סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' אפריל 20, 2025 2:45 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2
מחבר הודעה
 נושא ההודעה: Re: יורוליג 28
הודעהפורסם: ש' מרץ 08, 2025 3:31 pm 
Sophomore

בלוג: הצג בלוג (0)
קבוצה שמשחקת בלו״ז אינטנסיבי כמו מכבי לא יכולה להרשות לעצמה 2 ״פוינט גארדים״ בסגל (ויסלח לי ג׳ונדי על כך שאני לא סופר אותו במניין האמור).

אני חושב שזה בסדר גמור להמשיך עם השלושה הקיימים + סקנד גארד בכיר וגיבוי של ג׳ונדי (ורנדולף במידת הצורך) לעמדת השוטינג גארד).

את הכסף הגדול שלה מכבי תצטרך לשים על עמדת השוטינג גארד ועמדת הסמול הפותח (עדיפות לשחקן שיכול לשחק גם כ-4 אנדרסייז). יש כמובן שאלה בדבר המצב של הורד בשנה הבאה.

נערך לאחרונה על ידי מיכאל בתאריך ש' מרץ 08, 2025 3:41 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 08, 2025 3:39 pm 
Junior

מיכאל כתב:
קבוצה שמשחקת בלו״ז אינטנסיבי כמו מכבי לא יכולה להרשות לעצמה 2 ״פוינט גארדים״ בסגל (ויסלח לי ג׳ונדי על כך שאני לא סופר אותו במניין האמור).

אני חושב שזה בסדר גמור להמשיך עם השלושה הקיימים + סקנד גארד בכיר וגיבוי של ג׳ונדי (ורנדולף במידת הצורך) לעמדת השוטינג גארד).

את הכסף הגדול שלה מכבי תצטרך לשים על עמדת השוטינג גארד ועמדת הסמול הפותח. יש כמובן שאלה בדבר המצב של הורד בשנה הבאה.

אין שום בעיה. גם אני.
השאלה אם במגבלות התקציב של מכבי, להשאיר שני שחקנים כמו יוקבאיטיס ובלאט על הספסל ביחד, זה משהו שיכול לעבוד.
בטח כשגם אתה אומר שמכבי צריכה לשים כסף גדול על עמדה 2 ו-3.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מרץ 08, 2025 4:13 pm 
Sophomore

כל זר נורמלי (שאינו בגדר הימור גדול מידי) קרוב לודאי יהיה בעלות של יוקובאיטיס, כך שאני לא חושב שהאלטרנטיבה יותר יעילה כלכלית.

אני גם בכלל לא חושב שיוקובאיטיס אמור/צריך לעלות מהספסל בקונסטלציה שתיארתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 12:26 pm 
Hall of Famer
סמל אישי של המשתמש

Lakic כתב:
sir charles כתב:
Lakic כתב:
קצת חבל שרנדולף לא הגיע בגיל מעט צעיר יותר ליורוליג
הוא אומנם בקבוצה לא תחרותית, אבל עושה עונת בכורה בגיל 32 של 11.5 נק' ו-3.8 ריב' ב-27 דקות.
האחוז מהשדה לא גבוה במיוחד - 46.5% אבל הוא גם לוקח הרבה זריקות קשות מכדרור, מהשלוש הוא עם 40.6%, עונשין 89%.

איך ההגנה של רנדולף? ממה שראיתי ממנו הוא לא שחקן שמבוסס על אתלטיות, אז במידה והוא לא פציע מעניין אם הוא כמו יין שמשתבח או שבקרוב תחל הדרדרות. נראה לך שהוא מתאים להיות סמול פותח בקבוצה עם שאיפות?

אני מחבב מאוד את קלארק ממה שראיתי. מזכיר את פרקינס באינטנסיביות והוא אתלט נהדר. אם ילמד לרסן את עצמו ויצליח לשפר את הקליעה מבחוץ יש פוטנציאל לרכז ראשון מוביל.
אני לא מתלהב מרוקובאיטיס כגארד לצידו, למרות שנותן עונת רריירה, בגלל הקליעה הלא יציבה מ3. לא הייתי מתנגד שישאר כרכז שני/קומבו, השאלה מה מתכוונים לעשות עם בלאט, שלדעתי חייב לעלות מהספסל ואין לו מה לחפש כרכז ראשון בקבוצה עם שאיפות.

לא בנקודה הזו שלו בקריירה. אני מניח שהוא יהיה מסוגל לתת עוד עונת יורוליג טובה אם יעלה בעונה הבאה מהספסל.
כל השאלות ששאלת בהמשך קשורות גם אליו בעקיפין או במישרין, מכבי ת"א הייתה קבוצת יורוליג כל כך חלשה לא רק בגלל הכישרון, אלא בגלל שבנו אותה עם סייז ואתלטיות של קבוצת יורוקאפ. רוקאס, בלאט ורנדולף בשלוש זה פשוט נמוך מדי ולא מספיק אתלטי. בטח ביחד.

מכבי שיפרו את זה מעט עם קלארק שהוא רכז 1.90 מאוד אתלטי וויליאמס שהוא לא טוב אתלטית מגבריאל, אבל בהתחשב בפציעות ובעיית העבירות התדירה שנכנס אליה, אז הוא מצליח להיות יותר נוכח על המגרש ועם סייז עדיף, על פניו.

זה לא ת'רד מכבי ת"א, אבל מבין רוקאס ובלאט, אני נוטה להשאיר דווקא את בלאט שיעלה מהספסל. אני חושב שההתאמה של רוקאס לקלארק שצריך להיות רכז פותח, היא לא משהו. צריך לחזור לכיוון 2 גארדים גבוהים, ארוכים ואתלטים, כשמהספסל מגיע משהו אחר כמו תמיר בלאט. וגם להביא 3 פותח ארוך ואתלטי שישלים אותם. אם אפשר כזה שגם מסוגל להוריד כדור לרצפה, רנדולף יעלה במקומו מהספסל וכבר 90% מהסגל גמור.

גם אני חושב שצריך 2 ו3 יותר אתלטיים ממה שיש כרגע, אבל גם אם מוצאים כאלה וסוגרים את הקו האחורי, מכבי עדיין בבעיה בקו הקדמי. הורד הוא אחלה, אבל לא בטוח שיצליחו להשאיר אותו בקיץ. וויליאמס עדיין לא מבריק, אבל יש לו פוטנציאל. הבעיה שאף אחד מהם לא יכול להחזיק את ההגנה ובכלל למכבי אין אף שומר טבעת, וזה משהו שחייבים, אז השאלה היא אם מביאים איזה טאוויל לספסל, או מביאים ביגמן הגנתי פותח (4 או 5) שישלים אחד מהם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 2:27 pm 
Junior

מיכאל כתב:
כל זר נורמלי (שאינו בגדר הימור גדול מידי) קרוב לודאי יהיה בעלות של יוקובאיטיס, כך שאני לא חושב שהאלטרנטיבה יותר יעילה כלכלית.

אני גם בכלל לא חושב שיוקובאיטיס אמור/צריך לעלות מהספסל בקונסטלציה שתיארתי.

אז מבחינתך החמישייה היא כביכול -
קלארק
רוקאס
זר עמדה 3
הורד (בהנחה ויצליחו להשאיר)
סנטר (בהנחה וריברו לא ממשיך)

לא יודע כמה מדובר על שדרוג ברמת החמישייה לעומת מה שיש כרגע.
אחרי עונה כזו חייב להתבצע יותר משינוי אחד - אחד וחצי בחמישייה. לדעתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 3:10 pm 
Sophomore

לא -

מבחינתי:
יוקובאיטיס
זר חדש
זר חדש
הורד
סורקין

קלארק, בלאט, רנדולף, וויליאמס וריברו עולים מהספסל

זה הכל מאוד תיאורטי משום שלא ברור מה יהיה עם הורד וגם ריברו מסיים חוזה (במצב כזה מכבי חייבת להחליף אותו בסנטר עם אוריינטציה הגנתית).

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 3:43 pm 
Junior

מיכאל כתב:
לא -

מבחינתי:
יוקובאיטיס
זר חדש
זר חדש
הורד
סורקין

זה הכל מאוד תיאורטי משום שלא ברור מה יהיה עם הורד וגם ריברו מסיים חוזה (במצב כזה מכבי חייבת להחליף אותו בסנטר עם אוריינטציה הגנתית).

קניתי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 4:59 pm 
Hall of Famer

לתומי אחשוב שההבאה של קלארק מרמזת על כיוון שיגיע רק עוד שחקן זר אחד חדש לקו החוץ (אלא אם נופתע ורנדולף או יוקובייטיס יעזבו, חרף שאני לא חושב שיש הרבה היגיון שלא להמשיך איתם).
שאלה נוספת היא מהי תוכנית הגיבוי של מכבי באם בלאט משום מה לא ממשיך (לא שזה היה תחליף הולם - אבל עושה רושם שמאייר עובר לדיוק, ופיני גרשון אף רמז ופירט שהוא צפוי להרוויח שם לא פחות ממה שבלאט מרוויח במכבי...).

כמובן שהנעשה בקו הפנים תלוי בעיקר בהורד, לא רק האם ימשיך, אלא לאיזה כושר יחזור אחרי הפציעה (לכו תדעו).

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 5:16 pm 
מנהל פורום

סיפור העדפה של בלאט על פני מאייר, א' מטיל צל (נמנע מלכתוב כתם) על ההפרדה שקטש עושה בין היותו שותף עסקי על הבלאטים לבין אינטרס של הקבוצה אותה הוא מאמן, וזה עוד לפני שדיברנו שהאבא של תמיר הוא סוג של מנהל מקצועי של הקבוצה
דיוויד בלאט נתן ראיון ארוך לפני חודשיים בערך שבה הודה בכישלונות אבל התעקש שמערכת היחסים של תמיר עם מכבי מנותקת לחלוטין ממערכת היחסים שלו עם הנהלה
יודעים מה? מוכן לקבל, כי הוא לא זה שמעלה ומוריד שחקנים למגרש ולית מאן דה פליג שתמיר בלאט הוא שחקן יורוליג בזכות עצמו ולא בזכות אבא שלו. אז דיוויד בלאט זכאי
אבל מה קו ההגנה של קטש?
איך מאייר שבכל פעם שעולה, ברור שהוא הרבה, הרבה יותר טוב מהדקות שהוא מקבל וזה עוד לפני שדיברנו על היות שחקן בית
מעניין לשמוע את קטש עונה ישירות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 5:19 pm 
מנהל פורום

Lakic כתב:
מיכאל כתב:
לא -

מבחינתי:
יוקובאיטיס
זר חדש
זר חדש
הורד
סורקין

קניתי.

זר חדש 1 = ג'ורדון לויד, היה כבר וזה בערך הפרופיל של הזר החדש הבא, השחקן הכי יקר בקבוצה, סייז סביר לעמדה ושומר טוב
זר חדש 2 = עמדות 2/3 זו העמדה עם הכי הרבה היצע שחקנים של 198 עד 203 עם יד של 36% פלוס משלוש, כידרור, הגנה על 3-4 עמדות. בשנה נורמלית בלי מלחמות, לא תהיה בעיה למצוא

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 5:44 pm 
Junior

uriel17 כתב:
סיפור העדפה של בלאט על פני מאייר, א' מטיל צל (נמנע מלכתוב כתם) על ההפרדה שקטש עושה בין היותו שותף עסקי על הבלאטים לבין אינטרס של הקבוצה אותה הוא מאמן, וזה עוד לפני שדיברנו שהאבא של תמיר הוא סוג של מנהל מקצועי של הקבוצה
דיוויד בלאט נתן ראיון ארוך לפני חודשיים בערך שבה הודה בכישלונות אבל התעקש שמערכת היחסים של תמיר עם מכבי מנותקת לחלוטין ממערכת היחסים שלו עם הנהלה
יודעים מה? מוכן לקבל, כי הוא לא זה שמעלה ומוריד שחקנים למגרש ולית מאן דה פליג שתמיר בלאט הוא שחקן יורוליג בזכות עצמו ולא בזכות אבא שלו. אז דיוויד בלאט זכאי
אבל מה קו ההגנה של קטש?
איך מאייר שבכל פעם שעולה, ברור שהוא הרבה, הרבה יותר טוב מהדקות שהוא מקבל וזה עוד לפני שדיברנו על היות שחקן בית
מעניין לשמוע את קטש עונה ישירות

אגב, אם כבר יש עניינים של ספורט 5 ומכבי, אז זה לדעתי אירוע שיכול להסביר את טיב היחסים הרבה יותר מהרבה אחרים.
לא יכול להיות שהאירוע הזה לא מדובר בכלל. לא כותבים עליו. אין כל ראיון שאלה לקטש על הדבר הזה.
הוא כל יום צריך להסביר לי מה הסיבה שמאייר לא משחק בשנת 2025 כשעונת היורוליג נגמרה.
למה בלאט שחזר מפציעה צריך לשחק 20 דקות נגד וילרבאן ומאייר 8. שישאלו אותו כל פעם עד שאולי נקבל הסבר הגיוני.

בכדורגל על פרוספקטים כמו דור תורג'מן, לא מפסיקים לדבר בעונה שעברה על כמה מקבל דקות או לא מקבל דקות.
מאייר זה פרוספקט כמו תורג'מן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 7:32 pm 
Sophomore

מצד אחד, אני מסכים כמובן לגבי מאייר. יש כאן שילוב של עקשנות (ואולי אפילו רשעות) של קטש והיעדר יכולת לחשוב לטווח הארוך מצד הקבוצה. וגם החלטה לא טובה של עומר להישאר בקבוצה השנה (פעמיים, קודם בתחילת השנה, ואח"כ באמצע).

מצד שני, לא הייתי שם את זה על בלאט. תמיר מוביל את היורוליג באסיסטים וקולע 10 נקודות למשחק באחוזים טובים. יש לו חסרונות כמובן, אבל הוא מרוויח את הדקות שלו ביושר. אפשר למצוא למאייר 15-20 דקות למשחק, בטח כשהליטאי פצוע, גם בלי לספסל את בלאט.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 7:57 pm 
Junior

סאבוניס כתב:
מצד אחד, אני מסכים כמובן לגבי מאייר. יש כאן שילוב של עקשנות (ואולי אפילו רשעות) של קטש והיעדר יכולת לחשוב לטווח הארוך מצד הקבוצה. וגם החלטה לא טובה של עומר להישאר בקבוצה השנה (פעמיים, קודם בתחילת השנה, ואח"כ באמצע).

מצד שני, לא הייתי שם את זה על בלאט. תמיר מוביל את היורוליג באסיסטים וקולע 10 נקודות למשחק באחוזים טובים. יש לו חסרונות כמובן, אבל הוא מרוויח את הדקות שלו ביושר. אפשר למצוא למאייר 15-20 דקות למשחק, בטח כשהליטאי פצוע, גם בלי לספסל את בלאט.

מסכים.

אני אוסיף מהצד שלי שאין לי בעיה להצטייר כמי שנמצא בצד הקיצוני של המתרס ומבחינתי אין שאלה שיש עניין של רשעות ונקמנות מצד קטש, בנושא של מאייר. בסדר, הוא קיבל החלטה לא טובה, קנה הבטחות שמכרו לו, אבל עוד חודשיים נגמרת העונה שהיא כמעט נשרפה לחלוטין עבורו. שחרר ממנו קטש.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 8:02 pm 
מנהל פורום

מיכאל כתב:
לא -

מבחינתי:
יוקובאיטיס
זר חדש
זר חדש
הורד
סורקין

חמוד שאנשים חושבים שהורד יישאר במכבי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 8:14 pm 
מנהל פורום

אם תהיה "רעידת אדמה" במבנה הבעלות יהיה בהחלט אפשר להשאיר אותו
אני מעריך שישאר בפחות ממיליון דולר לעונה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 8:20 pm 
Junior

ואני חושב שא. אם כסף זה מה שמעניין אותו אז הפועל תל אביב תציע לו משהו כמו פי שלוש מזה. ובעיקר ב. אם מה שמעניין אותו זה תחרותיות אז הוא יתחפף מפה במהירות ובלי קשר לכלום גם ביורוליג יוכל בקלות למצוא קבוצה שתתן לו בקלות יותר ממיליון דולר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' מרץ 09, 2025 9:42 pm 
מנהל פורום

לא במהירות, כי בכל זאת יש את הנסיבות האישיות שלו. אבל אם זה כבר הבדלים כה גדולים, גם באיכות הקבוצה וגם בשכר, אז היא בעצמה תזמין להם שני כרטיסי טיסה ןתמסור לזיו ארז שיאלץ להסתדר בלעדיה בעונה הבאה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 42 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Google [Bot] ו 16 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה