Att כתב:
אני קצת חושד בפוקס.
הרגשתי הרבה פעמים בסקרמנטו שלא לגמרי אכפת לו ושהוא לא ממצה את היכולות שלו שם.
אם זה נכון, מעניין מה גרם לזה.
זה יכול ללכת לשני כיוונים - אכפתיות רבה יותר בספרס ותוצאות טובות יותר או בשלב מסוים, חיכוכים עם הצוות וחוסר שביעות רצון הדדיים.
אני אמנם לא יודע "להרגיש" את מידת האכפתיות של שחקנים שאני צופה בהם מדי פעם על מסך בזמן שהם משחקים במרחק 10000 קילומטר ממני, אבל אולי כדאי לציין לגבי ד'ארון פוקס שהוא זכה לפני עונה וחצי להיות השחקן הראשון בתולדות הליגה שנבחר לתואר "שחקן הקלאץ' של השנה", כך שאולי בכל זאת כן אכפת לו.
פוקס עוזב את סקרמנטו באמצע העונה השמינית שלו, כאשר החל מהעונה השלישית הוא סקורר של 20+ למשחק ב47%+מהשדה, כולל 3.5 עונות (הנוכחית בתוכן) של מעל 25 נקודות למשחק, כולל עונה של 25 נקודות ב51% מהשדה לשחקן בגובה 1.91 שלא קולע טוב מבחוץ, כולל זה שהוא מעולם (לרבות עונת הרוקי) לא ירד מחטיפה למשחק וגם היה מלך החטיפות של הליגה. אין עליו שום סיפור, שום עדות, שום דיבור שלא אכפת לו או שהוא לא משקיע. זה המצאה של כלום.
לרצות לעזוב את הקינגס, מועדון שידוע כאחד המנוהלים רע ביותר בליגה, בגיל 27 ואחרי שבמשך שנים לא מצליחים לבנות סביבך משהו מעורר תקווה, זה אך סביר. אם הוא יצליח בסן אנטוניו, וסביר מאד שהוא יצליח, זה לא כי "אכפת לו יותר" אלא כי הוא שחקן מצוין שמגיע למערכת מצוינת. להנפיץ "חיכוכים עם הצוות" כאפשרות מתפתחת מתוך ההמצאה "מרגיש לי שלא אכפת לו" זה באמת ברמת ההזיה.