בסוף זה היה אחלה משחק. כאילו, לצופה הנייטרלי.
אכן יום רע ליונצ'וק. יש לו נטייה להתעכב עם חילופים שכל העולם רואה שצריך, כך היה עם וויילי ברבע הרביעי, גם זוסמן נעלם שם לכמה דקות קריטיות. חוץ מזה רכבת אינסופית, הארפר אין הארפר אאוט, שלושה מובילי כדור ופתאום רק אחד, שב בשקט רגע תן לשחקנים למצוא פתרונות. מה שהוא ניסה לעשות היה להגדיר בכל רגע מוביל כדור שתפקידו להעביר את החצי ולעמוד בטראפים, ופליימייקר שבא להנד-אוף אחרי שהלחץ נשבר ומתחיל את התכל'ס. זה כמובן לא עבד כי קרינגטון ופיליפ לא יודעים לעשות את החלק הראשון בצורה אמינה, דוברת עוד לא באמת חזר והארפר חייב לנשום כדי להיות הפליימייקר אח"כ. לא ראיתי ניסיון להגיב טקטית עם גבוה באמצע, עם חסימות וחיתוכים רחוק מהכדור, רק ראש בקיר. לעניין העבירות של סניד - מגוחך. כן זה מפתה להביא שוב ושוב את בורדיון לחילוף, אבל אולי תחשוב קצת רחב יותר? ומה זה היה התרגיל חוץ הזה דקה לסוף, אתה מפגר?
הארפר סחט 8 עבירות. שרקו לו כשהיה צריך ולא שרקו כשלא היה צריך. שיפוט מצוין, גם של שמואלי וגורדון במפתיע. אסתרון כרגיל מנהל את ההצגה בשליטה מוחלטת, פערי הרמות בינו לבין שאר השופטים בארץ עצומים.
זוסמן היה נהדר אבל 4/8 מהקו במשחק כזה זה רק לחץ, הוא מצליח לנער מעליו את תדמית המבוהל עם יוזמה מוגדלת וגם לא מפחד לכדרר לתוך ספליט בין שומרים, זה יפה, אבל מה יש לך להחטיא ככה נודניק. כריס ג'ונסון בעיניי שיחק יותר מדי, הוא כידוע שומר לפי חוקים משלו, משלב מסוים הרצליה ידעה למצוא את החורים האלה, יחד עם הפסיביות ההגנתית של ג'סטין סמית' נראה לי שצ'אצ'א יכול היה לתת עוד כמה דקות.
אני מניח שאחת השאלות שיעלו לאוהדי הפועל בראש אחרי המשחק הזה היא "את מי לוקחים להם בקיץ". סניד לא. סילבה כנראה טיפוס מסובך, לא ירצו להתעסק. בורג לדעתי צריך עוד שנה של יישוב הדעת (בקבוצה של שני מפעלים, סביר שהרצליה תהיה שם ואולי יום יבוא ויהיה גם יורופקאפ שוב). נשארנו עם מיקס שנגע היום בכדור בערך שלוש פעמים, אפשר להגיד צ'וקר ואפשר להגיד שאין לו אגו והוא יודע לזוז הצידה כשצריך, אבל הרצליה היתה צריכה עוד שחקן אחד והוא לא הגיע. וג'ימי קלארק, שחקן שנה ראשונה באירופה, עומד להיות מבוקש מאוד.
_________________ "היינו במלון בפאריז ופתאום שמעתי דפיקה בדלת ב-3 בלילה. פתחתי את הדלת וראיתי את שמעון מזרחי שפקד עלי: 'נשק אותי'. לא הבנתי מה הוא רוצה, אבל הוא התעקש, אז נישקתי אותו".
|