סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 2:25 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 12:22 pm 
Junior

בלוג: הצג בלוג (0)
Shiver כתב:
FLASH כתב:
Shiver כתב:
פלאש נשמע שאין לך מושג מה זה שלטון חוק ומה זה דמוקרטיה.

2. בגצ יפסול את החוקים. לא יחקרו את היועמשית
3. שאלתי אם לגיטימי שבגצ יפסול חוקים ש80% מהעם הצביע למפלגה שרצה לבחירות בשמם. חוקים שמבטאים דיקטטורה לשיטתך ודמוקרטיה לשיטתם.

2. על מה בדיוק צריך לחקור את היועמ"שית?

3. זו המהות של חוסר ההבנה שלך. אין שום קשר בין אחוז תמיכת העם במפלגה A, לבין זה שמפלגה A רוצה לחוקק חוק שנוגד חוקים אחרים ו/או חוקי יסוד.
ואז עוד להתפלא למה החוק נפסל על ידי היועמ"שית או בבית המשפט? זה פשוט חוצפה ואי הבנת הכללים.
למשל חוקי הסיוע למעונות של אברכים וחוקי הגיוס - זה בכלל לא משנה גם אם 90% מהאוכלוסיה תומכת בהן - הם פוגעים בזכות היסודית לשיוויון. אז מה בדיוק היועמ"שית אמורה לעשות? היא רומזת בעדינות שזה נוגד את ספר החוקים, ואז ככל הנראה ייפסל בבג"ץ. בג"ץ עובד לפי ספר החוקים, לא לפי מנדטים. זו המציאות בדמוקרטיה שאתה מסרב להבין.

2. לא אמרתי שצריך. לא מכיר את החומרים. אבל ודאי שכמו מח"ש לחקירת שוטרים, צריך גוף לחקירת הפרקליטות והיועמשית. לא ייתכן שגורמי האכיפה יחקרו את עצמם, בדיוק כמו במשטרה צריך גוף נפרד. וזה החוק שהוצע

3. אין חוק סיוע למעונות אברכים. חוצפה לקבוע שחוק נוגד את ספר החוקים כשאתה לא מכיר את החוק. ואם לא קראת את ההודעה שציטטת, אחזור : לדעתך זה חוקי דיקטטורה, לדעתם אלו חוקים שמבטאים *דמוקרטיה*. על פלורליזם שמעת?

יש חוק שקובע שבעלי הכנסה נמוכה יזכו לסבסוד. בדיוק כמו שלשיטתך סביר שיקחו יותר מס הכנסה מבעלי הכנסה גבוהה, כך לשיטת הממשלה סביר שבעלי הכנסה נמוכה לא ישלמו 8000 שח בחודש על מעונות לשני זאטוטים, אלא יקבלו הנחה. וכך בארנונה. וכך בביטוח לאומי, יקבלו יותר. לא אתפלא אם אורן80 יזכיר לנו שמאז ומעולם בעלי הכנסה נמוכה זכו להנחות, ללא תלות באם שני בני הזוג עובדים משרה מלאה. לא רק אברכים נהנים מההטבה, אלא כל סטודנט או סטודנטית עם ילדים במעון, שבן/בת זוגם עובד, יהנו מההטבה. אני מציע למסגר את החוק מחדש, בשונה מערוצי התעמולה שלכם, כך: חוקי הסיוע למעונות סטודנטים חופשיים. מה דעתך? לבטל את ההנחה לסטודנט להנדסת בניין?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 1:18 pm 
Hall of Famer

מעניין שדווקא כשראש הממשלה (הנאשם בפלילים ב-3 תיקים שונים) והשר לביטחון פנים (המורשע בפלילים) שניהם עומדים בפני מצב משפטי לא פשוט בכלל, דווקא אז הממשלה "נזכרת" שחייבים גוף שיחקור את היוע"משית והפרקליטות וזאת למרות שאין שום חשד פלילי כנגדם. כמובן שאין שום סיכוי שמדובר ברדיפה פוליטית של כל מי שעלול לסכן בעצם ביצוע עבודתו כראוי את המשך היצמדותם לכסאותיהם אלא חשש אמיתי וכנה לקיומו של שלטון חוק אמיתי וחזק במדינת ישראל. כמובן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 2:32 pm 
Hall of Famer

עזוב רוני. גם איו חוק שקובע סבסוד לאברכים, יש חוק שקובע סבסוד למה שבמקרה מתאים לאוכלוסיית האברכים. תזכור ששלושה סממנים יש בתומכי הממשלה הזו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 3:51 pm 
Hall of Famer

תגיד פלאש, אתה לא שם לב שמדובר בעלוקות נטולי מוסר בסיסי? (אברכים ובחורי ישיבות). . באנשים שמסתכלים על העולם קורס סביבם אומרים 'על הזין שלי'

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 3:57 pm 
Sophomore

פלאש רוצה שלטון יהודי אולי לפי ההלכה, אבל הוא יודע שזה לא פופולארי, אז הוא קורה לזה דמוקרטיה. הוא משקר. מה שלא ברור לי אם הוא משקר רק לנו או גם לעצמו. אדם ישר אומר מה הוא רוצה ולא מתחבא מאחורי עיוות הגדרות. דיונים איתו הם חסרי טעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 4:13 pm 
Hall of Famer

Ketchup כתב:
פלאש רוצה שלטון יהודי אולי לפי ההלכה, אבל הוא יודע שזה לא פופולארי, אז הוא קורה לזה דמוקרטיה. הוא משקר. מה שלא ברור לי אם הוא משקר רק לנו או גם לעצמו. אדם ישר אומר מה הוא רוצה ולא מתחבא מאחורי עיוות הגדרות. דיונים איתו הם חסרי טעם.

מדויק. אני לא אומר את זה בשמחה גדולה, אבל הוא באמת שקרן פתולוגי והדיונים עמו חסרי טעם. אגב לא רק בהקשר פוליטי טהור, אני מזכיר שמדובר באדם שכשהתפרסם מחקר אקדמי רציני על פגיעות מיניות בציבור הדתי, הוא טען שמדובר ב"סקר מוטה". כל נתון שלא הולם את תפישת העולם שלו, עובר תהליך מהיר של התאמה לפרמטרים. מי שזוכר מדיוני קובי/לברון העתיקים, יודע גם משם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 9:21 pm 
Junior

;;-)))
גדול
לפנתיאון. "שקרן". "זו לא דמוקרטיה". "מדינת הלכה"
שום הודעה לגוף החוקים. חזק שלכם

שמתי דברים על דיוקם, חוק אחד נחקק באופן ראוי כדי שיהיה גוף שיחקור את היועמשית והפרקליטות, כמו גורם אכיפה אחר, המשטרה נחקרת על ידי מח"ש. וחוק אחר אינו דיקטטורי "חוק סיוע למעונות אברכים", מסגור תעמולתי שנועד להנדסה תודעה כאילו יש מעונות של אברכים שרק בהם, האברכים מקבלים הוזלה משמעותית, נטו כי הם אברכים, אלא מדובר בחוק דמוקרטי חברתי , דומה להנחה בארנונה. מדובר סיוע לבעלי הכנסה נמוכה, שגם סטודנטים סוגרים חודש בזכותו, ובכלל אנשי השכבות הנמוכות. יותר נכון, מדובר בחוק לסטודנטים, כי יש 342 אלף סטודנטים בארץ, ופחות מ100 אלף אברכים. אז כן, צריך להוריד את הסטודנטים הרווקים, ועדיין.

התשובה?
האחד חושב שלא ראוי שיהיה גוף חקירה ליועמשית והפרקליטות. ואם מישהו מנסה להקים כזה, זו רדיפה פוליטית, כי למה לא לאפשר לבגצ הפרקליטות והיועמשית כוח בלתי מוגבל עד כדי חקירות אגרסיביות ואכיפה בררנית על מוקדי כוח בימין וכך לחורר מתוכן את שלטון העם ולהלך אימים על הממשלה. כנראה הוזה שאת מח"ש הקימו רק כשהיה חשד פלילי של שוטר כלשהו במשטרה. שנאמר, פחחחח

השני חושב כנראה שראוי לתת הנחה לבעלי הכנסה גבוהה, לא מסתדר לו שנותנים הנחה לבעלי הכנסה נמוכה, כי יצא שחרדים מסתפקים במועט עובדים פחות בשביל ללמוד תורה. טפי עליהם. במציאות, רוב מי שלומד תורה מנצל את הזמן יותר טוב ממנו

השלישי והרביעי כבר מצא דרך להכחיש את המציאות הברורה שאלו פני החוקים: "הוא רוצה מדינת הלכה. הנחה לעניים זו לא דמוקרטיה. הוא שקרן פתולוגי. " תרשה לי לגחך, את הדיונים האלו כבר מיציתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 9:33 pm 
Hall of Famer

כן, כן, אבל לא ענית על השאלה - האם אתה לא מבין שמדובר במאה אלף איש (או כמה שזה לא יהיה, זה לא העניין) שמנצלים פירצות בחוק כדי לעשות מה שבא להם. ולקבל על זה כסף תוך כדי כך שהדבר היחיד שהם תורמים לעולם זה פילוג.

ולפני שתגיד משפטים כמו ״רוב מי שלומר תורה מנצל את הזמן יותר טוב ממנו״, תזכור שאני יוצא ישיבות (אופקים, מעלות, כרם ביבנה, ואפילו טיפה מיר). אני יודע את האמת על כמה ״הם לומדים״ ואיך הם ״מנצלים את הזמן״ בין לראות משחקים של מכבי ביום חמישי, שחנ״שים על כלום עד 4 בבוקר וטיולים בזוויתן (וכן, גם איזה 3-4 שעות לימוד פה ושם, אני לא אגיד שלא...).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 9:48 pm 
Junior

נורטון כתב:
תגיד פלאש, אתה לא שם לב שמדובר בעלוקות נטולי מוסר בסיסי? (אברכים ובחורי ישיבות). . באנשים שמסתכלים על העולם קורס סביבם אומרים 'על הזין שלי'

לא, אני מכיר אותם היטב. גרתי בחיי בשתי שכונות מוצפות בבחורי ישיבות. באחת מדובר ביישוב של אברכים ובחורי ישיבות דתיים, והגיוס בו היה מרקיע שחקים. על פי נתוני צהל, קרוב ל60 אלף ימי מילואים ביישוב הזה, מה7 לאוקטובר עד ה31 לדצמבר. ליישוב שבו קרוב ל1000 גברים בגיל מילואים. כלומר ממוצע של 60 ימי מילואים לאיש מילואים, מתוך 84 אפשריים. די מטורף, בוודאות יש יישובי "אברכים" עם ממוצע גבוה יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 9:57 pm 
Hall of Famer

אני מדבר על חרדים, לא על דתיים לאומיים. מן הסתם. ברור שדתיים לאומיים מתגייסים כמו (או כנראה יותר ליחידות קרביות, אבל לא בדקתי לעומק) מהרוב.
חרדים לעומת זאת...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 11:19 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

FLASH כתב:
ההתנהגות של בגצ ובעיקר היועמשית וגורמי החקירה פוליטית ב100%. היועמשית לא מסתירה את זה. כל ההתפתחויות מאז שטראמפ נבחר מראים את זה ותפקוד היועמשית פוליטי במיליון אחוז. שלא יתפלאו מהריאקציה של הממשלה, הגיונית או לא. הכל כאן הפעלת שרירים הדדית להראות מי שולט

אגב אם 80% מהעם יצביעו מפורשות בקלפי למפלגה שבמצע שלה חוקים שהם דיקטטורה לשיטתך, דמוקרטיה לשיטתם. בגצ , גוף לא נבחר, יפסול. לגיטימי?

אז יאללה שילחו לבחירות, ואז נראה 80% בוחרים בהם מחדש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 11:44 pm 
Junior

בהחלט מקווה שילכו לבחירות אחרי עסקת החטופים והפסקת אש בעזה. הממשלה הבאה תוכל לגמור את חמאס גם אחרי הפוגת בחירות.
כולם צריכים ללכת הביתה, ביבי, גנץ, אייזנקוט, בר, הלוי, סמוטריץ', בן גביר, כולם כולל כל ראשי המפלגות. מצד שני, אם לא ילכו, וביבי ייבחר, זו הכרעת הרוב.
איפוס למדינה לפוליטיקה וראשי הבטחון יעשה רק טוב למדינה. היחיד שנראה שהגוף שלו מתפקד (ומצוין) זה המוסד, שבנתיים נראה ששם את הCIA בכיס (וגיסי שעובד איתם טוען כך הרבה שנים)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 11:53 pm 
Junior

נורטון כתב:
אני מדבר על חרדים, לא על דתיים לאומיים. מן הסתם. ברור שדתיים לאומיים מתגייסים כמו (או כנראה יותר ליחידות קרביות, אבל לא בדקתי לעומק) מהרוב.
חרדים לעומת זאת...

אמרת שלמדת גם בכרם. בכרם ביבנה למדו 3-4 שעות ביום?
לא יודע, הבנתי שאתה בערך בן מחזורו של יגאל אמיר.
למדת שם לפני 30 שנה? הרב גרינברג/גולדוויכט ראש הישיבה דאז? הרב הראשי כיום, הרב קלמן בר היה ר"מ שם. הרב לוז (דיין בבית דין הגדול), הרב רבינשטיין, הרב משה כהן, רבים משכבת הגיל הזו+ למדו שם ולפי סוללת הרבנים שלמדו שם בתקופתך ולפני.. מעריך שהיה שם לימוד מאוד חזק. בטלנים יש בכל מקום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 11:55 pm 
Hall of Famer

אף אחד לא אמר שלא ראוי שיהיה גוף שיחקור, במידת הצורך, את היעמ"ש והפרקליטות, מה שאני אמרתי זה שהקמה של גוף כזה ע"י ממשלה של עבריינים ונאשמים ששקועים עד צוואר בניגוד עניינים היא רדיפה פוליטית פאר אקסלנס ואין דבר בינה ובין איזשהו סוג של צדק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 12:17 am 
Hall of Famer

יגאל עמיר גדול ממני בכמעט עשור. גרינברג היה רה'י. היו שם עשרות בטלנים אבל גם הרבה שלמדו (ברמה נמוכה יחסית)
אבל הכי חשוב ובבקשה תגיד לי שאתה מבין כי אני מרגיש שאני מדבר לקיר
זאת ישיבת הסדר!!! לא ישיבה חרדית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 12:34 am 
Junior

אני לא באמת מכיר ישיבות חרדיות.
rony כתב:
אף אחד לא אמר שלא ראוי שיהיה גוף שיחקור, במידת הצורך, את היעמ"ש והפרקליטות, מה שאני אמרתי זה שהקמה של גוף כזה ע"י ממשלה של עבריינים ונאשמים ששקועים עד צוואר בניגוד עניינים היא רדיפה פוליטית פאר אקסלנס ואין דבר בינה ובין איזשהו סוג של צדק.

מה זה במידת הצורך? מה קשור לממשלה? מבחינתי שהגוף יקום על ידי ועדה בראשות האופוזיציה . צריך שיהיה גוף כזה לא היום, לא אתמול, לפני 50 שנה. תאר לך שאת המשטרה יחקרו להב 443. אתה מבין לבד איך זה יראה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 1:23 am 
Hall of Famer

אז למה אתה מדבר על זה? דיברת ארוכות על כך שאברכים צריכים לקבל הטבות וקצבאות כאלה או אחרת - האם אתה באמת לא מבין שהטענה העיקרית היא כלפי החרדים שלא תורמים, ולא כלפי הציבור הדתי לאומי שכן תורם ? (כלפיו יש טענות אחרות, בגלל ההקצנה והבן גביריות אבל זה נושא אחר לגמרי מאשר קצבאות האברכים). או במילים אחרות - האם אתה מיתמם? או תענה על השאלה - למה לעזאזל שמאות אלפי חארות שמסתכלים על כל הישראלים קורסים תחת נטל המילואים ויוקר המחיה, צריכים לקבל הטבות על כך שהם מעשנים סיגריות בכולל?
תזכור גם שמרבית האברכים, הם חרדים. לא דתיים לאומיים. כלומר, אנשים שלא עשו צבא ולא תרמו, ולא אנשים שעשו צבא וכן תרמו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 10:59 am 
Hall of Famer

FLASH כתב:
אני לא באמת מכיר ישיבות חרדיות.
rony כתב:

מה זה במידת הצורך? מה קשור לממשלה? מבחינתי שהגוף יקום על ידי ועדה בראשות האופוזיציה . צריך שיהיה גוף כזה לא היום, לא אתמול, לפני 50 שנה. תאר לך שאת המשטרה יחקרו להב 443. אתה מבין לבד איך זה יראה.

כשיקום גוף כזה בלי שמי שעומד מאחוריו יהיו עבריינים פליליים, נאשמים וסייעניהם, אני גם אתמוך בו. עד אז זו רדיפה פוליטית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 12:48 pm 
Hall of Famer

הרודן ממשיך לעבוד על דחייה וביטול עדותו הפעם שולח את הכלבלב שלו אמיר אוחנה שדורש לבטל את העדות ביום רביעי כי נשיא פראגוואי מגיע לארץ והרודן צריך לנאום בכנסת.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 1:52 pm 
Hall of Famer

אפשר להמציא מחולל תירוצים למה צריך לדחות עדות במשפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 2:12 pm 
Hall of Famer

אפשר אבל לא צריך. משפחת הפשע ממש טובה בזה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 2:17 pm 
Freshman

בינתיים ניסו לחולל תירוצים מהשב"כ, פיקוד העורף, יו"ר הכנסת ובטח שכחתי עוד כמה. אני מהמר ששבוע הבא הוא לפתע יחלה בשפעת שתשבית אותו ליומיים.
לא כ"כ ברור למה כי הרי לא היה כלום וגם את הכלום שהיה הוא בכלל לא זוכר לפי חקירותיו במשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 2:29 pm 
Junior

נורטון כתב:
אז למה אתה מדבר על זה? דיברת ארוכות על כך שאברכים צריכים לקבל הטבות וקצבאות כאלה או אחרת - האם אתה באמת לא מבין שהטענה העיקרית היא כלפי החרדים שלא תורמים, ולא כלפי הציבור הדתי לאומי שכן תורם ? (כלפיו יש טענות אחרות, בגלל ההקצנה והבן גביריות אבל זה נושא אחר לגמרי מאשר קצבאות האברכים). או במילים אחרות - האם אתה מיתמם? או תענה על השאלה - למה לעזאזל שמאות אלפי חארות שמסתכלים על כל הישראלים קורסים תחת נטל המילואים ויוקר המחיה, צריכים לקבל הטבות על כך שהם מעשנים סיגריות בכולל?
תזכור גם שמרבית האברכים, הם חרדים. לא דתיים לאומיים. כלומר, אנשים שלא עשו צבא ולא תרמו, ולא אנשים שעשו צבא וכן תרמו.

אתה מדבר על חרדים, תגיד חרדים
כשאתה מדבר על אברכים ובחורי ישיבות בשמות כמו עלוקות נטולי מוסר שמסתכלים על העולם קורס ועל ה*** שלהם, בזמן שהם ,, עם חבריהם בחורי הישיבות לשעבר, באו אלפיהם להציל יהודים ב14 חודש האחרונים והקריבו את חייהם פי הרבה מעבר ליחסים באוכלוסיה, ומאות מהם נהרגו, ראוי שלא תדבר על אברכים ובחורי ישיבות, אלא על מי שאתה רוצה לדבר עליהם.

כיום 35% מהאברכים ובחורי הישיבות בגילאים 22-32 הם דתיים לאומיים. כמעט 5000 כאלה. לא חושב שנכון להגביל עבורם הנחות. מעל הגיל הזה יש 75 אלף חרדים אברכים , וסביב 100 אלף שעובדים. אני חושב שנכון להגביל את ההנחה במעון בגילאים ככ מבוגרים כי לא ריאלי שככ הרבה אנשים לא יעבדו ויקבלו סבסוד ל20-50 שנה, כמו שלא ריאלי שסטודנט יהיה סטודנט 50 שנה על חשבון הציבור

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 3:04 pm 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
בינתיים ניסו לחולל תירוצים מהשב"כ, פיקוד העורף, יו"ר הכנסת ובטח שכחתי עוד כמה. אני מהמר ששבוע הבא הוא לפתע יחלה בשפעת שתשבית אותו ליומיים.
לא כ"כ ברור למה כי הרי לא היה כלום וגם את הכלום שהיה הוא בכלל לא זוכר לפי חקירותיו במשטרה.

העדות תשמיד את ערכו הציבורי והוא יודע את זה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 06, 2024 3:14 pm 
Freshman

Hacohen כתב:
קרטמן כתב:

העדות תשמיד את ערכו הציבורי והוא יודע את זה.

הלוואי, אבל אחרי שה-7.10 לא השמיד את ערכו הציבורי אני כבר לא חושב שיש משהו שיכול להשמיד את ערכו בציבור שלו, ולצערנו נראה שהציבור הזה מספיק גדול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 5 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: