ודים כתב:
stavs כתב:
ודים כתב:
מהפך גדול של OKC שעשו 27-13 ברבע האחרון ועולים ל-3-0, למרות שממפיס הובילו ב-29 הפרש בשלב מסוים.
מהלך מפגר לגמרי של מוראנט 3 דק' לסיום המחצית, כשניסה לקפוץ מעל דורט ונפצע אולי הכריע את המשחק.
מהלך מפגר? הוא קיבל כדור במקום טוב כשדורט עם הגב אליו ועלה ישר לסל, ממש לא בניסיון לקפוץ מעליו.
דורט לא התכוון לפגוע לו ברגליים ככה, אבל גם לא היה לו שום סיכוי להגיע אל הכדור.
זה יותר חוסר מזל מאשמה של מישהו, אבל זה הרבה הרבה הרבה יותר באשמת דורט מאשר מהלך מפגר של מוראנט.
הסתכלתי שוב, כי חשבתי שאולי אני מגזים אבל אני עומד בדעתי שזו טמטום של ג'ה.
תראה מאיפה הוא מנסה לעלות - הוא בפריש התכוון לעלות לדאנק ולא עניין אותו מי בדרך. דורט היה אמור לזוז? ועזוב את זה שהוא גם נפל תוך כדי ולא יכל היה להימנע מהמגע. בלי קשר, מהלך מסוכן של ג'ה. שחקן קצת יותר חכם עושה יורוסטפ קטן (או סבסוב או מהלך "שרביאק" וקולע לייאפ קל בלי להיתקל עם אף אחד).
פציעה לא חמורה כנראה, אבל היא עדיין השביתה אותו מהמשך המשחק.
https://www.youtube.com/watch?v=S9i17_aLhtMאתה רציני? אני ממש מופתע שמישהו מסוגל לראות את המהלך הזה ולחשוב שג׳ה עשה שם טעות.
תראה כמה דורט רחוק ממנו ברגע שהוא עולה לאוויר, אין לו שום סיכוי להפריע לג׳ה בכלל, אם הוא לא מתרסק לו לתוך הרגליים (ושוב, התרסקות לא מכוונת. דורט מועד שם, אם כי מועד אולי קצת בגלל תנועה לא אחראית לכיוון שחקן באוויר), אין לו שום סיכוי להפריע בכלל לג׳ה להגיע לסל.
ג׳ה עשה בול מה ששחקן אתלטי כמוהו צריך לעשות במצב כזה - עלה כמה שיותר לאוויר, לפני שדורט מספיק להזיז את הרגליים ולהתמקם. לעשות יורוסטפ זה סתם לתת סיכוי לשחקן גדול יותר וחזק יותר לעצור אותו על הקרקע בפאול. זה אולי משהו שאני מצפה לראות בליגת העל, לא בnba עם שחקן שיש לו זינוק כל כך מהיר.
תסתכל על סרטונים של ג׳ה מטביע, הוא בכיף יכול היה לכופף את הברכיים לעוד שבריר שנייה בשביל להטביע על הפנים של דורט. אני לא חושב שג׳ה היה אפילו קצת לא אחראי פה. מפגר זו בכלל הגזמה פרועה.
אני שוב אגיד שלדעתי זה יותר חוסר מזל מאשמה של מישהו, אבל אם מושבע עשה שם טעות זה דורט שפנה מהר ככה לכיוון שחקן שאין לו סיכוי לעצור, מבלי להעיף אותו לרצפה.