סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 15, 2024 5:34 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 11:37 am 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
אני לא חושב שהעונת רוקי של וומבי בהכרח יותר טובה מזו של בלייק גריפין, האמת.
גם לא משל לוקה או אמביד (שהייתה עונה קצרה מאוד, אבל מאוד מאוד מרשימה כשכן שיחק).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 11:58 am 
מנהל פורום

במספרים יבשים? לא יודע, לא בדקתי
ביכולות ובאפסייד שמתגלה תוך כדי העונה?
לא בר השוואה
רוני, אני לא חושב שלברון ניסה לעשות קואוצ'ינג לאישיות של וומבי
כל מי שרואה יומיים כדורסל רואה את ההבדל בין וומבי לבין אוונס, גריפין ולמעשה כל השמות שהוא הזכיר חוץ מלוקה שמיד סימן את עצמו כ HOF כמו וומבי. לא ברור שאם הוא לא יפצע הוא HOF

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 12:55 pm 
Junior

uriel17 כתב:
חוץ מלוקה אף אחד לא התקרב לדומיננטיות של וומבי
לברון מקשקש ומנסה להקטין את וומבי
מה הקשר לאוונס, הוא הכניס את אוונס בשביל לרמוז שזה יכול בפלופ
הוא עיצב אותי עכשיו

מה זאת אומרת מה הקשר, אוואנס נתן עונת רוקי סופר מרשימה שהכניסה אותו לספרי ההיסטוריה, אחד מארבעת הרוקיס היחידים שהשיגו לפחות 5-5-20 לצד ביג או, MJ וכמובן לברון, שזו לכשעצמה כבר סיבה מספיק טובה בשביל שלברון יזכור אותו ויציין אותו ברשימה (ידוע הרי שהוא מייחס חשיבות גבוהה לסטטס).
אני חושב שמבחינת לברון הוא עכשיו אחד מה NBA Elders, בליגה כבר שני עשורים, וכמו הגדולים ביותר יש לו מוח כדורסל אנציקלופדי - אז כשהוא נשאל שאלה כזאת, הוא מתייחס אליה ברצינות ופולט את הדאטה שמוחזק אצלו.

בחייאת, הוא פרגן לוומבי כבר לפני שנה ואמר באותו ראיון ממש שהוא יקבע את התקרה של עצמו. לא צריך לחשוד בכל מילה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 2:05 pm 
מנהל פורום

אוונס בזמן אמת תוך כדי שהוא מעמיד את המספרים שלו, קיבל המון ביקורת על משחק אנוכי, וכל מה שנובע ממשחק אנוכי של פוינט גארד
אני זוכר את העונה מצוין כי כספי היה שם בעונה הראשונה והזרקורים של התקשורת הישראלית היו כולם שם
זוכר בבירור את הספקות לגביו
מה שוומבי מראה בעונה הזו דומה רק למה שלוקה הראה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 2:29 pm 
Senior

uriel17 כתב:
במספרים יבשים? לא יודע, לא בדקתי
ביכולות ובאפסייד שמתגלה תוך כדי העונה?
לא בר השוואה
רוני, אני לא חושב שלברון ניסה לעשות קואוצ'ינג לאישיות של וומבי
כל מי שרואה יומיים כדורסל רואה את ההבדל בין וומבי לבין אוונס, גריפין ולמעשה כל השמות שהוא הזכיר חוץ מלוקה שמיד סימן את עצמו כ HOF כמו וומבי. לא ברור שאם הוא לא יפצע הוא HOF

באפסייד שהוא מראה הוא כנראה באמת מעל כולם. מבחינת כמה הוא ממש טוב בכדורסל, תורם לנצחונות בזמן אמת, ההתרשמות שלי היא שהוא נותן עונת רוקי מצוינת, אבל עד עכשיו לא משהו שלא ראינו בעשור האחרון.
הוא כן במגמת שיפור, אולי עוד חודשיים אני אחשוב אחרת, אבל אם נמצע את כל העונה - בעיני כרגע הוא לא טוב מאלו שרשמתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 2:33 pm 
Junior

אז יכול להיות שחלק ממה שאתה זוכר מוטה מהביקורת של התקשורת הישראלית כלפיו.
כי באותה תקופה דווקא היה טרנד של רכזים-סקוררים כמו ווסטברוק, רוז וארינאס.
גם בוא לא נשכח שאוואנס היה סקנד גארד שלוהק לתפקיד הרכז הפותח בעל כורחו.

ובשורה התחתונה, גם אם סגנון המשחק שלו היה אנוכי, עדיין הוא הראה יכולת ובשלות נדירה עבור רוקי.
לא מתווכח איתך לגבי וומבי שנמצא ברמה אחרת לגמרי.
פשוט חושב שלברון ציין אותו לצד רוקיז אחרים שהראו כבר בעונת הרוקי שלהם מאיזה חומר הם קורצו - לא 'הבזקים', פשוט להראות ערב אחר ערב, from day one, שהם מסוגלים לשאת על כתפיהם התקפה שלמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 2:37 pm 
Junior

וומבי משחק רק 28 דק' למשחק, ועושה 20 נק'. לדעתי בחישוב ל-36 דקות הוא בין הגבוהים ביחס לעונות רוקיז אחרות, כנראה בלבל של ווילט ומייקל

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 3:12 pm 
Senior

ומנגד משחק בתקופה שבה הכי קל בהיסטוריה לקלוע 20 נק' למשחק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 5:47 pm 
Sophomore

אני נוטה לצד של אוריאל, רק לוקה נתן עונת רוקי בסדר גודל של וומבי,
אוונס היה בריון אבל הכדורסל שלו לא היה חכם והקליעה בינונית.
גריפין היה סנסציה אבל שיחק הרבה יותר דקות ולא היה מאיים בהגנה.

נערך לאחרונה על ידי Bluey בתאריך א' פברואר 25, 2024 7:20 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 25, 2024 6:33 pm 
Senior

לוקה קלע 42% מהשדה, 71% מהקו ו32% לשלוש בעונת רוקי שלו עם הגנה גרועה. ברור שראו את הכשרון והגאונות שלו, אבל זה לא אותו דבר בעיני. ובכל מקרה מספיק לראות את וומבי בכל ערב נתון בשביל להבין שמדובר במשהו שבלי פציעות (וזה כמובן משימה לא פשוטה בכלל) הולך לשנות את הליגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 1:21 pm 
Sophomore

מעטים האמינו שלוקה יהיה כלכך טוב.
כבר אחרי רבע עונה ראשונה אותת לכולם שהוא בקליבר של אמ וי פי עתידי.
האחוזים משקפים ניסוי וטעייה ביכולות שלו עם לא מעט זריקות קשות.

סתבס, לגבי ההערה שזו תקופה שהכי קל לקלוע בה. אפשר להשוות את וומבי לשחקנים מהתקופה הזו.
אז אחרי פתיחה מג׳עג׳עת עם סוהן כרכז ומגבלת דקות,
אם בודקים נקודות יחסית לדקות המשחק ומגבילים רק כאלה עם 15 דקות ומעלה.
וומבי מקום 16.
מתוך ה 15 שלפניו היחיד שמתקרב לגילו הוא אנט שמבוגר מוומבי בשנתיים.

באופן אבסולוטי מיקום יחסית לשחקנים אחרים בליגה.
נקודות: 40
ריב: 12
חסימות: 1
חטיפות: 14
אסיסטים: 86
אחוזי שדה: 87 (לא מעט ניסוי וטעייה, יכול לשפר אם רוצה)
אחוזי עונשין: 90 (מכובד)

ברגע שוומבי יפתח גו טו מובס אפקטיביים. בנוסף לאחוזים מהעונשין. יש לו פוטנציאל התקפי להיות ווילט של העידן שלנו.
על כל המשתמע מכך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 2:02 pm 
מנהל פורום

בקיצור, לברון קנאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 3:53 pm 
Senior

Bluey כתב:
מעטים האמינו שלוקה יהיה כלכך טוב.
כבר אחרי רבע עונה ראשונה אותת לכולם שהוא בקליבר של אמ וי פי עתידי.
האחוזים משקפים ניסוי וטעייה ביכולות שלו עם לא מעט זריקות קשות.

סתבס, לגבי ההערה שזו תקופה שהכי קל לקלוע בה. אפשר להשוות את וומבי לשחקנים מהתקופה הזו.
אז אחרי פתיחה מג׳עג׳עת עם סוהן כרכז ומגבלת דקות,
אם בודקים נקודות יחסית לדקות המשחק ומגבילים רק כאלה עם 15 דקות ומעלה.
וומבי מקום 16.
מתוך ה 15 שלפניו היחיד שמתקרב לגילו הוא אנט שמבוגר מוומבי בשנתיים.

באופן אבסולוטי מיקום יחסית לשחקנים אחרים בליגה.
נקודות: 40
ריב: 12
חסימות: 1
חטיפות: 14
אסיסטים: 86
אחוזי שדה: 87 (לא מעט ניסוי וטעייה, יכול לשפר אם רוצה)
אחוזי עונשין: 90 (מכובד)

ברגע שוומבי יפתח גו טו מובס אפקטיביים. בנוסף לאחוזים מהעונשין. יש לו פוטנציאל התקפי להיות ווילט של העידן שלנו.
על כל המשתמע מכך.

הנקודה שלי היא בעיקר שאם משווים אותו לרוקים גדולים אחרים, הייתי נזהר מהבאמפ של התקופה הזו ביחס לעבר לא פחות משאני נזהר מזה שאחרים שיחקו יותר דקות.
למשל בלייק גריפין היה גם הוא מקום 16 בנקודה פר דקה בתור רוקי (באחוזים טובים יותר), והיה גבוה ממנו בריבאונדים (אבל כמובן שהיה פחות טוב בהגנה).
לוקה היה מקום 20.
זאיון מן הסתם לא הגיע לקריטריון בגלל כמות משחקים, אבל היה שקול למקום שביעי בליגה, עם אחוזים יותר טובים משל כל ה50 הראשונים.
בקיצור, לא חושב שעונת הרוקי של וומבי טובה משלהם. לפחות לא משמעותית.

הוא כן מרשים מאוד מאוד מאוד והתקרה שלו בשמים. פשוט וואלה, הוא בוסרי, הוא עושה הרבה מאוד שטויות וכרגע האימפקט שלו על התוצאה הסופית מאוד חיובי, אבל לא משהו יוצא מן הכלל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 10:20 pm 
Sophomore

אוונס בחור נחמד, בלייק גריפין נחמד, גם לוקה אבל אולי כדאי לדבר על הפיל שבחדר,
אחד בשם לברון ג׳יימס:
האם זו תהיה חוצפה להגיד שוומבי עולה על עונת הרוקי של הקינג? ובאופן מובהק אפילו? תשפטו אתם
79 79 39.5 7.9-18.9 41.7 0.8-2.7 29.0 4.4-5.8 75.4 1.3 4.2 5.5 5.9 0.7 1.6 1.9 3.5 20.9
לברון נתן חצי נקודה יותר, 2 ומשהו אסיסטים, ושלוש עשיריות חטיפה ב 11 דקות יותר.
וומבי מוביל בקלות באחוזי הקליעה מכל הקטגוריות, בריבאוונד ובחסימות זה אפילו לא קרוב.

צריך להגיד שלברון העלה אינטנסיביות בעונות הבאות.
אז אפשר להתחבר פוזיטיבית לאמירה של עילוי כמוהו שעונה ראשונה זו רק ההתחלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 26, 2024 10:27 pm 
Hall of Famer

אני בכלל תמיד הייתי בדעה שכרמלו היה צריך להיות רוקי השנה באותה שנה. נתן 21, 6, 3 בקבוצה שניצחה 43 משחקים, 8 יותר מאשר קליבלנד של לברון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 02, 2024 9:59 pm 
Sophomore

לפי הסרטון הזה:
https://www.youtube.com/watch?v=iYPC6mR ... =A.M.Hoops
- יש יריבות - מורגשת ואפילו שנאה בין צאט לוומבי.
- וומבי רוצה בניה מהירה ולהתחיל לנצח - צפוי לדעתי, אבל יש כאן דיבור על טרה יאנג כפוטנציאל לרכז של סן אנטוניו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 05, 2024 9:37 pm 
Freshman

באמת שומעים יותר ויותר בתקופה הזו על כך שוומבי רוצה בנייה מהירה, לנצח עכשיו, לא לחכות וכו'. לי זה נראה כמו ניסיון לייצר כותרות ותו לא.
זה לא מסתדר לי בכלל עם איך שאני תופס אותו, בתור בחור צעיר סופר חכם שמבין שדברים טובים לוקחים זמן. בטח בעסק הזה.

בהמשך לדיון שהתפתח בת'רד של OKC, גם אני חושב שהספרס במצב מצוין. בכל יום שעובר וומבי מוכיח שהוא כל מה שהבטיחו ויותר, וואסל מתפתח לרמה שהוא על סף הכוכב וכנראה יהיה כזה בעונה הבאה, והם רק בשנה הראשונה שלהם. הכי צעירים בליגה. ויושבים על בחירות של אטלנטה שבמצב בעייתי מאד. קשה לדמיין מצב חלומי יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 10:15 am 
Sophomore

דוקא בגלל שהוא אינטיליגנטי, אני מאמין שוומבי מעוניין להקיף את עצמו וללמוד משחקנים מנוסים ממנו,
הוא פחות נלהב להיות מוקף בצעירים פעורים ולחטוף השפלות כדי שבתקווה עוד כמה שנים הם יפתרו את המשחק ביחד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 11:21 am 
מנהל פורום

זאת באמת שאלה של מה יהיה ההיצע בקיץ
ומה יהיה קצב ההתקדמות של סוהן וברהם
אם לא יהיו מציאות מעניינות בשוק הפריי אייג'נט בקיץ, אז עוד עונה אחת עם הרבה יותר נצחונות, תהיה שלב נכון בבניית
הפרנצ'ייז. קל להגיד "בואו נפסיד עכשיו למען עתיד טוב יותר" אבל כל מי ששיחק כדורסל יודע כמה זה כואב להפסיד ובטח אם אתה צאן מובל לטבח ל"מען עתיד טוב יותר"
כרגע השחקנים המנוסים סביב וומבי הם קולינס והטורקי החמוד שהגיע מקליבלנד ולא נראה לי שהם שחקנים שתורמים להתפתחות השחקנים הצעירים יותר וגם לא תורמים לניצחונות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 11:25 am 
Freshman

Bluey כתב:
דוקא בגלל שהוא אינטיליגנטי, אני מאמין שוומבי מעוניין להקיף את עצמו וללמוד משחקנים מנוסים ממנו,
הוא פחות נלהב להיות מוקף בצעירים פעורים ולחטוף השפלות כדי שבתקווה עוד כמה שנים הם יפתרו את המשחק ביחד.

יכול להיות שאתה צודק, קשה לדעת מה עובר לו בראש. זה לא חייב להיות סותר, אפשר להביא 2 שחקנים ותיקים שלא יתרמו הרבה במגרש אבל ילמדו אותו כל מה שהוא רוצה. צריך לזכור שהוא בעצמו סוג של צעיר פעור, שממש לא מוכן לנצח. הפוטנציאל עצום, מפלצתי, אבל הוא לא מוכן להוביל קבוצה לאליפות. גם לא בעונה הבאה. גם לא בעוד שנתיים.
איך היית מתנהל תחת ההנחה שהדיווחים נכונים, והוא דורש בנייה מהירה כאן ועכשיו? איזה מהלכים היית עושה?

Having said that, אני לא רואה אותם מקבלים השפלות עוד הרבה זמן. אני חושב שהוא מבין טוב מאד מה קורה ואת ההתקדמות של הקבוצה ושלו, את הדרך שיש עוד לעבור ואת ה rewards שבדרך. אם אנחנו עושים fast forward לעוד שנתיים, והם אפילו לא במאבק על הפלייאין, למרות 2 דראפטים נוספים של בחירות גבוהות, והשתפרות פנימית, וימשיכו לספר לו שבעתיד יהיה טוב יותר, אז אני מסכים שהוא לא יקבל את זה ויתחיל לדרוש שינויים. וכן, אם זה יהיה המצב והדרישות שלו לא ייענו, מאמין שיש לו את האומץ לקום וללכת, בזה אין לי ספק. אבל באותה נשימה, אני משוכנע שהוא סומך על המערכת שסביבו וייתן להם את השקט לבנות נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 12:28 pm 
Senior

אני חושב שהיתרון הכי גדול של הבחירות שיר לספרס מאטלנטה ואחרות זה שהם פחות צריכים להסתמך על טאנקינג כדרך הכי טובה להשיג כשרונות צעירים. ככה שלא משנה כמה אתה בעד או נגד האצת בנייה, היא צריכה להראות כמו רעיון קצת פחות גרוע בזכות זה.
בעיני הם צריכים כלל הזמן לתקשר לוומבי שיהיה סבלני ושזה תהליך שייקח אולי קצת זמן, אבל אני מניח שכן הייתי מנסה לשדר לו שמנסים לנצח ולשפר את הקבוצה (בסבלנות) כבר עכשיו. כאמור - בזכות אותן בחירות הם יכולים להרשות לעצמם את זה.

בכל מקרה הדגש צריך להיות: 1. להמשיך לחפש לו את ה(לפחות) כריס מידלטון/ ג׳מאל מארי שלו.
2. להחתים וטרנים רק על חוזים שמשאירים להם גמישות. אין להם סיבה להשתולל עם חוזה מקסימום לאיזה סיאקם כרגע. גם אם וומבי דורש מהם מעט יותר דחיפות, זה עדיין צריך להיות רחוק מאוד מזמן למהלכי ייאוש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 2:47 pm 
Junior

Gilsh כתב:
הפוטנציאל עצום, מפלצתי, אבל הוא לא מוכן להוביל קבוצה לאליפות. גם לא בעונה הבאה. גם לא בעוד שנתיים.
איך היית מתנהל תחת ההנחה שהדיווחים נכונים, והוא דורש בנייה מהירה כאן ועכשיו? איזה מהלכים היית עושה?

קצת דיברנו על זה בעבר, אבל לא חסרים שחקנים שהיו "מוכנים להוביל קבוצה לאליפות" בעונה השלישית שלהם.
לא המון, אבל גם לא כמות זניחה (מג'יק, לארי, וויד, דאנקן הובילו לאליפות ב3 עונות הראשונות שלהם)...

אני לגמרי מסכים שלא צריך למהר ולרוץ קדימה בכל מחיר, אבל כשיש לך שחקן טוב ברמה היסטורית (בפוטנציה) אתה צריך גם לגרום לו להיות מבסוט וגם לתת לו את הכלים להתקדם. אני לא מאמין שוומבי יהיה מוכן להיגרר במחוזות תחתית הליגה/פלייאין 3-4 שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 3:26 pm 
Junior

אני רואה שמביאים כאן הרבה את הדוגמה של דאנקן הסופמור, אבל הנסיבות שלו היו ייחודיות בגלל שהספרס כבר היו קבוצת פלייאוף מנוסה, שהשיגו בשנים קודמות את הרקורד הטוב בליגה (עונת 94/95) ועשו גמר מערב.
אחרים כאן יכולים לפרט טוב יותר על הקבוצות שבירד ומג'יק הגיעו אליהן, אבל ידוע שמג'יק הצטרף לקארים עבדול ג'אבר וביחד זו כבר חתיכת קבוצה.

הדוגמה של ווייד קצת יותר מתאימה, כי הוא הגיע לקבוצה שגם עונה קודם לכן החמיצה פלייאוף ובחרה בלוטרי (קארון באטלר), כך שלכאורה היתה לה הצדקה להיבנות לאט סביב שניהם (וגם למאר אודום שהוחתם באוף סיזן מיד אחרי הבחירה בווייד, כשהוא בן 24 בלבד). הטרייד עבור שאק היה מהלך win-now שהביא לגמר מזרח, אליפות ואז קריסה שריילי הוציא את הקבוצה ממנה הודות למספר טריידים ובעיקר פינוי הקאפ ספייס לקיץ 2010.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 3:33 pm 
Hall of Famer

העסקה על שאק לא הייתה בגלל לחץ להביא אליפות לווייד.
העסקה על שאק הייתה כי אפשר היה להביא את שאק כדי שהוא יביא לך אליפות.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 06, 2024 4:09 pm 
Freshman

sheky כתב:
Gilsh כתב:
הפוטנציאל עצום, מפלצתי, אבל הוא לא מוכן להוביל קבוצה לאליפות. גם לא בעונה הבאה. גם לא בעוד שנתיים.

קצת דיברנו על זה בעבר, אבל לא חסרים שחקנים שהיו "מוכנים להוביל קבוצה לאליפות" בעונה השלישית שלהם.
לא המון, אבל גם לא כמות זניחה (מג'יק, לארי, וויד, דאנקן הובילו לאליפות ב3 עונות הראשונות שלהם)...

אני לגמרי מסכים שלא צריך למהר ולרוץ קדימה בכל מחיר, אבל כשיש לך שחקן טוב ברמה היסטורית (בפוטנציה) אתה צריך גם לגרום לו להיות מבסוט וגם לתת לו את הכלים להתקדם. אני לא מאמין שוומבי יהיה מוכן להיגרר במחוזות תחתית הליגה/פלייאין 3-4 שנים.

מסכים שצריך לתת לו כלים, בטוח גם שהם עובדים על זה. ברגע שהקבוצה תראה שהיא מסוגלת לנצח (מניח שיקרה בשנה - שנתיים הקרובות) יגיעו גם התוספות המשמעותיות (לא פוסל גם מהלכים בקיץ, בהתאם להזדמנויות, אבל לא חושב שזה יהיה הפוקוס).

לגבי הנקודה השנייה, לדעתי אפשר גם להוסיף את קוואי לרשימה, אף שיש ספק אם אכן "הוביל" בעונה השלישית, אבל בוודאי היה הכי טוב בגמר (לדעתי גם בכל הפלייאוף).
אני כמובן מודע לזה שיש שחקנים כאלו, אני רק די בטוח שוומבי, בסיטואציה שלו, הוא לא אחד כזה. גראנט התייחס לדאנקן ואני מסכים איתו לגמרי, וגם לגבי השאר לא הייתי משווה לוומבי. צריך לקחת בחשבון את הגיל, הניסיון בפלייאוף והחברים לקבוצה שתחתם הם גדלו. לא אעשה סקירה של כולם אבל קוואי לדוגמא, עשה גמר מערב, גמר ליגה ורק בעונה השלישית עשה אליפות, כאשר הוא גדל תחת דאנקן, ג'ינובילי ופארקר. וויד עשה פלייאוף פעמיים לפני האליפות, הגיע בגיל אחר לגמרי והיה לו את שאק בעונה השנייה והשלישית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 494 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10 ... 20  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 26 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: