סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 2:20 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 12:59 pm 
Freshman

בלוג: הצג בלוג (0)
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
פוסט ארוך מאוד שניתן לסכם אותו ב: חחח

חחח, מאוד מפתיע שאתה לא מסוגל לקרוא ולהבין יותר מכמה שורות, חחח. אקצר לך את זה - מצוטטים פה דברים מפי שני מתנחלים, עקיבא נוביק ועמית סגל. חחח אתה איש בזוי והזוי וימ"ש.

עופר האדום כתב:
וחבל לי אישית שמנהלי הפורום הזה לא מעיפים אותו קיבינימט.

+1

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 1:02 pm 
Hall of Famer

אם אמון הציבור הוא קריטריון ל"איזה כיוון המדינה צריכה ללכת" אז יהיה נחמד לשמוע על ההשוואה בין האמון בצה"ל ושאר גופי הביטחון (וראשיהם), לבין הממשלה (וראשיה).
או שפה פתאום המטריקה הזאת בזויה וחסרת חשיבות...
מעניין

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 1:03 pm 
Junior

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
מה שמצחיק זה שאפשר להגיע להסכמות די בקלות. לדעתי 70-80 אחוזים מהאנשים כאן מסכימים על רוב הדברים המהותיים בחיי היום יום, ואני באמת לא מצליח להבין איך הגיעו למצב שבו השינויים במערכת המשפט, המאוד נחוצים, הפכו לדבר שאי אפשר לגעת בו ולדבר עליו.
אני רק מדמיין מה היה קורה אם היה יועמ"ש לעומתי לממשלת שמאל. וואי וואי, שמסנדל בערך כל דבר אפשרי. גם די מדהים איך אותה תופרת זרמה כ"כ בקלות עם כל גחמה של הממשלה הקודמת כולל דברים שנויים במחלוקת ממש כמו ההסכם עם לבנון (שבו ויתרנו על שטח ימי למדינת אויב בזמן ממשלת מעבר!) או אפילו מינוי בכירים בתקופת ממשלת מעבר.

בוא נעשה הפעלה קטנה שמורכבת מ2 חלקים:
1) ספר לי על השינויים במערכת המשפט שנוגעים לאיזון סמכויות בין הרשויות ולא להחלשת הרשות השופטת והכפפתה לרשות המחוקקת (שאליה כפופה בהגדרה בארץ הרשות המבצעת).
2) ספר לי על הדברים שהיועמ"שית פסלה\תפרה\שקר כלשהו רק כי היא פוליטית וננסה להסתכל אם אין שם רקע משפטי וזו סתם רשעות שמאלנית טיפוסית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 1:04 pm 
Freshman

אנשים מצחיקים,בזמן המועט שלי כאן כבר ספגתי יותר מפעם אחת קללות לגופו של אדם (כמו זה שכתב איש הגזר מעליי) ובכלל לא הגבתי, ועכשיו אני זה שמקבל אזהרה. אנשים רקובים מבפנים, פורום רקוב, "מנהלים" בשקל עשרים.
מוזמנים לחסום, אני יוצא לבד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 1:06 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אם אמון הציבור הוא קריטריון ל"איזה כיוון המדינה צריכה ללכת" אז יהיה נחמד לשמוע על ההשוואה בין האמון בצה"ל ושאר גופי הביטחון (וראשיהם), לבין הממשלה (וראשיה).
או שפה פתאום המטריקה הזאת בזויה וחסרת חשיבות...
מעניין

כאמור המכון הישראלי לדמוקרטיה באופן עקבי בודק את הדברים האלו:
https://www.idi.org.il/articles/53366

הצבא זוכה באופן כללי לאמון אדיר מהציבור בעוד הממשלה ובעיקר הכנסת זוכים לאמון מאוד מינורי מהציבור.
גם פה יש סקר שמצאתי על ידי התוצאה השניה בגוגל עבור "אמון הישראלים בצבא" (לא יודע מה המקור שלו, הראשון בחיפוש היה הלינק הקודם).
https://www.israeldefense.co.il/node/62876

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 2:14 pm 
מנהל פורום

נ.כ.ב.ש רשמית כתב:
אנשים מצחיקים,בזמן המועט שלי כאן כבר ספגתי יותר מפעם אחת קללות לגופו של אדם (כמו זה שכתב איש הגזר מעליי) ובכלל לא הגבתי, ועכשיו אני זה שמקבל אזהרה. אנשים רקובים מבפנים, פורום רקוב, "מנהלים" בשקל עשרים.

נכנסת בסערה לפורום, 57 הודעות בזמן קצר של רעל ובלאגן עם כמעט 0 תרומה וקושי להתמודד בדיונים בצורה לוגית, נעימה וסבירה עם טענות.
אתה יכול להוסיף את מנהלי הפורום לרשימה כאחראים לכל תחלואות המדינה ביחד עם היועמשית, ראשי מערכת הביטחון, אהוד ברק וקרן וקסנר.
מאחל בהצלחה עם הקריאה הפסיבית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 2:23 pm 
Freshman

Shiver כתב:
נ.כ.ב.ש רשמית כתב:

נכנסת בסערה לפורום, 57 הודעות בזמן קצר של רעל ובלאגן עם כמעט 0 תרומה וקושי להתמודד בדיונים בצורה לוגית, נעימה וסבירה עם טענות.
אתה יכול להוסיף את מנהלי הפורום לרשימה כאחראים לכל תחלואות המדינה ביחד עם היועמשית, ראשי מערכת הביטחון, אהוד ברק וקרן וקסנר.
מאחל בהצלחה עם הקריאה הפסיבית.

כן, כי מה שמאפיין אנשים רעילים כמותכם זו התדיינות נעימה וסבירה עם טענות מנומקות, מיסטר לוגיקה. נו, עוד "מנהל". בדיחה.
כמו שלא סביר לצפות מאריה לאכול עשב, לא סביר לצפות משמאלנים למינימום של אינטגריטי. אנשים נוטפי שנאה ורעל.
הודעה אחרונה בהחלט. יאללה ביי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 2:25 pm 
Junior

ה.ס.ת.ל.ק רשמית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 2:41 pm 
Freshman

מיקרוקוסמוס של החברה הישראלית. "ימש של היועצת המשפטית ששומרת על החוק המשפטי, אתם אנשים נוטפי שנאה ורעל".

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 3:04 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
לא סביר לצפות משמאלנים למינימום של אינטגריטי. אנשים נוטפי שנאה ורעל.

אני שונא אנשים
בעיקר פולנים
בעיקר גזענים עלובים

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 3:38 pm 
מנהל פורום

בואו נעצור כאן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 4:06 pm 
Freshman

מנפלאות ממשלת ישראל -
משה לדור (פרקליט המדינה לשש שנים, סיים לפני יותר מעשור), אדם שספק אם יש לו השפעה על יותר משניים וחצי אנשים וגם הם בתוך המשפחה הגרעינית שלו, אומר שלדעתו טייסים צריכים להפסיק התנדבות במקרה של חקיקה דיקטטורית.
הרב הראשי לישראל, שמקבל משכורת ממדינת ישראל ופועל בשמה ובמסגרתה, חוזר ואומר לכל מקרופון שרוצה לשמוע שחייבים בגיוס צריכים לסרב להתגייס, לקרוע את הצווים, ללכת לכלא אם הברירה היא בין גיוס לכלא.
נחשו, לדעת ממשלת ישראל, מי פה האדם המסוכן והממריד שצריך לעצור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 9:52 pm 
Hall of Famer

עברתי על ההודעות , ואלא אם מחקתם דברים במשך הלילה, אני לא מבין כל כך את הבעיה עם מה שנ.כ.ב.ש כתב. הימ״ש היה על מישהו שלא בפורום ונכתבו כאן דברים גרועים הרבה יותר על אנשים שלא קוראים כאן (כאמור, אלא אם הוא כתב את זה על מישהו בפורום וזה נמחק מאוחר יותר).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:00 pm 
Junior

שכחת לציין: מדובר ברב הראשי לשעבר. לא הנוכחי
הוא לא אמר את זה למחטים ומאוגים, או למאות מגדים במילואים שהצבא תלוי בהם. לדור אמר את זה לטייסים שמחזיקים את המדינה (בפועל וגם בגרון, מסתבר)

הרב יוסף אמר את זה לחרדים מלשבים, 12 אלף בשנה. מתוכם כנראה יתגייסו במקרה החלומי ביותר 1000 ללוחמה, וגם זה אם יצליחו לגייס 5000 בשנה בכוח, וגם זה חסר סיכוי גם אם יפעילו כל לחץ אפשרי. כיון אחד מחמישה גברים שמתגייסים מתגייס לקרבי ואצל החרדים יש סיבה טובה להניח שלא יגיעו לאחוז הזה, ועדיין הפרזתי והנחתי ש5 אלף יתגייסו ואלף לקרבי. 1000 לוחמים בשנה לא עוזר לבעיית המילואים. חרדים מחכים לשמוע פסק הלכה אם מותר להם להתגייס. אמר את דעתו שאסור כי לשיטתו (ויש רבנים שחולקים, אבל זו דעתו) מי שמתגייס הופך חילוני באחוזים גבוהים מאוד, ולכן צריך ללכת לכלא. נו , הפתעה, זו שיטת החרדים

ביום שהצבא יהפוך חילונים לחרדים באחוזים גבוהים, ולדעתי היום הזה לא ככ רחוק, כי המהפכה בעיצומה בצהל, הקומץ האלים השמאלני חילוני לא ילך לכלא. הם יבואו באלפיהם לשרוף את הציר לבקום ביום הגיוס ואני עדין (וכשהם ינסו להיפרד מהמדינה, יגלו שהם לא מונים יותר מ50 אלף ויוותרו על הרעיון). השאר יתייחסו לצו גיוס כמו בדיחה של בזוקה. עוד נתגעגע לסרבנות החרדית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:16 pm 
Sophomore

אתה באמת משווה נזק של קריאה לסרבנות של מנהיג דתי, לזה של פקיד מדינה נשכח???
ואתה גם מאמין לעצמך? אתה באמת מאמין לעצמך?

ביום שהצבא יהפוך חילונים לחרדים באחוזים גבוהים...
איך בדיוק זה יקרה??? איך הופכים חילוני לחרדי? ומה הקשר לצבא?

הקומץ השמאלני להגדרתך, הוא לא קומץ הוא, חצי מדינה, ההפגנות הראשונות נגד פיטורי גלנט והפסקת המהפכה היו חוצי מחנות.
אך אחד לא ישרוף בקום.
אני חושב שהעולם שלך הוא מאוד מדומיין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:44 pm 
Freshman

ממש השלכה קלאסית. בינתיים הציבור היחיד שהתקיף בסיס צבאי בישראל זה הציבור הבן גבריסטי שפרץ למחנות בית ליד ושדה תימן ותקף חיילים, בנוכחות פעילה של חברי כנסת מאותו מחנה.
סליחה, הציבור היחיד למעט הציבור העזתי/חמאסניקי. הדימיון בכל שורות הסטטיסטיקה פשוט מדהים, במשחק הפנטזי של מחריבי ישראל המחנות האלה 1-2 בדירוג ללא עוררין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:44 pm 
Junior

איך הופכים חילוני לחרדי?
???

אתה מודע לכך שכרבע מיליון יהודים בישראל הם חוזרים בתשובה? אתה מודע לכך שצהל מטבעו הוא כור היתוך ויש שם השפעה עצומה על נוער שיחד במסגרת 24/7?

אתה אמיתי?

חצי מדינה הם רלביסטים, זה נכון, ונפלו לפח הדיקטטורה עלאק.

כמה מהם ירוצו למדינה נפרדת? קומץ. כמה שורפים את איילון בזמן מלחמה? אתה יכול לראות. בהפגנות מוצש אלפים בודדים במקרה הטוב? איפה אתה חי?

גם בסקרים, הימין כולל 75 מנדטים. השמאל - מרכז? 30 אולי, רובם לא אנטי דת, יש יותר ויותר חרדים דתיים ומסורתיים. הם לא ירצו לחיות במדינה אנטי דתית. גם המיעוט החילוני , ברובו יותר בעל זיקה לדת ומצביעי גנץ. המיעוט הקולני והקטלני ימצא את עצמו ללא מספרים אמיתיים להתגבשות. אבל סחטיין על החלומות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:47 pm 
Freshman

אגב זה, היום גם פורסם שהמשטרה קיבלה זיהוי של עשרים מהפורצים/תוקפים, שבינתיים לא נחקרו. מדהים מה שאפשר לעשות כשעבריין סדרתי שולט במשטרה.
אני רק מקווה שהשותפים של בןגביר למסע ההרס של מדינת ישראל מהחברה הערבית לא ילמדו ממנו ויישמו את אותן פרקטיקות כשהם ישלטו כאן בממשלה והמשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:48 pm 
מנהל פורום

נורטון כתב:
עברתי על ההודעות , ואלא אם מחקתם דברים במשך הלילה, אני לא מבין כל כך את הבעיה עם מה שנ.כ.ב.ש כתב. הימ״ש היה על מישהו שלא בפורום ונכתבו כאן דברים גרועים הרבה יותר על אנשים שלא קוראים כאן (כאמור, אלא אם הוא כתב את זה על מישהו בפורום וזה נמחק מאוחר יותר).

להבנתי נ.כ.ב.ש לא הורחק, מה הבעיה עם מה שהוא כתב זה כבר עניין של מי שיש לו בעיה. אני בעיקרון לא חושב שלקרוא ליועצת המשפטיץ בשמות גנאי זה משהו נורא כ"כ, כמו שאני לא חושב שלקרוא לכל פוליטיקאי וכל משרת ציבור בשמות גנאי זה משהו נורא כ"כ.
אבל, נכבש כבר הוזהר פעם בעבר שירגיע את צורת הדיון שלו. יש סיכוי סביר שהוא לא היה מוזהר אפילו פעם אחת אם הוא לא היה משתמש חדש שכותב רק בעוף וןפיק ורק בנושאים פוליטים. העובדות הללו+הכתיבה הגובלת באלימות שלו מספיקות בשביל שהוא יקפיץ כאן אנשים.
ואגב, אם כבר אנחנו בנושא, ואם נכבש קורא כאן את שכתבתי ומעוניין יהיה לחזור ולכתוב כאן, כולם מוזמנים לכתוב כאן אם אינם בהמות (ושוב, להבנתי, לא הורחק, רק הוזהר, כך שעדיין לא נופל לקטגוריה של מתדיין כמו בהמה), אבל תזכרו, זה פורום כדורסל, אנחנו העוף טופיק של פורום כדורסל אם מישהו הוא משתמש חדש שכותב אך ורק בעוף, כמעט בלי מילה בפורום הכדורסל הראשי, וכל מה שהוא כותב עליו זה בתחומים היחידים שיש בהם מהומות, אז כן, העין עליו תהיה הרבה יותר קפדנית.
יש פה מספיק משתמשים שמרקדים על הגבול של בהמיות ואלימות, אבל הם תורמים לקהילה בכל מה שקשור לכדרוסל, אז המנהלים מעט סלחנים יותר כלפיהם, ככה זה, וככה זה ישאר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:49 pm 
Junior

קרטמן כתב:
ממש השלכה קלאסית. בינתיים הציבור היחיד שהתקיף בסיס צבאי בישראל זה הציבור הבן גבריסטי שפרץ למחנות בית ליד ושדה תימן ותקף חיילים, בנוכחות פעילה של חברי כנסת מאותו מחנה.
סליחה, הציבור היחיד למעט הציבור העזתי/חמאסניקי. הדימיון בכל שורות הסטטיסטיקה פשוט מדהים, במשחק הפנטזי של מחריבי ישראל המחנות האלה 1-2 בדירוג ללא עוררין.

תקף חיילים אתה מתכוון למעצר של חיילי שדה תימן עי רעולי פנים? לא תקפו חיילים מהצד הימני
כן חושב שמה שהחרדים עושים כיום יהיה בדיחה לעומת מה שיקרה כשצהל בטבעו יהפוך חילוני לחרדי. אני מחכה לראות כמה מהקומץ השמאל קיצון ישלח את ילדיו לצבא שבאופן עקבי יהפוך חילונים לחרדים שלומדים בישיבות, או סתם דתיים. ומי שמשרת במילואים בחיר מספר שכיום 60% מהמילואים הלוחמים דתיים (וכמויות מתנחלים), כך שכנראה היום הזה לא רחוק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 10:55 pm 
Freshman

FLASH כתב:
קרטמן כתב:

תקף חיילים אתה מתכוון למעצר של חיילי שדה תימן עי רעולי פנים? לא תקפו חיילים מהצד הימני

לא, אני מתכוון לכמה מאות שפרצו לשני בסיסים שונים והעיפו חיילים בדרכם, תוך שהם גם מחפשים לפגוע באותם "רעולי פנים" (שכחת לציין שהרעולים הם חיילים של צבא ההגנה של מדינת ישראל) ולשחרר באלימות את הפושעים שנעצרו. אני מבין שבערוץ 14 לא ראית את הדברים האלה, אבל הרשת מלאה בסרטונים אלימים, אתה מוזמן לחפש, אם הרב מרשה לך להיות בגוגל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:08 pm 
Junior

אני צופה יותר ב12 מ14 כי באמת ש12 מקצוענים. יש ל14 הרבה מה ללמוד באיך להנדסה תודעה בחדות וקטלניות כמו 12. לא מצפה ממך שתשנה התייחסות , זה לא נשלט ולא מודע, אני מבין אותך

גיגלתי לבקשתך. המון אזכורים לפריצות לבסיסים , התפרעות הבסיסים, דברים חמורים מאוד (שנבעו מרצון להגן על חיילים, הדרך עקומה ומחרידה).

שום דבר על תקיפת חיילים, שום דבר על ניסיון לפגוע בחיילים. אפילו בהארץ זה הושמט. כמובן מקשקש, המציאות דינאמית כשמדובר באגף הימני. אבל תמשיך, ככה זה כשהדת הליברלית המטורללת משתלטת על תפיסת המציאות, שמח להדגמות חיות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:17 pm 
Hall of Famer

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
נורטון כתב:

להבנתי נ.כ.ב.ש לא הורחק, מה הבעיה עם מה שהוא כתב זה כבר עניין של מי שיש לו בעיה. אני בעיקרון לא חושב שלקרוא ליועצת המשפטיץ בשמות גנאי זה משהו נורא כ"כ, כמו שאני לא חושב שלקרוא לכל פוליטיקאי וכל משרת ציבור בשמות גנאי זה משהו נורא כ"כ.
אבל, נכבש כבר הוזהר פעם בעבר שירגיע את צורת הדיון שלו. יש סיכוי סביר שהוא לא היה מוזהר אפילו פעם אחת אם הוא לא היה משתמש חדש שכותב רק בעוף וןפיק ורק בנושאים פוליטים. העובדות הללו+הכתיבה הגובלת באלימות שלו מספיקות בשביל שהוא יקפיץ כאן אנשים.
ואגב, אם כבר אנחנו בנושא, ואם נכבש קורא כאן את שכתבתי ומעוניין יהיה לחזור ולכתוב כאן, כולם מוזמנים לכתוב כאן אם אינם בהמות (ושוב, להבנתי, לא הורחק, רק הוזהר, כך שעדיין לא נופל לקטגוריה של מתדיין כמו בהמה), אבל תזכרו, זה פורום כדורסל, אנחנו העוף טופיק של פורום כדורסל אם מישהו הוא משתמש חדש שכותב אך ורק בעוף, כמעט בלי מילה בפורום הכדורסל הראשי, וכל מה שהוא כותב עליו זה בתחומים היחידים שיש בהם מהומות, אז כן, העין עליו תהיה הרבה יותר קפדנית.
יש פה מספיק משתמשים שמרקדים על הגבול של בהמיות ואלימות, אבל הם תורמים לקהילה בכל מה שקשור לכדרוסל, אז המנהלים מעט סלחנים יותר כלפיהם, ככה זה, וככה זה ישאר.

בהחלט סביר מאד. אין לי שום ויכוח איתך על כך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:25 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
איך הופכים חילוני לחרדי?
???

אתה מודע לכך שכרבע מיליון יהודים בישראל הם חוזרים בתשובה? אתה מודע לכך שצהל מטבעו הוא כור היתוך ויש שם השפעה עצומה על נוער שיחד במסגרת 24/7?
איכות החיים של אדם חופשי במדינה ליברלית גבוהה יותר.
לא במקרה ראשי החרדים שומרים את המאמינים בגטו כי חוששים שהם יפתחו מהר מאוד ספקנות לגבי המנטרות שגדלו עליהן.

חצי מדינה הם רלביסטים, זה נכון, ונפלו לפח הדיקטטורה עלאק.
איך אתה מגדיר דיקטטורה?
זוכר שעורי אזרחות? מכיר את הפרדת הרשויות? עיתונות חופשית וכולי? אפשר להתכחש שכל אבל כל המעשים של הממשלה הם רק בשבירת כל העקרונות של משטר דמוקרטי?

כמה מהם ירוצו למדינה נפרדת? קומץ. כמה שורפים את איילון בזמן מלחמה? אתה יכול לראות. בהפגנות מוצש אלפים בודדים במקרה הטוב? איפה אתה חי?
אני לא יודע לחזות את העתיד כתבתי שגם ההוה מרגיש כמו הזיה.
אבל אם היתה כאן ממשלה לא בראשות נתניהו והיה קורה אסון בכזה סדר גודל, כולם היו עפים על טיל תוך זמן קצר והיו בחירות.

גם בסקרים, הימין כולל 75 מנדטים. השמאל - מרכז? 30 אולי, רובם לא אנטי דת, יש יותר ויותר חרדים דתיים ומסורתיים. הם לא ירצו לחיות במדינה אנטי דתית. גם המיעוט החילוני , ברובו יותר בעל זיקה לדת ומצביעי גנץ. המיעוט הקולני והקטלני ימצא את עצמו ללא מספרים אמיתיים להתגבשות. אבל סחטיין על החלומות.
אילו סקרים??

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 15, 2024 11:27 pm 
Sophomore

FLASH כתב:
אני צופה יותר ב12 מ14 כי באמת ש12 מקצוענים. יש ל14 הרבה מה ללמוד באיך להנדסה תודעה בחדות וקטלניות כמו 12. לא מצפה ממך שתשנה התייחסות , זה לא נשלט ולא מודע, אני מבין אותך

גיגלתי לבקשתך. המון אזכורים לפריצות לבסיסים , התפרעות הבסיסים, דברים חמורים מאוד (שנבעו מרצון להגן על חיילים, הדרך עקומה ומחרידה).

שום דבר על תקיפת חיילים, שום דבר על ניסיון לפגוע בחיילים. אפילו בהארץ זה הושמט. כמובן מקשקש, המציאות דינאמית כשמדובר באגף הימני. אבל תמשיך, ככה זה כשהדת הליברלית המטורללת משתלטת על תפיסת המציאות, שמח להדגמות חיות.

אתה יכול להסביר מה זו הנדסת תודעה להגדרתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Shiver ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: