uriel17 כתב:
stavs כתב:
נביא בעירו כתב:
ג׳קורי זה תופעת טבע. היחיד, יחד עם ליאור אליהו, שראיתי זורק עונשין ופוגע רק בקרש, בלי טבעת
עזוב את זה.
היה רגע, בסוף הרבע השלישי או תחילת הרביעי, שמכבי קלעו סל, הרגיש שהם אולי מפתחים טיפה מומנטום, ואז הוא לקח את הכדור ומהוצאת החוץ ירה אותו ביד אחת, לא כמו קוורטרבק, אלא יותר כמו פיצ'ר לכיוון רנדולף שהיה בחצי של מכבי עם שלושה שומרים מסביבו.
המסירה הגיעה בול ליעד והשיגה להפועל יתרון כל כך מינימלי שרנדולף נאלץ לחכות שארבעת שחקני ההתקפה האחרים יצטרפו לפני שההתקפה מתחילה.
זה עשה לי התקף לב וקרע אותי מצחוק בו זמנית.
מי זה הבחור הזה ומאיפה הביאו אותו?
הוא מרגיש לי כמו בתוך בועה כל הזמן
אולי הבועה הכי מחוברת EVER.
מלא פעמים, לא רק אתמול, זה נראה שהוא מתחיל באיזה מוב שלאף אחד ובעיקר לו עצמו אין מושג איך הוא יסתיים וזה נגמר בטבעת, כי תכלס הוא כנראה יודע מה הוא מתכוון לעשות.
המסירה עליה דיבר STAVS, אם לרנדולף היה אופי קצת יותר דרק שארפי, הייתה נחשבת למהלך גאוני, שלף סטייל.
יש לו הרבה פעמים מסירות מבריקות, שלעיתים הופכות לאיבוד כי אף אחד לא מצפה להן ממנו, אבל לגמרי מצביעות על ראיית משחק ברמה גבוהה ולא על הד-קייס שקפץ לו שוב הפיוז.
על המוטיבציה, כמובן, אין מה להוסיף - היא אצלו תמיד בשיא ומגובה ברמות אנרגיה בגבהים שלקחו את הנקינס בשנה שעברה לחמישיית העונה ב-BCL.
התסכול שלו כשפעולה לא מצליחה לו, היא הצד השני של אותו מטבע - אכפת לו כל הזמן והוא לוקח הכל בשיא הרצינות.
אם רק היו לוקחים את זריקות העונשין שלו כפרוייקט ומשנים לו את הטכניקה למשהו הגיוני, שיכול להניב 70-75% (אם שגב שיפר אחוזים העונה, כל אחד יכול), הוא היה יכול להיות 4 נהדר לטווח ארוך, לצד סנטר שכמובן חייב להגיע לעונה הבאה במקום הנקינס.
אם גם הייתה לו קליעה מרחוק, סביר שהיה מקבל הצעות מלא מעט קבוצות ביבשת, אבל לזכותו ייאמר שהוא מודע לזה ולא מעיף בכלל זריקות מבחוץ כמו אחד, נמרוד לוי (שנתן אתמול אולי את המשחק הכי טוב שלו מאז שהגיע).