סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו ב' מאי 19, 2025 4:35 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 312 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 07, 2025 10:32 pm 
Hall of Famer

בלוג: הצג בלוג (0)
לא בא לי לחזור על עצמי, כי גם אם אתה לא עושה את זה בכוונה, אתה מעוות את הטענות שלי שאני חושב שהן ברורות למדי.

מה גם שאפשר למצות את הנושא ערב משחק מספר 2 של סדרת הכדורסל המעניינת ביקום כעת.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 1:06 am 
Sophomore

Hacohen כתב:
לא בא לי לחזור על עצמי, כי גם אם אתה לא עושה את זה בכוונה, אתה מעוות את הטענות שלי שאני חושב שהן ברורות למדי.

מה גם שאפשר למצות את הנושא ערב משחק מספר 2 של סדרת הכדורסל המעניינת ביקום כעת.

מעניין. קודם אתה טוען שאני מעוות סטטיסטיקות (וגם "עושה מניפולציות", "מוציא דברים מהקונטקסט" ו"כותב מפוזיציה") רק כי העזתי להציג נתונים של פר 36, כאילו שזו איזו סטטיסטיקה שערורייתית ולא לגיטימית, ולמרות שהצגתי גם נתונים גולמיים והרבה השוואות. ואח"כ, כשאני מצטט טענה שלך אחת לאחת בלי לשנות אף מילה מפוסט שפרסמת רק היום, אתה טוען שגם אותה אני מעוות.

אבל סבבה, מסכים שהמשחק היום יותר מעניין מהדיון הזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 2:16 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
הדיון הזה הוא בעיניי מופת לאיך סטטיסטיקה מתקדמת כביכול והשוואות של מספרים מוציאות משהו מהקונטקסט. אז נחזור לאן שצריך לחזור:

במעמד של אוקלהומה בפלייאוף הזה כפייבוריטית הגדולה של המערב, ובציפיות המאד גדולות שיש לאנשים מצ'ט הולמגרן לתפקד ככוכב של קונטנדרית, לא ניתן לומר שההתקפה שלו ברמה הראויה.

אצל סאבוניס מאד ניכר המאמץ להגן עליו מהפוזיציה של "תומך צ'ט", בשורה התחתונה בפלייאוף ההגנות מתכווצות ובטח כשהשלבים מתקדמים והקבוצות טובות יותר, הכל יהיה קשה יותר ואני פשוט לא חושב שיש לצ'ט את האדג' ההתקפי שיכול לקחת את הדברים עליו באמת כשהקבוצה צריכה את זה. זו הערכה, לא תורה מסיני ולא דבר אלוהים חיים. אני פשוט חושב שהוא לא שם. אולי יהיה? אולי.

ואם נחזור לנקודת ההתחלה של המיני-דיון הזה, אז זה הטענה של אטט על הבעיה של אוקלהומה, שהפעם הוא לא נקב אפילו בכותרת שלה אבל אנחנו יודעים מעשרות הודעות קודמות שהוא קורא לה "הבעיה של הת'אנדר בעמדה 4". השחקן של הת'אנדר בעמדה 4 הוא צ'ט. אי אפשר לטעון שיש לת'אנדר בעיה ב4 בלי לטעון שיש לה בעיה עם צ'ט, תסכימו או לא תסכימו שיש בעיה או מה מידת הבעיה עם צ'ט, זה הבסיס של ההגיון.

כתבתי על בעיות
ואפילו לא התכוונתי לזו.
אתה פשוט מדבר ומתווכח עם עצמך.

ולגבי מה שכתבת על עקביות בעמדה שלך לגבי צ'ט - וואו. פשוט וואו. נערך
הרי מה שגורם לך לכתוב שוב ושוב על צ'ט באובססיביות מרשימה זה שהכרזת שהוא יהיה שחקן בינוני במקרה הטוב

ומאז, באופן מדהים, בשלל הסברים שמשכנעים רק אותך, אתה ממשיך להתווכח עם המציאות ומסרב להודות שטעית.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:10 am 
Hall of Famer

למטה מכבודי להגיב, וכאמור גם לא רוצה להרוס את ת'רד הסדרה, אבל על השוואה נוספת לצורר אחרי שהתבקשת מספר פעמים לא לעשות את זה-הוגשה תלונה למנהל ואני מקווה שיפעל בהתאם.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

יונתן אוריך; טופז לוק; יעקב ברדוגו; גדי טאוב; שמעון ריקלין; ינון מגל; נתן אשל; קרולין גליק; 14.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:11 am 
Hall of Famer

45-21 ברבע הראשון. דנבר נראים קצת flat מול הטירוף הת'אנדרי הרגיל+, כשהם נלחמים על העונה שלהם.
נראה אם יצליחו לשחק 48 דקות הפעם.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:27 am 
Hall of Famer

Hacohen כתב:
למטה מכבודי להגיב, וכאמור גם לא רוצה להרוס את ת'רד הסדרה, אבל על השוואה נוספת לצורר אחרי שהתבקשת מספר פעמים לא לעשות את זה-הוגשה תלונה למנהל ואני מקווה שיפעל בהתאם.

השחקן הבינוני במקרה הטוב כרגע חסם פעמיים בהתקפה אחת כך שמבחינתי אתה יכול להתלונן כמה שאתה רוצה.

כמובן שזו חוצפה בלתי רגילה אחרי שאתה מסרב לבקשותיי החוזרות לא להתייחס לדברים שאני כותב ולא להגיב לי.

הפעם הגבת על דברים שבכלל לא כתבתי
ודרדרת את הדיון.

בכל מקרה, OKC נראית כמו OKC.
תוקפים את הטבעת בכל הזדמנות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:37 am 
Hall of Famer

אתה מפספס את המשמעות של "פורום". לא נעים לך לקרוא אותי, תחסום. אין דבר כזה "אל תגיב לי". המנהל יחליט מה לעשות איתך.

ובכדורסל, 34 הפרש לאוקלהומה עם 2 דקות למחצית. למרות כל מה שראינו בפלייאוף הזה עד כה, זה נראה גמור.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:50 am 
Hall of Famer

הת'אנדר שוברים שיא נק' במחצית במשחק פלייאוף עם 87 נק'. כל החמישייה בדאבל פיגרס, וויגינס וקייסון עלו טוב מהספסל עם 10 ו-8 בהתאמה

הניקס ניצחו משחק שלם עם 91 נק'

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ה' מאי 08, 2025 5:58 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:52 am 
Freshman

שברו את השיא של קליבלנד ולברון מ-2017 שעמד על 86.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 5:55 am 
Hall of Famer

מעניין האם ומתי דנבר תוותר על המשחק ותנסה לנוח לקראת משחק 3. הם בכל זאת אחרי סדרה ארוכה ומשחקים ברוטציה קצרה יותר מזו של OKC.

כרגע התחושה היא שהם נחים על הפרקט עם אגרסיביות נמוכה מאוד בהגנה. ווסטברוק ניסה לעורר בקבוצה שלו חיים, בין השאר עם פרובוקציות שונות.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 6:47 am 
Sophomore

משחק מושלם לשיי בשלושה רבעים. 34 נקודות ב-95% טרו שוטינג, 8 אסיסטים ופלוס 51! היום זה נוקאווט שלו על יוקיץ', שמסיים את המשחק עם 17 נקודות ב-46% טרו שוטניג, 6 אסיסטים, 6 איבודים, 6 פאולים ומינוס 36.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 7:27 am 
Hall of Famer

ואני סתם לא מבין את הדיון הסמנטי הזה.
צ׳ט הוא שחקן מעולה, הוא לא אחד מהשחקנים הטובים בעולם. בעמדת הפאוור היחיד שטוב ממנו משמעותית הוא יאניס, ואולי במידה מסוימת גם אוון מובלי. הוא נמצא בטיר הבא יחד עם גג״ג, סיאקם ורנדל ונניח גם דוראנט קשישא. זה לא מקום רע להיות בו. בעמדת הסנטר (שהיא כידוע, העמדה הטבעית שלו בעיניי, בלי קשר לשאלה האם הוא משחק לצד גבוה או לא באוקלהומה) - טובים ממנו יוקיץ׳, וומבי, קאט, סאבוניס ובאם אדביו. הוא נמצא בטיר הבא עם שנגון, זובאץ, ג׳ארט אלן וגובר (אמביד לעומתם הוא סוס מת בעיניי). כלומר, הולמגרן הוא אחד מ-15 הגבוהים הטובים בעולם בערך, כשרק שבעה כרגע באמת טובים ממנו.
האם יש על זה ויכוח? האם לא הכהן ולא אטט יכולים להסכים פחות או יותר שזה המצב? האם אמת ציפו ממנו להיות כל כך הרבה יותר מזה כבר בשנה השניה שלו בליגה.
והאם זה כל כך רע לקבוצה להחזיק גבוה שהוא בין 15 הטובים בעולם? (כלומר, ברבע העליון של העמדה שלו, כי יש שישים שחקנים פותחים בשתי העמדות), במיוחד כשיש לה את הגארד הטוב בעולם, ועוד פורוורד שבוודאי נמצא בין חמשת הטובים בעמדה שלו, ועוד ספסל עמוק בטירוף? לא נראה לי. למעשה, נראה לי שזה יתרון לא קטן. בטח כשחושבים על זה שגם הסנטר השני של הקבוצה, נמצא בוודאי בשליש העליון של השחקנים בעמדה שלו בליגה.
בליגה עם אפרונים והגבלות שכר ולא יודע מה, זה ריכוז ממש ממש נאה של שחקנים מאד מאד טובים.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 8:04 am 
Hall of Famer

הדיון מבחינתי הוא בכלל לא על צ'ט. זה דיון במעמד צד אחד בלבד, שבחר למסגר את מה שכתבתי איך שנוח לו.

אני כתבתי שהבעיות של הת'אנדר שאני כותב עליהן בשנה האחרונה באו לידי ביטוי במשחק הראשון. לא התייחסתי לעמדה 4 או לצ'ט בכלל.

אני התכוונתי לסימן שאלה על היכולת של ג'יי-דאב כמספר 2, על מה קורה להתקפה לפעמים כשהקבוצה לא מייצרת עצירות/חטיפות ונאלצת לתפקד בהתקפה עומדת והאם הצוות המסייע מסוגל לקלוע זריקות לשלוש מול הגנה טובה... כתבתי גם על בעיית הריבאונד כששני הגבוהים לא משחקים ובעיית הריווח כשהם כן.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 8:40 am 
Sophomore

אטט,
להרגשתי, מספר 2, מספר 3, אלו דברים נסיבתיים,
זורקים במהלך המשחק הרבה לסל ואח״כ אפשר יהיה לסדר את צוברי הנקודות ולקבל את הדירוג הזה.
כל קבוצה יש לה את הדינמיקה והצרכים שלה.
צובר נקודות מס3 בקבוצה אחת יכול לשחק בתפקיד אחר ולמלא פונקציות אחרות ממס3 בקבוצה אחרת.

מה הספקות שלך לגבי ג׳יי דאב?
לדוגמא:
לא מספיק טוב ב1-1, נוטה להלחץ ולעשות שטויות, לא יציב...

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 9:47 am 
Hall of Famer

אני מאמין בג'יי-דאב, שחקן צעיר שהשתפר העונה והפך להיות אולסטאר בצדק, אבל הוא היה חלש ברוב הסדרה מול דאלאס בפלייאוף שעבר. הוא לא הצליח ליצור מול לייבלי וגאפורד בחילופים ובאופן כללי לא פגע. חובת ההוכחה שהוא מסוגל להיות מספר 2 אמיתי בקבוצה אלופה עליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 10:29 am 
מנהל פורום

ערכתי הודעה אחת
מאוד מבקש לשמור על הגבול בין האישי לענייני
ואם מישהו מרגיש שזה אישי, במסווה ענייני, פשוט להתעלם, זה עובד נהדר
רצף האירועים המטורפים ב NBA כל כך מהיר שמחר אף אחד לא יזכור את הדיון הזה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 3:54 pm 
Junior

לחזור שניה למשחק. מה שראינו היום זה להערכתי יותר קרוב להפרשי הכוחות הממוצעים לאורך סדרה מאשר משחק מספר 1.
שליטה מלאה בהגנה ובהתקפה. אפילו הגרבג טיים היה בשליטה של אוקייסי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 4:29 pm 
Hall of Famer

מצד שני, ירידת מתח ועייפות טבעית של דנבר אחרי סדרה מתישה ומותחת מול הקליפרס וגניבת הביתיות באוקלהומה. המשחקים בדנבר בשבת בבוקר וראשון בערב (שעוננו) לא ייראו כך.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 6:10 pm 
Hall of Famer

picknroll כתב:
לחזור שניה למשחק. מה שראינו היום זה להערכתי יותר קרוב להפרשי הכוחות הממוצעים לאורך סדרה מאשר משחק מספר 1.
שליטה מלאה בהגנה ובהתקפה. אפילו הגרבג טיים היה בשליטה של אוקייסי

הלוואי אבל ממש לא נראה לי.
דנבר כבר עשו את שלהם וגנבו את הביתיות.
הם נחו במשחק הזה. אנחנו נראה לאיפה הדברים הולכים במשחק הבא. מזכיר שבסדרה מול ממפיס היו לנו משחקים צמודים אחרי המשחק הראשון, שקצת מזכיר את המשחק הזה, מבחינת האינטנסיביות של הת'אנדר וחוסר המוכנות של היריבה + ההפרש.
גם המשחקים במהלך העונה הסדירה לא מראים שזה סיפור חד-צדדי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 08, 2025 6:19 pm 
Hall of Famer

אין שום מקום להשוואה בין ממפיס לדנבר, הגריזליס הגיעו לפלייאוף פצועים, קצרים, בצניחה חופשית ובכללי קבוצה הרבה פחות טובה מדנבר. המשחק הראשון היה הצהרה ברורה של הת'אנדר לאן הסדרה הזו הולכת ולשם היא אכן הלכה, סוויפ מהדהד. פה כאמור היתה מנוחה וירידת מתח של דנבר, המשחק הזה לא אומר שום דבר חוץ מזה שהת'אנדר נשארו כצפוי חזק בתמונה, לדבר על "חוסר מוכנות" של הנאגטס למשחק 2 אחרי שהם ניצחו את משחק 1 זה אפעס קצת מוזר.

ואלה בין בכירי המשת"פים:

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 09, 2025 11:30 am 
Hall of Famer

https://youtu.be/KKiVDTaADwI?si=5gXV-IZ9NbAo0Vs4
ניתוח קצר ומעניין
הבוקר ב-5 משחק מספר 3

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 2:09 am 
מנהל פורום

אמלוק למען העצלנים שביננו שלושה דברים שם
1. מניעת הכדור מיוקיץ בדרך הפחות מקובלת, בלי מגע, המתנה מאחורי או לצידו מעקב אחרי נתיב המסירה וירוט על ידי חטיפה או דיפלקשן. מאוד יעיל וחכם, כי יוקיץ סומך על הגוף הגדול שלו לקבל כמעט כל הכדור שמוסרים לו. תוספת שלי, אחרי שהמשחק הקודם שבו הוא יותר קלע ופחות מסר, הלכו על מניעת כדור במקום להתעמת איתו שהוא כבר בפוזשן
2. המהירות והזווית שבה ג'יי דאב יוצא להתקפה "מסודרת" גורמת להגנה להיות יעילה (כלומר לא יעילה) כמו בהתקפת מעבר, הוא אפילו לא צריך סיבסוב או פיק&רול, הוא פשוט טס לאיזור לא מכוסה
3. השלישי היה המסירות שלו כשהוא מכווץ הגנה, לא יודע מה הוא ניסה להגיד. שג'יי דאב היה טוב? שבגלל שהוא מהיר כל כך ההגנות מתכווצות בפאניקה מה שמפנה קלעים או ביג מנים לזריקות קלות?זה דבר מאוד מובן מאליו.
אני לפחות, לא למדתי כלום מהפואנטה השלישית

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 6:23 am 
Junior

בינתיים במשחק 3, יוקיץ לא הגיע למשחק, ולעומתו פורטר הצעיר עם 15 נק בזריקות קשות שומר את דנבר בתמונה.
רוב ההחטאות של יוקיץ הם פרונט-רים, בדרך כלל מלמדות על עייפות, בכל זאת קצת מוזר ברבע הראשון.
הקטע שכריסטיאן בראון שומר על שיי ומיד מגיע הדאבל לא אמור לעבוד כל כך טוב. מיטצל היה עושה מזה סל קל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 6:43 am 
Junior

שליטה מלאה של אוקייסי בצבע, 8 ריב התקפה ויחס של 34-10 בנקודות בצבע.
הרבה מזה זה גם חותכים שתופסים את הרווחים באזורית של דנבר.
מחצית 56-51. נמשחק היה אמור להיות בהפרש הרבה יותר גדול, מעניין אם זה יכאב לאוקייסי אם יוקיץ יתעורר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ש' מאי 10, 2025 7:19 am 
Junior

סוף רבע שלישי, 83-80 לאוקייסי. יוקיץ ושיי התחילו לשחק. שיי התחיל לתקוף את השמירה, ובראון הוחלף בווסטברוק. שתי שלשות של קארוסו העלו את האחוזים מ3 של אוקייסי ל25%. 6-24 זה הרבה מהבעיה של אוקייסי בינתיים.
יוקיץ מוסיף עוד שני איבודים וכבר עומד על 7. 0 מ7 ליוקיץ מ3 ועדיין האחוזים הקבוצתיים של דנבר הם 41%

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 312 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 13  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: Bing [Bot], Google [Bot], Majestic-12 [Bot], סאבוניס, רלפי ו 13 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: