סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 4:56 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: הקיץ של בוסטון
הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 11:20 am 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז אחרי שנרגענו מחגיגות האליפות קצת, אפשר להתפנות ולראות איך בוסטון מתארגנת להגן על התואר.

אז קודם כל, כמעט כל השחקנים הבכירים חתומים לעוד עונה, הכי בכירים שלא חתומים זה לוק קורנט, אקסבייר טילמן (אופציית שחקן), וצבי מיכאליוק. לסאם האוזר יש עוד עונה אחת בחוזה על 2 מיליון דולר שזו חתיכת גניבה מצד הסלטיקס, אני מניח שהם יממשו את האופציה, אם לא יאריכו לו חוזה בשמחה. מבחינת הדראפט, לבוסטון יש את הבחירות ה-30 וה-54, אז משהו משמעותי לא סביר כ"כ שיגיע משם.

על הנייר, בוסטון לא צריכה לעשות יותר מדי שינויים מהסגל שלקח אליפות בצורה כ"כ דומיננטית בשנה שעברה, אבל כשמסתכלים יותר לעומק, לטעמי בוסטון חייבת לטפל בקו הקדמי שלה, כי לא בטוח שמה שיש שם יחזיק עוד עונה, במיוחד אם בוסטון תצטרך להתמודד בפלייאוף עם ביגמנים כמו יוקיץ', יאניס, אמביד או אפילו גובר-טאונס כי בריצת הפלייאוף האחרונה (למזלה?) היא לא באמת נתקלה באף ביג מן שיכול לעשות לה בעיות רציניות. פורזינגיס לא באמת בריא לאורך זמן, ועם ניתוח באוף סיזן קשה עוד לדעת איך הוא יגיע לעונה, אל הורפורד היה אדיר בפלייאוף, אבל בגיל 38 יהיה לו קשה להחזיק מול ביגמנים בכירים (וזה אם הוא לא יחליט פתאום לפרוש), קורנט וטילמן עשויים לעזוב וקייטה לא בטוח שמוכן לתרום ברמה שקבוצה שרצה לאליפות צריכה, וזה משאיר את בוסטון מאוד דלילה בצבע. בעיה נוספת היא שאם בוסטון רוצה לחזק את הליבה שלה לעוד ריצת פלייאוף, אז גם אין לה ממש נכסי טרייד רציניים לעבוד איתם, אלא אם היא תחליט להעביר מישהו כמו פריצ'ארד או הורפורד, יש לה רק כמה חוזים קטנים של ג'יידן ספרינגר, בריסט (אופצית שחקן) ו-וולש, יש לה את בחירות הדראפט העתידיות שלה, פרט לאלו של 2028 ו-2029, כמה חריגות טרייד (מסתכמות בכ-8 מיליון דולר) וזהו פחות או יותר.

אז מה האופציות? תכלס, אין לה המון אפשרויות פרט ללהציע לפרי-אייג'נטס שבשוק (בעיקר וטרנס) אופציה להצטרף לקבוצת אליפות בזול או לחילופין לחפש מציאות בשוק הטריידים. האופציה הכי בכירה בשוק זו כנראה יונאס ולנצ'יונאס אם הוא יסכים להגיע בהנחה משמעותית ביחס ל-15 מיליון שהוא קיבל בעונה האחרונה (לא ממש סביר), ואחריו כל מיני שמות קצת פחות מרשימים כמו אנדרה דראמונד (פחות מתאים לקבוצה כמו בוסטון שצריכה ביג-מן שגם קולע מבחוץ), דאריו שאריץ', קווין לאב ואולי מייסון פלאמלי או דניאל תייס (שכבר עשה קדנציה חביבה בבוסטון לפני כמה שנים) או איזה גוגה ביטאדזה או ג'יילן סמית'.

נערך לאחרונה על ידי rony בתאריך א' יוני 23, 2024 12:57 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

נושא ההודעה: Re: הקיץ של בוסטון
הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 11:50 am 
Junior

אין ספק שהנקודה הרגישה היא בעמדה 5. בוסטון למעשה לקחה אליפות בלי פורזינגיס, אז אם הוא כשיר זה סוגר היטב את הפינה ואפילו משדרג את הקבוצה. הורפורד למרות שירד בכושר מול שנים קודמות הצטיין בכך שלא היווה את החוליה החלשה, לא בהגנה ולא בהתקפה (אי אפשר היה להשאיר אותו חופשי לשלוש).
אז מסכים שיש בעייה עם פורזינגיס פצוע, או אם הורפורד יורד בכושר. למעשה, אפשר להניח שזה יהיה המצב, גם אם בפתיחת העונה פורזינגיס כשיר.
נראה לי שהאופציות הן או לנסות לבנות את טילמן לתפקיד הזה. המטרה לא שהוא יהיה כוכב ברמה של 4 שחקני החמישייה, אלא שהוא לא יהיה חוליה חלשה, כלומר יסתדר בהגנה ולא יהיה השחקן שמשאירים חופשי בהתקפה. מסכים שמול הסנטרים הגדולים זו בעייה.
להביא ורטנים על חוזי מינימום - האם יש דוגמא טובה מהעבר של הצלחה משמעותית בנושא הזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 12:02 pm 
Senior

אני חושב שההצלחה הכי גדולה שאני מצליח לשלוף זה ברוק לופז בחוזה הראשון שלו במילווקי, אחרי שהיה נראה שהוא הפך לשחקן לא רלוונטי כל כך למשחק המודרני. גם מאליק מונק כבר הגיע למצב של לחתום בלייקרס על המינימום לפני הפריחה שלו בקינגס.
מבחינת וטרנס שפשוט הגיעו להיות שחקני רוטציה ולא המציאו את עצמם מחדש מדי, ריי אלן במיאמי הוא דוגמא שקופצת לראש.
גם קווין לאב ובריצת פלייאוף של ההיט בעונה שעברה (ובלייק גריפין עשה איזה פלייאוף חביב עם ברוקלין), דיוויד ווסט בגולדן סטייט היה לא רע כמדומני, אבל כן - לרוב זה נשמע על הנייר יוצא משמעותי משזה בפועל, ההחתמות האלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 12:23 pm 
Junior

חלק מהדוגמאות שלך לא כ"כ קשורות יחסית לאיכות הפרי אייג'נטס הריאליים מבחינת בוסטון בקיץ הזה.
קשה לי לומר מה בדיוק קרה עם לופז בקיץ 2018, כנראה שילוב של:

א. הלייקרס עצמם ויתרו עליו בשביל לפנות קאפ ספייס עבור לברון.
ב. מעט קבוצות אחרות עם קאפ ספייס (לא זוכר כרגע למי היה חוץ מהלייקרס), כתוצאה משילוב של הבזבוזים בקיצים הקודמים (במיוחד קיץ 2016 עם העלייה בקאפ), או רצון לשמור קאפ ספייס לקיץ 2019 (דוראנט, קוואי, קיירי, קמבה ולא זוכר מי עוד).
ג. בחירה מודעת של לופז לחבור לקונטנדרית על חוזה לעונה, מתוך ציפייה לשדרג אותו כעבור שנה (ציפייה שהתממשה עם חוזה של 52 מיליון לארבע שנים, שהסתיים בקיץ הקודם, והחוזה הנוכחי שמרוויח מאז).

בכל אופן, לופז כבר החל לקלוע 1.8 שלשות במדי הנטס ו- 1.5 שלשות במדי הלייקרס בשנתיים שלפני הצטרפותו לבאקס, אז ממש לא חושב שאפשר היה לראות אותו כלא רלוונטי. אני זוכר שרציתי לראות אותו מצטרף לקינגס של פוקס והמצטרף הטרי מדראפט 2018, באגלי (שגם אם היה מממש את מלוא הציפיות ממנו, היה זקוק לסנטר בתבנית הנדירה של לופז לצדו).

וריי אלן, גם בגילו המתקדם כשהצטרף למיאמי, זה הול אוף פיימר שנותר מאוד מבוקש באותו קיץ, גם אם רק בקרב שתי קבוצות, זו שאיבדה אותו וזו שזכתה בו.

נראה לי שקודי זלר, גארי האריס, באטום, קראודר ורג'י בולוק הם מטרות ריאליות ונחמדות עבור הסלטיקס.

נערך לאחרונה על ידי B.Grant44 בתאריך א' יוני 23, 2024 4:54 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 1:08 pm 
Hall of Famer

חייב לומר שאני לא ממש מכר לעומק את מחזור הדראפט הנוכחי, אבל אני תוהה האם אולי האופציה הכי טובה של הסלטיקס היא לנסות לעשות איזשהו טרייד-אפ בדראפט, יש לא מעט גבוהים שצפויים להיבחר בחצי השני של הסיבוב הראשון, פיליפובסקי, ווייר, הולמס, מיסי וזאק אידי, יש מצב שאחד מהם יהיה פתרון טוב יותר מאשר כל מיני שאריות מהפרי-אייג'נסי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 1:22 pm 
Senior

B.Grant44 כתב:
חלק מהדוגמאות שלך לא כ"כ קשורות יחסית לאיכות הפרי אייג'נטס הריאליים מבחינת בוסטון בקיץ הזה.
קשה לי לומר מה בדיוק קרה עם לופז בקיץ 2018, כנראה שילוב של:

א. הלייקרס עצמם ויתרו עליו בשביל לפנות קאפ ספייס עבור לברון.
ב. מעט קבוצות אחרות עם קאפ ספייס (לא זוכר כרגע למי היה חוץ מהלייקרס), כתוצאה משילוב של הבזבוזים בקיצים הקודמים (במיוחד קיץ 2016 עם העלייה בקאפ), או רצון לשמור קאפ ספייס לקיץ 2019 (דוראנט, קוואי, קיירי, קמבה ולא זוכר מי עוד).
ג. בחירה מודעת של לופז לחבור לקונטנדרית על חוזה לעונה, מתוך ציפייה לשדרג אותו כעבור שנה (ציפייה שהתממשה עם חוזה של 52 מיליון לארבע שנים, שהסתיים בקיץ הקודם, והחוזה הנוכחי שמרוויח מאז).

בכל אופן, לופז כבר החל לקלוע 1.8 שלשות במדי הנטס ו- 1.5 שלשות במדי הלייקרס בשנתיים שלפני הצטרפותו לבאקס, אז ממש לא חושב שאפשר היה לראות אותו כלא רלוונטי. אני זוכר שרציתי לראות אותו מצטרף לקינגס של פוקס והמצטרף הטרי מדראפט 2018, באגלי (שגם אם היה מממש את מלוא הציפיות ממנו, היה זקוק לסנטר בתבנית הנדירה של לופז לצדו).

וריי אלן, גם בגילו המתקדם כשהצטרף למיאמי, זה אול אוף פיימר שנותר מאוד מבוקש באותו קיץ, גם אם רק בקרב שתי קבוצות, זו שאיבדה אותו וזו שזכתה בו.

נראה לי שקודי זלר, גארי האריס, באטום, קראודר ורג'י בולוק הם מטרות ריאליות ונחמדות עבור הסלטיקס.

הדוגמאות הן דוגמאות, לא ניסיתי לגזור מזה שום דבר בנוגע לפרי אייג׳נטס שיהיו זמינים לסלטיקס בפועל, אלא רק בכל הנוגע לקונספט של וטרנס על חוזה מינימום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 1:26 pm 
Junior

ריי אלן זו דוגמא טובה, חתם על חוזה של 3 מיליון דולר לשנה שעבד להיט תחת איזה אקספשן שהיה להם. השאלה מי המקבילה שלו היום, רק בתור סנטר. גארי האריס, באטום וגם קראודר זה נחמד אבל לא סוגר את הפינה של שחקן חמישייה בעמדה 5.
לא בטוח לגבי קודי זלר, אני חשוב שאם היינו צריכים לבחור בינו לבין טילמן, טילמן עדיף. כלומר במילים אחרות, הדיפולט זה טילמן, ואז השאלה היא האם אפשר להביא בפרי אייג'נסי (ותחת מגבלות השכר של בוסטון) שחקן יותר מתאים ממנו. צריך לזכור שטילמן רק בן 25 (למרות שנראה בן 35...) ותיאורטית יש לו את כל העונה הסדירה ואת הורפורד בתור חונך כדי לבנות את עצמו לתפקיד.
אגב, קורנט זו דוגמא מעולה למישהו שלא מתאים. הוא אולי יכול לסגור 10 דק' מהספסל, בוסטון צריכה 5 פותח שיוכל לשחק 35 דק' בלי שתהיה ירידה באינטנסיביות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 1:32 pm 
Junior

אגב, ממבט על הרשימה של הפרי אייג'נטס בסנטר, מי שקופץ זה האקס המיתולוגי, דניאל תייס...
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2024

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 1:35 pm 
Hall of Famer

דניאל כתב:
אגב, ממבט על הרשימה של הפרי אייג'נטס בסנטר, מי שקופץ זה האקס המיתולוגי, דניאל תייס...
https://www.nba.com/players/free-agent-tracker/2024

כתבתי אותו כאופציה, אבל אני לא באמת בטוח שזה מספיק טוב, את הורפורד אתה יכול לזרוק גם על אמביד או יוקיץ' ולדעת שזה לרוב לא יגמר בקטסטרופה, אתה יכול להגיד אותו הדבר על תייס? אנ'לא יודע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 6:35 pm 
Hall of Famer

יש סיכוי שפיליפאוסקי יהיה זמין בבחירה שלהם בדראפט. ת'ייס זו אופציה חביבה ואני חושב שטילמן עשה אחלה עבודה בדקות שלו. בסוף, מדובר בסנטר שלישי כאשר לדנבר אין אפילו סנטר מחליף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 10:45 pm 
Hall of Famer

rony כתב:
חייב לומר שאני לא ממש מכר לעומק את מחזור הדראפט הנוכחי, אבל אני תוהה האם אולי האופציה הכי טובה של הסלטיקס היא לנסות לעשות איזשהו טרייד-אפ בדראפט, יש לא מעט גבוהים שצפויים להיבחר בחצי השני של הסיבוב הראשון, פיליפובסקי, ווייר, הולמס, מיסי וזאק אידי, יש מצב שאחד מהם יהיה פתרון טוב יותר מאשר כל מיני שאריות מהפרי-אייג'נסי.

נשמע כמו אחלה רעיון
ולו מהעובדה שזה מסדר להם על חוזה נמוך סנטר/גבוה לארבע השנים הבאות (בניגוד לאופציות אחרות של "סגירת חור" לשנה-שנתיים בלבד).
מבחינת חוזים קדימה - לטווח ארוך חתומים בראון, הולידיי ופריצ'ארד (ומטבע הדברים לא סביר שטייטום יעזוב בעוד שנה-שנתיים) - אז הקו האחורי גם בטווח של כמה שנים מסודר הרבה יותר מאשר הקדמי (קל וחומר עם פרישה של הורפורד מתישהו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 10:55 pm 
Senior

ומצד שני, אם הקריטריון הוא סנטר שיכול לתת כמה דקות על יוקיץ׳או אמביד בלי שיסתיימו בקטסטרןפה, אז סנטר רוקי זה ככל הנראה לא הפתרון.
מאמין שאמביד מוציא 6 עבירות ו12 זריקות עונשין מרוב החבר'ה האלו תוך 10 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 11:31 pm 
Hall of Famer

רק בעונה האחרונה היו לנו שלושה סנטרים רוקיז מצוינים.

אחד היה וומבי מחמישיית ההגנה של הליגה ובעיניי לפחות טופ25 בליגה כבר בשנתו הראשונה.

אחר היה חלק חשוב ביותר בקבוצה שהובילה את המערב בתום העונה הסדירה, הגיעה לחצי גמר המערב וניצחה אאל"ט 14 נצחונות יותר מבעונה שעברה במידה רבה בזכותו.

והשלישי הגיע לגמר הנ.ב.א. כשחקן מרכזי ברוטציה.

זה לא אומר שיש בדראפט הזה שחקנים בקליבר הזה אבל בטח לא הייתי פוסל אותם רק בגלל שהם רוקיז.
זה פשוט לא מחזיק מים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יוני 23, 2024 11:41 pm 
Hall of Famer

וומבי לא סנטר, וממילא כנראה השחקן הייחודי ביותר ששיחק את המשחק; אי אפשר להשוות או לגזור ממנו שום דבר.

השחקן השני שלא מוזכר בשמו או בשם החיבה הקינקי שלו ירד ברמתו בצורה משמעותית בפלייאוף;

לייבלי נתן עונה מפתיעה לטובה, אבל מה שסתיו כתב זה שככל הנראה סנטר רוקי לא יהיה הפתרון להגנה אפקטיבית על יוקיץ' או אמביד, שאלה שני דברים שמתיישבים יחד מצוין ולא מהווים שום סתירה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2024 6:07 am 
Hall of Famer

stavs כתב:
ומצד שני, אם הקריטריון הוא סנטר שיכול לתת כמה דקות על יוקיץ׳או אמביד בלי שיסתיימו בקטסטרןפה, אז סנטר רוקי זה ככל הנראה לא הפתרון.

התהייה שלי היא לא אם סנטר רוקי יכול להתמודד מול יוקיץ׳ ואמביד טוב יותר מרודי גובר, אל הורפורד או יונאס ולנצ׳יונאס, כי התשובה לזה די ברורה, התהייה שלי היא האם לפחות אחד מהם לא מסוגל להתמודד מולם לפחות באותה רמה של, נניח, דניאל תייס, מייסון פלאמלי או לוק קורנט, כי אלו פחות או יותר האלטרנטיבות של הסלטיקס אם הם לא רוצים לוותר על שחקנים שהיו חלק משמעותי מהריצה לתואר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2024 11:06 am 
Senior

rony כתב:
stavs כתב:

התהייה שלי היא לא אם סנטר רוקי יכול להתמודד מול יוקיץ׳ ואמביד טוב יותר מרודי גובר, אל הורפורד או יונאס ולנצ׳יונאס, כי התשובה לזה די ברורה, התהייה שלי היא האם לפחות אחד מהם לא מסוגל להתמודד מולם לפחות באותה רמה של, נניח, דניאל תייס, מייסון פלאמלי או לוק קורנט, כי אלו פחות או יותר האלטרנטיבות של הסלטיקס אם הם לא רוצים לוותר על שחקנים שהיו חלק משמעותי מהריצה לתואר.

אז אני בכלל לא בטוח גם בזה.
יש לזה אפסייד - אתה יכול למצוא שחקן טוב יותר מכל אלו, אפילו עם בחירה בחצי השני של הסיבוב הראשון, אבל אם הקריטריון שמוביל אותך זה התמודדות בסדרה עם סנטר בסד"ג כזה, אני חושב שאולי הייתי מעדיף וטרן כלשהו.

Att כתב:
רק בעונה האחרונה היו לנו שלושה סנטרים רוקיז מצוינים.

אחד היה וומבי מחמישיית ההגנה של הליגה ובעיניי לפחות טופ25 בליגה כבר בשנתו הראשונה.

אחר היה חלק חשוב ביותר בקבוצה שהובילה את המערב בתום העונה הסדירה, הגיעה לחצי גמר המערב וניצחה אאל"ט 14 נצחונות יותר מבעונה שעברה במידה רבה בזכותו.

והשלישי הגיע לגמר הנ.ב.א. כשחקן מרכזי ברוטציה.

זה לא אומר שיש בדראפט הזה שחקנים בקליבר הזה אבל בטח לא הייתי פוסל אותם רק בגלל שהם רוקיז.
זה פשוט לא מחזיק מים.

מה לוומבי (שחקן של פעם בדור) וצ׳ט (בחירה 2 בדראפט חזק) ולדיון הזה, על סנטר בסוף הסיבוב הראשון, אני לא יודע.
לייבלי הוא גם שחקן לוטרי, ונחשב לבחירה מצוינת למקום שלו. הוא כנראה היה ממלא טוב את הצורך בסלטיקס, אבל אפילו במקרה שלו אני מתקשה להאמין שהיה מסתדר עם יוקיץ׳. בכל מקרה, הסיכוי של הסלטיקס להשיג שחקן שיתרום ככה מעמדת הסנטר בעונת הרוקי הוא קטנטן, אפילו אם טרייד-אפ (שכנראה יקפיץ אותם במקרה הטוב לאיזור של בחירות 20-24).

נ.ב.
לך תבדוק כמה אמביד קלע מול וומבי כשהם נפגשו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2024 12:09 pm 
Hall of Famer

אני לפחות כן התייחסתי בהקשר של טרייד-אפ.
לייבלי היה בחירה 12.
עונה קודמת דורן היה בחירה 13, מארק וויליאמס בחירה 15, קסלר היה בחירה 22 (וניקולה יוביץ', שהוא לא בדיוק סנטר, אבל כן יכול להשתלב כגבוה גם ברוטציה של קבוצה חזקה - בחירה 27).
עונה לפני שנגון בחירה 16, סנטי אדלמה בחירה 30.

רוצה לומר - השחקנים הללו "קיימים", ואולי (שווה דיון צד - אולי...) לא נבחרים בבחירות גבוהות יחסית, כי התקרה שלהם מוגבלת, ו/או קבוצות מחפשות יותר את הגארד הסקורר או הוינג האתלטי וכו'.
אז אם בוסטון מגדירה לעצמה צורך מאוד מדויק (גבוה שיוכל להשתלב כמחליף בסדרות פלייאוף תוך עונה-שתיים), מסמנת כך שחקן-שניים, ועושה טרייד-אפ בהתאם (תוך התפשרות על בחירה עתידית ו/או מתן שחקנים שוליים לעתידה) - זה נשמע לי כמו צעד בעל סיכויי הצלחה לא מבוטלים.
לא מצליח? אפשר עדיין לנסות להתחזק בגבוה תוך כדי העונה.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' יוני 24, 2024 1:29 pm 
Junior

דיווח רלוונטי בהקשר של הדיון כאן:

https://basketball.realgm.com/wiretap/2 ... -NBA-Draft

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 10:25 am 
Hall of Famer

אז בוסטון בוחרת בשאיירמן, אולי כגיבוי עתידי לעזיבה אפשרית של סאם האוזר ונשארת עם בור בעמדת הסנטר, בראד סטיבנס עידכן שפורזינגיס אמור לעבור ניתוח בכף הרגל והקבוצה לא צופה שיהיה מוכן לפתיחת העונה, וכשקבוצה אומרת דבר כזה כבר בחודש יוני, ובטח על שחקן פציע כמו פורזינגיס, זה בכלל לא מעודד וגורם לי לחשוב שהסלטיקס יחפשו לעשות טרייד על פורזינגיס תמורת מישהו יותר יציב (כמו שכתבתי בת'רד של הדראפט, אם הייתי צריך להמר אז ווצ' משיקגו נראה כמו המטרה הכי הגיונית, גם טרנר מאינדיאנה וקא"ט ממינסוטה יכולים להיות אופציות, אבל פחות סביר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 10:35 am 
Senior

בקיצור רוני, איפה אתה רוצה שיגיבו לך על ההליכה של שאיירמן במקום על סנטר? קשה לעקוב :)

בינתיים אני אעלה פה תהיה - האם הסלטיקס יוצאים מהעונה הזאת עם תחושה שפורזינגיס היה האס שלהם שהפך אותם למכונה הבלתי עצירה שהם היו בשיא, לאורך רוב העונה הסדירה, ואם הוא לא כשיר - צריך למצוא את הדבר הכי קרוב לו.
או שאולי בכלל הם יוצאים מהפלייאוף הזה, שבו הם די הסתדרו בקלות בלעדיו, בתחושה שהם יכולים לחכות לו וגם אם הוא לא מחלים - שאפשר להסתדר בלעדיו עם הסמול בול הנכון?

כי אני באמת באמת לא בטוח האם להנהלה שם בוער להביא סנטר, כמו שאתה מצפה. יכול להיות שכן, אבל אני גם רואה סרט שלא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 10:47 am 
Hall of Famer

ההקשר קצת שונה, אבל כן, פה העניין היותר רלוונטי זו הפציעה של פורזינגיס ופחות הבחירה בשאיירמן (כי גם אם היו בוחרים גבוה במקומו, אני לא חושב שהוא היה זוכה לקבל יותר מדי דקות השנה, אבל הוא כן היה יכול למלא חלק מהדקות של פורזינגיס בשבועות הראשונים של העונה). בכל מקרה, אני לא חושב שבוסטון תרשה לעצמה להישאר כ"כ דלילה בקו הקדמי, טילמן וקורנט מסיימים חוזה וכל עוד פוריזנגיס פצוע, זה משאיר את הורפורד וקייטה (בהנחה שבוסטון תממש את האופציה עליו) כסנטרים היחידים בסגל, אני פשוט לא רואה את זה קורה, גם אם הורפורד עדיין היה קרוב יותר ל-30 מאשר ל-40.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 10:56 am 
Junior

מאמין שטילמן וקורנט יישארו, אפילו אחד מהם יספיק. טילמן יותר חשוב לדעתי.
השאלה כמה בוסטון בתור אלופה תהפוך אטרקטיבית לוטרנס או בכלל.
לגבי פורזינגיס, זו אכן התלבטות גדולה. כשהוא בריא הקבוצה בלתי עצירה, אבל אפילו בפלייאוף הוא בקושי שיחק. אני גם לא בטוח בכלל מה ערך הטרייד שלו, כל קבוצה אחרת רואה את הכשירות שלו, וזה אחרי שבוסטון עשתה load management כמעט מושלם במהלך העונה, והצליחה לשרוד פלייאוף שלם בלעדיו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 11:01 am 
Junior

ואגב, אם בוסטון תגיד שהיא גם הסתדרה בלעדיו, זה יכול להיות בכייה לדורות. לבוסטון אמנם לקחה אליפות, ודי בקלות, אבל לא התמודדה עם דנבר. יש לבוסטון עם פורזינגיס בסיס מאד חזק, והיא בהחלט יכולה וצריכה לכוון לעוד אליפויות בשנים הקרובות עם הסגל הזה, ולכן אסור להוריד את הרגל מהגז ולהפחית אפילו בקצת מהכוח של הסגל. הקבוצה של 2008 הביאה בסוף אליפות אחת שזה מדהים, אבל רק בגלל פציעות היא לא לקחה עוד 1-2. אסור לבוסטון שוב לפספס.
אז השאלה העיקרית היא לא אם אפשר להסתדר בלי פורזינגיס, אלא החלופה האפשרית בטרייד אל מול סיכויי הכשירות שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 11:05 am 
Hall of Famer

דניאל כתב:
ואגב, אם בוסטון תגיד שהיא גם הסתדרה בלעדיו, זה יכול להיות בכייה לדורות. לבוסטון אמנם לקחה אליפות, ודי בקלות, אבל לא התמודדה עם דנבר. יש לבוסטון עם פורזינגיס בסיס מאד חזק, והיא בהחלט יכולה וצריכה לכוון לעוד אליפויות בשנים הקרובות עם הסגל הזה, ולכן אסור להוריד את הרגל מהגז ולהפחית אפילו בקצת מהכוח של הסגל. הקבוצה של 2008 הביאה בסוף אליפות אחת שזה מדהים, אבל רק בגלל פציעות היא לא לקחה עוד 1-2. אסור לבוסטון שוב לפספס.
אז השאלה העיקרית היא לא אם אפשר להסתדר בלי פורזינגיס, אלא החלופה האפשרית בטרייד אל מול סיכויי הכשירות שלו.

לא רק עם דנבר היא לא התמודדה, היא גם לא התמודדה על מינסוטה שיש לה קו קדמי משמעותי, וגם לא הייתה צריכה לעבור בדרך את אמביד או יאניס. הגבוהים הכי משמעותיים שהיא הייתה צריכה לעבור זה באם וסיאקם/טרנר, שהם אחלה שחקנים, אבל הרבה פחות מאיימים ואפשר להסתדר מולם גם בלי ביגמן רציני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' יוני 27, 2024 11:22 am 
Junior

זה נכון. הדבר הטוב הוא שהיא לא תצטרך להתמודד גם עם מינסוטה וגם עם דנבר באותה העונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 51 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2, 3  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 25 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה