סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' נובמבר 23, 2024 8:04 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2024 10:12 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בארטנס הופך ל 2.5 מיליון אם חותכים אותו עד תאריך מסוים
אפשר לקרוא לו חוזה כמעט נגמר מיצ'יץ ומאן ביחד 13 מיליון, יחד עם ה2.5 של בארטס זה יותר מ15 שיורדים מהפיירול בקיץ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' פברואר 10, 2024 10:28 pm 
Sophomore

הבנתי 50%, מתישהו אקרא על זה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 9:43 am 
Sophomore

טוב, אז התאנדר הובסו הלילה,
ראיתי חלקים מהמשחק,
דונציץ היה הבוס ללא עוררין גם בכדורסל וגם בשפת הגוף.
שיי איכזב, היה חסר פוקוס, הרבה איבודים וראיית מנהרה.
רצף התקפות מהזיכרון שממחיש את זה:
כניסה והוצאת כדור לא מדוייקת לצט שמנעה ממנו לעלות לשלשה פנויה.
הוצאת כדור לצא שקולע שלשה.
צט עומד חופשי הוא חם, שיי נכנס בכח לסל ומוציא 2 עבירות.
שלשה של צאט היתה מכניסה אותו ואת הקבוצה לטירוף שאולי היה משנה מומנטום.
ג׳יי דאב גם חסר פוקוס.
צאט היה לא רע אבל לא מספיק דומיננטי בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 9:51 am 
Sophomore

לגבי גידי, הוא חייב לשפר את השלוש, כשהשומרים נותנים לו 2-3 מטרים על קשת השלוש הוא חייב להעניש.
אתמול זה לא קרה.
דבר כזה יכול לפגוע מאוד בהתקפה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 12:15 pm 
Sophomore

שיי עם 25 נק' באחוזים טובים, 6 ריב' ו-5 אסיסטים בשלושה רבעים. לא היה לו משחק טוב במיוחד בסטנדרטים שלו, אבל לא הייתי שם את זה עליו. אף אחד לא שיחק טוב בת'אנדר ובעיקר ההגנה שלהם שהיא בדרך כלל טובה לא תפקדה היום (וגם לוקה היה נהדר והרג אותם).

מה שאני ראיתי היה את הבעיות המבניות. גידי במיטבו כשחקן יוצר. ליד שיי וג'יי דאב, שיותר טובים ממנו, הת'אנדר לא צריכים את זה ממנו. אז הוא עומד בפינה וזורק שלשות. ובזה הוא אחד הגרועים בליגה. בקיץ הת'אנדר יצטרכו למצוא לו טרייד ואחרי שהערך שלו היה בשיא בקיץ האחרון (אני רציתי שיעשו עליו טרייד כבר בשנה שעברה כי חשבתי שהוא לא מתאים ליד שיי), הקיץ כבר יתנו עליו הרבה פחות.

וכמובן גם הבעייה בצבע הרימה את ראשה המכוער שוב. גאפורד, שחקן שהת'אנדר יכלו להביא בקלות אם רק היו רוצים בטרייד דד ליין (אפשר לראות כמה מעט דאלאס הייתה צריכה לתת עליו), הרג אותם בריבאונד ההתקפה ואפילו מקסי קליבה חגג עליהם. ככה זה כשהפאוור פורווד שלך הוא סמול פורוורד בגובה 1.98, ושחקני הפנים המחליפים הם ג'יי וויל המוגבל, דיינג הבאסט, שלא אמור לראות דקות בקבוצה ברמה הזו, וקנריך וויליאמס (1.98 לא עבה במיוחד), שגם הוא בעצם סמול פורוורד. פרסטי מודע כמובן לכל זה. אבל הוא החליט ללכת ככה לפלייאוף בשם הריווח הקדוש וכנראה גם קצת חוסר היכולת להודות בטעות עם דיינג, שהת'אנדר שילמו עליו לא מעט. בהצלחה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 1:25 pm 
Sophomore

האחוזים היו טובים, אבל בזמן שצפיתי היה חסר פוקוס ולא הגיב נכון לסיטואציות, כדי להפעיל את הקבוצה.
אתה צודק לגבי משחק הפנים, הם החתימו את ביומבו בשביל זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 1:32 pm 
Junior

uriel17 כתב:
בארטנס הופך ל 2.5 מיליון אם חותכים אותו עד תאריך מסוים
אפשר לקרוא לו חוזה כמעט נגמר מיצ'יץ ומאן ביחד 13 מיליון, יחד עם ה2.5 של בארטס זה יותר מ15 שיורדים מהפיירול בקיץ

די בטוח שזה 5 מיליון מובטחים לברטאנס.
בכל אופן, שמעתי באיזה פודקאסט רציני שאוקלהומה תהיה בעמדה לפנות מספיק קאפ ספייס בשביל חוזה מקס.

מבחינת סוגיית עודף הבחירות שמטרידה רבים, אז הם כבר סחרו בשתי הבחירות המאוחרות יותר שלהם בדראפט הקרוב, מה שכרגע משאיר אותם עם שתי בחירות מוגנות (טופ 10 נראה לי) של יוטה ויוסטון. כלומר, בתרחיש די קלוש, יש מצב שאוקלהומה בלי בחירת סיבוב ראשון השנה. בתרחיש אחר, יתכן ויהיו להם שתי בחירות לוטרי מאוחרות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 1:49 pm 
מנהל פורום

יש שני כוכבים גדולים שרוצים המון כסף מהקליפרס, המשא ומתן אחד מהם תקוע
הכסף שיתפנה בקיץ בהנחה שלא יחדשו חוזה עם גורדון + הכסף מחיתוך של גידי יכול להביא פול ג'ורג' אומנם לא ב"טיים ליין" אבל בדיוק בפונקציה של גידי רק הרבה, הרבה, הרבה יותר טוב
אבל עדיין החיסרון של גוף גדול ודינמי (דינמי = תנועה מתמדת בלי כדור) יכה בהם בלי ספק
ביומבו לא התמיד באף קבוצה ולא בכדי, הוא לא פיתרון
דווקא רישון הולמס נתן עונות ממש יפות בקינגס לפני שבראון הגיע ודיכא אותו לגמרי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 1:51 pm 
Senior

אני לא יודע אם מה שהתאנדר יכוונו אליו זה דווקא החתמת פרי אייג׳נט על חוזה מקסימום.
הם הולכים תוך לא הרבה זמן להיות קבוצה יקרה מאוד, ודווקא במצבם הנוכחי הייתי מצפה שהם ישימו דגש בראש ובראשונה על שמירה של גמישות כלכלית לקראת הארכות החוזה הממשמשות ובאות?
זה לא שיש כוכבים גדולים מאוד בפרי אייג'נסי הזה, אז לעשות מהלך כמו לזרוק מקסימום על אנונובי זה משהו שהוא אמנם לא מופרך לגמרי מצידם, אבל הוא גם לא מה שהייתי מהמר שיקרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 2:57 pm 
Junior

מסכים עם סטאבס, הם צריכים להביא חיזוק משמעותי אבל על חוזה לשנתיים בלבד, אם בתקופה הזאת יצליחו להתקרב איתו לאליפות ואפילו לזכות בה, אז כנראה שפרסטי יקבל מנדט מבנט לחלק חוזים חדשים גם במחיר מס מותרות.
אם לא, יאפשרו לחיזוק לסיים חוזה בדיוק כשההארכות של צ'ט וג'יי-דאב יתחילו.

לגבי פול ג'ורג', כבר דווח שפילי מתכוונת ללכת עליו, לא חושב שהוא מתאים לתאנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 3:43 pm 
מנהל פורום

כן, כמו שיוסטון עשתה, כשונוליט יסיים חוזה, יתחילו הארכות היקרות לשנגון וג'ילן גרין
בשנתיים האלה ירוויחו נסיון פלייאוף לשחקנים הצעירים יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 4:20 pm 
Hall of Famer

מסוכן מאוד (ולא נחוץ לקבוצה במצב מצוין כמו אוקלהומה) "להמר" על פול ג'ורג, שחוגג 34 בקרוב
זה הרי הימור (חוזה גדול ארוך טווח) שאם הוא לא עובד (פציעות, ירידה ביכולת וכו') - אכלת אותה

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 5:14 pm 
מנהל פורום

לא לא
אם יתנו חוזה ענק לפול ג'ורג', זה לשנתיים בלבד
יותר משנתיים, מתגשם הסיוט שגראנט מדבר עליו וזה כניסה לאפרון 2 החל מעונת 26
החוזה צריך להגמר לפני שג'יי דאב וצ'ט מקבלים את החוזים הגדולים שלהם, בין אם מקס או קרוב למקס
כלומר טונות של כסף למס מותרות + הגבלות על טריידים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 6:53 pm 
Hall of Famer

אני רואה שלפול ג'ורג יש אופציית שחקן לעונה הבאה על סך 49M
מדוע שהוא יסכים לחוזה חדש בקבוצה אחרת - לשנתיים? ועל סך כמה זה לכאורה יהיה?

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 9:07 pm 
Senior

הוא לא יסכים.
שום סיכוי שהוא מוותר על האופציה שלא בשביל חוזה מקסימום ארוך טווח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 10:52 pm 
Sophomore

יש היתכנות מבחינת חוזים סינרים וחיות אחרות שסטף קארי יגיע לתאנדר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 11, 2024 11:18 pm 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
אני רואה שלפול ג'ורג יש אופציית שחקן לעונה הבאה על סך 49M
מדוע שהוא יסכים לחוזה חדש בקבוצה אחרת - לשנתיים? ועל סך כמה זה לכאורה יהיה?

או קיי אז מקס לשלוש שנים שזה יותר ממה שהקליפרס הציעו לו. הם רוצים שהוא יחתום על אותו חוזה כמו קאווי
זה עדיין חוזה שנגמר לפני שצ'ט יהיה זכאי למקס

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 4:55 pm 
Hall of Famer

צ'ט בשנה השניה של החוזה שלו. אני לא יודע בדיוק מתי ייכנס לתוקף החוזה החדש.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 12, 2024 7:38 pm 
Sophomore

עמוס לב כתב:
צ'ט בשנה השניה של החוזה שלו. אני לא יודע בדיוק מתי ייכנס לתוקף החוזה החדש.

בד"כ במקרים הללו (שחקנים טובים עם ביקוש שהולכים לקבל חוזה גדול) מסכמים על חוזה חדש בקיץ שאחרי השנה השלישית של השחקן בליגה והוא נכנס לתוקף אחרי השנה הרביעית. במקרה של צ'ט וגם של ג'יי דאב (אותו מחזור דראפט) זה אומר שיש להם עוד שנתיים על חוזה הרוקי ואח"כ בעונת 26-27 הם יתחילו לקבל כסף גדול (ושנה אח"כ שיי הולך כנראה להתחיל חוזה רב שנתי של 400 מיליון). בקיצור, כל חוזה גדול של או קיי סי שהוא מעבר לשנתיים הבאות יכניס אותם עמוק לתוך מיסי מותרות ויסתום להם לגמרי את הגמישות הכלכלית ובכלל את האפשרות להתחזק (עם חוקי השכר החדשים יש מגבלות משמעותיות על האפשרויות להתחזק של קבוצות שמשלמות מס, בעיקר אלו שהן "ריפיט אופנדרס" ונכנסות לסקונד אייפרון). משהו כמו דנבר עם החוזים של הג'וקר, מרי, פורטר וגורדון. ואולי אפילו יותר גרוע, בהתחשב בזה שגורדון אפילו לא על חוזה מקס.

לאור זה, ברור שהימור על מישהו כמו ג'ורג' בגילו ועם היסטוריית הפציעות שלו לחוזה של מעבר לשנתיים הוא לא משהו ששווה להם לקחת. אפילו על מישהו כמו מארקונן, שמתאים יותר בגיל ובעמדה, הייתי חושב היטב. ב-25-26 הוא הולך לדרוש (ובצדק) חוזה מקסימום וזה יהפוך לבעייתי ביותר לקבוצה שכנראה תצטרך לשלם שלושה חוזי מקס נוספים כבר בשנה שאחרי.

מה שהת'אנדר צריכים עכשיו זה או חוזה של עד שנתיים לכוכב (וקשה למצוא כוכב אמיתי ותורם שיסכים לזה) או להתפשר על חיזוק מדרג נמוך יותר עם חוזה ארוך טווח יורד או שטוח, שיהיה ידידותי לסביבה כשהארכות החוזה של צ'ט, ג'יי דאב ושרגא ייכנסו לתוקף. לדעתי, מי שמצפה שהם ינסו להוסיף עוד איזה סופרסטאר בקיץ הקרוב הולך להתבדות. זה לא מתאים לאיך שפרסטי והבעלים ניהלו את הקבוצה הזו לאורך השנים. והם לא בשוק גדול ואטרקטיבי כמו ברוקלין, הקליפרס, או גולדן סטייט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 12:14 am 
Hall of Famer

אני כבר העליתי "ווריאנט" שהם יכולים לעשות: ללכת חזק על רוקי מבטיח כלשהו (בפרט שחקן פנים) שיש לו יתרת חוזה רוקי של שנתיים-שלוש (קרי, עם ותק של שנה או שנתיים בליגה).
נכון שאם השחקן אחלה, אז מטבע הדברים הקבוצה הנוכחית שלו תשמח להחזיק בו, ושטריידים מסוג זה הם נדירים, אבל (כמעט) לכל שחקן יש מחיר שבו אפשר להשיגו (נניח צעיר סביר אחר שכבר אין לו מקום באוקלהומה עצמה + 2-3 בחירות).
למשל ללכת על דורן. להחזיק שחקן כזה על הספסל (כסוג של "שחקן שישי" - נניח מחליף לשתי עמדות הגבוהים) בחוזה נמוך לשנתיים קדימה (ואולי אף לתת חוזה שני בעתיד, לכו תדעו) זה שיחוק אדיר לצרכיהם לטעמי.
אם הריצה של דאלאס לא תתממש יפה העונה, אז אולי אפילו לייבלי יהיה פתאום משהו שהם ישקלו להעביר (בהינתן שיש להם את גאפורד) בעבור אותה תמורה הולמת.
כמובן אם יש גבוהים שהם "מדרגה מתחת לנ"ל" (ואני פשוט פחות מכיר אותם) - אז אולי זו הצעה פרקטית יותר.

בכל מקרה כעת כבר יש להם סגל מוכן לעונה הבאה (כל השחקנים הנוכחיים, פרט להיוורד), בעלות של 101M (באם נניח הם מממשים את כל אופציות הקבוצה), שזה כמובן רחוק מאוד מתקרת השכר.
אז יוכלו להגיע לקיץ ולהחליט בין היתר מתוך צירוף FA בכיר כלשהו (אולי באמת בחוזה גבוה מאוד, אבל רק לשנתיים למשל), או FA סולידי נוסף לצד היוורד.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 10:21 am 
Junior

ניתוח מדויק, סבוניס. שמואליקי, כמו שכתבת זה נדיר שקבוצות בבנייה סוחרות בשחקן על חוזה רוקי שנותן תפוקה המצדיקה טרייד עבורו...מטרה סבירה יותר תהיה שחקן צעיר שכבר האריך חוזה על סכום נמוך יחסית, אבדיה דוגמה קלאסית לכך.

ואולי בכלל נראה את פרסטי עושה שוב שימוש יצירתי בקאפ ספייס כפי שעשה עם ניק קוליסון בזמנו - הוא יוכל להציע להייוורד (או כל וטרן אחר שיגיע מבחוץ) משכורת התחלתית גבוהה ואז ירידה משמעותית בשנים הבאות בחוזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 10:47 am 
מנהל פורום

אישית, לא נראה לי שמישהו עדיין מאמין בכדורסל של גורדון היוורד, אני די בטוח שהוא הגיע כחוזה נגמר או סיין אנד טרייד אם יש לאיזה קבוצה קראש עליו
מה OKC יכולים לקבל ממנו כשחקן כדורסל? אולי ספוט של ווטרן סטייל מה שהיה בוגדנוביץ' בדטרויט
הוא פציע, וגם כשהוא לא פצוע, הוא לא פיסי
דורן הוא חלום בשבילם אם הם לא ממהרים
נראה שהם ממהרים לאיים על גמר איזורי, לפחות. העונה ואם לא בעונה הבאה וקו קדמי עם שני שחקנים חסרי ניסיון בפלייאוף, יתפוצץ להם בפנים בפלייאוף.
אחרי שהסברתם לי שפול ג'ורג' לא ריאלי לת'אנדר, אזמי כן? יש איזה פרי אייג'נט עסיסי שמתפנה בקיץ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 10:53 am 
Senior

shmueliki כתב:
אני כבר העליתי "ווריאנט" שהם יכולים לעשות: ללכת חזק על רוקי מבטיח כלשהו (בפרט שחקן פנים) שיש לו יתרת חוזה רוקי של שנתיים-שלוש (קרי, עם ותק של שנה או שנתיים בליגה).
נכון שאם השחקן אחלה, אז מטבע הדברים הקבוצה הנוכחית שלו תשמח להחזיק בו, ושטריידים מסוג זה הם נדירים, אבל (כמעט) לכל שחקן יש מחיר שבו אפשר להשיגו (נניח צעיר סביר אחר שכבר אין לו מקום באוקלהומה עצמה + 2-3 בחירות).
למשל ללכת על דורן. להחזיק שחקן כזה על הספסל (כסוג של "שחקן שישי" - נניח מחליף לשתי עמדות הגבוהים) בחוזה נמוך לשנתיים קדימה (ואולי אף לתת חוזה שני בעתיד, לכו תדעו) זה שיחוק אדיר לצרכיהם לטעמי.
אם הריצה של דאלאס לא תתממש יפה העונה, אז אולי אפילו לייבלי יהיה פתאום משהו שהם ישקלו להעביר (בהינתן שיש להם את גאפורד) בעבור אותה תמורה הולמת.
כמובן אם יש גבוהים שהם "מדרגה מתחת לנ"ל" (ואני פשוט פחות מכיר אותם) - אז אולי זו הצעה פרקטית יותר.

בכל מקרה כעת כבר יש להם סגל מוכן לעונה הבאה (כל השחקנים הנוכחיים, פרט להיוורד), בעלות של 101M (באם נניח הם מממשים את כל אופציות הקבוצה), שזה כמובן רחוק מאוד מתקרת השכר.
אז יוכלו להגיע לקיץ ולהחליט בין היתר מתוך צירוף FA בכיר כלשהו (אולי באמת בחוזה גבוה מאוד, אבל רק לשנתיים למשל), או FA סולידי נוסף לצד היוורד.

דורן צריך להיות בערך אנטאצ׳אבל בדטרויט. כלומר, קבוצה שתרצה אותו תצטרך לשלם לא על השחקן שהוא היום, אלא על השחקן שהוא אולי אולי יום אחד יהיה + אוברפיי מסוים כדי לשכנע פרנצ׳ייז שהוא אחד התקוות הגדולות שלו, לוותר עליו.
אני מעריך שהמחיר שלו הוא יותר באיזור ה5 בחירות סיבוב ראשון כרגע.

לא יודע איך ביוטה מרגישים בנוגע לווקר קסלר או בשארלוט לגבי מארק וויליאמס, מניח שהמחיר יהיה דומה, אבל אולי טיפה יותר נמוך בגלל פציעות אצל וויליאמס והאטה מסוימת בתפוקה אצל קסלר (ביחס לעונת הרוקי).
בכל מקרה, אני דווקא חושב שמהלך כזה יתקע אותם יותר חזק כשיבוא היום לשלם לכולם, מאשר לחפש שחקן עם אפסייד פחות גבוה וחוזה שהוא יותר גבוה היום אבל יהיה פחות גבוה בעוד שנתיים-שלוש.

אוריאל, תלוי איך אתה מגדיר להאמין בכדורסל שלו. אם מבטיחים לי גורדון היוורד בריא עד יוני (לא בריא של עד הפציעה ההיא בבוסטון, בריא כמו שהיה בחצי השני של העונה שעברה נגיד), אני מאמין די גדול בו. אני חושב שהוא יכול להיות חתיכת שחקן מהספסל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 11:29 am 
Hall of Famer

זורם על אף שזה יישמע קיצוני...
צריך נניח 5 בחירות סיבוב ראשון על דורן?
אני במקום אוקלהומה שוקל (קל וחומר אם אפשר לתת שחקן צעיר+4 בחירות, או שני שחקנים+3)
נשמע מטורף? לא חושב
תחשבו מה העבירו תמורת גובר שיושב על חוזה של 40-45M
האם דורן בחוזה שהוא עשירית מזה (וגם צעיר ביותר מעשור...) - הוא לא "נכס" הרבה יותר טוב? ודאי שכן
(אם כבר הולכים על זה, היה עדיף מטבע הדברים לבצע זאת כעת ולקבל אותו גם לפלייאוף של השנה, אבל זו כבר היסטוריה...)

בנושא אחר לגמרי
היוורד מהספסל יכול להיות אדיר לטעמי
קודם כל זה תפקיד שבו הוא צריך לתת נניח רק 15-20 דקות במשחק, וגם אם הוא לא תמיד כשיר - לא קרה כלום
מספיק שהוא הופך משחק אחד בפלייאוף בזכות האיכויות ההתקפיות שלו (שוב, יחסית לשחקן ספסל). האלטרנטיבה היא מה? קנריץ' וויליאמס?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 13, 2024 1:33 pm 
מנהל פורום

בוא נבדוק כמה היוורד שווה באמת (אני קצת מעל, כי אין לי כוח לספרות שאחרי הנקודה)
הוא עושה בערך 15 נק' למשחק, 18 נק' ל40 דקות
37% מהשלוש
54% טרו שוטינג
משחק בעונות האחרונות קצת יותר מ50% מהמשחקים את השאר הוא מפסיד בגלל פציעה, נניח שבואכה גיל 34 אחוז הזמן שלא ישחק יגדל קצת. מ45% ל50%
ריבאונדר ומוסר סביר פלוס
הוא דוחק מהרוטציה את קנריץ' ווילאמס שקולע פחות ממנו, 12 נק ל40 דק' משחק הרבה יותר. מוסר יותר ומאבד פחות ל40 דק'
אני לא בטוח שהיוורד ישפר את הת'אנדר בכדורסל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1473 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19 ... 59  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: