סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:09 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 240 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 12:34 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אה, ברור לך שהייתי מכיל ומבין למרות שאני אומר שלא. אתה מבריק כהרגלך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 12:40 am 
Junior

אז אמרת. זה בחינם ולא מחייב, בדיוק כמו מיליון סתירות אחרות בין סו קולד עולם הערכים שלך והמציאות בשטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 12:47 am 
Hall of Famer

בלה בלה בלה.

רק לא ברור מה הטעם לקיים דיון עם מי שאתה לא מייחס משמעות למה שהוא אומר בקשר לדעותיו, אבל מי אני שאתערב לך בסטיות.

שוב אברך אותך בנעירה איתנה לעת ליל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' נובמבר 18, 2022 12:52 am 
Junior

לזכותי ייאמר שזה קורה פחות ופחות בזמן האחרון.
מדי פעם אני נופל בפח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 10:39 am 
Junior

אם כבר אנשים מביעים פה רגישות יתר לאלימות ימנית, מה תגידו על התקיפה הפיזית של שפי פז (אישה בת 70) על ידי פעיל שמאל למען מסתננים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 10:54 am 
Junior

לפי מה שקראתי היא באה להפריע לאירוע של אליפלט והתפתח שם עימות שבסופו היא נדחפה ונפלה ונפצעה בראש. אלימות זה אף פעם לא טוב אבל זה לא בדיוק שמישהו מה בא אליה ותקף אותה באופן אקראי או החליט להרביץ לה כי היא עצבנה אותו... עימות שהיא יזמה שהפך לאלים וזה לא אף פעם לא טוב.
מצד שני מה שחברים של עשו בחברון ... :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 11:01 am 
Junior

sheky כתב:
לפי מה שקראתי היא באה להפריע לאירוע של אליפלט והתפתח שם עימות שבסופו היא נדחפה ונפלה ונפצעה בראש. אלימות זה אף פעם לא טוב אבל זה לא בדיוק שמישהו מה בא אליה ותקף אותה באופן אקראי או החליט להרביץ לה כי היא עצבנה אותו... עימות שהיא יזמה שהפך לאלים וזה לא אף פעם לא טוב.
מצד שני מה שחברים של עשו בחברון ... :D

שקי, אתה יודע מה אומרים על גינויים שלאחריהם נכתבה המילה "אבל".

הגיעה לאירוע של אליפלט (שהתקיים במקום ציבורי לחלוטין) והפריעה עם כל מיני שירים באמצעות בידורית. בשלב מסוים הגיעה פעילה שלקחה לה את הבידורית, ושפז ניסתה לקחת את הבידורית בחזרה הגיע פעיל שדחף אותה חזק והפיל אותה לקרקע. אישה בת 70. יש אגב סרטון שניתן לראות בבירור שהוא דוחף אותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 11:32 am 
Junior

אה אני לגמרי לא מגנה בפה מלא. אישה מתועבת שבאה להפריע לאירוע שלא קשור אליה ומישהו דחף אותה והיא נפלה... לא נעים שהיא נפצעה בראש אבל סך הכל אין לי המון אמפטיה כלפיה. אני הרבה יותר מגנה את השנאה שלה לילדים זרים מאשר את זה שפעיל כלשהו הדף אותה קצת חזק מדי והיא נפלה.

בנושא אחר, מה דעתך על מה שחברים שלך עשו בחברון? אני יודע שזה לא חמור כמו נושא שפי פז, אבל מה אתה אומר? הערבים ממש הגזימו בהתגרות בזה שהם היו ערבים שחיים בחברון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:04 pm 
Junior

sheky כתב:
אה אני לגמרי לא מגנה בפה מלא. אישה מתועבת שבאה להפריע לאירוע שלא קשור אליה ומישהו דחף אותה והיא נפלה... לא נעים שהיא נפצעה בראש אבל סך הכל אין לי המון אמפטיה כלפיה. אני הרבה יותר מגנה את השנאה שלה לילדים זרים מאשר את זה שפעיל כלשהו הדף אותה קצת חזק מדי והיא נפלה.

בנושא אחר, מה דעתך על מה שחברים שלך עשו בחברון? אני יודע שזה לא חמור כמו נושא שפי פז, אבל מה אתה אומר? הערבים ממש הגזימו בהתגרות בזה שהם היו ערבים שחיים בחברון?

בלי ציניות, אני מאוד מעריך את הכנות הזאת. מעדיף את זה על פני התחסדות מאוסה.
הנקודה היא שברמה המוסרית אנחנו נוטים להקל ראש בפגיעה באנשים שאנחנו לא סובלים.

ואני לא מכיר לגמרי את המקרה מחברון. אתה מדבר על הפגיעה בחיילת?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:13 pm 
Junior

זה כן אני כתב:
בלי ציניות, אני מאוד מעריך את הכנות הזאת. מעדיף את זה על פני התחסדות מאוסה.
הנקודה היא שברמה המוסרית אנחנו נוטים להקל ראש בפגיעה באנשים שאנחנו לא סובלים.

ואני לא מכיר לגמרי את המקרה מחברון. אתה מדבר על הפגיעה בחיילת?

אני חושב שיש רמות שונות של אלימות ואני חושב שלדחוף מישהו שבא למקום רק כדי להתריס ולעצבן אותך זה במדרג הכי נמוך של אלימות... אם היא סתם הייתה נופלת ולא מקבלת מכה בראש לא היינו מדברים על זה בכלל לדעתי. מבטיח לך שלא תמצא אותי מתרעם על אירועים זהים ששם ימני דחף שמאלני/ת שבאה להפריע באירוע ימני.
רק לפני איזה שנתיים היה "סיפור" עם רחלי רוטנר שבאה להטריל ביום הולדת של ביבי והצל דחף אותו משהו וגם שם אני מבטיח לך שלא הזדעזעתי.

לגבי חברון - בגדול כמה מתנחלים משיחיים הארד קור הגיעו לאיזה אירוע בחברון (חיי שרה? ענארף...) ועל הדרך הרביצו למלא ערבים כי הם ערבים, הרסו להם קצת את הבתים והחנויות ובאופן כללי הראו להם "מי בעל הבית!!"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:19 pm 
Hall of Famer

בואו נגיד שמי שמתפרצת לאירועים שאינם קשורים אליה, ובעיקר מי שמתפרצת לגני ילדים ומהלכת אימים על הילדים ועל הצוות, ומציעה לפזר נעצים בגני ילדים כדי לפצוע, תקבל ממני בדיוק 0 אמפטיה, בעיקר אם היא נפצעה באירוע שהיא התפרצה אליו במטרה להפריע. זה לא אומר שלא צריך לחקור את המקרה ושמי שדחף אותה לא צריך לתת את הדין ולפחות להחקר, אבל לאישה האלימה והרעה הזו אין לי טיפת אמפטיה.

לגבי חברון, היו שני מקרים, אחד של מתנחל שתקף חיילת בקבר עתניאל בן קנז, והשני של מתנחלת שתקפה חיילת במערכת המכפלה, שניהם מהימים האחרונים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:23 pm 
Junior

sheky כתב:
אני חושב שיש רמות שונות של אלימות ואני חושב שלדחוף מישהו שבא למקום רק כדי להתריס ולעצבן אותך זה במדרג הכי נמוך של אלימות... אם היא סתם הייתה נופלת ולא מקבלת מכה בראש לא היינו מדברים על זה בכלל לדעתי. מבטיח לך שלא תמצא אותי מתרעם על אירועים זהים ששם ימני דחף שמאלני/ת שבאה להפריע באירוע ימני.
רק לפני איזה שנתיים היה "סיפור" עם רחלי רוטנר שבאה להטריל ביום הולדת של ביבי והצל דחף אותו משהו וגם שם אני מבטיח לך שלא הזדעזעתי.

לגבי חברון - בגדול כמה מתנחלים משיחיים הארד קור הגיעו לאיזה אירוע בחברון (חיי שרה? ענארף...) ועל הדרך הרביצו למלא ערבים כי הם ערבים, הרסו להם קצת את הבתים והחנויות ובאופן כללי הראו להם "מי בעל הבית!!"

לדחוף בעוצמה רבה אישה בת 70 באופן שמעיף אותה לקרקע זה מדרג אלימות נמוך? אולי אם היו דוחפים אותך ככה לא היה קורה לך כלום, אבל שוב מדובר באישה בת 70.
ביחס לדקירה זה אולי מדרג נמוך, אבל בנסיבות הללו זה בדיוק באותה שורה עם נגיחה, אגרוף, בעיטה וכו'.

ואני לא מכיר את האירוע בחברון, לא שמעתי את עדויות הצדדים, ואני לא מתכוון להאשים על סמך מה שאני רואה בתקשורת שבד"כ לא מראה את התמונה במלואה.
אלו שתקפו את החיילת צריכים לשבת בכלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:25 pm 
Junior

rony כתב:
בואו נגיד שמי שמתפרצת לאירועים שאינם קשורים אליה, ובעיקר מי שמתפרצת לגני ילדים ומהלכת אימים על הילדים ועל הצוות, ומציעה לפזר נעצים בגני ילדים כדי לפצוע, תקבל ממני בדיוק 0 אמפטיה, בעיקר אם היא נפצעה באירוע שהיא התפרצה אליו במטרה להפריע. זה לא אומר שלא צריך לחקור את המקרה ושמי שדחף אותה לא צריך לתת את הדין ולפחות להחקר, אבל לאישה האלימה והרעה הזו אין לי טיפת אמפטיה.

לגבי חברון, היו שני מקרים, אחד של מתנחל שתקף חיילת בקבר עתניאל בן קנז, והשני של מתנחלת שתקפה חיילת במערכת המכפלה, שניהם מהימים האחרונים.

שמח על הכנות.
אני לא שונה מכם בכלל כשמדובר בפגיעה באנשים שאני לא סובל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:33 pm 
Hall of Famer

האירוע בחברון הוא לא לאומני במהותו,אלא אובדן שליטה הנוער שוליים שהגיע לשבת חברון כמו לוודסטוק (עם האלכוהול,רק בלי הסקס....) אפילו ברוך מרזל ניסה להשתלט עליהם ללא הצלחה.
מקווה שבשנה הבאה ילמדו לקח וימצאו דרך למסגר את האירוע,ולא שכל פרחח יקים שם אוהל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 12:38 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
האירוע בחברון הוא לא לאומני במהותו,אלא אובדן שליטה הנוער שוליים שהגיע לשבת חברון כמו לוודסטוק (עם האלכוהול,רק בלי הסקס....) אפילו ברוך מרזל ניסה להשתלט עליהם ללא הצלחה.
מקווה שבשנה הבאה ילמדו לקח וימצאו דרך למסגר את האירוע,ולא שכל פרחח יקים שם אוהל.

אני רק אגיד שאם היו ממסגרים ככה נערים פלסטינים שיוצאים לזרוק אבנים כי אין להם שום תעסוקה אחרת אז הימין היה מתפלץ ומאשים את מי שעושה מיסגור כזה בהצדקת טרור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 3:41 pm 
Hall of Famer

זה כן אני כתב:
sheky כתב:

לדחוף בעוצמה רבה אישה בת 70 באופן שמעיף אותה לקרקע זה מדרג אלימות נמוך? אולי אם היו דוחפים אותך ככה לא היה קורה לך כלום, אבל שוב מדובר באישה בת 70.
ביחס לדקירה זה אולי מדרג נמוך, אבל בנסיבות הללו זה בדיוק באותה שורה עם נגיחה, אגרוף, בעיטה וכו'.

לא שיש לי סימפטיה לשפי פז, אבל אלימות פיזית זאת אלימות פיזית זאת אלימות פיזית, גם אם פז התגרתה לפני כן בצורה נורא מעצבנת. ואני רק רוצה להגיד למי שאומר שבסה"כ היא נפלה, צריך לזכור שהיא אישה בת 70 ו בסה"כ נפלה יכול להסתיים בשבירת עצם ובגיל הזה זה גם יכול להוביל לנכות. אז לא הייתי מקל ראש בכלל באישה בת 70 שנפלה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 4:07 pm 
Hall of Famer

שפי פז היא אחת הפרסונות האיומות שיצא לי לשמוע על פועלן, אבל מובן מאליו שאסור לתקוף אותה פיזית.

ובזמן שאנחנו מדברים על דחיפת שפי פז, בואו נדבר גם על יוחנן דרום ז"ל?

https://mobile.twitter.com/freyisrael1/ ... 5876233216

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 4:16 pm 
Junior

הוא לא אומר מילה לגבי תקיפה פיזית, ורק אומר שהפעיל היה אדם עם בעיות בריאותיות ומת כתוצאה מאירוע לבבי. הוא כמובן מסיק שהפעיל כ"כ נבהל והאירוע הלבבי שחטף קשור לכך שהרגיש מאוים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 4:47 pm 
Hall of Famer

אה, הוא לא "רק אומר שהפעיל היה אדם עם בעיות בריאותיות ומת כתוצאה מארוע לבבי".

הוא אומר שיש מתנחל עבריין אלים שהקים מאחז בלתי חוקי לכולי עלמא, שיש כנגדו (אישית והמבנה) תלונות רבות שמעולם לא הגיעו לאכיפה, ושבשל התנהגותו דרום ז"ל נהג ללוות רועה צאן פלסטיני שסבל מההתנכלויות של אותו עבריין. ושאותו עבריין אלים התקרב לרועה ולמלווה, וכנראה היה כה אדיב כי דרום קרא לעזרה ושאר המלווים נזעקו לקרוא לעזרה. ואז דרום נמצא מת. ייתכן שמאירוע לבבי.

אבל אם יש לך זמן פנוי, ובאמת באופן מפליא לחיה אקטואלית כמוך שתוך דקה מעתיק ציוצים של ביבי לפורום, כדאי שתיסגר על אירועי השבת האחרונה בחברון שלא שמעת עליהם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 4:52 pm 
Junior

אפילו ברמה הנסיבתית זה לא מחזיק מים (ואני מתבסס על מה שנכתב בפוסט בלבד).
אדם מת מאירוע לבבי, אין שום עדות לכך שהותקף. לא הראשון ולא האחרון. יש טענה שאדם, שאותו שמאלנים מגדירים כאלים, התקרב לרועה ולמלווה, רחמנא ליצלן, ודיבר נורא לא יפה (כי אסור היום להתקרב לאנשים או לדבר אליהם לא יפה).
בנימה זו אגיד שאם בריאותו של אדם עלולה להעמיד אותו בסיכון כשאנשים צועקים עליו או מתקרבים אליו, כדאי שיישאר בבית ולא יחפש הרפתקאות בחוץ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 5:07 pm 
Hall of Famer

אני שמח שאתה כותב הודעות כאלה, בעיקר בזמן שאתה מנסה לקושש אמפתיה לטינופת אדם כמו שפי פז.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 5:10 pm 
Junior

אני ממש ממש ממש לא מנסה לקושש אמפתיה לאיש. אני רק הוכחתי שרמת הזעזוע שאתם מפגינים בהכרח קשורה בזהות התוקף והמותקף, וזה באמת בסדר.
אני לא קורא לפגוע באיש (ובמקרה שלנו מסתמן שאכן איש לא פגע בו), אבל אין לי בעיה להודות שאין בי טיפת אמפתיה למר דרום המנוח ומשפחתו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 5:14 pm 
Hall of Famer

זה בסדר, לא חשבתי שיש לך חלילה אמפתיה לאדם מבוגר שעשה פעולה מוסרית, זה לא שמשהו גרם להתבלבל בקשר לאיזה סוג של אדם אתה.

אבל תרגיל הוואטאבאוטיזם לגן טרום-חובה שלך לא עבד. שפי פז היא בדרגה הכי נמוכה שאדם יכול להיות בה, אשה שחושבת שפגיעה בילדים זה דבר לגיטימי, מעודדת ויוזמת אותה. יש לה רקורד אלימות מכובד, ובכל זאת אסור לדחוף אותה. זה ברור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 5:16 pm 
Junior

אחלה, זכותך לחשוב כך.
אני חושב שהמנוח היה חלאה בחייו ולכן אין לי דברים טובים להגיד עליו במותו. פחות מתחבר למשפט: "אחרי מות, קדושים אמור".
וכמובן שאם יתברר שמישהו פעל בניגוד לחוק - יש משטרה שתחקור.

נערך לאחרונה על ידי זה כן אני בתאריך ב' נובמבר 21, 2022 5:21 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 21, 2022 5:21 pm 
Hall of Famer

אולי תסביר למה לדעתך "היה חלאה בחייו"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 240 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 10  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: נורטון ו 77 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: