סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' אפריל 07, 2025 1:54 am

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ו' אפריל 04, 2025 1:39 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
שישי:

הורנטס-קינגס: סקרמנטו קבוצה מהמייאשות בליגה, כנראה תעשה את הפלייאין מהמקום האחרון שמוביל לשם, רחוק מאיפה שהיה אפשר לחשוב שהם יהיו בפלייאוף ההוא של פוקס וסאבוניס. אבל מול שאלוט שמעוניינת לשריין את המקום השלישי מהסוף, סביר שהיא תשבור את רצף 3 ההפסדים הנוכחי.

פייסרס-ג'אז: אין 1 קל מזה בטופס.

סלטיקס-סאנס: כנ"ל.

ראפטורס-פיסטונס: השאלה היחידה שמעניינת סביב המשחק הזה זה האם קייד ישחק (קווצ'נבל).

בולס-בלייזרס: יאללה נחמד. שיקגו עוד יכולה לשפר עמדה בפלייאין על חשבון מיאמי, בפורטלנד אבדיה נראה לאחרונה כמו אולסטאר.

רוקטס-ת'אנדר: הופה נהיה מעניין. אמנם הפער בין המקום השני לראשון אדיר, אבל בכל זאת משחק בית של יוסטון וקצת סטייטמנט גיים.

ספרס-קאבס: משעמם.

ווריורס-נאגטס: חוזר להיות מעניין, ואפילו מעניין פלוס. יש לגולדן מהמקום החמישי סיכוי לאיים על המקום השלישי של דנבר, רק משחק וחצי ביניהן ולווריירס משחק פחות מהנאגטס.

לייקרס-פליקאנס: מאסט ווין לייקרס.

קליפרס-מאבריקס: מסדר הפציעות של דאלאס מתחיל לחזור לחיים והקבוצה בהתאם מתייצבת לעמדה בפלייאין המערב. הקליפרס רק מקום אחד מעל אבל ב6.5 משחקים פער, ומסתכלים על מי שמעליהם בחצי משחק: ממפיס ומינסוטה שיש להן משחק עודף עליהם. תאורטית גם המקום החמישי במערב אינו בלתי מושג עבורם.

על שבת נדבר בשבת

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 5:58 am 
Hall of Famer

ההגנה הנהדרת לרוב של הת'אנדר, ארגיובלי אחת הטובות בהיסטוריה, לא מצליחה לעצור את שנגון ואת גרין.
יוסטון מנצחת בגדול, אחרי שהייתה הקבוצה הטובה יותר לאורך כל המשחק.

דורט, קייסון וקארוסו לא עוצרים אף אחד
ומנגרים עם 2-17 בדרך ל-6 נק' ביחד.

שיי היה חלש באופן יחסי מול אמן.
ג'יי-דאב לעומת זאת היה מעולה עם 33 נק' באחוזים מצוינים.
צ'אט היה עם בסדר סך הכל עם 6-8 משלוש אבל לא הסתדר עם שנגון (אם כי נדמה לי שטוב יותר מאיי-הארט).

לא אהבתי את זה ש-OKC הגיבה לחמישייה הגבוהה של הרוקטס עם איי-הארט וצ'ט.
אני חושב שהייתי מנסה את החמישייה הנמוכה דווקא.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 7:39 am 
מנהל פורום

זה משחק וששווה לראות, אראה אותו יותר מאוחר היום
את המשחק של הבלייזרס, ראיתי
המשחק הכי טוב של דני השנה, הוא כאילו קרא את שמואליקי בשקיקה, וטיפל בבעיה.
לא כל כך מובן הספסול שלו בסוף, אלא אם היה פצוע או משהו
שיידון היה ביום סקורינג לא משהו, בעיקר מהשלוש
אין לי בעיה עם ימים כאלה, אבל הוא מדאיג אותי בהגנה ובבחירת זריקות, כמו היום, 3 זריקות מהשלוש כשיש זמן על השעון והוא בזוויות דפוקות לגמרי
צריך להגיד ששיקאגו הקלה מאוד על דני וזה מסביר את כמות האיבודים הנמוכה
בכלל, היה משחק נינוח
ואת דלאנו באנטון? וואלה אני מתחיל לחבב כסקורר מהספסל
מבסוט גם מקלינגן
בעונה הבאה עם מאמן רציני יותר, וטרייד טוב על שניים או שלושה מתוך הארבע הבאים
ג'רמי גרנט
אנפרי סימונס
ד'אנדרה אייטון
RW3
ואפשר לעשות פלייאוף ולחפש הזדמנויות בטריידים ובפרי אייג'נט

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 8:17 am 
Hall of Famer

דני ממשיך להיראות מעולה, אבל הנצחון היה של שיקגו, וג'וש גידי עם ט"ד שכולל 15 נק', 19 (!) ריבאונדים ו12 אסיסטים. אהבה שבלב.

הלייקרס מנצחים את הפליקאנס והווריורס את הנאגטס, מה שמעביר את הלייקרס כרגע למקום השלישי במערב ומוריד את הנאגטס לרביעי, כשהווריורס רק חצי משחק מהנאגטס ועם משחק חסר לעומתם. זה יהיה קטע אם הווריורס יסיימו את הסדירה עם ביתיות בסיבוב הראשון והנאגטס בלי. ההתפתחות של פוד ממשיכה, הלילה 26 נקודות.

הקליפרס מביסים את דאלאס נטולת AD, ועכשיו מינסוטה, קליפרס וממפיס עם אותו מאזן 32-45 במקומות 8-6 במערב.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 9:32 am 
מנהל פורום

ודטרויט הבטיחו פלייאוף, שזה כיף לאללה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 9:47 am 
מנהל פורום

בצל הכיף הזה
צריך להטיל צל ולספר שההחלמה של קייד לא משהו
ויש עננות של דאגה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 11:59 am 
Junior

מסובך לי להיכנס לחישובים ולכל המאבקים הפנימיים אבל כרגע שנשארו עוד 4-5 משחקים לכל הקבוצות אנחנו במצב שמקום 3 במערב (לייקרס) רחוק רק 3 משחקים ממקום 8 ( גריזליז).

יש פה המון קבוצות עם לו"זים שונים אבל רק אציין שללייקרס (כפרה עליהם) נותרו עוד 5 משחקים שמתוכם פעמיים OKC, פעם אחת יוסטון, פורטלנד ודאלאס.
את פורטלנד הם יצחנו בטוח, מניח שגם את דאלאס ומהמר שמתוך 2 OKC ויוסטון הם ינצחו אחד.
קשה לי לחזות מה מצבם ביחס לאחרים, אבל הם עוד לא לחלוטין יצאו מסכנת הפלייאין

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 12:26 pm 
מנהל פורום

יש אין ספור אופציות באמת
ואין אף סידרה סגורה
למיני הלו"ז הכי קל מכולם והיא כנראה תחלץ מציפורני מהפלייאין
המשחק הקשה היחיד הוא נגד OKC אחלה מבחן

ראיתי את אוקלהומה נגד יוסטון
ואני לא חושב שהרכב קטן בלי צ'ט ואייזאה או בלי אחד מהם היה עוזר
בטח כשממול סטיבן אדאמס ושנגון היו ביחד וטחנו את הכוס של האמא שלהם במשחק בין גבוהים
שעובד נהדר לקאבס
בעוד העדר מיילל על איך לא מרווחים? ולמה עם שני נון שוטרים בחמישיה ? הקאבס דוהרים לעונה חסרת תקדים

חייב להגיד שלא הייתה אינטנסיביות של פלייאוף, הקבוצות לא שיחקו חזק ולא היו פאולים קשים
כאילו שתי הקבוצות סיכמו לא להפצע בתקופה הזו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 2:04 pm 
Junior

אולי בכל זאת לקראת הסוף פורטלנד רוצה לוודא שהיא לא מנצחת יותר מדי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 4:43 pm 
Hall of Famer

שבת:

הוקס-ניקס: לשתי הקבוצות יש על מה לשחק במסגרת המיקומים במזרח. להוקס יש סיכוי סביר לפלייאין מהמקום השביעי הנוח על חשבון אורלנדו, וגם מעוניינים לתפוס מרחק מהבולס שנמצאים רק משחק וחצי מתחת. הניקס לא רוצים לסכן את המקום השלישי לפייסרס. משחק מוקדם ב22 שעוננו.

דטרויט-ממפיס: הפיסטונס עדיין בלי קייד, יסיימו במקום החמישי או השישי במזרח (הם או הבאקס), הגריזליס ללא פציעות משמעותיות נמצאים עמוק במאבק להשיג את המקום השישי או לפחות השביעי במערב במסגרת המשולש שלהם עם הוולבס והקליפרס.

סיקסרס-וולבס: משחק במתנה למינסוטה במסגרת המשולש האמור.

היט-באקס: מיאמי רוצה לשפר עמדות בפלייאין, מילווקי המעודדת מחזרתו הצפויה של דיים-בפלייאוף.

קליפרס-מאבריקס: שידור חוזר מאתמול, אז הקליפרס הביסו. כדי שיהיה תחרותי יותר, המאבס צריכים לקבל חזרה כמה פצועים.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 11:06 pm 
Hall of Famer

אז אמרנו שבהוקס-ניקס לשתי הקבוצות יש אינסנטיב לנצח, הניקס באמת באים כך וקולעים 78 נקודות במחצית בדרך להובלה ב25 הפרש. ההוקס, לעומת זאת, חוטפים 78 נקודות במחצית ומפגרים 25 הפרש. בבית. פיכסוש.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' אפריל 05, 2025 11:42 pm 
מנהל פורום

אטלנטה למרות האיבוד של ג'יילן ג'ונסון
הייתה צריכה להראות יותר טוב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 6:49 am 
מנהל פורום

uriel17 כתב:
בצל הכיף הזה
צריך להטיל צל ולספר שההחלמה של קייד לא משהו
ויש עננות של דאגה

חזר לשחק והפסיד לאיסאלו

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 11:26 am 
Junior

אז אחרי המשחקים הלילה, כשהקלפירס, מיניסוטה וממפיס ניצחו הפער מהמקום השלישי (לייקרס) למקום השמיני (ממפיס) הוא משחק וחצי.
משחקי הלילה של הקבוצות במקומות 3 עד 8 במערב.
לייקרס - אוקלהומה : היום ב10 וחצי שעוננו באוקלהומה. הלייקרס קבוצת חוץ בינונית ומטה, OKC קבוצה נפלאה ומעלה. אמור להיות של OKC מה שיסבך את הלייקרס מבחינת מיקומי סוף עונה. אני מהמר שהלייקרס דווקא יקחו את זה היום (ויפסידו את הבא נגדם מחרתיים). לOKC אין ממש על מה לשחק אבל לא נראה שזה משהו שהפריע להם עד עכשיו.
נאגטס - פייסרס : הנאגטס ברצף של 3 הפסדים. הפייסרס מקום 4 במזרח במרחק 3 משחקים ממקומות 3 ו5 ככה שאין להם המון על מה לשחק מעבר לספורטיביות ולשמירה על הקצב. נראה לי זה של הנאגטס.
יוסטון - ווריירס : יוסטון סגורה (גם אם לא באופן רשמי) במקום השני במרחק עצום מאקלהומה ו3.5 משחקים מעל הלייקרס. הווריירס במאזן 20-4 מאז שבאטלר הגיע ונראים מצוין. אני אלך על יוסטון הפעם למרות שאין להם המון על מה לשחק. אני חושב שזה יכול להיות המשך להצהרת הכוונות של יוסטון אחרי הניצחון על OKC.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 11:37 am 
Hall of Famer

צריך לומר שהקליפרס נתנו 135 נקודות וניצחו ב21 הפרש הרכב מלא למדי של המאבס, עם AD, קליי, פי.ג'יי וושינגטון וקצת לייבלי (לא ראיתי את המשחק אבל רואה ששיחק רק 15 דקות ולא היתה בעיית פאולים, נפצע?). קאווי 29, הארדן 29 ו14 אס' וזובאץ 25 ו10 ריב'. מאד מעניין מה יהיה איתם בפלייאוף.

מעניינים גם משחקי המיקום במערב. אכן רק משחק וחצי מהשלישי לשמיני, אבל אפשר לחלק את זה ל2 גושים כרגע: 5-3 של הלייקרס, נאגטס וגולדן, ו8-6 של מינסוטה, קליפרס וממפיס. צריך לזכור גם שהלייקרס וגולדן במשחק חסר מול כל ארבעת האחרות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 11:44 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
צריך לומר שהקליפרס נתנו 135 נקודות וניצחו ב21 הפרש הרכב מלא למדי של המאבס, עם AD, קליי, פי.ג'יי וושינגטון וקצת לייבלי (לא ראיתי את המשחק אבל רואה ששיחק רק 15 דקות ולא היתה בעיית פאולים, נפצע?). קאווי 29, הארדן 29 ו14 אס' וזובאץ 25 ו10 ריב'. מאד מעניין מה יהיה איתם בפלייאוף.

בלי קיירי וגאפורד זה לא בדיוק הרכב מלא של דאלאס, וגם בהרכב מלא אני לא חושב שדאלאס אמורה להיות עדיפה על הקליפרס, אולי הן שקולות במקרה הכי טוב.

לגבי לייבלי, הוא רק חזר מפציעה ארוכה וצריך לציין שהם לא העמיסו עליו יותר מדי דקות גם לפני כן, הוא בסך הכל על פחות מ-24 דקות למשחק, וזה כולל את רוב העונה שבה מי שהתמודד איתו על דקות בקו הקדמי היה גאפורד ולא AD. חוץ מזה, מי שעוד פרץ שם לאחרונה בקו הקדמי זה קאי ג'ונס שנתן תוצרת די מרשימה בתקופה שלייבלי ודיוויס היו פצועים והוא ממשיך לקבל דקות גם עכשיו (18 נק' ב-9/9 מהשדה עם 7 ריב' ו-3 חסימות הלילה), אז התחרות שם על דקות היא לא פשוטה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 12:10 pm 
Junior

בשביל הסקרנות (והספורט), הלכתי להסתכל על הלו"זים הנותרים של הקבוצות במקומות 3 עד 8 ולנסות להמר מה יהיה שם:
3. לייקרס - מאזן כרגע 47-30. נשאר להם פעמיים OKC, מבאריקס, יוסטון ופורטלנד. בתכלס חוץ מדאלאס אין לקבוצות נגדה המון על מה לשחק כי המיקום שלהם די סגור. בתכלס כל הקבוצות שמולם נלחמות. נהמר פה על מאזן 3-2 במשחקים האלו והעונה תסתיים במאזן 50-32
4. דנבר - מאזן כרגע 47-31. נשאר להם אינדיאנה, קינגס, גריזליז ורוקטס. תכלס לו"ז לא קל כי לקינגס ולגריזליז יש על מה לשחק, לרוקטס ולאינדיאנה פחות יש צורך בנצחונות אבל כמובן שהם לא ירצו ליצור מומנטום שלילי. הנאגטס בסטרץ' לא מוצלח עם 3 הפסדים רצופים ו6 מתוך ה10 האחרונים. אלך פה על 2-2 שאחד ההפסדים יהיה לממפיס והעונה תסתיים במאזן 49-33.
5. גולדן סטייט - מאזן כרגע 46-31. נותרו להם רוקטס, סאנס, ספרס, פורטלנד וקליפרס. ספרס ופורטלנד זה 2 קלים, הסאנס יפסידו כי הם גרועים ואני מהמר על ניצחון על הרוקטס והפסד לקליפרס, כלומר 4 נצחונות והפסד ומאזן 50-32 בסוף העונה.
6. מינסוטה - מאזן כרגע 46-32. נותרו להם באקס, גריזליז נטס וג'אז. נטס וג'אז אלו נצחונות קלים, מילווקי מניח תנסה להמנע מלקבל את הניקס בסיבוב הראשון אז תלחם קשה. נלך על מאזן 3-1 כשההפסד היחיד יהיה לבאקס ומאזן סוף עונה של 49-33.
7. קליפרס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה ספרס, רוקטס, קינגס והווריירס. מהמר על מאזן 3-1 חיובי כאשר ההפסד יהיה לרוקטס ויסיימו עם מאזן 49-33 גם כן.
8. ממפיס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה הורנטס, מיניסוטה, נאגטס ודאלאס. הורנטס יהיה נצחון קל, כבר הימרתי בקודמים על ניצחון שלהם על הנאגטס והפסד למיני. מאמין שדאלאס תהיה כבר נעולה בפלייאין במשחק האחרון של העונה ולא תרצה לסכן את AD ושאריות הסגל שיש שם, ככה שלדעתי ממפיס ינצחו 3 ויפסידו 1 (למיניסוטה) וסיימו גם הם עם מאזן 49-33.

אם ההימורים המדומינים שלי נכונים אז הלייקרס יסיימו שלישי בגלל ניצחון עונתי הווריירס שיסיימו רביעי. אין לי מושג איך יהיה הסדר במקומות 5 עד 8, ניסיתי טיפה עם צ'ט ג'פט אבל כבד עלי.

נערך לאחרונה על ידי sheky בתאריך א' אפריל 06, 2025 12:12 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 12:11 pm 
Junior

rony כתב:
בלי קיירי וגאפורד זה לא בדיוק הרכב מלא של דאלאס, וגם בהרכב מלא אני לא חושב שדאלאס אמורה להיות עדיפה על הקליפרס, אולי הן שקולות במקרה הכי טוב.

לגבי לייבלי, הוא רק חזר מפציעה ארוכה וצריך לציין שהם לא העמיסו עליו יותר מדי דקות גם לפני כן, הוא בסך הכל על פחות מ-24 דקות למשחק, וזה כולל את רוב העונה שבה מי שהתמודד איתו על דקות בקו הקדמי היה גאפורד ולא AD. חוץ מזה, מי שעוד פרץ שם לאחרונה בקו הקדמי זה קאי ג'ונס שנתן תוצרת די מרשימה בתקופה שלייבלי ודיוויס היו פצועים והוא ממשיך לקבל דקות גם עכשיו (18 נק' ב-9/9 מהשדה עם 7 ריב' ו-3 חסימות הלילה), אז התחרות שם על דקות היא לא פשוטה.

אני חושב שהכוונה בהרכב מלא זה הרכב מלא לעונה הנוכחית :) קיירי כבר לא ישחק העונה ואחרי החזרה של AD ולייבלי זה די מתקרב להרכב המלא של המאבס לפלייאין.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 12:34 pm 
Junior

sheky כתב:
בשביל הסקרנות (והספורט), הלכתי להסתכל על הלו"זים הנותרים של הקבוצות במקומות 3 עד 8 ולנסות להמר מה יהיה שם:
3. לייקרס - מאזן כרגע 47-30. נשאר להם פעמיים OKC, מבאריקס, יוסטון ופורטלנד. בתכלס חוץ מדאלאס אין לקבוצות נגדה המון על מה לשחק כי המיקום שלהם די סגור. בתכלס כל הקבוצות שמולם נלחמות. נהמר פה על מאזן 3-2 במשחקים האלו והעונה תסתיים במאזן 50-32
4. דנבר - מאזן כרגע 47-31. נשאר להם אינדיאנה, קינגס, גריזליז ורוקטס. תכלס לו"ז לא קל כי לקינגס ולגריזליז יש על מה לשחק, לרוקטס ולאינדיאנה פחות יש צורך בנצחונות אבל כמובן שהם לא ירצו ליצור מומנטום שלילי. הנאגטס בסטרץ' לא מוצלח עם 3 הפסדים רצופים ו6 מתוך ה10 האחרונים. אלך פה על 2-2 שאחד ההפסדים יהיה לממפיס והעונה תסתיים במאזן 49-33.
5. גולדן סטייט - מאזן כרגע 46-31. נותרו להם רוקטס, סאנס, ספרס, פורטלנד וקליפרס. ספרס ופורטלנד זה 2 קלים, הסאנס יפסידו כי הם גרועים ואני מהמר על ניצחון על הרוקטס והפסד לקליפרס, כלומר 4 נצחונות והפסד ומאזן 50-32 בסוף העונה.
6. מינסוטה - מאזן כרגע 46-32. נותרו להם באקס, גריזליז נטס וג'אז. נטס וג'אז אלו נצחונות קלים, מילווקי מניח תנסה להמנע מלקבל את הניקס בסיבוב הראשון אז תלחם קשה. נלך על מאזן 3-1 כשההפסד היחיד יהיה לבאקס ומאזן סוף עונה של 49-33.
7. קליפרס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה ספרס, רוקטס, קינגס והווריירס. מהמר על מאזן 3-1 חיובי כאשר ההפסד יהיה לרוקטס ויסיימו עם מאזן 49-33 גם כן.
8. ממפיס - מאזן כרגע 46-32. נותרו לה הורנטס, מיניסוטה, נאגטס ודאלאס. הורנטס יהיה נצחון קל, כבר הימרתי בקודמים על ניצחון שלהם על הנאגטס והפסד למיני. מאמין שדאלאס תהיה כבר נעולה בפלייאין במשחק האחרון של העונה ולא תרצה לסכן את AD ושאריות הסגל שיש שם, ככה שלדעתי ממפיס ינצחו 3 ויפסידו 1 (למיניסוטה) וסיימו גם הם עם מאזן 49-33.

אם ההימורים המדומינים שלי נכונים אז הלייקרס יסיימו שלישי בגלל ניצחון עונתי הווריירס שיסיימו רביעי. אין לי מושג איך יהיה הסדר במקומות 5 עד 8, ניסיתי טיפה עם צ'ט ג'פט אבל כבד עלי.

הולך להיות מעניין כי ל-4 מ-6 הקבוצות האלה יש בסגל finals MVP, ויש עוד 2 שיש סיכוי טוב שיהיו (לוקה ואנט). ויש גם את הארדן ופלייאוף ג'ימי. חוץ מממפיס, אני לא אופתע אם כל אחת מהקבוצות האלה תעשה ריצת פלייאוף מרשימה, ותגיע לפחות לגמר המערב. הלייקרס ודנבר לדעתי המועמדות הכי חזקות לתת פייט לאוקייסי ולעשות גם גמר נבא.
במזרח כמובן הפלייאוף שוב חיוור יחסית. הקאבס נראים פחות חזקים לאחרונה, הניקס לא יעשו כלום אם ברונסון לא חוזר ובכושר, אותו דבר מילווקי ולילארד.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 12:38 pm 
מנהל פורום

אני דווקא חושב שינצחו את מילווקי ויפסידו לגריז
מה שמשנה הדירוג מאוד
כי מילווקי בלי לילארד וגריז עם איסאלו
שבעיניי הוא סוג של גאון

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 2:18 pm 
Junior

ללייקרס יש גם שובר שוויון על רוב הקבוצות

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 3:08 pm 
מנהל פורום

בהנחה שאף אחת מהשלוש לא תעבור את דנבר/לייקרס/ג"ס
השלישיה שסביר שתשאר צמודה גם אחרי המשחק ה 82 היא מיני, קליפרס והגריז
בא נבדוק מה המאזן הפנימי בינהם
קליפרס: 3 הפסדים מול מיני 3 נצחונות מול גריז. סך הכל מאזן 3:3
מיני: 2 הפסדים לגריז ומשחק אחד שלא שוחק עדיין, 3 נצחנות על הקליפ
גריז: 2 נצחנות על מיני ומשחק שלא שוחק עדיין ו3 הפסדים לקליפ

ניצחון של מיני, גורם במובהק למיני להיות הראשונה מבין השלוש, כלומר מקום שישי לקליפ להיות 7 ולגריז להיות 8
ניצחון של הגריז על מיני לעומת זאת, זה בלגאן. הולכים למאזן בדיויז'ן וגם שם כרגע כולם במאזן של 59%
למען פשטות החיים, עדיף שמיני תנצח את הגריז

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 3:32 pm 
Hall of Famer

sheky כתב:
rony כתב:

אני חושב שהכוונה בהרכב מלא זה הרכב מלא לעונה הנוכחית :) קיירי כבר לא ישחק העונה ואחרי החזרה של AD ולייבלי זה די מתקרב להרכב המלא של המאבס לפלייאין.

כן ברור, הרפרנס היה למשחק הקודם ששוחק יממה לפני כן, AD ולייבלי לא שיחקו אבל המאבס חטפו הרבה פחות נקודות.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 11:29 pm 
Hall of Famer

הלייקרס עם 61 נקודות ב18 דקות באוקלהומה. לוקה וואו.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: א' אפריל 06, 2025 11:37 pm 
מנהל פורום

מי רואה?
הת'אנדרס מנסים?
או שויתרו על המשחק?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 29 הודעות ]  עבור לעמוד 1, 2  הבא