uriel17 כתב:
מיאמי משהלכה 19.5 פעמים בממוצע למשחק בשבעת משחקי הסדרה נגד בוסטון
הולכת לקו פעמים!! בלבד כל המשחק
מיאמי ספגה רק 104, מיאמי הייתה קונה סקור כזה נמוך לפני המשחק מול ההתקפה היעילה כמו של דנבר
הריצה של מימאי בתחילת רבע 4 0:11 הייתה נורת הזהרה גדולה לדנבר ותקווה למיאמי, במיוחד שיוקיץ' ומארי היו על המגרש בתחילת רבע 4 בניגוד למקובל
מיאמי היו באיזורית בריצה הזו, צריך אומץ או להיות נואש כדי לנסות את זה כשיוקיץ' על המגרש. הם כן עשו איזורית כשיוקיץ לא היה על המגרש לפני רבע 4, אבל ברבע הרביעי כשלא היה מה להפסיד הם ניסו את ההגנה על יוקיץ וזה ייצר התקפות מעבר
לדנבר מהצד השני לא היו כמעט התקפות מעבר ומעט מאוד הזדמניות שניה בגלל רבאונד התקפה
תכלס, מיאמי ניצחה את הרבע הרביעי ויש לה קייס מאוד רציני למשחק 2
לא הייתי מתרגש מהסקור הנמוך של באטלר, הוא היה מעורב בכל ההתקפות וסידר מצבים לחברים שלו, ואם סטרוס היה מכניס איזה 2 שלשות מתוך ה10 שפיספס, היינו מדברים על משחק אחר, עכשיו
כל מה שכתבתי כאן, הוא הקייס של מיאמי להיות אופטימית למשחק 2
מה שהיא עוד עושה, היא מהללת ומשבחת את יוקיץ' כדבר בלתי ניתן לעצירה, מיסטי של ממש, אני מניח שזה ניסיון ליצור שאננות, לא יודע על מי זה יעבוד, לא על יוקיץ', כנראה.
ודנבר, למה שהיא תהיה אופטימית למשחק 2?
ראיתי עכשיו את משחק 1 בפעם השניה, ודנבר נראית משחקת את המשחק (סליחה על הניסוח המעורפל) בעצימות של הליגה הסדירה, לא היה שום שלב שהם שרטו והרביצו, או עשו לוחצת על כל המגרש. הם שברו את מיאמי ברבע הראשון ומשם שייטו בהפרשים משתנים שכמעט לא ירדו מהדו סיפרתי
היו רק שלושה אקטים של פלייאוף במשחק הזה:
1. יוקיץ עלה לתחילת הרבע הרביעי, דקות שהוא בדרך כלל נח בהם
2. כשההפרש הצטמצם לחד סיפרתי, אחרי ה 0:11 של מיאמי, יוקיץ הפסיק למסור והתחיל לקלוע, פשוט פילס את דרכו בבריונות
3. רוטציה של שישה שחקנים פלוס דקות בודדות מאוד לעוד 2 שחקנים,בעונה הסדירה כל מיני צ'אנצ'ארים שיחקו פה ושם
כלומר דנבר נצחו את המשחק הראשון עם תחמושת קלה בלבד, בלי לירות מהתותחים. גם מול הלייקרס הייתה הרגשה דומה
ההרגשה אחרי המשחק הראשון שהפערים לא נוראיים, והם יכולים לצאת מדנבר עם 1:1 ואז כשהיה 0:2 לדנבר, שתי הנצחונות לא היו מוחצים, והייתה הרגשה שיש לייקרס קייס מולם ואז בא השלוש אפס ושלוש על ישראל
עוד משהו שמעודד את הדנברים, זה היום הרע משלוש (פחות מ30%) כשלפחות שתי שלשות של הג'וניור נכנסו ויצאו
הנה הסברתי למה מיאמי תנצח (לפני יומיים) והיום אני מסביר למה דנבר תנצח, בכל מקרה "אמרתי לכם"