2022 11:00 pm 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
נורטון כתב:

לדעתי, אין כמעט שחקן בנ.ב.א שלא נותן כמה פעמים בעונה מהלך גדול או אפילו משחק שלם מצוין. אם מדברים על אירופאים, אז ראיתי גם את העב״ם סמיגליץ׳ ששיחק בווריורס עושה דברים יפים לצד המון שטויות ונרפות. ראיתי גם משחק ממש מצוין של לוקה סמניץ׳ בספרס, וגם הוא כבר לא נמצא בליגה יותר. משחק אחד טוב לא מראה בהכרח על פוטנציאל, אלא על כך שהכל התחבר פה ושם. שום דבר יותר מזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2022 3:42 am 
Hall of Famer

דני הגיע אגרסיבי למשחק הלילה ונראה אקטיבי.
הוא שומר על לוקה ואולי לכן פתח בחמישייה וקיבל 9 דקות ברבע הראשון.
לצערי עד כה 1-6 מהשדה ואיבוד אבל אי אפשר לומר שהוא משחק רע. פשוט מחטיא.
בהגנה יש יותר מדי עזרה של וושינגטון על לוקה שהתחיל את המשחק כשהוא מחלק ממתקים לחברים.
דינווידי פתח את משחק הנקמה שלו בוויזארדס עם 4-4 משלוש ו-14 נק' דקה לתוך הרבע השני.
14 גם לקוזמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2022 4:15 am 
Hall of Famer

פורזינגיס וביל לא משחקים והדקות של אבדיה מובטחות יחסית במשחק הזה, אולי בגלל זה דני פעיל יותר.
סיים את המחצית עם 8 זריקות (2-8), 7 נק', 4 ריבאונדים, 3 אסיסטים, חטיפה ו-2 איבודים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2022 5:32 am 
Hall of Famer

אגב ממה שראיתי הסיום שלו בטבעת חלש להחריד.
אתם מתעסקים בשלוש אבל הוא פשוט מחטיא לייאפים וזה אפילו לא קשור למה נותנים לו או לא נותנים.
https://twitter.com/JacksonLloydNBA/sta ... A0-Dg&s=19

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 11, 2022 5:53 am 
Hall of Famer

הסיומת שלו מתחת לסל אכן חלשה אבל אני חושב שזו נקודה פחות קריטית מהשלוש.
וושינגטון רצה עם הצגה של קוזמה ועזרה לא מבוטלת של האצ'ימורה דווקא בדקות שאבדיה היה על הספסל.
דאלאס לא קלעה במשך כ-4 דקות. דונצ'יץ' עם יום חלש יחסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: