סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' פברואר 22, 2025 6:52 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 9:05 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
בסופו של דבר האירוע הזה משקף את המדינה האלימה והלא מתפקדת שלנו.

שחקנים ומאמנים שלא מהווים דוגמה אישית. מאות ערסים עם אמל"ח קר וחם. משטרה אימפוטנטית וחסרת אונים. ובתי משפט סלחנים מדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 9:44 am 
Junior

Shiver כתב:
בסופו של דבר האירוע הזה משקף את המדינה האלימה והלא מתפקדת שלנו.

שחקנים ומאמנים שלא מהווים דוגמה אישית. מאות ערסים עם אמל"ח קר וחם. משטרה אימפוטנטית וחסרת אונים. ובתי משפט סלחנים מדי.

מדויק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' ינואר 29, 2025 10:29 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
סטואיץ' מפנה אבוקות בכדי שהמשחק יחודש.
מרים את זה כאילו זה גרעינים
https://x.com/idozedaka/status/1884242783428563123

בסרביה שמים את זה על עוגות יום הולדת של ילדים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 11:16 am 
Hall of Famer

אז ב"ש מועדת מול ריינה, הפסד ראשון מאז ההפסד 1-0 למכבי ת"א בספטמבר ומכבי ת"א המאוד לא יציבה יכולה פתאום להשתוות אליה במספר הנקודות אם תנצח את בית"ר בבית (בהנחה שתקבל את הניצחון הטכני הצפוי על חיפה). חיפה מתקשה מאוד מול חדרה החלשה, אבל מצליחה לחלץ ניצחון בזכות שני שערים מאוחרים של סק ודין דוד, וההפסד של ב"ש משאיר אותה, איכשהו, בתמונת האליפות עם פער 5 נק' מהפסגה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 12:10 pm 
Freshman

https://youtu.be/FRVSmUWlbHk?si=ZlFd3HvDamVRt028&t=101

אורי עזו עם שער העונה בליגה עד עכשיו, 43 דקות בבכורה שלו בליגת העל. אחרי דבר כזה כבר אפשר להגיד שמכבי ת"א כנראה טעו איתו העונה, הוא לכל הפחות שחקן הכנף השלישי בטיבו שלהם. לאיוס ואדו לא מסוגלים לעשות דבר כזה גם באימון מול קונוסים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 5:11 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (6)
אז סוף שלבי הבתים וסוף גם לעונה האירופית העלובה של ישראל. עונה שהתחילה במקום ה-11 עם פור גדול, עם קבוצה חמישית באירופה ושנייה בצ'מפיונס כמעט בכיס, נגמרת במקום ה-18 - נמוך יותר מאשר העונה שעברה (ותאורטית המקום הזה יכול עוד לרדת).
2.875 זה הניקוד הכי נמוך בין 30 הראשונות (יחד עם אזרבייג'אן שמבקום ה-28).
לא ניצלנו את שתי שנות החסד עם המחיקה של עונות גרועות, ועכשיו הקייטנה נגמרה. לתחילת העונה הבאה יורדות לנו 7 נקודות מעונת 20/21, ובכלל ב-4 העונות הבאות נאבד הרבה נקודות בכל עונה. בקיצור בעונה הבאה נילחם בכלל על המקום ה-22 שמאפשר לאלופה (בצ'מפיוס) ולמחזיקת הגביע (באירופית) מעבר חופשי על הסיבוב הראשון, ועוד שבועיים למנוחה, לאימונים ולרכש.
הדירוג באזור שבו היינו רוצים להיראות אחרת:
13. אוסטריה 35.350, נשארה 1 מתוך 5
14. סקוטלנד 34.550, נשארו 2 מ-5
---
15. דנמרק 33.356, נשארו 2 מ-4
-----------
16. שווייץ 33.225, נשארה 1 מ-5
17. פולין 31.875, נשארו 2 מ-4
18. ישראל 31.625 סופי
19. קרואטיה 27.025 סופי

האנקדוטות הרגילות:
המדינה המדורגת הכי גבוה שאיבדה את כל קבוצותיה - ובכן... ישראל (18).
המדינה המדורגת הכי נמוך שנשארו לה קבוצות באירופה - בוסניה (37), נשארה קבוצה אחת מ-4.
המדינה המדורגת הכי גבוה שאיבדה קבוצה - איטליה (2), איבדה קבוצה מתוך 8. למעשה רק שתי מדינות עדיין לא איבדו קבוצה באירופה - אנגליה (1) עם 8 קבוצות, בלגיה (7) עם 5 קבוצות.
המדינה המדורגת הכי גבוה שאיבדה יותר מקבוצה אחת - גרמניה (4) איבדה כבר 3 מתוך ה-8 שפתחו את העונה.
המדינה המדורגת הכי נמוך שנשארו לה יותר מקבוצה אחת - סלובניה (29) נשארו 2 מתוך 4. שווה לציין גם את קפריסין (21) ש-3 מתוך 4 הקבוצות שלה עדיין באירופה - רק לעוד 9 מדינות נשארו 3 קבוצות או יותר.

ומלבד זאת אני סבור שיש להחריב את קרתגו ולבטל את חץ הפוזשן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 5:29 pm 
Hall of Famer

השאלה הגדולה מבחינת הקבוצות הישראליות היא לגבי חזרת המשחקים לארץ בעונה הבאה, בלי זה קשה להאמין שיהיה שיפור משמעותי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 02, 2025 11:37 pm 
Junior

קרטמן כתב:

אורי עזו עם שער העונה בליגה עד עכשיו, 43 דקות בבכורה שלו בליגת העל. אחרי דבר כזה כבר אפשר להגיד שמכבי ת"א כנראה טעו איתו העונה, הוא לכל הפחות שחקן הכנף השלישי בטיבו שלהם. לאיוס ואדו לא מסוגלים לעשות דבר כזה גם באימון מול קונוסים.

בהנחה ומכבי לא תנחית בזמן (המועט) שנותר זר לעמדה, גם אם לאזטיץ יישב איתי בחדר לבד ויסביר לי בסרבית למה עזו לא במכבי, אני לא אסכים. צעיר יותר, שחקן בית, יותר מוכשר על אחד בן 24 שהרגע ירד ליגה עם הפועל בלי מספרים והשני זר בן 21 שנמצא פה כבר שנה...שנה הבאה דיי בוודאות הסיטואציה תהיה מבחינתו עוד פחות טובה מעכשיו כי יגיע שחקן זר בקיץ. אז להפך, תעשה מהלימון לימונדה ותנצל את זה. מה יש למכבי להוציא כספים על כל מיני שחקנים כמו לאיוס או אבישי כהן. חבל ההצלה של מכבי אמור להיות מחלקת הנוער לפני השבורים של הליגה.

חבר שאוהד ארסנל אומר שהיום במשחק שלהם נגד סיטי (הביסו 1:5 ממה שראיתי) אומר ששיחקו אצלם שני שחקנים בני 18.
אבל אין ספק שפה עוד לא בשלים...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 10:48 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
קרטמן כתב:

בהנחה ומכבי לא תנחית בזמן (המועט) שנותר זר לעמדה, גם אם לאזטיץ יישב איתי בחדר לבד ויסביר לי בסרבית למה עזו לא במכבי, אני לא אסכים. צעיר יותר, שחקן בית, יותר מוכשר על אחד בן 24 שהרגע ירד ליגה עם הפועל בלי מספרים והשני זר בן 21 שנמצא פה כבר שנה...שנה הבאה דיי בוודאות הסיטואציה תהיה מבחינתו עוד פחות טובה מעכשיו כי יגיע שחקן זר בקיץ. אז להפך, תעשה מהלימון לימונדה ותנצל את זה. מה יש למכבי להוציא כספים על כל מיני שחקנים כמו לאיוס או אבישי כהן. חבל ההצלה של מכבי אמור להיות מחלקת הנוער לפני השבורים של הליגה.

חבר שאוהד ארסנל אומר שהיום במשחק שלהם נגד סיטי (הביסו 1:5 ממה שראיתי) אומר ששיחקו אצלם שני שחקנים בני 18.
אבל אין ספק שפה עוד לא בשלים...

עם זה אני מסכים לגמרי, מישהו היה צריך לתת ללאזטיץ' כמה קלטות מהחודשים האחרונים של גלוך במכבי ת"א.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 12:02 pm 
Junior

באותו הקשר, לוטם אסרס בן 18 מהנוער של מכבי יצא להתרשמות בברנטפורד האנגלית והרשים.
לא מזמן חתם על חוזה ל-5 שנים, אבל ברטנפורד, לפי הדיווחים, תכנס למשא ומתן עם מכבי לגביו.
אם מכבי לא תמהר להעלות את השחקנים המיוחדים שלה, היא תיפרד מהם עוד לפני שיראו דקות בבוגרים שלה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 03, 2025 4:09 pm 
Junior

המשטרה בכוננות שיא לקראת המשחק הערב, כשאוהדי מכבי לא עשו דבר רע במגרש נגד מכבי חיפה ובכללי אפס תקלות מתחילת העונה.
כבר מעדכנים על כל מיני הגבלות ובידוק שיא. אני מעריך שאם לא היום, גם ארגון האוהדים של מכבי ימחה בצורה כזו או אחרת כמו הארגון של חיפה. הוא לא יפוצץ את המשחק, אבל בטח יזרוק אבוקות לדשא היום או בהמשך או לא יכנס בכלל.

אם מישהו עוד לא היה בטוח מי מרוויח ורוצה להדליק את האווירה, קיבל היום את התשובה המוחצת - המשטרה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' פברואר 04, 2025 12:24 am 
Junior

סיום 1:1 בין בית"ר למכבי בבלומפילד.
בית"ר מחמיצים פנדל עמוק בתוספת הזמן של המשחק, איך לא שוב לאחר קרן של מכבי.
למכבי יש מאמן שעוד מהמוקדמות של ליגת האלופות לא מצליח למנוע מהקבוצה שלו לשחק מופקר
ולחטוף כל פעם שער או פנדל לרעתה בסוף המשחק. היום פה מאמן לא מוצלחים, אבל כזה אני לא זוכר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 1:09 am 
Hall of Famer

עיסקת טיעון בין מכבי חיפה להתאחדות.
משהו מוזר בעיני. נראה שעיסקת הטיעון הזו היא בערך כל מה שתובע ההתאחדות תבע ממילא. אז מה יוצא לחיפה מזה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 9:33 am 
Hall of Famer

ראי שעל הקיר כתב:
עיסקת טיעון בין מכבי חיפה להתאחדות.
משהו מוזר בעיני. נראה שעיסקת הטיעון הזו היא בערך כל מה שתובע ההתאחדות תבע ממילא. אז מה יוצא לחיפה מזה?

אם זה יאושר הם ימנעו מעונש הפחתת נקודה ע"ת עד סוף העונה. אאל"ט גם הפחיתו להם משחק חוץ אחד בלי קהל, רק 2 במקום 3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 1:24 pm 
Hall of Famer

הסדר הטיעון אושר

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 3:07 pm 
Junior

בעיניי חיפה יצאו פה בזול.
תמונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 4:33 pm 
Freshman

בעיניי היא יצאה פה ביוקר מטורף.
בעבר בית הדין נמנע מלהעניש קבוצות שפעלו באופן נחרץ נגד מתפרעים שמתיימרים להיות אוהדים. מכבי חיפה פעלה באופן הכי נחרץ שהיה אי פעם בארץ. לא יודע אם כל הקבוצות בארץ ביחד בהיסטוריה שללו 120 מנויים לאוהדים כמו שמכבי חיפה עשתה שבוע שעבר בין שאר תוכניות המנע שלהם נגד חזרת ארגון האוהדים הזה ליציעים.
אני לא יודע למה מועדון הכדורגל של מכבי חיפה צריך להיפגע (אנושות, יש לומר. 4 נקודות זה המון) בגלל חבורת אנשים שהגיעו לאצטדיון בשביל לתמוך ולייצג את ארגון האוהדים שלהם ולא את קבוצת הכדורגל.
אני גם תוהה מה יקרה אם נניח בני ריינה תמשיך בנסיקה שלה ותגיע בעונה הבאה למאבק אליפות עם מכבי חיפה. מה ימנע מעשרה מתושבי ריינה להיזכר פתאום שהם רוצים לתמוך בקבוצה המקומית שלהם במקום מכבי חיפה כמו 90% מהכפר ולגרום לפיצוץ משחק העונה מהיציע הריינאי?
אם אני אוהד של מכבי ת"א, הדרך הכי טובה שיש לי לעזור לקבוצה שלי, פי-אלף-יותר מלרדוף אחריה למשחקים ולשיר לה שירים, פי-אלף-יותר מלנסות להרים ארגון אולטראס של אוהדי מכבי, זה לנסות להרים ארגון אולטראס קיצוני של אוהדי חיפה/ב"ש. הם כבר יעזרו לקבוצה שלי יותר ממה שאי פעם אוכל לעזור לה מתוך היציע שלה. הנה, הוכח במשחק העונה האחרון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 6:51 pm 
Hall of Famer

רק נציין שלא באמת הורדו 4 נקודות לחיפה (אני מבין את הכוונה, אבל אין שום יסוד להנחה שמכבי חיפה הייתה בוודאות מנצחת במשחק), אלא רק באופן יחסי "טבלאית" מול מכבי ת"א.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:30 pm 
Freshman

בסדר, נקודה אחת, פלוס אחת-שלוש פוטנציאליות, אם בית הדין (באופן כללי) היה נוהג לפי ההנחה שהקבוצות עצמן לא אשמות בהחלטות של ארגוני אוהדים שאוהדים תרבות כדורגל ולא כדורגל, והמחצית השניה הייתה מושלמת בהזדמנות הראשונה (או בעצם, יותר טוב, 90 דקות חדשות, כי למשחק הקודם לא היה ערך ספורטיבי מהדקה העשירית).
ונכון שכמו שכתב פה לאקיץ' שמכבי חיפה בעצם הייתה מרוויחה מכך כי היו חוזרים לה פצועים, אבל זה לא יכול להיות מה שמנחה את הדרך המשפטית הכללית שהקבוצות לא אשמות ולא מגיע להן להיענש, במקרה הפעם מכבי חיפה הייתה אולי מרוויחה מזה (ואולי לא? אולי סבע וסק יהיו פצועים כשתגיעה ההשלמה? אולי למכבי ת"א יהיה עד אז זר חדש או שיחזקאל יחזור או שזהבי ייכנס לכושר?).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 7:59 pm 
Hall of Famer

פצועים זו סוגייה שולית.
אם מתעקשים - אפשר להכריח את הקבוצות לעלות עם אותם סגלים (ואם שחקן מה-11 נפצע בטרם המשחק - אז ששחקן ספסל יחליפו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 9:47 pm 
Junior

מוחמד עוואד פעם הבטחה גדולה של מכבי חיפה, חותם בקבוצה מהמקום השישי בליגה באנדורה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' פברואר 05, 2025 10:40 pm 
Hall of Famer

קרטמן כתב:
בעיניי היא יצאה פה ביוקר מטורף.
בעבר בית הדין נמנע מלהעניש קבוצות שפעלו באופן נחרץ נגד מתפרעים שמתיימרים להיות אוהדים. מכבי חיפה פעלה באופן הכי נחרץ שהיה אי פעם בארץ. לא יודע אם כל הקבוצות בארץ ביחד בהיסטוריה שללו 120 מנויים לאוהדים כמו שמכבי חיפה עשתה שבוע שעבר בין שאר תוכניות המנע שלהם נגד חזרת ארגון האוהדים הזה ליציעים.
אני לא יודע למה מועדון הכדורגל של מכבי חיפה צריך להיפגע (אנושות, יש לומר. 4 נקודות זה המון) בגלל חבורת אנשים שהגיעו לאצטדיון בשביל לתמוך ולייצג את ארגון האוהדים שלהם ולא את קבוצת הכדורגל.
אני גם תוהה מה יקרה אם נניח בני ריינה תמשיך בנסיקה שלה ותגיע בעונה הבאה למאבק אליפות עם מכבי חיפה. מה ימנע מעשרה מתושבי ריינה להיזכר פתאום שהם רוצים לתמוך בקבוצה המקומית שלהם במקום מכבי חיפה כמו 90% מהכפר ולגרום לפיצוץ משחק העונה מהיציע הריינאי?
אם אני אוהד של מכבי ת"א, הדרך הכי טובה שיש לי לעזור לקבוצה שלי, פי-אלף-יותר מלרדוף אחריה למשחקים ולשיר לה שירים, פי-אלף-יותר מלנסות להרים ארגון אולטראס של אוהדי מכבי, זה לנסות להרים ארגון אולטראס קיצוני של אוהדי חיפה/ב"ש. הם כבר יעזרו לקבוצה שלי יותר ממה שאי פעם אוכל לעזור לה מתוך היציע שלה. הנה, הוכח במשחק העונה האחרון.

"שללו מנויים", הו הזוועה.
אז הם יודעים מי הם.
הם תבעו אותם על הנזקים שנגרמו להם? לא? אז על הז... שלי, שישלמו דרך האף. וזה נכון לכל הקבוצות, ומצידי, עד שיפסיקו קבוצות לפחד מהאוהדים שלהן, שכל הקבוצות יקדישו את כל תקציביהן לקנסות, ושהאלופה תהייה זו שיש לה הכי פחות נקודות במינוס.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 9:23 am 
Hall of Famer

Lakic כתב:
מוחמד עוואד פעם הבטחה גדולה של מכבי חיפה, חותם בקבוצה מהמקום השישי בליגה באנדורה.

הייתה לו החמצה פסיכית ב-3:4 המפורסם ההוא ב-2020. במצב של 3:3 הוא החטיא מאיזה 3 מטר באלכסון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 11:55 am 
מנהל פורום

Lakic כתב:

מדמיין את הסוכן מנסה לשכנע אותו שמקום שישי באנדורה זה לא כזה גרוע...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' פברואר 06, 2025 3:22 pm 
Junior

oren_80 כתב:
Lakic כתב:

הייתה לו החמצה פסיכית ב-3:4 המפורסם ההוא ב-2020. במצב של 3:3 הוא החטיא מאיזה 3 מטר באלכסון

כן. ייאמר לזכותו שכמה דקות לפני כן כבש בוולה את השיוויון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 763 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 26, 27, 28, 29, 30, 31  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 6 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: