סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 17, 2024 5:41 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 116  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:00 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
מיהם כמה מהאנשים הבסך הכל יותר אינטלגנטיים וחדים?

המשמעת שם חזקה מאוד.
כולם יודעים שכל עוד ביבי במשחק, הם לא יותר מפיונים
ומוטב להם ליישר קו אם הם רוצים לקחת חלק.

הם כנראה מעריכים - ובצדק - שהם לא ישרדו מחוץ לליכוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:20 pm 
Junior

אין שום יוקרה בלצחוק על אדם שלא יודע אנגלית,
אבל אני צריך להיות כן ולומר שזה היה קצת מהנה לראות את האדם היהיר והזחוח ביותר בממשלה, סמוטריץ, שבטוח שיש לו בעלות על הדת, על היהדות, על הארץ, על הידענות על החוכמה ושמבין בתחבורה, בכלכלה, במדיניות ממשלתית ובהתיישבות, מדבר אנגלית כמו ילד בן 8. יכול היה לדבר בשפתו ולהיעזר במתורגמן אבל שיגעון הגדלות והזחיחות...אחח הזחיחות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 7:46 pm 
Junior

מאוד מפתיע שממשלה שלא עוסקת לשנייה אחת ביוקר המחייה, משיגה מדד מחירים לצרכן הגבוה ביותר מזה שלושה חודשים אחרונים.
מזל שהמדדים בחודשים הזהים בשנה שעברה הם כל-כך גבוהים, שלא נוצר פה טירוף של ממש.
לא תהיה לו ברירה, הוא יהיה חייב להמשיך ולהעלות את הריבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 10:47 pm 
Senior

Lakic כתב:
אין שום יוקרה בלצחוק על אדם שלא יודע אנגלית,
אבל אני צריך להיות כן ולומר שזה היה קצת מהנה לראות את האדם היהיר והזחוח ביותר בממשלה, סמוטריץ, שבטוח שיש לו בעלות על הדת, על היהדות, על הארץ, על הידענות על החוכמה ושמבין בתחבורה, בכלכלה, במדיניות ממשלתית ובהתיישבות, מדבר אנגלית כמו ילד בן 8. יכול היה לדבר בשפתו ולהיעזר במתורגמן אבל שיגעון הגדלות והזחיחות...אחח הזחיחות.

אני לרגעים כמעט שכחתי שמדובר בסמוטריץ׳ והתחלתי לרחם עליו. הוא היה נראה חסר אונים ודי מושפל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 15, 2023 10:59 pm 
Hall of Famer

סמוטריץ' כלכך נלעג. כמו שכתב לאקיץ', לא בגלל האנגלית שלו ולא בגלל שהוא התרגש, אלא בגלל הפער העצום בין הדימוי העצמי כממשיכם הטבעי של דוד המלך ויהודה המכבי, למציאות האפעס פחות מרשימה.

מי שאמר ש"מילה שלו זה מילה" ונכנס לממשלה תחת "שקרן בן שקרן" במילותיו, ובלי בושה מקדם הפיכה משפטית תחת מי ש"בסוף יורשע בבית משפט".

מי שצייץ שיש למחוק את חווארה, ואמר במילותיו שיש למחוק את חווארה, ואז יצא למסע מגוחך של הכחשות שאף אחד לא מאמין להן. אבל העיקר שיש לזקוף ראש ולהראות לעולם מי הם בעלי הבית.

מי שאמר שאין לו חברים טייקונים ולכן ייצג את הציבור נאמנה מול חברות המזון והיבואנים, והתקפל בשניה עם הזנב בין הרגליים תוך עליית מחירים מטורפת נוספת.

על מי הוא גיבור? על יולדות ערביות. על פלסטינים חסרי זכויות. על פליטים בדרום תל אביב. איזה אפס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 1:29 am 
Junior

מאז הבחירות, אחד הדיונים הערים הוא לגבי - האם אמרו לפני שהולכים אול-אין על הרפורמה או לא אמרו.
מי שמצדד באמירה שהכל היה על השולחן, מראה בעיקר קטעים קצרים, רובם מערוץ 14 שבהם מוזכרת הרפורמה המשפטית כמענה לשאלת מראיין וגם היא תשובה, של לא יותר מדקה. יריב לוין הוא פחות או יותר היחיד שלאורך שנים אפשר לראות אותו מדבר על זה בנקודות זמן שונות, על אף שעילת הסבירות שהוא יוצא נגדה, שימשה אותו לא פעם בעברו. נכון לשעתו מה שנקרא. הנקודה היא שלליכוד אין מצע או מסמך רשמי שאפשר ללכת אליו ולהבין מה בדיוק יהיה ומה היא תכלול. אם מקלידים את המילים - "ליכוד מצע 2022", מגיעים לאיזה קובץ של 13 עמודים שלדעתי הוא לא רשמי ולא מוזכרת בו המילה רפורמה. למעשה, יותר מעשור שלא ראיתי מצע של הליכוד. ואם בעדירות עסקינן, זה לגמרי לזכות מלבי השנאה שהצליחו לרתום אחרים כזו כמות מבלי הצורך להעלות על הכתב מה בדיוק הולכים לעשות דקה אחרי הבחירות. חוץ מהג'ובים לחברים כמובן. על זה כבר הבנו שהליכוד מושתתת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 1:40 am 
Sophomore

נתניהו לא דיבר על דיקטטורת בג"ץ כשהיה ראש ממשלה בשנות ה-90.
הוא לא דיבר על כך בעשור הראשון של המילניום.
הוא לא דיבר על כך גם בתחילת ואמצע העשור השני.

משום מה, הוא התחיל לדבר על זה רק כשהמשפט שלו התחיל להתנהל, והוא העלה הילוך כשפתאום אריה דרעי צריך להתמנות לשר.

הכול כל כך שקוף, אבל הצד השני מטומטם או שטוף שנאה מדי כדי לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 9:30 am 
Junior

מיותר לציין שאת מסמכי המתווה החדש שהציג הנשיא, הקואליציה צריכה לקחת ולהשתין עליהם (פשוטו כמשמעו) בפרהסיה. חושבים שכולם כ"כ מטומטמים זה מדהים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 10:28 am 
Hall of Famer

עצם העובדה שיש על מה להשתין היא בעיה. נתניהו יכול ללכת לדחוף אוויר חם. הוא נאשם בפלילים תחת הסדר ניגוד עניינים, אף אחד לא צריך לדבר עם נציגיו על מערכת המשפט. יגיע המצב שהחקיקה תגיע לבגצ ותיפסל, הוא כנראה מקווה שתהיה תסיסה אלימה, אני מאמין שהוא ייזרק מכל המדרגות ויגלה שהוא עם אקדח קפצונים ריק ושאין לו קלף.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 10:30 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
מיותר לציין שאת מסמכי המתווה החדש שהציג הנשיא, הקואליציה צריכה לקחת ולהשתין עליהם (פשוטו כמשמעו) בפרהסיה. חושבים שכולם כ"כ מטומטמים זה מדהים.

בדיוק. מדהים שמישהו אשכרה חשב שאת הקואליציה מעניינת רפורמה במערכת המשפט. המטרה היחידה זה לאפשר לביבי להימלט מהכלא ועל הדרך כבונוס להפוך אותו לשליט עליון כל יכול. כל "מתווה" שסותר את זה, ברור שלא יתקבל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:09 am 
Junior

ודים כתב:
זה כן אני כתב:

בדיוק. מדהים שמישהו אשכרה חשב שאת הקואליציה מעניינת רפורמה במערכת המשפט. המטרה היחידה זה לאפשר לביבי להימלט מהכלא ועל הדרך כבונוס להפוך אותו לשליט עליון כל יכול. כל "מתווה" שסותר את זה, ברור שלא יתקבל.

קשקוש.
רוצים לעשות רפורמה, לא לקבע את המצב הקיים.
חחחח פסילת חוקים בהרכב של 11 שופטים עם רוב של שני שליש. בחיים לא צחקתי ככה.
במקום יריב לוין אני מפרסם הודעה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:12 am 
Sophomore

דברנו על שנאה בדרום. אני לא יכול להעלות צילומי מסך כי הם גדולים מידי. אבל מידי יום בקבוצת הפייסבוק הראשית של תושבי באר שבע, עולים שניים שלושה פוסטים של שנאה.
לא צריך לבאר או להסביר יותר מידי. שנאה לכל מי שמתנגד לרפורמה, אשכנזי, בא מהמרכז לעיר או גר במרכז, לא רואה ערוץ 14 או לחילופין צופה בערוצים כאן, 12,13.
משווים אותם למחבלים, המילה אנרכיסטים משורבבת בלי סוף,קללות,קריאה לאלימות.
שלא נדבר על זה שלא הבנתי עכשיו למה אי אפשר להיות סופר ימני ולהתנגד לרפורמה.

אבל אין ספק. נורטון יודע יותר טוב. אי עדריות בכלל...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:15 am 
Sophomore

זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:

קשקוש.
במקום יריב לוין אני מפרסם הודעה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח".

לא הבנתי, מה אתה רוצה, שיוכלו לאשר כל חוק ומי שואל בכלל את השופטים המטומטמים האלה?
אתה חושב שמה? שצריך רוב של 15/15 כדי להתנגד לחוק?
ההצעה של הנשיא בכלל לא משמרת את הקיים.. אבל כנראה שטוב לך מערכת לא מרוסנת ולא מאוזנת לרשות המחוקקת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:16 am 
Sophomore

או: אם החוק טוב וחוקי. למה שרוב של 11 שופטים בכלל יפסול אותו?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:21 am 
Junior

אבו שוקרי כתב:
זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:

קשקוש.
במקום יריב לוין אני מפרסם הודעה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח".

לא הבנתי, מה אתה רוצה, שיוכלו לאשר כל חוק ומי שואל בכלל את השופטים המטומטמים האלה?
אתה חושב שמה? שצריך רוב של 15/15 כדי להתנגד לחוק?
ההצעה של הנשיא בכלל לא משמרת את הקיים.. אבל כנראה שטוב לך מערכת לא מרוסנת ולא מאוזנת לרשות המחוקקת.

רוצה לכל הפחות הרכב מלא של 15 שופטים, ורוב מיוחס של לפחות 11-12 שופטים, וכמובן הקטנת כוחם של היועמ"שים. הבדיחה שהוצעה על ידי הנשיא (שבטח הוכתבה לו על ידי חיות) לא ראויה לכל יחס זולת לעג. עם הרכב של 11 שופטים, אין ייצוג לכל הדעות בבית המשפט.
לא רוצים? יאללה, נחוקק כפי שהוצע עכשיו, אולי עם ריכוך מסוים, ושנלך לאנרכיה חוקתית, שתישרף המדינה. אם אתם מוכנים לזה, גם אני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:31 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
ודים כתב:
זה כן אני כתב:

קשקוש.
במקום יריב לוין אני מפרסם הודעה: "חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח".

כן, זה רק ממש ממש במקרה שביבי התחיל להתעסק בזה כשהוא עומד למשפט (אה כן נכון לוין דיבר על זה כבר שנים... נו בסדר, תעשו לי טובה. אנשים בקושי ידעו מי זה יריב לוין עד הממשלה הזאת).
מטומטם זה מי שמאמין שלא מדובר בחבורה של מושחתים שכל מה שמעניין אותם הוא הרווחה של עצמם והמקורבים להם*. יש כאלה ששלטון מושחת זה טוב להם, אז אני מבין למה הם בעד, אבל כל השאר? חוזרים כמו זומבים שבג"צ בעצם השליטו פה שלטון דיקטטורי כל השנים. כאילו שבג"צ באמת מתווה מדיניות. זה שבג"צ לא נתן כביכול לגרש משפחות של מחבלים או לא יודע מה, זה מה שמנע מממשלות ביבי לטפל בכל הבעיות? מוזר שלממשלה הקודמת בג"צ לא כזה הפריעו להביא את ישראל לתקופה הבטחונית הכי שקטה זה שנים ולמצב כלכלי הרבה יותר טוב.

*יוצאים מן הכלל כמה משיחיסטים פנאטים שמה מניע אותם זה שנאה וגזענות. אז הם ספציפית לא מושחתים. רק פנאטים גזענים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:35 am 
Junior

ודים כתב:
כן, זה רק ממש ממש במקרה שביבי התחיל להתעסק בזה כשהוא עומד למשפט (אה כן נכון לוין דיבר על זה כבר שנים... נו בסדר, תעשו לי טובה. אנשים בקושי ידעו מי זה יריב לוין עד הממשלה הזאת).
מטומטם זה מי שמאמין שלא מדובר בחבורה של מושחתים שכל מה שמעניין אותם הוא הרווחה של עצמם והמקורבים להם*. יש כאלה ששלטון מושחת זה טוב להם, אז אני מבין למה הם בעד, אבל כל השאר? חוזרים כמו זומבים שבג"צ בעצם השליטו פה שלטון דיקטטורי כל השנים. כאילו שבג"צ באמת מתווה מדיניות. זה שבג"צ לא נתן כביכול לגרש משפחות של מחבלים או לא יודע מה, זה מה שמנע מממשלות ביבי לטפל בכל הבעיות? מוזר שלממשלה הקודמת בג"צ לא כזה הפריעו להביא את ישראל לתקופה הבטחונית הכי שקטה זה שנים ולמצב כלכלי הרבה יותר טוב.

*יוצאים מן הכלל כמה משיחיסטים פנאטים שמה מניע אותם זה שנאה וגזענות. אז הם ספציפית לא מושחתים. רק פנאטים גזענים.

ודים, תפסיק לבלבל לי את המוח על התזמון שבו ביבי רוצה את הרפורמה.
הציבור הימני רוצה את הרפורמה כבר שנים, ותמיד הצביע על ביבי בהאשמה על כך שהוא מונע רפורמות בנושא.
אם מה שגרם לביבי, ראש המחנה הנוכחי שיכול להוביל את השינוי, לשנות את דעתו זו העובדה שהמערכת נשכה אותו בתחת, אז שיהיה, ממש לא מעניין אותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Freshman

כל השצף קצף הזה על אם צריך הרכב של 15 או 11, רוב של 11 או רוב של 10 (שזה שני שליש מ-15)?
נראה לי נקודות מינוריות שלא תהיה בעייה להסכים עליהן.
לגבי היועמ״שים, אין חשש אמיתי שיגיעו הרבה יותר עתירות לבג״ץ, כי לא יסמכו על שומרי הסף בממשלה וכי אכן יחוקקו יותר חוקים שלא יעברו את בג״ץ (כפי שהיועץ אמר מראש)? אולי צריך איזה מנגנון של חוו״ד שנייה או משהו בסגנון.
אם כבר מה שנשמע קיצוני למדי זה רוב של 70 (ובטח 80) לחוקי יסוד. איך זה משפיע על חוקים שעוברים שינוי חדשות לבקרים כמו חו״י הממשלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

מנהל פורום

אבו שוקרי כתב:
דברנו על שנאה בדרום. אני לא יכול להעלות צילומי מסך כי הם גדולים מידי. אבל מידי יום בקבוצת הפייסבוק הראשית של תושבי באר שבע, עולים שניים שלושה פוסטים של שנאה.
לא צריך לבאר או להסביר יותר מידי. שנאה לכל מי שמתנגד לרפורמה, אשכנזי, בא מהמרכז לעיר או גר במרכז, לא רואה ערוץ 14 או לחילופין צופה בערוצים כאן, 12,13.
משווים אותם למחבלים, המילה אנרכיסטים משורבבת בלי סוף,קללות,קריאה לאלימות.
שלא נדבר על זה שלא הבנתי עכשיו למה אי אפשר להיות סופר ימני ולהתנגד לרפורמה.

אבל אין ספק. נורטון יודע יותר טוב. אי עדריות בכלל...

באר שבע עיר מצויינת. מרכזי קניות, תעסוקה סבירה, המון המון פארקים חדשים וגדולים לילדים ובכלל לפנאי, אונ', שירותי בריאות סבירים (בטח ביחס למה שזכיתי לגלות בצפון). באמת חוץ מים יש הכל. יש רק בעיה קטנה שהיא האוכלוסייה. בגלל זה ברחתי משם. לא יכלתי לראות את עצמי מגדל ילדים במקום כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:38 am 
Freshman

זכ״א, בכנות, כמה אחוזים מהציבור בישראל אתה חושב שתומכים ברפורמה כפי שהוצגה ע״י לוין ורוטמן (אני מזכיר שרוטמן עצמו לא חושב שצריך להעביר אותה כלשונה)? אתה חושב שיש לה רוב?
תזכור שלקואליציה הנוכחית הצביעו מעט מעל 50% מהקולות הכשרים (בלי דיבורי מנדטים בבקשה, אלו עובדות - 50.23% ליתר דיוק).
מה אתה חושב שיש יותר - מצביעי קואליציה נגד הרפורמה או מצביעי אופוזיציה שבעדה?
ולא מעניין אותך שמישהו שחשוד בפלילים מנסה לשנות מהותית את מערכת המשפט בישראל? באמת לא נשמע לך משהו בעייתי? כלום? שום דבר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:39 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
כל השצף קצף הזה על אם צריך הרכב של 15 או 11, רוב של 11 או רוב של 10 (שזה שני שליש מ-15)?
נראה לי נקודות מינוריות שלא תהיה בעייה להסכים עליהן.
לגבי היועמ״שים, אין חשש אמיתי שיגיעו הרבה יותר עתירות לבג״ץ, כי לא יסמכו על שומרי הסף בממשלה וכי אכן יחוקקו יותר חוקים שלא יעברו את בג״ץ (כפי שהיועץ אמר מראש)? אולי צריך איזה מנגנון של חוו״ד שנייה או משהו בסגנון.
אם כבר מה שנשמע קיצוני למדי זה רוב של 70 (ובטח 80) לחוקי יסוד. איך זה משפיע על חוקים שעוברים שינוי חדשות לבקרים כמו חו״י הממשלה?

כן, זה סופר קריטי. אם אתם רוצים שהעם יסמוך על בג"ץ כשהוא פוסל חוקים, אז שהדיון יתקיים בהרכב מלא שמייצג את כל עמדות השופטים ולא רק את אלה שחיות החליטה לקבוע בהרכב. מבחינתי עם רוב מיוחס של 11-12 שופטים אפשר אפילו לוותר על פסקת התגברות או לחלופין לקבוע פסקת התגברות של 70-75 ח"כים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:40 am 
מנהל פורום

זה כן אני כתב:
ודים כתב:

ודים, תפסיק לבלבל לי את המוח על התזמון שבו ביבי רוצה את הרפורמה.
הציבור הימני רוצה את הרפורמה כבר שנים, ותמיד הצביע על ביבי בהאשמה על כך שהוא מונע רפורמות בנושא.
אם מה שגרם לביבי, ראש המחנה הנוכחי שיכול להוביל את השינוי, לשנות את דעתו זו העובדה שהמערכת נשכה אותו בתחת, אז שיהיה, ממש לא מעניין אותי.

מי הציבור הימני שאתה מדבר עליו?
מתנחלים? אני בטוח שהם רוצים דרך לעקוף מטרדים כמו זכויות אדם וחוק בינלאומי.
אנשים שהם לא מתנחלים שמגדירים עצמם ימניים, ושמה שבאמת מעניין אותם זה לסגור את החודש, שלא יהיו להם טילים על הראש פעם בחודש, שיוכלו לקנות דירה, שיוכלו לגדל ילדים בלי לטבוע בחובות? כנראה שאתה עצמך רחוק מהאנשים האלה. בג"צ עניין להם את הביצה, עדג שעשו להם שטיפת מוח וגרמו להם לחשוב שבג"צ זה מקור כל הבעיות שלהם בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:42 am 
Junior

רואה שחורות כתב:
זכ״א, בכנות, כמה אחוזים מהציבור בישראל אתה חושב שתומכים ברפורמה כפי שהוצגה ע״י לוין ורוטמן (אני מזכיר שרוטמן עצמו לא חושב שצריך להעביר אותה כלשונה)? אתה חושב שיש לה רוב?
תזכור שלקואליציה הנוכחית הצביעו מעט מעל 50% מהקולות הכשרים (בלי דיבורי מנדטים בבקשה, אלו עובדות - 50.23% ליתר דיוק).
מה אתה חושב שיש יותר - מצביעי קואליציה נגד הרפורמה או מצביעי אופוזיציה שבעדה?
ולא מעניין אותך שמישהו שחשוד בפלילים מנסה לשנות מהותית את מערכת המשפט בישראל? באמת לא נשמע לך משהו בעייתי? כלום? שום דבר?

אני בטוח שיש חד משמעית רוב שמעוניין ברפורמה שתחזיר את בית המשפט למימדיו הטבעיים, גם אם הוא לא בעד המתווה הקצת קיצוני של יריב לוין. הרפורמה שהוצעה על ידי הנשיא (עם איומי אקדח לרקה מצד אסתר חיות) היא ממש לא הרפורמה שרוב האזרחים רוצים לראות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:44 am 
Junior

ודים כתב:
מי הציבור הימני שאתה מדבר עליו?
מתנחלים? אני בטוח שהם רוצים דרך לעקוף מטרדים כמו זכויות אדם וחוק בינלאומי.
אנשים שהם לא מתנחלים שמגדירים עצמם ימניים, ושמה שבאמת מעניין אותם זה לסגור את החודש, שלא יהיו להם טילים על הראש פעם בחודש, שיוכלו לקנות דירה, שיוכלו לגדל ילדים בלי לטבוע בחובות? כנראה שאתה עצמך רחוק מהאנשים האלה. בג"צ עניין להם את הביצה, עדג שעשו להם שטיפת מוח וגרמו להם לחשוב שבג"צ זה מקור כל הבעיות שלהם בחיים.

תקרא את מה שאני מציע פה, ממש לא מתווה שגורם לכוח בלתי מוגבל לכנסת והממשלה.
ואתה טועה, התסיסה נגד בית המשפט קיימת כבר שנים. אמירות כמו D9 לא החלו להישמע בימין רק כשביבי התחיל להסתבך.

אני חושב שגם רוב המפגינים עצמם לא באמת יודעים על מה הם מפגינים, הם מפגינים על סיסמאות כמו "הולכת להיות דיקטטורה" בלי לדעת איך בדיוק.
הסתובבתי בהפגנות שבוע שעבר (ומתכוון גם היום), ונאמרו כ"כ הרבה דברים שבכלל לא קשורים לרפורמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 16, 2023 11:52 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אני אמרתי איך בדיוק, וגם למה.

לגבי מתווה הנשיא, אני הייתי לוקח ממנו דבר אחד - וזה עיגון ושיריון זכויות היסוד של דמוקרטיה. בלי אלה אין באמת דמוקרטיה. אם הזכויות האלה מוחזקות כבנות ערובה אצל השלטונות זו לא דמוקרטיה.
הייתי מוסיף לזה גם את שיריון סעיף 4 לחוק יסוד הכנסת, כדי שלא יתאפשר מצב שבו קואליציה כלשהי משנה בהיקש אצבעותיה את שיטת הבחירות למתווה שיבטיח את נצחונה בכל מקרה.
בתוך המסגרת הזו אפשר לדון בהרבה דברים ולעשות הרבה שינויים.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 2876 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 116  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 54 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: