B.Grant44 כתב:
לגבי סאר, אני נזהר מאוד מפיתוח ציפיות לגבי הקליעה שלו משלוש. זה נחמד שהוא לא מתבייש לזרוק (2.3 זריקות למשחק), אבל בפועל הוא קולע 0.65 שלשות במדגם של 23 משחקים עד כה (גם אשתקד הוא קלע באחוזי 3 נוראיים במסגרת של אוברטיים עלית). לשם השוואה, אוון מובלי קלע 0.4 שלשות כפרשמן (30%) וה"ניצוצות" האלה לא תורגמו עד כה לקליעה משופרת בליגה, להפך - העונה הוא צמצם דרסטית את מספר הזריקות שלו. ואחוזי העונשין של שניהם, שהם בדר"כ אינדיקטור מהימן ליכולת קליעה מבחוץ, דומים ורעים.
זאת לעומת טריפל ג'יי, שחקן אחר שסאר מושווה אליו, שבתור פרשמן זרק ווליום דומה של שלשות אבל בדיוק של 39.6% עם כמעט 80% מהעונשין.
כל השאר - הקואורדינציה והתנועה עם ובלי הכדור, יכולת המסירה הקיימת - נראה מבטיח יותר, אבל עד כמה זה יבוא לידי ביטוי עקבי כביגמן בתפקיד של JJJ וצ'ט? שאלה טובה...במיוחד אם לא יהיה לו את איום הקליעה שלהם.
תודה על הפירוט. מבין מה אתה אומר לגבי הקליעה, האינדיקטורים כפי שהדגמת לא מראים על כך שבוודאות יוכל לפתח קליעה טובה ועקבית מבחוץ.
בעקבות ההודעה הזו ראיתי שוב הייליטס שלו ומודה שמכל הפרוספקטים זה הכי הרשים אותי, אבל כמובן שזה לא שווה לצפייה במשחק שלם. אז הלכתי וראיתי אותו במשחק הליגה האחרון (אחלה תחרותיות אגב, ליגה של מקצוענים) וכנראה שנפלתי על המשחק הכי טוב שלו העונה אבל מה שראיתי די הפתיע אותי וגורם לי להיות די משוכנע שהוא יילך מס' 1, או לפחות שאני הייתי בוחר בו כמס' 1, לא משנה מי הקבוצה.
התנועה ואיך שהוא משחק על המגרש יותר מזכיר פורוורד מאשר סנטר. אין לו מניירות של כוכב, הוא שחקן שבא לתת עבודה ולא מתעסק בבולשיט. מאד קואצ'אבל. מבחינת הנתונים הפיזיים, הכי הפתיע אותי זה הזריזות. קצת מזכיר את הולמגרן במובן הזה. חד. כמובן שהוא גם אתלטי ומהיר, אבל זה ידוע לכל. אני חושב שהוא יותר NBA ready מאשר ריזאשה, קודי וטופיץ. הוא צריך עוד להעלות מאסה אבל זה יקרה עם הזמן כנראה.
שחקן הגנה טוב בכל מובן המילה. לוקח את זה ברצינות, לא רק מבחינת ההגנה האישית אלא הקבוצתית. חשוב לו לייצר עצירות ברמה הקבוצתית ולא רק לתת את הבלוק שמצטלם טוב. חושב שקבוצות מאד יאהבו את זה.
מנהיג בהגנה שמדבר כל הזמן. מתחבר למה שכתבתי לגבי הגנה קבוצתית, לוקח אחריות על הפוזשן ולא "Going through the motions" כדי לעבור לשחק התקפה. מזכיר קצת את גובר בעניין הזה.
עושה לעיתים טעות של שחקן לא מנוסה אבל מראה נכונות להקשיב למאמן וללמוד מהטעות. Engaged.
במדגם הקטן שראיתי נראה היה שיש לו פוטנציאל לשמור על נמוכים ולהחליף בחסימות, למרות שכמובן זה לא אותה רמה בכלל שהוא יפגוש ב - NBA.
מבחינה התקפית נע מצוין בלי הכדור ושם לחץ על ההגנה עם הזריזות והמהירות שלו. התרשמתי שיש פוטנציאל לפיתוח משחק פנים לסל, שוב בדומה להולמגרן. כמובן שאין קשר בין יכולת הקליעה של השניים, אני מתייחס נטו לכדרור.
שחקן בוגר שלא מנסה לכפות את עצמו אלא משתלב נהדר במשחק הקבוצתי.
הראה פוטנציאל לשמש כסקרינר בהתקפה, טיימינג ושימוש טוב בגוף. ישתפר עוד עם ניסיון ומאסה שיעלה.
אינטנסיבי בכל דבר שהוא עושה, תחרותי. לא ראיתי פוזשן אחד שהוא נראה לא מחובר, לא הולך 100% וכו/'.
מדגם פיצי אומנם, אבל העקביות שהוא הראה בדברים הללו גורמת לי לחשוב שזה אמיתי.
אחלה של סקאוטינג, תודה על השיתוף גליש. נדמה לי שזה באמת היה המשחק הכי טוב שלו וראיתי גם משחקים שבהם הוא נראה פחות ממוקד. אבל מסכים עם המסקנה הכללית -- בדראפט שממש לא מרשים בצמרת, סאר נראה כמו ההימור הכי בטוח וכרגע המקום הראשון הוא שלו לאבד. לקודי וויליאמס יש תקרה מעניינת, בעיקר אם יראה מסלול התפתחות כמו של האח הגדול. אבל כרגע הוא מאוד רזה ולא מלוטש, עם קליעה לא ברורה ואקספלוסיביות נחמדה, אבל לא בטוח שמספיקה ליוצר עיקרי. בדראפט רגיל לא נראה לי שהוא היה נבחר בחמישייה הראשונה.