סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 5:29 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' דצמבר 20, 2023 6:23 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
Att כתב:
אני יותר ויותר חושב שהתשובה ה"נכונה" היא מרקאנן
(או מרקאנן + קסלר) אבל איינג' ישחוט אותם בבחירות

ואם לא מסתדר, גם לחכות זו אפשרות טובה.

קייסון וואלאס + גידי + 2 בחירות שווה מרקאנן אחד?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2023 12:26 am 
Hall of Famer

בהמשך להשוואה של נורטון:
Legendary company: SGA became the first player with 750+ points and 70+ steals through the first 25 games of a season since Michael Jordan in 1988-89

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2023 1:22 am 
Hall of Famer

Att כתב:

זה באמת משנה אם איינג' ישחט אותם בבחירות? האם מרקנאן גורם להם להיות קונטנדרית אמיתית? אם כן, אז שישחט.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 23, 2023 1:37 am 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
Att כתב:

זה באמת משנה אם איינג' ישחט אותם בבחירות? האם מרקנאן גורם להם להיות קונטנדרית אמיתית? אם כן, אז שישחט.

גם לאיינג' צריך להציב גבולות
ומבחינתי, זה ש-OKC רוצה להיות קונטנדרית ואולי חסרה פיסה אחת או שתיים לפאזל
וזה שיש לה ערימה של בחירות לא אומר שעכשיו אומרים 'קח מה שבא לך',
אבל כן, אני חושב שבהינתן עסקה סבירה (כלומר יקרה אבל כזו שאפשר לחיות איתה), צריך ללכת על זה.

עסקה כמו קייסון וואלאס + גידי + שתי בחירות משתלמת בעיניי ל-OKC.
אני חושב שאפשר אולי לספוג עוד בחירת סיבוב ראשון מעבר לזה.

רוצים עוד? תביאו גם את קסלר (בהנחה ש-OKC שממש חשובה לה קליעה מבחוץ בכלל תהיה מעוניינת)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2023 12:30 am 
Sophomore

מרקנן אחלה שחקן, אבל לפחות התקפית הוא לא מאוד שונה מצ'ט עד כמה שאני יכול לראות,
והוא לא מביא פיסיות והגנה משובחת במיוחד, גם לא ריבאונד יוצא דופן.
בקיצור, במקום אוקלהומה אני הייתי חושב עשר פעמים אם זה השחקן שהם צריכים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2023 12:43 am 
Sophomore

תהיה לת'אנדר אפשרות להחתים את ולאנצ'יונאס מבחינת תקרת שכר הקיץ?
אם כן, הוא עשוי לתת להם לפחות חלק מהדברים שהם צריכים, ובשנים האחרונות הוא גם קולע לא רע בכלל ל3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' דצמבר 25, 2023 1:55 am 
Hall of Famer

יואי כתב:
מרקנן אחלה שחקן, אבל לפחות התקפית הוא לא מאוד שונה מצ'ט עד כמה שאני יכול לראות,
והוא לא מביא פיסיות והגנה משובחת במיוחד, גם לא ריבאונד יוצא דופן.
בקיצור, במקום אוקלהומה אני הייתי חושב עשר פעמים אם זה השחקן שהם צריכים.

הוא ריבאונדר טוב
בטח טוב יותר ממה שיש להם כרגע בעמדה,
הוא 3-4 בעוד שצ'אטוש הוא 4-5.
שחרור הכדור שלו הרבה יותר מהיר
והוא הרבה יותר מסוכן בכדרור מצ'אטוש.
אני גם לא בטוח ש-OKC לא הייתה מביאה עוד צ'אט אם הייתה יכולה 8)

ואל' זו בחירה להעביר את צ'אט עמדה בחלק ניכר מהזמן
ואני אישית לא במקום הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 6:49 am 
Sophomore

האמת שיותר מתאים כאן:

השלישייה הגדולה של הת'אנדר (מותר כבר לקרוא להם ככה) נתנה היום הצצה רצינית לעתיד. 94 נקודות משותפות. שיי הוביל בשלושת הרבעים הראשונים עם 29. ואז ג'יי דאב בהתקפה (17 נקודות ברבע הרביעי ושיא קריירה של 36 נקודות) וצ'ט בהגנה (3 חסימות גדולות ב-4 הדקות האחרונות) לוקחים פיקוד ברבע האחרון ולא משאירים לניקס סיכוי.

מדהים שהם כבר נראים כל כך טוב בשנה השנייה של ג'יי דאב כשצ'ט עדיין רוקי. עוד יהיו להם גם משחקים חלשים, אבל הליגה יכולה להתחיל לפחד. והת'אנדר צריכים ללכת אול אין. עכשיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 10:19 am 
Sophomore

ת׳רד מעניין!
מסכים שהת׳נדר צריכים לנצל את המומנטום כדי להתחזק.
נראה שהתקפית הם בסדר, אז ספק אם מרקונן ותג המחיר שלו זה הדבר הנכון כרגע.
הפלייאוף הקרוב ילמד אותם את הפונקציות החסרות.
הדבר הראשון לדעתי זה שחקן פנים גדול, לא חייב להיות מוכשר עדיפות למנוסה, שיעזור מול שחקני פנים פיזיים.
הדבר השני זה מישהו שכבר היה שם שיעזור כשהצעירים יחטפו פיק בירכיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 11:02 am 
Hall of Famer

Bluey כתב:
ת׳רד מעניין!
הדבר הראשון לדעתי זה שחקן פנים גדול, לא חייב להיות מוכשר עדיפות למנוסה, שיעזור מול שחקני פנים פיזיים.

אני מניח שהם יוכלו לפתות את אטלנטה לתת להם את קאפלה תמורת ברטאנס+בחירת דראפט מוגנת. אטלנטה גם ככה לא הולכת לשום מקום העונה ותשמח לחסוך טיפה כסף (ברטאנס עם חוזה של 17 מיליון לעונה לעומת 20 של קאפלה), לקבל בחירת דראפט ולפנות מקום לאוקונגו להשתלט על עמדת הסנטר הפותח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 6:44 pm 
Sophomore

אם אני הת'אנדר, המטרה מספר 1 שלי היא וונדל קרטר ג'וניור של אורלנדו. לא שחקן נוצץ, אבל מתאים מהמון בחינות. צעיר (24), יכול לרווח את המשחק כמו שפרסטי אוהב, גוף גדול (2.08 על 125 קילו) ואורך טוב (ווינגספן של 2.30) לשמור על סנטרים יריבים, ריבאונדר מצויין (מעל 10 למשחק פר 36 בכל עונה בקריירה), ואחד החוזים הטובים בליגה לשלוש השנים הבאות (משכורת מגוכחת של 10 מיליון ב-25-26). החוזה הזה הולך להיות משמעותי במיוחד בעוד שנתיים כשיצטרכו לתת חוזי מקסימום לצ'ט וג'יי דאב, ושנה אחר כך סופר מקס לשיי.

בקיצור, אני נותן למג'יק הצעה שהם לא יכולים לסרב לה.

העיקרון הוא שהמחיר פחות חשוב בעיני. גם אם אורלנדו עוקצים אותם קצת, יישארו להם מספיק נכסים. עכשיו הזמן להביא חיזוק מתאים ולנצל את זה שהם מתחת לתקרת השכר כדי לנסות להחתים על חוזים ארוכי טווח שטוחים או יורדים, כמו שהם כבר עשו בחכמה עם קנריק וויליאמס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 7:14 pm 
Hall of Famer

אעע, לא עף עליו.
הוא לא קולע טוב משלוש, רק עונה אחת טובה מבין השש (דיל ברייקר בעיניי),
הוא לא פיזי כך שהוא לא עוזר מול הסנטרים עבי הבשר
ואני לא בטוח לגבי זה אבל הרושם שלי היה שהוא לא סנטר הגנתי (דיל ברייקר נוסף).
אני לא בטוח שהייתי הולך עליו גם אם היה מגיע בחינם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 7:21 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
ת׳רד מעניין!

אתה אומר שהפלייאוף הקרוב ילמד אותם את הפונקציות החסרות
ואז מפרט מהן:)

אני בסדר עם ללמוד מהפלייאוף הקרוב,
אבל אני חושב שלפחות בפלייאוף הזה, יהיו להם בעיות מסוימות בהתקפה.

הלילה זה עבד מצוין, אין ספק שג'יי-דאב משתפר וגם החיבור שלו עם צ'אט משתפר ונראה טוב,
אבל הדקות שלו כיוצר מרכזי ללא שיי הן לרוב דקות ש-OKC שומטת בהן יתרון.
המאמן התייחס לכך גם.
הם ייראו טוב יותר עם עוד יוצר התקפי ברמה גבוהה כמו מרקאנן (גידי אחלה אבל אין ספק שזה שדרוג).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 7:41 pm 
Sophomore

לגבי הקליעה, בשתי העונות האחרונות באורלנדו הוא עם יותר משלשה למשחק באחוזים סבירים (קרוב ל-35%). זה מספיק לסנטר. הוא לא צריך להיות איום מרכזי מהטווח. מספיק שיהיה שחקן שאי אפשר פשוט להשאיר אותו חופשי ולצופף את הצבע. משהו בסגנון של ג'יי דאבליו אבל גבוה יותר, ארוך יותר, חזק יותר וריבאונדר יותר טוב. הוא בהחלט לא מגן עילית בצבע, אבל כמה כאלה כבר יש שגם יכולים לרווח את המשחק באופן סביר? אם הוא היה כזה, הוא היה עולה הרבה יותר. הוא גם מספיק נייד כדי לשמור בפיק אנד רול.

בסופו של דבר, מישהו כמו קרטר משאיר לת'אנדר המון גמישות כלכלית וגם מחזק אותם משמעותית בתחומים הכי חלש שלהם -- הריבאונד והיכולת לשים גוף על סנטרים יריבים. את ההגנה האווירית צ'ט יספק. והאמת שאם הם ממש רוצים, הם יכולים להביא גם אותו וגם את מרקאנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 7:47 pm 
Sophomore

rony כתב:
Bluey כתב:
ת׳רד מעניין!

אני מניח שהם יוכלו לפתות את אטלנטה לתת להם את קאפלה תמורת ברטאנס+בחירת דראפט מוגנת. אטלנטה גם ככה לא הולכת לשום מקום העונה ותשמח לחסוך טיפה כסף (ברטאנס עם חוזה של 17 מיליון לעונה לעומת 20 של קאפלה), לקבל בחירת דראפט ולפנות מקום לאוקונגו להשתלט על עמדת הסנטר הפותח.

קאפלה אופציה לא רעה.
פורטיס ממש מתאים לדעתי, גם לופז.
גרין יכול להתאים - לגולדן סטייט נמאס ממנו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 28, 2023 8:05 pm 
Sophomore

Att כתב:
Bluey כתב:
ת׳רד מעניין!

אתה אומר שהפלייאוף הקרוב ילמד אותם את הפונקציות החסרות
ואז מפרט מהן:)

אני בסדר עם ללמוד מהפלייאוף הקרוב,
אבל אני חושב שלפחות בפלייאוף הזה, יהיו להם בעיות מסוימות בהתקפה.

הלילה זה עבד מצוין, אין ספק שג'יי-דאב משתפר וגם החיבור שלו עם צ'אט משתפר ונראה טוב,
אבל הדקות שלו כיוצר מרכזי ללא שיי הן לרוב דקות ש-OKC שומטת בהן יתרון.
המאמן התייחס לכך גם.
הם ייראו טוב יותר עם עוד יוצר התקפי ברמה גבוהה כמו מרקאנן (גידי אחלה אבל אין ספק שזה שדרוג).

די ברור, לפחות לי, שניסיון קשיחות וסנטר פיזי זה דברים שחסרים שם.
פיק ברכיים זה סכנה צפויה בקבוצות צעירות וחסרות נסיון, במקרה שלהם כנראה ינצלו את המחסור בגודל.
אם אפשר מראש להערך לזה עדיף. ואני מדבר על שחקנים אפורים במחיר נמוך.

אם המאמן חושב שחסר כח התקפי, קטונתי מלהתווכך איתו, אז אולי מרקאנן רעיון טוב, אבל ממש לא בכל מחיר.
בליגה יש לא מעט שחקני מיקרוגל שיכולים לתת התקפה אינסטנט בעלות יותר סבירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 2:38 am 
Hall of Famer

Bluey כתב:
rony כתב:
Bluey כתב:
ת׳רד מעניין!

קאפלה אופציה לא רעה.
פורטיס ממש מתאים לדעתי, גם לופז.
גרין יכול להתאים - לגולדן סטייט נמאס ממנו...

פורטיס ולופז משחקים אצל קונטנדרית שלא תשחרר אותם. הם גם בני 200 בסגל שהוא אחד הצעירים בליגה. כנ"ל גרין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 2:46 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
לגבי הקליעה, בשתי העונות האחרונות באורלנדו הוא עם יותר משלשה למשחק באחוזים סבירים (קרוב ל-35%). זה מספיק לסנטר. הוא לא צריך להיות איום מרכזי מהטווח. מספיק שיהיה שחקן שאי אפשר פשוט להשאיר אותו חופשי ולצופף את הצבע. משהו בסגנון של ג'יי דאבליו אבל גבוה יותר, ארוך יותר, חזק יותר וריבאונדר יותר טוב. הוא בהחלט לא מגן עילית בצבע, אבל כמה כאלה כבר יש שגם יכולים לרווח את המשחק באופן סביר? אם הוא היה כזה, הוא היה עולה הרבה יותר. הוא גם מספיק נייד כדי לשמור בפיק אנד רול.

בסופו של דבר, מישהו כמו קרטר משאיר לת'אנדר המון גמישות כלכלית וגם מחזק אותם משמעותית בתחומים הכי חלש שלהם -- הריבאונד והיכולת לשים גוף על סנטרים יריבים. את ההגנה האווירית צ'ט יספק. והאמת שאם הם ממש רוצים, הם יכולים להביא גם אותו וגם את מרקאנן.

אוקיי, מבין את הרציונאל אבל אישית, לא מעוניין לראות אותו במדי הת'אנדר. אני חושב שסנטר לא פיזי שלא נותן הגנה טובה ולא קולע הכי טוב משלוש זה לא הדבר שהם צריכים, גם לא לצד מרקאנן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 4:05 am 
Sophomore

עוד קצת על למה אני מתלהב מהשלישייה המובילה של הת'אנדר:

על שיי אין מה להכביר במילים. אולי רק להגיד ששנה שעברה הוא נבחר לפירסט טים אול נבא. ועדיין, השנה הוא מצליח להשתפר כמעט בכל תחום -- פר דקה הוא עלה בנקודות (עלייה קטנה), ריבאונדים (שיפור של 20%), אסיסטים (שיפור של 20%), וחטיפות (שיפור של 70%!), וגם הוריד את כמות האיבודים ב-30%. וגם עלה בטרו שוטינג, שגם ככה היו נהדר, למרות שלא כל כך הולך לו מהשלוש עד עכשיו (אפשר לצפות שהמספרים מהטווח הזה עוד יתיישרו לכיוון ה-35%). עם כל שנה הוא הופך ליותר בלתי עציר.

גם על הולמגרן דיברתי כבר לא מעט במקומות אחרים. נותן עונת רוקי היסטורית עם מספרים אדירים, מנוע שלא עוצר, שליטה מתחת לטבעות (רביעי בליגה בחסימות), ואחוזי קליעה נפלאים (64% טרו שוטינג). ומצפייה במשחקים עושה רושם שהוא מעיז יותר עם הזמן לנסות דברים חדשים בהתקפה וליזום, לא רק לחכות שאחרים ייצרו לו. אם לא יפצע (טפו טפו), הוא נראה כמו שחקן שיכול יום אחד להיות לא רק אול סטאר (כבר עכשיו הרמה קרובה) אלא אפילו אול-NBA. חוץ מוומבי, לא חושב שיש שחקן שהייתי לוקח לפניו בחמשת הדראפטים האחרונים.

וג'יי דאב. בשנה השנייה שלו בליגה הוא כבר נראה יותר טוב מאיך שג'יילן בראון נראה בשנה הרביעית שלו (השנה שבה הוא עשה את הפריצה אחרי שלוש שנים ראשונות של דשדוש). קולע יותר טוב מכל הטווחים, שומר לא פחות טוב, מוסר יותר, מאבד פחות, ובאופן כללי נראה כמו שחקן שלם יותר.

ואולי הייחוד הכי גדול של השלישייה הזו היא כמה שהיא טובה ומגוונת בהגנה. וזה למרות ששניים מהם עוד לא השלימו שנתיים בליגה ובדרך כלל לוקח לשחקנים, גם כאלה עם פוטנציאל, כמה שנים להפוך למגינים טובים. כמה הם טובים בצד הזה של המגרש? כל כך טובים שהם מצליחים לחפות על הבעיות של הת'אנדר בריבאונד ובהגנה על גבוהים מאסיביים (או קיי סי מקום שישי בליגה בדיפנסיב נט רייטינג). כל כך טובים שאני לא בטוח שיש קבוצה אחרת בליגה ששלושת השחקנים המובילים שלה מהווים שלישייה הגנתית טובה יותר. איזה בסיס נהדר לבנות עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 4:20 am 
Hall of Famer

שותף להתלהבות ולאופטימיות ומוסיף -
יש שם שילוב של מקצוענות וחדוות משחק.
הם משחקים בשני הצדדים.
נראה שיש שם יחסית מעט אגו בשלב הזה, הרבה IQ,
לא מעט פרגון והרבה רצון לגדול ולהתפתח ממשחק למשחק. הגישה של הת'אנדר ושל השלישיה הזאת היא מצוינת. השלישייה בוגרת, אכפתית ולוחמנית. כיף לראות.

בנוגע לשיי, מרגיש לי שהדבר המרכזי שחסר לו זה סטפ בק יעיל יותר משלוש ובכלל, הוא אמן מיד ריינג' ומתחת לסל ופחות משלוש. קצת לוקה שיט היה יכול לעזור. הוא לא נאש אבל אני חושב שהוא שחקן מספיק חכם והוא מבין שיש מצבים שבהם הוא צריך לשחרר את הכדור ולתת לחבר'ה האחרים ליצור או לנצל את היתרון שהוא מקנה להם. הוא משתפר בזה וסומך יותר ויותר על החבר'ה האחרים (ניכר גם בראיון האחרון שלו).

מסכים שלאחרונה רואים את צ'טוש יוצר יותר מכדרור במהלכים לסל או במיד ריינג'. אחד הדברים שאני הכי אוהב אצלו זה שבשלבים מסוימים של המשחק, כשהמשחק עומד להיות מוכרע, ממש רואים שהוא דרוך ומרוכז אקסטרה והרבה פעמים מצליח להוציא מעצמו עוד עלייה ברמה. ראינו את זה בשלשה מול ג"ס ששלחה את המשחק להארכה ובכמה משחקים נוספים.

ג'יי דאב זה השחקן שיש לי לגביו יותר סימני שאלה אבל הוא הופך אותם במהירות לסימני קריאה. קשה שלא לראות בו כוכב עתידי אחרי התצוגות האחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 10:14 am 
מנהל פורום

אני לא הייתי עושה כלום בדד ליין של העונה. מחכה לפלייאוף להבין מה חסר לקבוצה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 6:59 pm 
Sophomore

מבין את הגישה הזו. הגיל הממוצע של תשעת השחקנים שמקבלים הכי הרבה דקות בת'אנדר הוא 22.5. זה צעיר בטירוף. הקבוצה הכי צעירה שזכתה באליפות ב-15 השנים האחרונות הייתה הלייקרס של 2008-2009. הגיל הממוצע של התשיעייה המובילה שלהם היה 27. קבוצות כל כך צעירות הן לא קונטנדריות.

אז כן, אפשר לחכות לפלייאוף ולראות. אבל יש לי כמה בעיות עם זה:

הראשונה זה שהחולשה של הת'אנדר בצבע כל כך בולטת שזה נראה ממש כמו פשע להשאיר את צ'ט להתמודד שם לבדו. במשחקים האחרונים, הגיבוי שלו בסנטר הוא קנדריק וויליאמס, 1.98 ו-95 קילו, כשצ'ט בעצמו הוא 95 קילו ביום טוב. בעיני זו הזנחה פושעת שעלולה להוביל לפציעות עם האינטנסיביות של הפלייאוף. אז כן, תביאו גוף גדול לגיבוי. גם אם זה לא יהיה הפתרון האולטימטיבי.

שנית, בפרספקטיבה רחבה יותר, חלונות של קבוצות הם בדרך כלל קצרים יותר ממה שאנחנו חושבים. פציעות, תקרת שכר, שחקנים לא מרוצים, וכולי. אז כשיש לך קבוצה שכבר עכשיו נראית כמו מי שיכולה לעשות מהלכים בפלייאוף עם החיזוק הנכון, קבוצה שיש בה מועמד ל-MVP, שני כוכבים לידו שעוד ישתפרו אבל כבר עכשיו נראים נהדר, וגם יופי של שחקנים משלימים, אני לא מאמין בלחכות לפלייאוף של עוד שנה וחצי כדי להתחיל להתחרות ברצינות. צריך להכות על הברזל כשהוא חם ולהעמיד את הקבוצה הכי תחרותית שאפשר, שתלך כמה שיותר רחוק בפלייאוף כבר עכשיו ותצבור ניסיון חשוב. הרי לא באמת צריך לחכות עד לפלייאוף כדי לראות את הבעייה בצבע ובריבאונד.

שלישית, בניגוד לקבוצות אחרות שהלכו "אול אין", הת'אנדר ממש לא צריכים למכור את העתיד שלהם בשביל לעשות מהלכים מועילים. יש להם אוסף אדיר של בחירות שבמילא אין להם דרך להשתמש בכולן בדראפט והופכות לזולות יותר בליל הדראפט ממה שהן עכשיו. וגם כמות נחמדה של שחקנים צעירים עם ערך שאפשר לוותר עליהם, בראשות גידי, וחוזים שנוח להעביר כהשוואת משכורות בלי לוותר על כלום, בראשות ברטאנס. גם אחרי שיעשו מהלך או שניים, הם ישארו עם המון גמישות למהלכים נוספים. כמו שכבר כתבתי, זה הזמן להביא חוזים חכמים כמו של קרטר (שטוחים או יורדים) או חוזים קצרים שיאפשרו גמישות כלכלית מקסימלית בעתיד.

קדימה פרסטי!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 29, 2023 11:12 pm 
Hall of Famer

הגמישות הכלכלית הכי טובה היא בהישענות על חוזי רוקי

רדיק בדיון על מרקאנן אנד okc:
https://youtu.be/KC_x1utknns?si=LL-9aApgzuGc6FPe

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ש' דצמבר 30, 2023 3:01 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 12:28 am 
Sophomore

Att כתב:
הגמישות הכלכלית היא הכי טובה היא בהישענות על חוזי רוקי

אז קודם כל, זה כמעט בהגדרה דוחק אותך להיות קבוצה צעירה מאוד ואז צריך לחזור לסטטיסטיקה שלמעלה ולחשוב עד כמה זה ריאלי להפוך לקונטנדריות בלי חיזוק של שחקנים מבוגרים יותר.

אבל מעבר לזה, זה גם לא בהכרח נכון בכל המקרים. בחירה שנייה בדראפט כמו צ'ט ישתכר בעוד שנתיים כמעט 13 מיליון ושנה אח"כ הצעה משווה עליו מתחילה מקרוב ל-18 מיליון. במקרה של צ'ט, ברור שהוא יהיה שווה את זה ואפילו הרבה יותר. אבל מה אם מדובר באיזה אוסמן דיינג שנבחר 11? הת'אנדר יצטרכו לשלם לו 5 מיליון בשנה הבאה, 7 מיליון עוד שנתיים, ואחר כך יותר מ-10 מיליון, למרות שבינתיים הוא לא הראה שהוא שווה את זה. אם (אם גדול) הוא נניח יתחיל עוד שנתיים לתת תוצרת של שחקן רוצטיה לגיטימי, הוא ידרוש חוזה עוד יותר גדול מזה, שאולי איזה קבוצה גם תתן לו והת'אנדר כנראה לא ירצו להשוות אחרי שיאריכו חוזים לצ'ט וג'יי דאב. עוד דוגמא -- גידי יקבל יותר מ-8 מיליון בשנה הבאה (אם יחליטו לא להאריך לו חוזה בהרבה יותר כסף או לעשות עליו טרייד) ואח"כ יצטרכו לשפוך עליו הרבה כסף בשביל להשוות את מה שהוא יכול לקבל בשוק החפשי. אולי הוא יהיה שווה את זה לקבוצה אחרת, אבל כנראה שלא לת'אנדר.

קנריק וויליאמס, לעומת זאת, על חוזה שטוח של 7 מיליון לארבע השנים הקרובות (ועם אופציית קבוצה בשנה האחרונה), זו עסקה הרבה יותר משתלמת לת'אנדר, בטוח שכרגע וכנראה גם בעתיד. העיקרון דומה גם לגבי וונדל קרטר עם החוזה הקטן והיורד שלו.

בקיצור, לרוב הרוקים לוקח זמן עד שהם מגיעים לרמה שיכולה לעזור לקונטנדרית (לת'אנדר יש שלושה יוצאי דופן -- צ'ט, ג'יי דאב ו-וואלאס). והבעייה היא שאם הם מגיעים לשם במקרה רק אחרי 3-4 שנים, צריך כבר להאריך להם חוזה בלא מעט כסף, מה שלא ממש מסתדר עם גמישות כלכלית, בעיקר בקבוצות עם בחירות דראפט טובות יותר שצריך להאריך גם להן חוזים בערך באותה נקודת זמן. זה מה שקרה לת'אנדר בגלגול הקודם עם הבחירה בין דוראנט, ווסטברוק, הארדן, ואיבאקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 30, 2023 12:48 am 
מנהל פורום

או בקיצור כשאתה רוקי וזול אתה לא מספיק טוב לקחת אליפות
וכשאתה טוב כדי לקחת אליפות אתה כבר לא רוקי ובטח כבר לא זול

אני מפשפש בזיכרוני רוקי שלקח אליפות ...כריס בראון..אולי השפיע ..אולי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: