סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ש' אפריל 05, 2025 11:06 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 777 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 5:21 pm 
Senior

בלוג: הצג בלוג (0)
נורטון אתה כבר מרוצה מהכלכלה?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 5:36 pm 
Hall of Famer

נדמה לי שאמרתי פה יותר מפעם אחת שלא ואמרתי גם שבדיוק בגלל שטויות כאלה, לא הצבעתי לטראמפ, אז אני לא מבין מה אתה רוצה ממני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 5:45 pm 
Senior

לא יודע מה זה שטויות כאלו ולמה החלטת לא להצביע לטראמפ, אבל שמת פה לינקים של הריטג' פאוונדיישן על 'ביידנומיקס' וכתבת בלי הפסקה כמה הכלכלה גרועה וכמה היה יותר טוב כשטראמפ היה נשיא.

עכשיו טראמפ נשיא ולראשונה בימי חיי אני רואה מישהו מקריס את הכלכלה בכוונה. בינתיים הנאסדק ביום שני ברציפות של מינוס 5 אחוז.

אגב, אם ראיתם את הבדיחות על זה שיש מיסוי של 10% על סחורות מאי שיש בו רק פינגווינים ובסיס צבאי באוקינוס ההודי אז זה בגלל שהרשימה נעשתה על ידי AI לפי סיומות אינטרנט. לשני המקומות יש דומיין אינטרנטי משלהם. כמו גם לריוניין או גיברלטר (צרפת ואנגליה) שנמצאות ברשימה. זה רמת הטמטום של מי שמנהל את הכלכלה והצבא הגדולים בעולם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 7:14 pm 
Hall of Famer

הכלכלה היתה אכן הרבה יותר טובה אצל טראמפ בכהונה הראשונה מאשר אצל ביידן. היא כנראה בדרך להיות הרבה יותר טובה אצל ביידן מאשר טראמפ בכהונה השניה. וכאמור, לכן בדיוק לא הצבעתי לו - כי הוא אנפרידקטיבל לחלוטין.

שוב, לא מבין מה אתה רוצה ממני. אני עדיין עומד בדיוק על דעתי מקודם, ונתתי לה (או ליתר דיוק בכוונה לא נתתי לה) ביטוי בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 8:59 pm 
Senior

אני לא מבין מה אתה לא מבין.

אתה כתבת פה משהו מטומטם מאוד על הכלכלה של טראמפ מול ביידן. על אף שכל מומחה כלכלי בעולם סתר אותך והטיעון היחיד שלך נגד, למעט לינק לאתר של נאצים, היה ״ככה אני מרגיש וכל מי שאני מכיר״.

והנה טראמפ נבחר והוא משמיד את הכלכלה החזקה בעולם בטמטום שאף כלכלן בעולם לא מסוגל להתמודד איתו מרוב הלם ואתה עדיין ב״אני לא מבין״.

טראמפ מטומטם. הוא תמיד היה מטומטם. הוא לא עשה כלום לכלכלה האמריקאית כי הוא מטומטם. הוא קיבל כלכלה בצמיחה מטורפת מאובמה, השמיד את זה, הגדיל בהיסטריה את הגרעון והדפיס כסף בלי הכרה ואז חילק אותו לאנשים כי הוא אוהב לחתום על דברים. ואז כשבאופן מדהים ארהב נכנסה לאינפלציה אתה ואחרים האשמתם את ביידן שהצליח בכלום זמן לחלץ את אמריקה מהמשבר בכך שמינה את המומחים הגדולים בעולם לתפקידים ולא אנשים עם פודקאסט.

ותוך פחות משלושה חודשים טראמפ השמיד את הכלכלה האמריקאית.

אז מה שאני רוצה ממך זה להאיר עד כמה מטומטמות היו ההודעות שלך על ממשל ביידן וטראמפ.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 9:34 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
אני לא מבין מה אתה לא מבין.

אתה כתבת פה משהו מטומטם מאוד על הכלכלה של טראמפ מול ביידן. על אף שכל מומחה כלכלי בעולם סתר אותך והטיעון היחיד שלך נגד, למעט לינק לאתר של נאצים, היה ״ככה אני מרגיש וכל מי שאני מכיר״.

והנה טראמפ נבחר והוא משמיד את הכלכלה החזקה בעולם בטמטום שאף כלכלן בעולם לא מסוגל להתמודד איתו מרוב הלם ואתה עדיין ב״אני לא מבין״.

טראמפ מטומטם. הוא תמיד היה מטומטם. הוא לא עשה כלום לכלכלה האמריקאית כי הוא מטומטם. הוא קיבל כלכלה בצמיחה מטורפת מאובמה, השמיד את זה, הגדיל בהיסטריה את הגרעון והדפיס כסף בלי הכרה ואז חילק אותו לאנשים כי הוא אוהב לחתום על דברים. ואז כשבאופן מדהים ארהב נכנסה לאינפלציה אתה ואחרים האשמתם את ביידן שהצליח בכלום זמן לחלץ את אמריקה מהמשבר בכך שמינה את המומחים הגדולים בעולם לתפקידים ולא אנשים עם פודקאסט.

ותוך פחות משלושה חודשים טראמפ השמיד את הכלכלה האמריקאית.

אז מה שאני רוצה ממך זה להאיר עד כמה מטומטמות היו ההודעות שלך על ממשל ביידן וטראמפ.

אני הגעתי מזמן להחלטה שברגע שהצד השני אומר משהו על האינטלקטואל שלי, אני את הוויכוח סיימתי. ואם המנהלים רוצים להתערב, אני בטח לא אגיד להם לא.
חיים טובים שיהיו לך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 9:37 pm 
Hall of Famer

ורק אניח את זה כאן בשביל להסביר איך ״זמן״ עובד ושעבר הוא לא מונח זהה להווה או לעתיד.

https://en.wikipedia.org/wiki/Time

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 9:47 pm 
Senior

תעשה מה שאתה רוצה. מה שכתבת וחזרת עליו עשרות פעמים, ליטרלי בכל הודעה שכתבת בנושא, היה מטומטם. כל מי שמבין בכלכלה בעולם אמר לך את זה, לא אני.
ביידן קיבל כלכלת קורונה שבורה מנשיא מטומטם שהדפיס טריליארדים. הוציא את ארה״ב מהמשבר, הוריד את האינפלציה, הוריד את האבטלה לשיא של כל הזמנים, הביא את השווקים לשיא של כל הזמנים וכל מה שאמרת פה כל הודעה שלך זה כמו הוא היה הנשיא מחורבן.

אז כן, כשרואים בשידור ישיר את התוצאה של הדעה השגויה (והמטופשת מאוד) הזו כדאי שיזכירו את זה. ככה זה כשכותבים בפורום. אם הפנמת שהדעה שכתבת הייתה מטומטמת יישר כוח. אתה רק מתעקש ״לא להבין״ על מה מדובר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 10:04 pm 
Hall of Famer

סיימתי את הדיון ברגע שיש אד הומינם
להתערבות המנהלים אודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 10:37 pm 
Hall of Famer

Yuval כתב:
תעשה מה שאתה רוצה. מה שכתבת וחזרת עליו עשרות פעמים, ליטרלי בכל הודעה שכתבת בנושא, היה מטומטם. כל מי שמבין בכלכלה בעולם אמר לך את זה, לא אני.
ביידן קיבל כלכלת קורונה שבורה מנשיא מטומטם שהדפיס טריליארדים. הוציא את ארה״ב מהמשבר, הוריד את האינפלציה, הוריד את האבטלה לשיא של כל הזמנים, הביא את השווקים לשיא של כל הזמנים וכל מה שאמרת פה כל הודעה שלך זה כמו הוא היה הנשיא מחורבן.

אז כן, כשרואים בשידור ישיר את התוצאה של הדעה השגויה (והמטופשת מאוד) הזו כדאי שיזכירו את זה. ככה זה כשכותבים בפורום. אם הפנמת שהדעה שכתבת הייתה מטומטמת יישר כוח. אתה רק מתעקש ״לא להבין״ על מה מדובר.

רק מצטט למקרה הצורך

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 11:39 pm 
Senior

נורטון כתב:
להתערבות המנהלים אודה

ציטוט:
ציטוט:
טיעון אַד הוֹמִינֶם (מלטינית, argumentum ad hominem – "טיעון לגופו של אדם") הוא כשל לוגי שבו משיבים לטיעון או לקביעה באמצעות התייחסות לאדם המציג את הטיעון או את הקביעה, במקום להציג טיעון אחר המתייחס לטענה עצמה.

אני דורש להשעות את נורטון לאלתר מהפורום עד להודעה חדשה על האשמות שווא ואיומים. לא הייתה מילה אחת של אד הומינם לעומת זאת היו איומים ברורים שלו נגדי והתעלמות ממה שכתבתי.

מאיים על משתמשים? אתה נורמלי?
תתבייש בעצמך. בושה וחרפה ההודעות האחרונות שלך.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ו' אפריל 04, 2025 11:43 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 11:44 pm 
Senior

נורטון כתב:
Yuval כתב:

רק מצטט למקרה הצורך

מצטט למקרה הצורך גם כאן את ההודעה האינפורמטיבית שלי שמתייחסת לכל מה שנורטון כתב ואת האיומים שלו להעיף אותי מהפורום בתגובה לזה שהתייחסתי אליו. לפני שימחק כמובן. מדהים לאיזה שפל הגעת.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 11:53 pm 
Senior

ספרתי 47 הודעות של נורטון בשרשור הזה אומר שטראמפ עדיף על קמאלה בגלל שממשל ביידן היה הכי גרוע אי פעם.
פתאום הוא כותב "שכנראה" שהקדנציה הזו של טראמפ תהיה גרועה מזו של ביידן ושהוא "לא מבין" למה אני פונה אליו בנושא.

אבל זה אד הומינם לציין את זה וצריך להשעות את כל מי שמתייחס לדברים של נורטון.

זה אגב ליברטאן תומך חופש ביטוי, כן?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 11:58 pm 
Senior

ולנושאי אד הומינם אחרים -

הנאסדק, ס&פ 500 והדאו ג'ונס משלימים עוד ירידה של 5 עד 6 אחוזים היום. זה למעלה מ-10% מאז שטראמפ הודיע על המיסוי החדש. 20% מאז שהחל במלחמת הסחר עם קנדה ומקסיקו לפני חודש וחצי.
טראמפ, שכאמור על פי מומחים בשרשור הזה עדיף בהרבה על ממשל ביידן בכלכלה, מבלה את סוף השבוע בטורניר גולף.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:09 am 
Hall of Famer

כאמור, להתערבות המנהלים אודה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:11 am 
Senior

נורטון כתב:

תכתוב למנהלים בפרטי. זה מה שאני עשיתי על האיומים שלך. אתה מספים את השרשור ולא מוסיף שום מידע.

כשתרצה להסביר למה כתבת פה 47 פעם שטראמפ יהיה נשיא טוב יותר מביידן ואיך אתה מרגיש עכשיו אחרי שטראמפ השמיד את הכלכלה האמריקאית, אני בטוח שאנשים ישמחו לשמוע.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' אפריל 05, 2025 12:14 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:14 am 
Hall of Famer

אגב, לא קראת להעפתך מהפורום, אלו מילים שלך.
כל מה שכתבתי הוא שלהתערבות המנהלים אודה. זה הכל. אני חושב שזאת זכותי לבקש שהם יתערבו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:15 am 
Senior

לא חושב שיש לך זכויות. זה פורום. אבל אם כן תעשה את זה בפרטי. אתה לא מוסיף שום מידע לפה. את הביזיון של לכתוב "אד הומינם" על התייחסות למה -שכתבת- ולא לך ציטטתי כדי שכולם יוכלו לראות.

כשתרצה לתרום משהו לפורום תכתוב. אם אין לך מה לתרום אל תכתוב. כאמור, כל ההודעות שלך פה שמורות ואפשר לראות. לא תוכל למחוק אותם יותר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:22 am 
Hall of Famer

ולכן אשאיר לשיקול דעתם.
ואף אעזור להם בציטוט ישיר של כל ההודעות האחרונות שלי:

נורטון כתב:
להתערבות המנהלים אודה
נורטון כתב:

נורטון כתב:
ורק אניח את זה כאן בשביל להסביר איך ״זמן״ עובד ושעבר הוא לא מונח זהה להווה או לעתיד.

נורטון כתב:

אני הגעתי מזמן להחלטה שברגע שהצד השני אומר משהו על האינטלקטואל שלי, אני את הוויכוח סיימתי. ואם המנהלים רוצים להתערב, אני בטח לא אגיד להם לא.
חיים טובים שיהיו לך

.
נורטון כתב:
הכלכלה היתה אכן הרבה יותר טובה אצל טראמפ בכהונה הראשונה מאשר אצל ביידן. היא כנראה בדרך להיות הרבה יותר טובה אצל ביידן מאשר טראמפ בכהונה השניה. וכאמור, לכן בדיוק לא הצבעתי לו - כי הוא אנפרידקטיבל לחלוטין.

שוב, לא מבין מה אתה רוצה ממני. אני עדיין עומד בדיוק על דעתי מקודם, ונתתי לה (או ליתר דיוק בכוונה לא נתתי לה) ביטוי בקלפי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:23 am 
Senior

אתה ממשיך להספים את השרשור הזה. תפסיק בבקשה לנסות להרוס את הפורום. זו לא 'זכותך'.

לכל המנהלים יש תיבת הודעות פרטיות, אין לי מושג למה אתה חושב שהפורום זה משהו שמותר לך להשמיד ולהספים כמה שבא לך מבלי לתרום שום דבר.

נערך לאחרונה על ידי Yuval בתאריך ש' אפריל 05, 2025 12:25 am, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:24 am 
Hall of Famer

וגם בנושא הזכויות, אשאיר זאת לשיקול דעתם של מנהלי הפורום.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:34 am 
Senior

נורטון כתב:
ולכן אשאיר לשיקול דעתם.
ואף אעזור להם בציטוט ישיר של כל ההודעות האחרונות שלי:

נורטון כתב:
להתערבות המנהלים אודה
נורטון כתב:

נורטון כתב:

נורטון כתב:

חיים טובים שיהיו לך

.
נורטון כתב:

כל מה שכתבת פה זה ספאם מוחלט. אם אתה לא רוצה להתמודד עם ההודעות שכתבת זו זכותך. אתה יכול להתעלם ממני גם. מה שאסור לך זה לשקר (לטעון שמה שכתבתי זה אד הומינם), לאיים או להספים.

אתן לך הזדמנות נוספת להוכיח שיש לך עניין לתרום לפורום ולא רק להציף אותו בהודעות חסרות תוכן -

הבורסה האמריקאית קרסה ב-20% מאז שהנשיא טראמפ התחיל במלחמת סחר, תחילה עם קנדה ומקסיקו ועכשיו עם כל העולם. כל הכלכלנים בעולם אומרים שהנוסחא על פיה טראמפ חישב את המכס שמטילות מדינות על ארה"ב ובהתאם את המכס שארה"ב תטיל עליהן הן קשקוש מוחלט גם כלכלית ובעיקר מתמטית. כלומר מדובר ליטרלי בטעויות מתמטיות של בית ספר יסודי.

לאורך כל הנושא הזה טענת שוב ושוב שהנשיא הזה עדיף משמעותית על הנשיא הקודם וסגנית הנשיא מבחינה כלכלית (אני לא מתייחס לזווית הישראלית כי זו לא הייתה הטענה שלך מלכתחילה).

שאלתי אותך אם אתה מרוצה מהכלכלה הזו, כי טענת שאתה חושב שטראמפ היה נשיא טוב לכלכלה ועל כן יהיה נשיא טוב. סירבת להגיב לזה קודם לכן. מה עכשיו? האם אתה מודה שטעית כשכתבת שהוא עדיף על ביידן או לא?

אני מניח שכרגיל לא תגיב לדברים אבל שווה לנסות עבור הפורום שקרא בשקיקה את הניתוח הכלכלי שלך בדיון.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 1:07 am 
Hall of Famer

הנה תודה, עכשיו כתבת בלי הצורך לכתוב מילה עם השורש 'טמטום' ולכן אענה
א. בתקופת טראמפ הראשונה הכלכלה היתה במצב טוב.
ב. החל מ 2022 בערך תחת ממשלת ביידן הכלכלה הלכה מדחי אל דחי
הבאתי סימוכין לכך בעבר, לא רק מאתרים של האלט רייט (ממנו אמנם בטעות סיפקתי ציטוט בעבר ואני מצטער על כל. זה לא משנה את העובדה)
ג. על כן, היה לשיטתי מקום לומר שטראמפ עדיף משמעותית על ביידן על פי העבר
ד. למרות האמור, סייגתי זאת ללא הרף באומרי שטראמפ משוגע ובלתי צפוי, ואם פרויקט 2025 זה משהו שהוא באמת מתכוון אליו, זו עשויה להיות בעיה אקוטית. אפילו לא חשבתי על נושא המכסים, וברור שזאת עוד סיבה לא להצביע לו
ה'. על מנת לתת בקלפי ביטוי לתחושתי שמצד אחד ביידן היה נשיא מחורבן ומצד שני יש סיכוי לא קטן שבכהונה שניה, טראמפ יהיה נשיא עוד יותר מחורבן, העדפתי ללכת לקלפי, להצביע לכל מיני אנשים בכל מיני תפקידים אך לא להצביע לנשיא
ו. ואכן, כמה חודשים עברו ובינתיים טראמפ מצדיק לגמרי את חששותיי והוא אכן בדרך להיות נשיא עוד יותר מחורבן. זה כמובן לא אומר שביידן לא היה מחורבן אבל זה כן אומר שתמיד יכול להיות יותר גרוע
ז. זה גם לא ביותר את העובדה שבכהונה הראשונה, הוא היה בסדר אם כי נדמה שהסיבה העיקרית לכך היא שהוא טרם שלט בכל שלושת גופי הממשל, והיום כן
ח. אגב, הצבעתי לנציג הדמוקרטי לקונגרס. כלומר, במעט שעשיתי באמת בקלפי, הצבעתי 'נגד' טראמפ
ט. כפי שציינתי בעבר, תמיד הייתי יותר מצביע אידאולוגי מאשר מצביע פרגמטי, ולכן במערכות קודמות הצבעתי למועמדים ליברטריאנים. כלומר, לתפיסתי המוסרית, כנראה שבשום מקרה לא הייתי מצביע לא לחירבון שהיה ביידן ולא לחירבון המתהווה שהוא טראמפ

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 1:09 am 
Hall of Famer

ובאמל'ק
טראמפ 'היה' נשיא טוב יותר לכלכלה. אך טראמפ 'הוא' נשיא ממש ממש מחורבן לכלכלה. ואף גרוע מביידן

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 1:10 am 
Hall of Famer

וכמובן, אם תמשיך לכתוב מבלי להיגרר למילים מסוימות, אשמח להמשיך את הדיון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 777 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 28, 29, 30, 31, 32  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: אין משתמשים רשומים ו 3 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: