סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ד' אפריל 16, 2025 6:52 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 7:17 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
אז למה אתה הולך נגד הרצון והכוונה שלך ועושה את זה שוב ושוב?

קשה לך-שכב לנוח, שתה מיץ, עשה התעמלות. יש פתרונות. בינתיים הדיון על צ'ט התפתח נחמד בלעדיך למרות דעות חלוקות של המשתתפים. גם אין בעיה שתגיד שזה קשור ל"אגו שלי", פשוט תשתמש בכללי דיון מקובלים. לעובדה שאין לך הרבה מה לתרום בפן המהותי, כבר התרגלנו מזמן.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 7:24 pm 
Hall of Famer

קצת סטטיסטיקה (שחבר שלח לי) ברשותכם:

הקבוצות שהשיגו הכי הרבה ניצחונות דו ספרתיים ב-50 המשחקים הראשונים בעונה:
ספרס 2016 - 34 ניצחונות
ת'אנדר 2025 - 33
לייקרס 1972 - 33
ג"ס 2015 - 31
מילווקי 1971 - 31
ג"ס 2016 - 30
ג"ס 2017 - 30
פילדלפיה 1983 - 30

למה הנתון המוזר הזה (מה מיוחד וחשוב דווקא בניצחון דו-ספרתי? למה 50 משחקים? למה לא לבדוק הפרש ממוצע למשל? מה עם ההפסדים?) חשוב או בעל משמעות כלשהי בעיניי:
כי כל הקבוצות האלה חוץ מהשתיים של 2016 לא רק לקחו אליפות אלא מעכו את היריבות בפלייאוף בדרך אליה.
כלומר, אולי מדובר על מנבא טוב של אמצע העונה - לזהות האלופה הבאה. אולי אף טוב יותר מ"מנבא סטנדרטי" שהוא מספר ניצחונות למשל.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 9:14 pm 
Sophomore

אין בי חיבה גדולה ל''מנבאים'' סטטיסטיים שכאלה, וממילא ''חוץ מ-28% מהמקרים'' זה כבר חור די רציני בבלון. אבל ההדגשה של מעכו כהסבר לחשיבות הגדולה של הנתון הזה כבר הופכת את העניין לאבסורדי משהו. לייקרס 72 ממש לא מעכו את הבאקס של קארים בגמר המערב - נצחו בשישה משחקים, שלושה מהנצחונות היו בפער של 4 נק' או פחות - למעשה הבאקס קלעו יותר נקודות בסדרה הזו. וזו סדרה אחת משלוש, לא מארבע.
גם ג''ס 2015, שפיגרה 2-1 בשתי סדרות לאורך הפלייאוף, ונהנתה מגמר נגד יריבה שחסרה שני אולסטארים, לא בדיוק יכולה להכנס למועדון המועכות. אז מה יש לנו?
5/7 לקחו אליפות.
3/7 "מעכו".
לא בדיוק מובהקות סטטיסטית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 9:38 pm 
Hall of Famer

"מעכו" זה סתם ניסוח (אולי מוגזם) - לא על זה צריך להיות הדיון.
אני חושב ש"לנבא" 5/7 אלופות באמצע העונה זה יפה מאוד סך הכל (גם אם ברור שזה בעונות ספציפיות והניחוש הוא תמיד על קבוצות מעולות). בטח ובטח שה"נפילות" הן באותה השנה - כך שלהצליח 7/7 בכלל לא היה אפשרי...

השאלה היא איזו מובהקות סטטיסטית אתה מצפה לקבל. ברור לכולם שלא משנה עד כמה הקבוצה שלך טובה ב-50 המשחקים הראשונים בעונה - זה רחוק מלהיות אליפות ב-100% (בפרט שיכולים להיות טריידים, פציעות וכו').

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 9:42 pm 
Hall of Famer

יותר ויותר חושב ש-OKC צריכה להציע הצעה עצומה (הבחירה של פילי אם תיפול מחוץ לטופ4 + ריבוי בחירות אחרות) על קופר פלאג ולקוות שהקבוצה הזוכה תיקח את ההצעה

מבחינה סטט' OKC העונה עד כה היא קבוצה היסטורית. נדמה לי שהיה להם עד המשחק האחרון את הנט רייטינג הכי טוב מאז ומתמיד או משהו בסגנון.

אבל אני לא חושב שהם יילכו עד הסוף.
יש להם סיכוי אבל גם הרבה מאוד בורות
ואחרי שצ'ט חזר, הם נופלים אליהם לדעתי (אמנם במכוון כרגע כדי להשיג מספיק דאטה)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 9:54 pm 
Sophomore

shmueliki כתב:
"מעכו" זה סתם ניסוח (אולי מוגזם) - לא על זה צריך להיות הדיון.
אני חושב ש"לנבא" 5/7 אלופות באמצע העונה זה יפה מאוד סך הכל (גם אם ברור שזה בעונות ספציפיות והניחוש הוא תמיד על קבוצות מעולות). בטח ובטח שה"נפילות" הן באותה השנה - כך שלהצליח 7/7 בכלל לא היה אפשרי...

השאלה היא איזו מובהקות סטטיסטית אתה מצפה לקבל. ברור לכולם שלא משנה עד כמה הקבוצה שלך טובה ב-50 המשחקים הראשונים בעונה - זה רחוק מלהיות אליפות ב-100% (בפרט שיכולים להיות טריידים, פציעות וכו').

אני? אני לא מצפה לשום מובהקות. כאמור, אני לא מחזיק הרבה מניבויים על סמך סטט' שרירותיות ואיזוטריות. סתם, מהניסוח זה נקרא לי שיש הדגשה על עניין המעכו, וכנראה הדליק את הצד הקטנוני והמנטפק. :)-(:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 10:51 pm 
Sophomore

https://www.youtube.com/watch?v=SVpx9Xie7Pk
לגבי צאט,
יוטיובר שאני מחבב ערך רשימת 30 הגדולים בעוד חמש שנים,
ספוילר נכנס בקלות ל-20 הגדולים.
בלי קשר ממליץ עליו ועל הוידאו.

אטט,
המחיר של פלאג בשמיים, 6-8 בחירות סיבוב ראשון בהערכה גסה.
זה פתרון טוב רק אם אוקייסי מרגישים בשלים לאליפות בלעדיו.
אחרת שווה להביא את הגרוש ללירה לפני הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 11:01 pm 
Sophomore

האמת שפלאג עשוי להיות שיחוק אדיר בשביל אוקלהומה, בגלל שהוא יהיה על חוזה רוקי 4 שנים, וצפוי להיות כמעט מהרגע הראשון ברמת אולסטאר.
אבל התמורה שיבקשו עליו עשויה להיות בהתאם.
למען האמת, אני לא בטוח שאפילו 6-8 בחירות ראשונות יספיקו אם לא יהיו ביניהן כמה שסביר מאוד להניח מראש שיהיו בחירות לוטרי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 11:25 pm 
Hall of Famer

6-8 בחירות סיבוב ראשון לא נשמע לי כל כך הרבה (למרות שמבחינה מעשית ברור שרק קבוצות מעטות בכלל מתקרבות להחזיק במספרים כאלה...) תמורת בחירה ראשונה שנחשבת ל"חזקה מהנורמה".
כמו שצוין פלאג גם מגיע עם חוזה רוקי, עם סבירות גבוהה להישאר באותה הקבוצה 7-8 שנים וכו'.
זה בסדרי גודל יותר טוב מכל שחקן שעבר בטרייד בעשור (?) האחרון לטעמי, פרט ללוקה (וגם על זה אפשר להתווכח אולי...), וכבר היו מקרים שהועברו איזה 4-5 בחירות (ואפילו לצד שחקנים טובים).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 11:33 pm 
Sophomore

אף קבוצה לא תוותר על פלאג, שחקן עם פוטנציאל סופרסטאר, רק בשביל חבילת בחירות עתידית. אולי אם צ'ט או ג'יי דאב כלולים בעסקה, אבל לא נראה לי שזה משהו שהת'אנדר יילכו עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 11:34 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
אבל אני לא חושב שהם יילכו עד הסוף.
יש להם סיכוי אבל גם הרבה מאוד בורות
ואחרי שצ'ט חזר, הם נופלים אליהם לדעתי (אמנם במכוון כרגע כדי להשיג מספיק דאטה)

באמת לא הבנתי את הנכתב. מה זה "נופלים במכוון לבורות כדי להשיג מספיק דאטה"?

וגם לא הבנתי את ההקטנה של סיכויי האליפות של הת'אנדר. הם מובילים את המערב בפער של 8 משחקים. אין בליגה אף קבוצת-על שיש בה איזה שילוב מטורף של שחקנים בשיאם, הקאבס והסלטיקס יריבות ראויות בצד המזרחי אבל במערב?

רק כדי לסבר את האוזן, לפי וגאס הסלטיקס לרוב מובילים את סיכויי האליפות אבל הת'אנדר די צמודים אליהם וגם עוברים אותם בחלק מהמקומות, ויש להם יותר מפי 3 (!) סיכוי מהבאים בתור, הקאבס שגם הם מהמזרח. הקבוצות המערביות הכי קרובה אליהם לפי רוב המעריכים הן הנאגטס והלייקרס, עם סיכוי נמוך בערך פי 7-6.

בקיצור, אין שום ספק שאוקלהומה היא המובילה החד-משמעית לקחת את המערב, ובהנחת בריאות סבירה של הכוכבים-כל תוצאה שהיא לא לכל הפחות הגעה והופעה טובה בגמר המערב תהיה כישלון.

על הספקולציה של פלאג באמת שאין שום דבר רציני, אין שום קבוצה שתעשה עליו טרייד, גם לא עבור 10 בחירות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' פברואר 16, 2025 11:36 pm 
Hall of Famer

Bluey כתב:
https://www.youtube.com/watch?v=SVpx9Xie7Pk
לגבי צאט,
יוטיובר שאני מחבב ערך רשימת 30 הגדולים בעוד חמש שנים,
ספוילר נכנס בקלות ל-20 הגדולים.
בלי קשר ממליץ עליו ועל הוידאו.

מהמם, אולי הוא עובד בשיווק כדורי בדולח? בינתיים נסתפק בזה שצ'ט ייכנס ל50 הגדולים בסקורינג ול10 הגדולים בריבאונד, שזו ציפייה סבירה לגמרי ביחס להייפ.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:32 am 
Sophomore

סאבוניס כתב:
אף קבוצה לא תוותר על פלאג, שחקן עם פוטנציאל סופרסטאר, רק בשביל חבילת בחירות עתידית. אולי אם צ'ט או ג'יי דאב כלולים בעסקה, אבל לא נראה לי שזה משהו שהת'אנדר יילכו עליו.

למען האמת, במקום הת'אנדר אני לגמרי שוקל טרייד של צ'ט + 2-3 בחירות על פלאג. בעיני צ'ט מוכשר מאוד, אבל המועדות שלו לפציעות זה תמרור אזהרה רציני מעל הפרוייקט של הת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:34 am 
Sophomore

אגב, הדוגמא הכי טובה שאני יכול למצוא לטריד כזה זה לאב על וויגינס, גם וויגינס היה נחשב פוטנציאל סופרסטאר, זה שלא העריכו נכון את הכישרון שלו זה בדיעבד

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 12:38 am 
Sophomore

ודבר אחרון- אני חושב שאנחנו לא לוקחים מספיק בחשבון את הפוטנציאל המסחרי של פלאג.
כאמריקאי לבן, הוא בכיף יכול להפוך למפלצת שיווקית אם רק יהיה מספיק טוב על המגרש,
תראו מה קורה עם קטלין קלארק.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 1:58 am 
Sophomore

יואי כתב:
אגב, הדוגמא הכי טובה שאני יכול למצוא לטריד כזה זה לאב על וויגינס, גם וויגינס היה נחשב פוטנציאל סופרסטאר, זה שלא העריכו נכון את הכישרון שלו זה בדיעבד

אבל כאן זה בדיוק ההיפך. קליבלנד הביאו את לאב כדי לזכות באליפות כאן ועכשיו על חשבון הפוטנציאל העתידי של וויגינס (וזה הצליח להם). במקרה של הת'אנדר, הם כבר עכשיו קונטנדרים עם ההרכב הנוכחי. אז צעד שבו הם הולכים על פוטנציאל עתידי במקום שחקן מבוגר יותר עם יותר ניסיון הוא משהו שאפשר לראות כלקחת צעד אחורה. זה לא אומר שטרייד על צ'ט פלוס כמה בחירות תמורת פלאג הוא בהכרח רע. אבל אני גם לא חושב שהוא ריאלי במיוחד. אוקייסי לדעתי לא תוותר על צ'ט ותפגע במרקם הקבוצתי שנבנה שם בשלוש השנים האחרונות. ומצד שני, קשה לי לראות את הקבוצה שתזכה בפלאג מוותרת עליו, כי מתי קרה שקבוצת תחתית שנמצאת בבנייה קיבלה כישרון על ואז ויתרה עליו, תמורת כל תמורה שהיא? (רמז: אף פעם לא).

הרבה יותר ריאלי וסביר בשביל הת'אנדר ללכת על מישהו כמו קאם ג'ונסון (או אבדיה) מאשר על פלאג.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 9:56 am 
Hall of Famer

אף. קבוצה. לא. תשקול. אפילו. בצחוק. להעביר. את. קופר. פלאג.

כל ה"ניתוחים" מה אוקלהומה "היתה מוכנה לתת" עבורו, הם באמת ספיקלוץ מהזן הפנטזיונרי ביותר האפשרי.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:25 am 
Hall of Famer

אגב שימו לב לגניבת הדעת האטטית. כאמור, הת'אנדר היא באופן מובהק ביותר המועמדת הבכירה של המערב לאליפות, על פי כל אתרי ההימורים. אטט רוצה לטעון שהסיכוי הרבה יותר נמוך (למרות שהערכת סיכויים זה מדע, לא הגיג) בגלל בעיות שהוא ממציא, כמו "הבור בעמדה 4".

צ'ט הוא ה4 של הת'אנדר, וזה חודד עד הסוף בהבאה של הרטנשטיין שאין לו עמדה בלעדי 5. אבל עובדות לא משנות. אם הת'אנדר יכשלו בפלייאוף, הוא יטען שהוא הצביע מראש על הבעיה.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:46 am 
Hall of Famer

לא יודע, אני לא בטוח שהוא לא צודק במידה מסוימת.
קודם כל, כבר כתבתי בעבר. בעיניי צ׳ט הוא לגמרי 5. היכולת שלו להוריד כדור היא מאד בעייתית, והוא טוב במיוחד כשחקן שמקבל זריקות מתחת לסל, או מהשלוש. אז נכון, הוא לא 5 קלאסי אלא סטרץ׳ 5, אבל במידה מסוימת מדובר בברוק לופז קצת יותר נייד והרבה יותר רזה, יותר מאשר כל דבר אחר.

עכשיו, אם ננתח את המושג ״בור בעמדה 4״ אז התחושה שלי היא שעדיין לא מוכח שצ׳ט והרטנשטיין יכולים לשחק דקות ביחד. זה לא באמת משנה מי מהם ה-5 ומי מהם ה-4, השאלה החשובה באמת היא - האם הם באמת יכולים לשחק דקות ביחד. אם כן, מעולה. אבל אם לא (ויש לי תחושה שלא), אז אכן יש בעיה מסוימת של גובה בכל חמישייה שתשים לצד אחד מהשניים האלה. ג׳יי דאב אמנם סוג של פותר את הבעיה (ובסופו של דבר, אם דריימונד גרין יכל, אז גם ג׳יי דאב יכול) אבל פתרון מושלם זה לא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:47 am 
Hall of Famer

נורטון כתב:
לא יודע, אני לא בטוח שהוא לא צודק במידה מסוימת.
קודם כל, כבר כתבתי בעבר. בעיניי צ׳ט הוא לגמרי 5. היכולת שלו להוריד כדור היא מאד בעייתית, והוא טוב במיוחד כשחקן שמקבל זריקות מתחת לסל, או מהשלוש. אז נכון, הוא לא 5 קלאסי אלא סטרץ׳ 5, אבל במידה מסוימת מדובר בברוק לופז קצת יותר נייד והרבה יותר רזה, יותר מאשר כל דבר אחר.

עכשיו, אם ננתח את המושג ״בור בעמדה 4״ אז התחושה שלי היא שעדיין לא מוכח שצ׳ט והרטנשטיין יכולים לשחק דקות ביחד. זה לא באמת משנה מי מהם ה-5 ומי מהם ה-4, השאלה החשובה באמת היא - האם הם באמת יכולים לשחק דקות ביחד. אם כן, מעולה. אבל אם לא (ויש לי תחושה שלא), אז אכן יש בעיה מסוימת של גובה בכל חמישייה שתשים לצד אחד מהשניים האלה. ג׳יי דאב אמנם סוג של פותר את הבעיה (ובסופו של דבר, אם דריימונד גרין יכל, אז גם ג׳יי דאב יכול) אבל פתרון מושלם זה לא.

מה שכן, ולמרות הניתוח הזה. השאלה היא האם זה אומר שהם לא פייבוריטים במערב - וכאן שוב, התשובה שלי היא שלמרות המחסור בעמדה מס׳ 4, זה נראה לי כמו בעיה קטנה יותר מאשר הבעיות של רוב היריבות של הקבוצה במערב, והיתרונות שלה עצומים. אוקייסי עם או בלי 4, היא לגמרי הקבוצה לנצח במערב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 11:59 am 
Hall of Famer

לצ'ט יש חסרונות, ואני כידוע לא זה שמתעלם מהם. אבל לעניין העמדה שלו, כאמור, הוא 4 יותר מאשר כל עמדה אחרת, ו"סטרץ' 5" זה לא באמת שונה מ4. עובדתית כך גם הוא מוגדר בכל אתר רציני שעוסק בליגה, לכל היותר פורוורד-סנטר. וההבאה של הרטנשטיין מוכיחה שלפחות מצד הצוות המקצועי של הת'אנדר, שהם ברי הסמכא, צ'ט הוא ה4 והרטנשטיין הוא ה5.

זה נחמד שלכל אחד מאתנו יש הימור עד היכן הת'אנדר יגיעו, אבל היותם הקונטנדרים המובילים בליגה לצד הסלטיקס זו עובדה, לא דעה. ולכן לעוות את הסיכוי שלהם כדי להכין את הקרקע לטענות בדיעבד, שזה מה שאטט עושה, זה לא יותר מגניבת דעת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 6:38 pm 
Junior

כשאנדרו ויגינס משחק ברמה גבוהה אני לא חושב שיש לאוקייסי חור בעמדה הזו. הוא, צאט והרטנשטיין יכולים לחלוק את דקות הגבוהים, ויש לאוקייסי גמישות בהתאם לצורך. מזכיר שלקח אליפות כשחקן השני בטיבו לפני שלוש שנים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 6:48 pm 
Hall of Famer

??? ארון. לא אנדרו, גארדן בגובה 1.95. לא לקח אליפות מעולם ואני אפילו לא בטוח שהיה בליגה לפני שלוש שנים

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 6:55 pm 
Junior

Facepalm.

אנדרו ויגינס עבר למיאמי בטרייד של באטלר. התבלבלתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' פברואר 17, 2025 7:12 pm 
Hall of Famer

shmueliki כתב:
קצת סטטיסטיקה (שחבר שלח לי) ברשותכם:
הקבוצות שהשיגו הכי הרבה ניצחונות דו ספרתיים ב-50 המשחקים הראשונים בעונה:
ספרס 2016 - 34 ניצחונות
ת'אנדר 2025 - 33
לייקרס 1972 - 33
ג"ס 2015 - 31
מילווקי 1971 - 31
ג"ס 2016 - 30
ג"ס 2017 - 30
פילדלפיה 1983 - 30
למה הנתון המוזר הזה (מה מיוחד וחשוב דווקא בניצחון דו-ספרתי? למה 50 משחקים? למה לא לבדוק הפרש ממוצע למשל? מה עם ההפסדים?) חשוב או בעל משמעות כלשהי בעיניי:
כי כל הקבוצות האלה חוץ מהשתיים של 2016 לא רק לקחו אליפות אלא מעכו את היריבות בפלייאוף בדרך אליה.
כלומר, אולי מדובר על מנבא טוב של אמצע העונה - לזהות האלופה הבאה. אולי אף טוב יותר מ"מנבא סטנדרטי" שהוא מספר ניצחונות למשל.

הודעת המשך:

אם נסתכל על כמות הניצחונות הדו-ספרתיים בעונה שלמה:
לייקרס 1972 - 50 ניצחונות
ג"ס 2017 - 48
מילווקי 1971 - 47
שיקגו 1996 - 46
שיקגו 1997, בוסטון 2008, ג"ס 2015, מילווקי 2019 - 45
כולן חוץ מהאחרונה זכו באליפות.

ג"ס והספרס 2016 (שתי הלא זוכות מההודעה הקודמת) עם 44 כ"א, יחד עם שיקגו 1992 והת'אנדר ב-2013.
בוסטון של העונה שעברה עם 42, אבל בזכות שיאי כמות ניצחונות ב-40 ו-50 הפרש לעונה בודדת, בהפרש סלים ממוצע הם היו טופ 5 היסטורי.

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 1882 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 66, 67, 68, 69, 70, 71, 72 ... 76  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], uriel17 ו 7 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: