סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 9:13 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 58  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל ירושלים 24-25
הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 10:53 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
איך כותבים את זה באנגלית?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:16 pm 
Junior

Mitch Creek

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:26 pm 
Hall of Famer

ספורט 5 מדברים על אגוביידה מלובליאנה.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:40 pm 
Junior

עוד שחקן מסוג ״לא הייתי נופל מהכיסא אם היה חותם בקרית אתא״. אלא אם כן קריק והוא ביחד זה המסביב של החתמה נוספת בפרופיל גבוה של שחקן בעמדה 4, מדובר בהכרזה חד משמעית על עונה פיננסית. כל הכסף בקמפיין של טראמפ, לא עלינו…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:42 pm 
Sophomore

נביא בעירו כתב:
עוד שחקן מסוג ״לא הייתי נופל מהכיסא אם היה חותם בקרית אתא״. אלא אם כן קריק והוא ביחד זה המסביב של החתמה נוספת בפרופיל גבוה של שחקן בעמדה 4, מדובר בהכרזה חד משמעית על עונה פיננסית. כל הכסף בקמפיין של טראמפ, לא עלינו…

העונה הפועל עם התקציב הגבוה בתולדותיה .ברור שאדלסון יכול וצריך להשקיע יותר .מאמין שזה יקרה בקיץ הבא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:56 pm 
Junior

קריק שחקן מצוין, ממש לא שחקן לקרית אתא. אמנם לא קלעי טוב, אבל אחלה סקורר. הוא רק לא צעיר ולא ראיתי אותו בעונה שעברה, אז לא יודע מה מצבו הנוכחי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אוקטובר 29, 2024 11:59 pm 
Junior

קריק לא, אבל אוגביידה לגמרי קרית אתא. וקריק+אוגביידה כמחליפים של ווילי-סמית׳-לוי (ואולי גם של מורגן) זה מאוד מאוד צנוע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 12:03 am 
Hall of Famer

קריק לא נראה לי מחליף של ווילי וג׳סטין, וקשה לי לראות אותו יותר גרוע ממורגן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 12:13 am 
Sophomore

אנחנו צריכים סנטר בכושר משחק שמוכן להגיע מיד. כולל האבו-עוביידה הזה, מי שזה לא יהיה, הוא לוקח ריבאונד? שיעשה איתם את האימון המסכם ויהיה מוכן לתת 25 דקות מחר.
אפילו עדיף שיהיה זול, שאפשר יהיה לחתוך אותו כשתיפתח אופציה יותר נורמלית.

לגבי מיץ' קריק, הוא מופיע בת'רד הזה או בת'רד של שנה שעברה בהקשר של דרק וולטון ג'וניור... בכל מקרה, לא סווינגמן. השחקן שהכי מזכיר אותו מבחינת עמדה הוא נתנאל ארצי.
האיש כרגע במנוחה אחרי ששיחק בעונה שעברה באוסטרליה, סין, פורטו-ריקו וקנדה - זה לא שהוא נזרק מהקבוצות האלה, הוא פשוט אוסף כסף כרגע ומשחק איפה שמשלמים. נשמע כמו החתמה קלאסית לחודשיים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 10:43 am 
Senior

מיטץ׳ קריק שחקן נהדר שיודע לשים נקודות על הלוח בהרבה דרכים, שחלקן לא נראות כמו הכדורסל הכי אטרקטיבי בעולם - וזה די מה שהקבוצה הזאת צריכה מההתרשמות שלי.
אני בעד, גם אם זה אומר לשחק איתו כ4 של סמול בול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 10:45 am 
Junior

אני עדיין בוחר להאמין שאם אלה באמת שתי ההחתמות, סימן שיש עוד אחת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 11:19 am 
Freshman

מיטש קריק זה שחקן שכתבתי עליו פה כבר לפני שנתיים, אבל לא באמת האמנתי שהוא יגיע באיזשהי סיטואציה לישראל ובטח שלא להפועל.
כמו שכתבו פה כבר, בשנים האחרונות הוא מבלה את תחילת העונה באוסטרליה ומנפח סטטיסטיקות ואז נוסע לנפוש בפורטו ריקו ולהנות שם מכל המסביב וגם פה ושם מכדורסל.
אני אוהב אותו, שחקן אמוציונלי שהאוהדים יאהבו, אבל לגמרי לגמרי לא החתמה שגרתית. אמנם מדובר בשחקן בעל יכולות מוכחות, אבל ניסיון מאוד דל באירופה ושאלת העמדה אכן מעניינת..לדעתי הוא ישחק לא מעט ב-4. אני לא חושב שהכוונה הייתה שהוא יגיע במקום מורגן, אבל מקווה שיביאו בלי קשר עוד שני גבוהים, כך שבפועל הוא ידחוק את מורגן החוצה מהרוטציה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אוקטובר 30, 2024 12:58 pm 
Freshman

וואלה תביאו את האוגביידה הזה, תביאו גם שניים ממנו אם יש
ימצאו מישהו יותר טוב בהמשך? תודה ושלום. בינתיים זה עדיף על מה שיש. קבוצה שהגבוה היחיד שלה זה צאצא מקבלת בראש גם בליגה הלאומית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 6:28 am 
Freshman

יש מגמה חיובית של התעוררות והשתפרות בקבוצה אבל לא הייתי מסתנוור מנצחון על קבוצות כמו חולון וצדביטה .
אמנם נתן לנו קצת אוויר לנשימה עד שיוחתמו כאן מחליפים מתבקשים אבל אנחנו עדיין בסוג של מצב חירום מכיוון שלא נוכל לשחק הרבה זמן ומול קבוצות יותר איכותיות, אגרסיביות וחכמות , עם צ׳אצ׳א כסנטר וג׳ונסון כגבוה שני.
הדומיננטיות המוחלטת של הארפר ( החתמה נהדרת) וחזרה של קרינגטון מצילה אותנו כרגע אבל כל קבוצה עם גבוהים איכותיים שתדע להכניס להם כדורים לצבע תנצח אותנו.
לגבי ספידי. אני לא מתפלא שהוא לא מוצא את מקומו במשחק. הוא רגיל להוביל את הקבוצה למשחק שלו ( כדרור אין סופי בהתקפה ) וברגע שהארפר הפך למנהיג והסקורר הבלתי מעורר של הקבוצה עם משחק סופר מהיר והנעת כדור יעילה בהתקפה , ספידי לא ממש מוצא את מקומו ככינור שני או שלישי .
האמת היא שאני כבר שבעתי מהכדורסל של ספידי ואישית , אני מוכן להמשיך הלאה ממנו אחרי 3 שנים של כדורסל די משמים.
אבל זאת היא צומת דרכים בשבילו ובשביל הקבוצה.
או שהוא יתאים את עצמו להיות רכז. מחליף וישתלב בסוג המשחק שהקבוצה רוצה לשחק , או שהקבוצה תיאלץ להיפרד ממנו ולמצוא לו מחליף.
מה שכרגע לא נראה שיקרה מכיוון שיש יותר מדי שחקנים שצריך להביא באופן יותר דחוף.ֿ
אתמול הוא עשה כלכך הרבה נזק בכל פעם שהוא החליף את הארפר שירדנו מיתרון ל20 ל10 בכמה דקות.
חבל. הוא נראה כמו אחלה בו אדם עם מחוייבות והגנה וכו אבל מבחינת כדורסל זה לא זה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 10:54 am 
Junior

אני עדיין לא חושב שהמיקום ביורוקאפ כל כך קריטי, בטח כשאתה לא יודע איך בדיוק יסתדר הבית המקביל. ועדיין, זה היה נצחון מאוד מאוד מרשים ואם הקבוצה הזו עוד תתחבר להיות קבוצה קבוצה, זה רגע מפתח בגיבוש הזה שלה. על כל ריבאונד הגנה מול הגבוהים של של לובליאנה היה אפשר לעשות סרט ספורט של espn עם הילוך איטי ומוזיקה מרגשת ברקע והפועל ניצחה מתחת לסל שלה 30-9.

לגבי החיזוק: הדיווחים על אוגביידה לא מפסיקים ונראה שיחתום בקרוב. זה נראה כמו החלטה די חד משמעית לחכות למחליפים למאני טיים של העונה ובינתיים להעמיס בשר כדי שאפשר יהיה להתמודד בצבע ולא, חלילה, לנסות לשפר את הקבוצה בעמדות שבהן חסר עדיין הרבה כשרון. בעיניי טעות, אבל אולי עוד נופתע לטובה ואוגביידה הוא חוטב העצים שלידו יביאו קצת יותר כדורסל. ראיתי איפשהו שמיץ' קריק מפחד לבוא לארץ. נו מילא. אם יש למורגן עדיין נאמנים הם אמורים להיות די שמחים הבוקר. משחק לא רע שלו. לא רק שתי השלשות שנכנסו אלא בעיקר הרבה מהמלחמה בריבאונד היתה הוא.

ואם הרעיונות לגבי הקו הקדמי מתחילים להתבהר, דווקא הקו האחורי נראה כרגע קצת פחות יציב: הארפר כוכב, קרינגטון אחלה, דוברת עצוב וכאמור, התחושה שלי היא שהסיפור של ספידי לא הולך לכיוון טוב. אולי זה זמן טוב להיות פרו-אקטיביים ולתת לים מדר הצעה אסטרטגית? ואולי לנהל מו"ל עם אוגביידה ולדמיין את ימדר זה הביטוי הכי חזק של הפלוצים באמבטיה ההם? ימים יגידו...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 12:19 pm 
Sophomore

בנוגע לדברת, זה ממש עצוב. נראה שהפציעות גמרו אותו. ספידי עם פרצופים וגם לא שומר כמו בעבר. שריר החשק תפוס לו כאשר הוא לא מוביל את הקבוצה. בתיאוריה הוא יכול להתאים ליד הארפר, שצריך לידו רכז גדול ששומר. אם כי הוא מפתיע אותי גם ביכולת שלו לרכז, ליצור מצבים לאחרים, לשתף את הכדור ולשמור.
מורגן שחקן נהדר באופן כללי. אבל למה צריך אותו כאשר יש את קורנליוס וזוסמן כאשר גם ג'ונסון יכול להיות 3? בתכלס הוא קורנליוס עם קליעה. דרך אגב, הוא עדיין נראה פצוע. חייבים להכניס אותו גם לקבוצה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 3:36 pm 
Freshman

https://youtu.be/gmQtGo1FgnI?si=nLccHSRnZ_75tC3I

האמת שהוא סנטר מחליף לגיטימי לגמרי.
אני פשוט לא מבין למה רוצים להחתים אותו על חוזה זמני.
גם כשוויילי וסמית חוזרים אנחנו צריכים עוד שחקן בצבע מכיוון שצ'אצ'א ונמרוד לוי לא ממש ברמת טופ יורוקאפ וג'ונסון לא אמור לשחק כגבוה בכלל .
לא כלכך מבין את מחשבת הבנייה של הצוות המקצועי.
עכשיו רוצים להביא עוד פורוורד על עמדות 3-4 בשעה שיש לנו כבר את ג'ונסון ואת מורגן.....
לשמירה ויונתן אלון הפתרונות...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 5:18 pm 
Sophomore

בגדול החזרה של קרינגטון באמת פתרה כמה בעיות בקבוצה, עכשיו גם מורגן מתחיל להראות כמו שחקן ואפשר לנסות להבין את הבנייה. כרגע לא הייתי ממהר לעשות שינויים מלבד למצוא גבוה זמני.
זה על המאמן ועל ספידי לשפר את השילוב של ספידי, לדעתי הצנועה זה שלקבוצה יש אפשרות לשחק לאט לצד האפשרות לשחק מהר זה יתרון, אם כי דורש הסתגלות של השחקנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 6:06 pm 
Freshman

yoya כתב:
בגדול החזרה של קרינגטון באמת פתרה כמה בעיות בקבוצה, עכשיו גם מורגן מתחיל להראות כמו שחקן ואפשר לנסות להבין את הבנייה. כרגע לא הייתי ממהר לעשות שינויים מלבד למצוא גבוה זמני.
זה על המאמן ועל ספידי לשפר את השילוב של ספידי, לדעתי הצנועה זה שלקבוצה יש אפשרות לשחק לאט לצד האפשרות לשחק מהר זה יתרון, אם כי דורש הסתגלות של השחקנים

מסכים עם החלק הראשון אבל לא עם החלק השני של דבריך לגבי ספידי.
מספיק לראות את הנזק שהוא עשה אתמול ברבע הרביעי כדי להבין שהוא לגמרי משמיד את ההתקפה האיטית שלנו עם כדרור אין סופי ולקיחת זריקות אין ברירה ברגע האחרון.
לטעמי, הכדור בידיים של ספידי זה רעיון רע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 6:31 pm 
Junior

לצערי הבעייה ביכולת של ספידי מצטרפת לבעיה ביכולת של דוברת. כלומר קו הגארדים שלנו לא מזהיר.
אבל עדיין, אם אני ממפה את הצרכים מהחשוב והדחוף לפחות, אז מקום 1 ו-2 זה שני גבוהים (בשאיפה אחד מהם יכול להשאר אחרי שויילי וסמית' יישארו, כלומר צריך גבוה איכותי שידע לשחק איתם), מקום 3 זה מחליף למורגן ורק אז פתרון בעמדת הגארדים. זה די אומר שלא לגעת כרגע במורגן ובספידי, ולהתמקד בלייצב את מצגת הגבוהים שלנו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 6:45 pm 
Sophomore

אני מסכים איתך שאתמול הוא היה נזק רציני ויש בבירור בעיית שילוב בקו האחורי אבל ספידי כבר הוכיח את הערך שלו לא פעם ולא פעמיים, אני אשמח לאפשרות שכן יימצא פתרון שישלב בין היכולות שלו ושל הארפר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 6:48 pm 
Sophomore

הבעייה היא שכשמחליפים באמצע עונה אתה תלוי יותר במה פנוי ולא יכול רק לחפש מישהו שייפול בדיוק לתבנית שלך כי לא בטוח שנמצא כזה ברמה המתאימה (ושיש לנו כסף עבורו, ושמוכן לבוא לישראל).

לכן הייתי הולך הפוך, ומסתכל על זה שיש לנו חסרונות בכמה עמדות דווקא כיתרון.... כי זה אומר שכמעט כל שחקן טוב מאד שנמצא יוכל לתרום לנו בלי לפגוע משמעותית בחלקים בתלכיד שכן רצים טוב.

ולכן הייתי מתרכז בלמצוא שחקנים טובים, בסיטואציה שניתן להביא לפה וממשיך משם. למשל -
אם פתאום יש מצב לים מדר אני מביא. זה יוריד דקות לספידי ודברת ויוסיף כישרון התקפי ל-POOL הכללי שלנו. מה שאולי יאפשר לנו להשאיר את מורגן בקבוצה עד סוף העונה ולא להחליף עמדה 3...
אם פתאום יש כישרון התקפי משמעותי ב-3-4 (כמו האוסטרלי ההוא) אז להביא, ואז מקסימום זה יהיה במקום מורגן (למרות שהוא יותר 2-3).

אמור להקל טיפה את התהליך הסופר מסובך של הבאת שחקן מוביל באמצע עונה...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:25 pm 
Freshman

אם כבר ים מדר, לפי דעתי הוא מתאים לירושלים הרבה יותר משתי התל אביביות, מכבי (התנגשות עם בלאט), הפועל (עמוסה מכל הכיוונים בעמדה שלו).
אדלסון כל הזמן דיבר על בניה נכונה ומהלכים אסטרטגיים, אז זה
נראה בתור המהלך האסטרטגי הנדרש. שילוב שלו עם הארפר, יכול לייצור קו אחורי מכובד ביותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:26 pm 
Sophomore

d.k. כתב:
אם כבר ים מדר, לפי דעתי הוא מתאים לירושלים הרבה יותר משתי התל אביביות, מכבי (התנגשות עם בלאט), הפועל (עמוסה מכל הכיוונים בעמדה שלו).
אדלסון כל הזמן דיבר על בניה נכונה ומהלכים אסטרטגיים, אז זה
נראה בתור המהלך האסטרטגי הנדרש. שילוב שלו עם הארפר, יכול לייצור קו אחורי מכובד ביותר.

מינוס העובדה שמדר עצמו נראה טיפוס בעייתי שעף על עצמו. וידרוש משכורת שתשבור את ההיררכיה בקבוצה.

אבל כןף איתו ועם הארפר פתאום יש שני רכזים יוצרים. וביחד עם קרינגטון זה בכלל הופך לקו אחורי מאד התקפי..

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' אוקטובר 31, 2024 9:34 pm 
Freshman

אכן, מה שגם הייתי מוסיף לגבי מדר, היתה תקופה שהיו מדברים אליו בתור שחקן ברמה של בלאט, אם לא יותר מזה,
מאז בלאט נהיה שחקן יורוחיג מוכח ומדר נשאר בגדר פוטנציאל,
השאלה כאן, אם זה בחירת קבוצות לא נכונה או מעבר לזה.
בכל אופן, אם הוא יתחיל לרדת מהעץ ולהבין שכרגע הוא טעון הוכחה ושסכומים שקיבל בפנרבחצ'ה כרגע לא רלוונטיים, אז זה יכול לעבוד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1441 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55 ... 58  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: B.a.c, Google [Bot] ו 156 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: