סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ו' נובמבר 22, 2024 12:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 301 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:14 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
סאבוניס כתב:
בחיי שמהתיאור כאן אפשר לחשוב ששרף נותן את המשחק הגרוע בחייו. ואז הולכים לבוקס סקור ורואים שבאמצע הרבע הרביעי הוא עם 18 נקודות ב-7 מ-9 מהשדה ו-4 אסיסטים. מוזר.

הסטטיסטיקה משקרת. היה מאוד סתטי בהתחלה.
היה לו קשה ועל כל מהלך טוב, החזיר כמעט מיד במהלך לא טוב.
עכשיו בשתי ההתקפות האחרונות הוא עשה דברים נכונים. הוא אחלה, העלה אינטנסיביות ונכנס למשחק דווקא דרך ההגנה.
יהיה קטע אם עד שאולם מפסידה, זה משחק שהיא כבר הובילה בו נראה לי כמעט 20.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:21 pm 
Junior

פלאמר עם 6/8 לשלוש משאיר את אולם קרובים. באמברג מובילים ב-2 שתי דקות לסוף.
שרף חוזר עכשיו ל-2 דקות אחרונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:35 pm 
Sophomore

לא מאמין שעידו גור לא זיהה את מה שקרה כאן

This guy is off the charts

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אוקטובר 12, 2024 9:38 pm 
Junior

איזה משחק מטורף. לפרקים הייתה פה רמת יורוליג.
במברג מנצחת 100-103 משלשה על הבאזר.
שרף עם 20 נק', 8-10 מהשדה, 3-6 מהעונשין, 4 אס', חטיפה אחת ו-2 איבודים.

הייתה לו אחלה של מחצית שנייה - העלה אינטנסיביות, לקח על עצמו.
היום המסירה והריבאונד היו פחות טובים. אני כן חושב שהמאמן לא מבסוט על ההגנה שלו עד כה. כל מיני מהלכי הגנה, אם הוא על המגרש הוא מוריד אותו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 12:36 am 
Freshman

סאבוניס כתב:
בחיי שמהתיאור כאן אפשר לחשוב ששרף נותן את המשחק הגרוע בחייו. ואז הולכים לבוקס סקור ורואים שבאמצע הרבע הרביעי הוא עם 18 נקודות ב-7 מ-9 מהשדה ו-4 אסיסטים. מוזר.

את ההתכתבות הזו עשינו במחצית הראשונה. בעיני, זו היתה המחצית הראשונה הכי חלשה שלו באולם, והיו לו כבר כמה מחציות ראשונות חלשות.

הוא לקח בה רק זריקה אחת וגם היא היתה באילוץ של סוף שעון. לא חיפש לקחת ריבאונד. נראה אאוט בהכתבת הטון כמוביל כדור.

במחצית השניה היה שיפור ניכר, אבל גם שם היו רגעים שלטעמי הוא לא היה אסרטיבי מספיק, ולפעמים ויתר על הכדור בצורה שפגעה בקבוצה.

אם אני נשמע ביקורתי זה כי אני רוצה שהוא יותיר חותם באן בי איי ולא יבוא לשם רק לסמן וי.

אני שומע את הרחשים בפודקאסטים, בדוחו"ת הסקאוטינג השונים (הפחות מחמיאים, שהתקשורת הישראלית לא מראה), את סימני השאלה בפורומים בחו"ל, צריך להתלהב ממנו, אבל לא לחשוש להעמיד לו סטנדרט גבוה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 1:07 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:

ממש. החמצתי את המחצית הראשונה
ובחרתי לוותר על הצפייה במחצית השנייה בעקבות מה שנכתב כאן:)
הנחתי שזה משחק מתסכל למדי שבו שרף נראה על הפנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 1:18 am 
Hall of Famer

Capricorn כתב:
סאבוניס כתב:

אם אני נשמע ביקורתי זה כי אני רוצה שהוא יותיר חותם באן בי איי ולא יבוא לשם רק לסמן וי.

אני שומע את הרחשים בפודקאסטים, בדוחו"ת הסקאוטינג השונים (הפחות מחמיאים, שהתקשורת הישראלית לא מראה), את סימני השאלה בפורומים בחו"ל, צריך להתלהב ממנו, אבל לא לחשוש להעמיד לו סטנדרט גבוה.

מי שצריך להעמיד לו סטנדרט גבוה זה הוא עצמו והמאמן שלו באולם.
מה שאנחנו חושבים כאן פחות משנה...

לגבי שרף כפרוספקט, ברור שיש סימני שאלה אבל זה טבעי.
מרגיש לי הגיוני מאוד בגילו ובסיטואציה החדשה שהוא עדיין לא יציב בתוך המשחקים ובין המשחקים.
אנחנו בתחילת העונה. כמו רבים בני גילו, שרף הוא לא פרוספקט נטול סיכון.
מנסים עדיין להבין מה יכולה להיות התקרה שלו ומה הרצפה.

בכל מה שאני ראיתי (בלי קשר לתקשורת הישראלית), הוא נע בין בחירת טופ10 לבחירת סיבוב ראשון. זה אחלה ממש.
זה אומר שיהיה לו ככל הנראה מקום בליגה והזדמנות אמיתית להוכיח את עצמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 1:21 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:

איך הוא היה לשלוש?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 1:46 am 
Junior

מתייחסים למה שרואים. אבדיה היה מעורב בשער הראשון זה לא פה...
רוב ההודעות נכתבו במחצית הראשונה -
רבע ראשון: לא פתח בחמישייה, עלה דקה 6', 2 אסיסטים, חטיפה, לא זרק ויצא פוזשן הגנה אחרון.
רבע שני: פתח בחמישייה, 2 אסיסטים, יצא דקה 5'. עלה שוב 2 דקות לסוף, קלע שלשה. ויצא.
רבע שלישי: לא פתח בחמישייה, עלה דקה 5'. איבד כדור, קלע 2 נקודות, איבד כדור. בנקודה הזו אנחנו 13 דקות לסוף המשחק כולו. כפי שאפשר לראות אומנם 4 אס', אבל מעט מאוד מעבר. ללא ריבאונד. היה מאוד פסיבי וגם לא שיחק המון. מאותו רגע הוא לקח הכל על עצמו - עונשין 1/2, שוב עונשין 1/2, זריקה ל-2 החטיא. היה פה גם איירבול אחד. ואז הוא כבר התחיל בקצב הרבה יותר גבוה גם לקלוע וגם ללכת לקו.

הוא עם 20 נקודות ו"רק" 18 מדד.

נערך לאחרונה על ידי Lakic בתאריך א' אוקטובר 13, 2024 1:56 am, נערך 3 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 1:47 am 
Junior

Att כתב:
Lakic כתב:

איך הוא היה לשלוש?

זה נראה לי מוזר שהם רושמים 1/1 כי היה לו איירבול אחד ששיחרר בזמן.
מהזיכרון שלי הייתה לפחות עוד החטאה אחת מהשדה, אבל נזרום איתם.

המשחק כשלעצמו היה מאוד מהנה. אחלה רמה וכל הכבוד לבאמברג, עדיין באמצע רבע שני אולם הובילה 15.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 3:48 am 
Sophomore

Capricorn כתב:
סאבוניס כתב:

את ההתכתבות הזו עשינו במחצית הראשונה. בעיני, זו היתה המחצית הראשונה הכי חלשה שלו באולם, והיו לו כבר כמה מחציות ראשונות חלשות.

הוא לקח בה רק זריקה אחת וגם היא היתה באילוץ של סוף שעון. לא חיפש לקחת ריבאונד. נראה אאוט בהכתבת הטון כמוביל כדור.

במחצית השניה היה שיפור ניכר, אבל גם שם היו רגעים שלטעמי הוא לא היה אסרטיבי מספיק, ולפעמים ויתר על הכדור בצורה שפגעה בקבוצה.

דווקא סבבה להיות ביקורתיים ולדבר גם על הבעיות במשחק שלו (למשל החולשה היחסית של יד ימין וחוסר מסויים באספלוסיביות שלא פעם מקשה על הסיומת). אבל כדאי להיות זהירים במיוחד עם המחציות הראשונות שלו, לאור מה שמסתמן כבר כמגמה. הרי ברוב המשחקים שלו השנה הוא היה מאופק במחצית הראשונה. אבל עושה רושם שזה יותר עניין של לתת למשחק לבוא אליו וניסיון לשתף את החברים (למשל היום עם זריקה אחת, אבל כל 4 האסיסטים במחצית הראשונה). אז פרשנות אחרת היא שדווקא יש כאן משהו בוגר -- לא לנסות לכפות את עצמו על המשחק ולא לקחת בכוח זריקות בפתיחה. במקום זה, כמו שצריך לעשות רכז, נותנים קודם לאחרים להיכנס למשחק ורק אז מתחילים לקחת זריקות בעצמך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 11:16 am 
Sophomore

בניגוד למשחקים קודמים כאן הפסד הרבה יותר כואב כי המשמעות היא הדחה מהגביע.
קצת מספרים:
בשבעה משחקים:
פתח בחמישה.
דקות. %2 %3 %שדה %קו נק ריב אס חט איב
23:15 51.6 28.5 45.7 63.6 13.4 2.3 4.7 1 2.3

לדעתי פתיחה טובה מאוד, קולע בדו ספרתי, מרכז יפה, לא מאבד הרבה, מאיץ בדקות החשובות - שזה סימן מאוד חשוב והקבוצה מנצחת - שוב סימן חשוב.
צריך לשפר את האחוזים לשלוש ומהקו שמשמשים כמנבאים ליכולת הקליעה העתידית.
בינתיים במוקים נע בתחום הרבע השני של הסיבוב הראשון, 8-16 מה שמחזק את התחושה על הפתיחה הטובה.
מובן שהכל מאוד ראשוני בטח מהכיוון של השחקנים של כדורסל המכללות שעוד נשענים על ההילה של שנה שעברה.

נערך לאחרונה על ידי Bluey בתאריך א' אוקטובר 13, 2024 11:21 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 11:17 am 
מנהל פורום

מתי המשחק שלהם מול פורטלנד??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 3:56 pm 
Junior

Lakic כתב:
רבע ראשון: לא פתח בחמישייה, עלה דקה 6', 2 אסיסטים, חטיפה, לא זרק ויצא פוזשן הגנה אחרון.
רבע שני: פתח בחמישייה, 2 אסיסטים, יצא דקה 5'. עלה שוב 2 דקות לסוף, קלע שלשה. ויצא.
רבע שלישי: לא פתח בחמישייה, עלה דקה 5'. איבד כדור, קלע 2 נקודות, איבד כדור. בנקודה הזו אנחנו 13 דקות לסוף המשחק כולו. כפי שאפשר לראות אומנם 4 אס', אבל מעט מאוד מעבר. ללא ריבאונד. היה מאוד פסיבי וגם לא שיחק המון. מאותו רגע הוא לקח הכל על עצמו - עונשין 1/2, שוב עונשין 1/2, זריקה ל-2 החטיא. היה פה גם איירבול אחד. ואז הוא כבר התחיל בקצב הרבה יותר גבוה גם לקלוע וגם ללכת לקו.

הנה סרטון סיכום של פיני בראל לכל המהלכים של שרף מאתמול:
https://www.youtube.com/watch?v=asXAmEmYxZU

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אוקטובר 13, 2024 4:01 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
Lakic כתב:

הנה סרטון סיכום של פיני בראל לכל המהלכים של שרף מאתמול:
https://www.youtube.com/watch?v=asXAmEmYxZU

כרגיל סרטון מצוין.
שמתם לב שיש ששלושת שחקני החוץ המרכזיים שלהם (פלאמר, ג'סאפ ושרף) הם שמאליים?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 11:31 am 
Junior

הם משחקים בקצב של קבוצת יורוליג, אה?
היום בשעה 20:00, בשיקטאש נגד אולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 8:12 pm 
Junior

הסטט' לא מראה את זה, אבל התחלה מעולה של שרף.
הגיע לסל 3 פעמים ב-4 דקות. פעם אחת נחסם כי הוא היה קצת נאיבי, הוא יבין שברמה הזו אתה מסיים בדאנק אם יש לך אפשרות.
בהגנה הוא עובד מאוד יפה, קורא את המהלכים טוב, אבל הוא נוטה להקריב עבירות במתפרצות, שעם עוד מגע אחד בהגנה עומדת, הוא במצב הנוכחי של 2 עבירות אחרי קצת יותר מ-4 דקות. 5 נק', שלשה אחת כשהמשחק היה תקוע ועונשין (2/2).

בשיקטאש מובילה 7-14, אמצע רבע ראשון. מניח ששרף יחזור רק רבע שני בגלל העבירות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 8:19 pm 
Junior

החזיר את שרף עם 2 עבירות כי אולם מתפרקת פה 7-21.
עריכה: הוא לא מצליח לעזור הרבה, 31-9 לבשיקטאש סוף רבע ראשון.
יומיים אחרי משחק קשוח כמו שהיה להם נגד במברג, לשחק נגד הטורקים, לא כוחות.
מרשים מה שהפועל עשו להם שבוע שעבר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 8:57 pm 
Freshman

סאבוניס כתב:

דווקא סבבה להיות ביקורתיים ולדבר גם על הבעיות במשחק שלו (למשל החולשה היחסית של יד ימין וחוסר מסויים באספלוסיביות שלא פעם מקשה על הסיומת). אבל כדאי להיות זהירים במיוחד עם המחציות הראשונות שלו, לאור מה שמסתמן כבר כמגמה. הרי ברוב המשחקים שלו השנה הוא היה מאופק במחצית הראשונה. אבל עושה רושם שזה יותר עניין של לתת למשחק לבוא אליו וניסיון לשתף את החברים (למשל היום עם זריקה אחת, אבל כל 4 האסיסטים במחצית הראשונה). אז פרשנות אחרת היא שדווקא יש כאן משהו בוגר -- לא לנסות לכפות את עצמו על המשחק ולא לקחת בכוח זריקות בפתיחה. במקום זה, כמו שצריך לעשות רכז, נותנים קודם לאחרים להיכנס למשחק ורק אז מתחילים לקחת זריקות בעצמך.

הוא צריך למצוא את האיזון הנכון.

מה שהיה במחצית ההיא לא היה לחפש להכניס אחרים למשחק, אלא סתם פסיביות.

בעיניי האימפקט שלו יהיה הרבה יותר טוב כשהוא ימצא איזון בין לתקוף את הסל לבין לשחרר אחרים למסירה. יש לו את האיכות לזה ומשם באה הביקרת.

-----

הנה, היום ברבע הראשון מול בשיקטש אין לי אף טענה אליו מבחינת הגישה. הוא נכנס למשחק בצורה מעולה. חדר יפה כמה פעמים ימינה ומשמח לראות שהוא מנסה לשפר את האספקט הזה, ואומנם פעם אחת עלה ללאיי אפ בצד שמאל בצורה רכה במקום לדפוק הטבעה (חייב לשפר את זה במבט קדימה לאן בי איי) ונחסם אבל ככה כיף לראות אותו, אגרסיבי לסל, ואז גם נתיבי מסירה לאחרים הרבה יותר יתפנו.

מחצית מבזה של אולם. כלום לא הלך להם ומנגד הרבה זריקות קשות נכנסו לבשיקטש. שילוב נוראי. יכול להיות שהמסע לפורטלנד יושב להם בראש.

בן הוריד קצת רגל מהגז. צריך לעלות למחצית השניה במטרה לנפח את הסטטיסטיקה שלו. החברים שלו חירבנו לגמרי את המשחק הזה, שיחשוב היום על עצמו. בניגוד אליהם הוא נראה טוב ומגיע לספוטים שנוחים לו. זה משחק שהוא יכול בקלות לסיים עם כמות יפה של נקודות אם יחפש את זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 10:04 pm 
Junior

נגמר 33 הפרש וזה בזכות הרחמים של בשיקטאש - 74:107.
שרף סיים כקלעי השני בקבוצה - 16 נק', 2/6 ל-2, 2/4 ל-3, 6/6 ל-1, 2 ריב', 5 אס', 3 חטיפות, איבוד אחד, נחסם פעמיים, 19 נקודות מדד (גם פה השני בקבוצה). שיחק הכי הרבה, כמעט 29 דקות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' אוקטובר 14, 2024 10:55 pm 
Junior

בן ביורוקאפ עד כה
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 4:43 am 
Freshman

בעוד 24 שעות בערך בן שרף ואולם ישחקו מול פורטלנד, ואני מתרגש לקראת המשחק הזה כאילו אח שלי מתחתן.

תחשבו על זה רגע, שחקן ישראלי בן 18 שנחשב לפוטנציאל לוטרי אשכרה הולך לשחק מול קבוצת אן בי איי בעונה שבה הוא צריך להיבחר לדראפט. כמה פעמים נחווה דבר כזה?

למרות שזה רק משחק הכנה, אני משער שהוא יבחן בזכוכית מגדלת על ידי סקאוטרים ואוהדים של קהילת הדראפט בארה"ב. במיוחד בשאלה איך הוא יסתדר בשני צידי הפרקט מול האתלטיות והאורך שהוא יפגוש. כמה משקל לאיך שהוא ייראה במשחק הזה יהיה על המיקום הסופי שלו בדראפט? אין לי מושג.

בינתיים, וידאו חדש של סם וסיני באורך 43 דקות שמנתח אותו:
https://www.youtube.com/watch?v=BFnhEizllXM

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 6:08 am 
Senior

סם וסיני הוא חתיכת אדם יסודי.
מי מוציא בחודש אוקטובר סרטון של 43 דקות על שחקן ישראלי בן 18 שרק אולי ייבחר בלוטרי?
ההורים שלו בטח לא יכולים לדבר עליו 43 דקות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 16, 2024 7:23 pm 
Hall of Famer

סקירה מעניינת
נראה שהוא מאמין בשרף בשלב הזה
ויפה שהוא מעורר סקרנות אצל חבר'ה בקליבר הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 6:14 am 
Sophomore

דני מול בן במחצית:
דני עם 12 נקודות. שרף עם 11 (שלוש שלשות).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 301 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], shmueliki, נביא בעירו, רלפי ו 140 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: