סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ה' נובמבר 14, 2024 8:50 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 568 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 12:53 pm 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
יש אלפי סוקרים ופרופילי פייסבוק/טוויטר/טלגרם שמעריכים מה תהיינה תוצאות הבחירות, חלקם סוקרים, חלקם פייק, חלקם דיסאינפורמציה או "מטעם".
אני יכול לבחור כל תוצאה שארצה, למצוא כתבה או טוויט שתומכת בה, ואז להביא אותה "כראיה" למשהו.
מה אני אמור לחשוב, אם הבאת ראיה שאיזה פרופיל פייסבוק מעריך שהאריס תזכה? זה מקדם את הדיון לאיפשהו?

אנחנו במייל האחרון של הבחירות וזה חסר משמעות לחלוטין. תחכה בסבלנות את הימים הקרובים עד לפרסום התוצאות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 1:09 pm 
Hall of Famer

אני שב וחוזר על כך שמדובר בפורום חופשי וכל מי שחושב שיש סוג של ערך (וגם לא) למשהו שהוא חושב שיכול לתרום לנושא הת׳רד מוזמן לעשות את זה גם אם זה לא ממש מעניין אותך.

ספציפית מדובר בפרופיל שמבין היטב פוליטיקה אמריקאית, ולדעתי יש ערך לתחזית שלו גם היא תחזית בלבד ולא ראייה בשום צורה ולא תוצאה סופית שהוא קיבל ממרטי מקפליי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 2:53 pm 
מנהל פורום

אוקי, ובפולימרקט כרגע היחס הוא 56.9%-43.3% לטראמפ.
מה עושים עם זה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 3:12 pm 
Hall of Famer

אבימאל כתב:
כשמסתכלים אחורה,רואים שהקטע של כל כך מעט מדינות מתנדנדות,הוא חדש יחסית.
מאז 92.
בוש ורייגן נצחו ברוב עצום.
קליפורניה בצבע אדום. נראה מדע בדיוני היום.
מעניין אם יש הסבר הסטורי לתופעה הזאת.

רייגן ב-84' ניצח בכל המדינות למעט מינסוטה, שם מונדייל ניצח (ומונדייל היה ממינסוטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 3:17 pm 
Senior

ביל קלינטון ניצח בלואיזיאנה, קנטאקי, טנסי, ארקנסו (מדינת הבית שלו), מיזורי ו-ווסט וירג'יניה. מדינות סופר אדומות היום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:15 pm 
Hall of Famer

נורטון כתב:
עמוס לב כתב:
אף אחד לא מפחד ממה צופן העתיד בארה"ב? מה יקרה אם האריס תנצח בצורה צמודה? האם טראמפ יקבל את ההפסד או שוב ידבר על זיופי בחירות ואם זיופי בחירות האם השישי בינואר היה רק פריקוול זעיר בהשוואה למה שיילך עכשיו?
ומה יקרה אם טראמפ ינצח את הבחירות? האם אנחנו יודעים בוודאות מה הוא הולך לעשות מבחינת הדמוקרטיה האמריקאית? הרי אם מתייחסים למה שהוא אומר, אז התשובה היא די ברורה שלא.
למען האמת, התוצאה היחידה בבחירות הללו שלא מעלה תסריטי אימה היא ניצחון ביתרון כזה נוח של האריס שאפילו טראמפ לא יוכל לתרץ אותו בזיופים בצורה שתישמע חצי אמינה.
אם נהיה אנשים של חצי הכוס הריקה, אנחנו יכולים להיות בימים של התמוטטות האימפריה האמריקאית וההשפעות על ישראל במקרה כזה כל כך הרבה יותר חמורות מאשר ממשל דמוקרטי עוין של קמאלה האריס.

אתה יודע, טראמפ כבר היה נשיא, ארה״ב עדיין קיימת (וכאמור, היתה במצב טוב בהרבה בשנת 2020, מאז בשנת 2024).

השישי בינואר קרה אחרי שטראמפ כבר לא היה נשיא. הוא גם הקצין את ההתבטאויות הלא דמוקרטיות שלו ו - project 2025 שזה מה שהיה לך להגיד בנושא -
נורטון כתב:
אם זה רציני, אז אולי בכל זאת אצביע לדמוקרטים.

אני מפחד שטראמפ של היום זה לא טראמפ של 2020

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:22 pm 
Senior

אבל אחרי 4 שנים של בזבוז כסף חסר תקדים והגדלת הגרעון לשיאים חדשים והמשבר הבריאותי הכי גדול במאה שנה, נהיה יותר יקר בסופר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:24 pm 
Senior

רוברט קנדי גוניור שמיועד להיות אחראי על מדיניות הבריאות של ממשל טראמפ הודיע שהדבר הראשון שיעשו זה להוציא את הפלורויד מהמים בארה״ב. רעיון מצוין למדינה שבה כמעט לאף אחד אין ביטוח דנטלי ו/או כסף לשלם על טיפולי שיניים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:27 pm 
Hall of Famer

רוברט קנדי ג'וניור לא מאמין בכל תיאוריות הקונספירציות על החיסונים?
דרך אגב, לגבי התפקוד של טראמפ כנשיא, כדאי שוב להיזכר באיך הממשל שלו טיפל במגיפת הקורונה. אתה חושב שהוא תפקד כמו שהיה צריך לתפקד? אפילו ב-5%?

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 5:39 pm 
Hall of Famer

עמוס לב כתב:
נורטון כתב:
עמוס לב כתב:
אף אחד לא מפחד ממה צופן העתיד בארה"ב? מה יקרה אם האריס תנצח בצורה צמודה? האם טראמפ יקבל את ההפסד או שוב ידבר על זיופי בחירות ואם זיופי בחירות האם השישי בינואר היה רק פריקוול זעיר בהשוואה למה שיילך עכשיו?
ומה יקרה אם טראמפ ינצח את הבחירות? האם אנחנו יודעים בוודאות מה הוא הולך לעשות מבחינת הדמוקרטיה האמריקאית? הרי אם מתייחסים למה שהוא אומר, אז התשובה היא די ברורה שלא.
למען האמת, התוצאה היחידה בבחירות הללו שלא מעלה תסריטי אימה היא ניצחון ביתרון כזה נוח של האריס שאפילו טראמפ לא יוכל לתרץ אותו בזיופים בצורה שתישמע חצי אמינה.
אם נהיה אנשים של חצי הכוס הריקה, אנחנו יכולים להיות בימים של התמוטטות האימפריה האמריקאית וההשפעות על ישראל במקרה כזה כל כך הרבה יותר חמורות מאשר ממשל דמוקרטי עוין של קמאלה האריס.

אתה יודע, טראמפ כבר היה נשיא, ארה״ב עדיין קיימת (וכאמור, היתה במצב טוב בהרבה בשנת 2020, מאז בשנת 2024).

השישי בינואר קרה אחרי שטראמפ כבר לא היה נשיא. הוא גם הקצין את ההתבטאויות הלא דמוקרטיות שלו ו - project 2025 שזה מה שהיה לך להגיד בנושא -

לא נכון. טקס ההשבעה של ביידן היה ב-20 בינואר כלומר ב-6 בינואר טראמפ עדיין היה נשיא.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:00 pm 
Hall of Famer

אם project 2025 הוא משהו שטראמפ באמת מתכוון לעשות, ברור שאני לא יכול להצביע לו. הבעיה היא כאמור, שהוא היה נשיא 4 שנים והוא לא עשה את זה. אתפלא מאד אם הדמוקרטיה האמריקאית תגמור את עצמה בגלל נשיאות של טראמפ, ועל פי ההיסטוריה מה שיקרה הוא מדינה קצת יותר מתפקדת כלכלית.
אבל אני אהיה דביל גמור אם אגיד שזה בלתי אפשרי לחלוטין לאור העובדה ש פרוג׳קט 2025 קיים, ולאור האמירות של טראמפ. ובדיוק בגלל זה יש לי גם דרכון אירופאי (למרות ששם מן הסתם צריך להתמודד עם בעיות אחרות, ובתור מישהו שגר בשוויץ בעבר, אני יודע.)

בכל מקרה, די מנוי וגמור עמי שלא אצביע לאף אחד מהשניים (במיוחד בגלל שאני גר בקליפורניה, וזה פשוט לא משנה בכלל)., אבל כן אצביע לפרופוזישונים ולשאר עמדות ותפקידים פרט לנשיא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' נובמבר 04, 2024 9:07 pm 
Hall of Famer

מה זה פרוג'קט 2025?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:06 am 
Hall of Famer

ספרו למשתמש אבימאל, זה שפוער עיניים בפליאה על דם שנשפך לפי אינטרסים של ביבי חביבו ומייחל כאן לבחירה של טראמפ, על הציוץ של טראמפ היום ברשת החברתית שלו:

"אנחנו בונים את הקואליציה הגדולה והרחבה בתולדות הפוליטיקה האמריקאית. זה כולל שיא של מצביעים ערבים ומוסלמים במישיגן, שרוצים שלום. הם יודעים שקמלה והממשל מחרחר המלחמה שלה יפלשו למזרח התיכון, יובילו למותם של מיליוני מוסלמים ויביאו למלחמת עולם שלישית. הצביעו לטראמפ, והחזירו את השלום!".

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:15 am 
Hall of Famer

ואתה באמת חושב שטראמפ מתכוון למה שהוא אמר פה…?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:22 am 
Hall of Famer

ברור שלא. טראמפ פסיכופת ושקרן פתולוגי, כמו ראש הממשלה הישראלי שאבימאל תמך בו בעיניים עצומות שעכשיו הוא פוער בתדהמה. אבל עקומת הלמידה לא משתפרת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 9:04 am 
Senior

נייט סילבר עבד כל הלילה עם מחשבי העל חלל שלו והרגע פרסם את תוצאות 80000 הסימולציות הסופיות בהחלט שהוא הריץ -

קמאלה האריס 50%
דונאלד טראמפ 49.7%
אין הכרעה 0.3%

מרתק נייט סילבר, תודה לך. עבודה מאוד מועילה יש לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 9:56 am 
Freshman

פרופ' אלן ליכטמן שחזה בצורה מדויקת את התוצאות ב-9 מתוך 10 מערכות הבחירות האחרונות, קבע הפעם שהמנצחת היא קמלה האריס. לאור אחוזי הפגיעה שלו, לא הייתי מודאג במקום תומכי האריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 10:27 am 
Hall of Famer

הפעם העשירית הייתה במקרה עם טראמפ וקלינטון?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 10:37 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אבל אני אהיה דביל גמור אם אגיד שזה בלתי אפשרי לחלוטין לאור העובדה ש פרוג׳קט 2025 קיים, ולאור האמירות של טראמפ. ובדיוק בגלל זה יש לי גם דרכון אירופאי (למרות ששם מן הסתם צריך להתמודד עם בעיות אחרות, ובתור מישהו שגר בשוויץ בעבר, אני יודע.)

באילו בעיות "אחרות" נתקלת בשוויץ? (למעט יוקר המחייה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 10:43 am 
Freshman

עופר האדום כתב:
הפעם העשירית הייתה במקרה עם טראמפ וקלינטון?

לא. גם שם הוא פגע נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 10:46 am 
Hall of Famer

בנתיים המהמרים לא מתרגשים מליכטמן וסילבר והיתרון של טראמפ שם צומח ל 39-61

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 11:07 am 
Junior

לפי המודל שלי, שמשקלל את כל המודלים, את כל הסקרים, את יחס ההימורים בפולימרקט ואפילו את הרקורד של פרופ׳ אלן ליכטמן, זה מירוץ של פיפטי-פיפטי…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 11:29 am 
Hall of Famer

Shiver כתב:
נורטון כתב:

באילו בעיות "אחרות" נתקלת בשוויץ? (למעט יוקר המחייה)

שוויץ ספציפית? רק שלא סבלתי את העם במיוחד אבל יכול להיות שזה בגלל שאני מיזנתרופ.
אבל בתור מישהו שגר בשוויץ, בערך כל שבועיים טיילתי בעיר אירופאית אחרת.
בואו נגיד רק שמדינות כמו הונגריה או סלובקיה לא סובלות מבעיה אקוטית שמדינות כמו צרפת או גרמניה סובלות מהן. (ואגב, אמנם לא ציריך, אבל גם ג׳נבה סובלת קצת מכך, לפחות בתקופתי שזה היה כבר די מזמן).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:09 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ביל קלינטון ניצח בלואיזיאנה, קנטאקי, טנסי, ארקנסו (מדינת הבית שלו), מיזורי ו-ווסט וירג'יניה. מדינות סופר אדומות היום.

אבל קח את קליפורניה.
מעולם לא היתה בצד אחד ברצף כזה. בבחירות האלה היא תהיה כחולה פעם 9 ברציפות.
הפער שם גם הולך ומתרחב בהתמדה.
נראה כמו תהליך חד כיווני....

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' נובמבר 05, 2024 12:14 pm 
Hall of Famer

דווקא אומרים שבניו יורק ובקליפורניה הפער דווקא הולך להצטמצם, זו אחת הסיבות שב- popular vote הפער מאוד קטן לטובת האריס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 568 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 23  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Dovi, FLASH ואורח אחד

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: