אחיייי, הוא ממש לא אמר את זה ככה, שאק ממש ניסה לסחוט את זה ממנו בכוח והוא בעיקר חייך וצחק ואז שיחרר את זה תחת כל מיני הסתייגויות.
יותר כמו ״לכל אחד יש את הפייבוריט שלו, כ״כ הרבה אגדות, זו שיחה טובה למספרות... אם אני צריך לבחור אני תמיד מאמין בעצמי אז כן...״
https://twitter.com/NBAonTNT/status/162 ... D%3D428935בכל מקרה חייב להגיד שעכשיו סוף סוף שעברתי על הקליפים מהבוקר בו ראיתי רק בחטף את המחצית השניה וכל האירוע היה אנטי קליימקס רציני, והיה אפשר לראות שלברון עצמו היה קצת מבואס אחרי המשחק. הוא בהחלט התרגש אבל במשחק היה עליו מיקרופון וראיתי קליפ מלפני הרבע ה4 שהוא חוזר ואומר לכולם יאללה עכשיו בוא ננצח, בוא נתרכז בלנצח, עכשיו מה שחשוב זה לנצח״ שוב ושוב לחבריו לקבוצה אבל חוץ מראס שהתעורר ברבע האחרון אף אחד מהחברים לקבוצה לא היה שם כי לעזור לו לנצח את המשחק וזה גם די מספר את הסיפור של העונות האחרונות.
היה קצב מוזר לכל הטקס שהרגיש מאולץ, הוייב בינו לבין קארים היה מוזר (אגב בראיון אחרי קארים דיבר ממש לעיניין והסביר למה היה קצר במערכת יחסים בינהם וגם לקח אחריות על חלקו ונתן לו המון כבוד), העובדה שזה קרה לפני רבע רבעי שהמשחק עוד צמוד היתה מוזרה, והוידאו של התגובה המוזרה של דיוויס לרגע השיא היתה, ובכן, מוזרה (וכמובן העלתה ספקולציות שהוא עובר בטרייד מחר בטוויטר...).
אני חושב שירד לו סופית האסימון בסוף המשחק הזה שאולי הוא כבר לא יצליח להתחרות עם המועדון הזה עד הפרישה והיה משהו מלנכולי מצידו.
שני ההפסדים האחרונים מול יריבות לא גדולות איתם הם מתמודדים על מקום בפלייאין בהחלט מסמנות את הכיוון של מה שעתיד לבוא.
אחרי שראיתי את הראיון שלו ושל קיירי היום גם ברור ששניהם רצו את האיחוד הזה מאוד וזה לא קרה, זה היה הווילד קארד של לברון מהתסבוכת של הסגל, ןצאי לא נתן לה לקרות.
עכשיו הוא צריך לקוות שההנהלה תעשה מלכים שיתנו לקבוצה סיכוי בשנים הבאות לפחות (להשתמש בחוזה של ראס כדי להישאר מעל הקאפ עם נכסים שאולי אפשר להפליפ).
אבל אחרי ההפסדים האחרונים יש להם תירוץ די טוב לא לעשות את זה, דיוויס כאמור נראה מרוקן, ראס רק שומע איך רוצים להחליף אותו, מצב קשה מבחינת מורל...
בקיצור רגע היסטורי אבל גם די אמביוולנטי לאוהדי לברון.