סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' ינואר 19, 2025 1:48 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 3:46 am 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
אל תעשו לי לינץ'.

רמי דוידיאן הוא גיבור.
אבל הוא גם שקרן לדעתי, כמו האיש מזק"א שסיפר על 40 תינוקות ערופים ותינוק בתנור.
אפשר להיות גיבור וגם שקרן.

אין לי ספק שהוא הציל אנשים במסיבה בנובה.
אבל האיש מספר יותר מדי סיפורים לא סבירים.

הוא סיפר ששכנע שישה מחבלים חמושים לשחרר בחורה אחרי ששכנע אותם שגם הוא מוסלמי.
שהצליח להשכיב חמישה או שישה חמושים בעזרת מכות עם שטוצר של ממטרה!
שראה בנות קשורות ערומות לעצים אחרי שירו בהן - אף אחד אחר לא דיווח על משהו כזה, ולמה לעזאזל הוא לא צילם אפילו תמונה אחת של מה שהייתה יכולה להיות התמונה הכי חזקה מהטבח?
אפשר לצלם בלי שרואים חלקים מוצנעים.

מה הסיכוי ששלושה סיפורים כאלה קרו לאותו האדם?
החושים שלי אומרים שהוא ממציא דברים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 12:51 pm 
Hall of Famer

על פי העיתונאי אורי משגב, וכמובן באופן מקרי לחלוטין - רמי דוידיאן היה במיאמי לפני כמה ימים.
אולי היה מוטרד מטרייד על באטלר, לא פוסל זאת.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 1:15 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
על פי העיתונאי אורי משגב, וכמובן באופן מקרי לחלוטין - רמי דוידיאן היה במיאמי לפני כמה ימים.
אולי היה מוטרד מטרייד על באטלר, לא פוסל זאת.

צולם מחובק עם אחד הפטרונים של המשפחה, סיימון פאליק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 2:27 pm 
Junior

רק מזכיר שבין שלל הרכילויות, שכנראה כרגיל חלקם נכונות חלקם מנופחות חלקן שקריות, ראוי לומר את המובן מאליו שישראל זיו עצמו אמר. רמי דוידיאן גיבור ישראל שהציל עשרות אנשים מהנובה בגיחות עם רכבו למיקומים ששלחו. בכללי אנשי המושב הצילו מאות אנשים (750 לספירת רישומי המושב, עשרות שרמי חילץ מהשטח לביתו). רצוי לקרוא את ערך הויקיפדיה שנחשב מקור אמין

https://he.wikipedia.org/wiki/%D7%A8%D7 ... 7%90%D7%9F

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 2:41 pm 
מנהל פורום

בלי קשר לנושא דוידיאן, להגיד על ויקיפדיה היום שהיא "נחשבת מקור אמין" זה ובכן... לא נכון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 2:47 pm 
Junior

https://www.maariv.co.il/news/israel/article-1138306
כאן כותרת על שהציל 750 מבלים. מנופח לחלוטין כנראה, אך גיגול קצר מראה כותרות על עשרות/מאות שהציל . מאקו, גלובס, מעריב, כלכליסט , רוטר, אתרים רבים נוספים, כולם אומרים אותו דבר כולל ישראל זיו עצמו

אז לא יודע אם הופעל לדבר על זיו ותיבון, או שנתקף בפוסט טראומה, או שתבעו אותו והתקפל, או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם, או שרק ציטט משהו שזיו אמר לו, וכו', או שהכל נכון יחד, אבל הוא גיבור ישראל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 3:42 pm 
Hall of Famer

כל אדם פרטי שסיכן עצמו משך שעות ב-7 לאוקטובר באותו אזור גיאוגרפי למען הצלת אחרים - זכאי לכל מילת שבח אפשרית.
דוידיאן צולם בלייב (על ידי אדווה דדון והצוות שאיתה) יוצר קשר ומחלץ אנשים - ואין שום ספק לגבי תרומתו, שהייתה רבה יותר משל אחרים עקב היכרותו את השטח ובאמת נכונותו הלא מתפשרת לעזור.
עד כאן אני מניח שאין מחלוקת גדולה.

אני גם יכול לזרום אם הוא טיפה מגזים בתיאור מעשיו בין אם ביודעין (בשביל האגו) או שלא ביודעין (מהפרספקטיבה שלו דברים נראו אחרת, לא זוכר בדיוק הכל לפרטים וכו').

אבל כנראה מבחינת Flash (ושאר "הימין") אפשר בימים אלו ממש לשים כמטרה אנשים אחרים ("גיבורי ישראל"? או שבעצם לא לשיטתם) ו"במקרה" די במקביל הופצו פייקים (טיפשיים מאוד בחלקם - בת משתמטת ליאיר גולן, כאשר אין לו בכלל בנות...) כנגד שלושת האלופים במיל' שירדו להילחם בדרום.
אגב, אם באמת נניח דוידיאן "הופעל לדבר על זיו ותיבון" "או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם" - זה בסדר מבחינתך?
לא לגביו באופן אישי (הוא לא באמת העניין פה), אלא מצד הגורמים המפעילים אותו.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:11 pm 
Junior

shmueliki כתב:
אבל כנראה מבחינת Flash (ושאר "הימין") אפשר בימים אלו ממש לשים כמטרה אנשים אחרים ("גיבורי ישראל"? או שבעצם לא לשיטתם) ו"במקרה" די במקביל הופצו פייקים (טיפשיים מאוד בחלקם - בת משתמטת ליאיר גולן, כאשר אין לו בכלל בנות...) כנגד שלושת האלופים במיל' שירדו להילחם בדרום.
אגב, אם באמת נניח דוידיאן "הופעל לדבר על זיו ותיבון" "או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם" - זה בסדר מבחינתך?
לא לגביו באופן אישי (הוא לא באמת העניין פה), אלא מצד הגורמים המפעילים אותו.

אתה רציני? זו רמת הדיון? אתה עוד מצפה שאני יענה על זה?

מבין שמבחינת shmueliki זה בסדר שתעמולת השמאל מנסה לצייר את דוידיאן באינספור ציוצים ברשתות החברתיות כשקרן נבלה שכלל לא הציל רבים מהנובה, שבכלל זה לא הוא אלא דוידיאן אחר, ואם הוא כן הציל מישהו, מכונת התעמולה מפמפמת שדוידיאן ודאי הגזים וניפח את הדברים כי לא יכול להיות שסיפורים כאלה אינם מצוצים מהאצבע... אני מבין שתעמולה נבזית כזו במהלך מלחמה על גיבור ישראל היא בסדר מבחינתך?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:17 pm 
Junior

בקיצור, אם תרצה להתחרות באנשי קש, לחרטט זה לא בעיה
סה"כ הזכרתי לכולם שמדובר בגיבור ישראל. אין צורך לדבר עליו וברור שהוא לא העניין, כמו שזיו עצמו אמר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:20 pm 
Freshman

איזה מזל יש לו שבאת לייצג אותו כאן מול כל האחרים שאמרו בדיוק אותו דבר כמוך, רק לא השמיטו את זה ששנה וחצי אחרי אותם מעשי גבורה, הבנאדם מנוצל ע"י מכונת הרעל בשביל לצייר גיבור אחר כשקרן נבלה שכלל לא הציל רבים וכו'.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:23 pm 
Hall of Famer

על מה אתה מדבר
אני עצמי רשמתי פסקה שלמה לזכות דוידיאן (ואף "מחלתי לו" באם מגזים בתיאוריו)
האם אני אחראי על "תעמולת השמאל" (מה שזה לא אומר)
אתה מנגד העלית השערות (ואני ציטטתי, ואף שמתי במרכאות) שדוידיאן "הופעל לדבר על זיו ותיבון" "או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם"
אז היות שאתה העלית השערות אלו - רציתי לשמוע את דעתך האם כך צריכים הדברים להתנהל? האם זה תקין שגורמים ומקורבים רשמיים של "בכירים בהנהגת המדינה" יוזמים לכאורה שיטת פעולה שכזו? לא רוצה להוסיף שאולי זה גם ממומן בעקיפין מכיסנו...

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:35 pm 
Junior

השערות שלי? ציטטתי תקשורת. דיון הזוי. בוא, אסיים פה בהנחה שעשיתי לך: אתה נהנה להציב אנשי קש כי משעמם לך, ולא באמת חשבת שתיאור אפשרות שהלוו לו כסף כדי שיפתח עליהם בתקשורת יכול להיות משהו חיובי או לגיטימי.

קרטמן כתב:
איזה מזל יש לו שבאת לייצג אותו כאן מול כל האחרים שאמרו בדיוק אותו דבר כמוך, רק לא השמיטו את זה ששנה וחצי אחרי אותם מעשי גבורה, הבנאדם מנוצל ע"י מכונת הרעל בשביל לצייר גיבור אחר כשקרן נבלה שכלל לא הציל רבים וכו'.

אתה כנראה מתכוון שכתבו פה שרמי שיקר במודע על ישראל זיו בשביל כסף, והיו כמה כותבים שהשמיטו את היותו גיבור, והעלו שוב ושוב אפשרות שהוא היה מעורב בחילוץ אבל רק לטענתו, אולי לא באמת, ובניגוד לרמי, דוידיאן אחר באמת התפרסם כאחד שחילץ אנשים. טענו שהוא ממציא דברים מעבר למה שאמר על זיו, והסיפורים שלו מראים שהוא שקרן וכו'. השמיצו אותו, טוב להזכיר שהוא גיבור ישראל.

נערך לאחרונה על ידי FLASH בתאריך ג' דצמבר 31, 2024 4:42 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:42 pm 
Hall of Famer

איזה אנשי קש?
על פי דיווחים (ותמונות) דוידיאן חזר בימים האחרונים מביקור במיאמי - מה לדעתך עשה שם? האם במקרה "הזדמן" לאירוע של המקורבים (במקרה) לאלו שמטנפים על ישראל זיו ושות' דרך קבע?

אני באמת לא מבין. אני שם את כל מי שהציל אנשים ב-7.10 כמקשה אחת - כך פתחתי את הודעתי.
יש אלו העושים ההפוך (כאמור דוגמאות בשפע יש רק מהשבוע האחרון - כך התחיל פה הדיון הנוכחי...), ומטנפים על כאלו שסיכנו את חייהם עשרות שנים (ובפרט ב-7.10, כאזרחים) - עקב פוליטיקה. לדעתי זו גישה בזויה (גם אם לא בהכרח "פלילית").
מה אנשי קש פה?!

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:47 pm 
Junior

אתה מיתמם. כיוון שאתה אוהב הפרחת שאלות סתמיות, אשאל בחזרה, אולי תבין מה זה ויכוח עם איש קש
באמת חשבת שתיאור אפשרות שהלוו לו כסף כדי שיפתח עליהם בתקשורת (=שוחד לפעולה פוליטית ולשון הרע בתקשורת) יכול להיות משהו חיובי או לגיטימי?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:50 pm 
Freshman

shmueliki כתב:
איזה אנשי קש?
על פי דיווחים (ותמונות) דוידיאן חזר בימים האחרונים מביקור במיאמי - מה לדעתך עשה שם? האם במקרה "הזדמן" לאירוע של המקורבים (במקרה) לאלו שמטנפים על ישראל זיו ושות' דרך קבע?

אני באמת לא מבין. אני שם את כל מי שהציל אנשים ב-7.10 כמקשה אחת - כך פתחתי את הודעתי.
יש אלו העושים ההפוך (כאמור דוגמאות בשפע יש רק מהשבוע האחרון - כך התחיל פה הדיון הנוכחי...), ומטנפים על כאלו שסיכנו את חייהם עשרות שנים (ובפרט ב-7.10, כאזרחים) - עקב פוליטיקה. לדעתי זו גישה בזויה (גם אם לא בהכרח "פלילית").
מה אנשי קש פה?!

אנשי קש זה האנשים שהוא דמיין כשהוא "ציטט אנשי תקשורת" כשכתב בעצמו - "אז לא יודע אם הופעל לדבר על זיו ותיבון, או שנתקף בפוסט טראומה, או שתבעו אותו והתקפל, או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם, או שרק ציטט משהו שזיו אמר לו, וכו', או שהכל נכון יחד, אבל הוא גיבור ישראל."
אנשי קש זה "היו כמה כותבים שהשמיטו את היותו גיבור, והעלו שוב ושוב אפשרות שהוא היה מעורב בחילוץ אבל רק לטענתו". כן כן, שוב ושוב ושוב.
שמחתי לעזור, לא יודע מאיפה לאנשים יש את הכוחות להתדיין עם בנאדם כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:53 pm 
Sophomore

איזה בלאגן בכנסת הליכוד נגד יהדות התורה ובן גביר שהולכים להצביע נגד התקציב היום

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:57 pm 
Hall of Famer

אני לא המיתמם בין שנינו.
אני נתתי תיאור של המצב בעיניי, דיברתי בשבחו של דוידיאן (שאני אישית לא מרגיש שהוא "בצד הנגדי לי", אלא שמשתמשים בו, והוא מנוצל פה...).
אתה היללת את דוידיאן (בצדק), ומנגד דיברת על "תעמולת השמאל", "מכונת התעמולה", ו"תעמולה נבזית".

אז כדי שלא יהיו אנשי קש בינינו, אשמח אם תגיד מה דעתך על פועלם של האלופים תיבון, זיו וגולן (ואפשר לפתוח עוד על "אחים בנשק" וכו')? האם גם הם ראויים להיקרא "גיבורי ישראל"? אולי להדליק משואה מתישהו? או לקבל אישזהו תפקיד/הוקרה ציבורית?
לחילופין, האם ראוי להשמיץ אותם (בפרט אם מדובר בשקרים)? האם ראוי שאולי אף גורמים מטעם ראש הממשלה יעסקו בכך?
יכול מאוד להיות שהתשובות שלנו לשאלות הללו זהות, פשוט בחרת שלא לרשום זאת...

24.4.2012

נערך לאחרונה על ידי shmueliki בתאריך ג' דצמבר 31, 2024 5:00 pm, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 4:58 pm 
מנהל פורום

Shiver כתב:
בסוף זה מסך עשן, שאף אחד לא יתרגש, ברגע האמת כל הצדדים ידעו לרדת מהעצים.
התקציבים והכסאולוגיה חזקים מהכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 6:03 pm 
Senior

FLASH כתב:
השערות שלי? ציטטתי תקשורת. דיון הזוי. בוא, אסיים פה בהנחה שעשיתי לך: אתה נהנה להציב אנשי קש כי משעמם לך, ולא באמת חשבת שתיאור אפשרות שהלוו לו כסף כדי שיפתח עליהם בתקשורת יכול להיות משהו חיובי או לגיטימי.

קרטמן כתב:

אתה כנראה מתכוון שכתבו פה שרמי שיקר במודע על ישראל זיו בשביל כסף, והיו כמה כותבים שהשמיטו את היותו גיבור, והעלו שוב ושוב אפשרות שהוא היה מעורב בחילוץ אבל רק לטענתו, אולי לא באמת, ובניגוד לרמי, דוידיאן אחר באמת התפרסם כאחד שחילץ אנשים. טענו שהוא ממציא דברים מעבר למה שאמר על זיו, והסיפורים שלו מראים שהוא שקרן וכו'. השמיצו אותו, טוב להזכיר שהוא גיבור ישראל.

אתה מטומטם או משהו? תצטט לי "כמה כותבים שהשמיטו את היותו גיבור". אם יש יותר מאחד אני אתרום מיליארד דולר לרבי לבחירתך. היחיד שכתב את זה זה רוני שציטט פוסט של הני זבדייה. אני, הסמולן הבוגד ביותר בקלמר, תיקנתי אותו. אף אחד אחר לא כתב מילה רעה על הגבורה שלו בשביעי לאוקטובר.

רצוי להזכיר שגם ישראל זיו גיבור ישראל. וגם יאיר גולן. תכתוב את זה בכל פעם שאתה מזכיר את שמם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 7:26 pm 
מנהל פורום

אפשר להיות גם גיבור וגם בן אדם מנוול, זה לא סותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' דצמבר 31, 2024 7:42 pm 
Sophomore

ציפה דריפה אלמדלסי כתב:
אפשר להיות גם גיבור וגם בן אדם מנוול, זה לא סותר.

למשל איציק מרדכי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:25 am 
Junior

shmueliki כתב:
אני לא המיתמם בין שנינו.
אני נתתי תיאור של המצב בעיניי, דיברתי בשבחו של דוידיאן (שאני אישית לא מרגיש שהוא "בצד הנגדי לי", אלא שמשתמשים בו, והוא מנוצל פה...).
אתה היללת את דוידיאן (בצדק), ומנגד דיברת על "תעמולת השמאל", "מכונת התעמולה", ו"תעמולה נבזית".

אז כדי שלא יהיו אנשי קש בינינו, אשמח אם תגיד מה דעתך על פועלם של האלופים תיבון, זיו וגולן (ואפשר לפתוח עוד על "אחים בנשק" וכו')? האם גם הם ראויים להיקרא "גיבורי ישראל"? אולי להדליק משואה מתישהו? או לקבל אישזהו תפקיד/הוקרה ציבורית?
לחילופין, האם ראוי להשמיץ אותם (בפרט אם מדובר בשקרים)? האם ראוי שאולי אף גורמים מטעם ראש הממשלה יעסקו בכך?

אשאל בפעם השלישית: אתה באמת חושב שתיאור אפשרות שהלוו לו כסף כדי שיפתח עליהם בתקשורת יכול להיתפס כמשהו חיובי או לגיטימי? שייתכן למאן דהו שראוי שיעסקו בכך גורמים מטעם רוהמ? למה אתה ממשיך בשאלות סרק? דוגמת "שמוליקי כנראה חושב שהנדסת תודעה ותעמולה נבזית נגד גיבור ישראל זה מהלך לגיטימי. אז תגיד , אתה תומך בתעמולה ושקרים נגד אדם שסיכן חיים כדי להציל נפשות?"

לשאלותיך (נגד איש הקש שדמיינת שחושב אחרת ממך) האלופים שציינת הם ודאי גיבורי ישראל שעשו ימים כלילות להגנת ישראל ובפרט ב7 באוקטובר. הקריאות שלהם להפסקת המלחמה פגעו בישראל , ביכולת להשיג עסקה ללא עצירת מלחמה, להקשיב להם היה מביא לאיראן + חיזבאללה על הגבולות שלנו, מבחן התוצאה מראה שישראל כיום מוגנת הרבה הרבה יותר מאשר לפני שנה. עסקת חטופים הכוללת סיום מלחמה הערבויות אמריקאיות וצרפתיות היתה משאירה אותנו בסכנה קיומית. עסקת חטופים ללא עצירת מלחמה , מה שנראה בהישג יד, זה המרחק שלנו מנצחון במלחמה, זו דעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:35 am 
Junior

קרטמן כתב:
shmueliki כתב:
איזה אנשי קש?

מה אנשי קש פה?!

אנשי קש זה האנשים שהוא דמיין כשהוא "ציטט אנשי תקשורת" כשכתב בעצמו - "אז לא יודע אם הופעל לדבר על זיו ותיבון, או שנתקף בפוסט טראומה, או שתבעו אותו והתקפל, או שהסכימו להלוות לו כדי שיפתח עליהם, או שרק ציטט משהו שזיו אמר לו, וכו', או שהכל נכון יחד, אבל הוא גיבור ישראל."
אנשי קש זה "היו כמה כותבים שהשמיטו את היותו גיבור, והעלו שוב ושוב אפשרות שהוא היה מעורב בחילוץ אבל רק לטענתו". כן כן, שוב ושוב ושוב.
שמחתי לעזור, לא יודע מאיפה לאנשים יש את הכוחות להתדיין עם בנאדם כזה.

חחחח. כן שוב ושוב, ותתייחס גם למה שפחות נוח לך
פספסת כותב ש3 פעמים מנסה להתנגח בדוידיאן תוך העלאת ספק אם אכן הוא שהציל חטופים או שמדובר באדם אחר. כאילו לא מדובר בעובדה קיימת שרמי סיכן חייו עשרות פעמים באותו בוקר. פספסת שבתקשורת ועל ידי זיו עצמו נאמר שהוא במצוקה כלכלית וגורמים מטעם ניצלו את זה. זיו טען שהוא הופעל על ידי אחרים. ציטטתי השערות שלו. פספסת שהועלתה כאן תיאוריה על ידי כותב נוסף שרמי שקרן שממציא סיפורים , שגם החליט שראוי להשמיץ ולהכפיש כי הסיפורים של האיש (שוב, גיבור ישראל שסיכן עבור עשרות /מאות את חייו) נשמעים לו הזויים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:38 am 
Freshman

FLASH כתב:
shmueliki כתב:
אני לא המיתמם בין שנינו.

אשאל בפעם השלישית: אתה באמת חושב שתיאור אפשרות שהלוו לו כסף כדי שיפתח עליהם בתקשורת יכול להיתפס כמשהו חיובי או לגיטימי? שייתכן למאן דהו שראוי שיעסקו בכך גורמים מטעם רוהמ? למה אתה ממשיך בשאלות סרק? דוגמת "שמוליקי כנראה חושב שהנדסת תודעה ותעמולה נבזית נגד גיבור ישראל זה מהלך לגיטימי. אז תגיד , אתה תומך בתעמולה ושקרים נגד אדם שסיכן חיים כדי להציל נפשות?"

לשאלותיך (נגד איש הקש שדמיינת שחושב אחרת ממך) האלופים שציינת הם ודאי גיבורי ישראל שעשו ימים כלילות להגנת ישראל ובפרט ב7 באוקטובר. הקריאות שלהם להפסקת המלחמה פגעו בישראל , ביכולת להשיג עסקה ללא עצירת מלחמה, להקשיב להם היה מביא לאיראן + חיזבאללה על הגבולות שלנו, מבחן התוצאה מראה שישראל כיום מוגנת הרבה הרבה יותר מאשר לפני שנה. עסקת חטופים הכוללת סיום מלחמה הערבויות אמריקאיות וצרפתיות היתה משאירה אותנו בסכנה קיומית. עסקת חטופים ללא עצירת מלחמה , מה שנראה בהישג יד, זה המרחק שלנו מנצחון במלחמה, זו דעתי.

עסקת חטופים לפני כמה חודשים גם הייתה מונעת את מותם של כמה עשרות חטופים, מונעת את ההתעללות המינית והסאדיסטית היומיומית שעוברים ועוברות כמה העשרות שנותרו בחיים, ומונעת את מותם של 101 חיילים שנהרגו רק בשלושת החודשים האחרונים.
אבל מה כל זה לעומת הנצחון המוחלט!!1!1!!! שאנחנו כמובן כפסע ממנו לדברי הביבי של פברואר. אחלה מכביסטים, הנצחון מעל הכל, לא חשוב מי וכמה מת בדרך, לא חשוב מי וכמה נאנסות עד לגביע הנצחון הנכסף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 01, 2025 12:50 am 
Junior

אין ספק שהטקטיקה של "בכל מחיר!!!1!1!!11!1!!!!" הוכיחה את עצמה והורידה את חמאס/ממשלת ישראל לברכיים וקדמה עסקה. למה לא, בוא ניתן לערבים את המדינה חזרה ונתפזר חזרה באירופה, אולי נציע את זה כתגמול לשחרור חטופים?

זה היה הדבר המטומטם ביותר עלי אדמות לעשות מכל האופציות על השולחן, וזה מה שהאופוזיציה בחרה לעשות במשך שנה. לא צריך להיות גאון כדי להבין שמלחמה פנימית בישראל, מה שהאופוזיציה היקרה למדינה שלנו מנסה להחיל, זה קרש ההצלה היחיד של מה שנשאר מחמאס וכנראה הסיבה המרכזית שעסקת חטופים עוד לא התרחשה

עסקת חטופים כזו לפני כמה חודשים, בהינתן מהלכיו הפוליטיים של השמאל, היתה במחיר עצירת מלחמה, כשנסראללה רדואן ועשרות אלפי טילים מדויקים על גבול הצפון, איראן חזקה שיוצרת מנצחת מהמלחמה במזרח אחרי שני מטחי טילים הגדולים אי פעם על מדינה, חמאס חי נושם במערב, חותים בדרום, הסורים כנתיב הברחה,וגולת הכותרת-הטבח הגדול ביותר ליהודים מאז השואה, ובקיצור, תבוסה ענקית לישראל שהצילה את החטופים (מטרת מלחמה מרכזית , אולי החשובה ביותר) אבל הפקירה עשרה מיליון תושבים למצב של הפסקת מלחמה בערבויות בינלאומיות של מעצמות כמו בריטניה ארהב וצרפת, וכניסה לכוננות מתמדת של 7 באוקטובר הבא מצפון/אחר. אז יש אנשים שעם כל הצער שבדבר , משכו את המדינה לגריעת יכולות סופר משמעותיות מחיזבאללה חמאס ואיראן אפילו במחיר סיכון החטופים, כן כן, הגנה על הכלל במחיר פגיעה איומה ונוראה ככל שתהיה בפרט

אחרי חיסול נסראללה הניה דף סינוואר כל צמרת חיזבאללה רדואן הטילים בצפון וחיסול אחוז גבוה מאוד מחמאס ושיטוח עזה על כל תשתיות חמאס, ופגיעה משמעותית בהגנה של איראן, אני בטוח שגם אנשי שמאל ריאליים יודו שהיתה פה לכל הפחות דילמה והבחירה לא היתה מובנת מאליה. להפקיר מדינה שלמה בגלל מאה חטופים (שהמדינה בגדה בהם, התעללויות, אונס, כולם צריכים להתפטר בסוף, הכל נכון) זה לא בחירה אלמנטרית ומתבקשת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 408 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 ... 17  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot] ו 4 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: