סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' נובמבר 24, 2024 1:47 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 230  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 3:49 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איזו באסה זו תהיה אם ינעלו לנו גם את הת'רד הזה
פשוט תשתיקו אחד את השני. אני את התגובות של זה כן אני כבר לא רואה כמה שבועות. והכל טוב.
אני בטוח שאני לא חסר לו והוא לא חסר לי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:16 pm 
Junior

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בואו תנסו שוב, והפעם לא כמו ילדים מטומטמים

אני ממש בעד שהוא ישאיר את החתימה שלו כפי שהיא עכשיו, כי היא מהווה תזכורת עבור כולם שמדובר באדם סכיזופרני, שזקוק להסתכלות דחופה אצל גורמי בריאות הנפש. ובחיי שאני לא צוחק או אומר זאת בלשון לעגנית, כי פשוט ניכר שזה המצב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:33 pm 
Senior

זה כן אני כתב:
ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
בואו תנסו שוב, והפעם לא כמו ילדים מטומטמים

אני ממש בעד שהוא ישאיר את החתימה שלו כפי שהיא עכשיו, כי היא מהווה תזכורת עבור כולם שמדובר באדם סכיזופרני, שזקוק להסתכלות דחופה אצל גורמי בריאות הנפש. ובחיי שאני לא צוחק או אומר זאת בלשון לעגנית, כי פשוט ניכר שזה המצב.

אתה נאצי תומך חמאס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:34 pm 
Junior

https://www.grunhaus.co.il/%D7%98%D7%99 ... %99%D7%94/

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:39 pm 
Senior

מצחיק שאתה כ"כ טיפש שאתה לא מבין שזה בדיוק מה שנאצים עושים, ללעוג להפרעות נפש. מה השלב הבא, תקרא לי הומו? מדהים שאתה עונה אחת לאחת על כל הגדרה של נאציזם גרמני קלאסי. אפילו לא ניאו נאצי. מזל שנוציא אותך להורג בקרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:44 pm 
Junior

ציטוט:
בנוסף לפגיעה התפקודית המחלה גורמת לפגיעה בריאותית ניכרת וממוצע תוחלת החיים קצר משמעותית ביחס לאוכלוסייה הכללית (כ 15 שנה פחות מהאוכלוסייה הרגילה). כ 5-10% מהסובלים מתאבדים

go for it.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:45 pm 
Hall of Famer

:roll:

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:48 pm 
Senior

זה כן אני כתב:
ציטוט:
בנוסף לפגיעה התפקודית המחלה גורמת לפגיעה בריאותית ניכרת וממוצע תוחלת החיים קצר משמעותית ביחס לאוכלוסייה הכללית (כ 15 שנה פחות מהאוכלוסייה הרגילה). כ 5-10% מהסובלים מתאבדים

go for it.

תמשיך. באמת חסרות לנו הוכחות שאתה נאצי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 4:53 pm 
Junior

אני רק רוצה לשקם אותך, וכך אתה גומל לי? (כן, גם התאבדות היא אופציה עדיפה על חיים כסכיזופרן בדרגת החומרה שלך). אגב, זה לרוב עובר בתורשה... מסכנים הילדים. :ny_tik:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 5:01 pm 
Junior

בחייאט מה הערך של החרא הזה שאתם זורקים אחד על השני?
לא יודע מה קאלימי מחק ומי התחיל ומי הסלים, אבל חלאס, אתם באמת מבעסים פה לאנשים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 5:09 pm 
Hall of Famer

זה ת'רד סופר רלוונטי
אני ממש אשמח שהוא יישאר פתוח

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 5:22 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
מדברים עכשיו על הגדלת הסיוע ההומניטרי ל-100 משאיות ביום.
ואומרים שלא נכנס דלק לרצועה.
אבל... על מה נוסעות המשאיות עצמן?
כל משאית זה בין 100 ל-300 ליטר דלק, תלוי בגודל שלה. מה הבעייה למלא בכל משאית דלק לפני הכניסה, וכשהיא בפנים לשאוב ממנה את הדלק ולהשאיר רק את מה שהיא צריכה כדי לחזור (ריקה, כלומר גם צורכת פחות דלק) בחזרה מעבר לגבול?
100 משאיות - בום שקאלאק, 20000 ליטר דלק לרצועה כל יום. וזה בהנחה שלא מאבזרים את המשאיות מעבר למיכלים הסטנדרטים שלהן.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 5:36 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

זה כן אני כתב:
מתוך כתב האישום שהוגש נגד השחקנית הנאצית מאיסה עבד אלהאדי:
ציטוט:
"4 . ביום 7.10.23 פרסמה הנאשמת בחשבונה באינסטגרם שני פרסומי 'סטורי' כפי שיפורט להלן.
א. ביום 7.10.2023 , פרסמה הנאשמת דברי שבח, אהדה ועידוד למעשי הטרור וכן דברי שבח, אהדה, עידוד והזדהות עם ארגון החמאס, בכך שפרסמה תמונה של יפה אדר, קשישה בת 85 אשר נחטפה לעזה במהלך מעשי הזוועה ההמוניים (להלן: "אדר"). בתמונה, שצולמה כתמונת "סלפי" ע"י אחד מחוטפיה של אדר, צילם החוטף את אדר ואת עצמו כשהוא נוהג ברכב והיא ישובה מאחור. על גבי התמונה נרשם: "הבחורים שלנו טובים". מעל התמונה הוסיפה הנאשמת את הכיתוב הבא: "הגברת יוצאת להרפתקת חייה". לצד הכיתוב הוסיפה הנאשמת מספר סמלילים הנחזים להיות לועגים.
ב. ביום 7.10.2023 , פרסמה הנאשמת דברי שבח, אהדה, עידוד והזדהות עם ארגון החמאס, בכך שפרסמה תמונה מאירועי אותו בוקר, ובה נראה טרקטור של מחבלי החמאס פורץ את גדר הגבול עם רצועת עזה. על גבי התמונה נרשם: " Let's go Berlin style" .
5 . זמן קצר לאחר מכן, פרסמה הנאשמת דברי שבח, אהדה, עידוד והזדהות עם ארגון החמאס בכך ששלחה הנאשמת הודעה באמצעות יישומון ה'וואטסאפ' לקבוצה, עליה נמנו 4 מחברותיה (להלן: "קבוצת הוואטסאפ"). בהודעה שאלה הנאשמת את חברותיה שאלה שתרגומה: "בנות שמעתן את הדברים הטובים?" משהשיבו בשלילה, כתבה להן כך: "חוץ מזה שחמאס זיינה את אחותו של הדרום ופלשו לישראל וכביש 6 וחטפו חיילים וייתכן גם אזרחים. בלאגן".
כעבור כשעה כתבה הנאשמת בקבוצת הוואטסאפ הודעה המתייחסת לקשישה החטופה, וזו לשונה: "אני הורג אותי הזקנה נכנסת מניפה ביד כאילו היא המלכה אליזבת".

ועל הדברים האלה השופט ערפאת טאהא, ששיחרר אותה למעצר בית, אמר שספק אם הם פליליים.

אני גם אשמח אם בזכות האינטרנט לא תהיה לה עבודה, אבל עם כל הגועל נפש שהיא כתבה, עדיין מדובר בקבוצה שלה ועוד 4 חברות ואני לא חושב שזה עובר איזשהו רף פלילי. אני לא רוצה לדעת באילו פשעי שנאה היו מאשימים כל אחד מאיתנו אם היו מסתכלים בקבוצות הווצאפ שיש לנו עם חברים קרובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 5:41 pm 
Junior

נניח.
ומה עם הפרסומים באינסטגרם, שאליהם חשופים כמה עשרות אלפי עוקבים?
וגם אם לא יצליחו לעמוד ברף הפלילי בקשר לפרסומים בוואסאפ, בהחלט אפשר להשתמש באותה התכתבות כראייה מסייעת לגבי שאר האישומים (הנוגעים לפרסומים באינסטגרם), והיא תראה שבאותם פרסומים הייתה הזדהות ואהדה למעשים של החמאס. (כי היא בוודאי תטען שבפרסומים שלה באינסטגרם לא הייתה הבעת אהדה למעשים ושמדובר בפרשנות שגויה של התביעה).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 6:01 pm 
Hall of Famer

אז מה צריכים לעשות עם נאצים שכותבים בסלניוז? שאלה רצינית

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:05 pm 
Hall of Famer

לא כ'כ הבנתי במה מתבטאת הנאציות של זכ'א, אבל לגבי הבחורה, אני לגמרי דוגל באפס הכלה כרגע

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:14 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא כ'כ הבנתי במה מתבטאת הנאציות של זכ'א, אבל לגבי הבחורה, אני לגמרי דוגל באפס הכלה כרגע

לא מעוניין להשחית זמן על זה שהזכרת, שאלתי שאלה כללית כי כולנו מודעים לכך שיש כאן יוזרים שמבטאים כאן עמדות נאציות טהורות. אז השאלה אם גם לגביהם אפס הכלה ותלונה במשטרה ואסקלציה פלילית.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:27 pm 
Senior

נורטון כתב:

רגע שאבין אתה חושב שהמדינה צריכה לבזבז זמן ומשאבים בלהעמיד לדין פלילי (ולהשאיר במעצר עד תום ההליכים) איזה מישהי חסרת משמעות שהעלתה פוסט לאינסטגרם ושלחה הודעות ל4 חברות בווטסאפ? זה הדבר הכי לא ליברטאני ששמעתי בחיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:46 pm 
Junior

Yuval כתב:
נורטון כתב:

רגע שאבין אתה חושב שהמדינה צריכה לבזבז זמן ומשאבים בלהעמיד לדין פלילי (ולהשאיר במעצר עד תום ההליכים) איזה מישהי חסרת משמעות שהעלתה פוסט לאינסטגרם ושלחה הודעות ל4 חברות בווטסאפ? זה הדבר הכי לא ליברטאני ששמעתי בחיים.

אני כן. כל מי שהראה תמיכה כלשהי במה שקרה לנו ב - 7 באוקטובר אמור להישלח עם בקבוק מים קטן, 250 מ"ל (אפילו לא 330 מ"ל) וכובע ומונית לגבול. במיוחד העובד של שופרסל שצייר צלבי קרס על מעטפות של חשבוניות ללקוחות. הוא ישתלב יפה עם הנאצים שיש בעזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:49 pm 
Hall of Famer

אז אני חוזר לשאלה שלי: מה עם יוזרים בסלניוז שכותבים מסרים נאציים?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

אל תתפלא אחר כך שאתה מכשיר את הקרקע לזה שיעצרו את כל מי שיכתוב שביבי אשם באירועים או שלמדיניות של ישראל יש השפעה או בכלל אל תצפה שיהיה עוד ערוץ חוץ מ-14.

אולי מגיע לנו. מי צריך רפורמה כשיש מתנדבים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

Senior

Hacohen כתב:
אז אני חוזר לשאלה שלי: מה עם יוזרים בסלניוז שכותבים מסרים נאציים?

פחח נאציים. לאקיץ מזמן היה בכלא לפי הכללים שלו. אתה יודע כמה הוא פגע במורל?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:53 pm 
Junior

אין קשר בין עוד אחת מהצעות החוק הרשלניות והקולקלות של קרעי הגזען והטיפש ("פגיעה במורל הלאומי") לזה שמקומם של אנשים שתומכים בארגון טרור שב-7 לאוקטובר טבח בעמנו באירועים שהזכירו שואה, לא במדינה הזו או לפחות מאחורי סורג ובריח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 7:58 pm 
Junior

בזמן שבעזה אזרחים מתים משתיית מים לא נקיים ובוזזים קמח מאונר"א, הנה טבלת הון אישי שתעיף לכם את המוח:
Taylor Swift net worth: $1.1 billion
Oprah Winfrey net worth: $2.7 billion
Donald Trump net worth: $2-3 billion
Mousa Marzook net worth: $3+ billion
Khaled Mashal net worth: $3-5 billion
Ismail Haniyeh net worth: $4-5 billion

Those last 3 are the leaders of Hamas

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 29, 2023 8:37 pm 
Junior

מבקר המדינה שבמקום לעשות את עבודותו בימים כתיקונם, החליט ללכת לטייל קצת במרוקו, התעורר או כי המחדל כל-כך גדול או כי הוא מתכונן לועדת חקירה שתבחן גם את ההתנהלות של משרדו. מדובר במבקר המדינה הכי פחות נשכן של העשורים האחרונים. על פעילות הממשלה: "הממשלה נכשלת בטיפול בעורף. היעדר תוכנית כלכלית והיעדר פרויקטור בשבוע הרביעי למלחמה, הם כשל ותקלה משמעותיים שאין תירוץ שיוכל להצדיקם".

פה בהחלט פגעתי במורל הלאומי אגב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש נושא זה נעול, אינך יכול לערוך הודעות או לבצע תגובות עתידיות.  [ 5749 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49 ... 230  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 60 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: