סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 3:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 9:30 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אני מסכים שמיני צריכה לסיים עם טאונס, גם אם המחיר שתקבל נמוך מהמצופה. קיבל אינסוף הזדמנויות ונכשל. הספיק לשחק עם רוביו, באטלר, לאבין, ראסל וכמובן אדוארס. סתם לדוגמא, אני הייתי מגשש אצל הנטס ומנסה להשיג את דיווינדי.

אבל העתיד לא שחור כל כך. אדוארדס נראה כמו הדבר האמיתי. גובר, למרות שאני מסכים שהטרייד עליו היה גרוע, שחקן מצויין בפני עצמו, בגיל טוב לסנטר ועוגן בהגנה. טרייד אחד יכול לשנות את הכיוון של הקבוצה לכאן או לכאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 11:20 pm 
Hall of Famer

itay2 כתב:
אני מסכים שמיני צריכה לסיים עם טאונס, גם אם המחיר שתקבל נמוך מהמצופה. קיבל אינסוף הזדמנויות ונכשל. הספיק לשחק עם רוביו, באטלר, לאבין, ראסל וכמובן אדוארס. סתם לדוגמא, אני הייתי מגשש אצל הנטס ומנסה להשיג את דיווינדי.

אבל העתיד לא שחור כל כך. אדוארדס נראה כמו הדבר האמיתי. גובר, למרות שאני מסכים שהטרייד עליו היה גרוע, שחקן מצויין בפני עצמו, בגיל טוב לסנטר ועוגן בהגנה. טרייד אחד יכול לשנות את הכיוון של הקבוצה לכאן או לכאן.

1.
בוא נזרוק כמה שמות אקראיים וזהו.
טאונס הגיע לפלייאוף כשבאטלר היה בקבוצה.
רוביו לא היה כוכב בשום צורה, לא במיניסוטה ולא לאחר מכן.
כנ"ל ראסל שאיתו הגיע לפלייאוף (אבל לא נחשב כוכב והוא שחקן התקפה לא יעיל במיוחד ולא יציב/סטריקי)
לאווין היה סופר צעיר ונפצע והועבר בטרייד לפני שהפך לסוג-של-כוכב.
הוא הגיע עם אדוארדס בעונתו הראשונה לפלייאוף.

2.
ואם במקום גובר, היו מביאים את מיטצ'ל, אתה חושב שהיינו מדברים עכשיו על הכישלון של טאונס?
סביר שהשיח היה שונה מאוד.

אני בספק אם טרייד אחד יכול לשנות את הקבוצה באופן משמעותי.
יש למיניסוטה אפשרות להשיג ערך לא מבוטל על טאונס
אבל באופן כללי, אני לא רואה סיבה לאופטימיות במיניסוטה (והייתי אופטימי לגביהם לפני הטרייד).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 26, 2023 11:29 pm 
Hall of Famer

השמות דווקא אומרים משהו לטעמי - שזה "היה אמור להספיק" בשביל לעבור סיבוב מתישהו (מבין 8 עונות בליגה)
מה צריך לעשות בשביל שטאונס יעבור סיבוב - לצוות אותו ללברון?!
באטלר למשל (לכאורה שחקן בערך בסדר הגודל של טאונס, ואף החוזה השני והשלישי שלו היה קטן משמעותית מזה של טאונס) עבר סיבוב ראשון כבר 5 פעמים (בקבוצות שונות לחלוטין), ואולי השישית בדרך...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 12:56 am 
Hall of Famer

1. באטלר הוא לא שחקן בסדר הגודל של טאונס. הוא שחקן טוב יותר.
שניהם כוכבים אמנם אבל באטלר בילה חלק ניכר מהקריירה שלו באזור הטופ10 של הליגה ואילו טאונס הוא כוכב גבולי (אזור הטופ25).
אני לא חושב שמי מהם יכול להיות השחקן הטוב ביותר בקבוצה אלופה אבל באטלר לא רחוק מזה.
הוא כוכב שני מוצלח מאוד (מעריך שהיה לפילי סיכוי אמיתי לזכות באליפות אילו היה נשאר שם)
ואילו טאונס בקבוצה ללא סופרסטאר שרוצה לזכות באליפות כנראה לא יכול להיות השחקן השני בטיבו אלא רק השלישי.
2. מה צריך לעשות בשביל שטאונס יעבור סיבוב?
זה לא המערב שבו לברון ג'יימס לא הגיע לפלייאוף בלי כוכב נוסף לידו?
כדי שטאונס יעבור סיבוב, הוא יצטרך לשחק עם כוכב, רצוי למשך יותר זמן. באטלר היה לידו זמן קצר בלבד והכימיה כזכור לא הייתה טובה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:08 am 
Hall of Famer

Att כתב:
satriani כתב:
אגב ריד וניקיל אלכסנדר הולכים לקבל אחלה חוזים. אלכסנדר ממש הרשים בשני צידי המגרש. אחלה 3&D

אולי אני מתבלבל. כמעט ולא ראיתי את מיני העונה. הוא לא גארד סטייל קלרקסון?

לא ממש. קלרקסון יותר סקורר סטייל פול, צריך את הכדור ביד.
ווקר שומר מצויין (נתנו לו לשמור על בן דודו sga עושה אחלה עבודה) ויותר ספוט אפ שוטר, אבל מסוגל לעשות סלאשינג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:30 am 
Hall of Famer

ועדיין שחקן של 6 נקודות למשחק. יקבל חוזה? כנראה. אבל לא נראה לי שהוא יהיה גדול מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:45 am 
Hall of Famer

Att כתב:
שניהם כוכבים אמנם אבל באטלר בילה חלק ניכר מהקריירה שלו באזור הטופ10 של הליגה ואילו טאונס הוא כוכב גבולי (אזור הטופ25).
אני לא חושב שמי מהם יכול להיות השחקן הטוב ביותר בקבוצה אלופה אבל באטלר לא רחוק מזה.
הוא כוכב שני מוצלח מאוד (מעריך שהיה לפילי סיכוי אמיתי לזכות באליפות אילו היה נשאר שם)
ואילו טאונס בקבוצה ללא סופרסטאר שרוצה לזכות באליפות כנראה לא יכול להיות השחקן השני בטיבו אלא רק השלישי.
כדי שטאונס יעבור סיבוב, הוא יצטרך לשחק עם כוכב, רצוי למשך יותר זמן. באטלר היה לידו זמן קצר בלבד והכימיה כזכור לא הייתה טובה.

ברור שכל ה"ניתוח" איזה סוג של כוכב הוא טאונס הוא הבדיעבד של הבדיעבד, וכמובן שכל ה"הגדרות" הן בראש של אטט.

אני עדיין מחכה לקרוא מה מגדיר סופרסטאר באופן אובייקטיבי, אבל להגיד שטאונס הוא "טופ 25 גבולי" ו"כנראה יכול להיות רק השלישי בקבוצה אלופה ללא סופרסטאר" זה גם אמירות ריקות (למה שחקן שנבחר לחמישייה שלישית של הליגה ולאולסטאר הוא "טופ 25 גבולי"? אני כנראה אחכה כל חיי להגדרה תקפה, אבל לפי המדד הזה הוא דווקא באיזור הטופ 15), וגם כאלה שאם הן נכונות, זה רק מסביר למה כדאי לא להשקיע בטאונס כשחקן מוביל.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 6:49 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
ועדיין שחקן של 6 נקודות למשחק. יקבל חוזה? כנראה. אבל לא נראה לי שהוא יהיה גדול מדי.

הכל יחסי לדקות. לא אמרתי שיקבל 20 לעונה. 3&d זה מצרך מבוקש

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 10:42 am 
Junior

Att כתב:

1. קשה מאוד להעריך את המעמד של באטלר כי הוא שחקן עונה סדירה טוב מאוד אבל לא בטופ של הליגה (לראיה "רק" חמישיה שלישית ארבע פעמים) אבל לא פעם הוא נכנס למוד מפלצתי בפלייאוף... אנחנו רואים את זה עכשיו וראינו את זה בגמר 2020 שהוא היה מדהים (גם עונה שעברה היה מדהים)... יש שחקנים כאלו שיש להם רמה אחרת בפלייאוף ואני חושב שגם ג'מאל מורי בדרך להוכיח שהוא כזה ( רק שהוא אפילו לא נחשב לטופ שלי הליגה בעונה הסדירה).

2. לברון לא הגיע לפלייאוף בעונה הראשונה בעיקר כי הוא הפסיד שליש עונה והשחקן השני לידו הפסיד גם שליש עונה (ובול הפסיד כמעט חצי עונה). המערב זה המקום שבו לוקה דונציץ שלא עשה העונה פלייאין הגיע לגמר המערב בלי אף "כוכב" לידו וזה המקום שבו ג'ה מוראנט עבר סיבוב בלי אף "כוכב" לידו.

בקיצור, טאונס לא עבר סיבוב כי הוא לא שחקן מספיק טוב גם עם שחקנים טובים לידו... יכול להיות שבמועדון אחר האופי שלי יתעצב אחרת והוא יהיה יותר קשוח וטוב, אבל כרגע הוא שחקן רך שיורד ברמה בפלייאוף.

כבר המצלצתי במקום אחר אבל ממליץ לשמוע את השיחה של ג'יי אר סמית' עם ג'יי ג'יי רדיק שהוא מדבר שם על איך הוא "שרף" חצי קריירה עם מנטליות מחורבנת שהגיעה ממועדונים בלי מנטליות מנצחת ובלי שחקנים שמובילים את חדר ההלבשה לרצון להישגיות... טאונס נכנס לקבוצה די חולה מהבחינה הזו ולמרות שכרגע הסגל במיניסוטה נראה "בריא" כנראה שold habits die hard אצל טאונס (או שהוא פשוט כזה באופי, גם אופציה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 10:57 am 
Freshman

Att כתב:

באטלר בזמן אמת לא נחשב שחקן יותר טוב מטאונס. באטלר היה צריך להראות שזו הקבוצה שלו ולא של קאט, ועשה זאת עם האימון המפורסם.

טאונס לדעתי מתאים להיות כוכב שני לצד שחקן עם אופי מנהיגותי, שזו נקודת חולשה אצל קאט. וכדאי למינסוטה להפטר ממנו כל עוד יש לו ערך אמיתי.

היה יכול להיות סופר מעניין לראות אותו לצד לוקה. מבחינת התאמה על המגרש נטו - לפחות בהתקפה - השמים הם הגבול. כמובן שמישהו יצטרך לחפות עליהם בהגנה, והכימיה ביניהם לא מובטחת. מצד שני, הטיימליין מתאים, גבוה התקפי עם הגנה בעייתית זה בדנא של מועדון שלקח אליפות עם *דירק*, וקיובאן לכאורה אוהב סיכונים :)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:02 am 
Junior

idpwf1 כתב:
באטלר בזמן אמת לא נחשב שחקן יותר טוב מטאונס. באטלר היה צריך להראות שזו הקבוצה שלו ולא של קאט, ועשה זאת עם האימון המפורסם.

טאונס לדעתי מתאים להיות כוכב שני לצד שחקן עם אופי מנהיגותי, שזו נקודת חולשה אצל קאט. וכדאי למינסוטה להפטר ממנו כל עוד יש לו ערך אמיתי.

היה יכול להיות סופר מעניין לראות אותו לצד לוקה. מבחינת התאמה על המגרש נטו - לפחות בהתקפה - השמים הם הגבול. כמובן שמישהו יצטרך לחפות עליהם בהגנה, והכימיה ביניהם לא מובטחת. מצד שני, הטיימליין מתאים, גבוה התקפי עם הגנה בעייתית זה בדנא של מועדון שלקח אליפות עם *דירק*, וקיובאן לכאורה אוהב סיכונים :)

האימון המפורסם הגיע אחרי עונה מלאה של באטלר במינסוטה, שבמהלכה כבר ביסס את עצמו כשחקן האלפא של הפרנצ'ייז וסחב אותו לפלייאוף ראשון מאז 2004. מה שהוא עשה באימון היה להשפיל את וויגינס וטאונס, בגלל שהתאכזב מרמת התחרותיות הנמוכה שהפגינו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:10 am 
Junior

לדעתי מקבלי ההחלטות במינסוטה יכולים לומר, וסבירות די גבוהה שכך אכן יעשו, שעברו על הקבוצה עונה סדירה ופלייאוף לא שגרתיים: טאונס נפצע ונעדר לתקופה ממושכת, כך שהשילוב שלו עם גובר טרם חושל ונבדק במלואו; והפציעה של מקדניאלס החלישה אותם בפלייאוף.

אם זה לא יקרה, אני חושב שטרייד על טאונס יוכל להביא תמורה חזקה יותר. עסקה שנראית לי הגיונית היא כזו שתשלח את טאונס לטורונטו בתמורה לסיאקם, ובמהלך משלים את ואן וליט בסיין אנד טרייד תמורת החוזים המסתיימים של קונלי ופרינס. מינסוטה תיקח פה סיכון עם עזיבה אפשרית של סיאקם בקיץ 24', אבל תקווה שהצלחה קבוצתית וכסף ישאירו אותו לטווח הארוך. ואן וליט, אדוארדס, מקדנילאס, סיאקם וגובר זו כבר יופי של חמישייה לדעתי, במיוחד בצד ההגנתי.

בצד של טורונטו, אם הכיוון הוא להיבנות מחדש סביב בארנס, אז אומנם טאונס כבר בן 27 וחתום לטווח הארוך, אבל הוא סטרץ' 5 שמתאים מאוד לצד בארנס. או שאולי ישאירו את פולטל ויבנו על קו קדמי סופר-סייז.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 11:12 am 
Junior

idpwf1 כתב:

מהקצת שראיתי את דאלאס מאז פגרת האולסטאר לא נראה שהבעיה שלהם זו התקפה... יש שם את לוקה, קיירי (נכון לעכשיו), ווד והארדווי שכולם סקוררים טובים ומעלה.
אין שם הגנה בכלל ואין שם מנטליות של האסל ואני בספק אם טאונס יכול איכשהו לעזור ( דווקא גובר יכול להיות מענין).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 2:22 pm 
Freshman

B.Grant44 כתב:
idpwf1 כתב:

האימון המפורסם הגיע אחרי עונה מלאה של באטלר במינסוטה, שבמהלכה כבר ביסס את עצמו כשחקן האלפא של הפרנצ'ייז וסחב אותו לפלייאוף ראשון מאז 2004. מה שהוא עשה באימון היה להשפיל את וויגינס וטאונס, בגלל שהתאכזב מרמת התחרותיות הנמוכה שהפגינו.

בהחלט, האימון לא קרה בוואקום

במהלך הקדנציה הקצרה שלו שם, באטלר נהיה קוננצנזוס לשחקן החשוב בקבוצה. ועדיין, באטלר לא *הגיע* למינסוטה במעמד גבוה יותר מקאט. אאז"נ, אפילו במעמד נמוך יותר של כוכב שני לטאונס, שמביא ניסיון חיובי ומוסר עבודה, לאו דווקא כשרון או יכולת עדיפים.

באטלר מעלה הילוך בפלייאוף, והוא ממשיך להשתפר בגיל מבוגר יחסית לשחקן חוץ, בזכות עבודה קשה. עבר בשנים האחרונות את התקרה שחזו לו לפני ההגעה לוולבס, לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אפריל 27, 2023 2:43 pm 
Junior

תראה, באטלר הועבר משיקאגו אחרי עונה שבה קלע 23.9 נקודות למשחק, שנכון לעכשיו זה שיא הקריירה שלו. ממה שזכור לי, היחידים שפקפקו במעמד שלו כשחקן הפרנצ'ייז היו מקבלי ההחלטות של הבולס, שלא רצו לשלם לו בהתאם, ולכן גם הגיע הטרייד עליו.

ברור שטאונס כסופמור היה אז גם הוא במעמד גבוה ביותר, זכור לי סקר ג'יאמים מאותן שנים שבו הוא נבחר לשחקן הראשון שהיו בוחרים לבנות סביבו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:31 am 
Junior

טאונס כשרוני אבל עם מוסר עבודה ירוד וחוסר מודעות עצמית.
גובר נחלש העונה, כנראה שלא אוהבים אותו שם וממש נזק בהתקפה בצורה שבה מיני מנסה לשחק איתו. קונלי כבר איטי מכדי לשמור והוא עדיין יותר טוב מnaw שהאחוזים שלו הם 41/36/61 במיני.
סלומו הוא הלב של הקבוצה, נאז ריד בובה של שחקן ואנט פוטנציאל אדיר. כל השאר-לחתוך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:45 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
טאונס כשרוני אבל עם מוסר עבודה ירוד וחוסר מודעות עצמית.
גובר נחלש העונה, כנראה שלא אוהבים אותו שם וממש נזק בהתקפה בצורה שבה מיני מנסה לשחק איתו. קונלי כבר איטי מכדי לשמור והוא עדיין יותר טוב מnaw שהאחוזים שלו הם 41/36/61 במיני.
סלומו הוא הלב של הקבוצה, נאז ריד בובה של שחקן ואנט פוטנציאל אדיר. כל השאר-לחתוך.

מי הלב של הקבוצה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 12:55 am 
Junior

קייל אנדרסון, הידוע בכינויו סלו-מו, כי הוא איטי.
סוג של אינגלס צעיר, פחות חכם, וגם פחות טוב מ3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 1:15 am 
Hall of Famer

למה פחות חכם? קייל אנדרסון הוא שחקן מאד מאד חכם. והוא גם שחקן הגנה טוב יותר מאשר אינגלס.
אינגלס, אולי, אולי מוסר קצת יותר טוב. (וכמובן קלעי יותר טוב מהשלוש)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 6:34 am 
מנהל פורום

אני מניח שהוא פחות חכם כי אינגלס לבן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 8:19 am 
Junior

הוא פחות חכם כי הוא מאבד יותר כדורים, וכי לאינגלס יש bbiq מהטובים בליגה.
אינגלס היום קונוס בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 8:20 am 
Hall of Famer

סטף קרי מאבד המון כדורים. בטח בגלל שהוא שימפנזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 8:35 am 
Senior

פפפףףף זה הידרדר מהר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 28, 2023 10:08 pm 
Hall of Famer

אני מבין שלא ניתן להחזיק בדיעה שאינגלס שחקן יותר חכם סתם כי זאת הדיעה. זאת חייבת להיות גזענות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 29, 2023 7:58 am 
מנהל פורום

לא בהכרח. כמו שלא כל היתממות מול הטיות גזעניות בהכרח מעידה על גזענות.

ואגב, לא כל הטיה גזענית היא אשכרה גזענות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 62 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה