סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' נובמבר 25, 2024 9:23 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1515 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 61  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' אוגוסט 22, 2024 10:42 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
האמת היא שראיתי את הראיון המלא לפני שראיתי את ההודעה שלך. אחלה ראיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 5:31 pm 
Hall of Famer

תחילת מחנה האימונים של הת'אנדר.
אין יותר מדי חדש מלבד זה שהסגל של הת'אנדר עמוק ושהם מסוגלים להעמיד חמישיית הגנה אימתנית.

קייסון וואלאס הוסיף מאסה ונראה שעבד על הגוף שלו באוף-סיזן. לא שזה משנה משהו אבל הוא מדבר בביטחון (היה אחד המרואיינים הגרועים ביותר שנתקלתי בהם ונראה הכי בנוח כשלא היה צריך לדבר, גם על הפרקט).

יש לי תחושה לא מבוססת שנראה דקות של מיטצ'ל על הפרקט כרכז מחליף בשלב כלשהו. שחקן סולידי שנראה ready made בליגת הקיץ.

קארוסו והרטנשטיין הם מאוד team oriented ושחקנים נבונים, כך שסביר שישתלבו יחסית בקלות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 5:55 pm 
Hall of Famer

בתור מישהו שהיה בלא מעט מסיבות עיתונאים, האמת היא שרוב הליגה לא יודעת להתראיין. בכל זאת המון צעירים מרקעים לא נורא חזקים בסופו של דבר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 03, 2024 7:43 pm 
Hall of Famer

זה נכון אבל נראה שזה בא לידי ביטוי גם במשחקים. שיי תיאר שקייסון התחיל לדבר ולתקשר באימונים תוך כדי משחק, בעוד שבעבר היה שותק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2024 1:08 am 
Hall of Famer

לא שזה מאוד מעניין אבל כיוון שהתוכן מוגבל בשלב הזה, אפרט קצת על משחק הפרה-סיזן מול ס"א:

1. הרטנשטיין נראה מצוין. לא היו לו הרבה דקות עם צ'אט על הפרקט כי האחרון נפצע וירד אבל בהחלט עוד נוכחות הגנתית מתחת לסל, שחקן חכם ומוסר מצוין. שחקן שקשה לא לחבב.
2. הרוקיז לא הולכים לכבוש את הליגה בסערה אבל היו טובים. אני מחבב את מיטצ'ל ופחות מחבב את ג'ונס אבל שניהם קיבלו הרבה דקות ונתנו תפוקה יפה בנק' ואול ארואנד. לג'ונס היו שני אסיסטים נאים לבק-דור ושתי עבירות תוקף שסחט. מיטצ'ל חדר בקלות לסל (ס"א שיחקה כמעט בלי קו קדמי) והיה יעיל מהמיד-ריינג'. שניהם בני 22 ויחסית בשלים כשחקני כדורסל, לטוב ולרע.
3. וואלאס קיבל הרבה יותר את הכדור בתחילת ההתקפה ונראה בטוח יותר בעצמו ויזם יותר ממה שאני רגיל לראות ממנו. נראה שקארוסו לקח עליו על עצמו לחנוך אותו. הייתי מחליף אותו ברגע בלייבלי אבל אין ספק שהוא שחקן טוב ומעניין יהיה לראות מה הפוטנציאל שלו בהתקפה.
4. סך הכל משחק חיובי. מחר מול יוסטון שיי ולו יחזרו לשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 09, 2024 6:50 pm 
Sophomore

מסכים עם הרשמים. גם הרטנשטיין וגם קרוסו נראו מצויין בבכורה.

ומילה על וואלאס מול לייבלי: מבין למה אתה עושה את ההשוואה, כי זה נראה כאילו אוקייסי יכלו לבחור בין שניהם ובחרו את וואלאס (ועוד הוסיפו קצת במחיר). אבל זה לא היה המצב. הבחירה העשירית הייתה של דאלאס ועד כמה שידוע, הם היו נעולים על לייבלי. יכול להיות שהיה אפשר לשכנע אותם לוותר עליו תמורת עוד נכסים, אבל לא בטוח. בהחלט הייתי מעדיף את לייבלי על וואלאס (לאוקייסי ובכלל), אבל לא בטוח שזה בכלל היה על השולחן. זה לא נגיד המקרה של שנגון, שהיה זמין להם לפני שלוש שנים והת'אנדר בחרו לשלוח את הבחירה ליוסטון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 10, 2024 12:40 am 
Hall of Famer

אוקיי, נקודה מעניינת לגבי קייסון-לייבלי.

נדמה לי שהתרשמתי לטובה משנגון בפרה-דראפט ובדיעבד, הת'אנדר פספסו כאן בגדול
ויוסטון (שתהיה אחת היריבות הכי משמעותיות של הת'אנדר להערכתי בעוד שנתיים-שלוש) הרוויחו בגדול
אבל באיזשהו מקום, אני יכול להבין את הפספוס הזה. נראה שיש להם טייפ בסנטר ושנגון לצערי חרג מהטייפ הזה והם לא היו מספיק פתוחים כדי להבין מה הם יכולים להשיג (ולו מבחינת ערך).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 1:10 am 
Hall of Famer

רואה את הדקות הראשונות של הת'אנדר מול הרוקטס.
רשמים אקראיים:

1. אחד מאותם רבעים שבהם דילון ברוקס הוזה וחושב לרגעים שהוא מייקל ג'ורדן.

2. אני לא אוהב את מה שאני רואה מצ'אט עד כה. מצד אחד, הוא נראה אסרטיבי יותר עם הכדור, נמרץ, מחפש מגע וסוחט עבירות, אתלטי והחלטי יותר בכניסות לסל
ומצד שני, המון טעויות לא מחויבות המציאות שלא מתאימות לו וקשיים לא ברורים בקליעה שנראית רע מאוד לרגעים ובייחוד לא אחידה (כנראה שינה אותה?).

3. במעט שראיתי, קארוסו אחד הטובים בליגה מבחינת האינסטינקטים, קריאת המשחק, deflections, חטיפות וחסימות
אבל לא פעם חולפים על פניו באחד-על-אחד, מה שאני פחות רואה מדורט, ג'יי-דאב וקייסון וואלאס.

4. נראה שהעידוד החוזר ונשנה של המאמנים עוזר - ג'יי-דאב לוקח יותר שלשות עד כה.

5. יש סיכוי לא רע בכלל ששיי עבד על השלשות שלו בקיץ. משהו בהן נראה פלואידי יותר בפול-אפ מכדרור.
בלי קשר, הוא נתן גם כמה פוזשנים של הגנה מצוינת (לרוב, אני נוטה להתייחס אליו כמעט אוברייטד בצד הזה אבל הוא נראה טוב).
בכלל, משחק פתיחה טוב מאוד שלו.

6. בסופו של דבר, המון יהיה מונח על הכתפיים של ג'יי-דאב.
יש נטייה לחשוב שהסגל הזה של OKC הוא נטול בעיות אבל זה ממש לא נכון.
בעצם, חיסרון בשחקן בעמדה מספר 4.
בין השאר, החיסרון הזה מוביל לבעיית ריבאונד בהרכבים שהם לא של שני גבוהים (שכנראה הוחמרה פוסט גידי).
בנוסף, עוד מנסה להבין על מה ג'יי-דאב עבד בקיץ (הוא היה מאוד מסתורי לגבי זה).
הוא צריך להראות שיפור מספיק משמעותי מהשנה שעברה כדי להיות יוצר שני של קבוצה אלופה.

7. אני זוכר את אארון וויגינס חד יותר:)

8. ריד שפרד שחקן מסוכן. מחבב אותו מול כל קבוצה אחרת.

9. לאמן יש פוטנציאל מדהים אבל כרגע זה לא זה בהתקפה. אולי אני טועה אבל לא נראה שהוא פיתח זריקה משלוש בקיץ.
הוא מעדיף להתקרב ולזרוק מיד ריינג' על הפרצוף של המגן. זה עובד לשיי ולקוואי אבל זו לא זריקה יעילה עבור רוב השחקנים בליגה.

10. אני מחבב את ג'יילן גרין כנראה יותר מהאוהד הממוצע. אחוזים רעים מול הגנת הפרימטר של הת'אנדר אבל יכול לראות אותו מתפוצץ מולם פעמיים בעונה.

11. הארטנשטיין עולה מהספסל ונראה מבסוט מהחיים ונלהב לשחק כדורסל.
הוא מוסיף הרבה אבל ההייפ של התקשורת המקומית, שמתלהבת מכל חסימה שלו לגארד, הוא אולי מעט טו מאצ'..

12. הרבה כישרון ברוקטס אבל הם לא נראים מחוברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 11, 2024 3:29 am 
Sophomore

ממה שראיתי באחד הסרטונים, צ'ט באמת שינה את הזריקה. משהו קצת מוזר עם דגש יתר על יד ימין בשחרור. לא בטוח בשביל מה זה היה טוב. בקולג' הוא היה קלעי טוב, וגם שנה שעברה היה לא רע. נקווה שזה לא יפגע בו לטווח הארוך.

ג'יי דאב ממה שראיתי במשחק הזה (וגם ממה שדייגנו אמר) בעיקר מנסה לזרוק יותר משלוש בלי היסוס ולהגביר את הווליום. רעיון לא רע כי הוא קלעי טוב וזה יכול לפתוח עוד אספקטים במשחק שלו.

לגבי אמן, הוא לא קולע משלוש ולדעתי גם אף פעם לא יקלע. זה לא שהוא קלעי של 30 אחוז שרק צריך להשתפר טיפה כדי להגיע למשהו נורמאלי. הוא קלע 13% בשנה שעברה וגם בתיכון היו לו אחוזים נוראים (גם מהעונשין). הסיכוי שלו (וגם של האח שלו) להפוך לקלעי סביר מתישהו נראה לי קטן במיוחד. אפילו להגיע לרמה של ווסטברוק מהשלוש לא יהיה קל. ווסטברוק הצליח להיות שחקן משפיע גם בלי קליעה טובה ויש דימין ביניהם מבחינה אתלטית, אבל זה לא יהיה קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 12:06 am 
Hall of Famer

לא מרוצה ממה שראיתי במשחק ההכנה מול הנאגטס נטולי יוקיץ' ומארי.

בצד השלילי:
1. החיסרון של מספר 4 אפקטיבי זועק.
במרבית ההרכבים, יש בעיית סייז בהגנה + בעיית ריבאונד.
2. ההתקפה תקועה לא פעם ומסתמכת מאוד על חטיפות כדור בהגנה. חסר עוד יוצר ברמה גבוהה. לא בטוח בזה אבל אני לא חושב שג'יי-דאב (שמרגיש קצת כבד) עשה זינוק משמעותי שיחפה על כך.
4. קארוסו החביב אמנם מניע כדור יפה בהתקפה אבל מרגיש קצת "עוד מאותו דבר" (רק מגן אישי פחות טוב מדורט ומוואלאס לתחושתי)
5. זריקות העונשין של הארטנשטיין

בצד החיובי:
1. שיי נראה נהדר, בייחוד משלוש.
2. הוא וג'יי-דאב זורקים הרבה יותר מהטווח הזה.
3. וואלאס נראה יותר קפיצי, מהיר ובטוח בעצמו.
4. מיטצ'ל הוא שחקן רוטציה בנ.ב.א. אם לא באוקלוהומה אז בקבוצה אחרת. אחלה בחירת סיבוב שני.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 6:29 am 
Sophomore

אטט, אתה ממשיך לדבר כמעט בכל פוסט על ה"בור" של הת'אנדר בעמדה 4.

בוא נראה:

אתמול הם פתחו עם צ'ט לצד הרטנשטיין, כלומר צ'ט ב-4. אשמח לשמוע מה עושה את צ'ט "לא 4". ניידות ויכולת לשמור על מספרי 4 יריבים לא חסר לו (אם כבר, יש לו אולי קצת בעייה של מאסה מול חלק ממספרי ה-5). גם גובה לא. וגם לא קליעה מבחוץ (2 מ-3 משלוש אתמול) או בצבע כשצריך. אפשר להגיד שחסר עדיין תיאום בינו לבין הרטנשטיין בהרכבים המשותפים. אבל זה לא אומר שצ'ט פחות "4" מאשר נניח באנקרו, סיאקם, מרקאנן, טריפל ג'יי, או מובלי (כולם טופ-10 פאוור פורוורדים בליגה).

אם הת'אנדר מעדיפים את ההרכב הנמוך, אז ג'יי דאב ב-4. לכאורה הוא קטן מדי לעמדה (אישית, מעדיף אותו בשלוש). אבל אז נזכרים בפי ג'יי וושינגטון, שנדמה לי שאתה מאוד מחזיק ממנו כ-4 הפותח של דאלאס. ההבדל ביניהם במידות: בערך שני סנטימטרים (עם ווינגספן זהה) ו-4 קילו לטובת פי ג'יי (שמבוגר בכמה שנים, אז אולי גם ההבדל הזה ייסגר עם הזמן). ונדמה לי שאפשר להסכים שג'יי דאב הוא באופן ברור השחקן הטוב מבין השניים כמעט מכל בחינה.

אז עד עכשיו יש לנו בעמדה 4 את השחקנים מספר 2 ו-3 בטיבם בת'אנדר שיכולים לכסות את העמדה למשחק שלם אם צריך. אבל יש לאוקייסי גם לא מעט אופציות אחרות לעמדה: ג'יי וויל (יכול לרווח משחק ויותר מתאים ל-4 מאשר ל-5), קנריק וויליאמס (כנ"ל), ואם ממש חייבים, אז גם דיינג או דילון ג'ונס (למרות שאישית, הייתי מעדיף שלא יראו מגרש במשחקים במשחקים צמודים). בקיצור, ים של אפשרויות, כשאפילו וויגינס יכול לשחק כ-4 מזדמן אם צריך.

לכמה קבוצות בליגה יש עמדה 4 שבברור חזקה יותר מהשילוב של צ'ט וג'יי דאב? או עמוקה יותר מכל השמות שלמעלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 6:36 am 
Hall of Famer

כתבתי פה כבר בעבר ,גם אני לא חושב שלצ׳ט יש תכונות של 4 בכלל. האיש הוא 5, גם אם הוא משחק לצד הרטנשטיין. למשל, הוא הרבה יותר 5 מאשר קאט, מסיבה פשוטה - הכדרור של צ׳ט והיכולת שלו לזוז עם הכדור בעייתית מאד, מאד מאד (בניגוד לקאט כאמור, שהוא בעיניי אחד מהסנטרים הטובים בכל הזמנים עם הפנים לסל). הוא מסוגל לעלות ל-3, הוא בהחלט מסוגל לקבל כדור מתחת לסל ולקלוע, והיכולת שלו לשחק בלי כדור קריטית ומעולה. אבל היכולת שלו לשחק עם הכדור (גם אם הוא מכדרר יפה), נורא בעייתית.

וזה בסדר. גם קליי תומפסון הוא לא מכדרר גדול, אבל שיחק בעמדה מס׳ 2 בקבוצה שבה הוא היה איש מטרה. ההבדל הוא שהווריורס הובילו את הליגה איזה אלף פעם במספר האסיסטים, ויצרו קבוצה שבה היתרון הוא לזוז בלי כדור. ואילו אוקייסי (שכבר הגדרתי ככזו שלדעתי משחקת כדורסל די מגעיל) היא לא כזו, היא קבוצה של לא מעט בידודים, ואף לא מוסר אחד גדול (מילא לא דריימונד, אבל גם לא סטף. לעזאזל, אני אפילו לא בטוח שיש שם בוגוט). ובסכמה כזאת אין מה לעשות - הולמגרן הוא לא פאוור. בהתקפה.

אם לעומת זאת, קובעים עמדות לפי הגנה, אז אולי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 8:18 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
אטט, אתה ממשיך לדבר כמעט בכל פוסט על ה"בור" של הת'אנדר בעמדה 4.

בוא נראה:

אתמול הם פתחו עם צ'ט לצד הרטנשטיין, כלומר צ'ט ב-4. אשמח לשמוע מה עושה את צ'ט "לא 4". ניידות ויכולת לשמור על מספרי 4 יריבים לא חסר לו (אם כבר, יש לו אולי קצת בעייה של מאסה מול חלק ממספרי ה-5). גם גובה לא. וגם לא קליעה מבחוץ (2 מ-3 משלוש אתמול) או בצבע כשצריך. אפשר להגיד שחסר עדיין תיאום בינו לבין הרטנשטיין בהרכבים המשותפים. אבל זה לא אומר שצ'ט פחות "4" מאשר נניח באנקרו, סיאקם, מרקאנן, טריפל ג'יי, או מובלי (כולם טופ-10 פאוור פורוורדים בליגה).

אם הת'אנדר מעדיפים את ההרכב הנמוך, אז ג'יי דאב ב-4. לכאורה הוא קטן מדי לעמדה (אישית, מעדיף אותו בשלוש). אבל אז נזכרים בפי ג'יי וושינגטון, שנדמה לי שאתה מאוד מחזיק ממנו כ-4 הפותח של דאלאס. ההבדל ביניהם במידות: בערך שני סנטימטרים (עם ווינגספן זהה) ו-4 קילו לטובת פי ג'יי (שמבוגר בכמה שנים, אז אולי גם ההבדל הזה ייסגר עם הזמן). ונדמה לי שאפשר להסכים שג'יי דאב הוא באופן ברור השחקן הטוב מבין השניים כמעט מכל בחינה.

בהרכב הנמוך, שאני מעריך שיעלה ברוב המשחקים, ל-OKC אין מספר 4 טבעי וגם אין מספר 3 טבעי.
כלומר, יש נחיתות מסוימת במשקל ובגובה בשתי עמדות הפורוורד, שבא לידי ביטוי במיסמאצ'ים ובריבאונד.
המעבר מגידי לקארוסו הוא משמעותי והוא מחמיר את הבעיה שהייתה קיימת בבירור בעונה שעברה.

בנוגע להשוואה לוושינגטון, היא בעייתית בכל מה שקשור לריבאונד, תחום שבו וושינגטון טוב יותר (כמעט פי 2 ב-contested).

בהרכב הגבוה, חסר תיאום אבל חסר גם ריווח.
כרגע, לפחות לפי הרבע הראשון של המשחק מול הספסל המחוזק של דנבר, זה נראה לא טוב התקפית. מניח שראית...
אל תשכח ש-OKC התקשתה התקפית מול דאלאס גם עם הרכב five out שבו צ'אט משחק ב-5.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 12:36 pm 
Hall of Famer

אה, אנחנו עוד בלופ של עמדה 4 בת'אנדר? ברור שצ'ט הוא 4 וברור שלת'אנדר אין שום בעיה בעמדה, אלא להיפך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 5:43 pm 
Sophomore

ועכשיו הת'אנדר מודיעים שהרשטנשטיין נפצע ויעדר לפחות חודש וחצי. חוזרים להרכב נמוך וקו קדמי דליל (נזכיר שגם ג'יי וויל פצוע כרגע ולא ברור אם יתחיל את העונה, וגם קנריק וויליאמס פצוע ועוד לא ברור מתי יחזור). כנראה שנצטרך לסבול דקות משמעותיות של דיינג...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 17, 2024 9:16 pm 
Hall of Famer

במלים אחרות, הריבאונד בתקופה הזו יהיה גרוע יותר משהיה בשנה שעברה (מקום 28 בליגה?) ושחקנים כמו שאריץ' ייראו כמו ווילט מול עמדה מספר 3 או 4 של OKC

לת'אנדר היה הרבה מזל עם פציעות בעונה שעברה.
עד כה העונה זה לא נראה כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 5:57 pm 
Hall of Famer

אטלנטה שיחקה עם הרכב נמוך ובכל זאת, אחרי הרבע הראשון 9 נק' שלהם, כמעט שליש, הגיעו מהזדמנות שנייה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 18, 2024 7:43 pm 
Hall of Famer

מסתבר שג'יי-דאב נפגע - sprained ankle

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 6:58 am 
Sophomore

הת'אנדר נראים נהדר בדנבר בלי רוב הקו הקדמי הפצוע שלהם (הרטנשטיין, ג'יי וויל, וקנדריק). 17 הפרש אחרי שלושה רבעים.

הצגה של צ'ט עם (בינתיים) 21 נקודות, 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 חסימות, ו-2 חטיפות. נראה כמו חיקוי וומבי (כולל השלשות שלא נכנסות). מעניין אם נורטון צופה. לעיניים שלי הכדרור דווקא נראה אחלה.

בדנבר הקו האחורי נראה זוועה. מרי וווסטברוק עם 4 מ-19 מהשדה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 7:08 am 
Hall of Famer

נורטון צופה רק במחצית השניה, אבל כן, אותי הוא מרשים בעיקר בהגנה מול יוקיץ׳. לא ראיתי את רוב הנקודות שהוא עשה, אבל.
הכדרור שלו לא ארוך מספיק. כלומר ,הוא יודע לכדרר, זה ברור, ואפילו יפה. אבל (ושוב, לא ראיתי את רוב מה שהוא עשה היום.. אז קח בערבון מוגבל), אבל אין לו את היכולת של וומבי לקחת את הכדור עם כדרור אחד עד הסל ובכך להימנע מחטיפות.
אבל שוב, לא ראיתי את המחצית הראשונה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 7:13 am 
Sophomore

לאף אחד אין את היכולת של וומבי בעניין הזה (יאניס הכי קרוב). בכל זאת מדובר על חייזר. אבל צ'ט חדר היום יופי לצבע עם כדרור מהודק ביותר לשחקן בגובה הזה וסיומת יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 7:18 am 
Sophomore

עכשיו רק שיראה שהוא לא פגע לעצמו בקליעה, עם הסיפור המוזר הזה של שינוי הזריקה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 7:24 am 
Sophomore

בשנה שעברה הת'אנדר הגיעו לדנבר מוקדם בעונה וגנבו את המשחק עם סל ניצחון של שיי. היום בערך מהדקה החמישית של המשחק לא היה ספק מי הקבוצה הטובה יותר. דנבר נראית כמו קבוצה עייפה מצד אחד (מרי, ווסטברוק, גורדון, סאריץ' שלא מסוגל לשמור על קונוס) וצעירה מדי וחסרת ניסיון וכישרון מהצד השני (כולם חוץ מהרביעייה המובילה). לאוקייסי לעומתם יש עומק בלתי נגמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 8:53 am 
Hall of Famer

עוד לא סיימתי לראות את המחצית הראשונה, שהייתה מעניינת, אבל התחושה הכללית שלי היא שזה משחק שמראה את החולשה של הסגל של דנבר יותר מכל דבר אחר. ברגע שנכנס הספסל... ווסטברוק לא צריך להיות בנ.ב.א. בשלב הזה.

אבל גם חולשה של הקו האחורי (בטח כשמארי במוד כזה) וריווח מעט בעייתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אוקטובר 25, 2024 10:37 am 
Junior

סאבוניס כתב:
הת'אנדר נראים נהדר בדנבר בלי רוב הקו הקדמי הפצוע שלהם (הרטנשטיין, ג'יי וויל, וקנדריק). 17 הפרש אחרי שלושה רבעים.

הצגה של צ'ט עם (בינתיים) 21 נקודות, 9 ריבאונדים, 5 אסיסטים, 4 חסימות, ו-2 חטיפות. נראה כמו חיקוי וומבי (כולל השלשות שלא נכנסות). מעניין אם נורטון צופה. לעיניים שלי הכדרור דווקא נראה אחלה.

בדנבר הקו האחורי נראה זוועה. מרי וווסטברוק עם 4 מ-19 מהשדה.

לא רק הקו הקדמי שחסר, יש להם גם את טופיץ' בבחירה מספר 12 בדראפט האחרון, שהולך להחמיץ את כל העונה. ויש להם עד 4 בחירות סיבוב ראשון בדראפט הקרוב.
לטעמי הם יהיו חייבים להמיר חלק מהנכסים העתידיים, כבר היום הסגל שלהם מאד רחב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1515 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53 ... 61  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, אבו שוקרי, נורטון ו 138 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: