סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 11:50 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 6:08 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
חתיכת קרב בגמר הנשים, שוב צרפת, שוב ארה"ב
הפעם הרבה יותר צמוד
המאמנת של ארה"ב דומה לליטל שוורץ
הרבה על הכתפיים של הבנות האמריקאיות
בעצם הדירוג הכולל של ארה"ב יקבע כאן
מנצחות, ארה"ב מקום ראשון, מפסידות, סין ראשונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 6:27 pm 
Hall of Famer

נראה שגורל האולימפיאדה כולה, הוכרע על חודה של נקודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוגוסט 11, 2024 7:22 pm 
מנהל פורום

על השפיץ של הנעל של שחקנית כדורסל אלמונית מצרפת

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 9:18 am 
Freshman

uriel17 כתב:

על השפיץ של הנעל נקבע שהמשחק הסתיים ולא הולך להארכה.
זה לא שאם היו הולכים להארכה, הצרפתיות בטוח לוקחות.
בכל מקרה, ראיתי בערך מאמצע רבע שני והיה משחק נהדר, מותח ועם הרבה תהפוכות, כולל סל צרפתי ממרחק ממנו אפילו קרי לא קולע באחוזים גבוהים.
בשורה התחתונה - האמריקאיות עם רצף זכיות יותר ארוך מהרצף הכי ארוך של מכבי (בשנים, לא במספר תארים) שבאופן סימלי התחיל ב-1992, העונה האחרונה של הרצף של מכבי, לפני עונת הדובדבנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 10:44 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
וומבי הוא הפוטנציאל הכי גדול בתולדות הכדורסל, אבל הנסיונות לנבא כאן מה יהיה ברמת הנבחרות בעוד 4 שנים הם חסרי טעם לחלוטין בעיני.

זה דיון כל כך חסר טעם שהכתבה הראשית בדף הכדורסל של ESPN עוסקת ביריבות בין צרפת וארה"ב ומפגש עתידי בגמר 2028. הכתבה הראשית בדף הראשי של ESPN עוסקת במה הולך להיות באולימפיאדת לוס אנג'לס 2028, מי מהכוכבים הנוכחיים יישאר, איזה כוכבים עתידיים יגיעו וכו'.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 11:40 am 
Hall of Famer

נו, אז? זה אומר שיש לזה משמעות? קיץ עכשיו ומשעמם. אתה יכול לכתוב שאנתוני אדוארדס יהפוך למפלצת שתשלוט בעולם, ואני יכול לכתוב לך פחחח וומבי ביחד עם סטפן קוזאמבלה מהנוער של וילרבאן יפרקו לכולם את הצורה. אז אתה אמרת ואני אמרתי. מה זה רלוונטי למה שיהיה באמת ב2028? כלום. תהנו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 12:03 pm 
Hall of Famer

אז אני מבין שקיבלתי אישור מהצנזור הראשי על נושאים בסלניוז לעסוק רק במה שיקרה מחר וגם זה רק אם זה ודאי?
איכשהו גם באתר הספורט המוביל בעולם בחרו לשים במרכז כתבות העוסקות בספוקלציות על העתיד של האולימפיאדה וזה בסדר, אבל לא אצל נדב.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 12:05 pm 
Junior

Hacohen כתב:
נו, אז? זה אומר שיש לזה משמעות? קיץ עכשיו ומשעמם. אתה יכול לכתוב שאנתוני אדוארדס יהפוך למפלצת שתשלוט בעולם, ואני יכול לכתוב לך פחחח וומבי ביחד עם סטפן קוזאמבלה מהנוער של וילרבאן יפרקו לכולם את הצורה. אז אתה אמרת ואני אמרתי. מה זה רלוונטי למה שיהיה באמת ב2028? כלום. תהנו.

אבל במה זה שונה משיחות על האלופה עונה הבאה או על טיב הסגל שבנו בOKC או על מוק דראפט?
איזה דיון שהוא לא ניתוח של העבר הוא כן רלוונטי או עם ערך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 1:51 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אז אני מבין שקיבלתי אישור מהצנזור הראשי על נושאים בסלניוז לעסוק רק במה שיקרה מחר וגם זה רק אם זה ודאי?
איכשהו גם באתר הספורט המוביל בעולם בחרו לשים במרכז כתבות העוסקות בספוקלציות על העתיד של האולימפיאדה וזה בסדר, אבל לא אצל נדב.

אתה בחור משעשע. "צנזור" עאלק. דבר על מה שאתה רוצה, למה אני לא יכול לומר שהדיבורים האלה הם סרק מוחלט? ד"ש מבסי טלפייר שישרוף את הליגה, ויגינס ג'ורדן החדש, אודן שישנה את מצב הגבוהים בכדורסל ועוד נבואות רבות שמתממשות לדיוק מקסימלי בטווחים של נגיד, 4 שנים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 1:53 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

אבל במה זה שונה משיחות על האלופה עונה הבאה או על טיב הסגל שבנו בOKC או על מוק דראפט?
איזה דיון שהוא לא ניתוח של העבר הוא כן רלוונטי או עם ערך?

כי העונה הבאה זה טווח קרוב, וגם פה רבים מאתנו מופתעים בכל עונה מחדש, אבל טווח של עונה קרובה זה בר-הערכה ברמה הרבה יותר סבירה מאשר כדור הבדולח של "איך ייראו נבחרות ארה"ב וצרפת בעוד 4 שנים"

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 1:55 pm 
Hall of Famer

אני לא משוכנע שקל יותר לנחש מי נניח יהיו 4 הראשונות (גמרים אזוריים) בעונת ה-NBA הקרובה (כאמור, משהו שאותו אנחנו עושים כל העת בפורום), לעומת לנחש מי יגיעו לחצי הגמר גביע העולם 2027 או אולימפיאדת 2028.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 2:04 pm 
Hall of Famer

אני אולי בחור משעשע, אבל ההודעות שלך עם דירוגים איזו הודעות מעניינות ואיזה חסרות טעם לא משעשעות בכלל.
לא מעניין אותך? אל תענה. חושב שדיון על מה יהיה באולימפיאדה הבאה הוא נטול בסיס עובדתי, אז תכתוב שלא נראה לך שאפשר לנבא מה יהיה בעוד 4 שנים, יותר מדי אי ודאות. לפחות זאת הודעה שמכבדת את אלו שחושבים שהדיון כן מעניין ומשתתפים בו.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 2:06 pm 
Junior

Hacohen כתב:
כי העונה הבאה זה טווח קרוב, וגם פה רבים מאתנו מופתעים בכל עונה מחדש, אבל טווח של עונה קרובה זה בר-הערכה ברמה הרבה יותר סבירה מאשר כדור הבדולח של "איך ייראו נבחרות ארה"ב וצרפת בעוד 4 שנים"

ברור שמופתעים וברור שזה יותר בר הערכה, אבל גם להמר על מחזור הפתיחה של העונה זה הרבה יותר בר-הערכה מאשר קריאה בקפה של "מי תהיה האלופה עוד שנה"... אתה יודע מי יפצע? איך יהיו הרוקיז? מי יפרוץ? איזה טריידים יהיו? לא. אז למה סתם לנחש ניחושים ולהמר דברים באוויר?

התשובה למה היא ברורה, כי זה כיף ואפשר לחזור לזה ולראות את טיב ההימורים ואת הניתוחים בדיעבד.
אתה יכול לחזות היום כנראה 70% מהסגל של ארצות הברית וצרפת עוד 4 שנים, אני בספק אם אתה יכול לחזות בהסתברות גבוה יותר מה יהיה הסגל של פניקס בסוף העונה הבאה או איך הסגל הצעיר של אורלנדו יתפתח ויהיה עונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 2:17 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
אני אולי בחור משעשע, אבל ההודעות שלך עם דירוגים איזו הודעות מעניינות ואיזה חסרות טעם לא משעשעות בכלל.
לא מעניין אותך? אל תענה. חושב שדיון על מה יהיה באולימפיאדה הבאה הוא נטול בסיס עובדתי, אז תכתוב שלא נראה לך שאפשר לנבא מה יהיה בעוד 4 שנים, יותר מדי אי ודאות. לפחות זאת הודעה שמכבדת את אלו שחושבים שהדיון כן מעניין ומשתתפים בו.

אני לא דיברתי על מה מעניין אנשים, וגם לא העברתי ביקורת על מה שמעניין אנשים. אמרתי שזה דיון חסר טעם ונימקתי למה. מחמיא לי שאתה מייחס לדעתי משקל כה רב, אבל היית גם יכול לדפדף עליה ולהמשיך עליה. אני, למשל, לא מייחס לדעתך על דעתי משקל כה רב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 2:18 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
Hacohen כתב:

ברור שמופתעים וברור שזה יותר בר הערכה, אבל גם להמר על מחזור הפתיחה של העונה זה הרבה יותר בר-הערכה מאשר קריאה בקפה של "מי תהיה האלופה עוד שנה"... אתה יודע מי יפצע? איך יהיו הרוקיז? מי יפרוץ? איזה טריידים יהיו? לא. אז למה סתם לנחש ניחושים ולהמר דברים באוויר?

התשובה למה היא ברורה, כי זה כיף ואפשר לחזור לזה ולראות את טיב ההימורים ואת הניתוחים בדיעבד.
אתה יכול לחזות היום כנראה 70% מהסגל של ארצות הברית וצרפת עוד 4 שנים, אני בספק אם אתה יכול לחזות בהסתברות גבוה יותר מה יהיה הסגל של פניקס בסוף העונה הבאה או איך הסגל הצעיר של אורלנדו יתפתח ויהיה עונה הבאה.

אז כאמור, כיף לך-תהנה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוגוסט 12, 2024 2:37 pm 
מנהל פורום

פרארי כתב:
uriel17 כתב:

על השפיץ של הנעל נקבע שהמשחק הסתיים ולא הולך להארכה.
זה לא שאם היו הולכים להארכה, הצרפתיות בטוח לוקחות.
בכל מקרה, ראיתי בערך מאמצע רבע שני והיה משחק נהדר, מותח ועם הרבה תהפוכות, כולל סל צרפתי ממרחק ממנו אפילו קרי לא קולע באחוזים גבוהים.
בשורה התחתונה - האמריקאיות עם רצף זכיות יותר ארוך מהרצף הכי ארוך של מכבי (בשנים, לא במספר תארים) שבאופן סימלי התחיל ב-1992, העונה האחרונה של הרצף של מכבי, לפני עונת הדובדבנים.

92 הייתה גם העונה הראשונה של הדרים טים הראשונה

להבדיל ממשחק הגברים, שבו האמריקאים היו פשוט הרבה יותר טובים בנשים הארכה הייתה פיפטי פיפטי מבחינת הסיכויים
זאת הזדמנות למחיאות כפיים סוערות לאומה הצרפתית וההשקעה שלה בכדורסל. צרפת לא נחשבה מדינה אוהבת כדורסל, אבל עדיין במימון ציבורי הקימה אקדמיות כדורסל בכל רחבי המדינה והנה הם בשתי הגמרים האולימפיים, גם בנשים וגם בגברים

באשר לקולה. שאפו ענק על ניהול המשחקים בשלב הנוק אאוט של הטורניר. קשה לי להאמין שזה רק הוא. אני רואה אותו יותר מידי שנים בנבחרת ובקבוצות מכדי להאמין שהוא השתדרג עד כדי כך בניהול המשחק, תרשו לי לחשוד (אין שום דרך להפריך או לחזק) שאטקינסון המאמן לשעבר של ברוקלין, העוזר הבכיר של סטיב קר והמאמן הנוכחי של קליבלנד, עזר לו מאוד.
ועדיין הקרדיט בסופו של דבר הוא של קולה
כי הוא יכל לשמוע לעצות שקיבל ויכל לדחות, בסוף זה עליו
הטביעת אצבע של ניהול המשחק, היא ברורה ואם אחרי הרבע הגמר, זה נראה כמו מזל בהמשך כבר ברור שיש כאן שיטה שעבדה מצוין
תכלס, אפילו הגמר, שלא היה לצרפת שום סיכוי, היה עדיין משחק טוב שלה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 11:44 am 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
סרטון עם שופט העבר המכובד טוד וורניק - בו הוא מפרט את כלל השריקות השגויות בעיניו, וכמה מהסיטואציות היותר מדוברות מהמשחק.
לדבריו אמנם השריקה להפרת חצי ולשלשה ועבירה - היו נכונות, אבל השופטים פיספסו 4 שריקות לעבירות נגד ארה"ב בשש הדקות האחרונות! (ללא פיספוסים לכיוון השני, וגם השריקות הנכונות ומעוררות המחלוקת כאמור - הלכו לטובת ארה"ב).
גם כאשר הוא נשאל האם בשלבים קודמים במשחק לא היו שריקות שגויות לטובת הסרבים - מוצגים עוד קטעים לטובת שני הצדדים, שיפוט לא הכי מדויק ועקבי, ובפרט נראה שלברון ואמביד קיבלו קרדיט מוגזם מהשופטים.

https://www.youtube.com/watch?v=lbe-cEu_zuI

זוכרים את זה מחצי הגמר?
טוד וורניק (אמריקאי!) מנתח את השריקות השגויות (בעיניו) גם בגמר, ומציין 23 שריקות שגויות (מרביתן במחצית הראשונה), 15 מהן הלכו לטובת ארה"ב.
לך תנצח את זה
https://www.youtube.com/watch?v=Jw5PErFICf4

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 11:49 am 
מנהל פורום

shmueliki כתב:
shmueliki כתב:
סרטון עם שופט העבר המכובד טוד וורניק - בו הוא מפרט את כלל השריקות השגויות בעיניו, וכמה מהסיטואציות היותר מדוברות מהמשחק.
לדבריו אמנם השריקה להפרת חצי ולשלשה ועבירה - היו נכונות, אבל השופטים פיספסו 4 שריקות לעבירות נגד ארה"ב בשש הדקות האחרונות! (ללא פיספוסים לכיוון השני, וגם השריקות הנכונות ומעוררות המחלוקת כאמור - הלכו לטובת ארה"ב).
גם כאשר הוא נשאל האם בשלבים קודמים במשחק לא היו שריקות שגויות לטובת הסרבים - מוצגים עוד קטעים לטובת שני הצדדים, שיפוט לא הכי מדויק ועקבי, ובפרט נראה שלברון ואמביד קיבלו קרדיט מוגזם מהשופטים.

https://www.youtube.com/watch?v=lbe-cEu_zuI

זוכרים את זה מחצי הגמר?
טוד וורניק (אמריקאי!) מנתח את השריקות השגויות (בעיניו) גם בגמר, ומציין 23 שריקות שגויות (מרביתן במחצית הראשונה), 15 מהן הלכו לטובת ארה"ב.
לך תנצח את זה
https://www.youtube.com/watch?v=Jw5PErFICf4

א. תודה, למי שאין זמן לראות את הסרטון - מתוך ה-15 שהלכו לארה"ב, היו דברים מיוחדים שבלטו במיוחד?
ב. האם לוורניק יש סיבה כלשהי להיות נגד שופטי פיב"א? סתם תהייה. הוא אומנם ישראלי אמריקאי, אבל חי ושפט רוב הקריירה בישראל וגם תחת פיב"א או יול"ב, לא?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 11:55 am 
Junior

בתור חובב גדול של דיוני שיפוט, ניסיתי לראות אבל זה די מייאש. אין להם זכויות על הוידאו, אני מניח, אז הם מראים טעויות שיפוט פריים אחרי פריים. בכל מקרה, ממה שאני מבין הבעיה ב15-8 היא לא היחס שנוטה לטובת ארה״ב אלא הכמות האדירה של הטעויות. אם המשחק היה נגמר ב4-2 לא נראה לי שזה היה מעניין מישהו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 11:57 am 
Hall of Famer

ודים כתב:
א. תודה, למי שאין זמן לראות את הסרטון - מתוך ה-15 שהלכו לארה"ב, היו דברים מיוחדים שבלטו במיוחד?
ב. האם לוורניק יש סיבה כלשהי להיות נגד שופטי פיב"א? סתם תהייה. הוא אומנם ישראלי אמריקאי, אבל חי ושפט רוב הקריירה בישראל וגם תחת פיב"א או יול"ב, לא?

הסרטון ארוך מאוד ולא מעניין במיוחד (גם מראים תמונות סטילס ולא קטעי וידאו - אז זה פוגם בהנאת הצפייה).
שריקות "בולטות" - יבוסלה עלה להטבעה במתפרצת וקיבל עבירה, כאשר במקביל לברון מוציא את הכדור מהטבעת מה שהיה צריך להיחשב לסל. מנגד, בדאנק המפורסם של יבוסלה של לברון - וורניק מציין שלברון היה יציב בעמדת הגנה חוקית, ולכן פאול שכזה לא יכול להישרק נגדו (וזה צריך להיות No call לשיטתו).
הרבה שריקות של פאולים על הזורק התפספסו במחצית הראשונה (וזה מעניין שבכלל לא במחצית השנייה - אולי השופטים קיבלו "דגש" על כך במחצית... ספקולציה שלי).

אני לא בקיא בפוליטיקות... הוא נשמע מאוד מקצועי והגון, ולא מישהו שבא לנגח את השופטים או ארגון כזה או אחר.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוגוסט 13, 2024 3:26 pm 
Hall of Famer

איך יש כאן דיון על טעויות שיפוט וראי איננו?

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוגוסט 15, 2024 11:59 pm 
Hall of Famer

אכלס מומברו מונה למאמן נבחרת גרמניה

סרביה עולה למקום השני בדירוג Fiba העולמי (לא שלמישהו אכפת...). הצרפתים עולים מהמקום התשיעי לרביעי, הספרדים יורדים מהשני לשישי.
https://basketnews.com/news-210598-augu ... first.html
ישראל במקום ה-41...
https://www.fiba.basketball/rankingmen

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוגוסט 16, 2024 10:14 pm 
Junior

בעוד ארבע שנים יש לארצות הברית כוכב פוטנציאלי בדמות קופר פלאג

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 598 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 20, 21, 22, 23, 24

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 179 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: