sir charles כתב:
Lakic כתב:
קצת חבל שרנדולף לא הגיע בגיל מעט צעיר יותר ליורוליג
הוא אומנם בקבוצה לא תחרותית, אבל עושה עונת בכורה בגיל 32 של 11.5 נק' ו-3.8 ריב' ב-27 דקות.
האחוז מהשדה לא גבוה במיוחד - 46.5% אבל הוא גם לוקח הרבה זריקות קשות מכדרור, מהשלוש הוא עם 40.6%, עונשין 89%.
איך ההגנה של רנדולף? ממה שראיתי ממנו הוא לא שחקן שמבוסס על אתלטיות, אז במידה והוא לא פציע מעניין אם הוא כמו יין שמשתבח או שבקרוב תחל הדרדרות.
נראה לך שהוא מתאים להיות סמול פותח בקבוצה עם שאיפות?אני מחבב מאוד את קלארק ממה שראיתי. מזכיר את פרקינס באינטנסיביות והוא אתלט נהדר. אם ילמד לרסן את עצמו ויצליח לשפר את הקליעה מבחוץ יש פוטנציאל לרכז ראשון מוביל.
אני לא מתלהב מרוקובאיטיס כגארד לצידו, למרות שנותן עונת רריירה, בגלל הקליעה הלא יציבה מ3. לא הייתי מתנגד שישאר כרכז שני/קומבו, השאלה מה מתכוונים לעשות עם בלאט, שלדעתי חייב לעלות מהספסל ואין לו מה לחפש כרכז ראשון בקבוצה עם שאיפות.
לא בנקודה הזו שלו בקריירה. אני מניח שהוא יהיה מסוגל לתת עוד עונת יורוליג טובה אם יעלה בעונה הבאה מהספסל.
כל השאלות ששאלת בהמשך קשורות גם אליו בעקיפין או במישרין, מכבי ת"א הייתה קבוצת יורוליג כל כך חלשה לא רק בגלל הכישרון, אלא בגלל שבנו אותה עם סייז ואתלטיות של קבוצת יורוקאפ. רוקאס, בלאט ורנדולף בשלוש זה פשוט נמוך מדי ולא מספיק אתלטי. בטח ביחד.
מכבי שיפרו את זה מעט עם קלארק שהוא רכז 1.90 מאוד אתלטי וויליאמס שהוא לא טוב אתלטית מגבריאל, אבל בהתחשב בפציעות ובעיית העבירות התדירה שנכנס אליה, אז הוא מצליח להיות יותר נוכח על המגרש ועם סייז עדיף, על פניו.
זה לא ת'רד מכבי ת"א, אבל מבין רוקאס ובלאט, אני נוטה להשאיר דווקא את בלאט שיעלה מהספסל. אני חושב שההתאמה של רוקאס לקלארק שצריך להיות רכז פותח, היא לא משהו. צריך לחזור לכיוון 2 גארדים גבוהים, ארוכים ואתלטים, כשמהספסל מגיע משהו אחר כמו תמיר בלאט. וגם להביא 3 פותח ארוך ואתלטי שישלים אותם. אם אפשר כזה שגם מסוגל להוריד כדור לרצפה, רנדולף יעלה במקומו מהספסל וכבר 90% מהסגל גמור.
גם אני חושב שצריך 2 ו3 יותר אתלטיים ממה שיש כרגע, אבל גם אם מוצאים כאלה וסוגרים את הקו האחורי, מכבי עדיין בבעיה בקו הקדמי. הורד הוא אחלה, אבל לא בטוח שיצליחו להשאיר אותו בקיץ. וויליאמס עדיין לא מבריק, אבל יש לו פוטנציאל. הבעיה שאף אחד מהם לא יכול להחזיק את ההגנה ובכלל למכבי אין אף שומר טבעת, וזה משהו שחייבים, אז השאלה היא אם מביאים איזה טאוויל לספסל, או מביאים ביגמן הגנתי פותח (4 או 5) שישלים אחד מהם.