סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מרץ 15, 2025 1:31 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1320 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 24-25
הודעהפורסם: ה' דצמבר 05, 2024 7:58 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
7100מנויים נמכרו כבר ליד אליהו

כ0003 נמכרו בתחילת השנה ובשבוע האחרון עוד כ4000.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' דצמבר 18, 2024 4:59 pm 
Sophomore

הבוררות בהפועל ת''א על המעבר לנוקיה התחילה
https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 8:10 am 
Sophomore

ינאי ישים 25 מיליון שקל ערבות והפועל תל אביב תוכל לעבור בחודש הבא ליד אליהוe

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:16 am 
Junior

ב-one מפרסמים שעם פרסום תוצאות הבוררות ינאי שלח מסרים לאנשים של הפועל תל אביב שהוא עוזב את הקבוצה. האבחנה שלי כבר מזמן היא שמדובר במאניה דיפרסיה וזה בהחלט מתאים. נראה האם יש דברים בגו או שמדובר בהנפצה…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:17 am 
Sophomore

https://m.one.co.il/mobile/Article/480217.html

גם אם הוא רוצה לעז וב הוא מחוייב לדעתי לחוזים עם השחקנים לפחות לעונה הנוכחית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:20 am 
מנהל פורום

לא ממש הבנתי. זו לא פשרה סבירה? אשמח שמישהו ינתח את החלטת הבורר על כל המשמעויות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:22 am 
מנהל פורום

אם יעזוב, אפשר להבין אותו, לא מדובר בגחמה
פסק הבוררות כמו שהוא מצוטט (לא ראיתי את המקור) מאפשר לעמותה להמשיך להטריד אותו בעונות הקרובות ולמרר את חייו בצווי מניעה
הפסק הנכון והצודק זה להעמיד את ההחלטה להצבעה בין כל חברי העמותה
הנהלת עמותה, פשוט מעוותת צדק בסיסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:46 am 
Freshman

לא קראתי את פסק הבורר וכמובן צריך לשים פה ספק גדול על כתבות מ one אבל לדעתי עמותת הפועל תל אביב חשפה את הבלוף שלו.
החלטת הבורר ( שוב, רק לפי האתרים ) היא שאין בעיה לעבור למנורה כל עוד יש שיפוץ של הדרייבאין וחייבה אותו לשים כסף לאדריכל או משהו כזה בגובה של 25 מיליון שקל.
לדעתי, ינאי מעולם לא התכוונן לשים סכומים משוגעים על שיפוץ הדרייב אין, ובאמת אין לזה שום הצדקה, ינאי הוא מאוד עשיר אבל לא בשביל לשים מאות מיליוני שקלים על היכל עירוני, פשוט היה לו יותר נח למכור את המעבר כמשהו זמני לאוהדים ובסוף ישאר כקבוע.
עכשיו שהבורר מחייב אותו לשים כסף על זה, הכוונות האמיתיות נחשפות ולכן למרות שנראה שהוא קיבל את כל מה שהוא רוצה מפסיקת הבורר הוא מאיים ( שוב ) בעזיבה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 11:54 am 
Freshman

בתור משהו שאין לו מעורבות רגשית כלל בהפועל תל אביב אלא רק מתבונן מהצד, אני חושב שנורא קל ״לרדת״ על העמותה ולתמוך בעופר ינאי.
אבל צריך לזכור שגם נועה פופינגר וגם גידי ליפקין אוכלים חדשות וסקופים ישירות מהיד של עופר ומציגים רק צד אחד של המטבע.
הצד השני, שעופר ינאי הרחיק כמעט את כל אנשי הפועל תל אביב הישנה, מעביר אותה בית להיכל של היריבה העירונית ( אני חושב שזה נכון אבל ברור לי איך זה מתקבל אצל חלק מהאוהדים של הפועל תל אביב ), מתעלם מכל חלק נכבד מהקהל וכל הזמן משחק אותה הקוזק הנגזל.
אוריאל אתה אומר שישאר כח לעמותה לשגע אותו, יש לעמותה זכות וטו רק על הבסיס של הבסיס, שם הקבוצה, הצבע שלה, המגרש ואולי עוד כמה נקודות קטנות וזהו.
יכול להיות שעידן עופר ינאי בהפועל תל אביב יסתיים היום, יכול להיות שיקח עוד 5 שנים אבל מתי שזה יקרא, אין לי ספק שהוא יאשים את העמותה וחלק מהאוהדים כי תמיד קל להאשים את ה 20 חוליגנים שעוצרים את הקדמה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 12:27 pm 
Freshman

אפשר לנתח את זה כך או אחרת, בסופו של הדבר אם ינאי עוזב זה רגע עצוב לכדורסל ישראלי...
הוסיף המון עניין גם ברמה מקצועית ובכלל.

https://youtu.be/JyoABKdwEgs?si=ZLU3ZUQnQ80op0to

נערך לאחרונה על ידי d.k. בתאריך ו' דצמבר 20, 2024 12:37 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 12:30 pm 
Junior

עוד לא מאמין שזה קורה, אבל אם זה אכן קורה זה עצוב לי בערך כמו הפסד של מכבי בפיינל פור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 1:12 pm 
מנהל פורום

אם הנהלת העמותה הייתה מביאה את זה להצבעת חברי העמותה כל אלה שמימנו את הדרך מליגה ג׳ לליגת העל, הייתי מסכים איתך צ׳ומפי
אבל זה לא המקרה, המקרה הוא שהם לא מביאים את זה לכלל חברי העמותה
זה בלתי נסבל
אני מניח שכלל חברי העמותה יודעים שאולי הם מעולם לא יחזרו לדרייב אין, אבל נוח להם לקנות את הסיפור
כי בסוף הם רוצים קבוצה מנצחת, אדומה, שקוראים לה הפועל תל אביב ולא את חזונו של הקומיסר רמי כהן או איך שלא קוראים לשונא הקידמה ההוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 2:00 pm 
Sophomore

בפורום אוהדי הפועל תא טוענים שזה לא נכון מה שפורסם באתר וואן .אם זה היה רציני היו מפרסמים את זה בכל האתרים .נניח שינאי היה מחליט לעזוב באופו מיידי הרי ששחקנים עם חוזה מובטח היו רוצים את כספם.בקשר לווטו של העמותה בסיום העונה .הרי להיכל שלמה בזמן שיפוצים בקיץ הם לא יכולים לחזור אז לא תהיה להם הרבה ברירות בהצבעה להמשיך בנוקיה עד שתיגמר ההרחבה של היכל שלמה .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 3:42 pm 
Freshman

RREEDDTT כתב:
בפורום אוהדי הפועל תא טוענים שזה לא נכון מה שפורסם באתר וואן .אם זה היה רציני היו מפרסמים את זה בכל האתרים .נניח שינאי היה מחליט לעזוב באופו מיידי הרי ששחקנים עם חוזה מובטח היו רוצים את כספם.בקשר לווטו של העמותה בסיום העונה .הרי להיכל שלמה בזמן שיפוצים בקיץ הם לא יכולים לחזור אז לא תהיה להם הרבה ברירות בהצבעה להמשיך בנוקיה עד שתיגמר ההרחבה של היכל שלמה .

או יותר נכון - בפורום אוהדי הפועל תא היו כמה אנשים שקיוו שזו סתם המצאה של וואן.
עופר ינאי בסטורי שלו באינסטגרם אישר שהכתבה בוואן נכונה. הוא שלח הודעות למספר אנשים מהעמותה עם המלל "נגמר עידן עופר ינאי בהפועל ת"א, מקווה שנהניתם".

ינאי כנראה לא מרוצה מכך שהוא מחוייב להעמיד כבר עכשיו 25 מליון שקלים, כנראה פגוע מהצורה שבה רמי כהן דיבר בבוררות, כנראה לא מרוצה מכך שאחרי כל ההשקעה שלו בשנתיים האחרונות, עדיין דורשים ממנו להוכיח את רצינותו/כוונותיו/אמירותיו.
כנראה לא מרוצה מכך שאין החלטה חד משמעית וברורה, שלא מאפשרת לו להציג יעד וחזון ברור למשקיעים/שותפים פוטנציאליים בהקמת האולם.

כנראה לא מרוצה מכך שבהחלטת הבורר הכדור חוזר לידי העמותה בקיץ הקרוב, אם לא יהיו התקדמויות משמעותיות בשיפוץ האולם, מה שלא בהכרח תלוי בו וברצונו, כידוע לכל מי שניסה להרים במדינת ישראל פרוייקט שדורש המון בירוקרטיה ושיתוף פעולה של הרשויות השונות.

כנראה לא מרוצה מכך שהבורר כתב משפטים הזויים בפסק הדין שלו, משפטים שאין להם שום מקום בפסק בוררות מקצועי, כגון: “אוהדי הפועל בחרו ללכת עם ינאי ולהאמין בו, רואים זאת עם שיא מנויים. עכשיו, נטל ההוכחה על ינאי. אם יעמוד בהבטחה שלו, ייזכר לעד כאחד מאנשי החזון והמעשה הגדולים ביותר שקמו בהפועל תל אביב. אם לא, ייזכר עשרות שנים כאחד מהמחריבים שלה”.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 6:13 pm 
מנהל פורום

מה שראינו עכשיו בהליך הזה, זה הבולשביקים במיטבו
מעדיף שיהיה רע בהנהגתי, מאשר טוב בהנהגת האחר
כי מה שחשוב זו הנהגתי ולא טובת הציבור
לא מבין למה 2500 חברי העמותה לא משמיעים קולם או שהם מסכימים עם רמי כהן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 6:26 pm 
Freshman

בעיקר כי אדון רמי כהן וחבריו לא נתנו להם להשמיע את קולם, ועל זה מסכים גם הבורר בפסק הדין שלו שמבקר נחרצות את התנהלות הוועד המנהל של העמותה בנושא הנ"ל.
בפורומים של אוהדי הפועל וברשתות החברתיות, ובמשרדי לאן בהם מכרו מנויים ליד אליהו, האוהדים השמיעו את קולם והלכו באופן מובהק עם ינאי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 6:34 pm 
מנהל פורום

קפקא היה כותב על זה ספר

אגב, אני מסכים עם צ׳ומפי שינאי לא בטוח מתכוון להשקיע מאות מיליונים להקמת מבנה שלא יהיה שייך לו ולא יניב לו תשואה
מקסימום יחבור לכמה רענן כץים כאלה להקים היכל על שם מישהו ומשהו
אבל יד אליהו הוא היכל עירוני וכל קבוצה יכולה לשחק בה במידה שווה
ההרחבה של הדרייב אין כדי שיהיה להפועל ת"א בית משלהם יכולה להיות הצהרת כוונות, העמותה יכולה לקבל דיווחים על התקדמות המאמצים, אבל הווטו להחזיר את המשחקים לדרייב אין, הוא מכת מוות לינאי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 7:03 pm 
Freshman

בתחילת הדרך, כשינאי התחיל לדבר על מעבר ליד אליהו, הנושא לא היה קשור לשיפוץ הדרייב אין. רק אחרי שהוא שמע ביקורות בנושא, הוא התחיל להבטיח מעבר זמני במקביל לשיפוץ. טעות פטאלית שלו לדעתי, וגם של העמותה.
קודם כל, הייתה פה הזדמנות להפועל, בזכות בעלים חזק, לערער ולקעקע את השליטה המושחתת של מכבי במנורה. לקרוא תיגר על הבנארים שתלויים בהיכל העירוני, לקרוא תיגר על הפרקט הצהוב של ההיכל העירוני, על ההסכם המושחת של מכבי עם העירייה על תאי הצפייה בהיכל העירוני, על המוזיאון והחנות וכל התפיסה של היכל עירוני שבפועל נמצא בשליטה של קבוצה פרטית אחת.
כל זה יכול היה וצריך היה לקרות מבחינת ינאי וגם העמותה, בלי קשר לנושא השיפוץ של ההיכל העירוני הקטן יותר בצפון העיר, שלא ברור איך הפך בעיניי חלק מאוהדי הפועל למקום מקודש שנבנה ע"י חולדאי שהרס את "המקדש" הקודם בשם אוסישקין.

כל התיזה של חלק נכבד מחברי אולטראס הפועל, ונציגיהם ששולטים בוועד המנהל של העמותה, "לא לשחק בבית של מכבי", משרת בעיקר את מכבי. במקום לקרוא תיגר על המציאות הזו, הם בעצם קוראים לקבע את המציאות הזו. בעיקר משרתים את מכבי עם התיזה הזו. טעות פאטלית.

החלק השני של המתנגדים/חוששים, שרוצים הבטחה מוחלטת שהמעבר הוא זמני, דיברו כל הזמן הזה על החשש שהזמני יהפוך לקבוע, ושאם ינאי יעזוב, הם יהפכו לסוג של הפועל חיפה בכדורגל, ישחקו במגרש שגדול עליהם בעשרות מידות, ויאבדו את יתרון הביתיות הקיים להם היום באולם שלמה.
לפיכך, כל הדרישה שלהם להבטחת שיפוצו של היכל שלמה מסנדל אותם ונוגד את תפיסתם. המהלך שהם היו צריכים לדרוש, לפי תפיסת העולם הזו, היה לעזוב את היכל שלמה בשקט, לתת לנוער והנשים לשחק שם, ולראות אחרי שנתיים-שלוש אם ינאי נשאר, אם נצבר בסיס קבוע של 6000+ מנויים ביד אליהו, לראות אם יש היתכנות לטווח ארוך להפועל לשחק באולם "משלה", ואז לשפץ.

הכל פה מטומטם מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' דצמבר 20, 2024 9:17 pm 
Freshman

אני חושב שראי כתב את זה כבר לפני כמה שנים.
הפועל צריכים לעבור לשחק במנורה, ולהתעקש על הפיכתו לנטרלי, כל השיפוץ של הדרייבאין, מיותר בצורה בלתי רגילה ואני לא מאמין שעופר ינאי או כל משקיע אחר יממן את זה, הוא פשוט שיקר לדעתי.
יצא לי לקרוא את הכתבה של פופינגר בערוץ הספורט, היא מעלה שם 2 טענות, ראשונה לגבי ה 25 מיליון הפקדה, וכמו שטענתי, זה אכן מה שמפריע לו.
הטענה השניה, ששנה הבאה צריכים לעשות משאל בעמותה, אבל פה למעשה הוא זכה בגדול, מה שהבורר אמר הוא להנהלת העמותה אין שום זכות וטו אלא רק לכל חברי העמוצה ולכן הוא מאשר לקבוצה לעבור עכשיו למנורה, מה שאומר, שהוא מחייב אותה לעשות הצבעה לפני שהיא יכולה להטיל וטו, ומכיוון שדי ברור לכולם שבהצבעה הזאת יהיה רוב מוחלט למעבר למנורה, אין לי ספק שינאי קיבל פה מה שהוא רוצה.

עוד דבר, כתבתי קודם על זה שנועה פופינגר כותבת כאילו היא ינאי בעצמו, אני קורא את הכתבה הלא ארוכה הזאת:

https://www.sport5.co.il/articles.aspx? ... cID=491991

כמובן שהיא מספרת את הסיפור רק מצד אחד, והיא כוללת את המשפטים הבאים:

״הבעלים לא ממהר לעזוב ורואה בהפועל ת"א פרויקט ארוך טווח, אך הבהיר שאם לא יהיו שינויים, הוא ישקול את עתידו.״
״יום ינאי הגיע לאימון הפועל ת"א ושוחח עם השחקנים, וסיפר להם שיש דברים שמפריעים לו מאוד בהחלטת הבוררות, ואם לא יהיה שינוי הוא ישקול את עתידו.״
״ינאי מצדו לא מתכוון לוותר כל כך מהר והוא רואה בהפועל ת"א פרויקט ארוך טווח ולכן ייקח עוד זמן עד שיעזוב, אם בכלל״

שכל אחד יחשוב מה שהוא רוצה על זה.

מי שחושב שגם אם המשבר הזה יפתר ולא נשמע עוד X זמן ששוב הוא מאיים לעזוב בגלל, עיריית תל אביב, אוהדים, עמותה, שופטים או איכות הנקניקיות במזנון, כיף לו, אני חושב שמי שמכור לתשומת לב לא יכול להגמל מזה.
קל לו להציג את העמותה כבעייתית ולהסיט נגדה אבל היום זה העמותה מחר זה משהו אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 2:33 pm 
Freshman

צומפי כתב:
״יום ינאי הגיע לאימון הפועל ת"א ושוחח עם השחקנים, וסיפר להם שיש דברים שמפריעים לו מאוד בהחלטת הבוררות, ואם לא יהיה שינוי הוא ישקול את עתידו.״

למה ינאי מדבר עם השחקנים על החלטת הבוררות? למה לאכול להם את הראש סתם? מה הוא רוצה מהם?
כל שבוע וחצי אני קוראת שהוא אוסף את השחקנים ומדבר איתם על דברים פנימיים של המועדון.
הוא עושה את זה, לדעתי, אך ורק כדי שתצא כותרת או משפט מפוצץ בכתבה של פופלינגר, שתגרום ללחץ בקרב האוהדים, בתקווה שילחמו עליו ויפעלו נגד הוועד המנהל של העמותה.
השאלה אם הוא חייב להשתמש בשחקנים כניצבים בהצגה כדי להשיג את זה, והתשובה היא לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 6:32 pm 
Sophomore

על פי וואן ינאי דורש להפקיד צ’ק פיקדון של 25 מיליון שקל בקשר לנוקיה ולא מזומן וזה עניין המחלוקת המרכזי כרגע .הבורר ידון בעניין כבר מחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 7:00 pm 
Freshman

עופר ינאי בטוויטר:
ציטוט:
שבוע טוב.

‏גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו.

‏מעבר להישגים הספורטיביים הצנועים בתחילת הדרך בתקציב צנוע אני גאה בעמידה לצד הקהילה אחרי מאורעות ה 7/10 אנחנו בדיוק שנה אחרי ״המטוס הקדוש״ כמו שדאגו להזכיר לי נוסעי המטוס ההוא בהודעות רבות במהלך הסופ״ש ומעל לכל בניה של קבוצה מדהימה עם סגל אימון מדהים בזמן מלחמה.

‏באתי להפועל עם הכסף שלי עם השכל שלי ועם הלב שלי. הלב הזה סבל לא מעט בזמן האחרון והגיע הזמן להחליט.

‏הסיפור של הפועל צריך להיות סיפור של תקווה ושל יכולת לשנות דברים שנראים כבלתי ניתנים לשינוי. במובן הזה הוא מעורר השראה במובן הזה העובדה שההתנגדות החזקה ביותר לשינוי מגיעה מבית מביאה לתסכול עמוק ולהבנה אצלי שככה לא ניתן להמשיך. ככה לא ניתן להצליח.

‏נתראה בנתניה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 7:01 pm 
Hall of Famer

ציטוט:
עופר ינאי: "גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו"

מישהו מאמין לקשקשן הזה?

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 7:46 pm 
Freshman

התחזיקו אותי הרגיל.
בנוסף לכתוב דבר כזה שעתיים לפני משחק, פשוט פוגע בקבוצה שלו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 8:23 pm 
Sophomore

הזוי מה שקורה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1320 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: