סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 7:40 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' מרץ 21, 2023 11:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אני בעל אקרדיטציה בנ.ב.א מטעם ״הופס״ . בעבר, (לפני הקורונה) הייתי יכול להיכנס בקלות לחדר ההלבשה ולראיין שם (את השחקנים הפחות חשובים), היום זה קשה יותר. אבל אנתוני פארקר היה לפני המשחק על המגרש, ולא יכולתי לא לפנות אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:33 am 
Freshman

נורטון כתב:
אני בעל אקרדיטציה בנ.ב.א מטעם ״הופס״ . בעבר, (לפני הקורונה) הייתי יכול להיכנס בקלות לחדר ההלבשה ולראיין שם (את השחקנים הפחות חשובים), היום זה קשה יותר. אבל אנתוני פארקר היה לפני המשחק על המגרש, ולא יכולתי לא לפנות אליו.

יפה לך :)

לא יודע עד כמה זה אפשרי, אבל הייתי שמח לראיון שלך או של מישהו מהפורום עם אבדיה, עם שאלות מקצועיות מקשות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:14 pm 
Hall of Famer

הראיונות שדיברתי עליהם (פארקר, דוויין ווייד) היו בתקופה שסלניוז היה לא רק פורום, אלא אתר כדורסל (תוסס ואיכותי).
את הראיון עם ווייד סידר כמובן ירון ארבל, בעבר מבעלי האתר, כיום סקאוטר בינלאומי מטעם הניו אורלינס פליקנס. את פארקר אני חושב שסידר לנו דובי יעקבובויץ' שהיה מבעלי אתר הלב הצהוב. כמובן שהיו עוד הרבה ראיונות ועבודה. לסלניוז היו אקרדטציות לליגה, כולל לפיינל פור, כולל אקרדטציות לפיינל פור של היורוליג שהיה פה ב-2004 ועוד ועוד.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:17 pm 
Sophomore

אאל"ט, ירון ארבל עובד כיום בגולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:24 pm 
מנהל פורום

אם לשפוט לפי איכות השחקנים שהגיעו מהעולם הישן (וולנצ'יונס לא נחשב) ונשפוט לפי המצב של סלניוז, אז הוא חייב לחזור לסלניוז דחוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:26 pm 
Hall of Famer

צודק, התקדם להיות ראש מערך הסקאוטינג הבינלאומי ועוד שקר כלשהו, כנראה סטט' מתקדמות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 12:40 pm 
Hall of Famer

"אבדיה הרים את וושינגטון"
"הישראלי סיפק הופעה מצוינת מהספסל על אף שקבוצות לומדות אותו ומקשות עליו"
(כן, הוא היחיד שעושים נגדו סקאוטינג...)
https://sports.walla.co.il/item/3567264

בתכלס, עוד עונה מאכזבת מאוד שלהם (לא שהיו ציפיות כבירות). אבל מקבוצה שלא מפתחת באמת אף טאלנט צעיר (ומוכנה "לשלם שכר לימוד" עבורו) ומורכבת מטריו מוביל של בני 27-29 (כלומר, לכאורה בשיאם), שגם יחסית היו כשירים (פורזינגיס 60 משחקים מתוך 70 - לא יקרה כל עונה...) - לא להיכנס אפילו לפליי-אין, ועוד במזרח (שם רף הכניסה נמוך יותר מבחינת מאזן) - רע מאוד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 1:43 pm 
מנהל פורום

וושינגטון ברשימה המצומצמת של הקבוצות המאכזבות העונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 22, 2023 7:17 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

וושינגטון היא אולי הקבוצה עם העתיד העגום בליגה (כתלות באיזה מקום בדראפט תזכה שארלוט האומללה). הכוכב שלהם (ביל) שהרגע האריכו לו חוזה כולל סעיף No trade הוא שחקן שבמקסימום יכול להיות שחקן שני-שלישי בקבוצה ששואפת ללכת רחוק. כוכב מס' 2 (פורזינגיס) הוא שחקן שתוך עונות בודדות הפך מיוניקורן שמריירים עליו לשחקן פציע בלי אפסייד נראה לעין. השחקן השלישי בחשיבותו (קוזמה - שלמעשה משחק הכי הרבה דקות וזורק הכי הרבה זריקות בממוצע למשחק) הוא שחקן לא יעיל בלי הגנה שמתאים להיות אולי חמישי בהיררכיה בקונטנדרית. אין להם אף צעיר מבטיח (כולל אבדיה שה-bcs שלו כרגע הוא רול פלייר), תקרת השכר שלהם מלאה והם לא מספיק גרועים (או צעירים) בשביל לטנקק.
אני חושב שאולי עדיף לאבדייה שהם לא יאריכו לו חוזה והוא יחפש בקיץ קבוצה אחרת שסגנון המשחק שלה יתאים לו יותר, אפילו אם זה אומר לחכות עם החוזה הגדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מרץ 23, 2023 9:09 am 
Hall of Famer

אפרופו פארקר, לפני איזה 14-15 שנה הוא בא לארץ ודובי יעקובוביץ' אם אני זוכר נכון קבע איתו ראיון לפורום אתר הלב הצהוב. התאריך נקבע מראש.
ביום של הראיון הגיעה הצעה לפארקר להתראיין באיזו תכנית טלויזיה, אולי יאיר לפיד, לא זוכר בדיוק. פארקר אמר להם תודה רבה, "אבל יש לי התחייבויות קודמות" והתראיין לפורום כפי שהבטיח מראש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 27, 2023 3:15 am 
Hall of Famer

https://sports.walla.co.il/item/3568287

ציטוט:
אבדיה היה מעורב העונה ב-102 מהלכי פיק אנד רול (כשחקן היוצר, לא כחוסם) - נתון שיא בקריירה הצעירה שלו. אשתקד היה מעורב ב-98 מהלכים כאלה, ובעונת הרוקי שלו ב-25 בלבד. רק ארבעה שחקנים בוויזארדס ניהלו יותר פיק אנד רולים העונה.

עד כאן נשמע אחלה, אבל:
ציטוט:
אולם בכל הנוגע ליעילות - הפיק אנד רולים של אבדיה מובילים, בממוצע, ל-0.76 נקודות פר פוזשן - הנתון הגרוע ביותר בקבוצה.

ולכן תמוה:
ציטוט:
"עם זאת, אבדיה גילה ניצוצות במצבים הללו, ובגלל זה ווס אנסלד חוזר אליהם", נכתב ב-NBC. "לאבדיה יש אינסטינקטים טובים סביב חסימות, ובמסירות לחברים לקבוצה. בשמונת המשחקים האחרונים של העונה הוא כנראה יקבל עוד הזדמנויות לפיק אנד רולים".

באותה נשימה נציין שקורי קיספרט, שחקן שבקושי מוזכר בתקשורת הישראלית (מעניין למה) סוגר חודש עם 13.2 נקודות בממוצע, כולל 2.6 שלשות מוצלחות למשחק ב-46%.
כמו כן נציין שאבדיה ברגעים אלו ממש מסיים משחק רביעי ברציפות עם שורה נאה מאוד (7,9,15 בהפסד לטורונטו כעת).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 4:31 am 
Hall of Famer

שיא קריירה הערב עם 25.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 3:01 pm 
Hall of Famer

קוזמה טען, כנראה בצדק (ראיתי רק תקציר), שזה המשחק הכי טוב של דני עד כה בליגה.
מצד אחד - זה גארבז' טיים מבחינת וושינגטון. הסיכוי שלהם להגיע לפליי-אין הוא לא גבוה.
מצד שני - דני כן מראה כמה וכמה דברים שהוא לא הראה בעבר.
הוא משתמש הרבה יותר בכח הפיזי שלו כשהוא חודר לסל
והוא חודר יותר ויותר שמאלה (תוך כדי שהוא מנצל את הסקאוטינג שחוסם לו את הימין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 4:25 pm 
Hall of Famer

השאלה המשמעותית מבחינת אבדיה - מלבד הקליעה לשלוש - היא היכולת שלו להיות אסרטיבי ופעיל גם בתפקיד של רול פלייר.
הוא רגיל ונהנה יותר להיות עם הכדור ביד, זה ברור,
אבל לא בטוח שהוא ימצא את הרול הזה פנוי עבורו מעבר למשחקי סוף עונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 4:39 pm 
Hall of Famer

ומשהו אחרון - האחוזים שלו מקו העונשין לא מתיישרים לצערי עם התקופה הטובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 5:07 pm 
מנהל פורום

Att כתב:
השאלה המשמעותית מבחינת אבדיה - מלבד הקליעה לשלוש - היא היכולת שלו להיות אסרטיבי ופעיל גם בתפקיד של רול פלייר.
הוא רגיל ונהנה יותר להיות עם הכדור ביד, זה ברור,
אבל לא בטוח שהוא ימצא את הרול הזה פנוי עבורו מעבר למשחקי סוף עונה.

מסכים
זה לא משחק לבנות עליו כאינדיקציה להתפתחות שלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 29, 2023 9:44 pm 
Hall of Famer

אגב הוא אחד השחקנים הכי מוזרים מבחינתם יכולת כדרור. הוא מכדרר מוזר ומתקשה (מאבד לא מעט) בכדור במגרש פתוח (נגדיר זאת ריצה עם הכדור קדימה) לעומת כדרור סטייל קרוס אובר (כדרור מיד ליד כאשר הגוף עומד במקום). משהו בריצה שלו קדימה במגרש פתוח עם הכדור ביד לא נראה טוב כאילו הוא לא שם את היד מתחת לכדור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מרץ 31, 2023 9:43 pm 
Sophomore

זה באמת נראה התפקיד שהכי מתאים לו, מנהל משחק בצורה טובה, הולך אגרסיבי לסל, זה נותן לו בטחון ואפילו השלשות עכשיו נכנסות יותר.
השאלה היא עד כמה טוב הוא יכול להיות כי אי אפשר להיות בינוני מינוס בתפקיד הזה, אתה יכול להיות רול פלייר 3 ו-d בינוני מינוס ועדיין לקבל הזדמנות בקבוצות טובות, אתה יכול להיות שוטיניג גארד בינוני מינוס וכנל, אבל אם אתה מוביל כדור הקבוצה בנויה הרבה עלייך, והוא חייב להיות שחקן טוב ביחס לנבא בשביל זה.
והשאלה השניה היא כמובן כמה הזדמנות הוא יקבל לזה, גם אם ימשיך להיות טוב במשחקי הגארבג' ספק אם וושינגטון ירצו או יצליחו לפרק ולהיפטר מביל וקוזמה ולפנות לו מקום בשביל זה.

לגבי הכדרור לא יודע לגבי איך שזה נראה אבל מבחינת יעילות אני חושב שהוא מצוין במגרש הפתוח עם קבלת החלטות טובה ומאבד מעט מאוד במצב הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 8:31 pm 
Hall of Famer

נתון שציטטתי לפני שבוע - אבדיה הכי פחות יעיל בקבוצה כיוצר בפיק אנד רול.
בנוסף, מבין השחקנים המשמעותיים הוא גם בעל אחוזי השלוש הנמוכים ביותר: 29.7% (לכל שאר השחקנים 33% ומעלה).

עכשיו בוא נשאל את עצמנו ברצינות - האם קבוצה מקצוענית אמורה במכוון לבנות את הסגל על מנת שהכדור יהיה הרבה בידיים של שחקן עם נתונים שכאלו?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 01, 2023 11:51 pm 
Sophomore

לא טענתי שכן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 3:40 pm 
Hall of Famer

וושינגטון בוחרים להשאיר לעונה נוספת את המאמן שלהם.
ככל הנראה אחד הגרועים בליגה בתפקידו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 05, 2023 5:28 pm 
Hall of Famer

בסוף ישאירו את כולם עוד...
יאריכו לפורזינגיס ולקוזמה

אוטוטו יתחילו הספינים שהם בעצם מבסוטים מכך שיוכלו להתמודד על בחירה גבוהה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 1:33 am 
Sophomore

קשה לחשוב על מצב יותר מדכא מזה לקבוצה - אף כוכב אף שחקן צעיר מבטיח, השחקנים המובילים בוגרים, לא מגיעים לפלייאין, ואפילו לא בתהליך פירוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 1:56 am 
Hall of Famer

ואל תשכח, שילמו בפעם השניה תוך חצי עשור, חוזה עתק לשחקן שלא שווה רבע מזה. (והפעם, הכתובת כל כך היתה על הקיר. אני בוודאי אמרתי את זה בזמן אמת).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 06, 2023 3:23 am 
Hall of Famer

ולא רק אתה. הקונצנזוס בליגה היה שביל לא שווה את הכסף הזה.
לוושינגטון יש ככל הנראה את הפרונט אופיס הגרוע בליגה.
הם מנסים להיות בינוניים פלוס
ומצליחים איכשהו להיות רק בינוניים מינוס, שזה המקום הכי גרוע להיות בו.
השנה עוד היה בסט קייס סנריו במובן מסוים.
הם היו יחסית בריאים, לפחות פורזינגיס.
הוא וגרסה מבוגרת של ביל זה לא בדיוק משהו יציב לבנות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 586 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 24  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 2 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: