סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' מרץ 15, 2025 1:25 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1320 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 53  הבא
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: הפועל תל אביב 24-25
הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 8:24 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
עופר האדום כתב:
ציטוט:
עופר ינאי: "גם אם המשחק הערב בנתניה הוא האחרון שלי כבעלים של הפועל תל אביב רציתי לומר לכם שאני גאה על הדרך המשותפת שעשינו"

מישהו מאמין לקשקשן הזה?

ושוב גם אם הוא רוצה באמת לעזוב מה עם כל החוזים החתומים!?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 8:27 pm 
Hall of Famer

הוא לא רוצה לעזוב, לא יעזוב, וכל החוזים יהיו בסדר. סתם רעש של תחזיקו אותי.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 8:32 pm 
Junior

גם אם זה רעש של תחזיקו אותי הוא מייצר פה הרבה נזק. הרי כולם אומרים עליו שהוא תופעה חולפת, למה לתת לזה דלק? זה מוריד את הכוח שלו במו״מ מול שחקנים שיתהו אם הוא נשאר פה לעמוד בהתחייבויות מולם. תחשבו שיחה מול מוטלי או איטודיס, ששואלים לגבי עתידם לאור העובדה שהוא מצהיר שעתידו בהפועל אינו מובטח.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 11:56 pm 
Sophomore

על פי ספורט 5 תהיה הלילה פגישה בין רמי כהן ועופר ינאי בה ינסו להגיע לפשרות .

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' דצמבר 21, 2024 11:57 pm 
Freshman

מי שלא מבין מה הבעיה של עופר עם ההחלטה של הבורר כנראה לא עשה עסקים מימיו.
הבורר קבע שעופר צריך לשים ערבות בנקאית של 25 מיליון שקל אבל בסוף השנה אפשר יהיה להצביע ולהחליט לחזור לדרייב אין וככה כל שנה מחדש. מישהו היה משקיע כסף בתנאים כאלה? אני לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 12:16 am 
מנהל פורום

בדיוק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 10:52 am 
Freshman

doron_ke כתב:
מי שלא מבין מה הבעיה של עופר עם ההחלטה של הבורר כנראה לא עשה עסקים מימיו.
הבורר קבע שעופר צריך לשים ערבות בנקאית של 25 מיליון שקל אבל בסוף השנה אפשר יהיה להצביע ולהחליט לחזור לדרייב אין וככה כל שנה מחדש. מישהו היה משקיע כסף בתנאים כאלה? אני לא.

מצד שני, יש גם בעייתיות מאוד גדולה במהלך של ללכת לבוררות ואז לאחר שהתקבל פסק דין של הבורר להודיע שזה לא מקובל עליך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 10:59 am 
Freshman

איזה מנגנון הרס עצמי מפואר.
זו רק תזכורת לכמה אידאולוגיה שמנותקת מפרגמטיות היא מסוכנת. גם מי ישמע איזו אידאולוגיה עומדת מאחורי המקלות שהעמותה תוקעת בגלגלים - לעבור לשחק בהיכל עירוני שמסוגל להכיל את 7000 האוהדים שרכשו מנוי, ושלא יכלו להגיע אם המשחקים היו נערכים בדרייב אין, ועל הדרך גם להכניס כסף לקופת המועדון שהוציא בזכות עופר ינאי עשרות מיליוני שקלים על רכש. אה, אבל היריבה העירונית המושבעת משחקת שם עשרות שנים, אז ברור שכדאי להחריב את כל הפרוייקט שנבנה פה רק בשביל זה.
באמת, איזה אנשים אסון מנהלים את העמותה הזאת, זה כבר בגדר פתולוגיה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 11:28 am 
Freshman

ולפי כל האינדיקציות 90%+ מאוהדי הפועל תומכים בינאי ותומכים במעבר. זה לא אידיאולוגיות ולא קשור ליד אליהו, זה חבורה של אנשים קטנים שקיבלו הרבה כח והרבה חשיבות, יודעים שלעולם בחייהם לא יהיה להם שוב כח וחשיבות בשום מקום אחר, חשבו שתפסו פראייר שיכסה את החובות שיצרו בשנים לפניו (קרוב לעשר מליון שקל) וישקיע עשרות מליונים נוספים בזמן שהם נשארים בשלטון ומשתעשעים עם הכסף הזה כאילו היו במשחק מנג'ר, ומשהבינו שהפראייר הוא לא כזה פראייר נלחמים כבר חצי שנה כדי לשמר את כוחם ומעמדם. יד אליהו פשוט נתן להם כסות אידיאולוגית לנפנף בה, אם לא זה הם היו מוצאים משהו אחר לריב עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 12:42 pm 
Freshman

בדיוק.
הוועד המנהל של העמותה לא נענה לבקשות של חברי העמותה לכנס אסיפה ולהצביע על מעבר ליד אליהו - כן או לא, בלי התפלפלויות וסעיפים נוספים. הם לא מוכנים כי הם יודעים שיפסידו, והם הרי לא משרתים את חברי העמותה אלא רק את האולטראס ואת עצמם.
אז מה שקורה זה שאוהדי הפועל ת״א שבויים בידי חמישה אנשים מופרעים ששכחו את מי הם מייצגים.

הדרך הפרקטית לשנות את המצב היא להוביל מהלך להדחת חברי הוועד המנהל. כדי לעשות את זה, הם צריכים להשיג 51% מקולות חברי העמותה. זה לגמרי אפשרי וזה הכיוון הנכון בעיניי. אני מקווה מאוד שהם יעשו את זה ויפעלו מהר.

לא מעוניינת שחבורת הזבל בראשות רמי כהן תנצח במאבק הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 1:31 pm 
Junior

אני לא לגמרי מבין את הכוח של העמותה. לפי האתר של הקבוצה, הם חתמו על הסכם ניהול עם עופר ינאי כשהוא רכש את הקבוצה, והוא מחזיק 81% והעמותה מחזיקה 19%. האם בהסכם הניהול הזה לא הסדירו את זכויות ההצבעה, הוטו וכו'? כי אם לא, זה הרבה על עופר ינאי ואיך שהוא ניהל את תהליך הרכישה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:04 pm 
Sophomore

קומץ אוהדי הפועל ת''א פשוט מזוכיסטים .שירדו מהבוררות המטופשת הזאת .פשוט התנהגות הזויה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:18 pm 
Freshman

דניאל כתב:
אני לא לגמרי מבין את הכוח של העמותה. לפי האתר של הקבוצה, הם חתמו על הסכם ניהול עם עופר ינאי כשהוא רכש את הקבוצה, והוא מחזיק 81% והעמותה מחזיקה 19%. האם בהסכם הניהול הזה לא הסדירו את זכויות ההצבעה, הוטו וכו'? כי אם לא, זה הרבה על עופר ינאי ואיך שהוא ניהל את תהליך הרכישה.

הסדירו, חלקית. אין ספק שינאי מצטער עכשיו שלא דאג לכך שכל סעיף יובהר עד לקודקודו. מניח שהוא לא דמיין שהעמותה שאמורה לייצג את טובת הפועל ת"א תילחם בו בצורה הזו.
אם בהסכם ביניהם היה כתוב במפורש שזכות הווטו בנושאים הנ"ל עומדת רק בהצבעה בין חברי העמותה והעמותה מחוייבת להציג את הנושא להצבעה תוך 30 יום מרגע הבקשה של ינאי אז כל הבלאגן הזה היה נמנע ורמי כהן היה צריך לחפש עץ אחר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:32 pm 
Freshman

מגיע להם לחזור לידיים של שאול.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:36 pm 
Hall of Famer

מדהים אותי ומשעשע אותי כאחד שיש עוד מי שחושב שבאמת עופר ינאי הצומי יעזוב. פיהוק.

גם כלפי השופטים היו לחולון טענות רבות. הקבוצה מתכוונת להגיש מכתב רשמי לאיגוד ובו פירוט הטענות שלהם כלפי צוות השיפוט, בעיקר בדקות הסיום. "אנחנו שלטנו לאורך כל המשחק, איך פתאום בשתי הדקות האחרונות הם רצו 0:9, אם לא בעזרת השופטים?"' תהו במועדון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:39 pm 
Sophomore

ינאי מוכר 25 אחוז מהמניות שלו בהפועל ת''א
https://www.ynet.co.il/sport/israelibas ... ivzakimnet

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 2:41 pm 
Sophomore

וויתור על וטו נוקיה תמורת ערבון שיפקיד בסך 25 מיליון שקל
https://m.sport5.co.il/articles.aspx?Fo ... cID=492132

נראה לי שזו הדרך היחידה שכולם ירדו מהעצים........

בכל מקרה העמותה תתכנס להצבעה ביממה הקרובה כנראה על פי וואן
https://m.one.co.il/mobile/Article/480418.html

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 4:13 pm 
מנהל פורום

עופר האדום כתב:
מדהים אותי ומשעשע אותי כאחד שיש עוד מי שחושב שבאמת עופר ינאי הצומי יעזוב. פיהוק.

למה לא? יעזוב את הפועל ת"א ויקנה את בית''ר ירושלים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 6:10 pm 
Freshman

פופלינגר מדווחת:
ציטוט:
בכירי הפועל ת"א הצליחו לגייס את איש העסקים גל צ'פט, שעומד בראש קבוצת משקיעים נוספים, שמוכנה לתת ערבות בסך 15 מיליון ש"ח לטובת שיפוץ היכל שלמה. העמותה סרבה להצעה הזו

למי שעוד יש ספק מי הצד הרע בסיפור…

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 6:44 pm 
Junior

קרטמן כתב:
דניאל כתב:

הסדירו, חלקית. אין ספק שינאי מצטער עכשיו שלא דאג לכך שכל סעיף יובהר עד לקודקודו. מניח שהוא לא דמיין שהעמותה שאמורה לייצג את טובת הפועל ת"א תילחם בו בצורה הזו.
אם בהסכם ביניהם היה כתוב במפורש שזכות הווטו בנושאים הנ"ל עומדת רק בהצבעה בין חברי העמותה והעמותה מחוייבת להציג את הנושא להצבעה תוך 30 יום מרגע הבקשה של ינאי אז כל הבלאגן הזה היה נמנע ורמי כהן היה צריך לחפש עץ אחר.

מה זה כל סעיף? נראה לי די בסיסי להסדיר זכויות הצבעה, ובמקרה של בעל מניות מיעוט (19%) איפה יש לו זכות ווטו, אם בכלל.
אגב, הפתרון שלך הגיוני, כלומר לייצר מנגנון שמצד אחד משמר את זהות המועדון (הגיוני לדוגמא שיהיה ווטו על נושאים מהותיים, לדוג' הוא לא יכול להעביר את הקבוצה לשחק בצהוב), מצב שני כולל מנגנון שמשלב את ההצבעה של חברי העמותה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 6:49 pm 
Sophomore

העמותה תתכנס הערב ובגלל הלחצים של הקהל אמורה לוותר על זכות הווטו

https://m.one.co.il/Mobile/Article/24-2 ... tml?ref=hp

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 6:57 pm 
Freshman

דניאל כתב:
קרטמן כתב:
דניאל כתב:

מה זה כל סעיף? נראה לי די בסיסי להסדיר זכויות הצבעה, ובמקרה של בעל מניות מיעוט (19%) איפה יש לו זכות ווטו, אם בכלל.
אגב, הפתרון שלך הגיוני, כלומר לייצר מנגנון שמצד אחד משמר את זהות המועדון (הגיוני לדוגמא שיהיה ווטו על נושאים מהותיים, לדוג' הוא לא יכול להעביר את הקבוצה לשחק בצהוב), מצב שני כולל מנגנון שמשלב את ההצבעה של חברי העמותה.

הגדירו נושאים עליהם יש לעמותה זכות וטו.
לא הגדירו שזכות הוטו חייבת לעמוד להצבעת חברי העמותה, ולא הגדירו תוך כמה זמן ההצבעה חייבת להתבצע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 7:08 pm 
Sophomore

רמי כהן התפטר מהוועד המנהל של הפועל תל אביב
חברי עמותת הפועל אוסישקין תל אביב הודיעו כי לאחר שהוועד המנהל לא נענה לדרישת חברי העמותה לכנס אסיפה, על פי התקנון הם רשאים לכנס את האסיפה בעצמם, וכך יעשו היום ב-21:00. על סדר היום: הצבעה על מעבר זמני לאולם מנורה או הישארות באולם דרייב אין וויתור על זכות הווטו........

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 8:36 pm 
Freshman

עופר האדום כתב:

בינתיים נראה ש"חולה הצומי והקשקשן" משיג את המטרה שלו אחרי כמה חודשים של מלחמה מצד העמותה ו"קשקושים וצומי" מצידו. מניח שקראת לו חולה צומי וקשקשן גם כשנלחם על להשאיר את מוטלי. בינתיים בזכות הקשקושים שלו בחצי שנה הוא משיג בערך את כל מה שהוא רוצה, כולל למכור יותר מנויים משהצליחה הפועל ים אי פעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' דצמבר 22, 2024 11:24 pm 
Freshman

בלי קשר למה שקורה היום בקבוצה הרבה אנשים שאלו את עצמם כמה זמן ינאי יוכל להחזיק כבעלים ולהוציא כ"כ הרבה כסף. אני חושב שהמקרה של הפועל תל אביב קצת שונה מקבוצות אחרות. אני לא רואה קבוצה אחרת בארץ חוץ ממכבי שיכולה למכור 9000 מנויים (שזה הצפי לפי הדיווחים) ועוד בלי יורוליג. ירושלים בימים הכי יפים שלה, עם הארנה ואורי אלון והכול לא התקרבה לזה בכלל עד כמה שזכור לי. עם כמות מנויים כזאת, או קרוב לזה, לטווח ארוך + הצלחות באירופה (ועם יורוליג אז בכלל) שימשכו עוד ספונסרים איכותיים, או אפילו משקיעים נוספים (כמו הדיווחים על מכר של 25% מהמניות של הקבוצה לקרן השקעות) ינאי לחלוטין יוכל להוציא פחות כסף מהכיס ועדיין להיות תחרותי מאוד מול מכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1320 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51 ... 53  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: