להלן הטריפ הכי מגניב שראיתי בטוויטר:
למי שרוצה אותו במלואו
https://mobile.twitter.com/heckalyptus/ ... 3692721152להלן דגימה:
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
ועכשיו נגיע לעצם העניין: כשאני רואה את אילון מאסק, בזמן שכולם רואים איש עסקים מצליח / סופר-נבל / נביא / וואטאבר, אני רואה טרופ אחד ברור מאוד: אילון מאסק מתנהג כמו נוסע בזמן.
אני לא אומר שהוא בהכרח נסע בזמן, אלא שהוא מתנהג ככה. ההחלטות שלו, התגובות שלו לדברים, כולם מצביעים על זה
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·שרשור
ראה ציוצים חדשים
שיחה
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
דיסקליימר: כל מה שאני כותב כאן הוא על דעתי בלבד, אין לי הוכחות לשום דבר, ובאופן כללי אני לא מוכן להגן על אף אחת מהטענות שלי. חושבים שאני טועה? יופי גם אני. אבל איכשהו זה לא מרפה ממני כבר כמה שנים, אז למה לא לשתף אתכם
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
באופן כללי, אני בנאדם מאוד רציונלי, מאוד ציני, ולא חובב של מיסטיקה וקונספירציות. מהצד השני, אני מאוד אוהב מד"ב ופנטזיה, כי זה כיף ומעורר מחשבה. לכן אני צופה, קורא, מאזין ומשחק המון בז'אנרים האלה, ואחרי כמות מסוימת, מתחילים לשים לב לתהליכי עלילה שחוזרים על עצמם (זה נקרא "טרופ")
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
אני אתן דוגמאות: דמות שנראית שיודעת הכל על מה שקורה, מקדימה את המשפטים שיוצאים לאחרים מהפה, ומתנהגת בדיכאון? הדמות בבירור תקועה בטיים-לופ. דמות מתנהגת לפתע בצורה שונה לחלוטין מהרגיל, ולא זוכרת דברים? החלפת/חטיפת גוף. הבנתם את הרעיון
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
ועכשיו נגיע לעצם העניין: כשאני רואה את אילון מאסק, בזמן שכולם רואים איש עסקים מצליח / סופר-נבל / נביא / וואטאבר, אני רואה טרופ אחד ברור מאוד: אילון מאסק מתנהג כמו נוסע בזמן.
אני לא אומר שהוא בהכרח נסע בזמן, אלא שהוא מתנהג ככה. ההחלטות שלו, התגובות שלו לדברים, כולם מצביעים על זה
אפוקליפטוס
@heckalyptus
אילון מאסק מתנהג כמו מישהו שמאמין באמת ובתמים שהוא יודע מה עומד לקרות בעתיד. אולי הוא הגיע משם, אולי הוא קיבל/מקבל הודעות משם, אולי הוא יכול לראות/לדלג לשם, ואולי הוא סתם מאמין באחת מהאפשרויות האלה בלי שהיא קרתה באמת, והכל זה סתם פסיכוזה פרטית שלו, יחד עם ה-מ-ו-ן מזל.
7:58 אחה״צ · 6 בנוב׳ 2022
·Twitter Web App
242
אוהב
צייץ את התשובה שלך
אפוקליפטוס
@heckalyptus
·
6 בנוב׳
משיב ל-
@heckalyptus
למה אני חושב ככה? כי הוא מקבל החלטות שבזמן אמת נראות לא הגיוניות בעליל, על סף המטורפות, ואיכשהו הוא הגיע להיות לתקופה האדם העשיר בעולם. מה שהוא עשה עם טסלה היה לא שפוי, עד שהתברר שזה היה ההימור המוצלח ב50 שנה האחרונות. גם ספייס אקס
6 בנוב׳
האובססיה שלו למאדים, הקמת The Boring Company, רכישת טוויטר, אפילו השם של הבן הצעיר שלו. כולם נראים הזויים כמו ההחלטות שהובילו לטסלה ולספייס אקס. אז או שהבנאדם היה האיש הבר-מזל ביותר בהיסטוריה העכשווית (ואולי עכשיו זה נגמר?), או שהוא יודע משהו שאנחנו לא