סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' נובמבר 27, 2024 8:48 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2023 7:15 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
היו לא מעט עונות שההר הוליד עכבר ומכל דיבורי הטריידים מרעידי אמות הסיפין נותרנו עם שחקני רוטציה שעושים רוטציות בין הקבוצות
במיוחד אחרי הרף שטרייד גובר הציב, יהיה קשה מאוד לשלם על סחורה נחשקת, כמו למשל בויאן שכולם מדברים בשיבחו אבל ספק אם מישהו יוכל לשלם את מה שהפיסטונס רוצים

כן, כן 82 משחקים לקבוצה, זה מתיש אפילו את האוהדים שעוקבים, כל לילה יש דרמות שגרמו להפרעות קצב למעורבים רגשית במשחקים, אבל כאשר "דרמה" רודפת "דרמה" החושים מתקהים קמעה
ננסה בכל זאת לגעת במה שהיה אתמול בלילה והיום בבוקר
1. קליפרס ניצחו את דלאס 112:98 (דלאס מגלה כמה וודס חשוב) עם בריחה ברבע הרביעי.
לקחים: קאווי נראה בו שוב כמו הסופרמן שלוקח אליפויות ולא בפעם הראשונה העונה. לוקה עם הפלוס מינוס הכי גרוע בקבוצה, 29 נק', הוא קלע הפעם.
2. מיאמי מנצחת את הפליקאנס 100:96, הפליקאנס כאילו הם דוהרים לניצחון קל, הירו התחיל לצלוף והמשחק הפך לסידרה של חילופי הובלות, כשהשעון נגמר יצא שמיאמי הובילה ב4 וככה מיאמי ניצחה.
לקחים: הפליקאנס הסתדרו בלי זאיון בעונה שעברה, הסתדרו בלי BI העונה, אבל בלי שניהם, הם לא שורדים בצמרת. שניהם אמורים לחזור ממש בקרוב. בזמן ששניהם נעדרים גדלים דברים מעניינים שם.דייסון דניאל מגן מדהים, והוא מצטרף למגן מצוין אחר הרב ג'ונס. הרב ג'ונס הרבה להפצע העונה ולא ממש מקיים את ההבטחה מהעונה הקודמת להיות באחת מחמישיות ההגנה של העונה. אם אני פליקאנס, אני מחפש למכור את סי ג'י עבור משהו טוב, הוא לא מתבגר טוב, ובכלל יש לי דעה קדומה לרעה על שחקנים שיש להם פודקסט
3. טורנטו מנצחת את ניו יורק 116:125. בקלות.
לקחים: למרות הדירוג הנמוך של מיטצ'ל רובינסון בטבלה היפיפיה שסאבוניס העלה בפתיל על קסלר, נראה שהוא עוגן הגנתי של הניקס, והם רגישים מאוד לחיסרון שלו. אננובי אחד השמות החמים בעונת הטריידים, לא שיחק. טורנטו צורחת "יש לנו כמה שחקנים נהדרים אבל אנחנו הולכים לשום מקום"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2023 8:26 pm 
מנהל פורום

דנבר 99 אוקלהומה 101 ג'אמפר אופייני של שגא עשה את הנקודה ה 101 של אוקלהומה, קצת פחות מ10 שניות לסיום וזה היה גם סל הניצחון. דנבר הייתה בלי הג'וקר ובלי פורטר. ככה שהניצחון לא מאוד מפתיע. מארי 26 9 5. שגא 34 5 5. צמוד לכל אורכו
לקחים: OKC היא ההפתעה הכי נעימה של הליגה העונה וזה כשאני זוכר את הקינגס ואת יוטה ואת אינדי. הקבוצה המושמצת בגין טאנקינג בוטה וחסר בושה, התהפכה העונה, דווקא בעונה שבה הפרס הגדול מונח על השולחן. יש לא מעט סטט מתקדמות שמראות כמה הם טובים, כמו כמות החסימות שהם עושים אחד לשני ואיכות הזריקות. אבל מספיק לראות אותם משחקים. גידי נפלא, דורט אותו דורט אחד המגינים ב 1/1 הטובים בליגה. נכון ללפני כמה ימים הם עם 8 נצחונות יותר מאשר בעונה שעברה אחרי שעברה אותה כמות משחקים 23:22 לעומת 31:14. (הסלטיקס והקינגס מראים שיפור מרשים יותר) שגא בדיוני ה MVP אם כי אין לו סיכוי ממשי לזכות. בדנבר, מתמוגגים ודואגים. מתמוגגים מהמאזן ודואגים מההגנה. שלושת הדברים הכי טובים שקרו לדנבר העונה: 1.מארי נראה כמו מארי 2.יוקיץ' נותן עונה שלישית ברציפות ברמת MVP מטורף 3. ברוס בראון. שלושת הדברים הכי רעים שקרו לדנבר השנה: 1. מקום 16 ברייטינג הגנתי, זה רע לקונטנדרית 2. פורטר הולך ובא אבל בעיקר הולך. 3. המזרח כל כך חזק שגם אם יקחו את המערב, יהיה כמעט בלתי אפשרי עבורם לזכות באליפות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' ינואר 23, 2023 9:33 pm 
Hall of Famer

מארי נראה כמו 90 אחוז מארי, אבל יוקיץ׳ נראה כמו 110 אחוז יוקיץ׳. וברוס בראון, ברגע שלמד לקלוע שלשות (אבדיה, תלמד ממנו...) הפך להיות אחד השחקנים האהובים עליי בליגה.
אני חושב שבלי פורטר בריא, הם יכולים לקחת את המערב (לא רואה קבוצה חזקה מספיק פרט אליהם). עם פורטר בריא, הם יכולים גם לקחת אליפות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 12:28 am 
Hall of Famer

אף מילה על המשחק המטורף של הלייקרס בפורטלנד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 12:31 am 
מנהל פורום

הטייק הכי גדול שלי מהמשחק הזה הוא כמה שבראיינט משפר את הלייקרס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 1:47 am 
Hall of Famer

כריס פול חזר אחרי 7 משחקים בחוץ, פיניקס ניצחו את ממפיס, ונראה אם כעת יעשו איזו ריצה כדי להבטיח לעצמם מקום בשישייה הראשונה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 9:26 am 
מנהל פורום

ג'ונתן אייזיק חזר לשחק כדורסל, המג'יק חגגו את שובו בניצחון שיגרתי על בוסטון. המג'יק 1:3 העונה על אלופת המזרח
מידלטון חזר, אוףף זה היה ארוך כמו הריון של פילה ועל הדרך הבאקס אוספים W
חזרה של הליברטון, זאיון וAD ממש מעבר לפינה
הקינגס והבלייזרס מעל 50% לשלוש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 9:56 am 
Senior

הסלטיקס עם 13 הפסדים העונה, 3 מתוכם לאורלנדו. סתם צירוף מקרים? או שיש משהו בסייז של אורלנדו שבוסטון פשוט מתקשים איתו?
אם אייזיק באמת הולך להיות שווה משהו ולא להיפצע פעם בכמה חודשים, אורלנדו הופכת לקבוצה מאוד מאוד מעניינת לעתיד הקרוב אפילו. מזכיר שכרגע הם מחזיקים גם בשתי בחירות טופ-10 בדראפט הקרוב שיחסית משופע בגארדים.

מילווקי קלעו הלילה 40 נק' ב8 דקות הראשונות של המשחק נגד דטרויט ואז יאניס ירד לספסל. הכי הרבה אי פעם לפרק זמן כזה בתחילת המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 10:56 am 
מנהל פורום

יש לסלטיקס את הקטע של להפסיד לאותה קבוצה יותר מפעם אחד, שיקאגו 2, קליבלנד 2 והמג'יק 3
כן, המג'יק, הפיסטונס OKC הן הקבוצות שיש למה לחכות ומי שרואה אותם משחקים מבין לאן זה הולך
לעומת יוסטון (יש עדיין בדל תקווה אם יחליפו מאמן) ושארלוט שסתם מפסידות בלי לבנות כלום
ויש את הנעלם הגדול סן אנטוניו, שלא ברור האם פופ איבד את זה או שהוא מבשל שושלת חדשה טובה כקודמתה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 11:04 am 
Hall of Famer

פופ? איבד, איבד.
מחר אני בקליפרס מול הלייקרס. שבוע שעבר ראיתי את פילי בקליפרס (וכתבתי על כך בהופס, אם זה מעניין מישהו) - מה שהכי בלט, הוא לא המשחק, אלא העובדה שכל המושבים פחות או יותר היו ריקים. מעניין איך יהיה בדרבי (אבל דרבי בלוס אנג'לס זה לא דרבי בברצלונה. רק לפני כמה שבועות הייתי בדרבי פוטבול של הראמס מול הצ'ארג'רס. היה חלש).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 11:21 am 
מנהל פורום

תשים פה לינקים כשאתה כותב, אנחנו לא מתחרים, ככה נשמע מה יש לך להגיד

תגיד, מה הקריטריון שה NBA יתן לאתר תג עיתונאי לכניסה למשחק? האתר צריך לשלם תמלוגים ל NBA? הרי יש אלפי אתרי NBA בעולם, אם כולם ישלחו נציג לא ישאר מקום לצופים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 11:38 am 
Hall of Famer

לדעתי אין בעיה לישראל. אני יכול לשאול את מנחם לס או את אשת הקשר שלי בליגה. אבל אני לא חושב שיש כאן אלמנט כספי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 11:42 am 
Hall of Famer

הנה לינק לכתבה על הסיקסרס מול הקליפרס
https://hoops.co.il/?p=283421

והראמס מול הצ'ארג'רס
https://hoops.co.il/?p=282385

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 1:51 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
הנה לינק לכתבה על הסיקסרס מול הקליפרס
https://hoops.co.il/?p=283421

אהבתי. אחלה כתבת אווירה..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 2:11 pm 
מנהל פורום

הקושי להבחין בין טרנס מן למקסי, מתקבל באמפטיה גדולה
אגב לפי נתוני המשחק בקדמפ, הייתה תפוסה שנחשבת נמוכה, 79% אבל רחוקה מ35% שאתה מדבר עליהם. אולי הם הולכים לפי הכמות שנמכרה ולא לפי מי שהגיע בפועל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 4:47 pm 
Hall of Famer

לא היה שם 79 אחוז, אפילו לא קרוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' ינואר 24, 2023 5:46 pm 
Hall of Famer

אני חושב שבאן.בי.איי מחשבים את אחוז הצופים לפי אחוז הכרטיסים שנרכשו, כולל מנויים.
כך שגם אם כל המנויים לא טרחו להופיע, עדיין הם נחשבים כצופים שהגיעו למשחק.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 8:17 am 
מנהל פורום

הניקס 105 הקאבס 104. רנדל היה בטירוף הכל נכנס לו, גם מה שהוא לא זרק. 8/12 מהשלוש. הקאבס בהרכב מלא, אבל התמודדו עם הגנה טובה, משהו שבניקס שמים דגש בזמן האחרון (הספסול של פורנייה למשל)
הספסל של הקאבס ביאס מאוד במשחק הזה. רק 12 נק. לורט 9 רוביו 3 לאב 0 עוסמאן 0
ממול מיאמי שנמצאת אחרי הקאבס בטבלה, מנצחת את בוסטון, במשחק משוגע. באם סל ניצחון מאסיסט של הירו, שזה באופן סימבולי העתיד של מיאמי.
באם 30 נק ממול טייטוס 31. הירו ביום קליעה מזעזע 4/17

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 10:05 am 
Hall of Famer

הכתבה מהשטח שלי מהדרבי הלוס אנג'לסי היום. אם זה מעניין מישהו
https://hoops.co.il/?p=283923

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 10:40 am 
מנהל פורום

הנרטיב הוא אתה, ללא ספק, סף הרגישות שלך גבוהה
אתה קצת רווי ברמה שאתה מתחיל להשתעמם ומתגעגע לרגשות שהמשחק עורר בך בעבר, זה משפיע על האופן שבוא אתה רואה את המשחק
כמו נישואין ארוכים שדועכים לשיגרה, אותם אנשים מעורבים, עוצמת הרגשות משתנה

עוד אתמול:
וושינגטון מנצחת, בסיום הפכפך ועצבני, צ'אלנג' של קיד על עבירה של לוקה לא התקבלה, החטאת עונשין של ואיבוד קריטי לוקה תרמו רבות לניצחון של וושינגטון. וושינגטון היא אחת הקבוצות הכי פחות נצפות בליגה ובצדק רב. דני עם 15 10 3 חלק גדול מהנקודות באו מקו העונשין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 11:12 am 
מנהל פורום

המשחק ב LA הרים את הקליפרס מעבר לדלאס והם כבר במקום החמישי משחק אחד מהביתיות בפלייאוף
המצב של הלייקרס ממש לא אבוד, 2.5 משחקים הפלייאוף, לא הפלייאין, הפלייאוף
בקליפרס מי שמדאיג אותי זה זובאץ, כשהקבוצה הייתה פצועה, הוא הפגיש משחקים של 20 20 מאז הקבוצה חזרה לכשרות סבירה המספרים שלו ירדו ולא בגלל שהוא גומר את כל האנרגיות בהגנה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 11:17 am 
Senior

חוזה אלווראדו כמעט מחזיר את הפליקנס במו ידיו לניצחון מול דנבר, במשחק שהרגיש עד לרבע הרביעי כמו ניצחון די קליל שלהם.
חתיכת דינאמו, האלווראדו הזה, אבל מעבר להגנה המציקה והחטיפות המצחיקות, שהן אחלה אבל גם קצת גימיקיות, יש לו משחק התקפה ממש ממש לא רע. קצת היה מסקרן אותי לראות אותו איזו עונה או שתיים באירופה, או בטורנירי נבחרות. בהינתן איך שקמפאצו נראה שם וכמה שאלווראדו יותר טוב ממנו בnba, הוא יכול היה להיות חתיכת כוכב מפתיע ומגניב במסגרות האלו.

הנאגטס מנצחים בסוף בנקודה אחרי החטאת שלשה של סי ג׳יי (וגג של ברוס בראון על הרב ג׳ונס לפני כן). גם אם הפליקנס היו גונבים את זה, בואו נגיד שאם הייתי אוהד דנבר לא הייתי חושש מהגרסא הזו של ניו אורלינס לקראת הפלייאוף, הנאגטס החטיאו די הרבה שלשות פנויות שהיו גומרות את המשחק ביום טיפה יותר טוב.
אם הייתי אוהד של ניו אורלינס, כמובן שהייתי מזכיר לעצמי שהגרסא הזו היא בתקווה לא מה שהם יגיעו איתו לפלייאוף.

בסה"כ קבוצה מגניבה, ניו אורלינס, אבל עם מדים מהסתמיים שיש בליגה. הלילה שיחקו עם מדי המארדי-גרא שלהם שהרבה יותר הלמו אותם, הייתי נשען לכיוון הזה קצת יותר במקומם. משהו באדום עם הזהב והכסף לא כל כך עובד בעיני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 1:59 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
המצב של הלייקרס ממש לא אבוד, 2.5 משחקים הפלייאוף, לא הפלייאין, הפלייאוף

2.5 משחקים נשמע לא הרבה, אבל הם צריכים לעבור עדו 7 קבוצות לצורך כניסה לפלייאוף...
"סטטיסטית" חלק מאותן קבוצות יצליחו יפה עד לסיום העונה, כך שהרף הנדרש מהלייקרס הוא הרבה יותר גבוה מאשר "לסגור פיגור של 2.5 משחקים"
נותרו ללייקרס 34 משחקים, לדעתי הם צריכים לנצח סדר גודל של 20-22 מהם כדי להגיע למשהו כמו 42-44 ניצחונות, שזה קצת יותר מ-50% ויוכל אולי להספיק (כמובן הכל תלוי גם עד כמה הקבוצות בטנקינג יתחילו להפסיד ממש הכל, עד כמה הקבוצות בצמרת הגבוהה ירשו לעצמן להפסיד פה ושם וכו')

אם נכליל, 10 קבוצות נאבקות על 3 מקומות (קשה לראות כבר את סקרמנטו לא מסיימים כאחת מבין 6 הראשונות), ו"מתחלקות ב-300% עלייה"
מטבע הדברים ללייקרס יש הרבה פחות מאשר 300/10=30% מתוכם (כי לפליקנס, קליפרס, פיניקס וכו' - יש יותר)
10% זו הערכה אופטימית עבורם אני חושב

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 2:07 pm 
מנהל פורום

מסכים שה 2.5 מטעה, אבל ושוב זה תמיד האבל הגדול. AD בריא והלייקרס עושים 65% נצחונות, הלו"ז אחד הנוחים מאלה שנשארו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 25, 2023 2:14 pm 
Senior

לפי המצב בטבלה היום, נראה ש42-43 נצחונות הם מה שיידרש בשביל מקום 6 ו40-41 נצחונות בשביל מקום 10.
זה אומר שהלייקרס צריכים לנצח 18-19 מתוך 34 בשביל פליי-אין ו20-21 בשביל פליי-אוף.
אפשרי? כנראה, ריאלי? אני מניח, אבל לא מאוד, בעיקר התסריט של הפלייאוף.
היה להם איזשהו סטרץ' העונה של נניח 17 משחקים (חצי ממה שנותר) שבו הם ניצחו 10 אפילו? כאילו, יש למישהו כאן סיבה אמיתית להאמין שהם קבוצה בסדר גודל כזה לאורך זמן?

אוריאל, הstrength of schedule הנותר שלהם עומד על 49.9 אחוז, זה בדיוק באמצע ולא אחד הנוחים. 65% אומר לנצח 15% מהצפי שלהם כקבוצת מרכז טבלה. עד עכשיו הם ניצחו כמעט 10% מתחת לצפי. אתה באמת חושב שהם עומדים בפני כזה שינוי לעונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 49 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: עופר האדום, רלפי ו 47 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה