סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:11 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: נבחרת העתודה 2024
הודעהפורסם: ה' יולי 18, 2024 11:54 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
איזו תמונה אש
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 12:13 am 
מנהל פורום

מחר מנוחה ומחרתיים שוב נגד הגרמנים (21:30), הפעם במשחקי הדירוג. מניח ששחקני הספסל יזכו להרבה דק'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 12:32 am 
מנהל פורום

יוון מנצחת את ליטא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 12:43 am 
Junior

uriel17 כתב:
יוון מנצחת את ליטא

מספר 35' שהרג אותנו, סיים עם 16 נק', 9 ריב', 4 אס' ו-3 חסימות.
הגנתית הוא הרשים אותי - אין שחקן התקפה שמגיע לאזור של הטבעת והוא לא מפריע לו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 1:21 am 
מנהל פורום

כן, קלטו את הדומיננטיות שלו גם נגדנו
אממה הצצתי בדף שחקן שלו, 202
נראה יותר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 6:17 pm 
Junior

מי מסוגל לעשות פה קריירה יפה בליגת העל לדעתכם?
יעקב זה ברור, גם דולינסקי ו...אני לא אתפלא אם אחד מבין הראל, ברמן וכו' יעשה איזו קריירת שוכמן כזו בליגת העל.
פחות או יותר זהו, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 6:29 pm 
מנהל פורום

להראל יש על פניו את כל הנתונים. מודה שלא ממש ראיתי אותו באמת משחק עד הטורניר, אבל רואים שיש לו עוד דרך לעשות ותקרה גבוה. גם זה שהוא באמת 1.98 ואתלט, גם יש לו כתפיים מאוד רחבות. יש לו גם מן חתוליות ומהלכים שקשה ללמד. השאלה אם הוא ישפר את הבנת המשחק ושפת הגוף שלו, ואם גם יש לו מוסר עבודה, הוא גם פוטנציאל נבחרת בוגרת.

לגבי מיכאלי אני כל פעם בהתלבטות עם עצמי. יש מחסור בגבוהים ישראלים אז סיכוי טוב שיוכל לקבל דק' משמעותיות. השאלה אם יצליח באמת להביא את היכולות שלו לידי ביטוי ברמת ליגת העל. מדברים עליו בכל מיני מקומות כפורוורד (ואפילו שמעתי השוואות מגוכחות לסורקין), אבל עד כה גם בנוער, גם בנבחרות וגם בנתניה הוא שיחק בלעדית כסנטר. כבר כתבתי מעלה שבנתניה היו לו אחוזי קליעה גרועים ל-3. גם אם יצליח להתקרב לאחוזים שלו בטורניר, הוא עדיין איטי מאוד ולא מספיק גבוה. אם ישחק 4 הוא יצטרך להביא דברים אחרים לפצות על המחסור בזריזות ומהירות. זה במיוחד יבלוט בהגנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 6:41 pm 
Junior

לדעתי הרבה יותר ממה שאתה מדמיין.
יעקב ודולינסקי ברור. ברמן אמנם נגר, אבל עם הסייז והפיזיות שלו אני אופתע אם הוא לא ימצא תפקיד כספציאליסט הגנתי. מיכאלי קצת מוגבל, אבל בהחלט יכול לעשות קריירה במחוזות של אלישי כדיר. שחר דורון בוודאי, מוכשר מדי בכדי שזה לא יתחבר לשחקן ליגת על טוב לכל הפחות. אייל הראל רך קצת (גם פיזית וגם אולי מנטלית), אבל שילוב כזה של כדרור, קליעה וניהול משחק על סייז של סמול פורוורד זה משהו שאין הרבה בישראל. יכול להתפתח למין טל בורשטיין לעניים.
בנוסף, למפרט אמנם נראה פה כמו כלום ושום דבר (ובכלל מאז שחזר מהפציעה למען האמת), אבל הוא כישרון מיוחד ואני לא יכול לפסול אותו. קצת היה מבאס לראות אותו למען האמת. גם בן אונצ'ה, אורי כהן ועופרי נווה שלא זומנו הם שחקנים עם אפסייד של ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 6:44 pm 
Sophomore

מעבר לאלו שהזכרת, קודם כל, שחר דורון בודאות יהיה שחקן ליגת על, אפילו מוביל, למרות טורניר בינוני מאוד. בעיני, יהיה מאכזב גם אם מיכאלי לא יהפוך למין אלישי כדיר שכזה עם השנים. יש לו מגבלות, אבל גם אחלה של פיל ותשוקה למשחק. ובוא לא נשכח שהוא רק בן 18 ואם היה צעיר בחודש היה יכול לשחק עם הנוער.

הייתי מחכה גם עם למפרט, שלא נראה טוב מאז שחזר מפציעה קשה, אבל הדברים הללו לא פעם לוקחים זמן ועד הפציעה הוא הראה כישרון מעניין.

לגבי חלק מאלה שלא שיחקו הרבה בטורניר הזה כמו הוכשטטר או פילוננקו, גם מוקדם כנראה לקבוע. מדובר על שחקנים שפרצו מאוחר יחסית, עם נתונים פיזיים מעניינים. רוב הסיכויים שזה לא יספיק, אבל

אגב, אלישי כדיר, הוא רק בן 36 אבל נדמה איכשהו שהוא שייך לאיזה עידן אחר וכבר לפחות מגיל 30 לא רלוונטי לרמות הגבוהות של הכדורסל הישראלי. ששוב מעלה בעיני את השאלה למה כדורסלנים ישראלים כמעט אף פעם לא רלוונטיים מעבר לגיל 32 או 33 (תחשבו כספי, הלפרין, לימונד, אליהו, מקל, הנפלד, שפר, קטש, בורשטיין, הנפלד, עדי גורדון, ועוד רבים וטובים בעידן שאחרי ג'מצי וברקוביץ'). לעומתם, עושה רושם שלא מעט כדורסלנים מובילים מספרד, איטליה, יוון, וליגות אחרות ממשיכים לשחק ברמות הגבוהות גם בשנות ה-30 המאוחרות שלהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' יולי 19, 2024 7:03 pm 
Junior

ודים כתב:
לגבי מיכאלי אני כל פעם בהתלבטות עם עצמי. יש מחסור בגבוהים ישראלים אז סיכוי טוב שיוכל לקבל דק' משמעותיות. השאלה אם יצליח באמת להביא את היכולות שלו לידי ביטוי ברמת ליגת העל. מדברים עליו בכל מיני מקומות כפורוורד (ואפילו שמעתי השוואות מגוכחות לסורקין), אבל עד כה גם בנוער, גם בנבחרות וגם בנתניה הוא שיחק בלעדית כסנטר. כבר כתבתי מעלה שבנתניה היו לו אחוזי קליעה גרועים ל-3. גם אם יצליח להתקרב לאחוזים שלו בטורניר, הוא עדיין איטי מאוד ולא מספיק גבוה. אם ישחק 4 הוא יצטרך להביא דברים אחרים לפצות על המחסור בזריזות ומהירות. זה במיוחד יבלוט בהגנה.

יש בו משהו, אבל אם לא יפתח קליעה אמינה מבחוץ תהיה לו בעיה. באליפות הזו הוא נחסם המון.
אמרו פה שהוא רק בן 18, אז אם כך, אני מוסיף אותו לרשימה של אלה שיעשו ליגת העל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2024 11:30 am 
Junior

אגב סאבוניס, אני סקרן, בהמשך לדיון שלנו מאמצע העונה שעברה, מה אתה חושב על דולינסקי היום?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2024 4:09 pm 
Sophomore

דולינסקי מאוד מוכשר. הקליעה הטבעית והזריזה שלו היא יתרון גדול. ויש לו כלים להצליח בליגת העל ואולי גם להגיע לנבחרת הבוגרת. אבל עדיין יש לי הסתייגויות, והן קשורות לדברים שהזכרתי בעבר. בעמדה מספר 4 הוא לא ריבאונדר מספיק טוב. מרכז כובד גבוה ופלג גוף עליון חלש גורמים לזה שדוחקים אותו מהצבע בקלות והוא לא ממש פקטור שם בשני צידי המגרש. גם אין לו רגליים זריזות במיוחד לעמדה, אז הוא יתקשה לשמור גם על שחקנים חזקים וגם על כאלו עם רגליים זריזות בעמדה. על סמול פורוורדים הוא בכלל לא מסוגל לשמור וכמובן שגם עם סנטרים חזקים קשה לו. בקיצור, בלי התחזקות רצינית, אני חושב שהוא הולך להמשיך להתקשות הגנתית ואולי גם להיות נטל בצד הזה של המגרש. התקפית, הוא יהיה תלוי לא מעט ביכולת לקלוע שלשות באופן יציב, כמו שהוא עושה בטורניר הזה ולהיות סטרץ' פור אמין שמשנה משחקים בצד ההתקפי של המגרש ואולי מחזיק מעמד בצד ההגנתי.

באופן כללי, הוא בעיקר מראה בטורניר הזה את מה שהראה בחצי השנה האחרונה בנתניה. שזה אחלה יחסית למה שהוא נתן לנבחרות בטורנירים האחרונים. גם קבלת ההחלטות השתפרה, ונראה לי שזה קשור לא מעט לביטחון שלו שהוא יקבל את הדקות ולא צריך לנסות יותר מדי בדקות שלו על המגרש. הוא כנראה השחקן שהרוויח הכי הרבה מההיעדרות של וולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2024 6:52 pm 
Junior

אני לא חושב שמה שהוא הראה בנבחרת זה מה שהוא הראה בנתניה. הוא היה טוב, אבל לדעתי היה צריך להיות יותר דומיננטי ולקבל יותר כדורים. היעילות ההתקפית שלו הייתה מצוינת, ועדיין היו 3-4 שחקנים שזרקו יותר ממנו. הוא כן הראה שיפור משמעותי בקבלת ההחלטות וביכולת ההגנתית, שלדעתי הקרדיט פה הוא לצוות בנתניה.
אגב, לדעתי הוא ממש לא המרוויח העיקרי מההיעדרות של וולף אלא מיכאלי. דולינסקי בכל מקרה היה פותח לצד וולף, מיכאלי הוא זה שנכנס לחמישיה ומשחק 33 דקות למשחק פשוט כי אין סנטר מחליף ברמה סבירה.
בקיצור, אם אני קורא נכון בין השורות, לא נראה ששינית את דעתך לגביו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' יולי 20, 2024 11:50 pm 
Junior

מנצחים את גרמניה, מחר נגד איטליה על המקום ה - 9.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 4:12 am 
Hall of Famer

גרמניה מול סרביה על מקומות 11-12
שיחזור גמר גביע העולם (בוגרים) מהשנה שעברה...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 9:31 am 
מנהל פורום

למי שלא עקב או ראה: 67-58 קליל יחסית לנבחרת. נועם יעקב לא שותף בכלל.
אחרי שישראל פיגרה רוב הרבע הראשון, ממש בסיום הרבע עלינו ל-16-15 ומאז הובלנו עד הסוף אאל"ט. לא משחק התקפי גדול, אבל בהתחשב בכך שנועם יעקב לא שיחק בכלל ו-10 שחקנים שיחקו דק' משמעותיות (הוכשטטר שיחק רק דקה וחצי), זה לא רע. הגרמנים בעיקר זרקו שלשות (8/29) והיו מבולבלים מול ההגנה של ישראל (אזורית שהופכת לאישית) ואיבדו 19 כדורים.
למפרט נראה הרבה יותר טוב. אני רואה בסטט' שהוא איבד פעמיים אבל במשחק לא שמתי לב והוא שיחק עם בטחון ואחריות. רק 2 נק' ב-17 דק' עם 1-4 מהשדה, אבל שיפור לעומת איך שנראה רוב הטורניר.
הובילו בקליעה: מיכאלי 12 (1/6 מביך מהעונשין), מנחם 12, דולינסקי 10 עם כמה מהלכים יפים בפוסט, אייל הראל 9 באחוזים לא משהו אבל פלוס-מינוס 19, הכי גדול במשחק.

דיברו פה למעלה על הגיל הצעיר של מיכאלי (יהיה בן 19 רק בסוף נוב') אז אני לא יודע עד כמה זה רלוונטי במקרה שלו. פיזית הוא כבר דיי מפותח לגילו. ברור שבכל זאת הוא צעיר ותמיד אפשר להוסיף עוד מאסה, אבל הוא לא איזה לייט-בלומר ואפילו ההפך. מבחינת המשחק שלו, אחד היתרונות שלו זה הבגרות במשחק שלו וזה גם מה שאיפשר לו לתרום כבר העונה בליגה הלאומית. השאלה באמת עד איפה הוא עוד יכול להגיע. הוא לא יהיה יותר אתלט וגם לא יותר גבוה. אם ישפר עונשין ושלשות אז יוכל לתרום בהתקפה, אבל תהיה לו בעיה גדולה הגנתית.

מי שעוד ממש צעיר ובמקרה שלו זה כן משמעותי בעיני ולא ממש דיברנו עליו עד כה זה פילוננקו.
אתמול הוא כבר קיבל 10 דק' והיה מאוד יעיל עם 6 נק' (3/3 מהשדה), 2 ריב' וחסימה. הוא צעיר ממיכאלי רק בשבועיים וחצי, אבל צריך להבין שהוא למעשה היחיד בסגל שלא שיחק בכלל בבוגרים. מכיוון שהוא יליד דצמבר הוא היה רשאי לשחק בעונה האחרונה בנוער ואפילו לא לתפוס מקום של חריג גיל. הוא נראה מאוד בוסרי - גם פיזית וגם מבחינת היכולות. יש מצב שהוא עוד לא סיים לגבוה אפילו ובטח לא להתחזק. הבעיה היא שיש לי הרגשה שבעונה הקרובה הוא לא ישחק יותר מדי. אולי אם ישחק בקבוצה הבת של גלבוע בארצית, אבל בליגת העל בטוח לא וגם אם ילך נגיד בהשאלה הבייתה לאילת ללאומית, גם שם אני לא רואה אותו מקבל דק' כרגע. מה שכן, אני לא אופתע אם בכל זאת בעונה שנה בטורניר העתודה הבא הוא כבר יהיה שחקן משמעותי מאוד, ויחלוק את הדק' בעמדות 4-5 יחד עם מיכאלי ודולינסקי בצורה כמעט שווה.

עוד שחקנים שקיבלו אתמול לראשונה דק' יחסית משמעותיות היו נקרשביץ' (13 דק') ושלף (16 דק'). מנקרשביץ' אני לא זוכר שעשה יותר מדי, אבל שלף סוף סוף הראה שהוא כן שייך לרמה, בניגוד לדק' המעטות בתחילת הטורניר שהוא היה כנראה לחוץ מאוד. קלע שלשה והוסיף דאנק ואומנם סיים רק עם 5 נק' אבל עשה כמה מעולות יפות והיה גם פעיל בהגנה. גם הוא בתור לייט בלומר כנראה עוד לא סיים לגדול ולהתחזק. הוא לא רשאי לשחק בטורניר בשנה הבאה כי הוא יליד 2004, אבל יש מצב שאיכשהו עוד יצא ממנו שחקן ליגת על בהמשך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 10:03 am 
Hall of Famer

למפרט זה סיפור עצוב. נראה כל כך מבטיח לפני הפציעה.
למה יעקב לא שיחק? ויותר חשוב מכך, אם היינו מפסידים לטורקים וזה היה משחק על הישארות, כמה דקות הוא כן היה משחק?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 10:10 am 
מנהל פורום

עמוס לב כתב:
למה יעקב לא שיחק? ויותר חשוב מכך, אם היינו מפסידים לטורקים וזה היה משחק על הישארות, כמה דקות הוא כן היה משחק?

אני עדיין אופטימי שלמפרט יחזור לעצמו. הבעיה שאין לו כבר את המשחקים במסגרת הנוער להחזיר לעצמו את הבטחון. אולי עונה שלמה בקבוצת הבת בליגה הארצית זה הפתרון. ואם כן ליגת על אז אולי השאלה לקריית אתא לפחות. כמובן שיש גם אופציות באמצע בליגה הלאומית.

לגבי יעקב - נראה שגם לשדרים לא היה מושג. מן הסתם אם זה היה משחק מכריע אז הוא כן היה משחק. יכול להיות שיש לו פציעה קלה והוא מעדיף לא להסתכן ולנוח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 12:09 pm 
Hall of Famer

ראיתי את רוב הרבע הרביעי.
נדהמתי עד כמה מורגש מה שתיארתם פה לפני כמה ימים לגבי מנחם - כל פעולה שנייה שלו כמעט מסתיימת באיבוד. להגנתו איכשהו (במעט שראיתי) - הדברים כל פעם הסתדרו, והוא יצא מזה עם הכדור...
אבל זה ממש מורגש.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 12:15 pm 
Junior

זה לא רק האיבודים, אלא זו האיכות שלהם. אחוז האיבודים שלו שהובילו לנקודות, במישרין, של היריבה, הוא גבוה מדי בכדי להיות שחקן תורם בליגת העל. לדעתי. הוא צעיר ונמרץ ועובד קשה, צריך לשים דגש על זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 12:36 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
זה לא רק האיבודים, אלא זו האיכות שלהם. אחוז האיבודים שלו שהובילו לנקודות, במישרין, של היריבה, הוא גבוה מדי בכדי להיות שחקן תורם בליגת העל. לדעתי. הוא צעיר ונמרץ ועובד קשה, צריך לשים דגש על זה.

שחקן ליגת על הוא לא יהיה. יותר מדי חסרונות, חלקם ברי תיקון (כמו הקליעה מ-3), אבל הוא לא באמת רכז והוא יודע לשחק רק בקצב טורבו וגם ההגנה שלו שעבדה לו בטורניר הזה, היא לא משהו שיתורגם לרמות הגבוהות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 1:43 pm 
Junior

ודים כתב:
עמוס לב כתב:

אני עדיין אופטימי שלמפרט יחזור לעצמו. הבעיה שאין לו כבר את המשחקים במסגרת הנוער להחזיר לעצמו את הבטחון. אולי עונה שלמה בקבוצת הבת בליגה הארצית זה הפתרון. ואם כן ליגת על אז אולי השאלה לקריית אתא לפחות. כמובן שיש גם אופציות באמצע בליגה הלאומית.

לגבי יעקב - נראה שגם לשדרים לא היה מושג. מן הסתם אם זה היה משחק מכריע אז הוא כן היה משחק. יכול להיות שיש לו פציעה קלה והוא מעדיף לא להסתכן ולנוח.

לגבי יעקב - לא יודע אם הוא ממש פצוע או לא, אבל אני לא מקבל את הטיעון של משחק מכריע. בסוף זו אליפות שהמטרה היחידה שלה היא לחשוף את דור העתיד של הכדורסל האירופאי ולתת להם הזדמנות לצבור ניסיון תחרותי. מהבחינה הזו כל המשחקים מכריעים ולא מכריעים באותה מידה, חוץ מאולי משחק על השארות בדרג א' שמשפיע על השנה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 1:59 pm 
מנהל פורום

דניאל כתב:
ודים כתב:
עמוס לב כתב:

לגבי יעקב - לא יודע אם הוא ממש פצוע או לא, אבל אני לא מקבל את הטיעון של משחק מכריע. בסוף זו אליפות שהמטרה היחידה שלה היא לחשוף את דור העתיד של הכדורסל האירופאי ולתת להם הזדמנות לצבור ניסיון תחרותי. מהבחינה הזו כל המשחקים מכריעים ולא מכריעים באותה מידה, חוץ מאולי משחק על השארות בדרג א' שמשפיע על השנה הבאה.

עשינו פה כבר את הדיון הזה כמה פעמים ואני מודה שאני עצמי קצת שיניתי את הדעה שלי (שהייתה בעבר יותר לכיוון של מה שאתה כותב).
אם המטרה בעיניך היא רק חשיפה לכדורסל הבינלאומי וצבירת ניסיון, אז אולי לא היה צריך בכלל להביא לטורניר הזה את נועם יעקב וברמן. ככה היו מכניסים עוד חבר'ה שלא קיבלו ניסיון כזה. או שבעצם בלעדיהם היינו יורדים דרג? לא יודע.
אני חושב שמה שכתבת זה נחמד, ונכון שעל פניו המטרה במידה מסויימת זה לבנות את התשתית לנבחרת הבוגרת בעתיד, אבל אני חושב שכן הטורנירים האלה הם מטרה בפני עצמם. מה המטרה של אליפות העולם/אירופה לנוער בג'ודו? בריצה? רק להכין את הספורטאים לעתיד? ברור שלא.
נועם יעקב לא צריך את הטורניר הזה כדי להשתפר וגם לא כדי לקבל חשיפה (למרות שאם ונגיד היה בתיאוריה מוביל את הנבחרת לגמר עם 25 נק' למשחק ו-10 אס' זה היה מקפיץ את השם שלו אצל הסקאוטים), הוא הגיע כדי לעזור לישראל לנצח כמה שיותר משחקים בטורניר. זה כבר לא רק להישאר בדרג' (שזה כנראה חשוב בפני עצמו).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 3:47 pm 
מנהל פורום

אז אם מנצחים היום, אנחנו במאזן 2:5
אז למה מקום 9 למה?
א זו לא אנטישמיות, אז אני לא יודע מה היא אנטישמיות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' יולי 21, 2024 3:55 pm 
Hall of Famer

למרבה האבסורד - אפשר לסיים במקום 8 עם ניצחון בודד (לצד 6 הפסדים)...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 184 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 9 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: