סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 16, 2024 3:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

מי לוקחת
ירושלים ב-2 13%  13%  [ 3 ]
ירושלים ב-3 26%  26%  [ 6 ]
תל אביב ב-3 22%  22%  [ 5 ]
תל אביב ב-2 39%  39%  [ 9 ]
סך הכל הצבעות : 23
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 10:37 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא לא, אנחנו מפוצצים ושורקים.
לא זוכר מצב של קבוצה ש-5 דקות לסיום עומדת על 12 עבירות, בטח שבמשחק פיזי שכזה.

קרינגטון ובעיקר רנדולף לא הופיעו כי חוקי הכדורסל לא היו קיימים כשהם חדרו לסל, עברו בחסימה או עלו לזריקה.

אני בעד משחק פיזי. גם אנחנו שיחקנו מאוד פיזי ויכלו לשרוק לנו יותר עבירות. אבל איפה האחידות? 24 פעמים תל אביב הלכו לקו, ולא, הם לא חדרו לסל יותר מאיתנו. עד שהשופטים איזנו בגארבג', מאזן העבירות היה חד צדדי לגמרי, עם 10-12 עבירות לתל אביבים. אתה לא מסיים משחק עם 12 עבירות. אין חיה כזאת ( 4 דקות לסיום). בטח שאתה משחק חזק מאוד.
שאפו לתל אביב שבאו לשחק חזק. אני הכי בעד. אבל זה כבר היה מעבר למחוזות הלא הוגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 12:31 pm 
Freshman

doron_ke כתב:
איזה חבורה של בכיינים.
כל העונה מגדל הגיעו למקום שהגיעו בזכות זה שפוצצו בלי שישרקו להם רבע מהעבירות שעשו ועכשיו כשעושים להם את זה מהצד השני הם מתלוננים.
יאללה הביתה!

עוד נקודה לגדילה שלנו כמועדון, היא לעשות חושבים איך איפשרנו לאמירות של כמה אוהדים מתוסכלים (״אתם לא שומרים טוב, סתם לא שרקו לכם עבירות״) להפוך לסוג של קמפיין ופקטור שמשפיע על השיפוט, ואיך מתמודדים עם זה בהמשך
with that being said, ברכות על ההעפלה המוצדקת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 12:53 pm 
Junior

רגע, שוב השופטים דפקו את ירושלים? לא יכול להיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 1:49 pm 
Junior

לגבי הסדרה עצמה והפלייאוף בכלל עד כה, הרבה כבוד לפרנקו על העבודה הנהדרת שהוא עושה.
כשנגמר הסיבוב השלישי כבר הייתי מוכן להעיף אותו. הייתה לי אפס אמונה שהקבוצה הזאת מסוגלת למשהו בפלייאוף. מהרגע שהתחילה הסדרה נגד נס ציונה (או יותר נכון, אחרי המחצית הראשונה נגד נס ציונה), אנחנו רואים פה קבוצה אחרת לגמרי. כדורסל הרבה יותר אינטנסיבי, הרבה יותר חכם, הרבה יותר מסודר. אחלה פרנקו.
בשורה התחתונה, רבע גמר יורוקאפ ולפחות גמר פלייאוף בישראל, זה לגמרי עונה על הציפיות מהעונה ולמעלה מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 2:14 pm 
Junior

אל תשכח להוסיף לארון התארים: עשיתם גם אחלה הישג של רבע גמר גביע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 2:48 pm 
Junior

שמח שהעקיצות האלה משעשעות אותך.
צריך להעביר את הזמן בים איכשהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 3:24 pm 
Hall of Famer

נעביר אותו בצפיה חוזרת בגמר הגביע המצויין , ואולי גם במשחק שלנו מרבע הגמר הגביע שגם היה סבבה, או בניצחון הגדול על טנריף בפיינל פור.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

נערך לאחרונה על ידי עופר האדום בתאריך א' יוני 04, 2023 3:29 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 3:28 pm 
Junior

אחלה, פגרה נעימה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 3:29 pm 
Hall of Famer

תודה , בטוח תהיה!

(ואפילו נהנה מעוד עונה עם תואר להבדיל מכם...).

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 3:41 pm 
Junior

הוקיץ' כתב:

אהה, לא ממש. עונת כדורסל נגמרת בים. הקבוצה שאני אוהד יוצאת לים אחרי גביע, גמר אירופי, מקום שני בעונה הרגילה בליגה והדחה כואבת בחצי גמר. הקבוצה שלך תגיע לים שבוע אחרי עם מה שנראה כמו גמר ושני רבעי גמר. לא חושב שהולך להיות לנו כואב מדי בפגרה הזו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 3:57 pm 
Hall of Famer

נביא בעירו כתב:
הוקיץ' כתב:

הקבוצה שלך תגיע לים שבוע אחרי עם מה שנראה כמו גמר ושני רבעי גמר. לא חושב שהולך להיות לנו כואב מדי בפגרה הזו…

שזה דווקא נחשבת עונה יפה יחסית לקבוצה קטנה שהתואר האחרון שלה היה לפני 32 שנים (וגם הוא תואר דרדלה נגד גבעתיים), והתואר האמיתי שלה היה לפני איזה 55 שנים. תן כבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 4:06 pm 
Junior

אוי אוי אוי, אני רואה שמישהו נעלב פה.
להזכירכם, אני לא זה שחיפש להקניט אתכם, אלא זה נביא בעירו שניסה לעקוץ אותי משום מה. אם זה היה אני, לא הייתי מנסה להקניט את אוהדי הקבוצה שרק אתמול נתנה לי סוויפ מהדהד נגד יתרון הביתיות, אבל כנראה שזה רק אני.
אבל תמשיכו, לי זה עושה כיף :D

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:01 pm 
Hall of Famer

הוקיץ', אין להם אפילו ים להעביר בו את הזמן..

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:06 pm 
Junior

אני הקנטתי ראשון?! אתה הקנטת ראשון! (בחיי, תקרא את הת׳רד)

ואם תמשיך להשתמש ברצינות במילה ״להקניט״ אני הולך להקניט אותך כל כך שאתה תיזכר בחיבה בהקנטות ההן כמו בתור הזהב של הדיבור הכי מנומס וחסר הקנטות שחווית בחיים שלך.

וברצינות - הנראטיב של אוהדי הפועל לוזרים שבוכים על השיפוט פשוט לא מתאים לעונה הזו, לצערי. היתה לנו אחלה עונה, עם הישגים אדירים. וכן - אם הפועל תל אביב לא לוקחת בטעות אליפות, אז גם עונה משמעותית יותר מוצלחת מזו שלכם. היה שינוי מאוד חד באופן שבו שפטו אותנו מהרגע שהתחיל הפלייאוף, ואם יהיה לי רגע, אין לי בעיה גם להוכיח את זה במספרים. אם להסב את תשומת הלב לעובדה הזו הופך אותי ללוזר שבוכה על שיפוט - סבבה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:10 pm 
Hall of Famer

אוהדי ירושלים, בחלקם הלא קטן כפי שמשתקף על ידי הכותבים בפורום הזה, הם לוזרים ובכיינים ברמה בלתי נסבלת. בדיוק הפוך מכמה שלוחמת ושואפת לווינריות הקבוצה שהיתה השנה על המגרש.

מבחינה מקצועית גרידא, גביע וגמר אירופי אלה הישגים מצוינים, אבל כן צריך לומר שלפלייאוף על האליפות-שבכל זאת חשובה יותר מהגביע-ירושלים הגיעה באופן מובהק מעבר לשיא, והפועל ת"א נתנה לה נוקאאוט. לכן אני לא רואה מה יש פה לנסות לנגח את הפועל ת"א, קבוצה מצוינת שגם היא עשתה יופי של קמפיין אירופי, ויש לה סיכוי לא רע בכלל בעיניי לקחת את האליפות (עאלק "תקחו בטעות אליפות").

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:12 pm 
Hall of Famer

תוכל לספור אותם, כדי שנגיע בדיוק לכמה יוזרים נתת הפעם ציון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:14 pm 
Hall of Famer

קשה למנותם מבעד למסך הדמעות.

אבל כרגיל גם אין לך מה להגיד וגם נסיון העקיצה שלך מחטיא את המטרה בקילומטרים. התמה הכללית של אוהדי ירושלים כאן היא בכיינית ברמה היסטרית. תעבור על ת'רדים ותראה. אוהדים שברבע הראשון של הפלייאוף כבר אומרים "תודה רבה על העונה" זה לוזרים בהגדרה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:14 pm 
Hall of Famer

Hacohen כתב:

תתעדכן, רוב אוהדי הפועל ירושלים לא באמת גרים בירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 5:17 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
Hacohen כתב:

תתעדכן, רוב אוהדי הפועל ירושלים לא באמת גרים בירושלים.

אתה בא להגיד לי שסתם לסמל הכי מפורסם של העיר הזאת קוראים "כותל הדמעות"?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 6:40 pm 
Hall of Famer

הדמעות זה על לכתה בטרם עת של אליצור נתניה הי"ד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 8:00 pm 
Hall of Famer

אתה לא מעודכן נשמה, דווקא בונים אולם חדש ויש מחלקה צעירה מצוינת, אחלה וייב. ויופי של חופים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 8:07 pm 
Hall of Famer

מחלק צעירה מצויינת זה ההיא שמשחקת בנוער בליגה השלישית? טוב, כנראה שמצוינות זה עניין יחסי.

לגבי החופים, אחלה. בטוח תענוג להסתובב שם בין המזרקים לבין הסכינים עם החול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 8:59 pm 
Junior

לא רוצה שיזרקו רפש רק על אוהדי הפועל מ2 הצדדים אז רק אוסיף שכרגיל נחמד להזכר שרק לאוהדי הפועל (כל אחד והפועל שלו) מותר להתלונן על שיפוט לפני, במהלך ואחרי משחק/ים וכשאוהדי מכבי הספורים שעוד מגיבים פה העיזו להתלונן על השיפוט מול מונאקו מיד קפצו עלינו שאנחנו בכיינים.

אגב, היו מספיק משחקים מאז שטענתי שמשתמש מסויים מתלונן בכל משחק על השיפוט להוכיח שזה אכן ככה אבל לא רציתי סתם להדליק ואני גם בסך הכל מחבב אותו כמשתמש למרות שמתברר שהוא אוהד הפועל י-ם גם בכדורגל רח"ל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 9:08 pm 
Hall of Famer

עופר האדום כתב:
מחלק צעירה מצויינת זה ההיא שמשחקת בנוער בליגה השלישית? טוב, כנראה שמצוינות זה עניין יחסי.

לגבי החופים, אחלה. בטוח תענוג להסתובב שם בין המזרקים לבין הסכינים עם החול.

הייתי שמח להמשיך את הדיון כי אתה באמת אחת ההזיות החביבות בפורום (האיש שסיים את העונה של ירושלים 8 פעמים בממוצע בת'רד) ולוזר מפואר, אבל האמת שכלכך לא אכפת לי מאליצור נתניה למעט חיבה מסוימת לאנשים המוכרים לי במועדון, וכלכך לא אכפת לי מנתניה עצמה למעט איכות האוכל הטריפוליטאי בשוק וערך הנדל"ן, שאני מתקשה להמשיך אפילו באירוניה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 04, 2023 10:32 pm 
Sophomore

אני לא חושב שלהתלונן על שיפוט בלתי סביר נקרא התבכיינות. וכן, כבר מהרבע הראשון היה אפשר לראות בבירור שהשופטים לא יתנו לתל אביב להפסיד. דחילק, אפס עבירות ברבע? 24 פעמים לקו? 12 עבירות במשחק? (נשרקו עוד 4 עבירות בגארבג') מורידים לשחקנים ידיים בכניסות לסל, טימור מעיף את בראון מתחת לעיניים של השופט ולא שורקים, אונואקו מעיף את הנקינס עם שתי ידיים מהצבע ולא שורקים. בוא נאתגר אותך הכהן, תן לי שריקה אחת גבולית שנשרקה לטובת הפועל ירושלים. לא רק אתמול, אלא בסדרה.
כל זה לא גורע מהעובדה שכל הכבוד לתל אביב שבאו לשחק חזק.
ואני רואה את הכל בצורה מאוד אובייקטיבת עד כמה שניתן. נגד בון לדוגמה, השיפוט היה מעולה והפסדנו.
מכבי תל אביב לא בכיינים בנוגע לשיפוט עם מונאקו. השיפוט היה בשני משחקים באופן מאוד מובהק לרעתם. ואי אפשר לטעון שאני אוהב את מכבי...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 213 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen, גמליאל ו 10 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: