sheky כתב:
בשביל הסקרנות (והספורט), הלכתי להסתכל על הלו"זים הנותרים של הקבוצות במקומות 3 עד 8 ולנסות להמר מה יהיה שם:
3. לייקרס - מאזן כרגע 47-30. נשאר להם פעמיים OKC, מבאריקס, יוסטון ופורטלנד. בתכלס חוץ מדאלאס אין לקבוצות נגדה המון על מה לשחק כי המיקום שלהם די סגור. בתכלס כל הקבוצות שמולם נלחמות. נהמר פה על מאזן 3-2 במשחקים האלו והעונה תסתיים במאזן 50-32
4. דנבר - מאזן כרגע 47-31. נשאר להם אינדיאנה, קינגס, גריזליז ורוקטס. תכלס לו"ז לא קל כי לקינגס ולגריזליז יש על מה לשחק, לרוקטס ולאינדיאנה פחות יש צורך בנצחונות אבל כמובן שהם לא ירצו ליצור מומנטום שלילי. הנאגטס בסטרץ' לא מוצלח עם 3 הפסדים רצופים ו6 מתוך ה10 האחרונים. אלך פה על 2-2 שאחד ההפסדים יהיה לממפיס והעונה תסתיים במאזן 49-33.
5. גולדן סטייט - מאזן כרגע 46-31. נותרו להם רוקטס, סאנס, ספרס, פורטלנד וקליפרס. ספרס ופורטלנד זה 2 קלים, הסאנס יפסידו כי הם גרועים ואני מהמר על ניצחון על הרוקטס והפסד לקליפרס, כלומר 4 נצחונות והפסד ומאזן 50-32 בסוף העונה.
6. מינסוטה - מאזן כרגע 46-32. נותרו להם באקס, גריזליז נטס וג'אז. נטס וג'אז אלו נצחונות קלים, מילווקי מניח תנסה להמנע מלקבל את הניקס בסיבוב הראשון אז תלחם קשה. נלך על מאזן 3-1 כשההפסד היחיד יהיה לבאקס ומאזן סוף עונה של 49-33.
7. קליפרס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה ספרס, רוקטס, קינגס והווריירס. מהמר על מאזן 3-1 חיובי כאשר ההפסד יהיה לרוקטס ויסיימו עם מאזן 49-33 גם כן.
8. ממפיס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה הורנטס, מיניסוטה, נאגטס ודאלאס. הורנטס יהיה נצחון קל, כבר הימרתי בקודמים על ניצחון שלהם על הנאגטס והפסד למיני. מאמין שדאלאס תהיה כבר נעולה בפלייאין במשחק האחרון של העונה ולא תרצה לסכן את AD ושאריות הסגל שיש שם, ככה שלדעתי ממפיס ינצחו 3 ויפסידו 1 (למיניסוטה) וסיימו גם הם עם מאזן 49-33.
אם ההימורים המדומינים שלי נכונים אז הלייקרס יסיימו שלישי בגלל ניצחון עונתי הווריירס שיסיימו רביעי. אין לי מושג איך יהיה הסדר במקומות 5 עד 8, ניסיתי טיפה עם צ'ט ג'פט אבל כבד עלי.
הולך להיות מעניין כי ל-4 מ-6 הקבוצות האלה יש בסגל finals MVP, ויש עוד 2 שיש סיכוי טוב שיהיו (לוקה ואנט). ויש גם את הארדן ופלייאוף ג'ימי. חוץ מממפיס, אני לא אופתע אם כל אחת מהקבוצות האלה תעשה ריצת פלייאוף מרשימה, ותגיע לפחות לגמר המערב. הלייקרס ודנבר לדעתי המועמדות הכי חזקות לתת פייט לאוקייסי ולעשות גם גמר נבא.
במזרח כמובן הפלייאוף שוב חיוור יחסית. הקאבס נראים פחות חזקים לאחרונה, הניקס לא יעשו כלום אם ברונסון לא חוזר ובכושר, אותו דבר מילווקי ולילארד.