שמח שנוצר כאן דיון פורה
אבדיה נבחר על ידי טומי שפארד כי הוא ראה בו פליימייקר משני עם פוטנציאל לפוינט פורוורד בגובה 2.06.
על פי שפארד, הוא עקב אחריו כמה שנים טובות והיה מספר 4 בביג בורד שלו, אפשר כמובן להתווכח על זה, אבל שפארד החזיק מהפוטנציאל שלו מאוד מאוד.
בפועל מהרגע שהוא הגיע לשם, הוויזארדס לא עשו שום מאמץ לפתח אותו על פי פרופיל הדראפט שהם בחרו אותו.
בעונת ווסטברוק הוא עמד בפינה והיה השחקן עם היוסג' הכי נמוך מבין שחקני הרוטציה הקבועים.
בשנה השנייה הצטרפו קוזמה, דינווידי, הראל, וכמות השחקנים שדרשה את הכדור לידיים שלהם הותירו את דני באותו רול של דחליל בפינה.
השנה וחצי הראשונים שלו הם עבודה קטסטרופילת של הוויזארדס בפיתוח שלו. לקחו את החיסרון שלו (הקליעה מבחוץ) ואמרו לו זה הרול המרכזי שלך.
אירגונים חכמים הם כאלה שמוצאים דרך לשלב בין הרצון לנצח לבין פיתוח העתיד שלהם. הוויזארדס לא אירגון חכם.
בכל מקרה, מתישהו דני היה צריך להבין לאן הרוח נושבת ולבוא הרבה יותר אגרסיבי למספרים שלו. כרגע השיח כאן מדבר על כך שהחוזה הבא שיקבל יהיה נמוך מאוד.
זה סממן מובהק לכישלון שלו והנאיביות שבחוסר ההבנה לאיזה ליגה מקדשת התקפה הוא הגיע. הבן אדם אחד המגנים הטובים בליגה (אני עומד על זה), שחקן בגובה שלו שמופקד כל המשחק על ג'ה מוראנט או הארדן ורוב הזמן עשה עבודה טובה מאוד, מנגד עושה עבודה טובה מאוד גם מול שחקנים בסייז שלו, אבל הוא משחק בקבוצה שלא שומרת ולכן לא מקבל שום דבר מההכרה ההגנתית הזו.
Att, במשך 5 משחקים בלבד בקריירה דני לקח 12 זריקות ומעלה, זו כמות עלובה לכל הדעות. אי אפשר להסיק מה2 מ12 מול ממפיס משהו. הוא שכח מה זה לזרוק כמות כזו. הוא לוקח בממוצע 4.8 זריקות השנה והוא שחקן שהיה ידוע עוד לפני הדראפט שהוא צריך לגעת בכדור כדי להיכנס למשחק. כרגע הוא מדורג תשיעי בקבוצה בנגיעות כדור. כמעט אחרון. ברגע שהוא יהיה מעורב ועדיין יקלע באחוזים רעים נדע יותר טוב.
אגב כשאני אומר שהוא צריך לבוא אגרסיבי, הכוונה היא במיינדסט, לאו דווקא בכמות הזריקות. לא פספסתי אף משחק שלו בוויזארדס ואני יכול להצביע על אולי 5 משחקים שבהם הוא בא במיינדסט אגרסיבי. היא כבוי לגמרי, ואני מאשים בעיקר אותו בזה, כי למרות שהסיטואציה שלו לא טובה (נותנים לו דקות אבל כסותם חורים ולא כמישהו שדברים עוברים דרכו), הוא היה חייב מתישהו לעשות את הסוויץ' הזה בראש ולהבין שכל רגע שהכדור ביד שלו זו הזדמנות להראות מה הוא יודע. בפועל הוא מבזבז את הנגיעות הקטנות האלה כדי לשחק קבוצתי, וזה תוקע אותו בלופ בלתי נגמר של לשחק קבוצתי בקבוצה לא קבוצתית, כשכל אחד משחק עבור הסטטיסטיקה של עצמו, ודני לא מביא מספרים ולא מפתח את המשחק שלו.
זה לא סיפורים ומעשיות, זה הרושם שקיבלתי מכל משחק ומשחק שצפיתי בו עד עכשיו.
אני חושב שכן יש לו יכולות שהוא לא משתמש בהם. הוא כן מסוגל לייצר ביד שמאל, כן מסוגל לחדור בשמאל (עשה את זה כמה פעמים), כן יודע לעבור שחקנים בדריבל, כן יודע לעשות קרוסאובר והטעיות גוף (עשה את זה כמה פעמים), אבל מאוד מפחד לנסות. אתם תראו אותו לפעמים פורץ לכיוון הסל בצורה אתלטית כשהנתיב פנוי לגמרי להטבעה ובמקום זה הוא ימסור מסירה סתמית למישהו. יש המון סממנים במשחק שלו למישהו שיכול אבל נעול מנטלית. הוא חייב להשתחרר מנטלית. חייב.