סל ניוז

פורום הכדורסל המוביל של ישראל
עכשיו א' מאי 18, 2025 9:12 pm

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא
מחבר הודעה
הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 9:00 am 
מנהל פורום

בלוג: הצג בלוג (0)
uriel17 כתב:
מי שניצח את משחק 4 ניצח את הסדרה
הסדרה הזו מאחורנו גם אם השחקנים לא יודעים

התיישן טוב;)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 9:33 am 
Hall of Famer

uriel17 כתב:
uriel17 כתב:
מי שניצח את משחק 4 ניצח את הסדרה
הסדרה הזו מאחורנו גם אם השחקנים לא יודעים

התיישן טוב;)

עוד לפני שפתחתי את סלניוז, חשבתי כמה זה היה טייק רע. המשחק הזה - תסתכל גם לפי התגובות שלך - היה בקלות יכול להסתיים אחרת. זו סדרה מאוד מאוד צמודה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 9:45 am 
מנהל פורום

אבל זה הסתיים טוב
לא במקרה
פעמיים ברציפות שהם מתפקדים במאני טיים
אחרי פעמיים ברציפות שהם מתפרקים במאני טיים
כיוון שזה מתאים לנראטיב של קבוצה צעירה במתבגרת דרך ניסיון פלייאוף, אני מאמין שזה לא במקרה היוכולת המתפתחת של OKC להשתלט על המשחק במאני טיים

וחוץ מזה גם אם טעיתי ודנבר תפרק את OKC בשני המשחקים הבאים, אז טעיתי
אפשר לחשוב איזה טוב אני

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ד' מאי 14, 2025 10:55 am 
Hall of Famer

זו עדיין סדרה. ל-OKC יהיו שתי הזדמנויות לסגור את זה, אבל זה יהיה קשה מאוד. דנבר הייתה טובה יותר בחלקים גדולים של המשחק.

כן, הם מתפקדים הרבה יותר טוב בקלאץ' בשני המשחקים האחרונים. דורט סוף סוף פגע, דווקא ברגעים המכריעים (הוא ידוע כמי שמגיע למשחקים הגדולים אבל התחלתי לאבד תקווה לגביו). עוזר שפורטר ג'וניור פצוע ופוגע רק לפרקים ושדנבר מגיעה חנוקה לסיום. למעט פסקי הזמן, יוקיץ' לא נח בכלל ברבע הרביעי.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ה' מאי 15, 2025 5:06 pm 
מנהל פורום

הבשורה הגדולה לOKC מהמשחק הזה, זה משחק שני ברציפות שהם מתגברים על פיגור ומנצחים וכשמפרקים את הדקות האלה, רואים שמדובר במהלך מתוכנן עד הסוף. בטח בהגנה, איזורית 2 3, לחץ של אחד הגבוהים על יוקיץ כשהוא קצת מזייף באיזורית, זוהי איזורית עם צבע צפוף מאוד שמהמר על הקליעה של דנבר, למה להמר על הזריקה שלהם דווקא ברבע הרביעי? כי דנבר מגיעים לרבע הרביעי בלי אוויר, והזריקות פוגעות קצר
הת'אנדר היו 0:2 במשחקים צמודים בפלייאוף לפני שפגשו את דנבר, מול דנבר הם נפלו ל2:2 במשחקים צמודים, ועכשיו הם 2:4 במשחקים צמודים אחרי שמחצו את דנבר בדקות האחרונות
זה לא היה איזה סל על הבאזר, זה היה בליץ שגמר את המשחק לפני הדקה האחרונה
בקיצור הכל יכול להיות, אבל מאוד מאוד מאוד סביר שOKC תקח את המשחק ואם לא את המשחק, אז את הסדרה
מה שבטוח שפינץ' מתכונן ל OKC ולא לדנבר, לדנבר הוא עשה סוויפ בעונה הסדירה ואם הם איכשהו יגיעו לגמר המערב מיניסוטה תעלל בגוויה
מול OKC מיני 2:2 בעונה הסדירה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 7:30 am 
Junior

משחק 7 מגיע. דנבר ברחה בחצי השני.
אח של קודי ויליאמס עם תצוגת נפל.
בדנבר שיחק מישהו בשם סטרות'ר שטרם שמעתי עליו קלע 15 נקודות. יוקיץ מדהים, שגא עם סטטיסטיקות של עונה סדירה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 7:40 am 
Hall of Famer

ניהול משחק לא טוב של דייגנו, לצערי.
OKC הובילה בשלב מסוים ב-12 הפרש, אאל"ט שתי דקות לסיום הרבע. זה היה ברור שדנבר תרוץ והוא לא לקח פסק זמן כדי לעצור את זה. הוא גם הוריד את SGA לספסל כשהוא חם התקפית ובמומנטום טוב עם 4 עבירות, בניגוד גמור לעיקרון שלו במקרים כאלו.

ובעיקר, ג'יי-דאב עם משחק מזעזע נראה אבוד רוב הזמן ולא פגע בכלום, כולל שתי מתפרצות. לא ככה נראה מספר 2 של קבוצה אלופה. אי אפשר לנצח קבוצה כמו דנבר כשהוא NO SHOW מוחלט בהתקפה.
לא עזר זה שרוב הקבוצה לא קלעה משלוש מול הזון של דנבר. אלו היו שתיים מהדאגות המרכזיות של הקבוצה לפני הסדרה ובינתיים הן מתממשות למשך רגעים מכריעים בסדרה.

זה היה הפסד די צפוי אבל דנבר מגיעה במומנטום מצוין למשחק 7 ואני נוטה לחשוב שיש לה סיכוי טוב יותר לנצח אותו.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 16, 2025 7:46 am, נערך 2 פעמים בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 7:43 am 
Hall of Famer

picknroll כתב:
בדנבר שיחק מישהו בשם סטרות'ר שטרם שמעתי עליו קלע 15 נקודות

הוא היה בלב הבריחה של דנבר עם 2 שלשות + ליי-אפ במעין אלי-הופ. הוא שחקן התקפה חביב שבטח אי אפשר להשאיר חופשי לשלוש אבל לא מקבל המון דקות כי נחשב לשומר רע עם נטייה לפאולים טיפשיים. במשחק הזה, זה ממש לא ניכר. הוא היה האקס פקטור.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 7:52 am 
Hall of Famer

אני באמת חושב שההבדל בין נצחון להפסד מחרתיים, עשוי להיות ההפסד בין קבוצה שהיא שושלת לבין קבוצה שכבר לא תיקח אליפות. להפסיד פעמיים ברציפות בתור פייבוריטית בחצי גמר מערב זה מכה שאני לא רואה אותם מתאוששים ממנה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 8:32 am 
Hall of Famer

הם נחמדים אבל זה שהקבוצה הזאת כמעט עשתה 70 נצחונות מראה כמה הליגה חלשה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 8:41 am 
מנהל פורום

אני לא אשקר, אני קצת נהנה מלראות את ג'יילן וויליאמס מתקשה. לא כי אני בן זונה, אלא כי זה רק מזכיר לי יותר את ג'יילן בראון. עוד שחקן שפקפקו פה הרבה והוכיח לכולם שזו היתה שטות, גם ג'יילן וויליאמס יהיה כזה.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 9:14 am 
Junior

satriani כתב:
הם נחמדים אבל זה שהקבוצה הזאת כמעט עשתה 70 נצחונות מראה כמה הליגה חלשה.

קליבלנד 2009 (שאני חושב שנסכים שהיא פחות טובה מOKC של השנה) שהגיע ל66 נצחונות העידה על חולשת הליגה? מה עם דאלאס 2007 עם 67? הספרס 16? יוסטון 18?
כולם היו עם 2-3 נצחונות פחות מOKC העונה ואני לא חושב שמישהו מהם טובים מהם, אולי אולי הספרס 16 (שהודחו סיבוב שני, כן?)

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 9:17 am 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה מראה כמה שהליגה חלשה (כי היא לא, אם כי אני אישית לא אוהב במיוחד את פיזור הכשרון) אלא בעיקר את כך שהעונה הרגילה פשוט לא חשובה כל כך.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 9:42 am 
מנהל פורום

נורטון כתב:
אני באמת חושב שההבדל בין נצחון להפסד מחרתיים, עשוי להיות ההפסד בין קבוצה שהיא שושלת לבין קבוצה שכבר לא תיקח אליפות. להפסיד פעמיים ברציפות בתור פייבוריטית בחצי גמר מערב זה מכה שאני לא רואה אותם מתאוששים ממנה.

מה בוסטון לא עפו שוב ושוב ?

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 9:51 am 
מנהל פורום

סטרוור, אכן נחשב לשחקן התקפה טוב עם בעיות בהגנה
אבל יותר קל לשחקן התקפה טוב לעשות הגנה טובה באופן נקודתי מאשר ההפך
לא ראיתי את המשחק עדיין, אדבר אחרי שאראה
אבל הוזכרה כאן ריצה של דנבר בדקות שלפני המחצית, זה באמת סימן שמבשר שהם באו לנצח
זה חזר כל עצמו בסדרות האליפות מול הלייקרס ומיאמי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 10:12 am 
Sophomore

יפה לראות שאף אחד כאן לא נסחף. הת'אנדר עדיין לפני משחק שביעי בבית מול דנבר. אולי ינצחו אותו ואולי יפסידו. אבל מהדיבורים כאן אפשר לחשוב שהם נתנו סדרה מביכה מול קבוצה חלשה ורק מביכים את עצמם. דנבר היא האלופה מלפני שנתיים (אני זקן מספיק כדי לזכור את הדיבורים על שושלת אחרי שהם זכו), שגם בשנה שעברה הייתה רחוקה משחק אחד מגמר המערב ואולי גם הליגה. זו קבוצה עם השחקן הטוב בעולם, אחד משחקני הפלייאוף הטובים ביותר, וחמישייה חזקה. ועדיין, הסדרה הזו הייתה רחוקה שתי שלשות גדולות של ארון גורדון מלהיגמר ב-סוויפ או סוויפ ג'נטלמני לת'אנדר.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 10:15 am 
מנהל פורום

לא יודע מה הבנת ממני, אבל כל האסימונים שלי על אוקלהומה

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 11:54 am 
Hall of Famer

סאבוניס כתב:
יפה לראות שאף אחד כאן לא נסחף. הת'אנדר עדיין לפני משחק שביעי בבית מול דנבר. אולי ינצחו אותו ואולי יפסידו. אבל מהדיבורים כאן אפשר לחשוב שהם נתנו סדרה מביכה מול קבוצה חלשה ורק מביכים את עצמם. דנבר היא האלופה מלפני שנתיים (אני זקן מספיק כדי לזכור את הדיבורים על שושלת אחרי שהם זכו), שגם בשנה שעברה הייתה רחוקה משחק אחד מגמר המערב ואולי גם הליגה. זו קבוצה עם השחקן הטוב בעולם, אחד משחקני הפלייאוף הטובים ביותר, וחמישייה חזקה. ועדיין, הסדרה הזו הייתה רחוקה שתי שלשות גדולות של ארון גורדון מלהיגמר ב-סוויפ או סוויפ ג'נטלמני לת'אנדר.

יש להם הזדמנות מצוינת השנה, שאולי לא תחזור מבחינת התחרות,
אבל הקבוצה הזו היא עדיין קבוצה צעירה וסופר מבטיחה
שמשתפרת מעונה לעונה וממשחק למשחק.

בנוגע למשחק 7, אני מוטרד מההגנה אבל אולי בבית האינטנסיביות תהיה אחרת.
לת'אנדר יש עוד הילוך להעביר אליו.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 1:31 pm 
Senior

בסוף השאלה העיקרית היא אם יש לדנבר שחקן רביעי וחמישי שיגיעו למשחק 7, ואיך מארי וג׳יילן וויליאמס יגיעו אליו.
משחק 7 זה כמעט תמיד דוג-פייט. רמת הביצוע מאוד יורדת, הכוכבים יגיעו גם אם לא יפציצו במיוחד, ומה שמכריע הוא לא פעמים איפה הגיע כוכב המשנה, ואצל מין שחקנים 3-4-5 פגעו.
הת׳אנדר כל כך עמוקים, שאני כמעט משוכנע לחלוטין שהם יימצאו 5 שחקנים. השאלה היא איך זה יראה בדנבר - גורדון די נראה כמו מי שאתה יכול לסמוך עליו, אבל ווסטברוק יפגע במשהו? פורטר? מה הסיכוי שהם בכלל ילכו שוב לשחקנים כמו סטרותר והאם הם יקבלו ממישהו כזה אפילו קצת?

אם אני צריך להמר, אוקלהומה בדו ספרתי

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 1:36 pm 
Hall of Famer

רבות דובר שיוקיץ' באופן יחסי חלש בסדרה, אוקלהומה מקשה עליו וכו' - והכל נכון.
להלן ממוצעיו בסדרה זו:
29.8 נקודות (54% לשתי נקודות, 32% לשלוש נקודות, 81% מהקו - ברור שחלש עבורו אישית, אבל "היינו מקבלים את זה" עבור כמעט כל כוכב אחר...)
14.7 ריבאונדים
5.7 אסיסטים (על 4.3 איבודים)
2 חטיפות
1 חסימה

לשם השוואה (אפרופו דיוני MVP וכו', למרות שברור שזה לא קשור ישירות), ממוצעיו של SGA בסדרה:
28.8 נקודות (58% לשתי נקודות, 27% לשלוש, 81% מהקו) - בהכללה ממש כמו יוקיץ', כולל האחוזים
7 ריבאונדים
7 אסיסטים (על 2.3 איבודים - יפה)
1.3 חטיפות
0.5 חסימה

נמתין למשחק 7

24.4.2012

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 1:58 pm 
Senior

אה, סבבה שרבות שובר על הקשיים של יוקיץ׳ בסדרה, אבל יש מישהו אחד בפורום שחושב ששג"א נותן סדרה יותר טובה ממנו? אני אפילו מופתע שהממוצעים שלהם כל כך קרובים. בפועל זה נראה הרבה פחות קרוב.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 2:29 pm 
מנהל פורום

אלה שני דיונים שונים
האם יוקיץ שחקן, ענק יחיד ומיוחד בדורו?
לטעמי התשובה היא כן, והסדרה הזו רק מחזקת
על שגא דנבר לא עושה אפילו דאבל אפ ואילו אוקלהומה משקיעה משאבים עצומים בעצירה של יוקיץ, ועדיין התפוקה של יוקיץ טובה יותר

הדיון שניסיתי להרים איפה שהוא באמצע הת'רד הזה, הוא האם הקליפרס ואוקלהומה מצליחות להאט אותו ולשבש את המשחק שלו?
הקליפרס עשו את זה לא רע, ואוקלהומה עושה את זה ברמה חסרת תקדים
לראייה אחוזי השדה ויחס אס/איב

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 2:54 pm 
Hall of Famer

אני לא חושב שזה מדויק בכלל.
דנבר מפעילה המון זון כדי לעצור את SGA
ולא שומרת אןתו כמעט בסינגל קאבר.

OKC עושה עבודה לא רעה עם יוקיץ' במשחקים מסוימים
אבל בשני האחרונים, הוא נראה משוחרר וחופשי למדי.
אני חושב שיש כאן הרבה עניין של עייפות ושחיקה מהסדרה עם הקליפרס, יותר מאשר איזו הגנה מבריקה של OKC.

בכל מקרה, יוקיץ' הוא שחקן טוב יותר
אבל זה מעולם לא היה הדיון במירוץ ה-MVP.

שיי עצמו נראה טוב יותר במשחקים האחרונים גם כן
אבל החברים שלו צריכים להתחיל לקלוע זריקות חופשיות מול הזון, אחרת זה יסתיים רע.
במשחק הלילה, הריצה הייתה אאל"ט כשיוקיץ' בכלל ישב בחוץ. דבר כזה לא יכול לקרות.
אלו דקות שאותן OKC חייבת לנצח.

נערך לאחרונה על ידי Att בתאריך ו' מאי 16, 2025 2:59 pm, נערך פעם אחת בסך הכל.

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 2:58 pm 
מנהל פורום

במשחק הזה, לפחות לא ראיתי איזורית שסוגרת על שגא
יכול להיות שהיו במשחקים קודמים, לא זוכר.
לעומת זאת תיעדתי במשחק הזה שלושה פוזשנים ששמרו על יוקיץ סנדביץ' אחד מאחורה מחכה לגנוב מסירה והשני מקדימה וזה הצליח
לא הייתי מתפתה ממספרי הנקודות שלו, הגדולה שלו, היא בניהול המשחק של הקבוצה מעבר ליכולות שלו כשחקן 1/1 ופה אוקלהומה פגעה בו קשות
עניין האס/איב הוא אינדיקציה טובה. זה השתפר לטובת יוקיץ בשני המשחקים האחרונים
תכף אעלה את ההערות שלקחתי תוך צפייה במשחק

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הודעהפורסם: ו' מאי 16, 2025 3:08 pm 
מנהל פורום

רבע ראשון
פוזשן ראשון הרטנשטיין דופק פלוטר, יוקיץ מלווה במבט, שומר עבירות? לא יודע
פוזשן שני דורט מתגנב מתגנב מאחורי יוקיץ וחוטף מסירה של MPJ
מארי נראה חולה, עיניים של אחד שמלא באקמול
הארט מתעמת עם יוקיץ יותר טוב מאשר צ'ט, פעמיים יוקיץ רואה מולה את הארט ומחליט לא לתקוף את הסל אלא להניע את הכדור הלאה, לא למסור אסיסט, רק להניע
צ'ט צד גארדים קטנים הרבה יותר טוב מהארט, כריס בראון, חוטף גג מאחורה בלי שצ'אט אפילו מתאמץ, כאילו הורג זבוב חולף
ג'יי דאב חוסם את הג'וקר, שוב הוא מנצל בלייד ספוט של הג'וקר, בדיוק כמו בחטיפה
סטרוור 2 לסוף רבע אחד מראה למה אנחנו לא אוהבים את ההגנה שלו, עבירה לשתי זריקות על שיי בלי שהוא התעמת אפילו עם הזריקה, סתם דחף אותו תוך כדי ששיי מכדרר
דקה וחצי לסוף רבע 1 שוב מתגנבים מאחורי יוקיץ וגונבים הפעם זה ג'יי וויל

רבע שני
שיי נראה פצוע ביד הזורקת
חטיפה של ווטסון משיי וריצה למתפרצת ממחישה את ההבדל בין ווטסון לסטרוור. ווטסון מגן וסארוור סקורר
ג'יי דאב עושה הגנה בהוצאת החוץ בזמן העימות בין קרוסו לגורדון, נגמר במתפרצת יפה לסל. ג'יי דאב יבאס מאוד בהמשך אבל היו לו כמה מהלכים נהדרים והוא יהיה בסדר
6 וחצי למחצית יוקיץ מדביק עבירה שלא הייתה להארט, מה שיקשה בהמשך ב 1/1 מולו
7 למחצית טיסת קוסט טו קוסט של קאסון וולאס, הבחור טייס
4 למחצית, הג'וקר מוכר עבירה 3 של שיי
דיאגנו עשה את הצ'אלנג' המוצלח בהיסטוריה, מכדור חוץ נגדו קיבל עבירה ושתי זריקות של שיי. וההעלה את מאזן העבירות של יוקיץ בעוד עבירה
אחד וחצי למחצית יוקיץ מוציא את הרביעית משיי
ג'יי דאב נלחץ ממארי מבצע עבירת תוקף שמאפשרת ללריצה של דנבר ממינוס 12 לכמעט שוויון
שיי עם 4 עבירות על הספסל והיחיד שיש לו מספיק קרח בעורקים לשים סל מול התנופה של דנבר הוא דורט הוותיק יחסית

רבע שלישי
8 לסוף רבע 3 שיי מוציא שתי עבירות מבראון שניהם אנד וואן זה היה רגע שהוא עמד להשתלט על המשחק, דיאגנו החליט להוריד אותו כי פחד מעבירות
הארט מחזיק את אוקלהומה בתמונה אחרי הירידה של שיי עם שלושה דאנקים רצופים ואז המפתחות עוברות לג'יי דאב ושם העניינים מתחילים ללכת לא טוב לאוקלהומה
דיאגנו מאבד אמון בג'יי דאב מחזיר שיי לנהל את העניינים
אבל במקום שזה ישתפר, זה מתדרדר
כי שיי עם 4 עבירות לא שומר וסטרוור חוגג
אם אני צריך להגיד מה השתבש עם ג'יי דאב אז אגיד שחוסר סבלנות בהתקפה, דנבר הייתה מוכנה למהירות שלו
הג'וקר מתגלה כאיש מכירות מצוין, מכר עבירות של ההגנה היו גם היו, הטריק הוא לגרום לשופטים לראות ולשרוק ולא פחות חשוב להיות הטריגר לעבירות האלה

רבע רביעי
הרבע מתחיל בשקופית מלחיצה לאוהדי דנבר. תוצאת שני הרבעים הרביעיים בשני המשחקים האחרונים היא 63:37 לטובת אוקלהומה
לא נעים
הרבע מתחיל בלי יוקיץ ושיי, דיאגנו נלחץ ראשון ומעלה את שיי, ליוקיץ יש את הפריבילגיה לנוח עוד קצת
כשיוקיץ עולה דנבר דומיננטית, כולנו אוהבים את יוקיץ, אבל צריך להודות שהוא לא שיפר את דנבר בדקות האלה. ההפך, שיי וצ'ט עושים עליו סלים קלים ושוב חוטפים לו מאחורה, בפעם השלישית במשחק ויחד עם הגג מג'יי דאב מדובר בארבע פעולות שמנצלות בלייד ספוט שלו
ווטסון גג ענק על ג'יי דאב שמסביר למה ווטסון שר ההגנה
סטרוור התקפה מבול סלים שלו מכל טווח

סידרה לפנתאון
עונה שניה ברציפות שדנבר שותפה לסדרה הכי טובה בפלייאוף

חזור למעלה
 פרופיל אישי  

הצג הודעות החל מה:  מיין לפי  
פרסם נושא חדש הגב לנושא  [ 253 הודעות ]  עבור לעמוד הקודם  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11  הבא

כל הזמנים הם UTC + 2 שעות [ שעון קיץ ]

מי מחובר

משתמשים הגולשים בפורום זה: goldman, Google [Bot] ו 17 אורחים

אתה לא יכול לכתוב נושאים חדשים בפורום זה
אתה לא יכול להגיב לנושאים קיימים בפורום זה
אתה לא יכול לערוך את ההודעות שלך בפורום זה
אתה לא יכול למחוק את הודעותיך בפורום זה
אתה לא יכול לצרף קבצים בפורום זה

חפש:
עבור ל: