סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ג' נובמבר 26, 2024 10:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:08 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Lakic כתב:
rony כתב:
חייב לומר שמכבי מאוד מפתיעה אותי לטובה העונה, לא ציפיתי שבעונה בלי משחקי בית היא תהיה בשלב הזה עם 9 ניצחונות ו-6 הפסדים, כשנשארו לה עד סוף הסיבוב 2 משחקים מול קבוצות תחתית-הכוכב האדום וז'לגיריס, אם היא תצליח לנצח את שניהם זה סיבוב פנטסטי של 11 ניצחונות ו-6 הפסדים, ושם אותה כבר עם רגל אחת בפלייאוף. לגבי המשחק של אתמול, בראון היה בערב הכי שחור שיכול להיות, לא רק שהוא שיחק גרוע ונראה מאוד חלוד וחסר בטחון, גם כשהוא כבר הגיע לזריקות ממש נוחות הוא החטיא בצורה נוראית, וגם בולדווין היא מאוד מאוד אנמי, עצם העובדה שמכבי הצליחה לנצח יריבה ישירה על המקום בפלייאוף כששני אלו משחקים כ"כ חלש זה בהחלט מעודד מבחינתה. מצד שני, מכבי פשוט דרסה את באסקוניה מתחת לסל, ניבו, סורקין, ווב וריברו פשוט היא 3 רמות מעל כל מה שבאסקוניה העמידה בצבע, ארבעתם עם 88 מדד משותף מתוך 115 של מכבי כולה, ואם מוסיפים גם את קולסון זה כבר 105 מתוך 115.

אי אפשר לומר לרעתה שזה בלי משחקי בית בלי לומר גם שמכבי שיחקה השנה הכי מעט משחקים כנראה בכל אירופה - משחק ליגה אחד. לפגוש את אנדולו החסרה כששלושה ימים קודם שיחקה עד הפוזשן האחרון במשחק ליגה נגד פנרבחצ'ה, זה יתרון גדול.

יש לך ספק שאם מכבי הייתה צריכה לבחור בין המצב הנוכחי לבין לשחק לו"ז מלא בליגה ולהרוויח משחקי בית אמיתיים ביורוליג היא בוחרת באופציה השנייה? יש לך ספק שכל קבוצה באירופה, אם היית נותן לה את שתי האופציות האלו, הייתה בוחרת באופציה השנייה?

האקסטרה מנוחה זה נחמד, אבל זה לא מפצה על החוסר בחיבור קבוצתי ובדקות משחק, ובטח שלא מפצה על החוסר בביתיות (על אובדן הכנסות מכרטיסים וחסויות אני בכלל לא מדבר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:19 pm 
Junior

כן. יש לי ספק. בעיקר כשלדעתי הייתה אמורה להיות יופי של ליגה השנה עם לא מעט קבוצות שיאתגרו את מכבי יפה מאוד גם בזירה המקומית.
בנוגע לאובדן הכנסות, כרגע לא פאקטור כי כסף לא משחק על המגרש.
לגבי "חוסר חיבור" - בדיוק להפך. מכבי הרוויחה מחנה אימון שבו השחקנים נמצאים ביחד 24/7, ישנים ביחד, אוכלים ביחד. דברים שלא היו מתאפשרים בכל קונסטלציה אחרת והכל תוך כדי ליגה עצימה. אלו דברים שהם כמעט החלום של כל מאמן. היכולת לעשות אימון וחצי ביום ולכנס את כולם לאימון טקטי בערב באחד מחדרי המלון. היכולת להתרכז רק במשחק אחד במשך שבוע שלם.

היות וגם ככה מחצית מהמשחקים הם משחקי חוץ ובהינתן זה שמכבי גם הקטינה את שעות הטיסה שלה (נכון לכרגע) אז זה לגמרי מצמצם אחד את השני.

הנקודה שלי היא שבהתחשב בכל הסיטואציה - מכבי יצאה פה לגמרי בסדר. בתור אוהד מכבי ת"א, אני לא מצליח להבין איך היא שיחקה עד כה משחק ליגה 1 בעוד החבר'ה של הפועל י-ם וגם הפועל ת"א כבר טסו וחזרו לפחות פעמיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:25 pm 
Hall of Famer

אני עם רוני פה.
עם כל היתרונות המסוימים שלאקיץ' מציג למצב הנוכחי, אני חושב שבשורה התחתונה במכבי בהחלט היו מעדיפים את המצב הרגיל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 12:30 pm 
מנהל פורום

אבל עדיין היתרונות שלאקיץ מציג פה רלוונטיים לגמרי לכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 1:29 pm 
Hall of Famer

Equilibrium כתב:
היורוליג נחלשה אין ספק

לי קשה עם המשפטים הללו...
כאילו מה שבעיקר קרה זה ששחקנים עברו מקבוצה לקבוצה, וזה לכאורה לא משפיע על הרמה הכללית (קבוצה אחת עולה, השנייה יורדת).
שחקנים בולטים ספורים עוזבים ל-NBA (וזנקוב, מיצ'יץ', אקסום), ובמקביל שחקנים בולטים ספורים מצטרפים מבחוץ (למשל מילוטינוב מצסק"א, הרמננגומזים, ג'בארי פארקר וכו').
כל עוד אין איזו "רפורמה משמעותית" (שינוי תמהיל הקבוצות, משהו מאוד קיצוני ב- G ליג/סין/אוסטרליה שמשפיע על שחקנים רבים) - אני לא רואה סיבה להניח ש"רמת הליגה" השתנתה.

מבחינת פציעות (שנובעות גם מעומס המשחקים) אז מכבי בינתיים אני מניח (לא עובר קבוצה-קבוצה להוכיח זאת...) הקבוצה עם הכי מעט ביורוליג, או קרוב לכך (אתמול הזכרתי את בולוניה מעוטת הפציעות גם כן).

אני יותר נוטה ל"גישה" של Lakic בתיאור המצב עד כה. אבל כל זה הולך להתהפך הרי - למכבי צפויים לכאורה (כבר אין לדעת אצלנו) 25 משחקי ליגה עד ה-14.4. למעשה החל מאתמול (19.12) מכבי תשחק 20 משחקי יורוליג (המחזורים האחרונים בעונה הסדירה חופפים לאחרונים בסיום הליגה שלנו - 11.4 משחק אחרון, "בבית" מול מילאנו), ואם נוסיף נניח עוד 3 משחקי גביע (נפרגן) - נקבל משהו כמו 48 משחקים בפחות מ-4 חודשים (12-13 משחקים בחודש, פסיכי).
ויש גם חלון נבחרת באמצע...
זה עוד יותר מעצים את השאלה מדוע מכבי דרשה/ביקשה שלא לשחק בליגה עד כה. כאילו זה פשוט לדחות את כל הבעיות להמשך.

All in all, בהמשך היתרונות הנוכחיים (לדעתי עוד יתרון משמעותי - זה שאפשר להתכונן עם וידאו, סקאוטינג וכו' כמו שצריך ליריבות, בעוד הם מתזזות ממשחק למשחק כל יומיים-שלוש) יתהפכו לגמרי, ומכבי תהיה בנקודת נחיתות גדולה. לכן השנה אני באמת חושב ש"אפילו רק מקומות 7-10" (פליי-אין) יהיו הישג ראוי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:31 pm 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
כמעט ולא ראיתי את מכבי העונה אבל המאזן מאוד מפתיע לטובה
זה שלא רואה כמעט את המשחקים לא מפריע לי כמובן להביע דעה נחרצת
1. לא אהבתי את ההארכה היקרה של החוזה של בולדווין ואני אוהב אותה עוד פחות עכשיו

מה השתנה שאתה אוהב את ההארכה עוד פחות?

shmueliki כתב:
Equilibrium כתב:
היורוליג נחלשה אין ספק

כאילו מה שבעיקר קרה זה ששחקנים עברו מקבוצה לקבוצה, וזה לכאורה לא משפיע על הרמה הכללית (קבוצה אחת עולה, השנייה יורדת).
שחקנים בולטים ספורים עוזבים ל-NBA (וזנקוב, מיצ'יץ', אקסום), ובמקביל שחקנים בולטים ספורים מצטרפים מבחוץ (למשל מילוטינוב מצסק"א, הרמננגומזים, ג'בארי פארקר וכו').
כל עוד אין איזו "רפורמה משמעותית" (שינוי תמהיל הקבוצות, משהו מאוד קיצוני ב- G ליג/סין/אוסטרליה שמשפיע על שחקנים רבים) - אני לא רואה סיבה להניח ש"רמת הליגה" השתנתה.
.

היורוליג נחלשה, כי הפיינליסטית שנה שעברה שסיימה את העונה במקום הראשון נחלשה משמעותית. 3 המובילות האחרות נשארו פלוס מינוס אותו דבר. אף קבוצה אחרת לא התרוממה לתפוס את המקום של אולימפיאקוס. הטורקיות נשארו אותו דבר ואף נחלשו (נראה אם שאראס יצליח לשנות את המגמה). וכמובן, אתה צריך להוסיף לכך את הרוסיות שעדיין לא חזרו למפעל.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 2:48 pm 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

הטכניות וההרחקה שהוא ספג. יש לו פתיל קצר ועם הגיל הפתיל אמור להתארך וזה לא קורה אם להתיחס להרחקה והטכניות כאינדיקציה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 3:46 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
uriel17 כתב:

shmueliki כתב:
Equilibrium כתב:
היורוליג נחלשה אין ספק

.

היורוליג נחלשה, כי הפיינליסטית שנה שעברה שסיימה את העונה במקום הראשון נחלשה משמעותית. 3 המובילות האחרות נשארו פלוס מינוס אותו דבר. אף קבוצה אחרת לא התרוממה לתפוס את המקום של אולימפיאקוס. הטורקיות נשארו אותו דבר ואף נחלשו (נראה אם שאראס יצליח לשנות את המגמה). וכמובן, אתה צריך להוסיף לכך את הרוסיות שעדיין לא חזרו למפעל.

בקיץ דווקא הנרטיב היה ש"הליגה התחזקה" בזכות כמה שחקנים שהגיעו (זוכרים את קמבה ווקר? קנדריק נאן, איבקה וכו'), וההתחמשות של פאו' (שכאמור חסרת משמעות בעיניי - כי היא באה על חשבון קבוצות אחרות).

השנה דווקא ריאל מדריד זה משהו שלא ראינו במפעל בשנים האחרונות. כמדומני בפורמט החדש מעולם קבוצה לא סיימה עונה עם פחות מאשר 5 הפסדים, וריאל בינתיים עומדת על 1-13 (סביר שיורידו רגל מהגז מתישהו, אבל בכל זאת). את השיפור העצום שלהם אפשר לראות גם בהפרש הסלים - את כל העונה הקודמת סיימו עם פלוס 211, בינתיים עוד לא הגענו למחצית העונה, והם כבר על פלוס 204...

אבל זאת בדיוק הנקודה - ריאל התחזקה, אולימפיאקוס נחלשה (אם כי, לדעתי בסופו של יום הם עדיין יהיו בפיינל-פור).
בולוניה פתאום הרבה יותר טובה עם אותו הסגל בערך, מילאנו לכאורה התחזקה (מירוטיץ' וכו') אבל כהרגלה בתחתית, פאו' התחזקה (אבל לא מרשימה יתר על המידה עד כה), ז'לגיריס עם אותו סגל בערך (מינוס ברזדייקיס, פולונרה וכו') אבל חלשה יותר בפועל.
מכבי - התחזקה?
בסוף הכל אמור להתקזז אל מול כושר של שחקנים, פציעות וכו'.

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ד' דצמבר 20, 2023 3:56 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 3:56 pm 
Hall of Famer

מכבי השנה בפועל (כלומר, לא ברור לי מה הגורם לכך - אבל זו המציאות) יותר מאוזנת.
בשנה שעברה בראון ובולדווין סיפקו יחדיו 33.6 נקודות (ב-51% לשתיים ו-34% לשלוש) ו-10.6 אסיסטים (אל מול 5.5 איבודים).
העונה המספרים (הגבוהים מאוד מאשתקד) ירדו ל- 28.1 נקודות (48% ו-32% בהתאמה) ו-11.8 אסיסטים (אל מול 7.1 איבודים...).
המשלים של זה - קולסון וניבו תורמים קצת יותר, סורקין נשאר מחליף מצוין, בלאט (התקפית) תורם יותר מדיברתולמאו ואדאמס, ווב וריברו לא נופלים (וסביר שעולים, לא שזה קשה במיוחד) אל מול מרטין ופוייתרס.
בתמונה הגדולה זו התפתחות מאוד חיובית, ש"הביצים פחות בסל אחד, או שניים".

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 5:30 pm 
Junior

shmueliki כתב:
בשנה שעברה בראון ובולדווין סיפקו יחדיו 33.6 נקודות (ב-51% לשתיים ו-34% לשלוש) ו-10.6 אסיסטים (אל מול 5.5 איבודים).
העונה המספרים (הגבוהים מאוד מאשתקד) ירדו ל- 28.1 נקודות (48% ו-32% בהתאמה) ו-11.8 אסיסטים (אל מול 7.1 איבודים...).
המשלים של זה - קולסון וניבו תורמים קצת יותר, סורקין נשאר מחליף מצוין, בלאט (התקפית) תורם יותר מדיברתולמאו ואדאמס, ווב וריברו לא נופלים (וסביר שעולים, לא שזה קשה במיוחד) אל מול מרטין ופוייתרס.

הנתונים מנורמלים לזה שבולדווין לא שיחק 6 משחקים העונה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:22 pm 
Freshman

ואוו..אוקובו יאכל את עצמו הרבה על הזריקת עונשין האחרונה..
קלע סל ועבירה עם 2.5 שניות לסוף.
ניסה להחטיא בכוונה אבל לא פגע בטבעת..גריגוניס קלע שלשת ניצחון..
משחק מאוד מהנה סך הכל, פנא סוף סוף מנצחת קבוצה טובה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 11:47 pm 
Hall of Famer

Lakic כתב:
shmueliki כתב:

לא ממש, בגדול סכמתי
ניסיתי לחשב ולעגל בראש את האחוז המצרפי של הקליעות

מנגד, גם נתוני השנה שעברה היו "סכימה", וגם אז כל אחד מהשניים הפסיד כמה משחקים (סך הכל - לא רחוק מכפול לעומת ההיעדרות הנוכחית של בולדווין בחצי עונה, כך שהעצלנות שלי יחסית מתקזזת בין שני העונות)

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:23 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
בקיץ דווקא הנרטיב היה ש"הליגה התחזקה" בזכות כמה שחקנים שהגיעו (זוכרים את קמבה ווקר? קנדריק נאן, איבקה וכו'), וההתחמשות של פאו' (שכאמור חסרת משמעות בעיניי - כי היא באה על חשבון קבוצות אחרות).

השנה דווקא ריאל מדריד זה משהו שלא ראינו במפעל בשנים האחרונות. כמדומני בפורמט החדש מעולם קבוצה לא סיימה עונה עם פחות מאשר 5 הפסדים, וריאל בינתיים עומדת על 1-13 (סביר שיורידו רגל מהגז מתישהו, אבל בכל זאת). את השיפור העצום שלהם אפשר לראות גם בהפרש הסלים - את כל העונה הקודמת סיימו עם פלוס 211, בינתיים עוד לא הגענו למחצית העונה, והם כבר על פלוס 204...

אבל זאת בדיוק הנקודה - ריאל התחזקה, אולימפיאקוס נחלשה (אם כי, לדעתי בסופו של יום הם עדיין יהיו בפיינל-פור).
בולוניה פתאום הרבה יותר טובה עם אותו הסגל בערך, מילאנו לכאורה התחזקה (מירוטיץ' וכו') אבל כהרגלה בתחתית, פאו' התחזקה (אבל לא מרשימה יתר על המידה עד כה), ז'לגיריס עם אותו סגל בערך (מינוס ברזדייקיס, פולונרה וכו') אבל חלשה יותר בפועל.
מכבי - התחזקה?
בסוף הכל אמור להתקזז אל מול כושר של שחקנים, פציעות וכו'.

הנרטיב בקיץ היה על שמות שהגיעו (מצד שני עזבו 2 מהשחקנים הכי טובים במפעל ועוד כוכב בעליה) והשמות הכזיבו.
אני מסכים שריאל מדריד התחזקה כנראה (וגם אם התחזקה בשוליים, זה נראה הרבה כי הרמה הכללית נחלשה) אבל זה לא רלוונטי. אי אפשר להגיד שאם האלופה יותר חזקה ואילו הפיינליסטית יותר חלשה, אז נשארנו אותו הדבר. ממש לא. קודם היו לנו 2 קבוצות מצויינות ועכשיו אחת, גם אם הקבוצה השניה הרבה יותר מצויינת, הרמה ירדה.
לגבי בולוניה, דווקא זה שהם הרבה יותר טובים עם אותו סגל מעלה תהיה. הסגל לא מדהים ונראה לי שהשיפור הוא בגלל 3 נק' - מאמן טוב יותר, בלינלי משמעותי מאד העונה בניגוד לקודמת והרמה נחלשה.
2 הקבוצות החלשות, וילרבאן ואלבא אפילו יותר חלשות מהעונה שעברה. ודבר אחרון, אנחנו רואים את המשחקים. הרמה ירדה.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:38 am 
מנהל פורום

לא יודע, בדיון הזה של "רמה" חסרה לי צפיה אינטנסיבית במשחקים, בשביל לקבל רושם אמין יותר ממי התחזק ומי נחלש על הנייר
כיוון שהעונה לקחתי הפסקה מצפיה במשחקי יורוליג אני מחוץ לדיון

פנר מתגברת על פיגור דו ספרתי ומנצחת ב 78:80 בטורקיה 5 דק ו0 נק' לימדר
אוונס 19 נק' 5 ריב ו5 אס בקובנה
דורסי 19 נק לפנר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:49 am 
מנהל פורום

הנה הדירוג אחרי המחזור ה15
https://www.euroleaguebasketball.net/eu ... standings/
ריאל לא רואה אף אחת ממטר
וירטוס עלתה למקום השני על חשבון ברצלונה
פרטיזן ומכבי חולקות מקום 4/5 עם אותו מאזן
פאו משתחלת למקום האחרון בפלייאוף (6)
מונקו, פנר, ולנסיה ובסקוניה בפלייאין (מקומות 7-10)
אולימפיאקוס, אפס ובאיירן משחק מאחור למקום בפלייאין, מילאנו שני משחקים אחורה ממקום בפלייאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 12:58 am 
Junior

מתייחסים לזה כאילו זה כבר כך שנים, אבל הרוסיות לא במפעל בסך הכל שנתיים.
אין מה לעשות, הוצאת את צסק"א שבהסתכלות על העונות האחרונות הוצאת חיית יורוליג:
עונת 17-18 מקום 1
עונת 18-19 מקום 2
עונת 19-20 מקום 4
עונת 20-21 מקום 2.

בנוסף לצסק"א, בשלוש מתוך ארבע העונות האחרונות שבהן הן השתתפו, הייתה לרוסיה עוד נציגה בשמינייה הראשונה:
עונת 17-18 - חימקי, מקום 8.
עונת 19-20 חימקי, מקום 7.
עונת 20-21 זניט, מקום 8.

זה משמעותי לרמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 1:12 am 
Junior

shmueliki כתב:
Lakic כתב:
shmueliki כתב:

לא ממש, בגדול סכמתי
ניסיתי לחשב ולעגל בראש את האחוז המצרפי של הקליעות

מנגד, גם נתוני השנה שעברה היו "סכימה", וגם אז כל אחד מהשניים הפסיד כמה משחקים (סך הכל - לא רחוק מכפול לעומת ההיעדרות הנוכחית של בולדווין בחצי עונה, כך שהעצלנות שלי יחסית מתקזזת בין שני העונות)

במשחקים שבהם שניהם שיחקו, מכבי ת"א קלעה 800 נקודות (9 משחקים), שניהם קלעו ביחד 253 נקודות ; הם אחראים על 31.6% מהנקודות של הקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 2:44 am 
Hall of Famer

פנר' 78-80 על ז'לגיריס
דורסי 19 נקודות (6/8 מהשדה), כולל סל ועבירה שהעלה לפלוס 4 כדקה לסיום, מזריקה די משוגעת אחרי שסחט מגע והגיע כבר מאחורי הקרש (ו"סתם" העיף את הכדור למעלה)
אגב, באותו פלוס 4, שאראס הלך לפוזשן הגנתי בהרכב של ווילבקין וקלאתס - "לא יודדדע" כמאמר גיל ברק
ז'לגיריס כבר הובילו ב-12 הפרש במחצית הראשונה

קמבה ווקר רבותי, 13 נקודות (2/2 לשלוש, 7/8 מהעונשין) ב-15 דקות
פאו' חזרו מ-15 הפרש ברבע השלישי

מילאנו 61-84 על וילרבאן - אין מה להרחיב

באיירן 71-86 על אנדולו
אלופי העולם מגרמניה נתנו את הטון: אובסט חזר מפציעה עם 17 נקודות ללא החטאה (כולל 4/4 לשלוש) ב-13.5 דקות, בונגה 15 נקודות, 6 ריבאונדים, 3 חטיפות.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 2:53 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
הנרטיב בקיץ היה על שמות שהגיעו (מצד שני עזבו 2 מהשחקנים הכי טובים במפעל ועוד כוכב בעליה) והשמות הכזיבו.
אני מסכים שריאל מדריד התחזקה כנראה (וגם אם התחזקה בשוליים, זה נראה הרבה כי הרמה הכללית נחלשה) אבל זה לא רלוונטי. אי אפשר להגיד שאם האלופה יותר חזקה ואילו הפיינליסטית יותר חלשה, אז נשארנו אותו הדבר. ממש לא. קודם היו לנו 2 קבוצות מצויינות ועכשיו אחת, גם אם הקבוצה השניה הרבה יותר מצויינת, הרמה ירדה.
לגבי בולוניה, דווקא זה שהם הרבה יותר טובים עם אותו סגל מעלה תהיה. הסגל לא מדהים ונראה לי שהשיפור הוא בגלל 3 נק' - מאמן טוב יותר, בלינלי משמעותי מאד העונה בניגוד לקודמת והרמה נחלשה.
2 הקבוצות החלשות, וילרבאן ואלבא אפילו יותר חלשות מהעונה שעברה. ודבר אחרון, אנחנו רואים את המשחקים. הרמה ירדה.

הטענה שלי היא "גנרית" - אם השחקנים בליגה לא ממש השתנו, גם "הרמה" לא.
קצת עזבו, קצת הגיעו, קצת יורדים ברמה עקב הגיל, קצת צעירים מתקדמים, קצת נפצעים, קצת חוזרים מפציעות - בסוף זה מתקזז איפשהו.
בולוניה עם אותו סגל משיגה תוצאות הרבה יותר טובות, ז'לגיריס עם אותו סגל משיגה תוצאות הרבה יותר גרועות. על כל בלינלי (ושנגליה) שמפתיע יהיה את השחקן שדועך ונעלם "בהפתעה".
אני צופה המון השנה, וקשה לי לשים את האצבע שבאמת השתנה משהו.

הרוסיות כמובן זה סיפור אחר, וברור שהיעדרן מוריד את הרמה ביחס לשילובן.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 10:29 pm 
Junior

סוף רבע ראשון, שוויון 20.
צריך לומר שעד כה זה משחק מהפחות אינטנסיביים שראיתי השנה. הקבוצות מגיעות למצבים נוחים. מכבי מחטיאה המון זריקות פנויות (קולסון 0-4). מכבי 3/9 לשלוש אחרי רבע אחד.

תאודוסיץ קשישא עלה מהספסל ועם 10 נק' אחרי רבע אחד. הממוצע שלו למשחק שלם הוא 10.9 נק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 10:48 pm 
Junior

טוב אני אתקן את עצמי - תאודוסיץ קורע את מכבי תל אביב עם 13 נקודות ו-8 אסיסטים. הכוכב האדום כמעט ביתרון דו-ספרתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 11:03 pm 
Junior

אני עם שמואליקי פה. לא רואה שינוי ברמה.

ומה קורה עם תאודוסיץ'? הפנסיונרים אוהבים את מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 11:15 pm 
Junior

תחילת המחצית השנייה ותאודוסיץ' כבר על 18 נקודות ו-11 אסיסטים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 21, 2023 11:36 pm 
מנהל פורום

איזה הצגה של תאודוסיץ, אבל צריך לציין את העבודה השחורה של בולמבוי שמאפשרת את הבידודים של מילוש
גיאדרתיס דופק שלשות חופשיות כאוות נפשו
לסורקין לא הולך אבל עושה את הדברים הנכונים

במדריד
פרטיזן מאבד איזה 10 כדורים לקראת סוף המחצית ומאבדת הזדמנות להצמד לריאל בהפסקת החצי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 22, 2023 12:08 am 
Junior

כמה טיפש צריך להיות מ1 ועד לורנזו בראון כדי לתת למנקו את הזריקה הקריטית הזאת ל3?
לא שזה היה עוזר אבל בראון ובולדווין גומרים את מכבי שבוע אחרי שבוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 61 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: bill_tipesh, Google [Bot], idpwf1, Majestic-12 [Bot] ו 27 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: