סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 19, 2025 7:17 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 4:20 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
לא אמרתי שהוא נבל על וגם לא שהוא סרטן חברתי. אבל כן, זו עובדה שהוא האכיל לא מעט מהקבוצות שלו מרורים.

וכן, הוא תמך בסרטון עם מרכיבים אנטישמיים (היהודים זייפו את השואה ויש להם מזימות עולמיות) וסירב להוריד את התמיכה גם כשהסבירו לו מה זה אומר עד שהוא הבין שזה עולה לו הרבה כסף. אח"כ, 4 ימים אחרי השביעי באוקטובר היה לו חשוב כבר לחבק בהפגנתיות מישהו עם דגל פלסטין ואז הוא גם הופיע למסיבות עיתונאים עם כפייה ותליון עם מפה של ארץ ישראל השלמה כפלסטין ("מהנהר אל הים"). איכשהו כל זה לא בדיוק מתחבר לתמונה יפה. אז אם בא לך אפשר לפטור את זה בזה שהוא סתם אידיוט שלא מבין על מה הוא מדבר ונסחף לתיאוריות קונספירציה, מה שכנראה לא פעם נכון (העולם שטוח; חיסונים כקונספירציה) אבל גם לא מוסיף לחיבה שלי אליו או לתיאוריה שהוא "כולו חיובי". וכן, כמובן שאפשר גם למתוח ביקורת לגיטימית על ישראל. אבל לוחם צדק חברתי הוא לא בדיוק (לא ראיתי אותו נלחם לצדק בסין, מדינות מוסלמיות באפריקה שטובחות באזרחים שלהן, סוריה, או אוקראינה). והתוצאה של כל זה היא חיזוק לתיאוריות אנטישמיות, חלקן במסווה של אנטי ציוניות, גם בלי להגיד דברים מפורשים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 4:30 pm 
Senior

זה לא סרטון עם מרכיבים אנטישמיים. זה סרט שנפתח עם ציטוט של היטלר נגד יהודים ונמשך עם דקות ארוכות של האשמה של היהודים במצב של השחורים כי הם יודעים שהם באמת היהודיים האמיתיים שהתנך דיבר עליהם.
תחפש תיאורים של אנשים שראו את הסרט, צצו מלא כאלו אחרי השיתוף של קיירי. השורה התחתונה היא שאין סיכוי שקיירי לא ידע או לא שם לב, הוא ממש דיבר בקולו על המסר החשוב של הסרט וסירב לגנות את החלק נגד היהודים, יותר מפעם אחת.
בחיי שאני לא מבין את הנסיון להתמים את הכוונות של אפס כזה רק כי הוא מכדרר יפה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 4:48 pm 
Junior

מעולם לא היסתרתי את חוסר חיבתי לקיירי שבנה את הקריירה שלו על כדרור יפה ועל סדרת גמר מדהימה אחת.

שחקן שבאופן עקבי לא משפר את הקבוצות שלו פרט לעונה אחת בדאלאס, שחקן לא אמין מבחינה בריאותית ובתכלס שחקן שפשוט לא משחק כדורסל מנצח.
מבעס שהוא כנראה סיים את הקריירה שלו עם הפציעה הזאת (כולנו רואים איך קליי חזר מהפציעה, והוא נשען הרבה פחות על אתלטיות מקיירי), אבל כמו שציינו פה - לא מהטיפוסים שיעציב אותי מדי שלא יהיו יותר בליגה.

אגב, חוץ מעונת האליפות המופלאה לצד לברון, קיירי באופן עקבי יורד בתפוקה בפלייאוף, אגב כדורסל מנצח.
שנה שעברה ירד מ24.7 נק' בעונה הסדירה ל22.1 וירד גם ביעילות
לפני שנתיים לא הגיע עם דאלאס לפלייאוף
לפני שלוש שנים ירד מ27.4 נק' למשחק בעונה הסדירה ל21.3 למשחק בהדחה בסיבוב הראשון (וצנח באיזה 7% באפקטיב)
לפני ארבע שנים ירד מ26.9 נק' בעונה הסדירה ל22.9 בפלייאוף
לפני חמש שנים לא שיחק בפלייאוף עם ברוקלין
לפני שש שנים בבוסטון ירד מ23.8 למשחק בעונה הסדירה ל21.3 נק' למשחק בפלייאוף
לפני שבע שנים לא שיחק בפלייאוף
לפני 8 ו9 שנים שיחק טוב בפלייאוף, בפרט בעונת האליפות ששיחק מדהים
לפני 10 שנים ירד מ21.7 בעונה הסדירה ל19 בפלייאוף הראשון שלו .
לפני 11-12-13 שנים הוא כמובן לא הוביל את קליבלנד לשום דבר עד שלברון הגיע.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 5:02 pm 
Hall of Famer

לא יודע אם עודכן כאן, אבל ג'ארן ג'קסון שעושה עונה מצוינת בממפיס גם פצוע ומוגדר Week-to-Week עם נקע דרגה 2 בקרסול, לשים על שחקן תווית כזו בשלב הזה של העונה זה כבר על גבול לסיים את העונה (לפחות העונה הסדירה). נקע דרגה 2 בקרסול זה בד"כ 4-6 שבועות, לפעמים יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 5:05 pm 
Senior

ופול ג'ורג' עם פציעה במפשעה שלהערכתי תשבית אותו להמשך העונה בזמן שגרימס יקלע 30+ נק' למשחק ופילי יפסידו את דרכם לשמירת בחירת הדראפט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 5:35 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
ופול ג'ורג' עם פציעה במפשעה שלהערכתי תשבית אותו להמשך העונה בזמן שגרימס יקלע 30+ נק' למשחק ופילי יפסידו את דרכם לשמירת בחירת הדראפט

בינתיים הם מגדירים אותו D2D, וזה לא שהוא עזר להם יותר מדי להשיג ניצחונות, גם בלי להשבית אותו אני בספק אם הם ינצחו יותר מדי, בטח בטח כשנראה שהם בכיוון של להשבית את מקסי עם כאבי גב.

מה האובר/אנדר לניצחונות משותפים של דאלאס ופילי עד סוף העונה? 0.5?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 5:39 pm 
Senior

נרס אמר אחרי המשחק שהוא ״מודאג מאוד״ מהפציעה. בדרך כלל זה אומר תפרדו יפה מפיג׳י

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 5:48 pm 
Hall of Famer

במקרה של פול ג'ורג' השבתה אמיתית בגלל פציעה והשבתת בולשיט בגלל טאנקינג סבירות פחות או יותר באותה מידה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 6:23 pm 
מנהל פורום

מה שאומר שהפודקסט חוזר?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 6:26 pm 
Freshman

טוב עברו כמה שנים ואני לא בעיניין של לחפור אחורה או לדוש בזה ועדיין מאמין שהוא התכוון בעיקר לחלק שמעצים, לשיטתו, את השחורים (אגב הציטוט של היטלר נחשב למפוברק, לא שזה משנה).
הנקודה שלי היתה שלא כל תומך פלסטין או בעל נטיות קונספירטביות הוא אנטישמי, במקרה שלו אני חושב יותר בילבול של אמונות עם עובדות ונטייה ללכת נגד הזרם, לא חושב שיש איש רע מאחורי זה.
בכל אופן ברור שזה היתה טעות מטומטמת שלו, הוא התנצל בסוף וכל אחד יכול לבחור אם לקבל או אם זה אותנטי או לא...

לגבי JJJ יש עיניין ששמעתי היום- ממפיס רוצים להגיע איתו להארכת חוזה הקיץ אבל אם הוא נבחר לשחקן ההגנה/חמישיית הגנה הוא הופך ליהיות זכאי לחוזה מקס שהם מעדיפים לא לשלם.
הפודקאסטר הזה העלה את הנקודה שהסטטוס של הפציעה קשור לזה כי אם הוא ישחק עוד 6 משחקים הוא יגיע לרף ה65 ואז הוא יצפה לקבל את חוזה המקס ויצמצם את האפשרויות של הקבוצה.

מבחינת פילי, זה הולך להיות מופע הזוי בינם לבין ברוקלין, טורונטו ואולי שיקגו, כולן קבוצות שלא התחייבו להפסדים מוקדם מספיק אבל יש תמריץ לתת פוש עכשיו בסוף.
גם אם ישביתו את מקסי/פול עדיין יצטרכו להסתכל על הטבלה כל יום על הקבוצות האחרות, ופילי ספציפית עם לוז עם מלא משחקים מול נמושות אחרות שגם ינסו להפסיד, ככה שזה גם יכול ליהות קרקס וגם לא להספיק ואיכשהו להתדרדר לפלייאין אפילו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 6:31 pm 
Senior

הזוי ה"מאבק"על המקום ה10 במזרח.
סילבר צריך להתערב ולהודיע שאין משחק על מקומות 9-10 והמקום ה9 ממשיך ישירות למשחק מול המפסיד של מקומות 7-8.
מבחינתי שגם יודיע ששיקאגו ופילי מאבדות את הכדורים בלוטרי.

שיקאגו אשכרה התחילו את 2025 במקום 10, ניצחו מאז 9 והפסידו 20 ורק הגדילו את הפער מהמקום ה11 במזרח!

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מרץ 05, 2025 7:02 pm 
Sophomore

הנווט כתב:
טוב עברו כמה שנים ואני לא בעיניין של לחפור אחורה או לדוש בזה ועדיין מאמין שהוא התכוון בעיקר לחלק שמעצים, לשיטתו, את השחורים (אגב הציטוט של היטלר נחשב למפוברק, לא שזה משנה).
הנקודה שלי היתה שלא כל תומך פלסטין או בעל נטיות קונספירטביות הוא אנטישמי, במקרה שלו אני חושב יותר בילבול של אמונות עם עובדות ונטייה ללכת נגד הזרם, לא חושב שיש איש רע מאחורי זה.
בכל אופן ברור שזה היתה טעות מטומטמת שלו, הוא התנצל בסוף וכל אחד יכול לבחור אם לקבל או אם זה אותנטי או לא...

כמובן שלא כל תומך של הפלסטינים הוא אנטישמי (בטח שלא אם מדברים על תומכי פתרון שתי המדינות). אבל כשיש לך היסטוריה של שיתוף ותמיכה בתכנים אנטישמיים (ההתנצלות הייתה בחצי פה אחרי שפחות או יותר הכריחו אותו לעשות את זה) ואז אתה מאמץ סמל שמוחק את ישראל מהמפה (לא זכור לי שהוא או איזה "אנטי-ציוני" אחר חלק על עצם הלגיטימיות של מדינה אחרת בעולם), זה טיפה יותר מאשר סתם תמיכה בפלסטינים. שוב, אתה מוזמן לפטור את זה כ"הוא סתם אידיוט שלא יודע מה הוא עושה". אבל לא קונה את "הוא לא איש רע, הוא רק מבולבל". הרבה (רוב?) מהאנטישמים או הגזענים נגד שחורים, מהגרים או מוסלמים הם לא "אנשים רעים". אבל הם מוכנים לאמץ בקלות אידאולוגיות גזעניות ולקנות תיאוריות קונספירציה נגד הקבוצה שהם לא מחבבים. זה לא מפחית מהאנטישמיות או הגזענות שלהם, וגם לא מההשלכה של המעשים שלהם. בטח אם אתה סלבריטי עם הרבה השפעה (בעיקר בקהילה השחורה) כמו קיירי ולא סתם איזה רד נק באפלצ'ים של קנטאקי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ב' מרץ 10, 2025 10:05 pm 
Hall of Famer

ואם להחזיר את הנושא למהותו, אז מסתמן שינוי במערב והוא שפיניקס תעקוף את השאריות של דאלאס ותצליח להכנס לפלייאין. אין שחקן אחד בסאנס שאני באמת מחבב, אבל כישרון לא חסר כששלושת הסקורריל כשירים. יותר טוב מקבוצת היורוקאפ שנהייתה בדאלאס.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 11, 2025 11:26 am 
Hall of Famer

ההגיון אומר שאתה צודק, אבל זה כנראה יהיה צמוד. לא בגלל דאלאס, אלא בעיקר בגלל פיניקס שלא מתרוממת. המאזן שלהם בעשרת המשחקים האחרונים הוא 6-4 שלילי. בקצב הזה הסאנס יגיעו ל-36 ניצ'. דאלאס כרגע עומדת על 33 ניצ'. יש להם לו"ז שבו הם יכולים לגרד 4 ניצ'. הלו"ז של הסאנס לא קל וכולל 2 משחקים בלבד מול נמושות שלא בפלייאין, עוד משחק אחד קל מול שיקגו והיתר מול קבוצות פלייאוף ופלייאין.
בתואר הקבוצה המאכזבת של השנה אני חושב שאין שום מתחרים לפיניקס. העונה שעברה הייתה גם מאכזבת לפיניקס והם סיימו אותה עם 49 ניצ', יחי ההבדל הקטן לעומת העונה שהסיכוי שהם יגיעו למאזן 50% הוא קטנטן.

סטן ואן גנדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' מרץ 11, 2025 12:26 pm 
מנהל פורום

הם גם בסוג של כדור שלג של תסכול
הרבה הפסדים צמודים לקבוצות טובות
והדיבורים על טרייד גדול על דוראנט בקיץ מעבירים מסר שהפרויקט מיצה את עצמו והולכים לבניה מחדש
מה שעוד יותר מוציא רוח מהמפרשים
הדיבור הוא שעבור דוראנט הם ירצו שלוש בחירות סיבוב ראשון ושחקן "צעיר ומוכשר"

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 5:33 pm 
Hall of Famer

Att כתב:
כאמור, "הסוס השחור" בפלייאוף קליפרס ימצאו את עצמם להערכתי בפליי-אין
ובכלל לא בטוח שיגיעו לפלייאוף.

מפה לשם הקליפרס במקום החמישי, במאזן הזהה המרובע להם, לגולדן, למינסוטה ולממפיס. ורק חצי משחק מהנאגטס שבמקום הרביעי, כשלדנבר משחק עודף. בקיצור לא מן הנמנע שהקליפרס יהיו עם ביתיות בפלייאוף...

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 6:42 pm 
Senior

מה שכן, לא מן הנמנע שהם גם יסיימו בפלייאין.

למען הסר ספק, אני חושב שהתוצאות כן מראות שatt המעיט בערכם של הקליפרס, אבל הייתי מחכה מעט לפני הקפת הניצחון במקרה הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 7:57 pm 
Hall of Famer

אין הקפת נצחון. אני אמרתי שהקליפרס בהרכב מלא יכולים להיות הסוס השחור של הפלייאוף, אטט אכן המעיט בערכם כמצוטט, ואני רק מציין שיש להם סיכוי לא רע אפילו להגיע לביתיות. בכל מקרה נוכל להסכים, אני מניח, שבהרכב מלא הם יכולים לעשות צרות לכל קבוצה במערב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ג' אפריל 08, 2025 9:00 pm 
Sophomore

השינוי הגדול זה קוואי שנראה רע כשחזר אבל עכשיו מזכיר את מי שהיה.
אגב הקליפרס כשהוא משחק יש להם 68% נצחונות.
וגולדן עם בטלר יש להם 81% נצחונות (21 מ26).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' אפריל 09, 2025 5:13 pm 
Hall of Famer

אז נשאר לנו בית מרובע עם מאזן זהה במקומות 7-4, אבל מינסוטה יוצאת ממנו ודנבר נכנסת. כרגע הקליפרס, דנבר, גולדן וממפיס מאיישות את המקומות הנ"ל (בסדר הזה), במאזן 32-47. הוולבס במקום השמיני עם 33-46.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 45 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot], Hacohen ו 14 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה